Mellby Drake travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mellby Drake travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mellby Drake har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mellby Drake har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mellby Drake


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats f&ou..


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats för att umgås och åka skidor några dagar. Det gjorde de även förra året och Bergh har regelbundet genom åren hittat på olika aktiviteter tillsammans med personalen.
- Jag tycker att det blir bättre gemenskap om man går utanför travbubblan. Det blir en helt annan avkopplande känsla och det blir inte att man träffas så ofta på det här viset. Man kär känna varandra väl och det är jättebra, säger Robert Bergh.
- Nu när vi har hästar på tre olika ställen så är det svårare att göra något tillsammans varje månad som vi gjorde förut med olika månadsaktiviteter. Då bestämde vi att vi slår ihop det här och gör något stort tillsammans istället. Vi hyr lägenheter på torget i Åre och är här i fyra dagar. Det är jättekul.
- Vi har personal som är spridda från hela Europa alltifrån Holland och Danmark så det är lite olika nivåer på skidåkningen. Det är bra att alla får lära känna varandra när vi har hästar på olika ställen och de inte träffas så ofta.

Stora framgångar i Frankrike
I fjol körde stall Robert Bergh in 24,5 miljoner kronor och hästarna vann totalt 212 lopp. Det nya året har också börjat jättebra med drygt 2,6 miljoner inkört och Bergh ligger tvåa i den allsvenska tränarligan efter Timo Nurmos. Han har bland annat firat stora framgångar i Frankrike där hästar som Balfour, Angle of Attack, Mellby Drake, och inte minst montéstjärnan Mindyourvalue V.F. har tagit flera segrar och sprungit in mycket pengar.
- Det har varit ett fantastiskt resultat. Från oktober, november, fram till nu januari, februari, har vi snittat på 170 000 kronor inkört per start där nere. Det är otroligt bra, säger Bergh.

”Nimbus C.D. – är en speciell häst”
Hemma i Sverige har en annan av stallets stjärnor glänst i loppen. Det är Nimbus C.D. som har gjort en strålande comeback för sin nye tränare Robert Bergh. Den karismatiske fuxen, som delägs av bland annat hockeylegendaren Mats Sundin, hade varit borta i två och ett halvt år från tävlingsbanan. Detta på grund av en skada i ett bakben. Nimbus C.D. vann som femåring miljonloppet Jubileumspokalen och radade upp V75-segrar för sin dåvarande tränare Stefan Hultman. Han var därefter i träning hos både Pasi Aikio och Peter Untersteiner innan han blev konvalescent hos Kenth Åkerlund och Caroline Holm. Sedan den 22 mars förra året finns hästen hos Robert Bergh och nu har han glädjande nog blivit fräsch och börjat tävla. Nioårige Nimbus C.D. inledde med att bli trea i comebacken, varpå han vann i starten efter i Bollnäs. Senast blev han trea i V75 på Åby efter en mycket vass avslutning bakom vinnande Sorbet.
- Nimbus C.D. (V75-3) har sett fantastiskt fin ut efteråt och det är jätteroligt att han tar loppen så bra och går framåt hela tiden. Det är ett bakben som har varit problemet men det senaste halvåret har vi kunnat träna honom kontinuerligt och det har bara blivit bättre och bättre. Han har varit på två återbesök hos veterinären efter att han började tävla och det har sett bra ut. Nu får vi verkligen hoppas att det här håller i sig, säger Robert Bergh.
- Det krävs en speciell häst för att komma tillbaka på den här nivån men han är så otroligt spänstig och lever mycket på just det att han har kommit tillbaka. Vi har gett hästen den tid han har behövt och ägarna har varit lugna hela tiden och velat att vi ska ge det en chans till.

