M.T.Oberon travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med M.T.Oberon travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen M.T.Oberon har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
M.T.Oberon har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst M.T.Oberon


Bodens jackpot-tävlingar på fredagskvällen avslutade med en dubbel Petri Salmela/Mika Forss. Både M.T.Oberon och Marttistrip var favoriter..


Bodens jackpot-tävlingar på fredagskvällen avslutade med en dubbel Petri Salmela/Mika Forss. Både M.T.Oberon och Marttistrip var favoriter och bägge vann komfortabelt med krafter kvar.
Marttistrip har utvecklats mycket på slutet och tog sin femte seger i rad. Mika Forss körde till ledningen efter 500 meter och sedan var det odramatiskt även om A.W´s Kicklight kom fort till slut.
- Det gick perfekt och han hade full fart över mål, sa Mika Forss.
Lite nepigare väg blev det för M.T.Oberon. Från tredjepar utvändigt fick han jobba i tredjespår sista 700 meterna och in på upploppet tog M.T.Oberon över och höll undan till en säker seger.
- Det var mycket enkelt. Marginalen var inte stor, men det kändes säkert, sa Forss.

En seger som värmde
Dubblade gjorde också Jens Eriksson. Först vann han med överraskningen Soccerbox, tränad av Per Edström som avslutade storstilat och vann smått överlägset.
Segern bakom egentränade Fyrkrafs värmde lite extra. Jens körde till ledningen in i första sväng och var sedan aldrig direkt hotad och Eriksson kostade på sig en segergest.
- Det här var helt underbart. Det är ju en häst med väldigt hög kapacitet som det strulat för på slutet. Nu kan vi fortsätta starta framöver, sa Jens Eriksson.
Sex rätt betalar 7 005 kronor, sex rätt 75 kronor och fyra rätt 10 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fyra segrar på de åtta senaste starterna och en pinfärsk triumf i Svenska Travligan. Det har lossnat för Petri Salmela efter en småt..


Fyra segrar på de åtta senaste starterna och en pinfärsk triumf i Svenska Travligan. Det har lossnat för Petri Salmela efter en småtrög start på 2022.
- Ja, det känns så. Vi hade överlägset sämsta vintern i Stockholmsfilialen på 15 år och de flesta av mina bästa hästar står där. Det tog mycket längre tid än vad vi hade räknat med för att de skulle komma ut. Men tack och lov har man en så lång karriär bakom sig och ryggradskänsla att det inte är någon idé att pressa och hetsa. Hästarna ska få den tid de behöver och jag tycker nu, speciellt de senaste veckorna, att det har börjar löna sig, säger Petri Salmela i podden V75-lördag hela veckan.

Toppform på hedershästen
Lördagens V75 ska avgöras i midnattssolens sken och startbilen släpper iväg hästarna i den första avdelningen klockan 20.30. Huvudnumret, Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor till vinnaren, avslutar med starttid 22.46. Loppet håller absolut världsklass och favorit blir elitloppsfavoriten Don Fanucci Zet före fjolårsvinnaren Who’s Who. Men lita på att hemmapubliken kommer göra allt i sin makt för att lyfta fram Makethemark (V75-7), som efter att ha fått ett wild card har chans att vinna loppet för tredje gången.
- Han mår riktigt bra. Jag ville inte säga något innan starten i Lindesberg men målet var att få honom i sådan ordning att han kan vara med i Norrbottens Stora Pris, det är riktigt stort för oss alla, säger Petri Salmela och understryker att hästen är riktigt på gång.
- Nu har han två lopp i kroppen och jag är ganska säker på att han kommer att ha toppform på lördag för första gången på länge. Ingen drömmer om att han ska vara i samma skick som när han var sex-sju år, men hästen mår riktigt, riktigt bra.

