Made of Stars travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Made of Stars travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Made of Stars har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Made of Stars har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Made of Stars


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I fem&ar..


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I femåringsloppet Berth Johanssons Memorial fick vi se fantastiska hästarsom gjorde upp i en härlig slutstrid på Umåkers upplopp. Favoriten Don Fanucci Zet susade planenligt till ledningen och fick bestämma till lugna 1.14,1 första varvet. Magnus A Djuse skickade redan på den första långsidan fram Brother Bill utvändigt och han fick sedermera andra par utvändigt när Robert Bergh sände fram Hail Mary utvändigt om ledaren efter ett drygt varv. Sedan kom det att handla om en rivig envig till slut mellan ettan och tvåan från Svenskt Travderby förra året. Hail Mary gick i närkamp och utmanade Don Fanucci Zet över upploppet och det gick rasande fort till slut. Samtidigt kom Brother Bill stormande mitt i banan och såg ut att kunna ha lite chans när han rullade över i galopp kort före mål. Det blev stenhårt över linjen men nosen först hade Don Fanucci Zet som vann på tiden 1.12,7/2140a. Förstapriset var 200 000 kronor för hästen som är favorit till segern i Elitloppet i nuläget.
– Jag är jättenöjd med hästen. Han kändes fin och det gick väldigt fort till slut. Daniel sa att han hade trimmat på bra och det här loppet ska föra hästen framåt. När man sedan lättar på träningen till Elitloppet så ska han bli ännu lite vassare, sa Örjan Kihlström som inte blev förvånad när Robert Bergh kom fram utvändigt med Hail Mary.
– Jag förstod ju att han skulle vara bra. Han fick ett lopp förra veckan och skulle gå med lättare balans. Att gå i dödens eller ledningen spelar ingen roll när det går så sakta för springa fort det kan dom.

”Inte många hästar som klarar så stenhård träning”
Vid sidan av banan stod Daniel Redén och tittade på reprisen av den stenhårda upploppsfighten flera gånger efter att Don Fanucci Zet vunnit.
– Man lever ju sig in i det men egentligen spelar det ingen roll om han är etta eller tvåa. Det är fantastiska djur och jag hade varit lika stolt tvåa, sa Daniel Redén som har gett Don Fanucci Zet tung ”Propulsion-träning” de senaste veckorna.
– Det är inte många hästar hos mig som klarar av så stenhård träning och med det här loppet så ska formen flyttas fram rejält. Det är en stenhård pålle. Jag hade även boots på honom idag för att safa lite och det blev en rafflande men läcker travsport.

Bergh: ”Det var en enorm prestation”
Robert Bergh var mycket nöjd med Hail Marys andraplats och har nu att fundera om han vill vara med i Elitloppet.
– Det var ju en enorm prestation och han var väl nästan mer förbättrad mellan lopp två och tre än han var mellan de första loppen. Jag satte på honom ett boots efter att han galopperade i värmningen för säkerhetsskull och det var nog det som var i vägen 30 meter kvar.
– Det är alltid lite inspirerande att när den andra är storfavorit till att vinna Elitloppet och jag måste tänka på det och ge det lite tid att sammanfatta det här. Det är inte lika viktigt för mig som för andra, sa Robert Bergh som själv blev avstängd för drivningen bakom Hail Mary vilket omfattar elitloppshelgen då han inte får köra. Så frågan är hur det blir med Elitloppet för Hail Mary nu när Bergh missar att få köra den helgen.

