Mållös travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mållös travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mållös har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mållös har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mållös


Jubileumspokalen avgörs om drygt två veckor och femåringsloppet med 1,5 miljon kronor till vinnaren ser ut att bli ett topplopp. En het segerka..


Jubileumspokalen avgörs om drygt två veckor och femåringsloppet med 1,5 miljon kronor till vinnaren ser ut att bli ett topplopp. En het segerkandidat är San Moteur som vann Victory Tillys lopp vid tisdagskvällens tävlingar på Solvalla och är därmed direktkvalificerad till miljonloppet.
Chiru tog ledningen samtidigt som San Moteur togs lugn från start och lade sig som fyra på innerspår. Varvet före mål fick San Moteur gå ut i andraspår i rygg på Bubble Effe. 700 meter före mål fick San Moteur attackera och då gick det undan värre. In på upploppet kopplade han greppet på en tapper Chiru och vann säkert via snabba 1.06,7 sista 600 meterna.
- Det kändes bra hela tiden. Det gick fort hela vägen. När jag vek ut honom så kändes det väldigt bra. Det är en häftig känsla att köra San Moteur när man trycker gaspedalen i botten, sa Björn Goop.

Sourire Frö mot derbykvalen
Fyraåringarna slipade formen inför kommande derbykval. Ulrika Wällstedts Sourire Frö tog ledningen tillsammans med Erik Adielsson och när han drog på för fullt sista varvet i 1.10-tempo så var favoriten Iznogoud Am chanslös att slåss om segern.
Det är osannolikt, man är mållös. Det är derbykvalen som gäller om tre veckor och detta var ett jävligt bra genrep, sa Ulrika Wällstedt.
Timo Nurmos tog tre tränarsegrar på V64. Kadett Brodde/Andreas Lövdal och Bentley Gar/Örjan Kihlström imponerade och plus även till De Facto/Jorma Kontio. Den här trion lär tala om sig mer framöver.
Det var rena favoritparaden på V64® och sex rätt betalar 42 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt vilket betyder att det blir dubbeljackpot på torsdag när Gävle kör V64 med E3-uttagningar.

Joakim Brundin, Kanal 75


Förra onsdagen avgjordes V86 från Åmål och truckföraren från Göteborg valde att lägga in ett snabbt system för ..


Förra onsdagen avgjordes V86 från Åmål och truckföraren från Göteborg valde att lägga in ett snabbt system för 27 kronor där Björn Goop var den röda tråden.
– Han är skicklig, analyserar bra och ger ofta bra tips i Björnkollen. Han försöker alltid vinna loppen. I onsdags tog jag med alla hans uppsittningar, ett par favoriter med bra lägen samt några hästar som hade spännande utrustningsändringar på gång.
En taktik som han håller i konsekvent.
– Jag går alltid mycket på kuskar, lägen och ändringar. Utöver Goop så tycker jag att Morgan Ivarsson är en bra skrällkusk, och just den här omgången skrällde han med Zelma Laday och drog upp värdet på V86.

”Väckte hela familjen”
Mannen har spelat i över 20 år på trav och gillar framför allt spänningsmomentet.
– Man läser på innan och det är roligt att sedan följa sändningen. Det är inte bara pengarna utan också kul att se hästar som springer och tävlar, förklarar han.
Under onsdagskvällen hade han dock inte möjlighet att följa tävlingarna. Innan han skulle lägga sig så loggade han därför in på ATG för att kolla resultatet via telefonen.
– Jag klickade fram en häst i taget, och kände igen namnen. Jag var fortfarande lite osäker om jag hade alla rätt, men när jag tryckte på mitt saldo så skrek jag så att jag väckte hela familjen!
Hans fru blev mållös och trodde först inte att det var sant och var tvungen att kontrollräkna siffrorna för att se att det faktiskt stämde.
– Det var en otrolig känsla faktiskt! Nu ska jag betala av lite bolån, och sedan blir det en resa med familjen, berättar en glad vinnare.

Julia Björklund


Sofia Aronsson hade tre hästar till start på V75® och inledde lördagen med två raka segrar.Andrahandsfavoriten Unico Broline blev svar..