”Har en väldigt cool stil”

Om du beskriver Nimbus C.D. som individ och hans kvaliteter, hur låter det då?
- Det är en riktigt speciell och skön individ. Det jag är mest imponerad över är att han är så otroligt laddad i värmningen men i själva loppen har han en väldigt cool stil. Trots att han har sprungit bakom startbilen och jagat vingen sedan han var tre år är han överladdad innan loppen men sedan otroligt flegmatisk och fin i själva loppen. Jag hoppas att han varvar ner i värmningen också men det tror jag att han kommer att göra, säger Bergh.
Vad säger du om senaste insatsen som tvåa i Gulddivisionens final?
- Det kändes fantastiskt bra och hästen var helt perfekt. Hade jag suttit ett hack längre fram hade han vunnit loppet. Nu sprang han med full fart över mål och man känner att han blir starkare med loppen och blir lite bättre på allting. Han vann ju lätt gången före med krafter kvar.
- Det känns som att han skulle kunna ta sig upp och tävla mot eliten men samtidigt får vi tänka på historiken också.

”Visst har han chans”
Nimbus C.D. har spår tio i lördagens V75-omgång. Han startar i den tredje avdelningen över distansen 2640 meter. Robert Bergh sitter själv i sulkyn och tror på bra chans, trots bakspåret.
- Visst har han chans men han är samtidigt lite utlämnad från det här läget. Jag hade gärna sett honom från ett bra spår men vi får se hur loppet utvecklar sig. Han har som sagt gjort tre fina lopp hos mig och blir bara bättre så det är klart att han ska räknas.
Du har även med Kadett C.D. i samma lopp som har gjort tre starter efter ett långt uppehåll. Hur ser du på hans möjligheter?
- Kadett C.D. (V75-3)
blev det tempofel för senast men gången före var han fin och satt fast med krafter kvar i rygg på ledaren. Det är en bror till Nimbus C.D. och han är i fin form. Hästen är tolv år och känns fantastiskt fin och kan nog vara med bland de tre, fyra främsta.

”Whipped Eggs känns bättre än någonsin”

Du har ytterligare två V75-hästar till start på Axevalla, dels Whipped Eggs samt nyförvärvet Island Life. Chanserna där?
- Whipped Eggs (V75-1)
känns enormt fin för dagen och faktiskt bättre än någonsin. Han gjorde ett bra lopp på Åby senast men det var den dagen när det regnade så mycket och banan var dålig. Han blev kvar i vattnet på bortre långsidan när det var tempoökning och tappade tio till 15 meter där. Sedan kom han tillbaka bra och jag är väldigt nöjd med utvecklingen för honom för dagen. Hästen är stor och väldigt grov i gången och nu har han springspår, det är i och för sig ett bra spår, men det är svårt att veta hur pass snabbt han kommer iväg därifrån. Jag tycker att Whipped Eggs är min bästa chans på V75, säger Bergh.
- Island Life (V75-4) har sett bra ut i träningen en längre tid och jag har även kört ett banjobb på Åby med honom. Då sprang han 1.17 över full distans och han känns verkligen redo för start. Det känns som ett bra häst men jag har svårt att värdera chansen så här i debuten för mig från dubbla tillägg.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Robert Bergh och Björn Goop selade ut tre hästar vardera i måndagens inledande lopp på Vincennes. Hårdast betrodd och favorit ..


 Robert Bergh och Björn Goop selade ut tre hästar vardera i måndagens inledande lopp på Vincennes.
Hårdast betrodd och favorit i loppet var Goops val Tellmeastory som kördes offensivt till ledning, men fick släppa ifrån sig kommandot och fullföljde till femtepriset.
Angle of Attack bidade sin tid i kön och spurtade vassast av alla i händerna på Dominik Locqueneux, vilket räckte för att blåsa förbi samtliga utom bortflyende Calou Renardiere.
Ragazzo da Sopra knep sjättepriset medan Aileron, Furious Francis och Mellby Drake slutade utanför prispengarna.

Robin Johansson, Kanal 75


Björn Goop var först i mål med favoriten Bryssel och bakom knep Robert Bergh-tränade Mellby Drake andrapriset värt drygt 124 000 och V..


