Monark Newmen travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Monark Newmen travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Monark Newmen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Monark Newmen har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Monark Newmen


 STL Sommartrav med V86® på Solvalla denna onsdag.Nationalarenan erbjuder en högoktanig tävlingskväll där STL-försö..


 STL Sommartrav med V86® på Solvalla denna onsdag.
Nationalarenan erbjuder en högoktanig tävlingskväll där STL-försök, Hjördis lopp för kallbloden och de fyra sista avdelningarna av Margaretas Tidiga Unghästserie ska avgöras.
Kalmartränaren Fredrik Persson är en av de som gästar Solvalla och med sig har stallets nya stora talangtravare. Treårige 5 Frank S.H (V86-3) skapade rubriker redan i karriärens andra start då han i november i fjol travade nytt världsrekord på Åby. Karriären har därefter fortsatt spikrakt uppåt för den eleganta, mörka hingsten efter avelshingsten Fourth Dimension. Hästen har i tre starter i år inte varit i närheten av att förlora. Senast blev det vinst i Treåringseliten under Copenhagen Cup-dagen på Charlottenlund i mitten av maj.
Vad har Frank S.H. gjort de här månaderna sedan senast?
– Det har varit dåligt med lopp till honom, faktiskt. Det fanns ju E3, men det skulle inneburit flera långa resor och jag var inte så sugen på det. Det har mest funnits det här loppet för honom, så vi får gå ut här. Vi har fått vara hemma i stället och hästen har fått träna på och det har känts fortsatt bra, förtäljer Fredrik.
Så det är inte så att du siktat särskilt mot den här uppgiften?
– Nej, det kan jag väl inte säga egentligen. Jag siktar mot hösten i stället och att bygga upp honom i träningen. Han har inte varit vässad på något sätt ännu, utan vi satsar på kontinuerlig träning.

Kriteriet är det stora målet
Fredrik Persson förknippas med en rad hästar som presterat på topp i de största årgångsloppen. Fantastiska Viola Silas förstås, men namn som Ultra Bright, Monark Newmen och Boys Going In kommer också på tal. Kanske kan Frank S.H också nå de höjderna?
– Han är framför allt väldigt klok den här hästen. Han vet precis vad han ska göra och han ödslar inte några som helst krafter på något annat, han har ju väldigt bra kapacitet, säger tränaren.
Hur ser planen ut fram till Kriteriet, för det är väl knappast någon hemlighet om att det är dit ni siktar?
– Ja, det är ju det stora målet. I övrigt har jag inte planerat så mycket faktiskt så jag vet inte var nästa start kan bli efter det här, vi får känna efter lite hur det känns i loppet på onsdag.
Det finns några växlar till att dra, får man anta?
– Jo, det gör det. Han har ju gått men järnskor och fast bomull hela tiden och det gör han fortfarande. Vi får se när vi börjar plockar bort det där, förhoppningsvis dröjer det, men det är klart att motståndet kommer att bli tuffare och tuffare framöver.
Onsdagens start i ”Margaretas” först. Det är bra vinstchans såklart?
– Ja, men det tycker jag ändå det ska vara. Allt verkar bra med hästen och vi fick ett bra spår och allting.

Janita har också visat talang
Frank S.H är inte den enda häst från huvudkvarteret i blekingska Fågelmara som beger sig mot Stockholm på onsdag. Reskamrat är jämngamla stoet 4 Janita Silvio (V86-5) som även hon visat sig vara ett löfte. Senast var hon en noslängd från att ordna seger i Guldstoet på Axevalla.
– Hon har också gjort det väldigt bra, hon var ju tvåa senast och det var fantastiskt roligt. Hon har verkligen visat utveckling och höjde sig mycket sedan vi ryckte skorna på henne, det har fallit väl ut för henne. Så i det fallet kan vi väl säga att vi har dragit växlarna.
Ni fick ett bra spår här, hästen kan öppna rätt så snabbt väl?
– Ja, hon kunde ju hålla ut de andra senast, men samtidigt tycker jag att hästen går allra bäst med en smygare, hon är väldigt snabb en kort bit och skulle hon få sitt lopp som hon ska ha så kan hon vara med där framme, avslutar Fredrik.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Svenska Travligans sommarturné nådde på tisdagen Tingsryd och Sveriges enda milebana. Sju av åtta lopp inom V86® utgjordes av f&oum..


