Machiavelli travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Machiavelli travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Machiavelli har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Machiavelli har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Machiavelli


På lördagen avgjordes finalerna av kungakannan för hingstarna och valackerna och drottningens pokal för stona. Platsen för miljonloppe..


På lördagen avgjordes finalerna av kungakannan för hingstarna och valackerna och drottningens pokal för stona.
Platsen för miljonloppen var ett Åby i strålande sol och runt 18 grader under dagen.
En dag då hårdsatsande hästägaren Lennart Ågren (SRF Stable) tog hem båda unghästloppen. Vardera vinnare belönades med ett förstapris på en miljon kronor.
I Konung Gustav V:s Pokal var det inget snack om vart segern skulle gå. Örjan Kihlström tog ledningen mycket enkelt med långlivande favoriten Perfect Spirit från innerspåret och stannade där hela vägen.
Hambletonianvinnaren från fjolåret flyttades från Åke Svanstedts träning för att få testa storloppen i Europa hos Daniel Redén och starten i det nya landet har varit flygande.
Örjan Kihlström fick jobba lite med en småhetsig Perfect Spirit under vägen. Ändå blev det en lekande lätt seger på 1.11,1 över 2 140 meter. Med råge ett rekord för loppet.
- Så här långt har jag inte hittat några brister på honom. Att vara så pass startsnabb som han är och samtidigt ha styrkan att springa 1.11 full väg är ingen vanlig kombination på en häst, kommenterade Örjan Kihlström.
Solvallatränaren Daniel Redén tränar nästan uteslutande Stall Zets hästar. En Hambletonianvinnare kunde han emellertid inte tacka nej till när ägaren Lennart Ågren erbjöd honom hästen.
- Det är en ruggigt spännande häst inför framtiden. Elitloppet? Absolut inte. Nu har vi kämpat för det här och nu ska han få en liten pust. Han har lopp längre fram om allt är bra, sa Daniel Redén.

Dibaba fick sin storvinst
Örjan Kihlström satt bakom vinnaren även i Drottning Silvias Pokal.
Roger Walmanns Dibaba hade där en lätt uppgift ”på pappret” som man brukar säga och den här gången stämde förhandstipsen även när det blev allvar.
Men det blev ett mycket speciellt lopp. Björn Goop fick en het Feed Your Head i händerna efter att ha laddat iväg henne från start och hästen rusade undan i stor ledning. 1.06,1 klockade första 500 till och varvet gick på hiskeliga 1.08,5 över medeldistansen.
Örjan Kihlström satt lugn utvändigt många längder bakom ledarinnan men var alltså först fram till mållinjen med urstarka Dibaba..
Loppet tog ytterligaren en vändning när ledarinnan kroknade. Peter Untersteiner passade då på att jaga undan med Global Upper Styles genom den sista kurvan i en satsning som nästan höll på att resultera i seger.
Dibaba segrade på ett nytt svenskt rekord över distansen, 1.11,4 över 2140 meter - endast tre tiondelar över Lisa Americas världsrekord!
- Det är en fantastisk prestation. Att det gick så fort första tusen var ju både ett problem för Örjan och säkert en fördel för oss att hästarna blev trötta runt omkring. Men hon har ju en uthållighet som är lite utöver det vanliga och i sista sväng var jag ändå relativt säker när jag såg att Örjan bara tittade på de andra och inte hästen som ledde, sa Roger Walmanm.
Dibaba hade inte turen på sin sida i storloppen som treåring. Efter lördagens miljonseger laddas hon nu vidare mot Stochampionatet och Derbystoet.
- I fjol var vi tvåa ett par gånger i år har vi fått börja med tre ettor. Vi kör fyraåringsloppen i år om allt känns bra, sa en nöjd Roger Walmann.