Högintressant nyförvärv
Att Makethemark ska räcka ända till seger är kanske väl långsökt, men Petri Salmela har ytterligare sju hästar till start inom V75 och flera av dem tillhör segerbuden. Bland dem finns Henry Flyer Sisu (V75-3). Ett toppämne som slutade trea i Svenskt Travkriterium som treåring och i fjol vann uttagningslopp till Svenskt Travderbyt. Nu gör han första starten för Petri Salmela.
- Jag har nog aldrig fått in en så färdig och fin häst i träning. Jag vet att Timo (Nurmos) hade väldigt höga tankar om honom inför det här året och det ska bli väldigt spännande. Men alla förstår att hästen kommer från en av Sveriges bästa tränare, så träningsmässigt kan vi inte göra honom så mycket bättre. Men ligger han någonstans nära sin normala nivå ska han räcka väldigt långt.
I samma lopp startar Leave Your Sox On (V75-3), som galopperade när han senast skulle sätta in slutstöten i silverdivisionens final under elitloppshelgen på Solvalla.
- Mika (Forss) sa att hästen försökte accelerera lite för snabbt. Han hade just ryckt propparna och hästen var inte tom. Där rök någon placering mellan andra- och femtepris. Han hade inte vunnit loppet men han är så rejäl till slut och svarar alltid på propparna när han har form. Han har fin form och 2 600 meter klarar han bra. Självklart måste det bli tempo på loppen men han gjorde ett av sina bästa lopp i karriären när han vann i Umeå och han kändes nästan bättre under elitloppshelgen.

”Perfekt utgångsläge”
Petri Salmela om sina övriga hästar inom V75:
- Got To Dash (V75-1) är på väg mot formen. Det är bara att glömma Lindesbergsloppet. Han är speciell när det är medeldistans om man måste köra och jaga honom lite från start. Det kan bli lite för mycket för honom och han blev helt enkelt för ivrig. Det är sådant som händer. Men formen är som sagt stigande och nu har han perfekt utgångsläge. Han kommer att få en bra resa och han har tidigare visat att han duger i sådana här sammanhang.
- M.T.Oberon (V75-1) är en riktig hedershäst. Och vilken utveckling! I första loppet för oss felade han men sedan har han inte gjort något dåligt lopp. Han känns otroligt fin hästen. Jag körde ett lite hårdare jobb i fredags, 1.21 över 2 600 meter, och han har kanske aldrig känts så fin. Men trots det säger jag att de kanske springer lite för fort för honom på sommarovalerna. Efter det här loppet får han eventuellt ta det lite lugnt och någon typ av träningsperiod. Jag är ganska säker på att han kommer få en fin höst och framför allt vinter.
- No Beer Drinker (V75-4) är under stor utveckling. Som treåring kändes det att hon inte var färdig men nu har hon mognat mer och mer. Hon är väldigt, väldigt snabb bakom bilen och i de två senaste loppen har hon varit alldeles för ivrig och ödslat mycket krafter. Trots att Mika (Forss) släppte ledningen senast lugnade hon sig inte. Nu ska vi ändra huvudlag till halvstängt norskt. Om hon öppnar bra och direkt får en rygg att smyga i är hon färdig att springa runt 1.14,5-1.15,0.
- Backwood’s Baddy (V75-5) är också väldigt snabb ut. I fredags tog det bara 80 meter från spår sex innan han satt i ledningen. Gången innan var det sprinterdistans och vi ville prova från ledningen. Men jag hade feeling för att den hästen inte funkar från ledningen utan behöver smyga, och det visade han nu i fredags. Han är inte så tokig men han måste få allt serverat. Voltstart är minus för honom. Det gäller bara att försöka få ner honom till sargen och smyga, smyga. Formen är bra men det är pengar som gäller i första hand.
- Dikt Drew (V75-6) har överraskat oss alla. När vi började tävla med henne under vintern var feelingen att hon bara kan plocka in matlappar. Men hon har blivit bättre och bättre och bättre. Jag tror att hon kommer att göra en topprestation. Sista 200 meterna är hennes bästa bit. Hon har ett perfekt utgångsläge men behöver också få allt serverat. Hon är i sitt livs form och kommer att springa nytt rekord.

Ola Johansson, Kanal 75


Fyra system snuddade miljonvinster vid söndagens jackpotförstärkta GS75 från Bodentravet.Samtliga hade spelat enbart i sjurättspotten ..