Svenska Travligans sommarturné nådde på tisdagen Tingsryd och Sveriges enda milebana. Sju av åtta lopp inom V86® utgjordes av försök i STL och gulddivisionen blev en uppgörelse utöver det vanliga. När favoritspelade Gooner tidigt fick överta ledningen utan strid såg loppet ut att bli ett sömnpiller, men så blev det inte. Efter ett lopp i högt tempo kastade ledaren, som inte hade någon av sina bättre dagar, in handduken på upploppet. Långt där bakom hade Hell Bent For Am hittat loss från tredje par utvändigt och som skjuten ur en kanon flög han fram till överlägsen seger.
- Jag förstod att han skulle ha en riktig pollett kvar för han hade inte bränt en meter någonstans i loppet. Det blev egentligen så bra som det kunde bli och som han kändes är jag otroligt nöjd med honom, sa kusken Erik Adielsson.
Hell Bent For Am inledde karriären i USA och när han började tävla i Sverige som treåring 2020 radade han upp segrarna och vann bland annat Treåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen. Men sedan gick det grus i maskineriet och inför årsdebuten för tve veckor sedan hade hästen bara gjort en start på 20 månader.
- Sabine förtjänar allt beröm för det är inte helt enkelt att få en häst som har varit borta så länge att prestera som han gjorde redan i förra starten och som han gjorde nu, sa Erik Adielsson.
- Det är fantastisk att se honom springa. Han gjorde ett jättebra lopp och Erik körde perfekt, så det kunde inte bli bättre, sa Sabine Kagebrant.

Banrekord i silverdivisionen
På banan kungjordes att Hell Bent For Am hade satt banrekord med kilometertiden 1.09,2, men den tiden korrigerades senare till 1.09,4. Det sattes emellertid banrekord under kvällen, vilken en överladdad Hidalgo Heldia lade grunden till när han satte upp ett ursinnigt tempo i ledningen. Där bakom anförde Betting Pacer klungan och när ledarens krafter tröt efter slutkurvan stegade hon fram och vann enkelt på 1.09,0 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag är jätteglad för hennes skulle. Hon gjorde ett bra lopp och det är kul att hon fungerar nu, sa rekordstoets tränare och kusk Björn Goop.
1.09,0 är en sänkning av Monark Newmens tre år gamla banrekord med tre tiondelar.

Iskall styrning i kallblodsloppet
Favoriterna föll som käglor på V86 och det gjorde även kvällens mest spelade häst. Brenne Odin kunde inte försvara innerspåret i kallblodsdivisionen och där förlorade han loppet. Det såg Ove Bakkevold Reime till. Han tog hand om positionen utvändigt om ledaren med Reime Kongen och visade sedan iskyla när han höll favoriten fastlåst långt in på upploppet innan han lät sin duktiga hingst ge järnet den sista biten och vinna enkelt.
- När jag fick honom i rygg gällde det att inte köra för tidigt, kommenterade Ove Bakkevold Reime, som gladdes väldigt åt segern.
- Det här var helt fantastiskt! Det är en egen uppfödning som vi sålde som ettåring. Nu är han tillbaka i vårt stall och nu kom segern. Det är stort.
Tränar kallblodet gör Jenny Thygesen.