Missle Hill höll undan precis
Sollvalla-tränaren lade även beslag på dagens andra storlopp, Guldbjörken, tillika Gulddivisionen. Det var storfavoriten Missle Hill som infriade favoritskapet, om än med ett nödrop. Han behöll ledningen från innerspåret även om bland andra Diamanten öppnade snabbt långt ut i banan in mot den första kurvan. Första 500 metrarna travades efter 1.09 och sedan fick Missle Hill bestämma tempot till 1.12 på varvet innan det blev full körning ut på den sista bortre långsidan. Erik Adielsson satt i fjärde par utvändigt med Antonio Trot och hade lite otur under slutvarvet och när han väl lyckats tråckla sig loss var det en bit fram till Missle Hill. Men Antonio Trot flög fram över upploppet och höll sånär på att nå Missle Hill men mållinjen räddade Daniel Redén och Örjan Kihlstöms häst. Segertiden för Missle Hill blev 1.12,1/2140a och samma tid noterade Antonio Trot. Men tränare Redén menade efter loppet att toppformen inte sitter där ännu och lät inte helt övertygad om att det blir Elitloppet.
– Banan är ganska så kladdig så det var bra gjort av lilla ”Misslan”. Han är bäst på parkettgolv, sa Daniel Redén.
– Som det såg ut i sista sväng så är han inte i toppform ännu. Det är fortfarande det där lite sega intrycket men det gör inget om den kommer i sommar för säsongen är lång.
– Stallet har två hästar med i Elitloppet och jag vet att många vill se bra hästar i Elitloppet men säsongen är lång och Missle är en ruggigt bra häst. Men om toppformen inte är där så ska han inte vara med. Det är mycket om och men just nu och Anders (Malmrot) ska vilja ha med honom också, fortsatte Redén.

Adielsson orsakade en omstart – vann ändå
Erik Adielsson orsakade en omstart med favoriten Digital Dominance i V75-1 genom att vara för tidigt över startlinjen. Det blev ytterligare en omstart orsakad av stallkamraten Made Of Stars innan man kom iväg, men Adiesson skickade även då iväg Digital Dominance snabbt och tog ledningen kort efter start. Men inledningen blev tuff och första halvvarvet travades efter 1.13. Digital Dominance fick tidigt Made Of Stars på utsidan och de båda stallkamraterna låste därmed loppet. Den sistnämnde var tidigt slagen men Digital Dominance däremot tågade undan till en lätt seger i övertygande stil. Tvåa blev bra spurtande Deal Done Zet och trea blev Arch Lane ifrån rygg på ledaren.

Enkelt för Arquana As
Favoriten Navona och Robert Bergh tog ledningen i V75-2 men var ofokuserad enligt Bergh och galopperade i utgången av första kurvan. Ifrån sina 20 meters tillägg letade sig Örjan Kihlström snabbt ut i andraspår med Arquana As och inledde som första häst i andraspår. Men när Pappajonnys Ils kom farande efter ett varv körde Örjan till ledningen med Arquana As. Sedan var det lugna gatan för andrahandsfavoriten som tränas av Timo Nurmos. Stoet stegade undan enkelt till slut och vann utan att förta sig på tiden 1.13,2/2160.

Våldsam körning – ny tränarseger för Westholm
I den fjärde avdelningen blev det en våldsam körning om ledningen där ledande Cab Frontline utmanades rejält av Loveyouecus där båda duellerade iväg och man öppnade varvet på 1.10,7. Det var alltså en snabbare inledning än Missle Hill i Gulddivisionen och då var det här loppet ett försök i klass två. Tätduon fick förstås betala för det till slut och den som profiterade bäst på den hårda körningen var Cuenca, körd av Mika Forss. Den Jörgen Westolm-tränade hästen avväpnade enkelt Hanna Olofssons Kaelan F. Boko över upploppet. Det blev däremot galopp för Jörgen Westholm-favoriten Global Attetion men alltså ändå en seger för Westholm som fick sin andra tränarseger på V75.

Dunder slog till
I V75-5 blev även det en rivig inledning där Björn Goop bombade fram med favoriten Alcide Roc och tog över ledningen i första kurvan från initialt spetsande Mr Clayton J.F. Alcide Roc inledde med1.07,8 de första 500 metrarna innan han fick dämpa till 1.11,7 första varvet. Över den sista bortre långsidan kastade Robert Dunder loss sin egentränade Even’s Cool Boy från kön som det bet bra för och han tog sig snabbt fram utvändigt om ledande Alcide Roc. Den sistnämnde var slagen vid upploppets början och Even’s Cool Boy stack ifrån till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,5/1640a.

