Monfalcone travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Monfalcone travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Monfalcone har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Monfalcone har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Monfalcone


Efter Mantorp, Umåker och Solvalla flyttade V75 och Winter Burts till Norge och Momarken på fredagen. Banan i Mysen är speciell med sina tv&aum..


Efter Mantorp, Umåker och Solvalla flyttade V75 och Winter Burts till Norge och Momarken på fredagen. Banan i Mysen är speciell med sina tvära svängar och sitt långa upplopp och är en bana där det inte sällan blir hög utdelning.
Fredagens största skräll kom i V75-4 där Magnus Teien Gundersen visade varför han räknas som Norges största kusklöfte när han hittade andra par utvändigt från 40 meters tillägg med Ramstad Kristian i V75-4. I slutsvängen valde sedan Magnus Teien Gundersen iskallt att sitta kvar och fastlåst, men det blev ett vinstdrag då luckan kom in mot upploppet och då kunde 61-oddsaren spurta till en lika säker som överraskande seger.
- Vi fick en god start och hamnade rätt på det. Jag kände sedan att jag var tvungen att chansa, han har en bra speed och det fick han visa nu, sa segerkusken.
Tränar vinnaren gör Andreas Opheim.

Två segrar till Årjäng
Årjängstränarna Tom Horpestad och Kristian Lindberg gjorde resan på sex mil till Mysen och Momarken och båda kunde vända hem med varsin skrällseger.
Tom Horpestad serverade 15-oddsaren Monfalcone ett lopp i andraspår med ryggar ända tills upploppet i V75-3 och via en sylvass avslutning blev det blågul seger före favoriten U.R.Amazing.
- Jag är speciellt glad för hästen. Han har en otrolig skalle att springa och ger alltid det bästa han kan, sa Tom Horpestad efter första årssegern.
Kristian Lindberg körde offensivt med tiooddsaren Fruska Am som avgjorde i imponerande stil utvändigt om ledaren i V75-6.

Fyra miljonvinnare
I V75-1 blev det väldigt enkelt för andrahandsfavoriten Valle Mattis som dominerade loppet från start till mål i ledningen tillsammans med kusken Geir Vegard Gundersen.
Den nioårige Järvsöfaks-sonen tränas av Heidi Moen.
Norske stjärnkusken Eirik Höitomt valde att köra på chans med andrahandsfavoriten Easy Winner i V75-2 och hade marginalerna på sin sida när luckan kom från fjärde invändigt in mot upploppet. Treåringen tackade för den smörresan och avslutade vasst när han fångade in skrällen Vibra Thor kort före mål. Tränar vinnaren gör Marius Höitomt, son till Eirik.
Fredagskvällens kanske mest imponerande vinnare var Denali i V75-5, som klev fram utvändigt favoriten Given i sista kurvan och sedan bara var starkast i händerna på Dag-Sveinung Dalen.
Olav Mikkelborg tränar vinnaren.
Imponerade gjorde även favoriten Eldorado Gracieux som efter ett par galoppsteg i starten forcerades till spets av Gunnar Austevoll och sedan hade han full kontroll i långloppet som avslutade V75-omgången.
Sju rätt på V75 gav 1 459 666 kronor till fyra vinnare i Norge, sex rätt gav 4 145 kronor och fem rätt 228 kronor.
V75 Winter Burst fortsätter på Romme på lördagen, Charlottenlund på söndagen, Bjerke på måndag för att sedan avslutas på nyårsafton på Axevalla med en multijackpot.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Att träna fram en travhäst och få den att prestera max på tävlingsbanan är en konst. Men frågan är om det inte kr&aum..


Att träna fram en travhäst och få den att prestera max på tävlingsbanan är en konst. Men frågan är om det inte krävs lika stor skicklighet för att tillaga familjen Horpestads julfavorit på bästa sätt.
- Jag är uppväxt med lite annan julmat än vad ni svenskar är och min favoriträtt till julen är vad vi norrmän kallar pinnekött – revben från får, säger Tom Horpestad och förklarar hur man i dagar rimmar, lufttorkar och ångkokar fårköttet innan det slutligen läggs i stekpannan eller på grillen.
- Det är en väldig procedur men det är också väldigt gott med rotmos och potatis till, säger Horpestad och skrattar.

