Mily travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mily travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mily har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mily har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mily


Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson och Jens Fredricson ställer upp i ATG Riders League 150-tour som inleds med kval på, torsdag 28 juli. Peder ..


Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson och Jens Fredricson ställer upp i ATG Riders League 150-tour som inleds med kval på, torsdag 28 juli. Peder Fredricson är också anmäld i 135-touren.
– Det betyder otroligt mycket att vi har sådana här fina tävlingar av högsta klass på hemmaplan i Sverige, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.
Åby Arena, som vuxit fram på Åbytravet i Mölndal, är en av flera nyare ridsportarenor med bra underlag och högklassiga faciliteter. Tillsammans med nationella serier som ATG Riders League, som erbjuder höga prispengar och bra tävlingsupplägg, bidrar det starkt till den nationella hoppsportens utveckling.
– Det ligger helt i linje med vår utvecklingsplan för svensk hoppning. Om vi ska fortsätta vara världsledande krävs bra tävlingar av hög kvalitet på hemmaplan så att vi kan bygga underifrån och förbereda ryttarna här hemma för större uppdrag, menar Ankarcrona.
– Bröderna Fredricson och Malin Baryard Johnsson är några av ridsportens främsta stjärnor och förebilder. Att ryttare på den nivån deltar i ATG Riders Leauge är ytterligare ett bevis på att det här är en både bra och viktig satsning.
Tävlande ungdomar behöver ha schyssta förebilder. Det här startfältet innebär en kanonstart för den här säsongen, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Så går det till
ATG Riders Leagues upplägg skiljer sig från vanliga klasser då tävlingarna avgörs i ett antal heat på två olika höjder, 135 och 150. Publiken bjuds på fartfyllda ritter när toppryttarna slåss om att vinna heaten, som alltid rids på en lördag. Ekipagen med minst antal fel och som är snabbast går vidare till lördagskvällens finaler, där det finns mycket gott om prispengar att hämta. Under säsongen samlar ryttarna poäng i de olika delfinalerna där de bästa tar sig hela vägen till den stora finalen under Gothenburg Horse Show.
Klasserna sänds live på Equisport och på ATG Live. ATG® erbjuder spel på V5® samt Vinnare och Plats i de klasser som ingår i ATG Riders League.

Westcoast Equestrian Week
ATG Riders League på Åby Arena är en del av satsningen Westcoast Equestrian Week, en fullspäckad sommarvecka på Åbytravet med tävlingar i både hoppning och dressyr. Tävlingarna bjuder också på ett mässområde med festivalkänsla där publiken kan äta och dricka gott, shoppa det senaste inom sporten eller ta med hela familjen till ett Family Fun-område.

ATG Riders League säsongen 2022/2023
2022
28-30 juli Equine Club West Ridsportförening, Åby Arena i Mölndal
Vecka 35 Åby Ridklubb, Norrköping
Vecka 37/38 Sundbyholm Horse Center, Eskilstuna
Vecka 44 Horse Event HF, Elmia Jönköping
Vecka 49 Flyinge Hästsportklubb
2023
Vecka 6 Borås Fältrittklubb
Vecka 8 Gothenburg Horse Show, final

ATG


Bergsåker och Solvalla är det som delar på onsdagens V86 Xpress. Omgången är kryddad med en jackpot eftersom ingen hittade ått..