Liljendahl erbjuden elitloppsplats
I Algot Scotts Minne delades en plats i Elitloppet ut till segrande häst. Segern gick till åttaårige Nadal Broline som avgjorde över den engelska milen från positionen utvändigt ledaren.
Reijo Liljendahls springare har faktiskt aldrig förlorat någon årsdebut i karriären. Även den här gången hade tränaren gjort jobbet över vintern och presenterade Nadal Broline i ett strålande skick.
Kommer Solvallatränare att tacka ja till Elitloppet?
- Vi får ta en diskussion med ägaren men jag skulle tro att det blir jag som får bestämma i slutändan. Det är hedersamt att bli inbjuden till världens största sprinterlopp Elitloppet och det ska mycket till för att jag ska tacka nej. Det här är en riktig kompis som aldrig har gjort mig besviken. Jag blir faktiskt lite rörd, sa Reijo Liljendahl.

Världsrekord! sa Stenstömer
Sportsliga höjdare var det gott om den här dagen. I Lyon Grand Prix lopp för femåringar nämndes Ulf Stenströmers springare Handsome Brad inte med så många ord i förhandstipsen.
Men efter att Lutfi Kolgjini hållit vråltempo i ledningen med Rajesh Face slutade det faktiskt med ett världsrekord alla kategorier!
Carl Johan Jepson släppte ledningen när Kolgjini kom farande och vek ut en frisk Handsome Brad i den sista kurvan, som avgjorde enkelt.
Segertiden 1.11,7 över distansen 2640 meter med bilstart är ett värdsrekord Axevallahästen nu delar med stjärnor som On Track Piratens och Readly Express.
Betrodda hästar i loppet var Rajesh Face (trea) medan Muscle Hustle galopperade i starten och Diamanten svarade för en blek figur långt bak i kön.

I övrigt noterade vi att…
…hemmatränaren André Eklundh återigen fick låna Machiavelli av danske Kent Friborg och körde enligt skolboken.
… i silverdivisionen fick Robert Bergh bestämma en del med Coktail Fortuna. Storfavoriten hade å andra sidan lekstuga i loppet.
…Robert Bergh har många topphästar i stallet. Vinnaren av bronsdivisionen Explosive Merlot är en av dem. Bergh körde upp utvändigt ledande storfavoriten Magic Gwin och Kaj Widell och trots ett högt tempo klarade femåring av att bemästra både en smygkörd och storfavoriten i de allra sista stegen över de 2640 meterna.
- Han löper mera avslappnat utvändigt ledaren, sa Bergh.
…sju rätt denna omgång ut 11 909 kronor, sex rätt blev värt 127 kronor och fem 16 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Gulddivisonen på Halmstadtravet stod i fokus på många sätt, bland annat var det tolvårige hemmahjälten Spring Eroms avskedsf&o..


Gulddivisonen på Halmstadtravet stod i fokus på många sätt, bland annat var det tolvårige hemmahjälten Spring Eroms avskedsföreställning.
Men Spring Erom fick nöja sig med ett femtepris i skymundan av Dante Boko som imponerade stort i händerna på sin tränare Lutfi Kolgjini.
Lutfi Kolgjini som inte kört sin stjärna på 21 starter. Senast chefen själv körde var vid en V75-seger i augusti i fjol.
- Det är en jävla härligt häst, fantastisk, en riktig king, sa Lutfi Kolgjini direkt efter lördagens segerlopp.
Dante Boko kom tidigt till ledningen och höll sedan ett högt tempo i ledningen: 1.09,5 första 500 och 1.10,5 första 1000.
- På långsidan hade det runnit ut lite vatten på banan och han sprang och tvekade och bromsade ett par gånger, då bestämde jag mig för att dra på lite för att få honom att hålla fokus framåt istället. Sedan dansade han undan ganska enkelt, kommenterade Lutfi Kolgjini det höga tempot i loppet.
Dante Boko belönades med 200 000 kronor att lägga till sina tidigare 7,2 miljoner kronor.
- Vi har haft ett upplägg att det är en månad mellan starterna för att hans ka kunna tävla på, så han kommer starta i Prix du Luxembourg slutet på januari i Paris, berättade Lutfi Kolgjini.

