Matadoren Eme travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Matadoren Eme travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Matadoren Eme har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Matadoren Eme har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Matadoren Eme


Rättvik bjöd på fina tävlingar under måndagskvällen och publiken fick se flera sportsliga godbitar på hög nivå...


Rättvik bjöd på fina tävlingar under måndagskvällen och publiken fick se flera sportsliga godbitar på hög nivå. Kvällens högst doterade lopp, Henning Mårthans Minne med 100 000 kronor i förstapris, gick till Global Badman. Daniel Wäjerstens stjärna har varit med i samtliga klassiska finaler som unghäst och passade i och med den här segern 2,5 miljoner kronor insprunget. Han öppnade snabbt och försvarade enkelt ledningen från innerspåret. Väl i täten öppnade han första varvet efter 1.12, och då låg de två främsta motbuden, Epimetheus och Chiru, i rygg på ledaren respektive tredje par invändigt. Comebackande Chiru fick fritt in mot upploppet och spurtade sylvasst till andraplatsen med full fart över mål. Men det var för sent för att hinna nå fram till Global Badman som vann enkelt. Epimetheus blev fast i rygg på ledaren med krafter kvar. Segertiden blev 1.12,8/2140a.
– Han öppnade bra och när jag kunde släppa iväg honom kändes det bra. Det är väldigt mycket glädje just nu att hästen har hittat sig själv och fungerar bra i aktionen. Han var med och stångades i tuffa lopp i fjol men det var ändå inte riktigt bra. Trots att han tävlade på en hög nivå så var aktionen inte helt klockren, sa Daniel Wäjersten.
– Efter vinterträningen så flyter det mycket bättre och jag är mest glad att det fungerar så bra allting med hästen. Det känns som att trots de här tuffa åren i tuffa årgångslopp kan han tjäna fina pengar och vi kan ha mycket glädje av honom framöver. Det finns lite växlar kvar också. Trots att han har tjänat 2,5 miljon så har han inte gått med några urryckare eller med skygglappar.

Dagens Dubbel till Wäjersten
Bergsåkerstränaren tog även hem det andra loppet på Dagens Dubbel genom Xanthis de Roi. Efter att ha körts till ledningen i utgången av första sväng, så försvarade han sig säkert upploppet ner när Matadoren Eme attackerade. Segertiden blev 1.11,3/1640a.
– Han har gjort det bra och är van vid V75 och härdad där. Nu har han gått upp i silver och kanske får gå några vanliga lopp innan vi spänner bågen. Min häst springer lite i fablernas värld men han sträckte på sig, sa Daniel Wäjersten.

Imponerande treåring – ”Är något extra”
Î den inledande avdelningen på V64 fick vi se en imponerande vinnare i Xanthis Harvey. Daniel Redéns treåring ser ut att vara något utöver det vanliga och han tog nu sin tredje seger i fjärde starten lekande lätt. Trots en tuff inledning körde Örjan Kilström resolut och tryckte till och fick ta över ledningen varvet kvar. Sedan var det spel mot ett mål och det fanns bara en häst på banan. Xanthis Harvey vann på tiden 1.14,0/2140a.
– Det här är något extra och det känns inte som att det går så fort som det gör, sa Örjan Kihlström.

Bentley Gar överlägsen igen i fjärde raka
Lika enkelt vann Kilström i loppet efter med Bentley Gar som tog sin fjärde raka seger på svensk mark och är obesegrad för sin tränare Timo Nurmos. Det var ungefär samma scenario där när Örjan körde till en bit in i loppet och Bentley Gar släpptes välvilligt till ledningen. Sedan lunkade hon undan till en överlägsen seger på tiden 1.12,2/2140a.
– Hon vann med krafter kvar och är rätt så överlägsen i sin klass, sa Kihlström.

Dubbeljackpot på V64
Det blev favoritbetonad på V64 där sex rätt gav små 219 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed blir det dubbeljackpot på V64 tisdag kväll och då är det Jägersro som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75


11 The World is Mine (V75-1) gör på lördag sin tredje raka start på V75®. Han var med i Klass 2-finalen senast på Färjestad..


