Moeses travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Moeses travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Moeses har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-4 Daniel Wäjersten 1640/11 C

Nyheter för travhäst Moeses


6,1 miljoner kronor inkört till stallet så här långt under 2020 och ytterligare drygt två miljoner som kusk är vad Daniel W&aum..


6,1 miljoner kronor inkört till stallet så här långt under 2020 och ytterligare drygt två miljoner som kusk är vad Daniel Wäjersten har fått ihop med mindre än en månad kvar av 2020.
- Hästarna har hållit en bra nivå hela året och jag tycker att vi levererat bra över hela linjen. Många har presterat på V75® vilket givetvis är väldigt tacksamt och jag är faktiskt nöjd om vi kan matcha årets siffror nästa år.
- Man ska alltid sikta högt, men jag tycker att det gått så pass bra i år att vi inte behöver höja målsättningen redan nästa år även om vi så klart ändå siktar på att köra in så mycket som möjligt, berättar Daniel.

Ett svårt och ett lätt val
På lördag har 30-åringen två egentränade hästar såväl i brons- som gulddivisionen vilket satt honom i en delikat valsituation som långt ifrån alla tränare ställs inför när det kommer till V75.
- Visst är det en sjuk känsla att plocka ut två hästar i högsta klassen i travets elitserie. Det är inget man reflekterar över varje dag, men visst var det inte givet att det skulle bli så här bra när man tänkte på framtiden för fem år sedan.
- Jag hade väldiga problem att välja om jag skulle ratta J.H.Mannerheim eller Esprit Sisu då jag tycker att dom är väldigt jämna för dagen, men denna gång blev det Esprit. Nästa gång de är ute i samma lopp kan det dock mycket väl bli det omvända – det var små marginaler mellan dem och till slut fick jag bara ta en. Det känns ju också bra att vi fick en så pass fin lånekusk som Ulf Ohlsson som ersättare också.
- Valet mellan Algot Zonett och Merritt i brons var dock betydligt enklare. Algot har en historia av att vara krånglig och ha nära till galopp. Nu när vi fått in honom på rätt spår hade jag inte en tanke på att ändra något kring honom och därför får Per Lennartsson chansen bakom Merritt. Den sistnämnde är så pass lättkörd att han kommer gå lika bra för mig som någon annan, berättar Daniel.
När vi ska klämma Daniel på lördagens bästa chans blir det dock problematiskt.
- Det är jättesvårt att singla ut någon enskild som bästa chans. Från stallet har vi sex hästar som samtliga kan vinna sitt lopp om det stämmer under vägen och totalt sett tycker jag att vi mönstrar en riktigt stark laguppställning, sedan hoppas vi att det stämmer för någon av dem och att vi därmed kan få med oss åtminstone en pinne, avslutar Daniel.

