Madronjo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Madronjo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Madronjo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Madronjo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Madronjo


Don Viking är trashanken som blommat ut i travamatören Stefan Dellbros träning.Sedan Dellbro fick ta sig an hästen har det gått stadig..


Don Viking är trashanken som blommat ut i travamatören Stefan Dellbros träning.
Sedan Dellbro fick ta sig an hästen har det gått stadigt uppåt.
De senaste säsongerna har hästen tjänat runt 750 000 kronor per säsong och segrat bland annat på V75.
I fjol bet Don Viking ifrån sig i Svenskt Mästerskap där han blev överraskande tvåa bakom Månlykke A.M.
Ett kallblod strax under eliten i Sverige som nu fick ett lopp en bit bak i ett lopp som kördes i ett hårt tempo. 
- Det var härligt att det blev kört efter hästens egenskaper. Han ska gå på rulle och gå så sent som möjligt. Då är han ju jäkligt vass, sa Stefan Dellbro efter loppet.
Magnus Djuse avvaktade i kön med tolvåringen som spurtade till sig segern via tredjespår genom den sista kurvan.
Loppet kom iväg först i det femte försöket och Björn Karlsson menade att storfavoriten Tangen Haap hetsade upp sig i årsdebuten. Favoriten föll till sista plats upploppet ner efter att ha släppt ifrån sig täten till Jan-Olov Persson och Bellfaks varvet från mål.
Don Viking vann på tiden 1.24,5 över 2160 meter.
Förra året vann  tolvåringen SM i monté med Lena Fritz på ryggen. Nästa lopp blir trav under sadel igen.
- Jag tycker väl att jag har häst som duger mot de bästa när han är som han ska vara. Elitkampen? Ja, men vi tar ett lopp i taget. Nästa start blir ett montélopp redan om sex dagar här på Bergsåker och i mitten av april är det V75 i Sundsvall, sade stolte tränaren Stefan Dellbro som deläger hästen tillsammans med Anneli Oskarsson.

Dubbelt Tinter- Pettersson
Robert Dunder spelades till stor favorit (40 procent) i V86-inledningen med Albert Zonett trots ett innerspår bakom bilen med den starttröge hästen.
Favoriten satt där han satt invändigt i loppet. När luckan kom 600 meter från mål avslutade Albert Zonett klart vasst men fick lite för långt fram till ledande andrahandsfavoriten Moncler Bo.
Tomas Pettersson styrde på tidigt med Sibylle Tinters häst och övertog ledningen 1500 meter från mål i loppet över lång distans.
Sibylle Tinter och Tomas Pettersson blev sedan dubbelsegrare på V86 när Opalis kunde vinna den sjunde avdelningen över kort distans. Loppet blev händelserikt. Storfavoriten Iceland Falls galopperade stort från start och svarade för en av kvällens starkaste prestationer och reparerade till andraplatsen.
I V86-5 övertog favoriten Otroligosåfin ledningen efter ett halvvarv och gled sedan undan till en säker seger helt okörd och gav ett mycket fint intryck. Segertiden blev 1.14,3 över 2140 meter auto.

Skenturen slutade bra
På Solvalla blev det dramatik då Ulf Ohlssons högertöm gick av bakom Linda Sånna just innan start i V86-5. Linda Sånna skenade direkt och sprang förbi startbilen på insidan. Ulf Ohlsson kunde inte hoppa ur sulkyn i de farterna och hade inget val annat än att sitta kvar och åka med. Efter ett varv saktade Linda Sånna in något och Ohlsson kunde elegant hoppa ur sulkyn och promenera mot stallbacken. Efter ytterligare ett varv runt banan på egen hand hade hästen lugnat ner sig så pass att Ulf Ohlsson kunde fånga in henne, och därmed slutade allt lyckligt.
- Jag är tacksam att det gick bra för både häst och kusk.Det kan lätt hända att man är borta i ett halvår eller så, men jag hade turen på min sida, sa Ulf Ohlsson.
När loppet väl kom iväg kunde den stora favoriten Deal Done Zet och Örjan Kihlström vinna efter ledning från start till mål med uppvaktning på vägen
Arquana As var bara bäst i loppet för ston med upp till 650 000 kronor intjänade.
Timo Nurmos nyförvärv senaste lopp låg så långt tillbaka i tiden som november men kom väl förberedd och svarade för en snygg svepning av fältet 700 meter från mål.
I täten hade Claes Sjöström hållit ett högt tempo med storfavoriten Isa och hade inget svar när Jorma Kontio kom dundrade med italienskan Arquana As.
- Det är sällan man ser hästar vinna på det här sättet – riktigt brutalt, sa tipsexperten Micke Nybrink i studion.
Segertiden 1.11,4 över 1640 meter auto var ett nytt rekord för den femåriga travdamen.
”Spelarnas pokal” på Solvalla blev ett riktigt roligt lopp. Erik Adielsson var inblandad i en rejäl körning mitt i loppet med Kaptah innan han fick överta ledningen 1500 meter från mål.
Kaptah fick dock ingen chans att pusta. Örjan Kihlström lade i momentet efter rejäl press på ledaren med favoriten Born Unicorn men fick en galopperande häst i händerna i den sista kurvan!
Kaptah, stor i nederlager, höll till 75 meter före mål där tvåprocentaren Madronjo tog sig förbi med Kai P Jussila i sulkyn. Lena Kjällman tränar.
Björn Goop rundade av med egentränade Digital Eye, försiktigt kört i ett lopp där Beckham fick ett tufft lopp och inte orkade hela vägen.
Åtta rätt på V86 betalade 64 338 kronor, sju rätt 389 kronor och sex rätt 34 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