11 The World is Mine (V75-1) gör på lördag sin tredje raka start på V75®. Han var med i Klass 2-finalen senast på Färjestad men befinner sig kvar i klassen. Till den här starten meddelar tränaren Tomas Pettersson intressanta ändringar, hästen ska testas barfota runt om för första gången.
– Han fick en bra placering i Boden näst senast utan att gå i botten och senast stod han byngligt till mot tuffa hästar, vi ville ha ett snällare upplägg då och han gick i mål med krafter kvar utan att det blev någon utdelning. Det är planerat barfota runt om i alla fall, det skulle vara om det blev hällregn eller så. Han är stark och rejäl i träningen men har inte gått lång distans i lopp. Formen tror jag är bra, det var inga större fel på hästen när han ströks inför senast, vi har laddat mot det här meetinget och han har tränat för fullt. Jag vill att hästen gör ett bra lopp, stämmer det under vägen hoppas jag att jag kan visa upp honom i bra skick, men det är svårt att sia om chanserna.

Matadoren Eme har blivit lugnare
I den avslutande Bronsdivisionen heter Bollnästränarens bidrag 9 Matadoren Eme (V75-7) som fortsätter att göra jämna och stabila insatser.
– Matadoren Eme tycker jag håller bra form, han fick ett tufft lopp senast men höll ändå bra. Han har utvecklats fint i min regi och ser fin ut i jobben. Hästen har blivit lugnare på sistone, den biten är något som vi jobbat med lite och det är roligt att det funkar. Det känns väl inte som någon är något jättehet chans men ska jag nämna någon före den andra blir det The World is Mine.
Tomas Pettersson är också kusken bakom Anders Jonssons trotjänare 1 Ajlexes Cubano (V75-3) som inleder från innerspåret i Gulddivisionen.
– Ajlexes Cubano tyckte jag hängde med bra i lördags mot ett liknande gäng. Formen är nog god men han vinner nog inte sådana här lopp längre. Som det ser ut på pappret vill jag nog ha rygg på någon av Milliondollarryhme eller Nadal Broline, de vill jag gärna sitta bakom.

Kanal 75


Om lite mer än två veckor körs uttagningarna till Svenskt Kallblodsderby. Då lär Tangen Bork inte bli lätt att tas med. Fjol&ari..


Om lite mer än två veckor körs uttagningarna till Svenskt Kallblodsderby. Då lär Tangen Bork inte bli lätt att tas med. Fjolårets norska Kriterievinnare hade lekstuga när han infriade ett stort favoritskap i H.K.H Prinsessan Madeleines Pokal i Bollnäs. Ett lopp med 150 000 kronor i förstapris.

Dubbelseger för Tjomsland
För sin kusk Tom Erik Solberg blev det full gas från början för Tangen Bork som övertog ledningen efter 500 meter vilka travats på snabba 1.19,2. Ledaren tänjde bara på stegen genom sista kurvan och i det läget var det bara stallkamraten Langelands Hövding som förmådde hänga med. Om segern kunde den senare dock aldrig utmana – Tangen Bork stack undan i lysande stil och tog här sin åttonde raka seger. Segertiden var mycket fin. 1.21,2 över 1640 meter auto var fyra tiondelar från det svenska rekord som Tekno Odin satte för nästan nio år sedan.
– Det var två topprestationer. Tangen Bork har vi ju sett tidigare hur otroligt bra han är. Det ser bra ut för framtiden. Vi hinner kanske inte fira så mycket i dag, men förhoppningsvis finns det skäl till det längre fram, sa Öystein Tjomsland.

Dunungen med framtiden framför sig
Dunungen är definitivt en häst att lägga på minnet. Jan-Olov Perssons adept var ensam treåring i årets upplaga av Hälsingehambon-Hambostina – men vägrade att släppa motståndet förbi sig från ledning.
Örjan Kihlström körde för första gången Dunungen och satt närmast blickstilla i sulkyn när Pålly Tulla ansatte ordentligt genom sista kurvan och meriterade Alfa Lina avslutade hastigt över upploppet. Kusken litade på sin häst och Dunungen höll undan med knappast möjliga marginal för seger på 1.28,2 över 2140 meter voltstart, en tiondel över det svenska rekordet. För talangfyllda Dunungen var det här 4:e seger i karriärens 5:e start. Förstapriset var 100 000 kronor.
– Som hon kontrade! Jag tänkte att tvåa, trea är bra att vara också mot de äldre hästarna, men sedan kom hon ju tillbaka. Hon är lugn, klok och behändig att jobba med men när hon kommer till banan så skärper hon till sig, sa skötaren Linda Wretman.