Målfoto i klass I
Klass I bjöd på en härlig duell över det 285 meter långa upplopp mellan A Fair Game och Vikens Takecool. Hästarna låg till synes helt jämsides upploppet ner och när mållinjen skars var det omöjligt att skilja dem åt med blotta ögat. Målfotot klarade emellertid den uppgiften. Elisabeth Almheden-tränade A Fair Day bärgade segern med en läpp.
- Jag trodde faktiskt att vi torskade men han kontrade sista biten. Det är en väldigt fin häst det här, sa fyraåringens kusk Oscar Ginman.
Det blev en rafflande slutstrid även i klass II och det var många med chans 100 meter från mållinjen. Men när Johan Untersteiner hittade loss med Global Delayed kort före mål accelererade fyraåringen snabbt och flög fram till seger.
- Han var lite trög under våren men nu har han kommit i gång och gör det på bästa sätt, sa Johan Untersteiner.
Thomas Uhrberg luftade också en mycket lovande fyraåring. Nu gick Kingsman ut i ett lopp stängt vid 150 000 kronor intjänat men även om klassen var låg imponerade hästen när han odriven lämnade motståndet från positionen utvändigt om ledaren på kilometertiden 1.10,9 över 1 609 meter med bilstart.
- Att han kunde gå en sådan tid redan nu trodde jag inte. Jag är jättenöjd. Det är en fantastiskt stark häst, sa Thomas Uhrberg efter valackens tredje raka fullträff.

Dubbel till team Casillo-Jepson
I diamantstoet skrällde italienskan Collier I.T., som kämpade sig till skrällseger före favoritspelade Lady Beluga i första starten för tränaren Gennaro Casillo och första starten på svensk mark. Carl Johan Jepson satt i sulkyn och han bärgade även kvällens enda favoritseger bakom Gennaro Casillo-tränade Demon i bronsdivisionen över saftiga 3 218 meter. Trots att hästen tvingades lägga en del krut för att komma till ledningen efter halva loppet var han ensam på banan och lämnade motståndet i god tid före mållinjen.
- Mycket bra! Det blev lite väl utdragen körning men jag kom med bra fart och när jag fick övertag körde jag. Hästen var bara bäst, så enkelt är det, sa Jepson.
Alla rätt på V86 delade ut 1 894 716 kronor. Sju rätt gav 4 720 kronor och sex rätt 311 kronor.

Häst dog på banan
Tyvärr byttes travfestens glädje mot sorg efter kvällens näst sista avdelning på V86. Ulf Stenströmer-tränade Calamari föll plötsligt ihop på banan och hans liv gick inte att rädda.
- Det går inte att förklara varför sådant här händer. Vi är extremt noga med våra kamrater, tar tempen på dem och allting. Det ska inte hända men tyvärr händer det. Jag mår illa som sitter här, hur mår då de som är inblandade i hästen. Det är hemskt! sa före detta stortränaren Stefan Hultman i ATG Live-studion.

Ola Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 Att vinna 1000 segrar som tränare är en prestigefylld milstolpe.Den 61:e tränaren med svensk licens att lyckas med den bedriften är Fr..


 Att vinna 1000 segrar som tränare är en prestigefylld milstolpe.
Den 61:e tränaren med svensk licens att lyckas med den bedriften är Fredrik Persson. Jubileet blev ett faktum när Håkan B Johansson styrde in stallets Massine till seger på Tingsrydstravet under lördagen.
Kalmarprofilen tog sin första tränarseger, då som amatörtränare, 1996. Efter att ha kvitterat ut proffslicensen två år senare har en rad av topphästar gjort reklam för stallet.
Den mest namnkunniga stjärnan hittills är fantomstoet Viola Silas som dominerade unghästscenen och som fyraåring segrade i såväl Drottning Silvias Pokal som Stochampionatet och Derbystoet samt utnämndes till Årets Sto både 2009 och 2010.
Andra mycket framgångsrika hästar från Perssons stall, för att nämna några, är stona Ultra Bright och Red Red Red, som båda tog klassiska segrar, samt kulltoppar som Monark Newmen och Boys Going In.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Det är ingen hemlighet att kretsen kring Extreme har Elitloppet som ett av årets stora mål. Den danske derbyvinnaren, som även har vunnit ..