Spring Erom femma i avskedet
Gulddivisionen var namngiven ”Spring Eroms lopp” och tränaren Dan Widegren var samlad sedan han sett sin stjärna bli femma i sista starten i karriären.
- Jag känner mig bara glad faktisk, inte för att han ska sluta givetvis, men att han är en så fin häst och att jag haft lyckan att ha honom. Han har gett mig så otroligt mycket.
- Han är väl värd det här nu att gå i pension och ha det bra. En levnadsglad häst. Han vill bara göra det här, han älskar det.  Det är en fantastisk individ helt enkelt, sa Dan Widegren.

Dubbel för Uhrberg
Axevallatränaren Sofia Aronsson var expertkommentator i TV12 och TV4 och hon fick inleda lördagen på Halmstad med att se sin egentränade Legoholm Zon skrälla i V75-1.
Legoholm Zon gjorde jobbet själv i tredjespår sista 700 meterna och tillsammans med Thomas Uhrberg vann 15-oddsaren till slut mycket imponerande.
- Hon var bara bäst faktiskt, det var hon. Jag vet inte vad jag ska säga. Hon har knallform, det kan vi inte sticka under stolen med, sa Sofia Aronsson
Thomas Uhrberg var dagens kusk på V75 och han vann även V75-5 (Top 7) med Västerbo Exact, som avgjorde mycket enkelt över upploppet. Den sexårige valacken tränas av hemma-amatören Roger Persson som tillhörde de gladaste på Halmstadtravet.
Ännu gladare var troligen den Harry Boy-spelare på ATG.se som blev ensam med sju rätt på Top 7. Kupongen kostade 48 kronor och vinsten blev 1 097 329 kronor.

Ingves årstid
V75-2 fick en dramatisk upplösning där till slut Yankee Sensation fick tummen upp av domarna. Den fyraårige hingsten hade stora problem med travet sista biten men lyckades med full assistans av kusken Peter Ingves hålla sig i rätt gångart. Även målfotot var på Yankee Sensations sida mot Machiavelli som avslutade sylvasst längst ut i banan.
- Jag kände aldrig att det var galopp eller något, han tar något felsteg ibland så där…men det var inte ens galoppnära. Jag tyckte själv att jag var klar etta, sa Peter Ingves.
Dagens mest överlägsna vinnare fick vi se i V75-4 där Julia Af Solnäs vann i utklassningsstil. Från tredje utvändigt svepte Peter Untersteiner till ledningen i sista sväng och försvann sedan ifrån konkurrenterna med det fyraåriga stoet.

Dagens Dubbel 30 år
Spelformen Dagens Dubbel firade på lördagen 30 år och jubileumsvinnare blev Justice Ås och Uptothe Chapel.
Favoriten Justice Ås tog hand om ledningen direkt i V75-6 (DD-1) och Peter Untersteiner hade bra kontroll även om Slide So Easy avslutade vasst. Segern innebar samtidigt att Peter Untersteiner snuvade sonen Johan på tränarchampionatet på Halmstadtravet.
I V75-7 (DD-2) skrällde det rejält då 13-oddsaren Uptothe Chapel avslutade starkast i händerna på formstarke Peter Ingves.
- Det är ju mina veckor nu…, sa Peter Ingves som fick ihop sju V75-seger i december.
Joakim Lövgren tränar vinnaren och DD-oddset blev 26,57.
Sju rätt på V75 gav 45 174 kronor. Sex rätt 388 kronor och fem rätt 36 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gulddivisonen på Halmstadtravet stod i fokus på många sätt, bland annat var det tolvårige hemmahjälten Spring Eroms avskedsf&o..


