M.T.Insider travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med M.T.Insider travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen M.T.Insider har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
M.T.Insider har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst M.T.Insider


Banan i Kramfors körde sena V64-tävlingar och när den sista avdelningen gått i mål strax före elva återfanns 12,77 system ..


Banan i Kramfors körde sena V64-tävlingar och när den sista avdelningen gått i mål strax före elva återfanns 12,77 system med sex rätt, vilket delade ut 321 860 kronor. En spelare i Västernorrland nöjde sig emellertid inte med det. Han eller hon hade valt alternativet V6 och spelat enbart i sexrättspotten. Därmed fick spelaren två och en halv gånger utdelningen och kan fira midsommar 804 650 kronor rikare.

Antonio Tabac starkast i finalen
Två av V64-loppen utgjorde försök i High Coast Midnight Race och dessa vanns av Picasso och M.T.Insider. Finalen kördes som kvällens näst sista lopp och med en dryg halvtimme till midnatt kastade Oskar Kylin Blom körspöet i vädret när han tog hem segerchecken på 200 000 kronor med egenägde Antonio Tabac, som levererade en rykande spurt från kön.
- Det är det största loppet jag har vunnit. Jag fick chansen att leasa hästen av ägarna och då hade jag ett mål och det var att åka hit, sa den mycket glade Gävletränaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Readly Express hade inte startat sedan han vann Prix d’Amerique den 28 januari. Tränaren Timo Nurmos har den senaste tiden varit mycket nöjd med..


Readly Express hade inte startat sedan han vann Prix d’Amerique den 28 januari. Tränaren Timo Nurmos har den senaste tiden varit mycket nöjd med hästen i träningen men menade samtidigt att han inte var toppad till det här loppet i comebacken. Det räckte och blev över ändå. Med bred marginal. Från sitt bakspår inledde Readly Express i fjärde par utvändigt samtidigt som Charrua Forlan och Volstead kubbades om ledningen där den sistnämnde tryckte sig till täten ut ur den första kurvan. Jorma Kontio vilade inte länge på hanen och gav sig tidigt iväg i spåren och landade utvändigt om ledaren efter ett varv. Han tryckte sedan till Volstead rejält ut på den sista bortre långsidan och samtidigt som Volstead svimmade helt så fortsatte bara Readly Express att dra ifrån de andra. Det fanns bara en häst på banan, om man säger så. Readly Express var förkrossande överlägsen och behövde inte förta sig för att vinna på tiden 1.10,0 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Hästen är fantastiskt fin och vann mycket lätt. Jag behövde aldrig öppna öronen och det fanns växlar kvar. Han kändes jättestark hela vägen. Readly och Varenne är i topp av de bästa hästar jag har kört, berömde Jorma Kontio.

”Helt otroligt – hade inte gått en meter under 1.20”
Vid sidan av banan stod tränaren Timo Nurmos och var glad över sin ögonsten. Timo hade satt sin stjärna i ett alldeles strålande skick i första starten på ett drygt fyra månader långt uppehåll.
- Det är helt otroligt. Han har känts fin hela tiden i träningen men har inte gått så fort, inte en meter under 1.20. Jag har känt att han har varit färdig för start. Han är lite småtrög men han har känts stark och det fanns krafter kvar. Han visade nu att han har kommit till formen. Hästen kommer att gå mycket framåt när han nu fått ett lopp i kroppen. Vi åker hem nu så får vi se när nästa start blir, sa Timo Nurmos.
Förstapriset i Jämtlands Stora Pris var 700 000 kronor och det kan bli så att det blir start i Norrbottens Stora Pris i Boden om en vecka för Readly Express.
Tvåa i mål blev Diamanten, som avslutade sista varvet efter 1.09, och trea blev Trendy O.K.