Det är ingen hemlighet att kretsen kring Extreme har Elitloppet som ett av årets stora mål. Den danske derbyvinnaren, som även har vunnit storlopp som C.L.Müllers Memorial och framförallt Europeiskt Femåringspris i fjol, är Damarks största hopp i de stora loppen i Skandinavien i år. På torsdag gör Extreme årsdebut på Åby och då får den Steen Juul-tränade topphästen Björn Goop i sulkyn. Det är i ett snabblopp där han bland annat möter Guzz Mearas, Harran Boko, Kuyt F.Boko och Monark Newmen över medeldistans med 50 000 kronor i förstapris.
– Vi har gjort ett avtal med Björn Goop om att köra Extreme men hästen blir kvar i träning hos Steen Juul, säger Peter Wilhelmsen i Stall Cosmopolitan till travservice.dk.
Steen Juul är informerad om ägarnas val av kusk i år.
– Det är ägarnas val och jag respekterar det. Extreme verkar i fin författning och planen är att han efter Åbystarten ska ut i Liga-finalen i Ålborg i mitten av april. Copenhagen Cup står också med på listan, säger Steen Juul till travservice.dk.

Kanal 75


På onsdag bjuder Visbytravet in till banans största tävlingsdag för året med spelet V86® och bland annat Gotlandslöpning (V8..


På onsdag bjuder Visbytravet in till banans största tävlingsdag för året med spelet V86® och bland annat Gotlandslöpning (V86-7) för den högsta klassens hästar.
Rutinerade kämpar med både elva, åtta och fyra miljoner intjänade kommer till start.
Solvallatränaren Claes Sjöström ställer upp med en runner up – sexårige Jaguar Dream som tjänat ihop ett par miljoner kronor i karriären.
Sjöström har varit champion på Gotland åtta gånger varav de senaste fyra championaten kommit i svit åren 2017-2020.
Största loppet Gotlandslöpning har han aldrig vunnit. På onsdag kan stallets stjärna greja en första inteckning i V86-7.
Jaguar Dream var makalös fin i silverdivisionens final under elitloppslördagen på Solvalla. Efter ett lopp utvändigt ledaren i tufft tempo klev fuxen bara undan till seger på tiden 1.11,0 över 2140 meter med bilstart.
- Han var läcker alltså och nu hoppas vi på att han ska bli något för den äldre eliten. Hästen har ju faktiskt kapacitet för att vara med där, säger Claes Sjöström.

En av de finare under elitloppshelgen
Jaguar Dream vann silverdivisionen i Mantorp i mars och var redan då kvalificerad för finalen på Solvalla i slutet av maj. Claes Sjöström kunde på så sätt bygga upp sin häst i lugn och ro och starta fuxen allt tätare inför starten i maj.
Formen var så toppad den kunde bli på Solvalla och insatsen var en av de mest imponerande under elitloppshelgen.
Jaguar Dream – lillstjärna under unghäståren – var tillbaka med besked efter skadefrånvaron på över ett och ett halvt år.