Gulddivisonen på Halmstadtravet stod i fokus på många sätt, bland annat var det tolvårige hemmahjälten Spring Eroms avskedsföreställning.
Men Spring Erom fick nöja sig med ett femtepris i skymundan av Dante Boko som imponerade stort i händerna på sin tränare Lutfi Kolgjini.
Lutfi Kolgjini som inte kört sin stjärna på 21 starter. Senast chefen själv körde var vid en V75-seger i augusti i fjol.
- Det är en jävla härligt häst, fantastisk, en riktig king, sa Lutfi Kolgjini direkt efter lördagens segerlopp.
Dante Boko kom tidigt till ledningen och höll sedan ett högt tempo i ledningen: 1.09,5 första 500 och 1.10,5 första 1000.
- På långsidan hade det runnit ut lite vatten på banan och han sprang och tvekade och bromsade ett par gånger, då bestämde jag mig för att dra på lite för att få honom att hålla fokus framåt istället. Sedan dansade han undan ganska enkelt, kommenterade Lutfi Kolgjini det höga tempot i loppet.
Dante Boko belönades med 200 000 kronor att lägga till sina tidigare 7,2 miljoner kronor.
- Vi har haft ett upplägg att det är en månad mellan starterna för att hans ka kunna tävla på, så han kommer starta i Prix du Luxembourg slutet på januari i Paris, berättade Lutfi Kolgjini.

Spring Erom femma i avskedet
Gulddivisionen var namngiven ”Spring Eroms lopp” och tränaren Dan Widegren var samlad sedan han sett sin stjärna bli femma i sista starten i karriären.
- Jag känner mig bara glad faktisk, inte för att han ska sluta givetvis, men att han är en så fin häst och att jag haft lyckan att ha honom. Han har gett mig så otroligt mycket.
- Han är väl värd det här nu att gå i pension och ha det bra. En levnadsglad häst. Han vill bara göra det här, han älskar det.  Det är en fantastisk individ helt enkelt, sa Dan Widegren.

Dubbel för Uhrberg
Axevallatränaren Sofia Aronsson var expertkommentator i TV12 och TV4 och hon fick inleda lördagen på Halmstad med att se sin egentränade Legoholm Zon skrälla i V75-1.
Legoholm Zon gjorde jobbet själv i tredjespår sista 700 meterna och tillsammans med Thomas Uhrberg vann 15-oddsaren till slut mycket imponerande.
- Hon var bara bäst faktiskt, det var hon. Jag vet inte vad jag ska säga. Hon har knallform, det kan vi inte sticka under stolen med, sa Sofia Aronsson
Thomas Uhrberg var dagens kusk på V75 och han vann även V75-5 (Top 7) med Västerbo Exact, som avgjorde mycket enkelt över upploppet. Den sexårige valacken tränas av hemma-amatören Roger Persson som tillhörde de gladaste på Halmstadtravet.
Ännu gladare var troligen den Harry Boy-spelare på ATG.se som blev ensam med sju rätt på Top 7. Kupongen kostade 48 kronor och vinsten blev 1 097 329 kronor.

Ingves årstid
V75-2 fick en dramatisk upplösning där till slut Yankee Sensation fick tummen upp av domarna. Den fyraårige hingsten hade stora problem med travet sista biten men lyckades med full assistans av kusken Peter Ingves hålla sig i rätt gångart. Även målfotot var på Yankee Sensations sida mot Machiavelli som avslutade sylvasst längst ut i banan.
- Jag kände aldrig att det var galopp eller något, han tar något felsteg ibland så där…men det var inte ens galoppnära. Jag tyckte själv att jag var klar etta, sa Peter Ingves.
Dagens mest överlägsna vinnare fick vi se i V75-4 där Julia Af Solnäs vann i utklassningsstil. Från tredje utvändigt svepte Peter Untersteiner till ledningen i sista sväng och försvann sedan ifrån konkurrenterna med det fyraåriga stoet.