De är travsportens framtid. Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.Onsdagens V86 förgylldes av två hög..


De är travsportens framtid.
Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.
Onsdagens V86 förgylldes av två högklassiga uttagningar till Sveriges största tvååringslopp.
Och båda vanns av Per Nordström.
- Det var en riktig fullträff för oss ikväll, jag hoppas att vi inte har peakat för tidigt för det är två och en halv vecka till finalen och det är då det verkligen gäller. Men man är ju väldigt nöjd när det har gått så här fint och hästarna har travat klockrent, visat både startsnabbhet och att det har styrkan och är friska och fräscha. Vi är mycket, mycket nöjda och känner oss fullständigt trygga inför finalen, sade Nordström som började med att spåra runt om med med Good Vibes och sedan försökte upprepa bedriften bakom betydligt mindre spelade Felix Orlando.

Givet vem han kör i finalen
Det hade gått vägen om han inte gjort ett så bra tränarjobb med stallets andrahäst Islay Mist Sisu som spurtade förbi och såg till att Nordström har tre trumf på hand inför finalen på Jägersro 21 november.
- Det är nästan det näst största man kan vinna på hemmabanan. Det är ju derbyt och Hugo Åbergs, dit har vi en bit kvar, men det här är väldigt stort och vi ska försöka att försvara titeln från i fjol, sade Nordström som segrade med Revelation i fjol och efter onsdagens uppvisning kan ta på sig hatten som landets tvååringskung.
- Vi har byggt en träningsanläggning som är anpassad just för unghästträning. Både en väldigt fin rundbana och sedan jobbar vi med lösdrift då hästarna få vara ute och verkligen vara hästar. De rör sig fritt och tränar mycket själva. Det fungerar väldigt bra. Vi har tänkt till där och byggt ut det efter hästen, konstaterade Nordström som inte behöver tveka kring sitt kuskval.
- Det är givet. Jag är med och deläger Good Vibes, jag måste köra den. Jag får inte köra mot där jag har ekonomiskt intresse. Peter Ingves naturligtvis som skötte Islay Miss Sisu på bästa sätt, han kör den finalen så får vi se till att leta bästa möjliga kusk till Felix Orlando.

Lycka, långresa och champagne
Kvällens tapperhetsmedalj utdelas till Everest Sisu som kördes fram utvändigt om ledaren av sin nye körsven Daniel Olsson, mosade ledaren och vägrade släppa någon förbi trots att han var hårt ansatt redan i slutsvängen. Tränaren Elisabeth Lundholm hoppade av glädje efteråt.
- Vilken häst, åååååh, det går inte att beskriva, tjöt en euforisk tränare och fortsatte:
- Fattar ni att jag är så lycklig. Det är som att det blåser vind i ryggen. Men nu får jag vänta länge på champagnen ikväll, fruktansvärt länge, sade Dannero-amatören innan hon styrde 50 mil hemåt mot Nordingrå.
Peter Ingves blev dubbelvinnare sedan han även spårat runt om med Jörgen S Erikssons Ready Doc.
Dubbelseger blev det även för Timo Nurmos som anlitade Jorma Kontio bakom Chiru och Mika Forss på Samaritana.
Kai P Jussila bjöd på kvällens knall när han satte dit Lena Kjällman-tränade Madronjo medan Richardo Bianchi fullbordade V86 bakom sin egen Wrecking Ball.
En rad som betalade 286 645 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Stig H Johansson såg ut att vinna sitt lopp då Fixi Mearas svängde in på upploppet. Storfavoriten kopplade greppet men stumnade till slut..