Fortsätter barfota
Skorycket på Solvalla gjorde också sitt till och ingick i den långsiktiga planen med hästen. Senast i Rättvik var fuxen inte lika framgångsrik och slutade sexa i Midsommarloppet som vanns av Milligan's School.
- Jaguaren hade spår åtta bakom bilen och jag laddade från start och det blev en ganska tuff öppning. Jag fick jag backa ner honom och det blev tredje utvändigt. 600 kvar gick vi ut i tredjespår och fick ett tufft lopp. Nej, han fick liksom aldrig känna att han rådde på dem riktigt, säger Claes Sjöström.
Jaguar Dream hade inte spritsats i träningen inför starten i Rättvik och kommer inte att vara ”toppad” på samma sätt som på Solvalla på onsdagen heller.
- Men han har fina fötter och kommer med stor sannolikhet att gå barfota för tredje loppet i rad på onsdag. Efter elitloppshelgen fick han lugnt ett tag. Han var väl ungefär så som jag trodde, ganska bra men inte på topp i Rättvik. Nu är det bara två veckor mellan starterna och det är ett plus och jag tror att han kommer att vara något bättre i Visby. Men jag fortsätter bara träna honom standardträning, säger Claes Sjöström.
”Bara standardträning” – utveckla det.
- Inför Solvalla var han lite mera ”preppad” på allt. Nu vill jag bara att han ska kunna starta var fjortonde dag eller var tredje vecka. Jag vill att han ska skaffa sig hårdheten och möta de här riktiga rävarna med mycket pengar som han möter nu. Jag tror inte att han kommer att vara lika bra i ordning som under elitloppshelgen men kanske något snäpp bättre än senast.
Läget måste vara tilltalande med ett fjärdespår?
- Ja, det är ett mycket bättre utgångsläge än senast. Jag har dålig koll på hur bra Gocciadoros häst (3 Zaccaria Bar) som har spåret invändigt om oss är. Dålig koll på både kapacitet och startsnabbhet annat än att den har haft dåliga lägen på slutet och varit ute i stentuffa lopp. En häst jag svårt att placera. De andra fyra som jag tycker är värst emot har spåren 7, 8, 9 och 10 och dät har vi fördel i alla fall på läget, säger Claes Sjöström syftande på Monark Newmen, Dragster, Makethemark och Nadal Broline.
Låter som att du är intresserad av att försöka roffa åt dig ledningen?
- Ja, han öppnar ju normalt sett ganska bra och det är klart att jag kommer att prova. Ledningen är bra i den här typen av lopp.
Du ställer upp med två till hästar från ditt stall. Vad säger du om 5 Happy Socks Sisu (V86-1) och 11 Wilson Knight (V86-2)?
- Happy Socks är en jämn och säker häst som gör ganska bra prestationer hela tiden. Han har kanske inte riktigt räckt till att vinna loppen han varit ute i men gör det bra ändå. Jag planerar att köra barfota runt om nu för första gången i hästens karriär för att försöka hitta de där tiondelarna ytterligare som skulle behövas för att vinna. Wilson Knight…det är lite samma med honom, lite för många tvåor och gentemot ettor för att jag ska vara helt tillfreds. Jag tycker kanske att han borde ha satt nosen först senast för att få överbetyg men han får godkänt ändå. Han är i varje fall van tufft motstånd och det är kanske farligt att räkna bort honom helt.
Är Jaguar Dream bästa chansen?
- Det är det. Mina andra två är kanske mer ett platsbud än vinstbud. Av hästarna jag kör åt andra tror jag mest på 3 Stojweiler One (V86-6).