Passande med långt upplopp
Men det är inte i första hand för att få nya influenser till julbordet som Kanal 75 pratar med den kockutbildade travtränaren. Från juldagen till och med nyårsafton körs det V75-tävlingar varje dag och Tom Horpestad kan komma att spela en huvudroll när travbanan Momarken i Mysen, några mil sydost om Oslo, på torsdag står värd för V75. Dit reser han med två hästar och mest tror han på V75-meriterade och formtoppade Monfalcone (V75-6). Hästen kommer närmast från en mycket enkel seger från ledningen.
- Han gick dåligt i Örebro för tre starter sedan men då hade han haft det för lugnt i träningen. Gången efter spurtade han väldigt bra som trea efter ett snällt lopp och senast gav han ett riktigt formbesked. Han blev kaxig i spets och vann väldigt lätt.
Den här gången blir det knappast ledningen för Monfalcone. Han startar nämligen med nummer elva i andra ledet bakom bilen. Det utgångsläget fick han på grund av att loppet är en så kallad spårtrappa. Det är ett handicapupplägg där de bästa hästarna, eller i alla fall de som har tjänat mest pengar, får de sämsta startspåren.
- Han går bra bakifrån också och får han lite hjälp med bra tempo under vägen är upploppet på Momarken bra för att ta ner dem till slut, säger Horpestad och syftar på den utslagsgivande målrakan, som med sina 240 meter är längre än samtliga upplopp i Sverige.
- Från spår elva behöver det inte strula mycket innan man är borta men om de andra kör för att vinna så att det blir lite tempo och vi kan spara speeden till slut ska han helt klart räknas med vinstchans.
Norsk travsport har inte det barfotaförbud som gäller i Sverige under vintern men för Monfalcones del spelar det ingen större roll. Han var lika bra med skor senast som utan skor gången innan.
- Om det är vinterbana blir det skor men om det blir milt väder och kanske lite tungt kan det vara en fördel att köra barfota. Annars fungerade han perfekt senast med open eye-huvudlag och jänkarvagn så det blir troligen samma igen.

”Fått henne att funka”
Monfalcone får sällskap till Momarken av Merles Rapida (V75-4). Hon har ingen seger på 25 försök men har presterat bra och inte varit sämre än fyra i de fyra starter hon har gjort för Tom Horpestad.
- Hon har gått väldigt bra i loppen hon gjort för mig. Det är en häst som inte har tagit i i loppen förut men nu har vi fått henne att funka och hon har gått bra till slut.
Fjärdeplatsen kom i Merles Rapidas senaste start och det var en bra placering med tanke på att det efter loppet upptäcktes att hon hade halsinfektion.
- Hon fick stå över lite under behandlingen och det kan vara ett minus, men samtidigt hade hon gått flera lopp innan och jag tror det lilla uppehållet vägs upp av att hon är helt fräsch nu.  Jag har förhoppningar på att hon kan vara bra nu. Det kanske är lite väl långsökt att tro på seger men hon går som sagt bra till slut. Det är en stor fördel för henne om det går att köra utan framskor. För övrigt går hon som tidigare med norsk gas och jänkarvagn.

Ola Johansson, Kanal 75


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos n..


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos när mållinjen passerades men i år körde Örjan Kihlström i god tid. Propulsion fick en fin resa i tredje par utvändigt samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten. Ledande Arazi Boko fick en rejäl tryckare genom den första kurvan och tvingades öppna första femhundra metrarna efter 1.07. Adrian Kolgjini kröp ner i rygg på ledaren med Dante Boko och varvet kvar sände Ulf Ohlsson fram Nadal Broline utvändigt om ledaren. Arazi Boko nådde varvet på 1.09,4 och runt slutsvängen attackerade Örjan Kihlström via tredjespår med Propulsion. Daniel Redéns stjärntravare avslutade oerhört starkt och plockade enkelt ner en tapper Nadal Broline på upploppet. Segern var värd 600 000 kronor och Propulsion vann med det norska huvudlaget oryckt.
- Det är ju en grym häst helt enkelt och i år stämde det lite bättre med loppet. Det passade oss bra med en hård öppning och skapligt tempo. Nadal Broline såg fin ut runt slutsvängen men den här är ju otroligt stark till slut och vann säkert. Det är en helt fantastisk häst som är både snabb och stark. Jag kan inte komma ihåg att han har gjort ett dåligt lopp någon gång. Det är en underbar individ, sa Örjan Kihlström.