Bergsåker och Solvalla är det som delar på onsdagens V86 Xpress. Omgången är kryddad med en jackpot eftersom ingen hittade åtta rätt förra onsdagen. En ensam vinnare kan ta hem minst 15 miljoner på åtta rätt och vad passar väl bättre än att kolla med stall Robert Bergh som har intressanta hästar till start. Åby-tränaren har flera hårt betrodda som har spännande uppgifter och Oskar Florhed i stallet har full koll. Den klart bästa chansen säger han är Navona i den tredje avdelningen, en häst som Florhed själv har kört och vunnit två lopp med på slutet. Navona radade upp framgångarna förra vintern då hon tog fem raka segrar. Efter att ha tävlat fram till sommaren fick hästen ett två månader långt uppehåll. Den pausen verkade onekligen ha gjort gott för Navona kom ut och vann direkt två raka segrar med Oskar Florhed i sulkyn. Hon blev sedan tvåa i senaste starten och är nu klar favorit från spår nio över kort distans med Mats E Djuse i sulkyn. Hästen jagar därmed sin sjunde seger i år och Oskar Florhed är tämligen övertygad om att hon tar den.
– 9 Navona (V86-3) har gjort tre jättebra prestationer efter sitt uppehåll. Först vann hon åkandes för mig i ett Breddlopp och när jag vann med henne näst senast på Åby blev det ett konstigt lopp med få hästar. Jag fick köra hårt i spåren sista 700 med henne men hon avgjorde ändå på en fin tid. Sedan startade hon på nytt bara tre dagar efteråt och var jättebra som tvåa även då. Det blev hård körning och hon satt i ledningen och det gick 1.13 första varvet. Med tanke på det så var det en väldigt bra insats, säger Oskar Florhed.
– Nu ser det ut att vara en väldigt lämplig uppgift. Det är ett lärlingslopp och hon har Mats i vagnen och det är billigare emot. Hästen har så bra form för dagen att det måste vara en toppchans. Hon tål att gå i spåren sista 700 metrarna och jag tycker att det är en bra spik på V86.

”Kommer köras i ledningen – leder väldigt länge”
Oskar Florhed fortsätter genomgången av Berghs hästar i tur och ordning. Han varnar för Mily som är ett favorithot mot Dixie Brick i den andra avdelningen, men tror däremot inte så mycket på favoriten Mellby Ia i den sjunde avdelningen.
– 4 Tangen Töff (V86-1) fick vinna välförtjänt senast och gjorde ett riktigt bra lopp då från dödens. Han har gått bra i V75 tidigare utan att räcka till från dåliga lägen. Det var lättare motstånd senast men nu är det klart tuffare emot igen. Det är snabba hästar på tillägg som blir svåra att stå emot till slut. Han springer kanske 1.24 på start men de där bakom är snabbare. Det är också bara fyra hästar på startvolten vilket gör att tilläggshästarna snabbare kommer på dom där framme. Det blir svårt att vinna och han får i första hand försöka tjäna fina pengar. Kanske ett platsbud.
– 1 Mily (V86-2) har bra form och gick bra i Sto-SM senast där hon spurtade bra. Hon är startsnabb och det är perfekta förutsättningar här med innerspår och kort distans. Jag tror att hon kommer att köras i ledningen och leda väldigt länge. Vi får se hur långt det räcker men det är inte omöjligt att hon kan hålla undan. Hon har som sagt bra form och har mött bra hästar på slutet.

”Tror inte hon är stark nog för att vinna”
– 3 Elena K.J. (V86-4)
sprang nytt rekord senast men har varit struken för en sårskada efteråt. Hon känns fin i träningen och har ett bra spår men möter flera bra hästar. Det är ett jämnt lopp och svårt att tippa. Hon kommer att gå barfota runt om den här gången men det har hon gjort tidigare. Hästen kan öppna rätt så bra men jag kan inte motståndet och har svårt att sätta in henne i loppet.
– 2 Mellby Ia (V86-7) har inte startat på några månader men har tränat på och gått ett banjobb efter 1.19. Hon känns lite halvseg och jag tror att hon behöver loppet. Perfekt läge men jag tror att man kan räkna med henne längre fram i höst när hon har fått några lopp i sig. Hon kan öppna bra men jag tror inte att hon är stark nog för att vinna direkt, säger Oskar Florhed.

Michael Carlsson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanse..


