Mister Jigolo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mister Jigolo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mister Jigolo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mister Jigolo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mister Jigolo


En segercheck på 400 000 kronor och en elitloppsbiljett stod på spel i lördagens huvudnummer på Gävletravet. Och det blev en rafflan..


En segercheck på 400 000 kronor och en elitloppsbiljett stod på spel i lördagens huvudnummer på Gävletravet. Och det blev en rafflande uppgörelse. Hemmahoppet Kia Ora lyckades svara ut favoriten Usain Töll från start och nådde 500 meter på mycket snabba 1.05,0. Vid varvning visade klockan 1.09,5 och då hade Mister Hercules hängt i tredjespår hela vägen. Det hindrade honom inte ifrån att tugga vidare och komma ner som första häst i andraspår när Usain Töll övertog ledningen inför slutkurvan. Den senare galopperade vid upploppets början men Mister Hercules bara ångade vidare och visade enorm vinnarskalle när han efter det obarmhärtigt tuffa loppet svarade Click Bait den sista biten och höll nosen först över mållinjen.
- Det är obegripligt, fruktansvärt bra, sa hästens närmast chockade tränare Daniel Redén.
- Han har varit väldigt bra sedan han var liten men han har haft en liten djävul i sig så att det har krånglat till sig när det är något stort. Nu fick han ta ut sig för en gångs skull. Det här var något extra!
Sexåringen vann på kilometertiden 1.09,7 över elitloppsdistansen 1 609 meter och om kretsen runt hästen vill har han en plats i Elitloppet på Solvalla nästa söndag. Men där har Daniel Redén redan med Don Fanucci Zet och Hail Mary och inför lördagens lopp ställde han sig tveksam till att även starta Mister Hercules i Elitloppet.
- Jag kanske måste tänka om men jag får prata med Ninni, det är hennes kille det här.
Hästens skötare Ninni Gardelin ser gärna sin ögonsten på Solvalla kommande helg.
- Det här var helt galet. Jag vet att han är bra men han gör ju något sjukt lopp.
- Elitloppet hade varit jättestort så klart. Vi får väl se vad tränaren säger och hur hästen mår i morgon, men det skulle vara det största för oss, sa Ninni Gardelin.

Trippel för team Redén-Kihlström
Örjan Kihlström satt i sulkyn bakom Mister Hercules och han satte dit ytterligare två hästar åt Daniel Redén inom V75. Först ut var PolePosition som fick en dryg förstasväng i tredjespår men i andra kurvan fick han överta ledningen och därmed skulle det visa sig att loppet var över. Utvändige Mister Jigolo bjöd på viss uppvaktning men PolePosition hade inga problem med att freda sig och när Örjan Kihlström bad om det på den sista bortre långsidan älgade hästen ifrån konkurrenterna till överlägsen seger i sin något knackiga stil.
- Han är stor och gänglig än så länge men i dag hade jag lättat från tunga till lätta järnskor och han såg bra mycket rappare ut. Det är en väldigt spännande häst för framtiden. Vi skyndar långsamt men jag tror inte att han är så mycket sämre än mina bästa fyraåringar, sa Daniel Redén.
Bronsdivisionen utvecklades även den till en show signerad Redén-Kihlström. Vägen till segern underlättades av att favoritspelade Joe Dalton galopperade i ledningen i första sväng men sättet Felicia Zet vann på imponerade ändå. Från positionen utvändigt om ledaren lämnade hon motståndet över upploppet.
- Hon var stark och rejäl i dag. Det enda kritiska var att hon var på halvfel i sista sväng men när hon väl rättade till det vann hon säkert med både tussar och norsken kvar, sa Örjan Kihlström.

Italiensk uppvisning i silver
Blumen Indal gjorde debut på svensk mark och den femårige italienaren stod i en klass för sig i silverdivisionen. När hästarna kom upp för varvning lämnade Alessandro Gocciadoro fjärde par utvändigt och med knappa varvet från mål landade han först i andraspår. På den sista bortre långsidan var ledande favoriten Huddlestone slagen och med ryckhuvan kvar på öronen defilerade Blumen Indal hem segern.
- Hästen var fantastisk i dag. Han var väldigt stark och vann enkelt. Jag tror att han kan bli väldigt bra, sa Alessandro Gocciadoro.

Jätteskräll fick utdelningen att rusa
I Dubbelcupens final ledde Klack Molle från start till mål i händerna på Björn Goop, vilket gladde hästens mörbultade tränare som tidigare under dagen åkte i backen.
- Jag har ingen lust att sitta just nu för min svanskota tog en smäll där, men nu går jag runt här och njuter, sa Jörgen Westholm.
Klass I vanns av Oskar Kylin Bloms Denarius sedan han fått en lucka på upploppet som inte skulle ha funnits, men uppstod då den utvändige hästen bröt ut ett spår.
- Jag var nöjd med att jag skulle bli trea i mål men såg 70 meter kvar att Peter O:s häst bröt ut lite mer och Gocciadoros gick ner lite. Då kunde jag sticka emellan och hästen är otroligt explosiv, sa hemmatränaren.
I det avslutande diamantsto-försöket spurtade Öystein Tjomsland-tränade jätteskrällen Queen Tresher till seger med Ulf Ohlsson i sulkyn och därmed stack utdelningen för sju rätt på V75 upp till 321 239 kronor. Sex rätt betalade 1 323 kronor och fem rätt 90 kronor.
 

Ola Johansson, Kanal 75


En av landets största talanger på kusksidan, Gustav Johansson, har kört Olga Utca i fyra starter på slutet och fattat tycke för stoet..