”Såg mycket bättre och finare ut”
Tränaren Daniel Redén var själv med i loppet och slutade oplacerad med In Vain Sund men var förstås myket nöjd med vad han fick se av Propulsion.
- Jag tyckte att han såg mycket bättre ut än tidigare. Han var finare och det flöt bättre. Jag är fantastiskt stolt över att han är i mitt stall. Det är helt otroligt, sa Daniel Redén.
Ulf Ohlsson kommenterade Nadal Brolines andraplats på följande vis.
- Det är klart att det är lite surt att förlora men han förlorade mot en av världens bästa hästar. Min gjorde ett kanonlopp, det är bara att berömma, sa Ulf Ohlsson.

”Uppohoppa från start till mål”
I V75-inledningen blev det seger för hårt betrodda Uppohoppa. Han öppnade snabbt bakom bilen och efter en lugn inledning blev det körning mitt i loppet när de båda Nurmos-tränade hästarna Jaques Noir kom fram utvändigt och Extra Fudge blev utsvarad i tredjespår. Den duon var tidigt slagna och halvvarvet kvar kom Björn Goop farande med Dreamboy As och då uppenbarade sig luckan för Monfalcone ifrån rygg på ledaren. Den sistnämnde tog upp jakten på upploppet men Uppohoppa höll undan till en säker seger. Tränar gör Pasi Aikio och i sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Det känns kul eftersom det har varit stolpe ut i de två senaste loppen. Det kändes lugnt under vägen eftersom han fick köra så pass sakta. Hästen har betytt mycket för mig, det var första hästen jag fick till derbyt, sa Pasi Aikio.

Cavidendron från dödens
Cavidendron var bara bäst i V75-2 när hon vann enkelt trots ett lopp utvändigt om ledande Mellby Euphoria. Hon hade inga problem att avgöra över upploppet och hästen följde upp den suveräna insatsen förra gången med ännu en seger från formstallet Magnus Dahlén som tränar.
I kallblodsloppet, V75-3, blev det en överlägsen seger för Granetta, körd av Jimmy Jonsson och tränad av pappa Alf Jonsson. Efter en resa i femte par utvändigt från sitt tillägg gled hon med i rygg på attackerande favoriten Nordy Fröy ut på slutrundan. När hon vreds ut in på upploppet avgjorde Granetta lekande lätt, före en bra spurtande Mofaksan.
I V75-4 blev det favoritseger genom Bear Hope för sin tränare Björn Goop. Han serverade hästen en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde hur enkelt som helst till slut.

Två miljonskrällar
I V75-5 blev det en rejäl överraskning när norske Zelov spurtade till en skrällseger för Åsbjörn Tengsareid. Tränar gör Anders Wolden Lundström.
En ännu större smäll blev det i V75-6 när Ville Karhulahti styrde in 1-procentaren(!) Han Herred först över mållinjen. Den här knallen städade undan de flesta kvarvarande system och Ville gav sin häst ett perfekt lopp i rygg på ledaren efter att ha släppt täten till Baron Gift. Luckan kom perfekt in på upploppet och Han Herred tog sig förbi ledaren kort före mål.
- Han var fin och kändes bra upploppet ner, sa Ville Karhulahti.
Ville har varit försteman hos Stig H Johansson i flera år men slutar inom kort för att bli proffstränare. Han gjorde därmed bra reklam för sin kommande tränarrörelse som drar igång 1 augusti.
Dessa två skrällar bidrog till att det blev miljonutdelning på V75. Sju rätt gav 1 020 646 kronor till 26,5 system.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årjängs Stora Sprinterlopp är höjdpunkten på lördag med 600 000 kronor till vinnaren. Där blir det ett revanschmöte me..


Årjängs Stora Sprinterlopp är höjdpunkten på lördag med 600 000 kronor till vinnaren. Där blir det ett revanschmöte mellan fjolårets vinnare Dante Boko och tvåan Propulsion. Den sistnämnde spurtade rasande fort över upploppet men mållinjen räddade ledande Dante Boko som höll undan med en noslängd. Det stjärnfyllda loppet lockar storpublik till Årjäng varje år och det brukar vara runt 15 000 personer på den pittoreska travbanan.
- Det är en stor folkfest. I princip alla som bor här i trakten går på travet den dagen och med tanke på att det är 10 000 invånare i Årjäng är det inte dåligt att det är 15 000 på travet, säger Tom Horpestad.