Fyra system snuddade miljonvinster vid söndagens jackpotförstärkta GS75 från Bodentravet.
Samtliga hade spelat enbart i sjurättspotten vilket gav 924 320 kronor tillbaka för tre system inlämnade via atg.se och 977 525 kronor för ett spelat i Finland.
Dessa kan tacka Gunnel Fredriksson för utdelningen sedan Bodentravets ”stålmormor” satt dit megaskrällen Explosive Girl, som slank ner i ledarryggen från ytterspår bakom bilen och för första gången i karriären fick nosen först över mål, med bara 0,45 av insatserna i ryggen.
Med tre avdelningar kvar var värdet drygt 20 000 kronor varpå tog Mika Forss över showen.
Rappodina och B.W.T.Ruthless styrdes båda till ledningen och höll undan medan storfavoriten M.T.Oberon bara var bäst trots spårfylld resa.
De två senare tränas av hemmaprofilen och ishockeyentusiasten Petri Salmela som var på strålande humör efter det finska OS-guldet och kunde lämna hemmabanan med ett fortsatt leende på läpparna.

Robin Johansson, Kanal 75


Förra söndagen var det ingen som lyckades hitta alla sju vinnare på GS75®. Det betyder att det är jackpot här omgången som a..


Förra söndagen var det ingen som lyckades hitta alla sju vinnare på GS75®. Det betyder att det är jackpot här omgången som avgörs på isbanan i Boden.
Hemmatränaren Petri Salmela brukar lägga beslag på tränarchampionatet och förra året var inget undantag.
- Jag var nöjd med fjolåret. Vi körde nästan in åtta miljoner och det är flera hästar som har bidragit med det. Vi hade ingen häst som sprang in mycket i något storlopp eller årgångslopp, det märks direkt om man har en häst som tävlar i de större loppen. Vi har fina unghästar och sedan hoppas vi att Makethemark kan komma tillbaka. Jag tror en del på Idomenio Sisu inför året. Han känns jättefin och förhoppningsvis kan han vara med i några årgångslopp under året.
På söndag är det GS75 på hemmaplan. Petri Salmela startar sex hästar och bästa chansen kommer i den avslutande avdelningen.
- M.T.Oberon (GS75-7) har jag haft ett år ungefär och han har alltid levererat och utvecklas lite hela tiden. Jag trodde att han skulle vara väldigt beroende av att tävla barfota, men han klarar att tävla med skor och hanterar även isbanan galant.
Senast M.T.Oberon startade gjorde han det i tuff konkurrens.
- Han ute i en V75-final på en bana som var lite krävande och jag var överraskad över hans prestation som var bättre än förväntat. Allt tyder på att han kommer att göra ett bra lopp igen och jag tycker att han ska ha en vettig chans.

Gett tränaren gråa hår
Även Hesiod (GS75-6) kommer att bli betrodd, men det är en häst som gett sin tränare en del gråa hår.
- Han är ojämn och det går inte att säga från dag till dag hur han tävlar. Insatsen senast var bra och han gick i mål med en del krafter kvar. Gången innan var han sämre och det är bara att acceptera att han är sådan. Från det här läget får han köras på chans då han inte vill göra så mycket själv i loppen och jag tycker att han är en ständig outsider.
Så här kommenterar Petri Salmela sina övriga hästar.
- Thank The Maker (GS75-1) är en fin häst för klassen. Han var skadad i fjol och kom igång sent och sedan fick han halsproblem i december och därefter problem med sina karleder. Som sagt har det krånglat en del med honom och jag tycker att han var klart godkänd senast. Vi testade ett nytt huvudlag och det fungerade bra och vi kör samma igen. Jag körde honom i måndags och han kändes riktigt fin.
- Isolde Sisu (GS75-3) var positiv senast och avslutade piggt efter att ha fått chansen lite sent. Det är kort distans den här gången och det ser jag som en fördel och hon kan även öppna från start. Jag tror på en bra insats.
- B.W.L.Ruthless (GS75-6) är en hedershäst som alltid gör sitt bästa. Han var behandlad innan den senaste starten och jag var nöjd med hans prestation. Det mesta blev fel i loppet och han var nära Dante Godiva i mål och det tycker jag är en bra häst. B.W.L.Ruthless kommer säkert att göra ett bra lopp igen och få med sig fina pengar.
- Cupido Sisu (GS75-6) har haft en hel del halsproblem under hela sin karriär. Han behöver lopp i kroppen och han är mycket bättre när han får tävla utan skor och vi siktar på sommaren för hans del och jag ligger lågt. 

Joakim Brundin, Kanal 75


Förra söndagen var det ingen som lyckades hitta alla sju vinnare på GS75®. Det betyder att det är jackpot här omgången som a..


