Lucifer Lane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Lucifer Lane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Lucifer Lane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Lucifer Lane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Lucifer Lane


Det bjöds på rafflande lopp och vild körning på många händer i lördagens finaler i V75®. Vi börjar med omgå..


Det bjöds på rafflande lopp och vild körning på många händer i lördagens finaler i V75®. Vi börjar med omgångens sportsliga clou, Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst, tillika finalen i Gulddivisionen, där det blev en härlig duell. Cyber Lane tog planenligt hand om ledningen efter lite körning inledningsvis, och öppnade första halvvarvet efter 1.08. Erik Adielsson hamnade bra till i tredje par utvändigt med Very Kronos men gjorde tidigt slag i saken och sände fram Very Kronos utvändigt om ledande Cyber Lane 1500 meter kvar. Första rundan travades efter 1.11,7 och det blev sedan en envig mellan de båda stjärnhästarna under slutvarvet. Very Kronos var väldigt gåvillig den här dagen och låg friskt på bettet i dödens. Han gick i närkamp med Cyber Lane och det stod och vägde över upploppet. Men kort före mål slog Very Kronos klorna i ledaren och avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev vassa 1.10,9/2140a och förstapriset var 300 000 kronor. Antonio Trot spurtade strålande till tredjeplatsen efter att ha legat sist loppet igenom.
– Det är lätt att ta till sig honom för det har varit en lite brokig väg. Även om det gick fort så gick det inte äckligt fort. Att jobba ner Cyber Lane är inte det enklaste. Vi klarade det inte senast men nu gjorde vi det, sa Svante Båth.
– Min känsla var att om jag kommer hyggligt på det så kör jag sista sjuhundra. Men han var extremt framåt och sådär vass som han var för två år sedan. Det var någonting i honom som gjorde att han verkligen ville springa och jag var tvungen att ge mig iväg innan Lucifer Lane tagits upp i dödens och tempot sänkts. Jag har stor respekt för Cyber Lane men det var lite tuffare tempo idag än senast och det kanske gynnade Very. Det kändes tvåhundra meter kvar att vi skulle ta det. Men hatten av även för Cyber Lane som krigade hela vägen hem, sa Erik Adielsson.
Johan Untersteiner berättade följande efter andraplatsen med Cyber Lane.
– Vi fick helt enkelt stryk av en bättre häst. Det var ett liknande scenario som på Jägersro men idag var den andra bättre, sa Johan.

Stjärnsmäll knockade spelarna direkt
Det var som sagt rivit körning på flera håll i loppen idag och V75 inleddes med en riktig stjärnsmäll för spelarna när I Love Paris megaskrällde för Carl Johan Jepson. Det Björn Goop-tränade stoet var en av omgångens minst spelade hästar och streckad på 0,94 procent. Favorit i Stoeliten var Björn Goop själv bakom Mellby Free som tog ledningen och svarade resolut upp den när för Dear Friend pressade och sedan när Hevin Boko ställde en fråga efter ett drygt halvvarv. Mellby Free drog anförde i ett stenhårt tempo och öppnade första varvet efter 1.11,3. Det satt naturligtvis i benen till slut och när Goop körde undan vad som gick i sista sväng och Johan Untersteiner gick ut från rygg på ledaren med Dear Friend löste sig allt för I Love Paris från tredje par invändigt. Perfekt framlotsad av Carl Johan Jepson tog sig det tioåriga stoet förbi kort före mål och jättesmällen var ett faktum.

Ny smäll i andra med en 1-procentare
Som om inte stjärnsmällen i den första avdelningen var nog, sattes spelarna på prov även i den andra. Även här blev det en 1-procentare som slog till när Red Mile Brodde skrällde för Jörgen Sjunnesson till 53 gånger pengarna. Efter en resa i rygg på ledande storfavoriten Global Agreement kom luckan som på beställning tvåhundra meter kvar. Red Mile Brodde tackade för det genom att avsluta sylvasst och besegra storfavoriten precis på mållinjen. Segertiden blev 1.12,8/2140a och tränar gör Ola Karlsson på Jägersro.
– Det här var fantastiskt skoj. När vi fick hästen jobbade han väldigt bra i början men underpresterade i lopp. Ägarna har haft tålamod. Jag har aldrig vunnit en final tidigare. Det smäller jäkligt högt, sa Ola Karlsson.