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanser i tvååringarnas största lopp efter att ha dominerat uttagningsloppen.
Och det blev en andra raka triumf för stallet i det klassiska loppet som körts sedan 1926.
- Jag är superstolt, både att försvara titeln, och att få med tre i finalen och att det blir etta, trea och femma, sa Per Nordström.
Islay Mist Sisu höll undan med minsta marginal från ledningen tillsammans med kusken Peter Ingves före Svante Båth-tränade Mellby Jinx och Erik Adielsson. Per Nordström själv satt bakom Good Vibes som knep femtepriset medan stallkamraten Felix Orlando slutade trea i händerna på Örjan Kihlström.
- Underbar segerglädje och fantastiskt resultat för stallet.
- Pengamässigt det mesta jag kört in till stallet på en dag, konstaterade Per Nordström.
Islay Mist Sisu tjänade 1,4 miljoner kronor medan Felix Orlando fick 350 000 kronor för sin tredjeplats och Good Vibes belönades med 105 000 kronor som femma. Totalt 1 855 000 kronor för stallet.

”En mönsterelev”
- Islay Mist Sisu har varit en mönsterelev och gjort allting rätt och det har gått spikrakt uppåt. Nu blir det bokslut för i år och sedan kommer hon att leverera nästa år.
- Vi jobbar med individuella pass, det gäller att de unga hästarna har kul, förklarade Per Nordström stallets succé i landets största tvååringslopp.

Skräll i gulddivisionen
Lördagens stora skräll på V75® kom i gulddivisionen där storfavoriten Elian Web föll tungt trots att Jorma Kontio fick bestämma i spets i lågt tempo.
Över upploppet spurtade Västerbo Exact sylvasst tillsammans med Thomas Uhrberg och när samtidigt ledaren stumnade var skrällen ett faktum. 19-oddsaren som var streckad till två procent på V75.
- Helt otroligt, bara tre starter sedan vi var med i breddlopp, sa Halmstad-amatören Roger Persson som såg lika chockad ut som de flesta spelarna.
V75-1 blev en enkel historia för andrahandsfavoriten Exadio Vici sedan flera av de mest betrodda gjort bort sig med galopp i starten. Jorma Kontio gled tidigt till ledingen och sedan hade han full kontroll bakom sexåringen som tränas av Katja Melkko.
- Det blev lätt från ledningen, konstaterade Solvallatränaren som trots att Elian Web föll i gulddivisionen kunde resa hem med en seger på V75.
I eftersnacket klagade kuskarna på att det var svårt att höra startkommandona i vinden på ett blåsigt Jägersro.

Olika åsikter
Ännu mer startkaos blev det i V75-2 där Robert Bergh dömdes för att ha orsakat en omstart med favoriten Mily. I det andra startförsöket satt Robert Bergh och gestikulerade mot domarna.
Robert Bergh var väldigt upprörd efter loppet. Orsaken var att han menade att Conrad Lugauer låg helt fel i sin position när han ledde volten för hästarna med dubbla tillägg.
- 20 meter fel. Det är tragiskt, sa Robert Bergh och skickade en skarp hälsning till domarbasen.
- Jag är oskyldig, kommenterade Conrad Lugauer.
Domarna avfärdade Robert Berghs kritik och menade att de inte heller såg att han gestikulerade till dem i volten.
I loppet var sedan Conrad Lugauers Devs Daffodil helt överlägsen och vann på fina 1.13,0 över distansen 2 180 meter voltstart. Mily och Robert Bergh slutade sexa.

Fick böter och segern
Dramatik blev det även i V75-3 där Johan Untersteiner fick använda ett ”skohorn” när han tog sig förbi favoriten Ovation L.A. på innerspår och tog hand om ledningen med Opulent Tile,, en manöver som Johan Untersteiner också fick böter för. Från spets var sedan fyraåringen mycket tappert när han höll undan i en tät slutstrid före Stenson och Ovation L.A.
I V75-5 serverade Adrian Kolgjini Upper Face en fin resa i andra par utvändigt och från det slagläget kunde fyraåringen avväpna ledaren Frodo S. ganska säkert över upploppet.
Dagens prestation bjöd kanske Night Brodde på i silverdivisionen (V75-7) som han dominerade i mäktig stil tillsammans med Marc Elias. 1.11,8 blev vinnartiden i höstrusket över distansen 1640 meter autostart.
Sju rätt på V75® gav 780 854 kronor sedan 75 system klarat alla rätt. Sex rätt gav 2 499 kronor och fem rätt gav 187 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hon satte proffsen på plats i dagens sportsliga clou när Gävle arrangerade V75®. Catarinas ögonsten From The Mine har utvecklats markan..