Reijos treåring fick visa kapaciteten
Whothehillareyou ser ut som en treåring med mycket hög kapacitet. Den i Kanada födda auktionsdyringen gjorde sin fjärde start i regi Reijo Liljendahl och fick i Norrländskt Treåringsmästerskap äntligen visa sitt stora kunnande. Ulf Ohlsson styrde Whothehilleareyou som gjorde hela loppet utvändigt om ledaren, men ändå lekande lätt kopplade segergreppet in på upploppet. Segern, som var värd 100 000 kronor, togs på 1.15,1 över 2140 meter volt.

Mats E Djuse svarade för en snygg styrning i Dubbelcupens försök när han släppte ledningen med Sölvsveds Atlas. Därifrån blev det fritt spelrum i sista kurvan, något som resulterade i en väldigt enkel seger till slut. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund körde Nicklas Westerholm-tränade Nomo till viktoria i den inledande avdelningen av GS75. Efter lucka i sista kurvan kunde valacken avgöra säkert sedan kvickt avslutande Claude P. Hill galopperat mitt på upploppet.

Sylvass spurt när Saga Doc skrällde
Troels Andersen levererade en skrällvinnare när han satt dit Saga Doc. Stoet avslutade som skjuten ur en kanon över upploppet och fångade på linjen in duellerande Matadoren Eme och Aperfectdream.
Livenletdiefor’Em stod för en stark insats för sin tränare Fredrik B Larsson. Favoriten Queen Ratzeputz utmanade ordentligt efter att ha travat utvändigt hela loppet, men ledaren ville inte släppa uppvaktningen förbi sig.

De som hittade 7 rätt på GS75 belönades med 183 716 kronor. 6 rätt betalade 1255 kronor och för 5 rätt blev utdelningen 85 kronor.

Daniel U. Olsson

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.I år kunde inget stoppa storfavoriten som e..


I fjol föll en sjuk Propulsion tungt i gulddivisionen i mellandagarna på Romme mot On Track Piraten.
I år kunde inget stoppa storfavoriten som efter tidigt ledning dominerade loppet tillsammans med Örjan Kihlström.
Tränaren Daniel Redén fick det svar han ville av sin världsstjärna i genrepet (?) inför Prix d’Amerique sista söndagen i januari. Det blir i så fall fjärde starten för Propulsion i det franska styrkeprovet där han hittills inte lyckats fullt ut: 2017 blev han fyra, 2018 trea och 2019 femma.
- Om vi åker… Nu tar vi en dag i taget. Dörren till Paris stängdes i alla fall inte, sa Daniel Redén.
Om det blir start i Prix d’Amerique talar mycket för att hingsten behöver ett lopp till i kroppen för att komma i form.
- Det blir absolut ingen start på kolstybben i Paris, om det blir ett lopp till blir det här i Sverige, fortsatte Daniel Redén.
Kusken Örjan Kihlström var nöjd med hur Propulsion kändes i loppet.
- Det var ett skönt besked, allt verkar bra och det finns inget att klara på. Det löste sig bra och hästen kändes så bra han kan med de här förutsättningarna.
Propulsion är Sveriges vinstrikaste häst för andra året i rad. Segern på Romme var värd 200 000 kronor och därmed stannade ”Proppen” på 8 416 376 kronor insprunget i år. I fjol var han bäst på 11 008 827 kronor.
Totalt i karriären har Propulsion tjänat 31 193 693 kronor via 38 segrar på 75 starter.