Dagens Dubbel 30 år
Spelformen Dagens Dubbel firade på lördagen 30 år och jubileumsvinnare blev Justice Ås och Uptothe Chapel.
Favoriten Justice Ås tog hand om ledningen direkt i V75-6 (DD-1) och Peter Untersteiner hade bra kontroll även om Slide So Easy avslutade vasst. Segern innebar samtidigt att Peter Untersteiner snuvade sonen Johan på tränarchampionatet på Halmstadtravet.
I V75-7 (DD-2) skrällde det rejält då 13-oddsaren Uptothe Chapel avslutade starkast i händerna på formstarke Peter Ingves.
- Det är ju mina veckor nu…, sa Peter Ingves som fick ihop sju V75-seger i december.
Joakim Lövgren tränar vinnaren och DD-oddset blev 26,57.
Sju rätt på V75 gav 45 174 kronor. Sex rätt 388 kronor och fem rätt 36 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jörgen Westholm, 45, har etablerat sig som en av trav-Sveriges stora tränare. Fortfarande utvecklas den egna gården utanför Sala och 17 jun..


Jörgen Westholm, 45, har etablerat sig som en av trav-Sveriges stora tränare. Fortfarande utvecklas den egna gården utanför Sala och 17 juni invigs ännu en pusselbit på väg mot den ”perfekta” träningsanläggningen - ett nytt unghäststall.
- Det innebär att vi kan hålla unghästarna separerade från tävlingshästarna. På sikt tror jag det gör att resultatet kommer bli ännu bättre, säger Jörgen Westholm som totalt managerar 98 hästar för dagen.
- När allt är färdigt som jag vill ha det kommer vi kunna ha 120 hästar i träning och ändå ha kontroll på det hela.

Proffstränare i 20 år
I fjol travade stallets hästar in drygt tolv miljoner kronor – rekord!
I år är målsättningen att slå de siffrorna.
- Ja, det målet satte vi tillsammans, personalen, när året började.
Just tillsammans är ett nyckelord hos Jörgen Westholm. Han har aldrig kallats sitt stall för Stall Westholm utan alltid Team Westholm.
- Jag själv är bara en bricka mitt i verksamheten. För att det ska fungera måste ”allt” fungera, inte bara själva stallet.
Hur många är ni i teamet?
- Säkert 500, jag menar…alla räknas, även alla hästägare. Det här är något vi gör tillsammans. Många hästägare är kvar sedan jag körde igång och det är jag stolt över, säger Jörgen Westholm som kvitterade ut sin proffslicens 1997.

Stark start på 2017
2017 har inletts starkt och till och med 4 juni har stallets hästar tjänat drygt 6,7 miljoner kronor. Vid samma tidpunkt i fjol, rekordåret, stod man på 4,3 miljoner kronor.
- Det innebär att det finns chans att slå all time high, säger Jörgen Westholm nöjt.
Vad är förklaringen till att det går så bra?
- Vi har en hög lägstanivå.
- Hästarna går bra här hemma och det går även bra i Frankrike, säger Jörgen Westholm som för dagen har nio hästar på travträningsanläggningen Grosbois utanför Paris.

Strålande inledning på juni
I maj startade stallet nio hästar på V75 med resultatet sex andrapris. Något som travjournalister påpekat.
- Som tränare kan jag vara nöjd med andraplatserna på V75, men som kusk är man såklart besviken som tvåa just i tävlingsmomentet. Men jag har sagt att juni får bli ettornas månad istället, säger Jörgen Westholm.
Juni har inletts strålande. I helgen som gick blev det en V75-seger genom Flash Hammering på Mantorp och även en storloppsseger värd 350 000 kronor på Axevalla då White Lightning vann Guldstoet.
- Två helfabrikats-segrar, då är det extra kul.
Helfabrikats-segrar?
- Att jag tränar och även kör själv, det glöms ofta i sporten. Media är dåliga på att belysa tränarna, säger Jörgen Westholm och bjuder på följande visdomsord: "En bra tränad häst kan alla vinna med - men en dåligt tränad häst kan ingen vinna med."