Hon satte proffsen på plats i dagens sportsliga clou när Gävle arrangerade V75®. Catarinas ögonsten From The Mine har utvecklats markant och klättrat hela vägen upp i eliten. Även om han i senaste starten besegrade Disco Volante, så var det här hästens första start i Gulddivisionen på V75. Och han visade ingen pardon från början till slut. Han blixtrade direkt till ledningen och fick snabbt Hachiko de Veluwe på utsidan. Efter en inledning på 1.08,4 första 500 metrarna kunde körande Magnus A Djuse dämpa tempot till 1.12,8 första varvet. Hachiko de Veluwe gick närkamp in på upploppet samtidigt som Milligan’s School och Heavy Sound försökte en bit ut i banan. Men From The Mine vägrade att ge sig och höll undan med en halv längd. Segertiden blev 1.12,2/2140a och tvåa blev en tapper Hachiko de Veluwe. Vid sidan av banan stod en mycket lycklig tränare och ägare Catarina Nordqvist. Hon har tagit sin stjärna hela vägen från noll till eliten.
– Det är helt osannolikt att man får vara med om det här. Jag bara skakar. Det var ju inget snack ifrån start. Vi hade gjort en liten förändring och längde käken för att han skulle vara förbättrad från start. Han har varit riktigt jävla dryg hela dagen och var dum mot hovslagaren och han har bitit mig för första gången i sitt liv. Han har bara lekt förut men nu är det tävling och han älskar ju det här. Hästen är åtta år men beter sig som en treåring, sa Catarina Nordqvist.
– Det här är helt sanslöst alltså. Han har gått upp i guld och räcker. Min plan var att vara med och ta några slantar i höst. Men hästen är under kraftig utveckling och jag har sagt Sweden Cup. Där siktar jag stenhårt på att vara med sista helgen i maj. Det har jag haft i tankarna i två års tid.

Väldig utveckling även för Vagabond Bi
En annan häst som har genomgått en metamorfos i sin utveckling är Vagabond Bi. Han har marscherat rakt igenom klasserna det senaste åren och gjort det fantastiskt bra för sin tränare David Persson. I augusti vann hästen i Bronsdivisionen på Åby och i starten efter tog han hem Walter Lundbergs Memorial på Solvalla. Nu var det dags för Silverdivisionen och Vagabond Bi dundrade till ledningen för Ulf Ohlsson i utgången av första kurvan och anförde sedan en bra bit före övriga fältet loppet igenom. Även om avståndet krympte över upploppet så kom de övriga aldrig hotande nära. Vagabond Bi höll undan till en imponerande seger på tiden 1.11,7/2140a. Hästen delägs av handbollsprofilen Johan Sjöstrand.