Förra söndagen var det ingen som lyckades hitta alla sju vinnare på GS75®. Det betyder att det är jackpot här omgången som avgörs på isbanan i Boden.
Hemmatränaren Petri Salmela brukar lägga beslag på tränarchampionatet och förra året var inget undantag.
- Jag var nöjd med fjolåret. Vi körde nästan in åtta miljoner och det är flera hästar som har bidragit med det. Vi hade ingen häst som sprang in mycket i något storlopp eller årgångslopp, det märks direkt om man har en häst som tävlar i de större loppen. Vi har fina unghästar och sedan hoppas vi att Makethemark kan komma tillbaka. Jag tror en del på Idomenio Sisu inför året. Han känns jättefin och förhoppningsvis kan han vara med i några årgångslopp under året.
På söndag är det GS75 på hemmaplan. Petri Salmela startar sex hästar och bästa chansen kommer i den avslutande avdelningen.
- M.T.Oberon (GS75-7) har jag haft ett år ungefär och han har alltid levererat och utvecklas lite hela tiden. Jag trodde att han skulle vara väldigt beroende av att tävla barfota, men han klarar att tävla med skor och hanterar även isbanan galant.
Senast M.T.Oberon startade gjorde han det i tuff konkurrens.
- Han ute i en V75-final på en bana som var lite krävande och jag var överraskad över hans prestation som var bättre än förväntat. Allt tyder på att han kommer att göra ett bra lopp igen och jag tycker att han ska ha en vettig chans.

Gett tränaren gråa hår
Även Hesiod (GS75-6) kommer att bli betrodd, men det är en häst som gett sin tränare en del gråa hår.
- Han är ojämn och det går inte att säga från dag till dag hur han tävlar. Insatsen senast var bra och han gick i mål med en del krafter kvar. Gången innan var han sämre och det är bara att acceptera att han är sådan. Från det här läget får han köras på chans då han inte vill göra så mycket själv i loppen och jag tycker att han är en ständig outsider.
Så här kommenterar Petri Salmela sina övriga hästar.
- Thank The Maker (GS75-1) är en fin häst för klassen. Han var skadad i fjol och kom igång sent och sedan fick han halsproblem i december och därefter problem med sina karleder. Som sagt har det krånglat en del med honom och jag tycker att han var klart godkänd senast. Vi testade ett nytt huvudlag och det fungerade bra och vi kör samma igen. Jag körde honom i måndags och han kändes riktigt fin.
- Isolde Sisu (GS75-3) var positiv senast och avslutade piggt efter att ha fått chansen lite sent. Det är kort distans den här gången och det ser jag som en fördel och hon kan även öppna från start. Jag tror på en bra insats.
- B.W.L.Ruthless (GS75-6) är en hedershäst som alltid gör sitt bästa. Han var behandlad innan den senaste starten och jag var nöjd med hans prestation. Det mesta blev fel i loppet och han var nära Dante Godiva i mål och det tycker jag är en bra häst. B.W.L.Ruthless kommer säkert att göra ett bra lopp igen och få med sig fina pengar.
- Cupido Sisu (GS75-6) har haft en hel del halsproblem under hela sin karriär. Han behöver lopp i kroppen och han är mycket bättre när han får tävla utan skor och vi siktar på sommaren för hans del och jag ligger lågt. 

Joakim Brundin, Kanal 75


V75® på Umåker inleddes med ett litet men fint startfält i gulddivisionen och spelarna hade gjort Selmer I.H. till stor favorit.Det blev oc..


V75® på Umåker inleddes med ett litet men fint startfält i gulddivisionen och spelarna hade gjort Selmer I.H. till stor favorit.
Det blev också en imponerande favoritseger. Trots att Selmer I.H. blev överflyglad från start av Giveitgasandgo och tvingades göra grovjobbet utvändigt så bara tackade han och kusken Samu Sundqvist för sällskapet redan 600 meter från mål. Segertiden blev imponerande 1.12,7 på isbanan över 1 640 meter autostart.
Det var andra raka segern för Selmer I.H. i gulddivisionen. Den sjuårige valacken vann även 4 december på Bergsåker.
- Han är fantastisk. Han har en skalle av stål. Han kommer tävla vidare i vinter, sa Gabriella Laestander.
150 000 kronor var segern värd och totalt i karriären har Selmer I.H. tjänat drygt 3,3 miljoner kronor via 25 segrar på 65 starter. Det var sjätte starten i regi Gabriella Laestander för Selmer I .H. som tidigare managerades av Umåker-amatören Ingemar Hultqvist.