Sofia Aronsson hade tre hästar till start på V75® och inledde lördagen med två raka segrar.
Andrahandsfavoriten Unico Broline blev svaret i V75-1 och tillsammans med Erik Adielsson avgjorde den sexårige valacken ganska bekvämt över Axevallas upplopp efter en resa i andra par utvändigt och attack 500 meter från mål. Det var tredje raka årssegern för hemmahästen som därmed är obesegrad 2022. Tvåa blev favoriten Four Guys Dream som fick nöja sig med andrapriset från spets.
Andra segern kom i lärlingsloppet där Nina Ginto hade bäst fart över upploppet tillsammans med Gustav Johansson. V75-2 kom i väg först i fjärde startförsöket och då utan 1 Stepping Dreamgirl som blev utkörd efter att han orsakat två omstarter.
- Det är så skönt när allt flyter. Erik körde perfekt och Gustav körde perfekt, konstaterade Sofia Aronsson nöjt.

Dubbel för Adielsson
Erik Adielsson hade också en fin dag och han följde upp segern med Unico Broline i V75-1 med skrällseger i gulddivisionen med 18-oddsaren Holy Water. Den sjuårige hingsten, som tränas av Tomas Malmqvist, har härdats i Frankrike och avgjorde V75-3 knappt före en mycket tapper Remarkable Feet som gjorde grovjobbet utvändigt om storfavoriten Disco Volante i ledningen.
Holy Water satt sist utvändigt och kunde följa med i rygg på Zenick Brick som attackerade i tredjespår på sista bortre långsidan och avslutade sedan starkt över Sveriges längsta och mest utslagsgivande upplopp.

Känslosam seger
Även V75-4 bjöd på en överraskning då 11-oddsaren Bismarck Comery bara var bäst efter gjort allt grovjobb själv utvändigt om favoriten Pere Ubu. Iikka Nurmonen tränar vinnaren och han satt även i segersulkyn.
Att Axevalla har ett långt upplopp fick vi se i V75-5 där Darlington Fame tog meter för meter och fångade i favoriten Hobart i sista stegen. Markus Niklasson satt i segersulkyn och tränar gör Per-Emil Henriksson.
- Jag är mållös. Hon sprang för sin delägares skull, som gick bort i veckan. Jag är rätt säkert på att han är med och ser det här ändå, sa en rörd men samlad Per-Emil Henriksson.
Även i V75-6 bjöds publiken på ett rafflande upplopp där Eenymeenyminymoedk spurtade allra vassast efter att Flemming Jensen attackerat i fjärdespår 500 kvar och plockade många längder över upploppet efter en resa i sjätte par utvändigt.

Vann trots startgalopp
I V75-7 presenterade Admir Zukanovic ett mycket spännande italienskt nyförvärv och trots en startgalopp var 12-oddsaren Best Ofdream Trio ensam på banan till slut. Loppet blev väldigt annorlunda då Gordon Brodde rusade långt före övriga innan han blev infångad 500 meter före mål. Resten handlade som sagt bara om vinnaren som såg väldigt löpsugen ut hela vägen in i mål i händerna på Kim Eriksson.
Sju rätt på V75 gav 894 990 kronor, sex rätt gav 4 529 kronor och fem rätt 366 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bollnäs var värd för årets första V75-dag och vad passade väl bättre då än att hemmatränaren Mikael Cedergre..


Bollnäs var värd för årets första V75-dag och vad passade väl bättre då än att hemmatränaren Mikael Cedergren gjorde bästa möjliga reklam för sin rörelse. Tale of Jacks tävlade flitigt i V75 förra året och gjorde flera bra prestationer utan att få vinna. Men nu började det nya året på bästa sätt med en fullträff direkt. Tale of Jacks öppnade snabbt från spår fyra bakom bilen i den avslutande avdelningen och tog ledningen. Men när Ulf Ohlsson ställde på med Arch Lane ut på den första långsidan släppte Linus Lönn täten. Inledningen blev 1.11,6 och sedan fick storfavoriten dämpa tempot i ledningen till 1.15,2 första varvet. Runt sista kurvan satt Ulf Ohlsson och bevakade konkurrenterna och det såg länge mörkt ut för Tale of Jacks att få någon lucka. Men så plötsligt uppenbarade den sig 50 meter kvar, och då accelererade hästen i ett huj och hann fram till seger precis på mållinjen.
– Jag kände in på upploppet att han hade rubbet kvar men jag trodde aldrig att han skulle kunna accelerera så på den korta biten. Det var sjukt häftigt och Mikael Cedergren ger mig många fina chanser och det är jag tacksam över. Det här var otroligt kul, det var det verkligen, sa lärlingen Linus Lönn som därmed tog sin första seger i V75.