Stig H Johansson såg ut att vinna sitt lopp då Fixi Mearas svängde in på upploppet. Storfavoriten kopplade greppet men stumnade till slut och fick nöja sig med tredjeplatsen. Detta efter att Stig H bytt ut sin invändiga position till utvändigt om ledaren 1250 meter kvar. Den sista biten kunde Fixi Mearas inte svara Bruiser Pace som spurtade till seger för Kim Moberg. Hon fick även släppa Madronjo förbi sig kort före mål som tog andraplatsen.
Det här var det första riktiga lopp som Stig H Johansson körde sedan december 2005. Han har därefter kört några ”jippolopp” och inbjudningslopp. Den senaste segern i sulkyn tog Stig H den 17 augusti på Solvalla med Michelangelo Ås.

Hans-Owe kör igen på tisdag
Även Hans-Owe Sundberg gjorde comeback i sulkyn och körde sitt första lopp sedan 24 november 2018. Bakom storfavoriten Golden News blev det en inledning i tredjespår i första kurvan innan ledningen övertogs efter ett drygt halvvarv. Golden News ledde in på upploppet men kunde inte stå emot en bra spurtande Zeus Karsk som vann tillsammans med Jean-Claude Pace i sulkyn. Tvåa blev Like Lightning och Anna-Karin Rundqvist.
På tisdag är Hans-Owe Sundberg tillbaka på tävlingsbanan igen och kör då sina egentränade Charrua Forlan och Junior Le Soleil på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Stig H Johansson såg ut att vinna sitt lopp då Fixi Mearas svängde in på upploppet. Storfavoriten kopplade greppet men stumnade till slut..


Stig H Johansson såg ut att vinna sitt lopp då Fixi Mearas svängde in på upploppet. Storfavoriten kopplade greppet men stumnade till slut och fick nöja sig med tredjeplatsen. Detta efter att Stig H bytt ut sin invändiga position till utvändigt om ledaren 1250 meter kvar. Den sista biten kunde Fixi Mearas inte svara Bruiser Pace som spurtade till seger för Kim Moberg. Hon fick även släppa Madronjo förbi sig kort före mål som tog andraplatsen.
Det här var det första riktiga lopp som Stig H Johansson körde sedan december 2005. Han har därefter kört några inbjudningslopp som Ahlsell Legends och Nostalgiloppet. Den senaste segern i sulkyn tog Stig H den 17 augusti på Solvalla med Michelangelo Ås. Han har totalt vunnit 6 224 lopp i karriären.
– Det var kul att vara med i hetluften igen. Och hästen var jättefin. Hon kändes fräsch och fin. Men jag blev lite onödigt segersugen när jag gick ut och lämnade en fin position. Samtidigt vet jag inte hur det hade gått om jag hade legat kvar, sa Stig H lite självkritiskt.
– Men det var kul. Sedan att jag gjorde en tabbe det får jag stå ut med.

