Maesteraemon travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Maesteraemon travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Maesteraemon har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-8 Björn Goop 2140/3 C

Nyheter för travhäst Maesteraemon


Fifty Cent Piece började karriären i USA hos svenske Marcus Melander där hon tjänade dryga miljonen och utmärkte sig som en stark och o..


Fifty Cent Piece började karriären i USA hos svenske Marcus Melander där hon tjänade dryga miljonen och utmärkte sig som en stark och okomplicerad häst.
I slutet av fjolåret flyttade Lennart Ågren (SRF Stable) hästen till Åbytränaren Robert Bergh.
Resultaten har inte låtit väntat på sig. I vår och sommar har Fifty Cent Piece vunnit både Drottning Silvias Pokal och Stosprintern.
I storloppet i Halmstad för en vecka lät Robert Bergh henne löpa utvändigt ledaren och i avgörandets stund fanns det rejält med krafter sparade. Fifty Cent Piece vann hur enkelt som helst på nya banrekordet 1.10,5 över 1 609 meter.
På onsdag blir hon en av de favoritspelade i Fyraåringstestet (V86-7) i Eskilstuna i en omgång som kryddas av en jackpot som utlovar 13 miljoner kronor till en ensam vinnare.
Tränare Bergh var mycket belåten med sin häst efter segern i Stosprintern. I intervjuerna efter loppet menade han att Fifty Cent Piece nog hävdat sig bättre i Sprintermästaren och varit närmare Önas Prince i mål än stallets Rome Pays Off (tvåa).
Oskar Florhed i stall Robert Bergh:
- Ja, det tror jag också. Jag tror att den här är lite ”värre” än Rome Pays Off faktiskt. Det är så klart jättesvårt att säga och spekulera men hon är jäkligt grym alltså!
Oskar Florhed har erfarenhet av travets USA och har lite att jämföra med. Att distansen på onsdag är ett halvvarv längre än stoet någonsin provat på är Florhed inte särskilt betänksam över. Han menar att unghästträningen i USA hos Marcus Melander varit en bra grund för tävlande i Europa.
- Hon är tränad på ett sådant sätt att hon ska vara stark. Fifty är så klart en racermodell i kroppen men har ju tränats av en svensk tränare i USA och det är skillnaden. När amerikanska häst kommer över till Sverige som amerikansk tränare haft, ja då tycker jag ofta att de kan vara lite distanssvaga. Men hon har tränat mycket i djupsand och är ju stark, menar förstemannen i stall Bergh.

Springer och vilar sig i loppen
Enligt Oskar Florhed är det första gången Fifty Cent Piece möter hingstar och valacker på onsdagen. Sju hästar kommer till start i Eskilstuna Fyraåringstest över 2640 meter. ”Fifty” är enda stoet.
- Det är roligt att testa henne mot hingstar och valacker. Vi kör jobben över 2600 meter med henne och hon är stark. Hon är hur reglerbar som helst och springer och vilar sig i själva loppet vilket är plus förstås. Det fanns inte så många uppgifter än den här åt henne den här perioden och det är viktigt att testa nytt så att hon klarar av det också. Som tidigare tävlar hon med öppet huvudlag och barfota och med en vanlig vagn.
- Det blir rycktussar igen. Robert har bara använt dem en gång, när hon vann Drottning Silvias Pokal. Hon byggs upp just nu. Men det kan bli en jäkla fart när hon får starta över 1600 meter med skygglappar och allt maxat. Om det skulle behövas så springer hon nog en låg niotid ganska lätt den gången, säger Florhed.
Första starten mot hingstar och valacker över lång distans. Vad säger du om chansen?
- Jag tror inte att hon mötte annat än ston i USA vad jag kan gissa på i alla fall. Men jag tror inte att hon bryr sig så mycket. ”Tarzans” häst 4 Maesteraemon var jättefin i Sprintermästaren och är en av flera tuffa motståndare. Men Fifty bör ha en bra chans om allt är normalt.
Hur är det här stjärnstoet i humöret?
- Hon är väldigt tuff. Det går inte att ha henne i en stor hage med andra hästar utan hon vill ju gå ensam. Hon är väldigt dominant av sig, en bestämd häst med tuff attityd. Hon var jättebra i Stosprintern. Vann ju med krafter kvar och tussarna kvar i öronen. Hon agerar jättetrögt i loppen, ligger bara på 60-70 procent. Men sedan när det är dags tar hon i för fullt.
Ni har även 1 Chestnut Bojje med i loppet. Galopp senast i uttagningen till Sprintermästaren.
- Det var gamla synder som kom tillbaka. Han har hållit på och strulat så där fram och tillbaka hela våren men har han skött sig i fyra starter nu. Dumheter. Så vi hoppas att han skärper sig nu. Annars är formen nästan på topp i varje fall. Han var ju toppad inför Sprintermästaren så vi får hoppas att det kan hålla i sig en vecka till. Tror dock att han får det tufft att vinna. Först och främst ska han ju trava och han går ut mycket för att skaffa hårdhet mot bra hästar inför derbyt i höst.
Vilken av era hästar har bäst chans i V86-omgången?
- Fifty är en bra chans men 9 Jimmy Arthur (V86-8) är en ännu bättre chans. Han har det tagit tid att få någon ordning på men nu har det verkligen släppt för honom. Han har klarat tuffa lopp på slutet och ju bara blivit bättre och bättre för varje vecka. Jimmy står bra inne i loppet och är stark. Men hoppas att han kanske kan få slippa dödens den här gången och få ett schysst lopp. 4 Belker (V86-1) är mycket bättre än vad man kan utläsa i raden. Senast gick han exempelvis med punka efter 100 meter i Lycksele så han var verkligen ursäktad. Kanske kan vara på en plats här?