Glädjetårar och svenskt rekord för Rebecca
V75-omgången inleddes annars med att glädjetårarna rann nedför Rebecca Dahléns kinder efter att hon vunnit med Minnestads El Paso. Trots att Rebecca orsakat en omstart för illa ledd volt svarade hon för en klockren styrning när loppet väl kom iväg. Hon kunde inte hålla ledningen men gled ut i andraspår ut på den första långsidan och blev kort senare avlöst till andra par utvändigt. Men Rebecca vilade inte på hanen så länge för på den sista bortre långsidan kastade hon loss och när det norska huvudlaget drogs ner så bara forsade Minnestads El Paso till ledningen in i sista sväng. Han försvann ifrån till en överlägsen seger och imponerade stort på nya svenska rekordet 1.11,9/2140. Hästen tränas av Rebecca Dahléns sambo Dennis Palmqvist och de managerar Minnestads El Paso tillsammans. Det var en överlycklig kusk som gjorde segergest när mållinjen passerades och körspöet åkte all världens väg.
- Det är som en saga med den här hästen, fy fan va bra han är. Han kändes så grymt stark och när Fredriks häst i dödens och ledaren inte såg så kaxig ut så tänkte jag att då kör jag. Hästen betyder allting för mig och det här är jättestort, sa Rebecca Dahlén, 29 år.
- Han var lite vass i dag och sprang och schabblade lite från innerspåret och dödens var inget jag ville ha egentligen. Vi ryckte ”norsken” för första gången och då flög han bara ifrån dem. Det var ett vinstdrag. Det är min största seger, fortsatte en rörd Rebecca.

Uppvisning av Erik Sting på 1.09,9
Erik Sting hade uppvisning i V75-2 och efter den våldsamma avslutningen i V75-finalerna under elitloppshelgen var det nu dags för seger. Han inledde som tredje häst på innerspåret innan Carl Johan Jepson lyfte ut honom som första häst i andraspår ut på den sista bortre långsidan. Erik Sting gick sedan i närkamp med ledande Nobel Amok som fått överta täten från en initialt spetsande M.T.Insider. Nobel Amok galopperade som slagen i sista sväng och Erik Sting bara försvann ifrån de andra lekande lätt och vann okörd. Segertiden blev strålande 1.09,9/1640a med krafter kvar.
- Det blev helt perfekt. Han öppnade bra från start och jag såg att det kommer att lösa sig. Det var jättekul att han fick vinna och jag gillar honom kraftigt kan jag säga. Jag har kört honom fem gånger och han var nervös och spänd i början men har blivit bättre och bättre för varje start. Det är en spännande häst för framtiden. Han gillar att tävla och vet att han har vunnit, sa Carl Johan Jepson.

B.W.Sture på svenskt rekord även han
Det blev nytt svenskt rekord även i kallblodsloppet, V75-3, där Örjan Kihlström styrde in B.W.Sture på tiden 1.23,1/2140. Efter att ha blivit hängande i tredjespår lyckades Örjan komma ner i andra par utvändigt efter ett halvvarv och satt sedan kvar när attackerna kom över sista bortre långsidan. Men sedan löste det sig helt perfekt mellan hästar in på upploppet och kort före mål avgjorde B.W.Sture knappt före en vasst spurtande Ådne Odin. Tränar B.W.Sture gör Jan-Olov Persson och det här var tredje raka segern för femårige B.W.Sture.

Dubbelseger för Emilia Leo
Precis som Rebecca Dahlén kommer inte Emilia Leo att glömma den här dagen i första taget. Hon tog inte bara sin första V75-seger med Hope And Dreams i lärlingsloppet, V75-4, hon vann även V75-5 med sin egentränade Sign Me Up Too.
- Jag vet inte, jag fattar ingenting, sa en strålande glad Emilia Leo efter dubbelsegern.
Först styrde hon alltså in Hope And Dreams, som tränas av Oscar Berglund, segerrikaste amatören i landet, och det var en efterlängtad fullträff som dessutom kom på Oscars hemmabana i Östersund.
- Man har drömt om att vinna den här helgen sedan man var här för första gången. Det är vår elitloppshelg och det är fantastiskt, sa Oscar Berglund.
Emilia Leo gav Hope And Dreams en resa i fjärde, femte par utvändigt och följde med i angrepp ute i tredjespår under slutrundan. När hon satte in stöten in på upploppet avgjorde Hope And Dreams säkert den sista biten.
- Det var skitcoolt. En bra häst och det var hennes tur i dag. Hon har gått jättebra lopp men haft dåliga lägen. Nu var det lite bättre läge med spår 13 och det är inte så dumt när det är spårtrappa. Det blev en perfekt resa och draghjälp och jag kunde sitta kvar länge. Det var ganska lugnt, jag vet att hon är speedig när man vrider ut, sa Emilia Leo.