Jagar tre x 300 000 kronor
På onsdagen har Team Westholm chans till nya segrar när man selar ut tre hästar inom V86-spelet på Solvalla. Samtliga tre startar i olika klasser av ”Margaretas Tidiga Unghästserie”, som lockar med 300 000 kronor till vinnaren i varje lopp.
- Alla cred till Svenskt Travsport, Solvalla och Margareta Wallenius-Kleberg, som lagt en tredjedel vardera, för att de fått ihop den här fantastiska serien. Ett stort tack till alla, sådana här initiativ är viktiga.
Först ut av Team Westholms hästar är Amalia Cash (V86-4), som brottas med ett svårt utgångsläge med spår 12 bakom startbilen bland de fyraåriga stona. Amalia Cash hade tre raka segrar före galoppen senast.
- Hon fjantade sig lite första biten och galopperade, jag tror inte hon gör om det på onsdag. Nu blir det barfota fram för första gången. Hon känns fin, men från spår 12 kan man inte sikta på mer än en pallplats. Hon ska ändå streckas på sin höga kapacitet, säger Jörgen Westholm.
M.T.Machiavelli (V86-6) fick spår 5 bakom startbilen mot treåriga kullkamrater.
- Han fick inte aktionen att flyta senast och hade krafter kvar. Nu blir det barfota runt om och vi får se om det flyter bättre för honom då. Han kan öppna okej, säger Jörgen Westholm.
Sete (V86-8) har innerspår i klassen fyraåriga hingstar och valacker.
- Jag är glad över spåret även om han inte är inte speciellt startsnabb. Här blir det ett invändigt lopp och vid högt tempo och fin resa kan han hugga bland de tre.
Bästa chansen?
- Det är ingen het chans, men Amalia Cash är vår bästa chans trots ett iskallt utgångsläge.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-09 2016-12-09 Danmark-3 Kent Friborg 1800/6 B 0 36
2016-09-23 2016-09-23 Danmark-2 Kent Friborg 2140/5 B 0 25
2016-08-26 2016-08-26 Charlottenlund-5 Kent Friborg 2000/9 B 0 90
2016-07-22 2016-07-22 Danmark-8 Kent Friborg 2160/7 B 3 87
2016-05-25 2016-05-25 Åby-1 Conrad Lugauer 2140/3 C 0 18.1 165
2016-05-13 2016-05-13 Danmark-8 Kent Friborg 2160/7 C 2 68
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-6 André Eklundh 2640/7 B 2 16.7 82
2017-12-03 2017-12-03 Charlottenlund-5 Birger Jørgensen 2000/7 B 1 82
2017-11-05 2017-11-05 Danmark-3 Birger Jørgensen 1900/5 A 1 42
2017-10-08 2017-10-08 Charlottenlund-7 Birger Jørgensen 2000/4 A 0 41
2017-08-25 2017-08-25 Charlottenlund-6 Birger Jørgensen 2000/10 A 2 35
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-3 Ulf Ohlsson 2640/6 C 0 15.4 161
2017-06-23 2017-06-23 Danmark-2 Birger Jørgensen 2140/4 B 1 38
2017-04-15 2017-04-15 Danmark-3 Kent Friborg 2640/4 B 0 15
2017-03-19 2017-03-19 Charlottenlund-4 Birger Jørgensen 2000/8 B 1 24
2017-03-03 2017-03-03 Danmark-6 Kent Friborg 1900/2 C 1 30
2017-02-18 2017-02-18 Danmark-8 Kent Friborg 1640/6 A 0 35
2017-02-03 2017-02-03 Danmark-2 Kent Friborg 2140/2 B 1 55
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-10 Birger Jørgensen 2000/9 B 0 36
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-6 Birger Jørgensen 2000/1 B 3 21
2018-11-28 2018-11-28 Åby-8 André Eklundh 2640/4 B 0 g 78
