Mellby Drake travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mellby Drake travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mellby Drake har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mellby Drake har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mellby Drake


Han säger att uppgiften är att guida tittarna mot alla rätt på V75 och V86.Men Per Skoglund gör mer än så.Han är progr..


Han säger att uppgiften är att guida tittarna mot alla rätt på V75 och V86.
Men Per Skoglund gör mer än så.
Han är programledaren som handgripligen fyller plånböckerna på sina följare.
En granskning av de båda andelskontona för V75 Klubben på ATG Tillsammans visar att Skoglund håvat in 11,4 miljoner kronor i vinster sedan han tog över ansvaret som spelläggare vid årsskiftet 2017.
Räkna av 5,4 miljoner i insatser så har vi en nettovinst på förbluffande sex miljoner kronor.
- Det känns fantastiskt. Jag blir stolt. Nu kan jag gå rakryggad. Och jag vet några som nog kommer att knipa igen truten ett tag…, säger Skoglund som inte kan hålla sig för när han får ta del av siffrorna.
- Jag visste förstås att det gått bra, vi har haft flera miljonvinster. Men samtidigt spelar man för stora pengar varje vecka så jag hade ingen koll på helheten. Det här var otroligt roligt att höra.

En andel per person
Söndagens storvinst kom samtidigt som Per Skoglund ledde V75-sändningen från Svenskt Travderby på Jägersro, en av landets största och mest penningstinna tävlingsdagar.
- Det var en väldigt intensiv dag när det hände saker hela tiden. Det var kuskar och tränare som grät och oerhört mycket känslor överallt. Jag hade förstås koll på att vi var med, men när Attraversiamo vann så tappade jag koll på V75-värdet. Det blev en glad överraskning att det betalade så bra, förklarar Per Skoglund som efter sändningen kunde konstatera att han spelat in 1,9 miljoner kronor åt 400 andelsköpare, där han själv var en.
- Ja, faktiskt. Den här gången hann jag köpa en andel själv, annars är det svårt att hinna eftersom de brukar ta slut direkt.
Andelarna i V75 Klubben kostar 50 kronor styck och det går bara att köpa en per person.
- Det är själva mallen för systemet. Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att vara med. Samtidigt vill jag inte att det ska bli inflation i antal system. Skulle vi lämna in fem likadana system så skulle det kännas mindre exklusivt, dessutom skulle det gå ut över utdelningen en sådan här vecka när vi hade två av elva vinnande system.
Den här söndagen blev återbärningen 4 811 kronor per andel och Skoglund har förstås fått ta emot åtskilligt med lovord från vinnarna.
- Människor är superglada. Man märker i kommenterarna och mejlen att många haft semester och har lite ebb i kassaflödet. Då kan en sådan vinst göra stor skillnad.