”Jag älskar den här hästen”
Emilio åkte ut på stallbacken och bytte häst till egentränade Sign Me Up Too i loppet efter. Efter en väl avvägd styrning avgjorde hennes häst enkelt in på upploppet efter att storfavoriten Chapuy kastat in handduken redan trehundra meter kvar.
- Jag får chansen på jättefina hästar men det är jättekul med den här som jag tränar själv och gör allting med. Jag älskar den här hästen, sa en överlycklig Emilia Leo.

Italienaren imponerade igen - och jackpot på V75
V75-omgången avslutades med en favoritseger genom Volnik du Kras som följde upp den osannolika insatsen på Solvalla under elitloppshelgen med att vara lika imponerande i Östersund. Han blev hängande i tredjespår genom den första kurvan men forcerades till ledningen efter sjuhundra meter och försvann sedan ifrån konkurrenterna till en överlägsen seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro.
Den favoritbetonade V75:an betalade 8184 kronor för sju rätt, sex rätt gav 94 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det jackpot på V75 när Boden kör sitt traditionsenliga Midnattstrav kommande lördag.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lincoln Lawyer tränades tidigare av Stefan ”Tarzan” Melander och firade en hel del framgångar. Efter försäljning i somras till ..


Lincoln Lawyer tränades tidigare av Stefan ”Tarzan” Melander och firade en hel del framgångar. Efter försäljning i somras till hästägare hos Håkan Wallberg bytte hästen regi och den sexårige valacken har nu gjort tolv starter för Gävle-tränaren. Det har resulterat i fem segrar varav tre av dem har kommit i de fem senaste starterna.
- Han har gått bra och vi har fortsatt på den inslagna vägen som Tarzan tyckte vi skulle göra. Det kan vara bra med ett miljöombyte ibland som kan få hästar att tända till och han verkar trivas bra hos oss, säger Håkan Wallberg.
- Stall Åbron som köpte hästen har sju hästar hos mig och det är lärlingen Mattias Hansson som enbart jobbar med de hästarna.

”Han var klockren travmässigt”
Efter en lätt seger för tre starter sedan fick Lincoln Lawyer chansen för sent gången efter men senast vann han överlägset med krafter kvar. Enligt tränare Wallberg sitter toppformen där den ska just nu.
- Han blandade lite i början och var lite upp och ner. Gjorde någon halvdålig insats ibland. Men nu på slutet har han varit jämnare och bättre och hållit en jäkla fin formkurva.
- Senast blev det en överlägsen seger och även om det var ett billigt lopp så var det nästan det bästa han har sett ut. Han var klockren travmässigt och finare än någonsin. Innan dess har vi kanske trott att hästen varit bäst barfota och därför var det skönt att han fungerade så bra med skor inför kommande starter.
- Han funkade jättebra och sedan om det beror på att han hade skor eller inte är ju inte helt säkert men formen sitter där hursomhelst. Det ser roligt ut inför lördagen och Mattias har trimmat på med honom i intervallerna och allt verkar fortsatt bra, säger Wallberg.