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 André Eklundh 1640/6 D 4 11.6 276
2018-10-21 2018-10-21 Danmark-3 Kent Friborg 2140/8 B 0 39
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-9 André Eklundh 2140/5 B 3 13.2 98
2018-08-26 2018-08-26 Charlottenlund-10 Christoffer Eriksson 2000/11 B 4 13.9 77
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-4 André Eklundh 3140/4 A 0 18.7g 74
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-5 André Eklundh 2640/7 A 0 g 63
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 André Eklundh 2140/6 A 0 12.0 293
2018-05-12 2018-05-12 Åby-6 André Eklundh 2140/1 D 1 12.2 36
2018-04-22 2018-04-22 Danmark-9 Kent Friborg 2060/4 D 0 77
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-8 André Eklundh 2140/10 D 3 14.4 333
2019-12-15 2019-12-15 Danmark-2 Kent Friborg 2140/4 C 0 55
2019-11-22 2019-11-22 Danmark-6 Kent Friborg 2640/1 D 0 125
2019-11-03 2019-11-03 Danmark-4 Kent Friborg 2060/5 D 3 43
2019-10-27 2019-10-27 Charlottenlund-9 Kent Friborg 2000/5 D 3 59
2019-10-06 2019-10-06 Charlottenlund-8 Kent Friborg 2000/7 D 2 79
2019-10-06 2019-10-06 Charlottenlund-4 Kent Friborg 2000/4 D 2 156
2019-09-15 2019-09-15 Danmark-5 Kent Friborg 2140/7 D 0 264
2019-08-25 2019-08-25 Charlottenlund-12 Kent Friborg 2000/6 C 0 14.2 164
2019-08-09 2019-08-09 Danmark-7 Birger Jørgensen 1800/1 C 0 34
2019-07-22 2019-07-22 Danmark-3 Birger Jørgensen 2060/4 C 3 196
2019-07-07 2019-07-07 Danmark-10 Kent Friborg 1800/6 C 2 42
2019-06-28 2019-06-28 Danmark-6 Kent Friborg 1900/3 C 1 46
2019-06-10 2019-06-10 Danmark-7 Birger Jørgensen 2060/4 C 0 55
2019-05-30 2019-05-30 Danmark-7 Birger Jørgensen 1900/2 C 0 82
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-2 Birger Jørgensen 2000/8 D 0 12.6 512
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/1 D 4 13.5 67
2019-04-07 2019-04-07 Danmark-4 Birger Jørgensen 2140/2 B 0 34
2020-12-29 2020-12-29 Danmark-5 Kent Friborg 2140/5 D 4 14.7 301
2020-12-13 2020-12-13 Danmark-5 Kent Friborg 1900/9 C 3 47
2020-11-29 2020-11-29 Danmark-5 Kent Friborg 1640/5 D 0 148
2020-11-15 2020-11-15 Charlottenlund-6 Kent Friborg 2000/3 D 0 440
2020-11-06 2020-11-06 Danmark-7 Kent Friborg 2140/1 C 0 176
2020-10-24 2020-10-24 Danmark-5 Kent Friborg 1900/3 C 0 139
2020-10-11 2020-10-11 Charlottenlund-8 Jeppe Juel 2000/5 D 3 283
2020-10-02 2020-10-02 Danmark-5 Kent Friborg 1900/4 C 0 156
2020-09-13 2020-09-13 Danmark-4 Kent Friborg 2140/7 C 0 105
2020-08-30 2020-08-30 Charlottenlund-8 Jeppe Juel 2000/4 D 4 12.9 124
2020-08-07 2020-08-07 Danmark-4 Kent Friborg 2140/8 D 0 204
2020-07-18 2020-07-18 Danmark-3 Kent Friborg 1640/7 C 2 45
2020-06-26 2020-06-26 Charlottenlund-7 Kent Friborg 2000/5 D 0 229
2020-06-12 2020-06-12 Danmark-5 Kent Friborg 2140/3 C 0 237
2020-06-01 2020-06-01 Danmark-5 Kent Friborg 2060/6 D 0 375
2020-05-22 2020-05-22 Danmark-4 Kent Friborg 2140/6 B 0 60
2020-04-21 2020-04-21 Danmark-6 Kent Friborg 2140/4 B 0 361
2021-01-09 2021-01-09 Danmark-7 Kent Friborg 1640/5 C 0 101ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se