Mikael Wikner, Kanal 75


Halmstadtravet bjuder in till topptrav i nästa vecka med V75® både torsdag och lördag.Fyraåringarnas sprinterbatalj är det solkla..


Halmstadtravet bjuder in till topptrav i nästa vecka med V75® både torsdag och lördag.
Fyraåringarnas sprinterbatalj är det solklara huvudnumret på torsdagen men inte den enda stora begivenheten.
Även finalen av Stosprintern avgörs under kvällen. Loppet med ett förstapris på 700 000 kronor avverkade sin kvalrundor redan 28 juni och finalspåren är lottade.
Halmstadtravet fortsätter sitt meeting på lördagen.

Startlista
Uttagningslopp 1 till Sprintermästaren (V75-1)
1609 meter, autostart

1. Global Bookmaker - Magnus A Djuse
2. Mr Brilliant - Robert Bergh
3. Jula Trix Treasure - Björn Goop
4. Önas Prince - Per Nordström
5. Epimetheus - Örjan Kihlström
6. Toto Barosso - Johan Untersteiner
7. Fire n'Fury - Mika Forss
8. Hacker Am - Kevin Oscarsson

Startlista
Uttagningslopp 2 Sprintermästaren (V75-2)
1609 meter, autostart

1. Playing Trix - Ulf Ohlsson
2. Vegan Face - Adrian Kolgjini
3. Hell Patrol - Björn Goop
4. Rome Pays Off - Robert Bergh
5. Maesteraemon - Örjan Kihlström
6. Castillo - Johnny Takter
7. Furies Rain - Johan Untersteiner
8. Hennessy Am - Erik Adielsson

Startlista
Uttagningslopp 3 Sprintermästaren (V75-3)
1609 meter, autostart

1. Chestnut Bojje - Robert Bergh
2. Hopeusteponalego - Hanna Lähdekorpi
3. Perpetuate - Ulf Ohlsson
4. Hell Bent for Am - Erik Adielsson
5. Big Top Lindy - André Eklundh
6. Hat Trick - Björn Goop
7. Mister Hercules - Örjan Kihlström
8. Hombre D. - Oskar Kylin Blom

Mikael Wikner, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Milligan’s School (V75-3) har förvisso haft riktigt bra perioder även under kallare årstider, men han tycks trivas extra bra på somm..