Tät upploppsstrid
V75-omgången inleddes med en favoritseger efter en tät upploppsstrid där Electrical Storm höll undan för Rocky Tilly.
- Han fick dra tåget sista 700 och hade en bra häst i rygg, han stred riktigt bra tycker jag, kommenterade segerkusken Ulf Ohlsson.
Mattias Djuse tränar vinnaren.
I V75-2 avgjorde elvaoddsaren Jackpot Band med en imponerande långspurt sista 700 i spåren från fjärde par utvändigt tillsammans med Oskar J Andersson. Vinnaren tränas av Rommetränaren Fredrik Tengstad.
V75-4 var kallblodslopp och publiken bjöds på en mycket imponerande vinnare då Steinfaks vann direkt comeback efter nästan 1,5 års skadeuppehåll. Carl Johan Jepson attackerade 900 meter från mål från tredje utvändigt och sedan avgjorde Steinfaks på styrka efter att ha gjort allt grovjobb själv.
Stian Eilefsen tränar vinnaren.

Skräll från Åland
Omgångens stora skräll kom i V75-1 där 60-oddsaren Show Time överraskade tillsammans med Barbro Carlsson. Från tredje invändigt kom luckan in på upploppet och när samtidigt täthästarna var märkta av ett högt tempo blev segern till slut säker för ekipaget från Åland.
I V75-6 serverades 13-oddsaren Greta Sisu ett perfekt lopp av Jorma Kontio och från rygg ledaren avgjorde det treåriga stoet säkert. Timo Nurmos tränar.
V75-omgången avslutades genom en favoritseger för Doctor Doxey Zenz som var löpsugen i händerna på Mathias Andersson. Hingsten övertog ledningen 1500 meter kvar och dominerade sedan loppet med mycket luft ner till konkurrenterna hela vägen.
- Det är 80 procent chans att vi provar Frankrike nu, jag tror han kommer att älska kolstybben i Paris, konstaterade Mathias Andersson.
24 system klarade sju rätt på V75 och belönades med 809 098 kronor. Sex rätt gav 1 264 kronor och fem rätt 65 kronor.
Utanför V75-spelet vann favoriten Digital Summit E3 Revanschen säkert tillsammans med Örjan Kihlström. 150 000 kronor var segern värd för den Stefan Melander-tränade treåringen som gjorde jobbet själv utvändigt om ledaren Matadoren Eme sista varvet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningar till korta E3 på Bergsåker. Det bjöds på flera strålande prestationer och de stora ..


Under söndagen kördes det uttagningar till korta E3 på Bergsåker. Det bjöds på flera strålande prestationer och de stora förhandsfavoriterna imponerade och kvalade in till finalerna utan problem. Det blir verkligen en högklassig final för hingstarna med kanoner som Aetos Kronos, Global Adventure och Belker i huvudrollerna. Även stonas final också för den delen med stärnstoet Mascate Match.
Finalerna avgörs i Örebro den 17 augusti och har en miljon kronor till vinnaren i respektive kategori.

Världsrekordhållaren imponerade igen
Världsrekordhållaren Aetos Kronos såg fantastiskt läcker ut när han vann sitt försök. Det såg nästan ut som att den treårige superhingsten bara joggade runt banan på 1.11,1/1640a. Det är den snabbaste segertiden av alla uttagningslopp. Aetos Kronos gav ett mäktigt intryck och Johan Untersteiner lämnade ingenting åt slumpen. Han lämnade tredje par utvändigt och körde resolut fram utvändigt om ledande Easy So Easy. Via 1.09 första halvvarvet övertog Aetos Kronos täten efter knappa sesxhundra meter. Han fortsatt att dundra på och varvade efter 1.10. Trots det stenhårda tempot såg Aetos Kronos helt oberörd ut när han blev gled undan till slut utan att Johan Untersteiner behövde mana på honom det minsta. Johan Untersteiner hade bråttom till flyget efteråt och det blev ingen kommentar om den Jerry Riordan-tränade hästen.
Aetos Kronos blir en het segerkandidat till att vinna även den korta E3-finalen. När han vann E3 över medeldistans gjorde han det på nya världsrekordet 1.11,8/2140 och putsade då sitt eget världsrekord som han satte i Treåringseliten.