”Björn är ju Björn”
På lördag jagar Lincoln Lawyer en V75-seger när rikstoton gästar Gävle. Han har spår tre i V75-inledningen över distansen 1640 meter med bilstart. Den här gången hoppar en viss Björn Goop upp i sulkyn istället för Claes Sjöström som har kört på slutet.
- Claes har kört hästen jättebra men Björn är ju Björn, menar Wallberg.
- Läget är ju bra och för att vara en Silverdivision tycker jag att det är en tunn Silver. Min häst är ingen katapult ut men ändå duktig och han är framförallt väldigt allround och tål att göra lite jobb själv. M.T.Insider är med i loppet och han är en av Sveriges startsnabbaste hästar och inte lätt att hålla ut. Lincoln Lawyer är inte låst vid någon speciell position och taktiken får vi överlämna till kusken.
- Det blir inga ändringar och förutom skor blir det jänkarvagn och helstängt huvudlag som vanligt. Han kan vinna loppet likaväl som någon annan. Jag spikade honom i Fem tippar V75 på form och läge. En chansspik, men varför inte, säger Håkan Wallberg som tycker att det är stallets bästa häst just nu.
- Ja, i fjol var Cigor Coyote bäst i stallet som vann i V75 och sprang in 400 000 kronor. Men nu måste jag säga att Lincoln Lawyer är den bästa och jag hoppas och tror på en spännande vinter.

Michael Carlsson, Kanal 75


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp&rdq..


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp” och förutom förstapriset på 400 000 kronor finns alltså en biljett till världens finaste sprinterlopp i potten.
Tio hästar fanns med bakom startbilen i jakten på en rosa elitloppsbiljett och loppet fick en nästan osannolik upplösning.
I ledningen satt Shadow Woodland och han ledde tills 50 meter före mål då trion Rod Stewart, Wild Honey och Workout Wonder sprintade förbi.
Snabbast av alla spurtade Workout Wonder tillsammans med Tommi Kylläinen - och det var i det närmaste en onsannolik spurt. Fakta är att den finska USA-importen satt sist i fältet ända tills hästarna svängde in på upploppet då sexåringen mer eller mindre vände ut och in på det högklassiga motståndet på 200 meter.
Speedkulan Wild Honey avslutade också visslande till andrapriset men chanslös mot vinnaren trots att hon hade en längd eller två tillgodo in mot upploppet.

Elitloppet lottas 15.00
Jarno Kauhanen är tränaren bakom Workout Wonder och han var tagen av uppvisningen hans häst bjöd på.
- Rörd och glad. Vilken fin häst vi har. Det är en otroligt snabb häst. Han såg så fin ut i sista kurvan… jag har inte ord nu. Jag har svårt att prata, sa han direkt efter loppet.
Beskedet om det blir Elitloppet för Workout Wonder gick inte att få på lördagen.
- Det kan jag kan inte säga nu, vi är två delägare till. Den här kvällen har vi i alla fall att fundera och prata, sa Jarno Kauhanen.
Delägarna, där förre Halmstadtränaren Kari Lähdekorpi ingår, har tidigare visat svagt intresse att starta sin stjärna redan i år i Elitloppet.
Elitloppsgeneralen Markus Myron var som de flesta imponerad av lördagens uppvisning av Workout Wonder.
- Vi får ta ett samtal i morgon bitti. Men han var sjukt bra och jag hoppas verkligen, verkligen, att de säger ja. Att kunna avsluta på det sättet är roligt i ett elitlopp.
Följande hästar klara för Elitloppet: Bold Eagle, Cruzado Dela Noche, Dante Boko, D.D´s Hitman, Elian Web, Propulsion, Resolve, Spring Erom, Takethem, Timoko och Up And Quick.
Förutom Workout Wonder har även titelförsvararen Nuncio och Delicius U.S. fått en inbjudan men de har ännu inte tackat ja.
Det innebär att Markus Myron har minst två och högst fem rosa biljetter till att dela ut. Och det är bråttom – Elitloppet lottas på söndagen 15.00.

Hemmaglädje fick avsluta
Förutom den finska glädjen i V75-6 hittade vi lördagens gladaste segrare i vinnarcirkeln efter V75-7. Hemmatränaren Olle Alsén fick luckan från rygg ledaren med stallet stjärna M.T.Insider in på upploppet och bjöd på en härlig segergest i god tid före mål.
- Det här är fantastiskt och går inte att beskriva med ord. Jag körde bort lite poäng på honom och vi kom med i loppet som sista häst och så fick vi spår 8…
- Enorm lycka, det är enorm lycka, jublade Gävletränaren.