Milligan’s School (V75-3) har förvisso haft riktigt bra perioder även under kallare årstider, men han tycks trivas extra bra på sommaren. Den 14-faldige miljonären har tagit sina samtliga större segrar, bland annat i Sundsvall Open Trot, Mastersfinalen och Jämtlands Stora Pris, under sommarmånaderna. Toppformen verkar ha infunnit sig med värmen även i år. När han senast var ute i H.K.H. Prins Daniels lopp gick han i mål som fastlåst fyra, med mycket sparade krafter på kilometertiden 1.09,9. Vann loppet gjorde elitloppstrean Gareth Boko.
- Det är svårt att säga om han har toppform men det känns som att han verkligen vill tävla. Han är väldigt fin och laddad här hemma, säger åttaåringens tränare Stefan ”Tarzan” Melander, som egentligen hade tänkt starta hästen mer under våren.
- Han har varit fin länge och jag ville köra i Paralympiatravet, men han kom inte med i deltävlingarna. Sedan fick vi en inbjudan till Gävle och det var tacksamt, även om han satt fast i mål.
- Det var lite samma sak i fjol när det hade strulat för honom i Frankrike. Då kom han inte heller med i loppen men sedan blommade han ut under sommaren. Så det gör inget. Han kan gå andra halvan av det här året. Det kommer flera fina lopp och han har bara gjort tre starter i år.

”Mycket ammunition kvar”
På lördag avgörs V75 på Mantorp utanför Linköping och det är i gulddivisionen, Östgötaloppet över 2 640 meter, som Milligan’s School ska springa.
- Han känns verkligen på tårna och jag tror att han längtar efter att få tävla. Det verkar så på hans humör. Han är en glad åttaåring och det känns som att det finns mycket ammunition kvar i honom.
Spår elva bakom startbilen försvårar naturligtvis vägen mot vinnarcirkeln men den långa distansen väger upp utgångsläget till viss del.
- Det är svårt med sådana spår i alla lopp, men det är 2 640 meter och vi får se hur det löser sig. Hästen verkar bra i alla fall och han har vunnit det här loppet förut, så distansen är inget problem. Han är stark. Eventuellt blir det barfota fram och skor bak den här gången.

”Jättefin i träningen”
Stefan Melander lastar ytterligare tre hästar på transporten från gården i Enköping. I dagens huvudnummer, fyraåringsloppet Ina Scots Ära med 250 000 kronor till vinnaren, står hoppet till Maesteraemon (V75-6). Han kom till Sverige i vintras, från USA där han tränades av Stefan Melanders brorson Marcus Melander, och har här klivit rakt in i kulltoppen. Näst senast slutade han femma i Konungens Pokal.
- Jag var väldigt nöjd med honom i de första starterna och han gick riktigt bra i skymundan i Kungapokalen. Där blev han tempotorsk och vi var nöjda med honom. Men senast i Örebro trodde jag nog att han skulle kunna lite bättre.
Maesteraemon gick i ledningen men kastade in handduken på upploppet och föll tillbaka till en femteplats.
- Jag har mina teorier och det kan ha varit så att banan var för lös för honom. Han behöver fäste.
Den här gången har Maesteraemon nummer sex bakom startbilen och utvändigt om sig har han Selected News, som vann senast på Örebrotravet, och vinnaren av Kungapokalen, Önas Prince.
- Han har ett lite taskigt läge och han möter väldigt bra motståndare, så vi kanske får vänta på hans tur till en annan gång. Men han är jättefin i träningen. Jag har anmält utan skor men det kan bli skor ändå.

Perfekta förutsättningar
I klass I har Sashay Kemp (V75-5) perfekta förutsättningar med innerspår över 1 640 meter.
- Hon är en utpräglad sprinter och utgångsläget är det bästa hon kan ha. Jag är väldigt nöjd med henne också i träningen och hon trivs i ledningen och är startsnabb.
Med i loppet är jättefavoriten Zorro Wind som flera experttippare tror kommer får överta ledningen. Hur det blir med den saken lägger sig inte Stefan Melander i.
- Jag har aldrig gett Rikard (Skoglund) några körorder och kommer inte göra det nu heller. Han har kört henne nästan varje gång och vet nog bäst själv hur han ska köra.
Även Sashay Kemp är anmäld utan skor på samtliga hovar, en balans hon inte gått med sedan hon blev trea i Treåringseliten under elitloppshelgen förra året, men det är inte alls säkert att hon går så.
- Min erfarenhet är att de brukar behövas bakskor på Mantorp. Men banan kanske blir superbra och då kan det bli barfota runt om. Vi får se.
Detsamma gäller Digital Class (V75-4), som gick barfota runt om när hon i lördags gick i mål som sexa i bronsdivisionens final på Solvalla. Nu ställs hon med enbart ston i ett försök i diamantstoet.
- Hon har så bra form som en häst kan ha och att hon startar tätt tror jag bara är en fördel. Hon är ingen startraket och har haft dåliga lägen, men med tiondespår startar hon lite längre ner i banan och ska väl inte behöva hamna sist som hon gjort några gånger. Hur långt hon räcker här vet jag inte men hon har verkligen bra form.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var kvällens högst doterade lopp under V64-tävlingarna i Örebro på torsdagen. I fyraåringsloppet, med 125 000 kronor i f&oum..