”Jättebra information”
Hur mycket tid och kraft lägger du ner på dina V75 Klubben-system?
- Hur mycket som helst. Jag lever med trav och startlistor varje dag så det är klart att jag går in för det, stenhårt. Man gör en analys från början, men sedan kan mycket förändras under tävlingsdagen och det gäller att vara vaken på allt som kommer fram i tv-programmet under de sista timmarna före start.
På vilket sätt?
- Alla vi som jobbar med V75-sändningarna, vårt mål är ju att hjälpa tittarna mot sju rätt. Vi visar alla värmningar, har två reportrar som springer runt på stallbacken i timmar och spelexperter som inte gjort annat än pluggat loppen hela veckan. Det är jättebra information för den som tittar och lyssnar, och det gäller självklart även för mig som programledare. Sedan gäller det att få ihop systemet, det är också en konst.
När lämnar du in systemet?
- Oftast blir det i sista reklampausen inför V75-starten. Jag vill gärna vänta så länge som möjligt för att inte missa något. I söndags hade jag tänkt spika Heart of Steel, Attraversiamo eller Reckless. Men då kom det jättebra information på några av konkurrenterna, Inti Boko, Mellby Drake och Vincent As. Det slutade med att jag gjorde ett spiklöst system, vilket jag egentligen tycker är helt idiotiskt, men den här gången blev det rätt.
Det är väldigt många människor som fått dela på de här miljonerna, hur ser du på det?
- Eftersom vi gör två likadana system och båda säljs i 200 andelar så blir det förstås inga miljoner till enskilda personer. Men de som är med i V75 Klubben är mycket medvetna om det. I många fall är det människor som inte vill spela för mer än 50 kronor på V75, men ändå uppleva spänningen av att vinna stort.
Har du några exempel på reaktioner du fått från vinnare?
- Det finns många. Jag minns någon som berättade att de äntligen kunde åka utomlands på solsemester, någon som fick pengar till att fira sin 40-årsdag. Senast nu i helgen fick jag ett mejl från en kvinna som berättade att hon råkat ut för en olycka på semestern som kostat 6 000 kronor, det var hela hennes buffert fram till nästa lön. Nu fick hon tillbaka nästan allt.
Är du lika framgångsrik när du spelar privat?
- Nej, tyvärr inte. Det är klart att jag vinner ibland, men inte på det här viset. Men hela grejen med Tillsammans är att man kan göra system som kostar 10 000 kronor, sådana insatser spelar jag inte för själv.
Hur bär man sig åt om man vill ha en andel i V75 Klubben?
- Då måste man hänga på låset på ATG Tillsammans och vara snabb. Vi släpper andelar klockan 18.00.00. På måndag och tisdag till V86 och på torsdag och fredag till V75. Trycket är hårt, jag försöker alltid få en andel själv, men lyckas väl bara en gång på tio ungefär. Det brukar ta ungefär 15 sekunder innan det är slutsålt.
Finns det någon möjlighet att se ditt system innan inlämning även om man inte har en andel?
- Ja, när systemet är inlämnat så går det att se på ATG Tillsammans. Normalt lämnar jag in ungefär tio minuter före spelstopp.
Nästa system som gäller är V86 på onsdag, kan du avslöja dina bästa vinnare?
- Jag har två stycken. 8 Queen Neo (V86-5) tycker jag är en bra spik. Sedan hoppas jag att 12 Bring Me Happy (V86-7) kan göra just detta, säger Per Skoglund.

Robin Johansson, Kanal 75


Förhandsspekulationer och kvalificeringar är en sak.Alla matcher ska spelas och alla lopp ska köras. Den gamla ”sportsanningen” passa..


Förhandsspekulationer och kvalificeringar är en sak.
Alla matcher ska spelas och alla lopp ska köras.
Den gamla ”sportsanningen” passar utomordentligt väl in på Svenskt Travderby 2019 på Jägersro. Finalen i det största unghästloppet hade allt av dramatik, kämpainsatser och både tur och otur.
Attraversiamo och Erik Adielsson mer eller mindre bjöds på ledningen efter 600 meter och kunde sedan spåra loppet till mål för de lyckliga ägarna i Caracolas AB.
En häst som var femma i kriteriet i fjol och vann en E3-final och höjts till skyarna av Erik Adielsson som rört om med sina uttalanden om att Attraversiamo kan vara den bäste han suttit bakom.
Efter Inti Bokos galopp på väg mot ledningen i den första kurvan och kort efter en galopp även för jättefavoriten Campo Bahia såg väldigt bra ut för duon Svante Båth och Erik Adielsson.
Attraversiamo behövde vara visa 1.14,0 första 1000 meterna och kunde hålla undan knappt efter en spännande duell med Ferrari Sisu och Marc Elias sista 500 meterna.
- Han tävlade inte på topp i dag. Då är man bra om man vinner derbyt utan att vara på topp! Joke Face och Conlight Ås är hästarna jag vunnit derbyt med tidigare men den här låg mig varmt om hjärtat redan innan derbyt och därför är jag så otroligt glad att han fick lyckas i dag, sa Erik Adielsson om sin tredje seger i travets blå band.

Hyllade skötaren
Svante Båth vann derbyt för tredje gången han också och var synbart darrig när han fick dra på sig den gula kavajen framme vid segerpodiet.
Något har stört Attraversiamo som inte hittat formen. Båth menar att Linda Weman som skött hästen sedan tvååringssäsongen har en stor del i segern.
- Det har krävts bollkänsla med hästen som inte varit på topp i de tre senaste starterna faktiskt och vi har fått köra på hur hästen känts och låtit honom bestämma, sade Svante Båth, som tidigare vunnit derbyt med Poochai 2014 och 2015 med Conlight Ås.