Fenomenalt tapper Farlander Am imponerade stort
I V75-3 fick vi se en fenomenal insats av Farlander Am som bara fortsätter att imponera ännu mer efter de topplopp han har gjort vid tidigare V75-segrar. Via en snabb start svarade han och Stefan Persson resolut ut favoriten Cab Lane och Björn Goop via en stenhård inledning i första kurvan. Tempot var mördande högt och de första 500 metrarna travades efter 1.05. En riktig mjölksyre-inledning med andra ord men det brydde sig inte Farlander Am om. Trots att han blev tufft utmanad till slut så sträckte han berömvärt på sig över upploppet och höll undan säkert före en bra avslutande Born Unicorn. En oerhört imponerande insats på segertiden 1.11,5/2140a. Vid sidan av banan stod tränaren Johan Svensson som var lika tagen som många andra av hästens prestation.
– Jag är helt mållös alltså. Det ska ju inte gå det här egentligen men han visar återigen sin vilja genom att vilja springa. Inte med den 1.05-öppningen och Cab Lane över sig. Stefan frågade innan hur vi skulle göra och jag sa du får köra som du vill, sa Johan Svensson som även berättade att det nu blir vintervila för Farlander Am.

Dubbelseger för Kontio och Nurmos
Jorma Kontio och Timo Nurmos tog en dubbelseger på V75 och de gjorde det genom hästarna Chicharita i finalen av Diamantstoet och Västerbo Pokerface i klass 1-finalen. Chicharita kördes tidigt till ledningen och Kontio drog i ett hårt och jämnt tempo för att inte ge tilläggshästarna en chans att komma ifatt. Hon försvann ifrån konkurrenterna till andra raka segern i V75 på tiden 1.12,4 med till synes en hel del krafter i behåll. Det var bara fyra tiondelar över Some Summits svenska rekord.
Med Västerbo Pokerface ställde Kontio på i spåren dryga varvet kvar, efter att innan dess ha suttit och gottat sig i fjärde par utvändigt, samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten med ledande Royce Rolls och utvändige Dwayne Zet. Västerbo Pokerface svepte runt konkurrenterna i ett nafs och drog undan i sista kurvan i splendid isolation. Speedy Tilly blev närgången mitt på upploppet men Västerbo Pokerface sträckte på sig och svarade ärligt till en lätt seger. Vinnartiden finfina 1.11,4/2140a.

Tungt favoritfall ordnade miljonutdelning
Däremot förlorade omgångens största favorit Seismic Wave. Han föll tungt efter ett ha fått en stygg inledning via tredjespår fram till dödens. Hästen fick problem med aktionen in på upploppet och galopperade som slagen kort före mål. Vann gjorde istället Dragster som verkligen inte behöver be om ursäkt för sin seger. Tvärtom gjorde hästen en femstjärnig insats som drog tåget själv i tredjespår sista sjuhundra metrarna och krigade hela vägen hem. Tränaren Roger Malmqvist har satt hästen i ett strålande skick när nu den andra raka segern i V75 bärgades. I sulkyn satt Erik Adielsson som vann dubbelt på V75.
Den här skrällbetonade omgången slutade med att sju system hittade alla sju vinnarna. De belönades med drygt 3,7 miljoner kronor enbart på sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


I en lång rad av år har första lördagen i maj inneburit stortrav med V75 i Örebro.I fjol debuterade hemmahästen Lucifer Lane i g..


I en lång rad av år har första lördagen i maj inneburit stortrav med V75 i Örebro.
I fjol debuterade hemmahästen Lucifer Lane i gulddivisionen den här tävlingsdagen och slutade fyra mot äldre hästar.
Tränaren Thomas L Nilsson hade hoppats på en plats i guld det här året också med den nu sex år gamle hingsten - men poängen räckte inte riktigt för att komma med.
I stället blir uppgiften storloppet Orebro Intn’l som körs som den avslutande avdelningen på V75 på lördag. Ett lopp över mastiga tre kilometer.
- Det är första gången han tävlar över 3000 meter men han kändes så bra över 2640 meter senast att jag inte tror att tre varv ska påverkar honom negativt. Om vi hade känt så skulle vi naturligtvis inte varit med i loppet. Vi kör samma i utrustningsväg, säger tränarsonen Johan A Nilsson, ordinarie kusk på familjehästen.
På lördag ligger en större jackpot på V75 i potten. Enligt spelbolaget ATG:s beräkningar kan en ensam vinnare med sju rätt kamma hem runt 75 miljoner kronor.
Örebrohästen blir en av de tre-fyra mest betrodda i en mycket jämn upplaga av Örebro International (V75-7)
Lucifer Lane var knappt slagen tvåa i Sprintermästaren i Halmstad som fyraåring. Johan A Nilsson tråcklade sig ut i den sista kurvan och såg ut att gå mot segern med Lucifer Lane som dock fick stryk på målfoto den dagen mot Perfect Spirit och Örjan Kihlström.
En halv miljon var andraplatsen värd i Sprintermästaren.
- Han har varit bra hela tiden. Det största jag vunnit med honom är solklart Breeders’Crown-finalen för treåringar.