Det var kvällens högst doterade lopp under V64-tävlingarna i Örebro på torsdagen. I fyraåringsloppet, med 125 000 kronor i förstapris, var det flera jänkare som gjorde debut på svensk mark. Men ledningen tog Maesteraemon som närmast kom från en femteplats i Kungapokalen. Den USA-födda Stefan Melander-tränade hästen fick dock tidigt Selected News på utsidan. Hans-Owe Sundberg såg till att hålla tempot uppe och Maesteraemon fick inte vara ifred i täten. I andra par utvändigt satt hårt betrodda Take The Credit som gjorde sin första start i Sverige. Men han var slagen redan i utgången av sista sväng. Det var istället Selected News som slog klorna i ledaren vid upploppets början och kopplade greppet. Han hade sedan mod och styrka att även försvara sig när Sidney Celeber kom farande den sista biten efter en sen lucka. En mycket bra spurt noterades även av High Patrol som blev trea trots en galopp under vägen. Men inget fanns att göra åt Selected News som bara var bäst i loppet. Han vann på tiden 1.12,8/2100a.
– Han gör som alltid jättebra lopp. Han är tuff och rejäl och det var kul att han fick vinna ett lopp också. Det finns gott om fyraåringslopp mest hela tiden nu över sommaren och vi väljer och vrakar. Vi försöker att matcha förståndigt och målet är att kvala in till derbyt i höst, sa tränaren och segerkusken Hans-Owe Sundberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


Önas Prince är blixtrande startsnabb och lekte sig till ledningen. Väl i spets blev det inget tempo och Örjan Kihlström kände sig ..


Önas Prince är blixtrande startsnabb och lekte sig till ledningen. Väl i spets blev det inget tempo och Örjan Kihlström kände sig tvingad att köra fram utvändigt ledaren dryga varvet före mål med Daniel Redéns Mister Hercules. Per Nordström ökade tempo efterhand och in på upploppet lämnade ekipaget sina konkurrenter och Önas Prince vann med krafter kvar.
- Det finns hjärta och lungor utöver det vanliga så detta är något extra. Jag kände i sista sväng att han bara ville gå. Han avslutade som vanligt rappt och det var långt ifrån botten i dag, fortsatte jägersrotränaren.
Daniel Redén blev inte lottlös. Fjolårets kriterievinnare Bramling vann sitt försök enkelt från ledningen sedan Örjan Kihlström lyckats tråckla sig loss från innerspåret. Brambling fick dämpa tempot och vann lätt före överraskningen Hombre D.
- Det såg bra och stabil ut. Han blir bättre och bättre i sin aktion. Han har som alla treåringar lagt på sig en del muskler under vintern, men det viktigaste är att travet funkar, sade Daniel Redén som också fick med Beacon Kronos till final.

Skön seger för Leif Witasp
I vintras drabbades Leif Witasp av en hjärnblödning. Han är på bättringsvägen, men avstår än så länge att köra. Träna kan han och Jacoby Keeper var satt i ett perfekt skick inför Kungapokalen. Torbjörn Jansson körde till ledningen och det kom hästar från alla håll in på upploppet, men Jacoby Keeper höll undan till en säker seger.
- Han har så skön inställning och lätt att handskas med. När det är lopp vet han vad som gäller och stallet gör ett fantastisk jobb, sade Torbjörn Jansson.
Det bli ett internationellt inslag i finalen. Holländske Wild West Diamant hade inte startat på fem månader, men Paul Hagoort hade inte slarvat med träningen. Robert Bakker körde lite avvaktande och loppet kördes i ett bra tempo. In på upploppet hade Wild West Diamant en bit fram till Roms Pays Off som kopplat greppet på ledaren. Det blev hårt i mål och målkameran fick avgöra och det var fördel med en nos till Wild West Diamant.