WÄJERSTENS CHANSER PÅ V75:
- 10 Heading Refrence (V75-1) vann en silverfinal för tre starter sedan och gick bra även gången efter. Inför senast hade han varit ifrån i drygt 1,5 månad och var lite seg, men han brukar gå framåt ganska ordentligt med ett lopp i kroppen. Han står kvar i samma klass som han vann finalen i och hästen har visat sig vara bra för klassen. Han har även vunnit silverdivisionen med skor tidigare och barfotaförbudet är ingen stor sak för honom. Bakspåret är lurigt, men visst är han en av de som ska kunna vinna.
- 7 Moeses (V75-2) är en fin och trevlig individ som helst ska ha sin smygresa för att komma till sin rätt. Jag har inte hunnit sätta mig in i motståndet så här tidigt i veckan, men vet i alla fall att vi kommer smyga med invändigt. Klaffar det någorlunda ska vi kunna sluta bland de fyra-fem främsta och med tanke på det taktiska upplägg som planeras är läget med innerspår på tillägg passande.
- 11 Global U.S.A. (V75-3) är en väldigt kapabel häst, men det finns lite frågetecken att räta ut inför denna start. Hon har nämligen tagit karriärens samtliga segrar barfota runt om och hon fick en extra växel första gången vi drog skorna. Det ska bli spännande att se hur hon fungerar, men att hon på förhand är missgynnad av skor runt om är det inget snack om. Ytterligare ett frågetecken för henne är voltstart. Hon har aldrig testat den startmetoden för mig och det är inte slumpen som gjort att det blivit så. Hon har helt enkelt varit spänd och bara inte velat ta trav när man vänt upp. Hon har dock blivit äldre och jag hoppas därför att hon ska hantera såväl skor på som voltstart – i så fall har hon många fina lopp framför sig i vinter. Hästen är i full form för dagen och är van att göra grovjobbet ute i spåren under slutrundan varför detta inte oroar. Hon står lite tufft inne i loppet, men det gjorde övriga på samma volt också och fungerar hon är hon bra nog att räcka, men de dubbla frågetecken som ändå finns på förhand gör att jag inte vågar sticka ut hakan för mycket.
- 5 Gooner (V75-5) har gjort fyra starter sedan flytten till mig och detta är en häst jag gillar skarpt. Han är en lättsam häst på alla vis med sina egenskaper. Gooner är nämligen både snabb och stark samtidigt som han sitter på bra inställning och det känns dessutom som att det fortsatt finns utveckling kvar i honom. Han har också varit ute i tuffa gäng på sistone och räds inte konkurrensen. Jag hade inte heller anmält honom över tre kilometer om jag inte trott att han skulle hantera det, men hur vi lägger upp det taktiskt har jag inte funderat kring ännu. Hästen är i alla fall lättplacerad och går dessutom med alla upplägg varför vi inte behöver låsa oss vid någon specifik taktik. Det enda lilla minus jag kan hitta inför lördag är att det blivit lite väl långt mellan starterna, men annars verkar allt bra och han är segeraktuell.
- 5 J.H.Mannerheim (V75-6) fick problem med en muskelsträckning efter starten näst senast och det är anledningen till det lite längre uppehåll som blev. Han behövde därför loppet i kroppen senast, men jag tycker att han gick riktigt bra redan då. Hästen fick göra grovjobbet utanpå Weekend Fun och med tanke på att han höll starkt i ledningen var det bra att vara så pass nära i mål – speciellt då det gick riktigt snabbt sista 800. Den långa distans som föreligger denna gång är inget minus då han ju faktiskt var derbyfinalist som fyraåring. Skor på är inte heller någon stor grej för honom då han gått bra även på den balansen tidigare. Får han rätt resa på lördag tror jag definitivt att han dyker upp bland de tre-fyra främsta och kontra min andra häst i loppet är det kanske lite fördel Mannerheim på läget.
- 12 Esprit Sisu (V75-6) blev det lite för täta starter på senast och jag tror att det var anledningen till den något försämrade insatsen. Han har i alla fall sett bra ut i träning inför detta, men det var givetvis synd på tolftespåret. Jag känner mig dock inte chanslös på förhand ändå när gulddivisionen blev så pass jämn som den ändå blev denna vecka. Blir det bara lite tempo på det hela är han riktigt stark ute i spåren sista varvet – den här är trots allt riktigt bra när han har en toppdag. Han tävlar alltid med framskor och att det blir dojor runt om på lördag är ingenting som oroar något överdrivet. Han är så pass bra att jag hoppas att vi ska kunna vinna några gulddivsionslopp i vinter och inte mig emot om han gör det redan på lördag.
- 5 Algot Zonett (V75-7) har utvecklats rejält den senaste tiden och har framförallt hittat självförtroendet med det upplägg vi har på honom nu. Han trivs med att starta var 14:e dag drygt vilket hans ben pallar med också. Senast i Klass I-finalen hade vi länge tankar på att dra skorna runt om, men i samråd med ägarna valde vi att spara på den växeln till våren. Jag tror att det kommer ge riktigt bra effekt när det är dags, men med tanke på att han varit så stabil och gått så bra den senaste tiden ville vi inte chansa. Han gjorde oss inte heller besvikna då han sprang 1.10,3/1000 som trea. På lördag är det givetvis inte till hans fördel att det handlar om kort distans, men han har som sagt utvecklats. Allra bäst har han kanske varit när han fått dundra på utan rygg och vi får se vad det blir för taktik på lördag, men han gick bra även i ryggar senast och vi måste inte låsa oss vid någon taktik på förhand. Han har varit strulig historiskt och haft nära till galopp, men för dagen fungerar det bra och så hoppas jag att det fortsätter även på lördag.
- 7 Merritt (V75-7) fick en medveten paus efter starten senast då han hade varit igång länge och startat inför. Sedan dess har vi haft siktet inställt mot bronsdivisionen under vintern och han var fin i ett jobb inne på Bergsåker förra onsdagen. Han är redo för en normalprestation direkt och med tanke på att han tidigare i år såväl vunnit en försök som varit trea i finalen i brons går det inte att säga annat än att han duger gott i klassen. Han gjorde dessutom riktigt bra lopp med skor förra vintern och totalt sett är det inte så mycket att slå ner på gällande honom inför lördagen. Han är lättkörd och för mig var det givet att välja att ratta den historiskt mer strulige Algot. Jag tror att han kan vara riktigt bra på lördag, men från spår sju bakom bilen i brons är risken att han gör ett bra lopp men ändå bara blir femma. Med klaff är han dock absolut tänkbar till att vara med och göra upp om det.