Urtapper derbytvåa
Storfavoriten Campo Bahia galopperade bort sig, forcerades till dödspositionen av Conrad Lugauer 950 meter från mål men var en slagen häst kort senare.
Det blev i stället Lugauers son Marc Elias som fick rädda stallet med en snygg andraplats i derbyt tillsammans med Ferrari Sisu.
En urstark prestation som kan ha slutat med seger om inte Marc Elias tvingats runda Campo Bahia på den sista bortre långsidan.
- Om det varit tio meter till hade vi slagit Adielssons häst. Han svarade för en otrolig prestation! sa Marc Elias.

Dramatik även i Derbystoet
Även i Derbystoet hände det saker.
Årets dominant bland stona Activated rullade över i galopp i den första kurvan och försvann.
Kenneth Haugstad fick en galopperande Aleppo Pine i händerna utgången av sista sväng och Örjan Kihlström kunde koppla greppet med Conrads Rödluva som hade fått slita utvändigt ledaren.
Men frågan är om någon kunnat stå emot vinnaren oavsett…
Rikard N Skoglund gav Racing Brodda ett lopp i fjärde utvändigt och fick draghjälp i tredjespår sista 600 meterna. Racing Brodda levererade en rykande spurt längt ut i banan och fångande in Conrads Rödluva i god tid före mål.
- Hon är grym hästen! Det har ju varit två hästar som varit för svåra i alla de här stora loppen där hon ofta fått göra grovjobbet och kanske inte fått det rätta erkännandet. Det är så kul att jag fick ta min första stora seger med Racing Brodda, för hon betyder mycket för mig. Mattias och ägarna har gett mig förtroendet att köra och det vill jag tacka för, sa 30-årige Rikard N Skoglund.
Ett ungt team bakom då även tränaren Mattias Djuse nyss fyllt jämna 30.

Känslosamt för Djuse
Efter andraplatsen i Stochampionatet och kämpainsatser i flertalet unghästfinaler fick Racing Brodda till det i Derbystoet där segern var värd två miljoner kronor för andelsägarna i Easy KB.
Racing Broddas tränare Mattias Djuse kör normalt sina hästar själv men just med den här hästen har han testat lånekusken Skoglund en längre tid.
- Jag är så jättestolt över hästen och alla runt omkring. Det är det största loppet jag har vunnit. Nej, det är jobbigt…sa en gråtande Mattias Djuse och menade sina känslor.

I övrigt noterade vi att…
…det gick ett sus genom publikplats i starten av V75-1 där jättefavoriten Heart of Steel slog ihop och galopperade av friskhet bakom bilen. Allt var förstört för V75-omgångens största favorit (75 procent) trodde de flesta inklusive kusken Johan Untersteiner. Men fyran från Jubileumspokalen kunde reparera den rätt stora galoppen i det låga tempot på mellanvarvet och kliva förbi ledande Mellby Drake över upploppet.
… det blev ”sjunde gången gillt” i K.G. Bertmarks Minne för 56-årige Mats Holmstedt. Holmstedt har varit i final sju gånger i amatörkuskarnas största lopp. Nu skrällde han till tillsammans med Örebrotränaren Åke Lindbloms Porthos Race.
Mats Holmstedt boende i Norrtälje, som jobbar inom den beridna högvakten och är hovslagare på Solvalla, körde inte en meter fel i loppet. Dryga varvet från mål kuppade han sig till ledningen från tredjeparet utvändigt och rycket i den sista kurvan med Porthos Race blev ännu ett utslagsgivande manöver.
- Kul att det äntlige gick vägen. Folk skäller på mig att jag aldrig vunnit en final men det har å andra sidan ingen gjort som inte tagit sig ända till en final heller, skämtade vinnaren.
…sju rätt på V75 delade ut 751 137 kronor, sex rätt 4 681 kronor och fem rätt 4681 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats f&ou..