Jätteskräll i sista efter dramatisk avslutning
Det var fartfester i många lopp den här tävlingsdagen på Umåker och den avslutande avdelningen på V75 var ingen undantag. Det var flera startkatapulter som slogs om ledningen när startbilen släppte fältet men allra snabbast var Surf And Turf som blåste till täten för Ulf Ohlsson. Men det gick undan värre och via hiskeligt snabba 1.06,5 första 500 metrarna varvade hästen på 1.09,8. Det blev förstås mjölksyra i benen och utvändigt om ledaren satt favoriten Swagger. Den sistnämnde gjorde ett heroiskt lopp i dödens i det stenhårda tempot och tog över ledningen vid upploppets början. Han såg ut att gå mot en förkrossande seger när han plötsligt galopperade och vinsten gick upp i rök. Vann loppet gjorde istället fältets minst spelade häst, Rally Funny, som kom farande längst ut i banan för Ove A Lindqvist. Det sjuåriga stoet var spelad till 0,76 procent av insatsfördelningen.
– Det blev så overkligt och där vi stod i svängen tänkte jag att får hon en slant så är det kanon, sa en förvånad tränare Gunnar Bertilsson från Piteå.
Den smällkaramellen gjorde att värdet på sju rätt hoppade upp från 2908 kronor till 116 269 kronor. Sex rätt gav 194 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot på V75 kommande lördag som då avgörs i Gävle.

Michael Carlsson, Kanal 75


Made Of Stars blev hängande i spåren första 500 meterna innan han kunde överta ledningen. Tempo var högt och första varvet travad..


Made Of Stars blev hängande i spåren första 500 meterna innan han kunde överta ledningen. Tempo var högt och första varvet travades på 1.13,2. Sedan gick det lite lugnare och Made Of Stars hade gott om krafter kvar i sista sväng och upploppet blev odramatiskt.
- Det var en bra årsdebut och det var bra att vi vänta för han trivs bra utan framskor och aktionen såg bra ut, fortsatte Westholm.
En av omgångens största favoriter Mellby Illusion var inte till sin fördel i värmningen och ströks kort innan start. Det underlättade för Axel Ruda som Magnus A Djuse satsade offensivt med efter 500 meter och tog över ledningen. Tempot bedarrades och Axel Ruda stack undan till en lätt seger och fyraåringen har inlett året strålande med tre segrar på fyra starter.
Rikard N Skoglund tryckte av Sashay Kemp från start och satt i ledningen på några steg. Upploppet blev långt och Ottila Fri blev rejält närgången till slut. Favoriten Dixie Brick galopperade i en liten tight situation varvet före mål och tappade allt.
Ledning var också segerreceptet för Chapuy och Åke Lindblom. Första 200 meterna gick väldigt fort, men sedan fick Åke Lindblom sänka tempot och Chapuy höll undan utan större besvär och Lindblom bjöd på en ordentlig segergest.