Dubbel tränarseger för Bergh
Robert Bergh firade stora framgångar i Paris när Power vann Europaderbyt med två miljoner kronor i förstapris på Vincennes under fredagskvällen. Bergh inledde även V75 på bästa sätt och vann de två första loppen som tränare.
I V75-1 fick Bergh via ATG-Live i Paris se sin egentränade Speedy Tilly ta sin andra raka seger för Bergh. Per Lennartsson körde förtjänstfullt och hittade tredje par utvändigt från spår tolv. Samtidigt var det ett friskt tempo i täten, 1.11 första 500 metrarna med Swagger i ledningen när Gardner Shaw kom farande och tog över och fortsatte i ett bra tempo. När Carl Johan Jepson kastade loss ut på den sista bortre långsidan med Royce Rolls följde Speedy Tilly med. Gardner Shaw var tidigt slagen och lämnade in från ledningen samtidigt som Royce Rolls tog över täten i slutsvängen. Speedy Tilly såg väldigt starkt ut på utsidan och kopplade enkelt greppet in på upploppet och gick ifrån till en övertygande seger.
En lika stark insats svarade Bergh-tränade Mily för i V75-2 när hon rundade konkurrenterna från dubbla tillägg i ett försök till Diamantstoet. Hon fick gå först i tredjespår dryga varvet kvar och hade Millie Millionaire i släptåg. Hon tog över in på upploppet och försvarade sig storstilat när Millie Millionaire utmanade men sträckte ärligt på sig och vann för Nicklas Westerholm. En grym insats på nytt banrekord, 1.12,8/2180.
– Jag är jätteimponerad. En supermärr. Hon var ruskigt bra, berömde Nicklas Westerholm.

Global Agreement överlägsen på 1.11,8
Global Agreement snuvade favoriten Nairajah på ledningen i V75-3 och då var mycket vunnet. Han drog sedan undan till en överlägsen seger för sin tränare Peter Untersteiner. Detta på topptiden 1.11,8/2140a.
S.T.C.C.Faksen vann enkelt kallblodsloppet för Ulf Ohlsson efter att favoriten Spikfaks galopperat halvvarvet kvar.
Örjan Kihlström serverade Born Unicorn en perfekt resa i andra par utvändigt i stayerloppet i V75-6. Han gled fram utvändigt om ledande Global Winner i sista kurvan och kopplade greppet in på upploppet. Han fick sedan ge allt för att hålla undan på målfoto före en vasst avslutande Indra’s Secret. Det här var andra segern på lika många starter för nya tränaren Daniel Redén.
Sju rätt på V75 gav 8 575 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


På förhand ser Robert Bergh ut att ha en riktigt fet segerchans i Boden.Urstarka förvandlingsnumret 8 Indra’s Secret (V75-2) fick n&o..


På förhand ser Robert Bergh ut att ha en riktigt fet segerchans i Boden.
Urstarka förvandlingsnumret 8 Indra’s Secret (V75-2) fick nöja sig med ett fjärdepris under elitloppshelgen, men hade dessförinnan radat upp tre raka segrar i stor stil och ser nu att ha läge att göra ett tidigt utfall mot täten.
- Indra’s Secret blir allt bättre. Det är klart att det är fortfarande fördel på längre distanser, men stodivisionen är något man dras till när man vill starta henne, säger Robert Bergh.
Känns det som att du har hästen som ska vara favorit i loppet?
- Ja, det tyckte jag väl nästan förra gången fast hon inte var favorit. Hon hade bakspår då… Det har säkert gjort henne gott att det är 14 dagar mellan starterna nu, det var ju lite längre inför förra starten.
Vad tänker du kring taktiken?
- Det är väl att försök åka så fort som möjligt.
Stallkamraten 15 Miss Sober, vad krävs för att hon ska slå Indra’s Secret?
- Att jag åker fram så fort som möjligt med min, så att det blir tempo. Hon var förbättrad senast, vi hade trimmat på lite annorlunda och det köpte hon jättebra. Det var en bra spurt, det var positivt.
Några ändringar på någon av de här två?
- Nej, de går precis som i senaste starten.
5 Gigaro Am (V75-3), vad är senaste nytt där?
- Inget speciellt. Han har sett bra ut länge, det var väl bara att han kicka till på barfota runt om senast. Det var väl bra, så vi kör så igen.
Hur ser du på segermöjligheterna?
- De finns. Det är väl bara att han inte blir seg. Nu tycker jag att hans läge är lite tilltalande. Han har inte haft de här lägena. Han kan nog öppna ganska bra också tror jag, det är fin travare. Kanske en hygglig chans.