Hans-Owe Sundberg trea också
Även Hans-Owe Sundberg gjorde comeback i sulkyn och körde sitt första lopp sedan 24 november 2018. Bakom storfavoriten Golden News blev det en inledning i tredjespår i första kurvan innan ledningen övertogs efter ett drygt halvvarv. Golden News ledde in på upploppet men kunde inte stå emot en bra spurtande Zeus Karsk som vann tillsammans med Jean-Claude Pace i sulkyn. Tvåa blev Like Lightning och Anna-Karin Rundqvist och trea Golden News.
På tisdag är Hans-Owe Sundberg tillbaka på tävlingsbanan igen och kör då sina egentränade Charrua Forlan och Junior Le Soleil på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Jörgen S Eriksson 2140/7 D 7 19.2 439
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Kai P Jussila 2140/1 C 4 18.6 450
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Kai P Jussila 2140/12 C 7 18.4 1005
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Kai P Jussila 2140/10 B 0 g 93
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Kai P Jussila 2140/6 B 0 16.4 103
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Kai P Jussila 2100/9 B 2 15.9 107
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Kai P Jussila 2140/5 A 0 g 23
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Kai P Jussila 2140/1 B 2 14.2 37
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-10 Kai P Jussila 2140/5 A 2 15.2 22
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Kai P Jussila 2140/14 A 1 15.7 91
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-7 Kai P Jussila 2160/10 A str
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Kai P Jussila 2160/7 A 1 15.4 72
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Kai P Jussila 2160/8 B 3 16.2 224
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Kai P Jussila 2160/3 D 1 17.1 666
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Maxime Marais 2160/9 B 0 21.0g 978
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Kai P Jussila 2160/15 A 0 g 384
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Kai P Jussila 2140/8 D str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Maxime Marais 2160/5 C 0 g 1086
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Kai P Jussila 3140/10 B 0 17.3g 214
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Maxime Marais 2640/1 C 6 15.7 215
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-9 Maxime Marais 2140/2 B 5 14.2 277
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-9 Maxime Marais 2640/9 C 4 14.1 632
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Kai P Jussila 2140/2 C 1 14.9 199
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Maxime Marais 2140/3 D 0 14.6 715
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Maxime Marais 2140/5 C 4 14.8 67
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/6 C 7 15.9 38
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-3 Christer Nyström 2160/14 A 2 15.7 49
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Maxime Marais 2140/1 C 1 14.6 68
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Kai P Jussila 2640/9 D 3 15.7 179
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Kai P Jussila 2140/6 B 0 18.4 219
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Maxime Marais 2160/10 C 0 17.8 235
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Petter Karlsson 2609/15 B 6 15.2 905
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-5 Bengt L Axelsson 2140/12 C 0 15.7 210
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-2 Marita Gustafsson 2100/2 D 6 15.3 264
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-5 Torbjörn Jansson 2160/10 D 0 g 1093
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Bengt L Axelsson 2140/11 D 5 14.3 558
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Kai P Jussila 2140/2 B 0 g 76
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Kai P Jussila 2640/4 D 0 17.1 276
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Erik Adielsson 2140/14 C str
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-1 Maxime Marais 2140/11 B 0 17.5g 170
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Jörgen S Eriksson 2140/11 B 1 15.4 25
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Maxime Marais 2160/9 C 0 18.3g 229
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Kai P Jussila 2140/4 D 6 14.6g 466
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Kai P Jussila 2160/9 A 0 g 82
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Christer Nyström 2160/13 A 0 g 179
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-5 Kai P Jussila 3180/8 C 4 15.1 673
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-9 Kai P Jussila 3140/4 B 6 16.5 361
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Kai P Jussila 2660/9 B 2 15.2 48
2020-11-14 2020-11-14 Romme-10 Kai P Jussila 2640/11 C 7 14.3 388
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Kai P Jussila 2660/12 C 1 14.5 514
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Jörgen S Eriksson 2660/9 A 1 15.6 53
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Kai P Jussila 3140/5 B 0 16.7 770
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-2 Kai P Jussila 2140/7 B 4 14.8 257
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Kai P Jussila 3140/6 C 0 g 514
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 Kai P Jussila 2160/5 A 6 14.7 189
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Kai P Jussila 2160/5 D 2 13.1 477
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Kai P Jussila 2140/4 B 4 14.5 24
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Kai P Jussila 2140/6 B 3 15.1 25
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Kai P Jussila 2140/3 D 2 14.2 61
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Kai P Jussila 2140/12 B 3 14.7 336
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-7 Kai P Jussila 2140/11 A 7 14.3 26
2021-08-30 2021-08-30 Romme-9 Kai P Jussila 2660/10 B 4 15.3 168
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-3 Kai P Jussila 2200/13 A 6 13.5 142
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-12 Kai P Jussila 4160/8 A 8 16.9 521
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-10 Kai P Jussila 2640/2 B 0 15.2g 455
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-6 Kai P Jussila 3160/9 B 5 14.7 700
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-4 Kai P Jussila 3160/9 B 6 15.0g 293
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Kai P Jussila 2660/11 B 5 13.0 731
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Kai P Jussila 2640/3 A 4 15.9g 41
2021-04-16 2021-04-16 Romme-8 Kai P Jussila 2660/10 A 0 16.8 38
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-7 Kai P Jussila 3180/10 A 2 15.1 173
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-9 Kai P Jussila 3160/5 B 1 15.4 309
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-10 Kai P Jussila 2660/6 B 3 15.6g 57
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-7 Kai P Jussila 2140/6 A 0 15.7 100
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-4 Kai P Jussila 2660/9 B 0 16.5g 236
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-9 Kai P Jussila 2640/7 B 7 17.7 128
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-4 Kai P Jussila 2140/11 A 3 15.3 26ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se