Björn Goop var först i mål med favoriten Bryssel och bakom knep Robert Bergh-tränade Mellby Drake andrapriset värt drygt 124 000 och Veijo Heiskanen-tränade Te Quiero Grip tredjepriset värt knappt 70 000 kronor.
Segern för Bryssel var värd drygt 224 000 kronor.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 100 meter autostart på Vincennes stora bana.
Det var tredje starten för sexårige Bryssel på Vincennes detta vintermeeting och första segern efter två andrapris. Totalt har hingsten tjänat 477 000 kronor på de tre starterna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goops Bryssel var spelad till favorit och sedan den svenske toppkusken fått dämpa tempot till 1.17,0 de första 1 850 meterna i l..


Björn Goops Bryssel var spelad till favorit och sedan den svenske toppkusken fått dämpa tempot till 1.17,0 de första 1 850 meterna i ledningen var det upplagt för promenadseger. Men i tredje par invändigt lurade Mellby Drake och i uppförsbacken på den bortre långsidan kunde körande Matthieu Abrivard låta hästen glida fram i rygg på ledaren. In på upploppet attackerade ekipaget i andraspår och då krigade sig Mellby Drake först över mållinjen. Kilometertiden över de 2 850 meterna skrevs till 1.15,0, en tiondel snabbare än tvåan Bryssel, och segern var värd 224 000 kronor. Övriga svensktränade hästar i loppet, Aileron och Dragster, galopperade.

Ola Johansson, Kanal 75


Robert Bergh är ständigt en tränare att räkna med och lördagen på hans gamla hemmabana är inget undantag. Han har ingen h&au..


Robert Bergh är ständigt en tränare att räkna med och lördagen på hans gamla hemmabana är inget undantag. Han har ingen häst med i huvudnumret Sundsvall Open Trot men det utesluter inte att han kommer att spela en huvudroll när jackpotmiljonerna ska fördelas bland V75-spelarna. Åbytränaren har fin form på stallet och flera av hans hästar har höjt sig sedan de börjat backtränas under sommaren.
- Jag hade lite problem med värmen i juni-juli och fick ändra lite rutiner någon månad. Då såg jag att hästarna lyfte sig och sedan blev vi klara med backen i samma veva. De senaste fyra-fem veckorna har de verkligen svarat bra på den och det känns bra, säger Robert Bergh.

”Kan absolut vinna loppet”
En av hästarna som visat uppåtform på slutet är Nobel Amok (V75-3). Han spurtade senast mycket starkt som tvåa i en silverdivisionsfinal. Det är silver som gäller igen och hästen har nummer sju bakom startbilen.
- Det finns saker som jag kände i fjol som jag inte riktigt har hittat tillbaka till än men prestationen senast var hans bästa i år. Det som var riktigt positivt var att han gick bakifrån. Det var första gången över huvud taget som han gjorde ett lopp som var värt namnet bakifrån. Vi har ett struligt läge nu men han kan absolut vinna loppet, säger Bergh.
Nobel Amok utmanas inte minst av två stallkamrater. Däribland Mellby Drake som har vunnit fem av fem starter på Bergsåker och har bra förutsättningar med spår två.
- Han trivs på Bergsåker och han är vass på att få till bra resultat när han ha bra lägen, så det är plus på båda. Han och Nobel Amok har likvärdiga chanser.
Digital Archive får det sannolikt tuffare men hans tränare vill inte såga hans möjligheter helt.
- Han är duktig på att komma ut efter vila och skulle han pipa till ledningen får man inte glömma bort honom. Men jag tror inte att han tar en längd på till exempel Mellby Drake.