Två segrar för Redén/Kihlström
I V75-1 blev det favoritseger för Floyd P.Boko som satte nosen först sista biten efter att tvingats gå utvändigt om ledaren Frisco Flame. Örjan Kihlström såg säker ut hela vägen och måttade snyggt in sin 18:e V75-seger för året. För tränaren Daniel Redén var det tionde V75-segern 2017.
- Om det skulle räcka till vinst kan man inte vara säker på, men att vi skulle vara med och slåss om det kände jag, sa Örjan Kihlström om känslan i sista sväng.
Daniel Redén och Örjan Kihlström kunde räkna in ytterligare en V75-seger genom Whitehouse Express som imponerade i silverdivisionen (V75-5).
Whitehouse Express satt fjärde par utvändigt och Örjan Kihlström styrde fram utvändigt ledaren 1300 kvar och fick sedan överraskande för många ta över ledningen varvet kvar från Regent Zet. Väl i spets såg den sexårige hingsten mycket löpsugen ut och vann före en bra avslutande Make It Quick.

Dubbel för Adielsson
I V75-2 såg det länge ut som att First Love Boko och Jörgen Westholm skulle hinna undan från ledningen, men Oceanic Clearence levererade en sylvass slutrökare tillsammans med Erik Adielsson och snuvade favoriten sista biten. Stefan Melander tränar vinnaren
Även i V75-3 blev det Erik Adielsson före Jörgen Westholm. Erik Adielsson ledde varje meter med Peter G Norman-tränade Autobahn som höll undan före favoriten Sete, som var godkänd tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren.

Favoritseger i kallblodsloppet
Favoritseger blev det även i kallblodsloppet (V75-4) och det var en stark prestation av Art Nökkve som fick en tuff väg i spåren och utvändigt ledaren innan han tog över dryga 500 kvar tillsammans med sin tränare Håkan Skoglund.
- Det var nära galopp 1100 kvar, annars skötte han sig perfekt. Det känns som han kan gå upp i eliten om han får vara frisk, sa segerkusken.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 45 120 kronor. Sex rätt gav 225 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Musikern Kee Marcello och höjdhopparen Patrik Sjöberg skulle mötas i ett tvåhästarslopp på Dannero innan V75-tävlingarna dr..


Musikern Kee Marcello och höjdhopparen Patrik Sjöberg skulle mötas i ett tvåhästarslopp på Dannero innan V75-tävlingarna drog igång.
Två nykläckta kuskar från tv-serien Stjärnkusken.
Nu blev det inget med det eftersom Kee Marcello inte klarade alkotestet före loppet och nu stängs av som kusk i tre månader för att ha brutit mot bestämmelser mot berusningsmedel.

Sjöberg säker segrare
Svante Båth fick hoppa in som reserv och satt upp bakom sin egentränade Global Revolver. Patrik Sjöberg körde Gävletränaren Olle Alséns M.T.Insider som visade sig vara bäst i Sjöbergs händer.
Den forne höjdhopparen körde omgående till ledningen och det var helt avgörande. Svante Båth såg till att det blev fart på loppet och hästarna utkämpade en härlig duell sista varvet där alltså Patrik Sjöberg drog det längsta strået.
- Jag lägger ner all ledig tid på trav. Det här är skitkul, sade Sjöberg.

”Kommer aldrig hända igen”
En skamsen Kee Marcello förklarade sig i Expressen under söndagen och menade att det hade blivit någon öl för mycket natten mot söndagen.
– Jag blev mörkrädd över hur normal jag kände mig i förhållande till hur mycket jag blåste positivt. Jag kan inte skylla på någon. Det här är helt min fuckup och det var jättedumt. Jag är inte den första som blåser positivt. Det var väldigt klumpigt så klart och det kommer aldrig hända igen. Nu blir jag avstängd från att tävla, men jag ska träna under avstängningen och komma tillbaka starkare än någonsin, sa Kee Marcello till Travexpressen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Ex-höjdhopparen Patrik Sjöberg och hårdrockaren Kee Marcello har båda tagit amatörlicens för att köra travlopp. Båda ..