Dark Roadster i en rasande avslutning
Även Ida Riesterer tog sin första seger i V75 när hon styrde in Dark Roadster i den femte avdelningen. Detta efter en rasande avslutning där han kom dundrande via fjärdespår runt slutkurvan. Dark Roadster sprang dubbelt så fort som övriga hästar och ledande Zlatan Knick var slagen mitt på upploppet. Samtidigt fick Fortune Mearas luckan från andra par utvändigt och närmade sig hastigt. Det blev stenhårt i mål men huvudet först hade Dark Roadster, som tränas av den framgångsrika amatören Emma-Sara Sjöberg.
– Jag är mållös, det här är fantastiskt. Vi skulle prova två starter på V75 för att se om han räcker till och så var han tvåa från dödens senast och nu vann han från spår tio, sa Emma-Sara Sjöberg

Sensation när Hanna och Noras Princess vann
Duktiga Hanna Forslin fortsätter att skörda framgångar och nu styrde hon in jätteskrällen Noras Princess i den sjätte avdelningen. Stoet var spelad till blott en procent när hon kom ut från tredje par invändigt i slutsvängen och attackerade in på upploppet. Ledande Staro Nessie gav sig enkelt och tilläggshästarna räckte inte fram eller hade inte sina bästa dagar. Noras Princess, som tränas av Eva-Jeanette Liljeberg, vann enkelt och tog nu sin andra seger i karriärens 41:a start.

Grisle Odin G.L. seg – men först precis på mållinjen
Omgångens största favorit på V75, Grisle Odin G.L., infriade favoritskapet men det satt verkligen hårt åt. Hästen var seg under hela loppet och såg inte ut som en vinnare någon gång förrän på mållinjen. Ulf Ohlsson körde fram utvändigt om ledande Faks Nils varvet kvar, och det tog sin tid innan Grisle Odin G.L. tog sig fram. I slutsvängen såg han helt slagen ut samtidigt som Faks Nils drog på i täten. Ulf Ohlsson ryckte ner det norska huvudlaget trehundra meter kvar, utan att det hände något nämnvärt. Men över upploppet närmade sig Grisle Odin G.L. mer och mer och fick lite mer fart när utvändige Don Viking kom farande. Det var precis i sista steget som storfavoriten segade sig förbi och satte huvudet först. Snacka om att veta vart mållinjen ligger, vilket 19 segrar på 29 starter vittnar om i hästens karriär. Hästen delägs bland annat av skidstjärnan Frida Karlsson.
– Han var seg men är ju sådär, mer stark än speedig. Hästen har allt och framförallt en bra inställning, sa Jimmy Jonsson, försteman hos Öystein Tjomsland som tränar Grisle Odin G.L.

Dubbelseger för Ohlsson och Tjomsland
Det blev Ulf Ohlsson och Öystein Tjomsland som även tog hem det andra kallblodsloppet. Ulf serverade Sjö Stjerna en fin resa i ryggar och över upploppet avgjorde hon knappt men säkert mot Rönningsgutten.

Astrum lysande i fjärde raka
Den finska gästen Astrum var verkligen något extra och såg lysande ut när han vann V75-inledningen. Mika Forss prickade starten perfekt från springspåret och Astrum tog direkt hand om ledningen. Han fick sedan tidigt No Doubt på utsidan och Ulf Ohlsson (som ersatte en matförgiftad Emilia Leo i sulkyn), såg till att hålla tempot uppe. Men det spelade ingen roll för den finska hästen stod i en klass för sig. Över upploppet fick Lyckans Cash chansen från rygg på ledaren men Astrum stack bara ifrån till till en lätt seger. Det var fjärde raka fullträffen för hästen som tränas av den färska proffstränaren Antti Veteläinen.
– Det är min första V75-seger i Sverige som tränare. Det är stort för mig. Hästen är jättebra. Jag har jobbat i Sverige i fem år och vet vad som krävs för att vinna i V75, sa Antti Veteläinen.