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 1660/8 1 16.2 23
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 1640/2 1 17.7 20
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-1 1640/3 3 18.3g 37
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Fredrik Persson 2140/3 A 1 14.3 28
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Stefan Söderkvist 2140/4 D 3 13.2 346
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Stefan Söderkvist 2140/3 B 2 15.4 116
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-7 Fredrik Persson 1640/1 A 5 13.1 20
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Fredrik Persson 2640/5 A 3 14.7 108
2016-08-31 2016-08-31 Åby-5 Fredrik Persson 2140/6 C 2 14.2 49
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Fredrik Persson 2640/12 B 4 14.0 383
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-3 Fredrik Persson 2140/2 A 5 13.4 45
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-5 Fredrik Persson 2180/8 B 0 18.9g 33
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-9 Fredrik Persson 2140/2 B 2 13.6 17
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-4 Fredrik Persson 2140/6 C 1 13.2 99
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-8 Fredrik Persson 2140/1 B 2 14.3 277
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Fredrik Persson 2160/9 B 1 15.8 33
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-2 Fredrik Persson 2160/5 B 3 17.0 27
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-8 Fredrik Persson 2140/4 C 2 16.0 35
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-7 Fredrik Persson 2140/12 A 5 12.2 49
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Fredrik Persson 2140/8 C 3 11.9 82
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-9 Fredrik Persson 2140/3 A 4 13.1g 39
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-10 Fredrik Persson 2640/4 C 2 12.3 101
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 2640/11 A 1 13.6 36
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Fredrik Persson 2140/1 B 0 13.5g 68
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Fredrik Persson 2160/7 B 1 13.4 12
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-11 Fredrik Persson 2140/8 C 0 19.3g 133
2017-05-13 2017-05-13 Åby-11 Fredrik Persson 2140/1 B 3 12.7 84
2017-04-28 2017-04-28 Åby-10 Fredrik Persson 2140/10 B 1 12.9 134
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-2 Fredrik Persson 2640/5 C 3 12.9 43
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-4 Fredrik Persson 2140/1 C 2 14.4 34
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-11 Fredrik Persson 2140/9 B 7 13.6g 121
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-11 Fredrik Persson 2640/7 D 0 13.1 963
2018-10-12 2018-10-12 Romme-4 Fredrik Persson 2140/4 B 2 12.9 30
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-11 Fredrik Persson 3180/12 B 2 14.1 86
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-7 Fredrik Persson 2640/1 B 0 13.0 43
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-7 Fredrik Persson 2140/6 B 2 12.0 33
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-4 Fredrik Persson 2140/2 C 1 11.4 64
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-5 Fredrik Persson 2140/5 B 4 12.9g 23
2018-05-12 2018-05-12 Åby-8 Fredrik Persson 2640/7 B 4 12.0g 104
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-4 Fredrik Persson 2140/5 B 4 13.5g 91
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Fredrik Persson 2160/10 B 6 15.0 78
2019-10-12 2019-10-12 Åby-11 Fredrik Persson 2640/1 D 0 13.6 655
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Fredrik Persson 2140/10 B 5 13.0 152
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-4 Fredrik Persson 2140/6 C 3 11.9 68
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Fredrik Persson 3200/9 B 6 14.2 77
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Fredrik Persson 1609/12 D 3 10.0 179
2019-08-01 2019-08-01 Visby-4 Fredrik Persson 2120/12 C 1 13.6 17
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-4 Fredrik Persson 2140/2 C 5 15.0g 39
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-11 Fredrik Persson 3180/15 B 0 103
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-4 Fredrik Persson 2100/6 B 2 13.0 147
2020-11-15 2020-11-15 Charlottenlund-9 Fredrik Persson 1600/8 B 0 377
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Ulf Ohlsson 2120/8 A 1 12.6 32
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-7 Ulf Ohlsson 1609/4 A 2 11.3 42
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-8 Ulf Ohlsson 1640/4 B 1 12.0 21
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 1640/12 B 0 11.3 391
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-8 Fredrik Persson 1609/9 C 2 9.3 387
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-7 Fredrik Persson 2640/10 C 7 13.9g 412
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Peter Ingves 2120/7 C 0 g 80
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-9 Fredrik Persson 1640/9 D 3 10.3 310
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-4 Fredrik Persson 2140/4 B 1 13.6 32
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 1640/4 C 3 12.3 171
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-6 Peter Ingves 3180/4 D 5 15.4 123
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-5 Fredrik Persson 2140/6 C 4 14.0 95
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-11 Carl Johan Jepson 1660/6 B 3 14.0 20
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/7 C 4 12.9 551
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-7 Erik Adielsson 2140/1 B 3 13.4 326
2021-07-14 2021-07-14 Visby-9 Fredrik Persson 2120/7 D 5 11.7 327
2021-06-21 2021-06-21 Visby-6 Fredrik Persson 1620/4 C 1 12.1 27
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 2640/10 C str
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-7 Ulf Ohlsson 2140/8 C 6 13.2 197
2022-05-18 2022-05-18 Åby-6 Fredrik Persson 1640/5 C 7 12.3 374
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-2 Fredrik Persson 1640/4 C 3 12.6 273
2022-03-31 2022-03-31 Åby-6 Kevin Oscarsson 2140/5 C 5 13.8 406
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-7 Ulf Ohlsson 2140/7 C 7 14.0 394ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se