Robin Malmgren, Kanal 75


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av ..


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av varandra och ingen spelare lyckades få alla rätt på V86.
Stötestenen nummer ett för spelarkollektivet var Markus Pihlström Orlando Triss. Åttaåringen gjorde tredje starten i Sundsvallstränarens regi och kördes av Henrik Svensson.
Efter ett invändigt lopp som kördes i hårt tempo kom luckan och en frisk 60-oddsare på vinnarspelet spurtade storstilat till seger. En skräll spelad på under en halv procent på V86.
- Pihlström sa att han var nöjd om hästen skulle ta pengar. Vi hade spår ett och jag körde det som gick för att hamna hyfsat långt fram. Det blev tredje invändigt och när ledarhästen rusade bäddade det för oss och vi hade turen och fick luckan precis lämpligt i början av upploppet, säger skrällkusken Henrik Svensson.
Sättet Orlando Triss vann på imponerade menar Svensson.
- Han hade krafter kvar och kunde växla tempo - det var jättebra gjort. Hästen kändes så pass bra att han borde räcka till i sådan här konkurrens fler gånger. Och kanske även i V75 framöver. I alla fall om han får sådana här lopp, säger Svensson.

Skrälltätt och jackpot
Orlando Triss skrällseger var bara en i raden på Bergsåker. Redan innan loppet hade samtliga system sopats bort i kampen om åtta rätt.
Love de Villeneuve kördes av tränaren och ägaren Tamara Skutnabb och var bara spelad på tre procent. Östersundamatören Fredrik Norredahls Moeses smögs till seger i kallblodsloppet av Mats E Djuse, spelad på fyra procent.
Således jackpot på V86 nästa onsdag 23 januari då en ensam vinnare med åtta rätt kan få tolv miljoner kronor.
Torsdag förmiddag. En vanlig dag i en travtränares liv?
- Ja, en vanlig kördag med hästarna. Mycket snö har det kommit också, så det blev en tidig start på dagen och jag fick börja med att skotta snö här på gården.
Östersund arrangerar V64-tävlingar fredag kväll där du kör fyra hästar. Bästa chansen i den kvartetten?
- Perflex (V64-1) körde jag och vann med i den senaste starten (6 december). Det är ju ett tag sedan men han var jättebra då i alla fall. Är han lika fin i Österund måste det vara en vettig chans.
Det är Annelie Lagergren, en amatör från Järvsö, som tränar hästen. Annelie har även kallblodet Björs Frej i sitt stall som du kör i V64-5. Björs Frej är tipsetta i banprogrammet.
- Den hästen har jag sett väldigt mycket. Som det sett ut har han haft lite svårt att vinna men nu har hästen ju vunnit två raka på ett jättebra sätt och imponerat lite grand. En riktigt fin travare. Det ska bli kul att få köra honom för första gången men jag har lite svårt att bedöma chansen, säger Henrik Svensson.
Mr Charming (V64-4) och Quatre Star (V64-6) som du tränar själv?
- Mr Charming trodde jag ju på i V75 på Bergsåker senast (klass II) men han hade varit ifrån lite grand och blev trött. Så han behövde nog loppet och jag tror att han kommer att vara bättre nu. Vi fick ett dåligt läge men jag är lite inne på att han gör ett bra lopp i alla fall. Sedan vart vi hamnar och hur långt han räcker är en annan sak. Quatre Star hade ett väldigt bra tryck i avslutningen senast i ett lunchlopp på Bergsåker och det kändes som att han har form. Nej, ingen av de jag kör är helt borta ur segerdiskussionerna.