Favoritparad på Momarken
Dimman låg tät över Momarken som fick ta över tävlingarna från Bjerke på grund av Covid 19. Den norska banan bjöd inte på några större överraskningar och det blev ingen utdelning på sex rätt och pengarna går över till nästa veckas omgång på Solvalla och Bergsåker.
V86-inledningen blev odramatisk. Frode Hamre fick ta över ledningen efter 400 meter med favoriten Admiral Knick och sedan var det spel mot ett mål och vinnaren gick i mål utan att behöva gå i botten.
- Det blev väldigt enkelt och han hade gott om krafter kvar, sade Frode Hamre.
Kristian Malmin litade helt på Reime Kongen och förivrade sig inte och avvaktade i kön. På upploppet var Reime Kongen snabbast och tog fjärde raka segern som ett brev på posten.
Favoriten i V86-5 Cash D.E. var inte alls samarbetsvillig och kastade sig i galopp direkt från start. Loppets snackhäst Chuck Yeager kördes till ledningen efter 500 meter och trots att han fuskade lite med travet i kurvorna var han i en klass för sig för Cato Antonsen.
Startraketen Always On Time tog som väntat ledningen och fick värste konkurrenten Patent Leather utvändigt. Always On Time blev ordentligt synad, men favoriten visade stort mod och höll undan för skrällen Ramona's Fighter med ett huvud.
Åtta rätt betalar 3 468 kronor, sju rätt 50 kronor och ingen utdelning på sex rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det är huvudstäderna Stockholm och Oslo som delar på onsdagens V86. Jörgen Westholm har härliga minnen från Bjerke, där han..


Det är huvudstäderna Stockholm och Oslo som delar på onsdagens V86. Jörgen Westholm har härliga minnen från Bjerke, där han 2007 vann Oslo Grand Prix med Super Light, men det är på Solvalla som han nu kan sätta sin prägel på V86. Rommetränaren gästar med två högintressanta hästar och först ut är årsdebuterande Made Of Stars (V86-4), som startar i ett lopp ingående i Guldklockan över 2 640 meter tillsammans med David Grundmann.
- Made Of Stars gjorde några riktigt fina lopp i höstas. Sedan funkade han inte riktigt med framskor, han har en tendens att springa och sjabbla med travet då, så vi väntade in barfota fram på honom. Han har tränat rejält hela tiden och sett till hur han vann ett långlopp i höstas tycker jag absolut att han ska räknas med chans i det här loppet, säger Jörgen Westholm.

”Med i striden”
Att vinterns barfotaförbud var till ända i söndags gynnar även Hossiana Boko (V86-6). Utan skor på hovarna startar hon från 20 meters tillägg i Golden Weddings lopp för ston.
- Hon gick bra på Valla näst senast och så tycker jag att hon fick en drömlöpning senast på Mantorp, men hon tyckte inte att den dagen var trevlig. Hon trivdes nog inte med vare sig att det stänkte på henne eller att banan var seg. Jag hoppas att man bara kan dra ett streck över den starten för hon känns fin i träningen och nu blir det barfota runt om och 1 600 meter, vilket hon gillar. Loppet blev också ganska intressant med tanke på att det inte är med så många hästar. Och jag fick rätt spår med Jorma (Kontio) invändigt om mig, så jag kommer väl antagligen vara före honom iväg. Sedan får vi se om jag kan få de rätta ryggarna. Om hon skulle vara som hon var på Solvalla för två starter sedan är hon absolut mogen att vara med i striden.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


I första avdelningen av V75® selar Westholm ut tre hästar och sitter själv upp bakom 5 Hossiana Boko. - De har fin form alla tre. Den som kan..