”Smällfin hela vägen”
Lucifer Lane kommer med tre lopp i kroppen i år till lördagens uppgift. Det blev seger i årsdebuten, en sjätteplats i gulddivisionen på Jägersro i början av april och seger i den senaste starten.
- Årsdebuten var vi nöjda med och faktiskt så gjorde han ett fint lopp på Jägersro också lite i skymundan. Senast var han smällfin hela vägen! Visst, vi fick köra rätt så långsamt första varvet men sedan gick han ifrån på väldigt pigga ben, säger Johan.

Drömmer om Elitloppet
Pappan Thomas L Nilsson brukar säga att det tagit 40 år för honom att få fram en sådan bra häst som Lucifer Lane.
Redan för två år sedan – efter hästens seger i ett av försöksloppen till Kungapokalen – ville en del experter se hästen som ”en rolig” i Elitloppet.
Även om hästen är allround är sprinterdistansen hästens bästa gren.
Kusken Johan A Nilsson vågar nästan inte säga det högt. Men visst drömmer familjen om en plats i Elitloppet i maj.
- Därför var gulddivisionen över kort distans vårt förstaval den här dagen. Nu gäller det att han gör ett riktigt bra lopp över tre varv på lördag för att det överhuvudtaget ska vara aktuellt med en inbjudan.
- Rent tekniskt så är det väl i år vi skulle ha störst chans i Elitloppet på grund av alla omständigheter.  Det är 16 hästar som ska vara med så varför skulle inte han kunna vara med i diskussionen om de sex sista platserna? Vi får se efter helgen hur allt verkar.
Hur kommer han att klara tre kilometer på lördag tror du?
- Det beror på hur loppet blir kört. Skulle vi haft läge på ledningen och fått vara på innerspår tror jag absolut att han skulle kunna vinna över tre varv. Men nu ska det plockas in 40 meter och det är bra hästar med. Allt är lite beroende på vilket lopp vi får.
Vad säger du till spelarna som sitter med sina funderingar inför V75-7?
- Lucifer Lane känns jättefin och jag blir absolut inte förvånad om han vinner. Men det är första gången han provar tre varv och det ska plockas in två tillägg. Ja, det är inte bara att ”kliva ut” i spåren för mig som kusk. Jag skulle inte heller bli förvånad om hästarna längst fram springer en 13-tid på lördag och då blir det förstås tufft.

Mikael Wikner, Kanal 75


Thomas L Nilsson-tränade Lucifer Lane har inlett säsongen starkt och redan tangerat fjolårets segerskörd. Enkel spetsviktoria i årsde..


Thomas L Nilsson-tränade Lucifer Lane har inlett säsongen starkt och redan tangerat fjolårets segerskörd. Enkel spetsviktoria i årsdebuten följdes upp med ett snällt upplägg i Paralympiatravets andra deltävling och när han nu kördes i ledningen igen kom säsongens andra fullträff. Sexåringen försvarade enkelt sitt innerspår bakom startbilen och efter ett inledningsvarv på beskedliga 1.16 var det aldrig något snack om vart segern skulle gå. På den sista bortre långsidan skärpte körande Johan A Nilsson tempot och över upploppet gick hingsten undan med till synes gott om krafter i behåll. Det var Lucifer Lanes första seger över 2 640 meter och den togs på kilometertiden 1.13,1 och belönades med 35 000 kronor.
- Jag fick loppet dit jag ville och är helnöjd med hästen. De var uppe och kände lite på oss under vägen men det var bara positivt och höll honom fokuserad, sa segerkusken som också upplyste om att Lucifer Lanes nästa start troligen blir i gulddivisionen hemma i Örebro 2 maj.

Ola Johansson, Kanal 75


 Semifinaler på Solvalla och finaler på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Det har varit upplägget för Breeders’ Crown sedan 2009.T..