Första gången utan skor
Mest spelad av stall Berghs V75-hästar är starke Tesio (V75-6). Han är favorit i sitt lopp och lång distans talar till hans favör. Men med tolv på nummerbrickan har han många att runda.
- Jag är inte så sugen på att köra i tredjespår med honom varje gång men samtidigt måste jag köra på ett sätt som gynnar honom. Går det småsakta och jag sitter kvar i kön blir det att vi hamnar i spåren, så jag måste försöka se till att han får chansen och det blir rätt lopp åt honom.
Tesio ska tävla barfota runt om för första gången i karriären men Robert Bergh understryker att det inte nödvändigtvis ändar i succé.
- Vi testar barfota runt om nu när vi fick ett lite knepigt läge men jag tycker att man som spelare ska veta att det lätt kan bli fel när man tar av skorna. Han är lite spänd i gången och vi gör det för att det ska lyfta honom men ibland blir det fel och det ska man tänka på.

”Under väldigt bra utveckling”
I den inledande avdelningen, klass I över kort distans, kan formstarke Kövras So Far vara en utmanare till storfavoriten Laskari.
- Han har gått bra i år och tjänat jättefina pengar men jag tycker att senaste starten var lite extra. Vi har ett spännande läge nu (spår fyra) över 1 600 men det är väldigt startsnabba hästar med så någon ledning blir det nog inte. Men han är bäst i ryggar så får han ett bra och vilsamt lopp kan han vara den som vinner loppet, säger Bergh som även har två spännande hästar i kategorin skrällbud.
- Ginny Weasley (V75-4) är förnuftig så voltstart kommer fungera bra och nu blir det både halvstängt, urryckare och barfota runt om. Hon gick med fast bomull och öppet huvudlag i årsdebuten senast.
- Logo Light (V75-5) är under väldigt bra utveckling. Jag var väldigt nöjd med honom i finalen på Åby senast och skulle jag komma till och inte bli för mycket hängande tycker jag faktiskt att han ska kunna duga. Favoriten (O’Man Flax) är väldigt bra men skulle det krångla för honom tycker jag absolut att Logo Light ska duga mot de andra i loppet.

Ola Johansson, Kanal 75


Åbytränaren ångar på i toppen som vanligt och har fina 25 i segerprocent för stallets hästar i år. I lördagens V75-o..


Åbytränaren ångar på i toppen som vanligt och har fina 25 i segerprocent för stallets hästar i år. I lördagens V75-omgång i Örebro är stayerloppet Örebro International en av de sportsliga godbitarna. Förstapriset är 400 000 kronor och i fjol tog Robert Bergh-tränade Balfour en övertygande seger i det här kraftprovet, tillsammans med Kim Eriksson. I år är det Tesio som Robert Bergh väljer att sela ut över distansen 3140 meter. Den väldige Tesio (mäter 1.72 centimeter över manken) är inte bara stor till växten utan har också visat sig väldigt kapabel. Han blev direkt en snackhäst när han vann i debuten som treåring på tiden 1.14,2 i voltstart. Nu tre år senare har hästen gjort 20 starter och vunnit i tio av dem. Han har haft en hel del bekymmer, galopperat en del och tävlat sporadiskt men också visat sitt kunnande när han fungerat som han ska. Numera finns Tesio hos Robert Bergh och han lämnade Timo Nurmos i början av december i fjol och hade således fått gott om tid på sig hos sin nye tränare när han gjorde debut i ny regi för en dryg vecka sedan.
- Tesio (V75-7) var jag jättenöjd med i debuten. Han kändes väldigt harmonisk och trodde på sig själv och vann enkelt med krafter kvar. Eftersom han hade varit ifrån så pass länge och är så stor i kroppen som han är så är det svårt att träna honom i form. Den kommer genom tävling och han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen, säger Robert Bergh.
- Hästen har haft lite olika småskavanker och vi har gett honom den tid han har behövt för att de ska läka ut ordentligt. Det är ingen toppform ännu och han kommer att bli bättre och bättre för varje lopp han får.