Åby-tränaren befinner sig i Åre där han har bjudit hela sin personal på en semesterresa. Hela team Bergh är på plats för att umgås och åka skidor några dagar. Det gjorde de även förra året och Bergh har regelbundet genom åren hittat på olika aktiviteter tillsammans med personalen.
- Jag tycker att det blir bättre gemenskap om man går utanför travbubblan. Det blir en helt annan avkopplande känsla och det blir inte att man träffas så ofta på det här viset. Man kär känna varandra väl och det är jättebra, säger Robert Bergh.
- Nu när vi har hästar på tre olika ställen så är det svårare att göra något tillsammans varje månad som vi gjorde förut med olika månadsaktiviteter. Då bestämde vi att vi slår ihop det här och gör något stort tillsammans istället. Vi hyr lägenheter på torget i Åre och är här i fyra dagar. Det är jättekul.
- Vi har personal som är spridda från hela Europa alltifrån Holland och Danmark så det är lite olika nivåer på skidåkningen. Det är bra att alla får lära känna varandra när vi har hästar på olika ställen och de inte träffas så ofta.

Stora framgångar i Frankrike
I fjol körde stall Robert Bergh in 24,5 miljoner kronor och hästarna vann totalt 212 lopp. Det nya året har också börjat jättebra med drygt 2,6 miljoner inkört och Bergh ligger tvåa i den allsvenska tränarligan efter Timo Nurmos. Han har bland annat firat stora framgångar i Frankrike där hästar som Balfour, Angle of Attack, Mellby Drake, och inte minst montéstjärnan Mindyourvalue V.F. har tagit flera segrar och sprungit in mycket pengar.
- Det har varit ett fantastiskt resultat. Från oktober, november, fram till nu januari, februari, har vi snittat på 170 000 kronor inkört per start där nere. Det är otroligt bra, säger Bergh.

”Nimbus C.D. – är en speciell häst”
Hemma i Sverige har en annan av stallets stjärnor glänst i loppen. Det är Nimbus C.D. som har gjort en strålande comeback för sin nye tränare Robert Bergh. Den karismatiske fuxen, som delägs av bland annat hockeylegendaren Mats Sundin, hade varit borta i två och ett halvt år från tävlingsbanan. Detta på grund av en skada i ett bakben. Nimbus C.D. vann som femåring miljonloppet Jubileumspokalen och radade upp V75-segrar för sin dåvarande tränare Stefan Hultman. Han var därefter i träning hos både Pasi Aikio och Peter Untersteiner innan han blev konvalescent hos Kenth Åkerlund och Caroline Holm. Sedan den 22 mars förra året finns hästen hos Robert Bergh och nu har han glädjande nog blivit fräsch och börjat tävla. Nioårige Nimbus C.D. inledde med att bli trea i comebacken, varpå han vann i starten efter i Bollnäs. Senast blev han trea i V75 på Åby efter en mycket vass avslutning bakom vinnande Sorbet.
- Nimbus C.D. (V75-3) har sett fantastiskt fin ut efteråt och det är jätteroligt att han tar loppen så bra och går framåt hela tiden. Det är ett bakben som har varit problemet men det senaste halvåret har vi kunnat träna honom kontinuerligt och det har bara blivit bättre och bättre. Han har varit på två återbesök hos veterinären efter att han började tävla och det har sett bra ut. Nu får vi verkligen hoppas att det här håller i sig, säger Robert Bergh.
- Det krävs en speciell häst för att komma tillbaka på den här nivån men han är så otroligt spänstig och lever mycket på just det att han har kommit tillbaka. Vi har gett hästen den tid han har behövt och ägarna har varit lugna hela tiden och velat att vi ska ge det en chans till.

”Har en väldigt cool stil”

Om du beskriver Nimbus C.D. som individ och hans kvaliteter, hur låter det då?
- Det är en riktigt speciell och skön individ. Det jag är mest imponerad över är att han är så otroligt laddad i värmningen men i själva loppen har han en väldigt cool stil. Trots att han har sprungit bakom startbilen och jagat vingen sedan han var tre år är han överladdad innan loppen men sedan otroligt flegmatisk och fin i själva loppen. Jag hoppas att han varvar ner i värmningen också men det tror jag att han kommer att göra, säger Bergh.
Vad säger du om senaste insatsen som tvåa i Gulddivisionens final?
- Det kändes fantastiskt bra och hästen var helt perfekt. Hade jag suttit ett hack längre fram hade han vunnit loppet. Nu sprang han med full fart över mål och man känner att han blir starkare med loppen och blir lite bättre på allting. Han vann ju lätt gången före med krafter kvar.
- Det känns som att han skulle kunna ta sig upp och tävla mot eliten men samtidigt får vi tänka på historiken också.