Vass kvartett gör upp i Drottning Silvias pokal
Finalen i Drottning Silvias pokal blir riktigt rafflande. Alla fyra försöksvinnare imponerade.
Robert Bergh var lite nerslagen efter Roms Pays Offs knappa nederlag. Desto gladare var han efter segern med Fifty Cent Piece som vann första försöket till Drottning Silvias Pokal. Det USA-födda stoet fick ingen lätt resa utvändigt ledande Sayonara som drog i ett bra tempo. I sista sväng gick Fifty Cent Piece i rejäl närkamp med ledaren som gav sig in på upploppet och Fifty Cent Piece stack undan till en imponerande seger.
- Det är ett fantastisk bra sto. Hon ville verkligen tävla i sista sväng, sade Robert Bergh.
Honey Mearas har utvecklats markant sedan hon flyttades till Daniel Redén och tog andra raka segern. Honey Mearas fick ingen lätt resa. Först hängde hon i tredjespår första 700 meterna innan hon kom fram utvändigt ledaren. När loppet skulle avgöras längde hon på steget och plockade Bank Wise As som också får plus i kanten.
- Jag tror att detta är något riktigt extra, jag tror hon är jättebra. Hon älskar verkligen att springa och tar allt med en klackspark. Hon är inte alls vässad och opererades i vintras. Det är Stochampionatet som är det stora målet, sade Daniel Redén.
Fjolårets dominant i kullen Eagle Eye Sherry vann sitt försök hur enkelt som helst. Björn Goop lättade lite på gasen från start och tog ledningen lätt som en plätt. Väl i ledningen blev det ingen match och Eagle Eye Sherry vann loppet mer eller mindre på tomgång. In som tvåa spurtade Roger Nilssons Nikita Sunrise som rest ända från Boden.
- Nu flyger vi hem. Det bästa när man har så långt hem som 140 mil är att man får njuta länge, sade Roger Nilsson.
Namaste är finalens runner-up. Efter tre starter för Joakim Lövgren är hon alltjämnt obesegrad. Efter en ganska lugn start kördes Namaste till ledningen efter 500 meter och resten var ren defilering.

Så här lottades finalerna

Konung Gustaf V:s Pokal
2 140 meter autostart
Häst – tränare

1 Brambling – Daniel Redén
2 Wild West Diamant – Paul Hoogart
3 Jacoby Keeper – Leif Witasp
4 Önas Prince – Per Nordström
5 Furies Rain – Peter Untersteiner
6 Rome Pays Off – Robert Bergh
7 Hennessy Am – Kim Pedersen
8 Beacon Kronos – Daniel Redén
9 Maesteraemon – Stefan Melander
10 Hombre D. – Oskar Kylin Blom
11 Devs Definitif – Mattias Djuse
12 Castillo – Tomas Malmqvist

Förstapris: 1 000 000 kronor

Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
Häst – tränare

1 Eagle Eye Sherry – Björn Goop
2 Honey Mearas – Daniel Redén
3 Fifty Cent Piece – Robert Bergh
4 Namaste – Joakim Lövgren
5 Kirsi Boko – Peter Untersteiner
6 Sayonara – Fredrik Wallin
7 Joyful Trix – Daniel Redén
8 Helluva Am – Katja Melkko
9 Nikita Sunrise – Roger Nilsson
10 Bank Wise As – Reijo Liljendahl
11 Stella Nova Race – Ulf Stenströmer
12 Anice Cake – Jim Oscarsson

Förstapris: 1 000 000 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


Uttagningsloppen KungapokalenFörsök 11 Rio Alta Wine – Örjan Kihlström2 Toto Barosso – Peter Untersteiner3 Hat Trick – Bj&..