Jano Di Quattro krossade allt
Robert Bergh var mycket optimistisk på förhand med Jano Di Quattro som bjöd på en styrkeuppvisning. Hästen har en väldigt säregen stil när han springer, men styrka och inställning finns i övermått. Efter en stenhård inledning, där Mr Birkenstock och Pocket Boy körde tufft och länge om ledningen, inleddes de första 500 metrarna efter 1.10,8. Det var förstås mumma för Jano Di Quattro som sladdade sist i kön. Men så fort tempot sänktes och det gick långsamt, vilade inte Robert Bergh på hanen utan sände fram sin häst utvändigt om ledande Global Classified 1300 meter kvar. Jano Di Quattro pressade på slutrundan, tog ett felsteg/hjälpsteg trehundra kvar och tappade någon längd, men över upploppet var det aldrig något snack. Global Classified hade någon längds försprång men när Jano Di Quattro kom farande den sista biten fanns det inget svar. Robert Berghs häst vann till slut enkelt med ett par längder.
Sju rätt på V75 gav 83 767 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Första segern kom vid bästa tänkbara tillfälle.Söndagens största prischeck var värd 400 000 kronor i ett lopp dedikerat..


 Första segern kom vid bästa tänkbara tillfälle.
Söndagens största prischeck var värd 400 000 kronor i ett lopp dedikerat för svenskfödda hästar sålda på auktion.
Saigon drog ifrån konkurrenterna i början av upploppet och blev aldrig utmanad.
- Det är en väldigt bra häst, men han är lite grön. Han har förlorat två lopp på att han väntat in konkurrenterna när han kommit först. Men idag hade han lärt sig, berömde segerjockeyn Martin Rodriguez.
När Mahalia tog hem klungspurten innebar det en dubbel för Maria Sandh, och med Muraki som sexa gav det 600 000 kronor på ett bräde, mer än vad stallet ridit in på hela säsongen.
- Jag är lite mållös. Jag brukar inte vara mållös, men nu är jag det. Det är den segern jag värderar högst hittills, klart högst, berättade Sandh.¨

Derbyvinnaren bäst även över engelska milen
Dagens andra stora tvååringslopp var för internationella hästar och här fick vi se en ännu mer överlägsen och imponerande vinnare.
Färske tränaren Raphael Freire gästade från Norge med i sammanhanget synnerligen rutinerade Hotline Bling, som inledde karriären på brittiska öarna och nu gjorde nionde starten i karriären. Det slutade i en makalös uppvisning då han lämnade konkurrenterna med dryga sex längder till förstapriset på en kvarts miljon kronor.
- Det är en väldigt fin häst och vi trodde mycket på honom idag. Hästen visade senast han var här att han gillade banan, berättade ridande Manuel Martinez.
Dubble derbyvinnaren Stroxx Carlras gick ner kraftigt i distans i Mischa Kahns Minneslöpning, men visade sig ändå bara bäst och kan nu summera sin första säsong på tävlingsbanan med drygt två miljoner insprunget.
- Han gav mig en härlig känsla idag. Vi ville se om han klarade ”milen” och han gjorde precis det jag trodde att han skulle göra. Jag är bara lycklig att få rida honom varje dag. Nu gör vi bokslut för säsongen och siktar mot nästa år. Jag tror att han har en stor framtid, det är en fantastisk häst, berömde jockeyn Nicolaj Stott.
Lennart Reuterskiöld Juniors Havana Red motsvarade favoritskapet i Appel Au Maitre Stockholm Fillies & Mares Stakes och fastställde utdelningen på V64 till 6 279 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.Men d..


 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.
Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.
Men det struntade Kali Smart och Adrian Kolgjini i.
Fältets minst meriterade häst satte ”gummorna” på plats i stoeliten och därmed punkt för en skrällfylld omgång på Jägersro.
- Egentligen var det lite av en tomtestyrning. Det står i pappret att man borde försöka ha henne i rygg ledaren, men jag tyckte det stod lite grann på förhand att det kunde bli tempo i loppet. Så jag valde att inte köra på chans och sedan fick jag runda dem i fjärdespår. Men hon klarade det. Hon är fantastiskt, det är helt otroligt, sade Kolgjini som utnyttjade att tre år äldre favoritduon Miracle Tile och Hevin Boko stångades i täten och visade upp en häst som torde ha flera säsonger kvar i liknande omgivning.
- Det är en häst som gör exakt allting rätt. Till och med mamma hade kunnat köra och vinna med henne.