Mikael Wikner, Kanal 75


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på..


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på en hel del överraskningar på V86-spelet. Landets proffskuskar hade det jobbigt inledningsvis och det dröjde ända tills V86-7 innan ett proffs fick segerdefilera och då var det Bergsåkers Henrik Svensson som slog till med 60-oddsaren Orlando Triss.
Den jätteskrällen sopade rent bland kupongerna och med en avdelning kvar stod det redan klart att det blir jackpot nästa vecka på V86.
Detta var en skrällkväll och det var lärlingarna som tog för sig bäst. Av de sex inledande V86-loppen vanns fem av lärlingar samt ett lopp av en amatörkusk.
I V86-1 var lärlingen Tamara Skutnabb den som körde med mest kyla och efter en resa som sist på innerspåret i ett överpacat lopp kunde 19-oddsaren Love de Villeneuve fånga in Tempura kort före mål.

Pluggar på Wången
Favoriterna Salong och Doctor Doxey Zenz kördes alldeles för offensivt första varvet och var tidigt trötta över den långa distansen.
- Hästen kändes jättefin, han har aldrig varit så fin, sa Tamara Skutnabb som pluggar på Hippologprogrammet på travskolan Wången utanför Östersund.
M.T.Malkin och amatören Göran Wester ledde V86-2 från start till mål och vann överlägset sedan enda hotet Mr Deauville galopperat på upploppet. 7,72 blev vinnaroddset och segertiden fina 1.13,4 över 2 140 meter autostart.
16-oddsaren Moeses var svaret i kallblodsloppet (V86-3) och tillsammans med lärlingen Mats E Djuse fångade han in favoriten Guli Tor utan problem efter en resa i tredje invändigt.
- Det var stolpe ut senast på V75, men vi kände då att formen fanns där. Han behöver få det lite serverat med lucka som i dag, sa tränaren Fredrik Norredahl.

En favorit som höll
Lärlingen Anders Eriksson var bestämd i V86-4 och körde resolut med Wrongdoer och kunde överta ledningen 1 500 meter före mål. Cash T.J. fick lucka I sista sväng och närmade sig snabbt över upploppet men favoriten höll undan trots att travet inte flöt perfekt sista biten.
Peter Eriksson, Bollnäs, tränar vinnaren.
Ready Lane serverades ett fint lopp på innerspåret och från vinnarhålet (rygg på ledaren) kunde sjuoddsaren ganska bekvämt ta sig förbi Dardanos sista biten och även hålla undan för jätteskrällen Bältra Spider som avslutade vasst.
Lärlingen Jimmy H Andersson satt i sulkyn och vinnaren tränas av Joakim Claesson.
V86-6 bjöd på onsdagens tajtaste upplopp där favoritduon Cyborg och Emotion Man var jämsides i mål. Målfotot visade att ledaren Cyborg fick mulen först tillsammans med lärlingen Kevin Oscarsson. Jim Oscarsson tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en resolut styrning av Torbjörn Jansson som dominerade loppet i ledningen bakom 6,17-oddsaren Bear Victory.
Det var kvällens andra ”proffs-styrning” som räckte ända till vinnarcirkeln. Tränar vinnaren gör Solvalla-amatören Stefan Olsson.
Ingen klarade åtta rätt på V86 och det innebär jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 58 324 kronor och sex rätt 2 217 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svartbrune Moeses sprang in 263 000 kronor som fyraåring och födde sig bra med sju segrar på 18 starter. Det här var 2014 och kallblodsval..