Uttagningsloppen Kungapokalen

Försök 1
1 Rio Alta Wine – Örjan Kihlström
2 Toto Barosso – Peter Untersteiner
3 Hat Trick – Björn Goop
4 Capital Gain C.C. – Oskar Kylin-Blom
5 Wild West Diamant – Robin Bakker
6 Big Top Lindy – André Eklundh
7 Hopeusteponalego – Claes Sjöström
8 Beacon Kronos – Ulf Ohlsson
9 Rome Pays Off – Robert Bergh
10 Fire n’Fury – Jorma Kontio

Försök 2
1 Brambling – Örjan Kihlström
2 Bitcoind’ Arc – Jorma Kontio
3 Selected News – Torbjörn Jansson
4 Devs Definitif – Mattias Djuse
5 Hombre D. – Oskar Kylin Blom
6 Fire Piston – Stefan Persson
7 Playing Trix – Anders Eriksson
8 Hollywood Story – Magnus A Djuse
9 Lucifer Sam – Peter Untersteiner

Försök 3
1 Önas Prince – Per Nordström
2 Sultan Norrgård – Erik Adielsson
3 Castillo – Ken Ecce
4 Despot Power – Kim Eriksson
5 Mister Hercules – Örjan Kihlström
6 Fade to Black Ås – Claes Sjöström
7 Global Bookmaker – Mattias Djuse
8 Kuyt F. Boko – Robin Bakker
9 Maesteraemon – Björn Goop

Försök 4
1 Bandido Gar – Jorma Kontio
2 Staro on the Rocks – Carl Johan Jepson
3 Furies Rain – Peter Untersteiner
4 Jacoby Keeper – Torbjörn Jansson
5 Hemisphere – Claes Sjöström
6 Comes With Age – Mats E Djuse
7 Manny Muscle – Erik Adielsson
8 Southwind Hillrazr – Örjan Kihlström
9 Epimetheus – Ulf Ohlsson
10 Hennessy Am – Björn Goop

Uttagningsloppen Drottning Silvias Pokal

Försök 1
1 Ester Wibb – Oskar J Andersson
2 Riptide Bay – Björn Goop
3 Sayonara – Carl Johan Jepson
4 Crashed Eggs – Torbjörn Jansson
5 Anice Cake – Kevin Oscarsson
6 Fifty Cent Piece – Robert Bergh
7 Alien Hill – Ulf Ohlsson
8 Bring Me Wine – André Eklundh
9 Chiffchaff – Erik Adielsson
10 Begum Kronos – Peter Untersteiner

Försök 2
1 Helluva Am – Jorma Kontio
2 Bank Wise As – Erik Adielsson
3 Chablis Ribb – Ulf Ohlsson
4 Joy Alissa – Claes Sjöström
5 Honey Mearas – Örjan Kihlström
6 Hazyshadeofwinter – André Eklundh
7 Globalizer – Stefan Persson
8 A Cash Machine – Kevin Oscarsson
9 Hall of Am – Magnus A Djuse
10 La Sassicaia – Peter Untersteiner
11 Generator – Björn Goop

Försök 3
1 Eagle Eye Sherry – Björn Goop
2 Sashay Kemp – Mika Forss
3 Emelie E. – Thomas Uhrberg
4 Raya D.E. – Jorma Kontio
5 Stella Nova Race – Örjan Kihlström
6 Paramount Tile – Erik Berglöf
7 Florist – Kevin Oscarsson
8 Philomenia – Magnus A Djuse
9 Nikita Sunrise – Ulf Ohlsson
10 Woodbury Wine – Peter Untersteiner
11 Global Benchmark – Johan Untersteiner

Försök 4
1 Joyful Trix – Örjan Kihlström
2 Keflavik – Claes Sjöström
3 Namaste – Joakim Lövgren
4 Supercute – Thomas Uhrberg
5 Barbro Kronos – Erik Adielsson
6 Betting Pacer – Björn Goop
7 Aperfecttric – Jim Oscarsson
8 Kirsi Boko – Peter Untersteiner
9 Kiara C. Boko – Olle Alsén
10 Kattis J. Boko – Conrad Lugauer
11 Destiny Laughed – Mika Forss

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-10 Magnus A Djuse 2640/4 D 3 14.0 238
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-8 Örjan Kihlström 1609/5 B 4 11.9 74
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-10 Ulf Ohlsson 2140/6 B 0 11.9g 266
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-9 Ulf Ohlsson 2100/1 B 5 13.0 32
2021-05-08 2021-05-08 Åby-7 Björn Goop 2140/9 B 5 13.4 138
2021-04-23 2021-04-23 Åby-7 Björn Goop 2140/9 B 2 13.1 149
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-6 Emilia Leo 2140/1 C 0 g 96ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se