”Väldigt mycket styrka i sig – och en vägvinnande aktion”
Robert Bergh har gjort sig känd för att få till och gilla hästar där det står Love You som pappa i härstamningen. Han utvecklar varför.
- De har ett speciellt sätt de hästarna. En typisk Love You-häst är en blandning av hög kapacitet, styrkan, men också att de är lite ängsliga och kan få aktionsproblem. Får man de bitarna att fungera på en Love You-häst blir det riktigt bra. Då får man tillbaka väldigt mycket på kapaciteten, menar Bergh och tycker att Tesio passar bra in på den beskrivningen.
- Han har väldigt mycket styrka i sig och en väldigt bra och vägvinnande aktion. Förhoppningsvis kommer styrkan att omvandlas till snabbhet också ju mer han får tävla på. Jag tror absolut inte att han bara behöver gå ut i långlopp framöver utan även klarar kortare distanser bra.

”Vore oförskämt att tro på bra chans”
Precis som Balfour gjorde i fjolårets upplaga av Örebro International står Tesio på start, men däremot har han ett stängt läge med spår åtta. Tränare Bergh har inte samma känsla för seger som han hade då, men tycker samtidigt inte att man kan räkna bort Tesio helt.
- Känslan att han ska vinna är inte lika stark som jag hade med Balfour. Men det var också stor skillnad då. Det var bara tre, fyra hästar på start och Balfour kom med formen på topp och vi kunde göra lite utrustningsändringar.
- Nu är det lite annorlunda med bakspår och även om Tesio har lopp i kroppen så hade Balfour varit igång längre förra året. Tesio står också lite hårt inne men jag kan i alla fall säga att jag har en lika kapabel häst som jag hade i fjol. Även om jag inte skulle bli överraskad om han vann så tycker jag det är oförskämt att tro på bra vinstchans under de här förutsättningarna. Men visst, jag känner hur bra häst det är och det blir barfota fram den här gången (gick med skor runt om senast), säger Robert Bergh.

”Blek senast, hetsig och inte rolig i aktionen”
Åby-tränaren har ytterligare fem hästar till start inom V75 och tror framförallt på två av dem. Han delger även intressanta balans- och utrustningsändringar.
- Mellby Drake (V75-2) har tagit ett steg till i vinter och känns riktigt fin. Han vann på ett småbekvämt sätt i årsdebuten och kommer att gå framåt med loppet eftersom han är stor och tung. Nu är det bakspår men jag tycker inte att det har någon betydelse om han går i ledningen eller bakifrån. Han gör bra lopp oavsett. Jag tycker att hästen är en av flera som ska räknas i ett sådant här lopp. Mycket troligt så blir det skor fram och barfota bak.
- Digital Ink (V75-3) var blek senast och konstigt nog var han som på Åby, sådär hetsig och inte rolig i aktionen. Han tävlade barfota runt om då och nu kör vi barfota fram. Han känns bra i jobben så vi provar igen. Det ska bli intressant att se hur han tävlar i ryggar men det är såklart alltid svårt med bakspår över kort distans. Jag hoppas att han gör en vettig prestation.

”Kan absolut vinna –min bästa chans i omgången”
- Loke Survive (V75-4)
gjorde en rejäl prestation på V75 senast efter ett omöjligt lopp och gången innan vann han från dödens. Hästen ser väldigt formstark ut och det blev en liten kick när han fick tävla utan skor också. Han är lite missgynnad av voltstart och har haft lite problem att ta sig iväg. Men det här läget med springspår är nog det bästa möjliga spåret att komma iväg felfritt ifrån. I början av karriären var han rätt så snabb från början och han är inte dålig nu heller men han kan vara lite trampig av sig när det är voltstart. Jag kände att barfota runt om var ytterligare en växel till senast och det blir samma balans även nu. Jag tror absolut att han kan vinna loppet och tror nästan att det är min bästa chans i omgången.