Otur i spårlottningen
I V75-5, 8 Höwing Unbeatable och 12 Vincent Horse, jag gissar att du inte skrattade när du såg spåren…
- Nej, det kändes ju lite småsvårt. Vincent har också stått över lite grann, så det är inte rätta formen.
Någon av dem som du vill varna för ändå?
- Det blir spekulationer, det känns onödigt.
Samma spår i V75-6 med 8 Mily och 12 Macelleria…
- Mily är ju fin. Nu hoppade hon bakom bilen senast, men skulle det fungera för henne så tycker jag att hon känns så bra att det skulle lyckas om det stämmer lite med loppet.
Vad säger du om 9 Mindyourvalue W.F. i Norrbottens Stora Pris?
- Formen ska vara bättre nu, han är bra på vecka-vecka. Det kändes ändå lite tungt när jag fick det där spåret. Hade jag haft 2-4-5, eller 7 till och med så hade jag kunnat ta hand om loppet själv. Det blir lite annorlunda i början för honom nu och han uppträder lite annorlunda (från bakspår) också.
Finns det på kartan att du gör slag i saken tidigt, för att förvandla det där bakspåret till att komma mot tätposition?
- Det är inte omöjligt. Det kostar att gå fram, men skulle det bli ett bra läge så vill jag nog gå fram med honom för det är i ledning och dödens som han har tjänat 90 procent av degen.
Kan han vinna från utvändigt ledaren i den här omgivningen?
- Jag säger inte nej, men det är en svår uppgift så sammantaget blir det att man inte tror på det riktigt.
Några ändringar där?
- Jag funderar faktiskt på att sätta på honom skygglappar. Jag får fundera lite grann. Jag tror också att han kommer att vara lite mer ”tjokad” den här starten. Det blev fyra veckor inför förra starten eftersom jag hade haft lite förhoppnings på Elitloppet, lite lång lucka, så jag tror att han kommer att vara så pass taggad att jag inte kommer göra det, men känner jag någonstans att jag kan göra det är det den förändringen jag planerar. Varför jag inte vågar är för att han, konstigt nog, galopperar mer från bakspår än från framspår bakom bilen. Han är lite lurig på det.
Om det blir skygglappar, är det någon form av utrustningsoptimering?
- Jag har gjort det förut utan utdelning, men jag tänkte att om jag väntar två år så kanske han köper det nu istället. Han tog det inte på något bra sätt när jag gjorde det för två år sedan.
Bästa chansen tycker spelarna att du har i Indra’s Secret, vad säger du själv?
- Det är bara att hålla med, säger Robert Bergh.

Kanal 75


Det låg jackpotpengar i sexrättspotten och mest vann en spelare i Skåne. Kupongen, som kostade över 2 000 kronor och var inlämna..


Det låg jackpotpengar i sexrättspotten och mest vann en spelare i Skåne. Kupongen, som kostade över 2 000 kronor och var inlämnad på ATG.se, innehöll utöver 1 rad med sex rätt, 26 rader med fem rätt och 264 rader med fyra rätt. Totalt inbringade det 1 030 874 kronor. Samtliga kuponger med sex rätt var inlämnade på ATG.se och en av dem, komponerad av en spelare i Västerbotten, kostade endast 90 kronor att lämna in.

Tisdagens rätta V64-rad på Axevalla:
V64-1: 10 Eastandwest (Flemming Jensen) - V64-procent: 4 – värde: 238 kronor
V64-2: 2 Bombus Jet (Björn Goop)  - 20 - 958
V64-3: 9 Raj Brillaconala (Rickard Svanstedt) - 13 - 3 915
V64-4: 3 Farlander Am (Björn Goop) - 15 - 11 332
V64-5: 3 Armagnac (Björn Goop) - 6 - 89 484
V64-6: 11 Mily (Robert Bergh) - 4 - 866 644