Galopperande favoriter
Det var inte Kolgjinis enda bidrag till miljonutdelningen.
Med favoriten Hannibal Face blev det galopp i klar ledning i slutsvängen.
- Han galopperade bort segern och det är klart att det gör ont när det händer. Hästen kändes stabil hela vägen, men så fort han blev ensam och kom in i svängen så började han tveka, förklarade Kolgjini som därmed öppnade för dagens andra stora knall, Versace Boko och Joakim Lövgren.
Omgångens mest spelade häst Kapten Brodde galopperade redan i starten.
- Det var accelerationen, precis när bilen sticker, då vill han lite för mycket. Han knackar på sig en gång på knät. Hästen kändes ruskigt fin, så det är lite frustrerande, förklarade körande Erik Adielsson.
Därmed var manegen krattad för Jörgen Westholm och Parker som bjöd på en styrkedemonstration utanpå ledaren.

Rackham imponerade
En liknande och minst lika imponerade insats svarade Rackham för. Även här kom favoritfallet omgående då Beartime galopperade bakom bilen och Christoffer Eriksson fick istället rikta sin uppmärksamhet mot andrahandaren Rotate och Björn Goop.
- Jag såg att Beartime galopperade och när Björn fick ledningen var jag tvungen att göra något. Min häst var riktigt bra. Det gick väldigt sakta när jag klev fram så jag tyckte vi kunde köra i lite jämnare fart sista 700, förklarade Eriksson som tryckte sönder ledaren inför slutsvängen och enkelt höll igång sin läckre fux till seger i silverdebuten.
- Jag är mållös, jag blir det gång efter gång. Han är så värd detta. Hästen är så snäll, det är bara ren glädje hela tiden. Han gör det här för att han tycker att det är kul. Jag har aldrig träffat en så fantastisk häst, jublade skötaren och tränarsambon Isabella Bergh efter uppvisningen.

Många miljonvinster
Team Untersteiner har blivit ett faktum sedan pappa Peter valt att ställa sig vid sidan. Förmågan att pricka från springspår verkar gå i arv och Grandfather Bill hade lekstuga sedan Johan skött sina kort på bästa sätt i loppets alla faser.
- I ledningen går han bra. Han blir kaxig när han får springa där framme. Han mår så gott hästen, det är därför han levererar också, mös Peter sedan han sett sin åttaåring sprinta ifrån konkurrenterna över upploppet.
Insatsen såg ännu bättre ut i efterhand då det stod klart att ingen annan häst höll undan från ledningen på en bana som flera aktiva beskrev som lös.
Om det var anledningen till att André Eklundh inte valde att svara fronten med Minucci Zon må vara osagt. Det blev i alla fall ett genidrag då Rarity A.F. istället fick stå emot alla attacker bara för att bli nerspeedad sista biten.
V75 betalade 1 666 051 kronor till drygt 36 vinnande system och miljonutdelning blev det även på Top 7.
Detta sedan ledande favoriten Bravo Sabotage fått tuff press och tvingats släppa förbi sig Pre Calculated och framförallt Björn Goop-tränade Iwan Boko som spurtade vassast i händerna på Carl Johan Jepson.
Att föga betrodda hästar knep platserna bakom var precis enligt kalkylerna för en spelare från Dalarna som satsat 48 kronor och belönades med 1 234 979 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-3 Magnus A Djuse 2140/4 D 1 34.3 82
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-1 Magnus A Djuse 2160/10 B 1 35.7 115
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Fredrik Forsén 2040/1 B 5 36.2g 62
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Fredrik Forsén 1660/11 C 3 35.1 366
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-12 Magnus A Djuse 1640/8 D 0 36.6g 155
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 John Östman 2160/14 C str
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-2 John Östman 2140/2 D 4 33.7 72
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-6 Lucas H Vikström 2640/2 D str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se