Svartbrune Moeses sprang in 263 000 kronor som fyraåring och födde sig bra med sju segrar på 18 starter. Det här var 2014 och kallblodsvalacken födde sig bra som varande snäppet under de bästa i kullen.
Inte för att han lyckats så mycket sämre som äldre.
Inte så.
Östersundstränaren Olle Carlsson vill inte ta orden i sin mun men…drömmen var ändå att det fina kallblodet han är delägare i skulle nå lite högre höjder.
- Det kanske kommer nu i stället. Det blev lite tyngre när Moeses kom upp i ungefär halvmiljonen intjänat. Jag tror att hästar generellt sett har olika trappor inkomstmässigt som de måste över. Allt för att kunna komma vidare. Det finns många hästar som är riktigt bra men plötsligt kommer de inte så mycket längre när de fått lite pengar på sig. Vi får se om Moeses är en sån som kommer längre – det är i alla fall vad jag hoppas och tror, säger Olle Carlsson.

Tuff vid delad seger
Nyblivne sjuåringen Moeses avslutade fjolåret med seger på Bergsåker i början av december. Olle Carlsson körde och kallar loppet ”ett klart fall framåt”.
Moeses galopperade bort upp emot 40 meter den gången men lyckades vinna ändå och fick dela segern med Jan-Olov Perssons Tand Tuff.
- Under senhösten här känns det som att han kommit mer och mer och senast var det många som tyckte att han var riktigt bra igen.

Hundra procent under sadel
Olle Carlsson samarbetar med Maria Ringvall i Östersund, vars specialitet är dressyr.
I höstas lade stallet om träningen helt på Moeses som enbart ridtränas numera.
- Maria har tagit över en del av träningen och just Moeses går bara under sadel. Hon har hållit på i 20 år med dressyr och jobbat på Mallorca, så hon kan sin sak.
Varför ridträning till hundra procent?
- Jag har kommit på att jag vill ha det så här. Andra bra hästar jag haft under åren har kommit ett snäpp ytterligare på ridträning. Jag tror att det är nyttigt, förutsatt att det är folk som kan rida som sätter sig upp.
Örjan Kihlström kör Moeses för första gången i kallblodsloppet, V75-4, på lördagen. Ingen nackdel det heller?
- Nej, det är en del som talar för att Örjan är den bäste vi har. Vi är fem delägare på hästen och de andra ville att jag skulle köra. Men jag hade känslan att jag ville ha en annan kusk och ringde Örjan, som sa ja direkt.
I juli 2015 vann Moeses Säterbests Minne på Solänget mot äldre hästar. Detta efter en smygare av Ove A Lindqvist. Taktiken på lördag?
- Han har klarat tunga lopp ibland under sin karriär men för att det ska vara maximalt i såna här gäng ska han gå i ryggar. Kanske lossas i den sista kurvan eller så. Det är ett jämnt lopp utan någon egentlig favorit och folk måste nog strecka sju-åtta hästar för att vara säkra. Moeses ska med på kupongen om man tar med några stycken, så är det bara. Lite galopprisk från femte och han måste tas lite lugnt. Han är inte tokig alls på längre distanser och brukar hålla farten till mål, slutar Olle Carlsson.
Kallblodsloppet går som V75-4 på Rommetravet. I tränartipset ”Fem tippar V75” rankar Olle Carlsson loppet: 12 Mofaksan – 5 Moeses – 9 Eldvin