”Visst har han chans”
Nimbus C.D. har spår tio i lördagens V75-omgång. Han startar i den tredje avdelningen över distansen 2640 meter. Robert Bergh sitter själv i sulkyn och tror på bra chans, trots bakspåret.
- Visst har han chans men han är samtidigt lite utlämnad från det här läget. Jag hade gärna sett honom från ett bra spår men vi får se hur loppet utvecklar sig. Han har som sagt gjort tre fina lopp hos mig och blir bara bättre så det är klart att han ska räknas.
Du har även med Kadett C.D. i samma lopp som har gjort tre starter efter ett långt uppehåll. Hur ser du på hans möjligheter?
- Kadett C.D. (V75-3)
blev det tempofel för senast men gången före var han fin och satt fast med krafter kvar i rygg på ledaren. Det är en bror till Nimbus C.D. och han är i fin form. Hästen är tolv år och känns fantastiskt fin och kan nog vara med bland de tre, fyra främsta.

”Whipped Eggs känns bättre än någonsin”

Du har ytterligare två V75-hästar till start på Axevalla, dels Whipped Eggs samt nyförvärvet Island Life. Chanserna där?
- Whipped Eggs (V75-1)
känns enormt fin för dagen och faktiskt bättre än någonsin. Han gjorde ett bra lopp på Åby senast men det var den dagen när det regnade så mycket och banan var dålig. Han blev kvar i vattnet på bortre långsidan när det var tempoökning och tappade tio till 15 meter där. Sedan kom han tillbaka bra och jag är väldigt nöjd med utvecklingen för honom för dagen. Hästen är stor och väldigt grov i gången och nu har han springspår, det är i och för sig ett bra spår, men det är svårt att veta hur pass snabbt han kommer iväg därifrån. Jag tycker att Whipped Eggs är min bästa chans på V75, säger Bergh.
- Island Life (V75-4) har sett bra ut i träningen en längre tid och jag har även kört ett banjobb på Åby med honom. Då sprang han 1.17 över full distans och han känns verkligen redo för start. Det känns som ett bra häst men jag har svårt att värdera chansen så här i debuten för mig från dubbla tillägg.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Robert Bergh och Björn Goop selade ut tre hästar vardera i måndagens inledande lopp på Vincennes. Hårdast betrodd och favorit ..


 Robert Bergh och Björn Goop selade ut tre hästar vardera i måndagens inledande lopp på Vincennes.
Hårdast betrodd och favorit i loppet var Goops val Tellmeastory som kördes offensivt till ledning, men fick släppa ifrån sig kommandot och fullföljde till femtepriset.
Angle of Attack bidade sin tid i kön och spurtade vassast av alla i händerna på Dominik Locqueneux, vilket räckte för att blåsa förbi samtliga utom bortflyende Calou Renardiere.
Ragazzo da Sopra knep sjättepriset medan Aileron, Furious Francis och Mellby Drake slutade utanför prispengarna.

Robin Johansson, Kanal 75


Björn Goop var först i mål med favoriten Bryssel och bakom knep Robert Bergh-tränade Mellby Drake andrapriset värt drygt 124 000 och V..


Björn Goop var först i mål med favoriten Bryssel och bakom knep Robert Bergh-tränade Mellby Drake andrapriset värt drygt 124 000 och Veijo Heiskanen-tränade Te Quiero Grip tredjepriset värt knappt 70 000 kronor.
Segern för Bryssel var värd drygt 224 000 kronor.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 100 meter autostart på Vincennes stora bana.
Det var tredje starten för sexårige Bryssel på Vincennes detta vintermeeting och första segern efter två andrapris. Totalt har hingsten tjänat 477 000 kronor på de tre starterna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goops Bryssel var spelad till favorit och sedan den svenske toppkusken fått dämpa tempot till 1.17,0 de första 1 850 meterna i l..