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-9 Peter Untersteiner 2140/1 C 0 13.7 146
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-4 Peter Untersteiner 2140/1 D 0 15.3g 187
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-8 Johan Untersteiner 2140/4 C 0 13.2 191
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-2 Peter Untersteiner 2140/11 B 1 13.7 60
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Peter Untersteiner 2140/3 C 1 14.3 44
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Peter Ingves 2140/2 D 5 14.0 49
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 2140/3 C 0 18.7g 21
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 2140/5 C 1 16.0 29
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2140/10 D 1 16.9 256
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-9 Peter Ingves 2100/11 C 0 102
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-12 Peter Untersteiner 2140/8 B 6 13.0 125
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/4 B 0 12.3 44
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-2 Peter Untersteiner 2140/7 A 1 12.8 33
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-11 Peter Untersteiner 2140/3 B 1 12.4 97
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-10 Stefan Söderkvist 2640/5 C 4 13.7 115
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-4 Peter Untersteiner 2640/1 B 1 14.2 62
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Peter Untersteiner 2160/9 C 3 14.7 76
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Peter Untersteiner 2140/7 B 0 14.7 124
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-8 Christoffer Eriksson 2140/10 B 1 15.5 90
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Henriette Larsen 2140/10 C 4 15.0 30
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-8 Henriette Larsen 2140/9 D 0 13.8 948
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Peter Untersteiner 2140/12 D 0 13.8 138
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-3 Peter Untersteiner 2180/8 B 0 g 42
2020-12-24 2020-12-24 Vincennes-2 R Bergh 2700/3 C str
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/3 C 5 12.4 380
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2180/13 B 6 14.4 44
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2140/11 B 2 12.4 82
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Nicklas Westerholm 2180/14 B 1 12.8 37
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Tommy Karlstedt 2140/11 B 1 12.6 30
2020-09-23 2020-09-23 Åby-9 Robert Bergh 2140/7 D 0 12.8 136
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-9 Robert Bergh 1660/6 C 5 13.0 102
2020-08-26 2020-08-26 Åby-6 Robert Bergh 1640/3 D 0 g 69
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-9 Per Lennartsson 2640/12 D 5 13.4 368
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Robert Bergh 2180/13 C 0 15.0 175
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Jan Norberg 2660/6 C 3 15.0 29
2020-06-13 2020-06-13 Boden-11 Robert Bergh 2140/8 D 4 13.6 162
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Sofia Frilén 1640/6 C 0 g 76
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-2 Robert Bergh 2160/4 C str
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-9 Robert Bergh 2140/11 D 1 13.3 232
2021-12-24 2021-12-24 Vincennes-4 P.Y Verva 2700/5 D 0 594
2021-10-27 2021-10-27 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 1640/1 C 2 11.3 32
2021-10-09 2021-10-09 Åby-5 Robert Bergh 2140/4 D 4 12.7 278
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-6 Per Lennartsson 1640/8 D 8 11.0 627
2021-09-15 2021-09-15 Åby-5 Robert Bergh 1640/6 C 2 10.7 105
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2140/4 D 3 12.0 563
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-10 Stefan Persson 2140/2 D 4 13.6 546
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-4 Kim Eriksson 2140/7 D 4 13.0 1985
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Rikard N Skoglund 1640/6 C 0 12.3 243
2021-05-13 2021-05-13 Åby-7 Dwight Pieters 2160/10 B 3 13.5 15
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-3 Björn Goop 2100/8 B 8 13.6 195
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-10 Dwight Pieters 2140/1 B str
2021-02-15 2021-02-15 Vincennes-1 G Gelormini 2100/4 D 0 121
2021-02-01 2021-02-01 Vincennes-7 R Bergh 2850/16 A 0 138
2021-01-15 2021-01-15 Vincennes-6 P Vercruysse 2700/8 C 0 558
2021-01-05 2021-01-05 Vincennes-5 M Abrivard 2850/12 C 0 104
2022-02-10 2022-02-10 Vincennes-1 G Gelormini 2700/1 D 0 936
2022-01-14 2022-01-14 Vincennes-6 F Lagadeuc 2700/14 D 0 708



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se