 Semifinaler på Solvalla och finaler på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Det har varit upplägget för Breeders’ Crown sedan 2009.
Två år senare började man köra tre semifinaler där de fyra främsta går vidare i varje klass, vilket är förutsättningarna inför söndagen.
En titt i backspegeln visar att tränarna som får välja startspår först knappast förbättrar sina vinstchanser i finalen.
Att försöksvinnare har störst chans att vinna finaler borde vara en självklarhet.
Inte nog med att hästarna visat sig bäst ett par veckor innan, de får dessutom fördelen av att välja utgångsläge.
Men den ”fördelen” har visat sig bedräglig, åtminstone när det kommer till Breeders’ Crown.

Lika bra att vara tvåa
Åtta år av Breeders’ Crown-finaler med samma upplägg har nämligen visat att försökstvåorna är precis lika framgångsrika som försöksvinnarna.
Trots att de startar från ”sämre” utgångslägen och är betydligt mindre betrodda av spelarna.
Hur kan det komma sig?
Det finns flera tänkbara förklaringar: slumpen, att fler försökstvåor gick i mål med krafter kvar och således kan ”höja sig” till finalen, att stallbacken på Sundbyholmstravet till skillnad från Solvalla ligger efter mål, att upploppet är längre på Solvalla, att det är svårt att tävla på topp två lopp i rad i slutet på säsongen, att (fyll i själv)…
Eller så är det så enkelt att tränarna till semivinnarna stadigt misslyckas med att välja optimala startspår för att vinna finalen.
En genomgång av de 32 BC-finaler som körts sedan 2011 visar att startspåren 4 och 5 varit segerrikast.
Detta är ingen överraskning för den som studerar travstatistik, 4 och 5 har varit de segerrikaste startspåren bakom bilen varje säsong under de senaste 20 åren om man ser till riket i stort.
Det intressanta är att dessa startspår i princip ignorerats av de tre semifinalvinnarna i Breeders’ Crown.
Spår 1,2,3 är de som i regel tagits av tränarna som fått välja spår först. Några undantag har sett spår 2,3,4 gå till försöksvinnarna.
I år har vi tre exempel på det förstnämnda och ett på det sistnämnda.
Jämför det med nedanstående tabell som visar vinnarna av Breeders’ Crown-finalerna sedan 2011:

Vinnare av Breeders’ Crown-finaler sedan 2011.
Spår: häst (odds) semifinalplacering

Spår 1: In Toto Sund (54) 1, Nettan Palema (23) 1, Cyber Lane (48) 1, Grant Boko (53) 1
Spår 2: Kadett C.D. (20) 1, Conrads Rödluva (15) 1, Lucifer Lane (108) 1
Spår 3: Mellby Free (25) 1, Candy la Marc (63) 1, 3 Fascination (15) 1, Global Welcome (18) 1
Spår 4: Unrestricted (137) 2, Miss Beniss (211) 2, Rhyme Broline (288) 2, Olympia Tilly (151) 2, Amazon Am (21) 1, Vincennes (20) 1, Psycho (43) 2
Spår 5: Trinity Zet (78) 2, Youana (77) 3, Selmer I.H. (93) 2, Nuncio (15) 2, Västerbo Fantast (79) 3, Treasure Kronos (54) 2
Spår 6: Target Kronos (315) 3, Barracuda River (203) 3
Spår 7:
Spår 8: Manalapan (348) 4
Spår 9: Digital Ink (21) 2, Pacific Broline (108) 2, Perfectly Enough (22) 2
Spår 10: Backfire (93) 2, Jonesy (560) 3
Spår 11:
Spår 12:

Summering av antalet vinnare per startspår:
Spår 1: 4
Spår 2: 3
Spår 3: 4
Spår 4: 7
Spår 5: 6
Spår 6: 2
Spår 7: 0
Spår 8: 1
Spår 9: 3
Spår 10: 2
Spår 11: 0
Spår 12: 0

Tabellerna visar på flera intressanta fakta.
Om vi börjar bakifrån är det väldigt ovanligt att en semifinalsfyra vinner finalen.
Detta är givetvis helt logiskt.
Det enda exemplet är Manalapan som slog till i hingstar/valackernas final för fyraåringar 2012.
Det är också det enda exemplet på en vinnare från något av spåren 7-8-11-12.
Antalet semifinalstreor som vunnit finalen är fem.
Noterbart är att fyra av dessa startat från spår 5 eller 6.
När det kommer till semivinnare och semitvåor är det däremot helt jämnt, 13-13.
Vid en första anblick ter det sig förstås märkligt, men tittar man närmare på vilka startspår som vunnit blir bilden klarare.
Spår 4 och 5 är de utgångslägen som producerat flest finalvinnare, och därifrån startar i regel hästar som varit tvåa i sina semifinaler.