”Monfalcone kvar i samma klass – är bättre i år”
Horpestad är en av sex proffstränare på banan och tränade tidigare den tragiskt bortgångne stjärnan Gazza Degato som bland annat vann Svenskt Travderby och sprang in 5,3 miljoner kronor. Nu har han 22 hästar i träning och stallets bästa häst är Monfalcone som startar i Bronsdivisionen i V75-inledningen. Monfalcone har tidigare vunnit i V75 och var i fjol trea i just det här loppet under V75-dagen i Årjäng.
- Monfalcone (V75-1) var med i samma division i fjol, i Bronsdivisionen, och är fortfarande kvar i samma klass. Han är bättre förberedd i år, mer härdad och i bättre form än vad han var förra året. Då stod han väldigt hårt inne och var med mycket tack vare att det var hemmaplan, säger Tom Horpestad.
- Vi tränade hästen tufft i vinter och har kunnat träna honom mer än det har gått förut. Jag tycker att han har höjt sig av det. Han har gått framåt mycket med loppen han har fått och nu känns det som att han har kommit i toppform.
- Vi har även kört honom barfota runt om för första gången i de två senaste starterna och det är många bitar som har fallit på plats. Hästen tål loppen bättre nu än tidigare.

”Ett av de bästa lopp han har gjort”
Näst senast vann Monfalcone på 1.12,8 över medeldistans och voltstart. Senast var hästen tvåa från spår elva över 1609 meter och sprang nytt rekord, 1.12,3.
- När han vann på 1.12,8 var det barfota runt om för första gången och tog det väldigt lugnt från start för jag kände att det inte gick att släppa av honom ordentligt. Sedan körde jag på sista bortre långsidan och han vann väldigt lätt med krafter kvar. Det är ett av de bästa loppen han har gjort i karriären, även om han har vunnit V75 på Romme och även satt banrekord i Åmål som fyraåring.
- Senast gick han också mycket bra och satt långt bak. Jag körde på sista långsidan och svepte fältet och kom fram i dödens. Men det kom loss en häst bakom som spurtade ner honom till slut, säger Horpestad.

”Känns stabil och fin – fräschören bättre”
Monfalcone blir en av de mest betrodda i V75-1, en omgång som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem
26 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Horpestads häst har lottats till innerspår bakom startbilen över distansen 2640 meter.
- Det blir lite tätare starter nu än tidigare för vi har kommit rätt på det med fräschören. Tidigare tålde inte hästen att starta tätt men nu känns han så stabil och fin. Så jag hoppas och tror att han kommer att vara ännu lite rappare än tidigare med täta starter.
- Jag har tyckt att hästen har varit bra iväg i voltstart men när vi körde barfota fick jag ingen fart på honom från springspår. Nu när det är bilstart är det ovisst hur fort han kan öppna, men jag tror att han kan öppna bättre bakom bilen och jag misstänker att innerspåret passar bra till honom. Jag är nöjd med läget men vill inte riskera att köra galopp så jag känna lite hur han känns och köra därefter.

”Tror på vinst – norskt huvudlag för första gången”

Hur bra vinstchans tror du på?
- Jag tycker att de värsta konkurrenterna har fått dåliga spår och som sagt, min häst är med i samma division som i fjol och är klart bättre i år. Den långa distansen är bra och han trivs med bra tempo, då har han alltid en speed kvar till slut.
- Det här är vår största dag för året och det hade varit väldigt stort att få vinna. Jag tycker absolut att vi har chansen, säger Tom Horpestad.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Ja, vi kommer att byta till ett norskt huvudlag den här gången. Vi har mixtrat med olika stängda huvudlag tidigare men nu blir det ”norsk gas”. I övrigt barfota runt om och jänkarvagn som på slutet.

”Väldigt fin form – inte borta”

Du har ytterligare två hästar till start inom V75, båda i den andra avdelningen. Chanserna där?
- Judys Sunrise (V75-2)
vann i fredags i Arvika och fick poäng för att komma med. Hon startar mest för att det är hemmaplan och det är nya ägare, ett tjejgäng, så det är roligt för dom men vi får vara nöjda om hästen tjänar pengar.
- Miss Åslanda (V75-2) har väldigt fin form och har varit med i försök till Diamantstoet tidigare och mött bra hästar så jag tycker att hon har blivit lite härdad. Nu fick hon spår fem i voltstart och det är inte optimalt men skulle hon gå felfritt är hon inte borta.