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 2660/10 2 31.6g 97
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-6 2140/5 2 30.8 15
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 2140/2 4 28.7 280
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Olle Carlsson 2640/8 B 1 28.8g 41
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-4 Mats E Djuse 1660/5 C 2 24.8 25
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Olle Carlsson 2180/9 A 2 27.5 28
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Olle Carlsson 2640/3 C 4 27.6 100
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Ove A Lindqvist 2160/7 B 0 g 34
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Olle Carlsson 2160/8 B 5 26.2g 177
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Olle Carlsson 2188/10 A 8 29.3g 49
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Ove A Lindqvist 2140/5 C 0 27.1g 194
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Ove A Lindqvist 2140/2 D 6 25.0 220
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-7 Olle Carlsson 2640/8 C 1 27.3 84
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Olle Carlsson 2140/3 D 4 26.4 366
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Olle Carlsson 2660/4 A 2 28.7 105
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2140/1 C str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2140/2 D 0 28.3 553
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Ove A Lindqvist 2660/7 D 0 28.5g 120
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Olle Carlsson 2140/1 D 3 29.9 81
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-5 Olle Carlsson 1640/11 B 1 27.2 53
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 2140/2 C 3 31.5 38
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-7 Olle Carlsson 2140/12 B 0 31.4g 147
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Olle Carlsson 2680/13 C 0 27.7 331
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-7 Olle Carlsson 2680/4 C 2 27.3 90
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-6 Olle Carlsson 2160/5 B 5 27.4 28
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Olle Carlsson 2100/2 C 2 29.0 23
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Olle Carlsson 2140/7 C 7 25.8 314
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Nathalie Edlund 2160/8 B 0 31.2g 98
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-8 Olle Carlsson 3140/3 D 0 27.2 410
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-7 Olle Carlsson 2680/7 C 3 27.7 61
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Nathalie Edlund 2160/7 C 4 28.4 36
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Olle Carlsson 1640/8 C 5 25.9g 29
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Olle Carlsson 2140/2 C 2 28.6 155
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Olle Carlsson 1680/10 A 8 27.6 107
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 1640/6 C 0 g 111
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Örjan Kihlström 2160/13 A 0 g 69
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Örjan Kihlström 2640/5 C 5 26.9 75
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Mats E Djuse 2140/1 D 3 27.7 235
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Susanne H Osterling 2160/7 D 4 27.2g 136
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-3 Mats E Djuse 2160/8 C 0 29.0g 58
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-2 Mats E Djuse 2140/1 D 3 26.2 426
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Susanne H Osterling 1660/5 C 2 25.3 124
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Mats E Djuse 3180/9 D 5 29.1 219
2018-10-20 2018-10-20 Polen-7 Magnus A Djuse 2160/6 D 0 173
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-5 Magnus A Djuse 2180/8 C 5 26.0 195
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-9 Kenth Åkerlund 2640/10 D 5 26.7 712
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-6 Kenth Åkerlund 2140/8 D 7 27.9 818
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Olle Carlsson 2160/9 C 8 27.2 198
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 2680/13 C 0 g 1045
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Örjan Kihlström 2140/7 D str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-3 Lars-Åke Svärdfeldt 2160/7 B 7 27.2 281
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Kenth Åkerlund 2140/13 C 0 25.6 640
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Olle Carlsson 2160/5 D 5 25.8 1194
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 John Östman 2160/4 D 0 27.1 288
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Kenth Åkerlund 2140/7 D 5 27.1 854
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Per Linderoth 2140/3 D 4 27.1 286
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Kenth Åkerlund 2160/9 B 0 27.9 577
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Kenth Åkerlund 1640/3 C 0 26.1 466
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Magnus A Djuse 2180/15 D 0 28.9 550
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-6 Susanne H Osterling 1640/8 D 0 24.3 883
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Mats E Djuse 2140/5 C 0 25.7 259