I första avdelningen av V75® selar Westholm ut tre hästar och sitter själv upp bakom 5 Hossiana Boko.
- De har fin form alla tre. Den som kanske är i absolut bäst form fick ju sämsta läget så det blir ett spännande lopp att se hur det utvecklar sig, säger Westholm och spekulerar:
- 3 Remarkable Feet har jättefint läge och gick bra senast, kunde inte hålla emot en smygkörd. Men Hossiana Boko är ju snabbare än honom inledningsvis så hon lär väl spetsa. Hossiana Boko har väl vunnit sina flesta lopp från ledningen så får hon ledningen tänker jag köra henne där. Allt verkar bra med henne efter senaste starten då hon gjorde ett kanonlopp och en jättebra tid.
Dina hästar har tävlat med barfotabalans, hur tänker du kring att de måste gå med skor den här gången?
- Det ser ut att bli sommarväglag där uppe, det ligger väl runt nollan och blir regnigt. De kommer att gå med de lättaste, tunnaste aluminiumskorna som går att hitta. Det är väl det närmaste barfota vi kan komma. Det är ju inte någon risk för vinterskor med broddar i.
- Jag är inte jätteorolig även om jag givetvis har sett deras statistik att de har otroligt mycket bättre resultat barfota, men jag har nästan också bara startat dem under de perioderna när det har varit barfotabanor. Efter loppet kommer jag kanske att skylla på det, men just nu är jag inte så orolig.
- 12 Sir Henry P.Hill är fortsatt fin i träningen, men det kommer nog inte att bli så offensivt upplägg, han har ju fått gå ganska tufft på slutet. Rikard får försöka att köra lite snyggt och lösa det på det viset.
Är Hossiana Boko bästa chansen?
- Nej, det har jag inte sagt. Hon kommer att köras i spets, men får Henry rätt löpning så är han bästa chansen. Jag tycker att de ska streckas alla tre mina hästar, det är ett ganska öppet lopp.
Vad är senaste nytt kring 10 Whelk (V75-3)?
- Hon känns jättefin. Jag körde lite för offensivt med henne senast. Hon vill spela ut speeden sista 300 meterna och får hon rätt typ av lopp så är hon ett måstestreck. Hon känns fin i träningen och har tävlat bra med skor också, så det blir lite spännande.
Hur mycket kan hon göra under vägen, måste hon smyga eller kan hon göra något redan 800 kvar?
- Det var det jag gjorde senast, lät henne gå lite för tidigt. Jag var helt säker på att jag skulle vinna 600 kvar, men sedan ebbade det ut lite. Per (Lennartsson) kommer att få instruktioner att försöka smyga.
Hur tycker du att 12 Made of Stars (V75-5) har gjort det så här långt i karriären?
- Det kommer att vara en bra häst på lång distans, han har väldigt mycket styrka i sig. Läget är iskallt, men han har gjort det bra sista starterna. Honom kommer jag att smyga med och jag tror inte att han kanske räcker från det där läget. Skor fram är han nog lite missgynnad av, han brukar springa och slå ihop lite.
Hur verkar det med 5 Hugo Bäck (V75-2)?
- Han verkar fin, men han möter väldigt bra norskfödda hästar den här gången. Jag har sagt att vi siktar på att bli bästa svenskfödda och är vi trea-fyra är vi jättenöjda, säger Jörgen Westholm.

Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Jörgen Westholm 2140/7 D 0 g 70
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Jörgen Westholm 2140/2 D 3 15.2 108
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Jimmy Dahlman 2100/2 D 3 16.9 207
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Jimmy Dahlman 2140/2 B 1 17.5 208
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-3 Jörgen Westholm 2140/9 D 3 17.8 75
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-9 Jörgen Westholm 3140/12 D 0 16.8g 265
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2640/4 C 1 15.6 98
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Rikard N Skoglund 3140/13 C 1 16.0 76
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 David Grundmann 2640/12 B 2 16.7 95
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Marcus Lilius 2140/6 A 1 15.7 22
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-8 Jimmy Dahlman 2640/8 A 3 16.6 38
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Jimmy Dahlman 2140/5 A 6 16.2g 17
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-9 Jörgen Westholm 2140/8 A 4 15.7g 144
2020-07-24 2020-07-24 Romme-9 Jörgen Westholm 3140/1 D 6 16.3 191
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-5 Jörgen Westholm 2140/2 C 0 g 321
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-5 Jörgen Westholm 2640/10 D 0 16.2 248
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Jimmy Dahlman 2160/12 B 2 16.5 54
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-2 Jimmy Dahlman 2640/10 C 2 16.6 164
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-5 Jörgen Westholm 2640/3 B 0 g 114
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-9 Björn Goop 3140/4 C 3 14.5 57
2021-04-04 2021-04-04 Romme-3 Jörgen Westholm 3160/6 A 2 15.7 63
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-7 Jörgen Westholm 3140/9 C 6 15.9 109
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-8 David Grundmann 2640/6 B 1 15.7 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se