En av landets största talanger på kusksidan, Gustav Johansson, har kört Olga Utca i fyra starter på slutet och fattat tycke för stoet.
Olga Utca är tuff och räds inte offensiva lopp. Efter två tuffa forceringar i loppen på slutet var läget sådant att Gustav Johansson inför loppet kalkylerade med att ta det lugnare bara tempot var det rätta.
Det blev ett lopp i fjärde utvändigt från tillägget och efter en inledande runda i underkant 1.13 framme i täten bet det oerhört bra i spåren för Olga Utca.
Sex längder blev marginalen ner till tvåan i mål. Onsdagens seger var Olgas första sedan februari 2020.
Men som segerlös i 40 starter var hon ändå påpassad av spelarna.
– Det var kul att hon fick börja året med seger. Hon har gjort många fina lopp utan att få vinna och är stenhård och väldigt jämn och säker. Det blev väldigt lätt när det kördes där framme och många av konkurrenterna galopperade bort sig, sa 20-årige Gustav Johansson.
Sara Brodin med proffslicens på Vaggeryd har bara fem hästar i stallet. Olga Utca är stjärnan för dagen.
– Det blev väldigt lätt men hon fick ju ett perfekt lopp också när det kördes. Det är bara att tacka och ta emot egentligen. Det var länge sedan hon vann men formen har varit bra nu länge faktiskt, sa Sara Brodin.

Storknall av Raja Knight 
V86 blev en ganska lätt historia för spelarna trots busväder både på Jägersro och Solvalla.
På huvudstadsbanan vräkte snön ner stundtals och det var problem med fästet för vissa hästar.
Men förutom kvällens stora smäll för spelarna i form av Raja Knight uteblev skrällarna på Solvalla.I V86-6 gav Jorma Kontio Raja Knight ett lopp i ledarryggen och fick fritt till slut. En skräll spelad på bara en procent av kupongerna.
Efter en halsoperation har sexåringen haft problem att komma i gängorna och segern satt skönt för Solvallatränaren Henrik Larsson
På Solvalla var det premiär för nya Solvallaserien. I serien gör hästar gör upp i tre olika klasser och tanken är att de alltid ska placeras inom V86-omgången varje onsdag.
Första vinnaren i den nya satsningen med tre lopp med 80 000 kronor i förstapris i försöken blev blev en häst från hemmalaget.
Oskar Kylin Blom tog ledningen från innerspåret med sitt förvandlingsnummer Mitzy Gold som var en av kvällens största favoriter.
Bakom gled Mattias Djuse ner i rygg med andrahandaren Global Classified och luckan kom som på beställning i den sista kurvan och femåringen kunde enkelt spurta till seger.
Övriga två serielopp vanns av Björn Goop. Efter tre segrar på fyra starter i inledningen av karriären var det dags för en spurtseger för Mister Jigolo. Favoriten togs lugnt och sågs i fjärdepar utvändigt. Det bet bra i fjärdespår genom den sista kurvan och segern blev överlägsen.
Tiden 1.17,2 över 2640 meter i snöyran
– Det var inte så lätta förutsättningar med snöoväder och grejer. Han är inte van det och har ju mest gått i ledningen men skötte sig riktigt bra, summerade Björn Goop.
Goop rundade sedan av omgången med en enkel spetsseger i kvällens tredje försök i Solvallaserien tillsammans med Twigs Honor i loppet för hästar med upp till 650 000 kronor intjänade.

Frankie - vad månde bliva?
Olga Utca blev alltså årets första V86-vinnare i det inledande loppet på Jägersro.
I Malmö presenterade Conrad Lugauer ett riktigt ämne i Frankie Godiva som joggade runt i ett sprinterlopp och försvann ifrån konkurrenterna. Kvällens största på V86, spelad 68 procent.
Segertiden 1.12,7 över 1640 meter auto var långt ifrån botten för femåringen som tog sin femte seger på åtta starter i livet.
– Han blev förbättrad av att vara med i V75 senast och nu vann han med krafter kvar. Nu har han samlat rutin och står pengamässigt bra till för att prova V75 igen, sa Conrad Lugauer
Ola Samuelsson har rejält snurr på stallet för dagen. I V86-5 var Samuelssons Zinfandel med bra från start och övertog ledningen. Zinfandel fick press under sista varvet men kämpade bra och höll undan på trötta ben ivrigt påhejad av körande Stefan Persson.
Johan Untersteiners Unique Creation vann efter en stark prestation utvändigt om ledaren.
290 system hittade alla vinnarna och utdelningen för åtta rätt blev 23 890 kronor , sju rätt betalade 88 kronor och i kolumnen för fem rätt lyste ordet jackpot.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-10 2022-12-10 Åby-3 Björn Goop 2640/2 D 1 16.3 25
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-8 Björn Goop 2140/9 A 4 16.0 21
2022-11-23 2022-11-23 Solvalla-4 Carl Johan Jepson 2640/2 D 1 17.1 19
2022-10-19 2022-10-19 Åby-10 Björn Goop 2140/3 D 1 16.9 23
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-5 Jonathan Carre 2160/9 B 0 g 17
2023-06-08 2023-06-08 Åby-7 Björn Goop 2640/4 C 0 g 37
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-6 Björn Goop 2640/3 C 6 14.6 253
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-9 Björn Goop 2140/12 B 0 167
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 2140/9 C 0 g 243
2023-01-04 2023-01-04 Solvalla-8 Björn Goop 2640/11 B 1 17.2 45ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se