Belker tillbaka som en vinnare
Belker stod inte att känna igen när han klappade ihop i E3-finalen i Eskilstuna i slutet av juni. Efter en fjärdeplats i starten efter var han tillbaka som en vinnare igen. I sitt uttagningslopp serverades han en fin resa i tredje par utvändigt av Torbjörn Jansson från spår sju bakom bilen. Attacken sattes in sexhundra meter kvar och Belker fick tåga i tredjespår resten av loppet. När Jansson gav full anfallsorder in på upploppet kopplade Belker greppet på en tapper Zola Key som travat utvändigt om ledaren.
– Han kändes ju väldigt alert och spänstig före så allt kändes ju bra men självklart är man lite orolig efter det som hände i Eskilstuna. Men jag kände senast på Solvalla att han är på väg tillbaka och när jag körde till tvåhundra meter kvar så avgjorde han direkt, sa Torbjörn Jansson.

Bombsäkert för Global Adventure
Den största favoriten på Grand Slam 75, Global Adventure, infriade förväntningarna hur enkelt som helst. Han fick en fin resa i andra par utvändigt av Erik Adielsson och tackade för det genom att lekande lätt avgöra till en solklar seger. Svante Båths jättelöfte är fortfarande obesegrad och såg ut att ha gott om krafter kvar i mål på tiden 1.11,6/1640a. uttagningslopp.
– Han kändes spänstig och fin. Treåringar som går en 1.11-tid växer inte på träd, sa Erik Adielsson.

Mascate Match ensam på plan
Mascate Match vann E3-finalen för ston över medeldistans överlägset och imponerade stort. Pekka Korpis stjärnsto var nu tillbaka och var ensam på plan i sitt försök till korta E3. Mascate Match tog över ledningen efter ett halvvarv som öppnades efter 1.10,0. Hon fick dämpa till 1.13,3 första varvet och gled enkelt ifrån över upploppet i övertygande stil. Det här var Mascate Matchs sjunde seger i åttonde starten.
I den fjärde avdelningen valde Ulf Ohlsson tidigt att ta positionen utvändigt om ledaren med Margaretasjöhammar. Det visade sig vara rätt. I en tuff slutduell plockade det Stig H Johansson-tränade stoet ner ledande Angel From Above den sista biten.
– Hon har överraskat oss på slutet och varit väldigt bra, sa Stig H Johansson.

Global Anarchy kvalade in till förra E3-finalen men galopperade då bort sig. Nu kvalade hon även in till den korta finalen genom en imponerande svepning av hela fältet ute i tredjespår sista sexhundra metrarna. Hon kopplade greppet in på upploppet och hade även mod och styrka att stå emot Global Allegiance slutstöt den sista biten.

Final korta E3 hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Belker – Sten O Jansson
2) Global Adventure – Svante Båth
3) Aetos Kronos – Jerry Riordan
4) Easy So Easy – Claes Sjöström
5) Usain Töll – Admir Zukanovic
6) Bailamos – Kristian Lindberg
7) Rally Hans – Catarina Lundström
8) Surf n'Turf – Catarina Lundström
9) Zola Key – Björn Goop
10) Alien Kronos - Svante Båth
11) Matadoren Eme – Joakim Hisved
12. B.W.T.Echo – Katja Melkko

Final korta E3 ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Margaretasjöhammar – Stig H Johansson
2) Global Anarchy – Joakim Lövgren
3) Mascate Match – Pekka Korpi
4) Global Allegiance – Mattias Djuse
5) Angel From Above – Claes Sjöström
6) Dior Ima – Mattias Djuse
7) Alaska Dany – Alessandro Gocciadoro
8) Digital Pro – Stefan Melander
9) Tonique – Åke Lindblom
10) Base Line – Tomas B Nilsson
11) Divane Godiva - Joakim Lövgren
12) Global Amazone – Jörgen Westholm