Ängsbrage lycklig på isbanan
Lika överlägsen som Selmer I.H. var favoriten Ängsbrage i V75-2. Ängsbrage vände ut och in på fältet på drygt 100 meter när tränaren och kusken Jan Ove Olsen gav honom anfallsorder 300 meter från mål i slutsvängen. Den fyraårige talangen mer eller mindre flög lågt över upploppet och försvann ifrån konkurrenterna.
- Det är en jättefin häst som egentligen gjort de bra hela livet, han är snabb i fötterna. Han gillar isen, han gillar fäste, då blir han lycklig, sa Jan Ove Olsen.

Dubba skrällar
V75-3 bjöd på en överraskning då Ulf Ohlsson hittade fritt spurtutrymme med hemmahästen Just Celebration som avslutade strålande över upploppet efter en invändig resa.
Sören Lennartsson tränar vinnaren som gav 11,96 i odds som vinnare hos ATG.
Skräll blev det även i V75-4 sedan storfavoriten Eigelands Fredrik galopperat bort sig direkt i starten. Vinsten gick till 30-oddsaren Hallsta Vinnex som hann upp andrahandsfavoriten Sjö Stjerna på linjen tillsammans med sin tränare Magnus O Jonsson.

Westholm bestämd från start
Jörgen Westholm var bestämd i V75-5 och körde resolut till ledningen genom första kurvan med Fenix Brick som sedan försvarade sig tappert hela vägen hem och vann före favoriten No Limit Express.
I V75-6 serverade Sandra Eriksson 9,80-oddsaren Juno Beach ett spårsnålt lopp och det treåriga stoet tackade genom att ganska enkelt spurta förbi ledaren Dandruff över upploppet. Marie Änglöw tränar vinnaren.
V75 avslutades med ännu en överraskning då Oilsheik hittade ut från tredje invändigt 300 meter kvar och sedan kunde 14,98-oddsaren spurta ner ledaren M.T.Oberon över upploppet. Hannu Korpi satt i segersulkyn och han tränaren även sjuåringen