Björn Goops Bryssel var spelad till favorit och sedan den svenske toppkusken fått dämpa tempot till 1.17,0 de första 1 850 meterna i ledningen var det upplagt för promenadseger. Men i tredje par invändigt lurade Mellby Drake och i uppförsbacken på den bortre långsidan kunde körande Matthieu Abrivard låta hästen glida fram i rygg på ledaren. In på upploppet attackerade ekipaget i andraspår och då krigade sig Mellby Drake först över mållinjen. Kilometertiden över de 2 850 meterna skrevs till 1.15,0, en tiondel snabbare än tvåan Bryssel, och segern var värd 224 000 kronor. Övriga svensktränade hästar i loppet, Aileron och Dragster, galopperade.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 2640/8 3 17.3 33
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 2140/4 3 16.7 75
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 2140/3 4 16.2 69
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-10 Robert Bergh 2140/3 C 0 14.9 50
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Robert Bergh 2140/2 B 4 15.2 27
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-5 Robert Bergh 2140/4 A 0 g 36
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/10 B 4 14.6 78
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Daniel Wäjersten 2140/9 A 2 14.4 25
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Torbjörn Jansson 2140/11 B 3 14.0 209
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Torbjörn Jansson 2640/7 A 4 13.9 97
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Robert Bergh 2160/7 B 1 13.3 81
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2660/11 A 4 15.0 231
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2640/4 C 0 15.5 202
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-7 Robert Bergh 2140/3 C str
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Örjan Kihlström 2640/3 B 2 14.2g 88
2016-07-13 2016-07-13 Visby-8 Jan Norberg 2140/2 A 0 15.0 55
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Kim Eriksson 2140/13 A 1 15.6 32
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Ulf Ohlsson 2140/10 A 3 15.0 17
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Robert Bergh 2640/5 C 2 14.7 206
2016-04-07 2016-04-07 Åby-5 Robert Bergh 2140/9 C 2 16.0 28
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Robert Bergh 2140/12 A 1 15.3 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Ulf Eriksson 2609/2 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-11 Robert Bergh 1640/11 C 0 10.9 276
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2140/6 C 0 12.9 38
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Robert Bergh 2640/7 B 3 14.7 38
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-7 Christoffer Eriksson 2140/1 C 0 g 98
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Robert Bergh 1609/4 A 1 11.5 29
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Jan Norberg 2140/3 A 1 12.1 51
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-13 Kim Eriksson 1609/7 A 2 13.3 48
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Susanne H Osterling 2140/5 A 1 12.9 54
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/12 A 2 13.0 98
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Jan Norberg 3160/6 D 1 14.7 45
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-3 Oscar Uhrberg 2680/11 B 2 17.5 29
2018-12-28 2018-12-28 Vincennes-6 M Abrivard 2100/1 A 2 46
2018-12-12 2018-12-12 Vincennes-5 M Abrivard 2100/13 D 2 106
2018-12-04 2018-12-04 Vincennes-5 M Abrivard 2850/3 A 1 280
2018-11-15 2018-11-15 Åby-9 Robert Bergh 2640/5 B 0 14.7 136
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-4 Jan Norberg 2140/5 A 0
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Jan Norberg 2140/2 A 0 g 76
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-4 Jan Norberg 2660/7 A 1 13.6 14
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Jan Norberg 2660/6 A 2 14.9 25
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Robert Bergh 1640/2 C 3 12.0 46
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-6 Robert Bergh 2640/4 B 1 15.5 16
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Kim Eriksson 2140/4 D 0 g 168
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-6 Robert Bergh 2100/10 B 5 13.0 129
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Robert Bergh 2140/1 B 1 13.6 18
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2140/1 C 2 13.9 73
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Christoffer Eriksson 1640/10 B 2 10.4 244
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-4 Robert Bergh 1640/7 C 7 11.0 158
2019-07-07 2019-07-07 Jarlsberg-9 Carl Johan Jepson 2100/1 C 4 12.2 101
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-10 Robert Bergh 2640/2 B 1 14.4 15
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Christoffer Eriksson 2640/9 B 6 13.5 806
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-8 Robert Bergh 2660/10 A 0 13.6 84
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Robert Bergh 2180/9 A 1 13.3 13
2019-02-27 2019-02-27 Vincennes-1 D Thomain 2700/5 B 0 187
2019-02-17 2019-02-17 Vincennes-4 A Abrivard 2700/3 A 0 99
2019-02-06 2019-02-06 Vincennes-1 A Abrivard 2100/10 A 0 102
2019-01-14 2019-01-14 Vincennes-1 R Bergh 2700/18 C 0 66ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se