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-28 2019-12-28 Romme-2 Erik Adielsson 2140/5 B 2 15.4 35
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/12 C str
2019-10-11 2019-10-11 Romme-4 Ulf Eriksson 2140/4 C 4 14.2 189
2019-09-23 2019-09-23 Romme-2 Ulf Eriksson 2140/5 B 1 15.5 22
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-10 Tomas Pettersson 1609/11 C 0 12.3 554
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-4 Tomas Pettersson 1640/1 B 3 12.1 210
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-3 Tomas Pettersson 2160/6 B 1 14.7 34
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-11 Tomas Pettersson 1640/1 C 2 13.2 53
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-7 Tomas Pettersson 2140/8 C 2 14.2 1016
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 2140/3 C 2 15.1 72
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-3 Erik Adielsson 2100/4 D 3 15.8 158
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-2 Örjan Kihlström 2160/9 C 8 18.0 50
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/12 D 1 18.1 252
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Tomas Pettersson 2140/7 B 4 14.7 285
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-6 Torbjörn Jansson 2140/3 C 0 16.1 130
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-7 Oskar J Andersson 2660/14 A 0 16.1 198
2020-08-15 2020-08-15 Romme-5 Tomas Pettersson 2640/8 B 7 14.7 541
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-6 Tomas Pettersson 2140/2 C 6 12.8 72
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-9 Kajsa Frick 2140/4 D 3 12.5 516
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/6 C 3 13.5 220
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Ulf Ohlsson 1640/3 B 0 12.6 24
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-4 Ulf Eriksson 2140/10 A 3 14.7 49
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-8 Tomas Pettersson 2160/6 B 4 16.0 54
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-10 Tomas Pettersson 1640/11 C 7 12.6 545
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-4 Jenni H Åsberg 1640/4 B 5 13.2 59
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-4 Jenni H Åsberg 2160/4 A 1 15.9 35
2021-10-15 2021-10-15 Romme-9 Tomas Pettersson 2180/13 A 5 14.7 80
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-5 Tomas Pettersson 1640/9 B 1 13.5 135
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-12 Tomas Pettersson 2140/9 C 0 13.7 256
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-2 Tomas Pettersson 1640/7 B 3 14.4 23
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-8 Tomas Pettersson 2140/2 A 2 12.7 20
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 1640/5 A 4 11.8 24
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-6 Tomas Pettersson 2140/2 B 1 15.4 26
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 2660/4 B 2 15.3 22
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-8 Tomas Pettersson 2680/13 A 5 14.0 100
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-3 Tomas Pettersson 2140/1 C 1 14.5 33
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 2160/7 B 1 14.5 45
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-4 Tomas Pettersson 2640/2 B 2 16.9 129
2021-01-29 2021-01-29 Romme-7 Ulf Eriksson 2140/11 B 0 16.6 519
2022-12-02 2022-12-02 Romme-5 Jenni H Åsberg 2160/7 B 4 16.5 195
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-1 Jenni H Åsberg 1640/11 A 5 15.7g 65
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-4 Tomas Pettersson 2140/7 B 5 13.9 226
2022-07-29 2022-07-29 Romme-11 Tomas Pettersson 1140/5 B 2 39
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-11 Tomas Pettersson 1640/5 B 5 11.3 75
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-9 Tomas Pettersson 1640/6 D 2 11.4 218
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-7 Jenni H Åsberg 2140/1 B 2 15.8 16
2022-06-17 2022-06-17 Romme-7 Tomas Pettersson 1640/7 C 4 12.4 220
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-1 Jenni H Åsberg 1640/4 B 2 12.5 159
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-9 Niclas Hammarström 2140/9 D 0 15.6 1034
2023-09-22 2023-09-22 Romme-8 Tomas Pettersson 2140/5 D 5 13.8 386
2023-09-15 2023-09-15 Romme-3 Mats E Djuse 1640/5 D 5 13.2 405
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-7 Niclas Hammarström 1640/11 D 0 13.8 397
2023-08-07 2023-08-07 Romme-7 Billy Svedlund 2140/10 D 7 15.2 134
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-5 Julia Smedman 2160/11 D 8 16.5 1088
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-4 Andreas Lövdal 1640/9 D 0 13.5 675
2023-01-20 2023-01-20 Romme-6 Tomas Pettersson 1640/12 A 0 14.5 205



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se