Miljonvinst på V5
Sju rätt på V75 gav 450 057 kronor till 40 vinnande system. Sex rätt gav 2 742 kronor och fem rätt 181 kronor.
Harry Boy låg bakom sju av systemen med sju rätt.
En spelare tog hela potten på V5 och en insats på 1 800 kronor gav en spelare på ATG.se i Västernorrland en vinst på 1 147 737 kronor.
V75® Winter Burst fortsätter med tävlingar på Solvalla på annandagen, därefter Momarken, Skive, Örebro, Bjerke innan årets avslutas på Axevalla med en multijackpot med chans på 83 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/5 D 1 16.3 64
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/1 C 0 g 71
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Peter Untersteiner 2140/5 B 3 18.7g 36
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-8 Johan Untersteiner 2140/6 D 5 17.7 47
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/1 C 0 g 157
2020-11-11 2020-11-11 Åby-7 Johan Untersteiner 2140/3 C 0 19.2g 63
2020-10-07 2020-10-07 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/10 D 2 14.8 81
2020-09-23 2020-09-23 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/3 C 2 15.5 24
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Stefan Persson 2140/5 B 2 14.8 26
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-3 Johan Untersteiner 2140/5 D 3 15.3 156
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-7 Johan Untersteiner 2140/10 C 1 16.4 79
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/8 D 0 21.0g 751
2020-01-02 2020-01-02 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/1 C 0 20.2g 18
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-11 Mika Forss 2140/5 C 2 15.7 39
2021-12-12 2021-12-12 Boden-10 Mika Forss 2660/5 A 2 17.4 58
2021-11-15 2021-11-15 Boden-9 Mika Forss 2140/11 B 4 16.3 53
2021-10-21 2021-10-21 Boden-5 Mika Forss 2640/8 A 1 18.0 23
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-10 Ulf Ohlsson 1640/9 D 7 12.7 534
2021-09-02 2021-09-02 Boden-4 Mika Forss 1640/8 B 1 13.2 35
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-1 Antero Heinonen 1640/5 B 2 13.7 34
2021-07-28 2021-07-28 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/4 B 2 14.2 42
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-8 Per Linderoth 2140/3 A 2 15.0 18
2021-06-19 2021-06-19 Boden-8 Ulf Ohlsson 2140/1 C 6 15.3 289
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-4 Mats E Djuse 2140/10 A 2 14.9 33
2021-05-16 2021-05-16 Boden-4 Antero Heinonen 2140/12 A 1 16.7 21
2021-05-06 2021-05-06 Boden-10 Ulf Ohlsson 2160/11 C 1 15.6 31
2021-04-17 2021-04-17 Boden-10 Antero Heinonen 2140/10 C 0 20.2g 31
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/1 C 0 g 143
2021-01-03 2021-01-03 Åby-3 Johan Untersteiner 2140/9 C 0 g 31
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-5 Mika Forss 1640/5 B 1 14.8 46
2022-11-24 2022-11-24 Boden-6 Mika Forss 2680/14 A 4 16.8 96
2022-11-10 2022-11-10 Boden-3 Mika Forss 2140/15 A 0 16.4 32
2022-09-22 2022-09-22 Boden-4 Mika Forss 1640/1 A 1 13.0 32
2022-09-02 2022-09-02 Boden-6 Mika Forss 2660/11 B 1 16.1 22
2022-06-18 2022-06-18 Boden-7 Mika Forss 2140/6 C 0 14.1 381
2022-05-19 2022-05-19 Boden-6 Mika Forss 2660/6 A 2 17.0 14
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-6 Mika Forss 3140/9 A 2 15.8 53
2022-04-28 2022-04-28 Boden-4 Antero Heinonen 2140/15 A 3 15.5 31
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-11 Mika Forss 2640/9 D 8 15.0 171
2022-03-22 2022-03-22 Boden-4 Mika Forss 2660/5 B 1 15.9 17
2022-02-20 2022-02-20 Boden-10 Mika Forss 2140/12 A 1 16.2 15
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-9 Mika Forss 2140/2 D 3 14.4 496
2022-01-13 2022-01-13 Boden-4 Mika Forss 2140/7 A 1 16.6 21
2023-12-22 2023-12-22 Boden-6 Mauri Jaara 2640/11 A 1 17.2 66
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Mika Forss 2680/12 A 5 17.0 93
2023-12-08 2023-12-08 Boden-8 Mika Forss 2160/12 A 6 15.9 169
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 Mika Forss 2640/3 A 0 17.6 48
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-1 Jaakko Alamäki 2640/9 A str
2023-07-13 2023-07-13 Boden-6 Mika Forss 2140/10 A 0 g 62
2023-06-17 2023-06-17 Boden-11 Mika Forss 2140/1 C 0 13.4 626
2023-06-01 2023-06-01 Boden-4 Mika Forss 1640/5 A 3 13.6 35
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-11 Mika Forss 2140/1 C 6 12.2 187
2023-05-04 2023-05-04 Boden-7 Mika Forss 2160/6 B 2 14.8 19
2023-04-06 2023-04-06 Boden-3 Mika Forss 2140/4 A 1 13.7 26
2023-03-30 2023-03-30 Boden-9 Mika Forss 2660/11 B 3 15.3 31
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 Antero Heinonen 2140/9 B 2 15.8 62
2023-02-16 2023-02-16 Boden-4 Mika Forss 2160/7 A 2 16.0 17
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-9 Mika Forss 2140/1 B 1 15.8 28
2023-01-13 2023-01-13 Boden-8 Mika Forss 2160/9 A 1 16.1 32
2024-06-25 2024-06-25 Axevalla-2 André Eklundh 2140/3 D 0 g 281
2024-06-13 2024-06-13 Åby-3 Alicia J Larsson 2140/4 D 7 17.2 527
2024-06-05 2024-06-05 Åmål-3 Christoffer Eriksson 2480/6 D 5 14.6 1073
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-2 Eirik Höitomt 2140/4 D 0 g 92
2024-03-15 2024-03-15 Boden-8 Mika Forss 2180/8 C 6 16.7 122
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Mika Forss 2680/9 C 5 16.8 185
2024-01-23 2024-01-23 Boden-4 Mauri Jaara 2640/8 C 0 g 91
2024-01-08 2024-01-08 Boden-7 Mauri Jaara 2160/6 C 0 g 112
2024-01-05 2024-01-05 Boden-7 Mauri Jaara 2160/6 C 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se