”Barfota runt om för första gången – jänkarvagn också”
- Sambuca Knight (V75-5)
var fin som femma i sin comeback i ett mycket hårt gäng. Nu fick han tyvärr spår elva och känns väl inte het från ett sådant läge. Men formen är klart bra nu i alla fall.
- Il Diablo (V75-6) känns också bra och han var tvåa över 2600 meter senast. Jag funderade på att rycka alla skor redan då men det kommer jag att göra nu och det blir barfota runt om för första gången hos mig. Eventuellt blir det även jänkarvagn på och spåret är bra och han är snabb ut. Jag tycker att han måste ses med en rätt så hygglig chans, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 2640/8 3 17.3 33
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 2140/4 3 16.7 75
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 2140/3 4 16.2 69
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-10 Robert Bergh 2140/3 C 0 14.9 50
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Robert Bergh 2140/2 B 4 15.2 27
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-5 Robert Bergh 2140/4 A 0 g 36
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/10 B 4 14.6 78
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Daniel Wäjersten 2140/9 A 2 14.4 25
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Torbjörn Jansson 2140/11 B 3 14.0 209
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Torbjörn Jansson 2640/7 A 4 13.9 97
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Robert Bergh 2160/7 B 1 13.3 81
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2660/11 A 4 15.0 231
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2640/4 C 0 15.5 202
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-7 Robert Bergh 2140/3 C str
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Örjan Kihlström 2640/3 B 2 14.2g 88
2016-07-13 2016-07-13 Visby-8 Jan Norberg 2140/2 A 0 15.0 55
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Kim Eriksson 2140/13 A 1 15.6 32
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Ulf Ohlsson 2140/10 A 3 15.0 17
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Robert Bergh 2640/5 C 2 14.7 206
2016-04-07 2016-04-07 Åby-5 Robert Bergh 2140/9 C 2 16.0 28
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Robert Bergh 2140/12 A 1 15.3 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Ulf Eriksson 2609/2 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-11 Robert Bergh 1640/11 C 0 10.9 276
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2140/6 C 0 12.9 38
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Robert Bergh 2640/7 B 3 14.7 38
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-7 Christoffer Eriksson 2140/1 C 0 g 98
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Robert Bergh 1609/4 A 1 11.5 29
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Jan Norberg 2140/3 A 1 12.1 51
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-13 Kim Eriksson 1609/7 A 2 13.3 48
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Susanne H Osterling 2140/5 A 1 12.9 54
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/12 A 2 13.0 98
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Jan Norberg 3160/6 D 1 14.7 45
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-3 Oscar Uhrberg 2680/11 B 2 17.5 29
2018-12-28 2018-12-28 Vincennes-6 M Abrivard 2100/1 A 2 46
2018-12-12 2018-12-12 Vincennes-5 M Abrivard 2100/13 D 2 106
2018-12-04 2018-12-04 Vincennes-5 M Abrivard 2850/3 A 1 280
2018-11-15 2018-11-15 Åby-9 Robert Bergh 2640/5 B 0 14.7 136
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-4 Jan Norberg 2140/5 A 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Jan Norberg 2140/2 A 0 g 76
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-4 Jan Norberg 2660/7 A 1 13.6 14
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Jan Norberg 2660/6 A 2 14.9 25
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Robert Bergh 1640/2 C 3 12.0 46
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-6 Robert Bergh 2640/4 B 1 15.5 16
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Kim Eriksson 2140/4 D 0 g 168
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-6 Robert Bergh 2100/10 B 5 13.0 129
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Robert Bergh 2140/1 B 1 13.6 18
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-10 Robert Bergh 2640/2 B 1 14.4 15
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Christoffer Eriksson 2640/9 B 6 13.5 806
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-8 Robert Bergh 2660/10 A 0 13.6 84
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Robert Bergh 2180/9 A 1 13.3 13
2019-02-27 2019-02-27 Vincennes-1 D Thomain 2700/5 B 0 187
2019-02-17 2019-02-17 Vincennes-4 A Abrivard 2700/3 A 0 99
2019-02-06 2019-02-06 Vincennes-1 A Abrivard 2100/10 A 0 102
2019-01-14 2019-01-14 Vincennes-1 R Bergh 2700/18 C 0 66ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se