Michael Carlsson, Kanal 75


Till finalen för hingstar och valacker hade Svante Båth kvalat in hela tre hästar. Lämpligt nog tog överraskningen Capitol Hill karri&..


Till finalen för hingstar och valacker hade Svante Båth kvalat in hela tre hästar. Lämpligt nog tog överraskningen Capitol Hill karriärens första seger, den här gången med Ulf Ohlsson i sulkyn.
Det blev perfekt för oss med bra tryck i loppet, sade Ulf Ohlsson.
Starten blev lite stökig och det krigades om positionerna och till slut hittade Ulf Ohlsson tredjepar utvändigt. I sista sväng hade Capitol Hill mycket krafter kvar och kopplade enkelt greppet 50 meter före mål och vann säkert före vass spurtande Twist Of Fate och Van Kronos (tränad av Båth) som kom tillbaka storstilat efter startgalopp.
- Det här är kryddan på tillvaron och en skön känsla. Jag körde Capitol Hill i förra E3-finalen också och då gick han starkt, så jag visste att hästen var bra, fortsatte Ohlsson.
- Vi är ett team som passar perfekt ihop. Det är ett pussel som lagts under många år, förklarade Svante Båth sina och stallets framgångar.
Capitol Hill delägs av en av travets stora profiler Håkan ”Lillis” Olsson.
- Det här är väldigt stort för mig. Jag har varit med hela resan med den här hästen, sade Håkan Olsson som kom på själva upplägget kring E3.

Erik fick upp hoppet
Finalen för stona öppnades i rasande tempo och flera ekipage galopperade bort sig. Rusaren Crucified tog över ledningen efter 500 meter och hon fortsatte i full fart och första varvet travades på 1.10,8. White Lightning fick fritt i sista sväng och kopplade greppet in på upploppet. Calamara's Girl lotsades fram föredömligt av Erik Adielsson och hade de bästa krafterna och slog av en tapper White Lightning meterna innan mål.
- Det gick fort hela vägen. Jag var smygnöjd med henne i försöket och på morgonen i dag grävde jag lite i lopparkivet och fick upp hoppet ännu mer. Hon ska gå i ryggar till 200 kvar. Då är hon vass, sade Erik Adielsson.
- Hon har varit en liten otursdam, hur kuskarna än har kört har det stått dödens i pannan efter 700 meter. men alltid varit bra. Hon har det mesta och ska ha sådan här lopp, sade Svante Båth.
Capitol Hill och Calamara's Girl belönades med 925 000 kronor vardera.

Fartfyllt även i Gulddivisionen
Även i Gulddivisionen gick det undan värre. Storfavoriten Carabinieri öppnade bättre än han någonsin gjort från start och tog ledningen efter 500 meter från Charrua Forlan. Det kostade på ordentligt och när Robert Bergh körde fram med Montdore och fortsatte att hålla tempot uppe var Carabinieri en slagen häst på sista långsidan. Charrua Forlan tog över och såg ut att gå mot segern när Order To Fly och Per Lennartsson dök upp och lyckades få huvudet först.
- När dom kör på det här sättet så stormtrivs han, sade Per Lennartson.