Ex-höjdhopparen Patrik Sjöberg och hårdrockaren Kee Marcello har båda tagit amatörlicens för att köra travlopp. Båda två blev rejält bitna av travet i TV4:s underhållningsprogram ”Stjärnkusken” förra året.
Patrik Sjöberg har redan hunnit köra två lopp men utan framgång. Första gången blev han utkörd för att ha orsakat två omstarter och andra gången blev han oplacerad. Kee Marcello har ännu inte kört i något riktigt lopp men på söndag är det dags. I samband med V75-tävlingarna på Dannero har det arrangerats ett lopp för de båda att duellera i. Kee Marcello kör Global Revolver och Patrik Sjöberg kör M.T.Insider. Båda hästarna har varit med i V75.
Patrik Sjöberg är optimistisk inför duellen och tror på vinst.
– Jag har kört mycket mer och har mer rutin än Kee. Han har haft fullt upp med sin nya skiva och turnerat mellan jag har kört lopp och kört mycket fort hos Bo Falsig.
Det kommer gå undan på riktigt nu, det har jag fördel av, säger Patrik Sjöberg till Trav365.
Båda två har tidigare mötts i olika jippolopp och dueller på banan men nu är det första gången man kan spela på loppet.
– Jag har vunnit ett och Kee har vunnit ett. Det står 1-1 nu. Jag åker ut i loppet med bra självförtroende, säger Sjöberg.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-11 Olle Alsén 1640/11 C 0 15.6g 180
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-6 Fredrik Linder 1640/12 A 2 12.1 35
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Olle Alsén 1640/8 A 0 15.6g 35
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Olle Alsén 1640/9 A 0 12.1 160
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Olle Alsén 1640/4 B 1 12.0 34
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-5 Patrik Sjöberg 2140/2 C 1 15.0 17
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Olle Alsén 1640/5 B 0 13.8 47
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Olle Alsén 1640/7 A 1 11.3 43
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-9 Jorma Kontio 2140/7 B 6 12.9 152
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-6 Olle Alsén 1609/12 B 2 11.3 514
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Olle Alsén 1640/10 A 5 12.9 176
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Olle Alsén 2640/4 C 5 14.0g 538
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Olle Alsén 2100/12 C str
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Olle Alsén 1640/3 A 1 12.9 17
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Olle Alsén 2140/7 A 2 15.6 40
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-9 Olle Alsén 2140/11 D 6 16.4 379
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-5 Olle Alsén 1640/8 C 3 12.0 95
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Olle Alsén 2140/3 B 3 14.1 27
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Björn Goop 2140/4 D 6 12.6 217
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Olle Alsén 1640/9 D 7 11.8 291
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-8 Olle Alsén 2140/2 B 2 13.6 80
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Olle Alsén 1640/2 D 0 12.3 38
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Olle Alsén 2640/5 D 0 16.1 291
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-9 Olle Alsén 2140/1 C 0 12.5 284
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-8 Olle Alsén 1609/5 A 1 11.7 43
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Olle Alsén 2140/7 B 4 108
2017-06-16 2017-06-16 Romme-8 Olle Alsén 2140/2 A 4 13.3 33
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-3 Olle Alsén 1640/5 C 0 g 137
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-11 Olle Alsén 1640/8 C 1 10.7 77
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-2 Olle Alsén 2140/4 B 1 14.1 29
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Olle Alsén 2140/6 B 4 14.5 43
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-8 Olle Alsén 1640/1 B 0 14.8g 57
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Olle Alsén 2140/5 B 0 13.6 286
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-9 Olle Alsén 1640/1 B 6 10.7 120
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-6 Olle Alsén 1700/3 B 1 12.6 16
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Olle Alsén 1640/6 B 1 11.7 21
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-6 Olle Alsén 1640/5 C 3 10.4 105
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-3 Erik Adielsson 640/8 C 1 40
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Olle Alsén 2140/11 D 0 12.4 346
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-5 Olle Alsén 1640/11 C 0 13.3 145
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-5 Olle Alsén 2140/10 D 0 13.9 659
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Olle Alsén 2140/4 B 4 14.1 100
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-4 Olle Alsén 2140/6 A 2 15.4 49ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se