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Mats E Djuse 2140/5 C 0 26.4 476
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-8 Linda Fastesson 2200/6 B 1 28.8 24
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-4 Mats E Djuse 2680/5 C 3 27.0 111
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-7 Mats E Djuse 1640/6 D 5 23.5 698
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Rikard N Skoglund 2640/1 D 6 24.9 514
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Jörgen Westholm 1640/11 C 5 24.5 590
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 3200/10 C 0 26.9 299
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-8 Rikard N Skoglund 2660/4 C 0 25.4 589
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Susanne H Osterling 2180/5 C 5 29.4 191
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Lars-Åke Svärdfeldt 2500/6 B str
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Peter Eriksson 2140/12 B 0 29.2 283
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Amanda Hedlund 2180/12 A 5 30.0 319
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Susanne H Osterling 2160/6 B 5 27.1 236
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2160/7 B 0 24.6 712
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Mats E Djuse 2660/14 A 7 26.1 389
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Susanne H Osterling 2180/11 A 6 28.2 329
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Mats E Djuse 2640/2 C 0 27.8 249
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Sofia Adolfsson 2180/7 B 0 30.5 52
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Mats E Djuse 1660/9 C 2 23.5 247
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2160/3 D 0 26.1 88
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-5 Mats E Djuse 2660/2 D 1 28.7 50
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2640/5 D 1 28.0 161
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-8 Mats E Djuse 1660/10 D 0 g 719
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Jonas Johansson 2180/13 C 0 27.2 1566
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2160/7 D 0 26.5 1600
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Daniel Wäjersten 1660/6 A 3 26.0 41
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Daniel Wäjersten 2160/12 C 5 26.0 547
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-8 Daniel Wäjersten 2660/11 C 3 26.1 1072
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Ulf Eriksson 2140/6 C 6 27.0 248
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Jörgen Westholm 2640/3 D 0 25.1 1256
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Jonas Johansson 2160/11 B 7 25.8g 471
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Tamara Skutnabb 2160/14 B 0 25.9 502
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-5 Magnus A Djuse 2660/5 D 0 25.1 447
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-4 Per Linderoth 1640/5 D 0 23.7 1172
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-2 Per Linderoth 2660/12 B 8 26.6 587
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Per Linderoth 2640/3 D 0 25.2 904
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Susanne H Osterling 2180/15 C 0 27.8 1546
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-7 Rikard N Skoglund 1660/10 C 4 25.1 302
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Tamara Skutnabb 2180/8 C 0 657
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Susanne H Osterling 1640/5 C 0 468
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-9 Kenth Åkerlund 2680/13 C 0 28.6 1310
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-8 Kenth Åkerlund 2660/4 D 0 30.5 597
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-6 Kenth Åkerlund 2180/9 D 5 26.7 383
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-6 Susanne H Osterling 1660/13 D 0 26.2 1417
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Daniel Wäjersten 2140/3 D 0 25.6 811
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-7 Jonas Johansson 1680/7 B 0 24.6 616
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-7 Jonas Johansson 2140/11 C 6 26.9 559
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-6 Daniel Wäjersten 2160/3 D 0 g 1421
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-8 Daniel Wäjersten 2140/1 D 4 24.3 846
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-7 Daniel Wäjersten 2140/13 D 0 24.8 567
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Daniel Wäjersten 2140/3 D 0 24.2 654
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Jenny A Björk 2140/5 D 8 29.7 568
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 2140/4 D 0 24.9 2599
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-5 Daniel Wäjersten 1640/5 D 5 24.8 578
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-1 Ove A Lindqvist 2160/9 C 4 30.4 368
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-9 Daniel Wäjersten 2160/7 D 5 25.6 379
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-7 Daniel Wäjersten 1660/4 C 4 26.4 165
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-7 Daniel Wäjersten 2660/7 D 8 27.1 1239
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-8 Daniel Wäjersten 2140/1 D 6 25.4 928



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se