Ingen hade sju rätt
Skrällarna duggade tätt i omgången och det var ingen som hittade sju rätt. Redan i V75-inedningen försvann de flesta bongarna sedan Tom Horpestad vunnit med Monfalcone. Storfavoriten Trot Kronos manglade ledande Victorious Star hela loppet och föll på eget grepp. Tom Horpestad hittade de rätta stigarna över upploppet och skrällen var ett faktum.
- Det är tufft på V75 och detta var en överraskning även för mig, sade Tom Horpestad.
Årjängskollegan Kristian Lundberg ville inte vara sämre. Tillsammans med Rambo Rivner visade ekipaget att skrällsegern på Axevalla för en månad sedan inte var en tillfällighet. Konkurrenterna hade sega ben in på upploppet och Rambo Rivner höll farten bäst och det räckte gott och väl.
- Jag är lika förvånad i dag igen. Han hade stått över en del och jag trodde inte så mycket på honom, sade Kristian Lindberg.
Det blev bejublad hemmaseger i V75-5. Susanne Richters M.T.Joinville tog sig tidigt till ledningen och sedan var det lugna gatan tillsammans med Jorma Kontio.
- Han är fantastisk. Jag är så glad att få tillbaka honom efter skada, sade Susanne Richter.
Omgången avslutades med Queer Fish och Kaj Widell. Som så många gånger förr visade Queer Fish en oerhörd styrka när han kämpade ner ledande Mellby Drake efter ett lopp utan rygg större delen av loppet.
- Vi nöter på och kör väldigt ofta och mycket, sade tränaren Magnus Träff.
Ingen rad med sju rätt, sex rätt belönades med 215 655 kronor och fem rätt 5 750 kronor. Det betyder att det blir jackpot nästa lördag på Bergsåker.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 2140/8 0 14.5 86
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-3 1609/5 5 13.2 25
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 2100/5 1 13.8 25
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-4 2660/11 5 15.8 81
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-6 Tom Horpestad 1609/10 B 6 13.6 25
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-4 Tom Horpestad 2140/9 B 1 13.9 33
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-3 Tom Horpestad 2640/11 A 1 16.5 40
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Tom Horpestad 2160/11 A 5 15.1 26
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 Tom Horpestad 2640/3 B 4 14.8 122
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-3 Tom Horpestad 2140/3 C 0 g 22
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-8 Tom Horpestad 1640/3 B 4 13.4 78
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-4 Tom Horpestad 2500/9 B 2 16.1 17
2017-12-09 2017-12-09 Åby-10 Tom Horpestad 1640/2 B 7 12.6 165
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-6 Tom Horpestad 2100/3 A 0 73
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Tom Horpestad 2100/5 B 4 13.2 106
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-10 Tom Horpestad 2140/4 B 3 12.4 279
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Tom Horpestad 2100/8 A 3 14.2 38
2017-08-19 2017-08-19 Romme-5 Tom Horpestad 2140/12 C 1 12.9 413
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-10 Tom Horpestad 2480/2 A 4 15.9g 14
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-10 Tom Horpestad 2640/6 D 3 13.4 143
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Tom Horpestad 2180/13 A 2 14.7 30
2018-12-27 2018-12-27 Momarken-8 Tom Horpestad 2140/11 A 3 24
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Tom Horpestad 2140/4 C 1 13.9 92
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Tom Horpestad 2140/7 C 3 13.0 52
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Tom Horpestad 2660/7 C 0 15.3 36
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-10 Tom Horpestad 2140/3 C 2 12.5 39
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-9 Tom Horpestad 2140/10 C 4 12.8 242
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Tom Horpestad 2140/3 B 0 g 44
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Tom Horpestad 2140/8 B 3 13.3 251
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-5 Tom Horpestad 2640/1 B 2 13.6 80
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-3 Tom Horpestad 1609/11 A 2 12.3 28
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-3 Tom Horpestad 2140/7 C 1 12.8 19
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-10 Tom Horpestad 2140/9 C 2 12.9 40
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-7 Tom Horpestad 2140/4 B 1 13.5 32
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-11 Tom Horpestad 2640/12 C 6 15.4 137
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-5 Tom Horpestad 2140/11 A 0 28
2019-12-27 2019-12-27 Momarken-5 Tom Horpestad 2140/8 C 1 158
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-8 Tom Horpestad 2140/9 C 5 14.5 164
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-7 Tom Horpestad 2140/7 C 0 g 134
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Tom Horpestad 2100/5 B 0 13.6 65
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-9 Tom Horpestad 2140/4 C 3 13.5 82
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-9 Tom Horpestad 2100/11 C str
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-7 Tom Horpestad 2100/8 C 0 g 32
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-8 Tom Horpestad 2140/1 B 2 13.2 40
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-10 Tom Horpestad 2140/6 C 6 15.7 224
2019-02-23 2019-02-23 Bjerke-8 Tom Horpestad 2660/14 B 2 51
2019-02-06 2019-02-06 Bjerke-4 Tom Horpestad 2100/7 B 2 35
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-9 Kristian Lindberg 2140/6 C 0 13.2 346
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-8 Tom Horpestad 2100/7 D str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-8 Tom Horpestad 2180/6 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se