Högst ROI för spår 4
Spelarna går i regel på tränarnas linje och lägger sina pengar på försöksvinnare från spår 1-2-3. Det gör att utbetalningen blir väldigt skev. Eftersom spår 1-2-3 ofta är favoritspelade, men vinner mer sällan än spår 4-5 så blir ROI (Return of Investment) oerhört olika.

Totalt vinnarodds per spelad tiokrona (ROI)
Spår 1: 178 (0,56)
Spår 2: 143 (0,45)
Spår 3: 121 (0,38)
Spår 4: 871 (2,72)
Spår 5: 396 (1,24)
Spår 6: 518 (1,62)
Spår 7: - (0)
Spår 8: 348 (1,29)
Spår 9: 151 (0,47)
Spår 10: 653 (2,04)
Spår 11: - (0)
Spår 12: - (0)

Tabellen visat att startspåret man framförallt ska luta sig mot i BC-finaler är 4 där varje investerad hundralapp gett 272 kronor tillbaka på vinnarspelet.
Ytterligare fyra utgångslägen visar positiv ROI medan försöksvinnarnas favoritspår är rena pesten som spelobjekt.
Ha det i åtanke inför söndagens travfest på Sundbyholmstravet.

Robin Johansson, Kanal 75


Den Timo Nurmos-tränade åttaåringen slutade fyra när han för tre veckor sedan gjorde första starten på över sju m&ari..


Den Timo Nurmos-tränade åttaåringen slutade fyra när han för tre veckor sedan gjorde första starten på över sju månader. När han på nytt gästade Solvalla var han segermogen. Sedan han tagit över ledningen av Lucifer Lane kunde Björn Goop dämpa tempot och över upploppet gick Zenit Brick undan till säker seger.
- Jag skulle säga att han var 20 procent bättre i dag jämfört med senast. Han kändes bra förra gången också men då kändes han tung och hade inget klipp i steget. I dag gick det mycket lättare för honom att springa, sa Björn Goop, som spår hästen en fin vinter.
- Han brukar vara en stjärna på vintern och känns minst lika fräsch som tidigare, så han kommer nog få en toppsäsong.
Zenit Brick noterades för kilometertiden 1.14,2 över 2 640 meter med autostart och segerchecken uppgick till 100 000 kronor. Totalt har hästen vunnit 23 av 76 lopp och tjänat nästan fem miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Som tre- och fyraåring tampades han i de stora årgångsloppen. Första året mot den äldre eliten har gått lite trögar..


Som tre- och fyraåring tampades han i de stora årgångsloppen. Första året mot den äldre eliten har gått lite trögare. Men i årets tionde start kom säsongens första fullträff för Lucifer Lane. Han katapultstartade till ledningen från spår sju bakom startbilen och efter att Johan A Nilsson fått dämpa tempot en bit avfärdade femåringen enkelt jättefavoriten Vainqueur R.P:s uppvakningsförsök genom slutkurvan och höll undan till seger på kilometertiden 1.13,1 över 2 100 meter.
- Han har känts bra hela tiden men haft lite stolpe ut och han har inte heller öppnat som han ska i år. Men i dag såg det bra ut och det var kul, sa hästens tränare Thomas L Nilsson, som härnäst siktar på gulddivisionen på Färjestad 21 oktober med sin topphäst.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-10 Johan A Nilsson 2140/2 C 1 14.5 108
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-8 Johan A Nilsson 2140/4 C 1 13.6 20
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 Johan A Nilsson 2140/4 B 1 13.9 45
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-11 Johan A Nilsson 2140/6 C 0 13.5 94
2017-09-06 2017-09-06 Åby-8 Johan A Nilsson 2140/4 B 1 13.8 22
2017-08-19 2017-08-19 Romme-10 Johan A Nilsson 1640/2 C 0 12.5 62
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-6 Johan A Nilsson 1609/8 B 1 12.8 35
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-6 Johan A Nilsson 2609/9 A 2 15.0 19
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-10 Johan A Nilsson 2140/8 B 5 13.6 114
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-11 Johan A Nilsson 2140/4 A 3 13.2 34
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-8 Johan A Nilsson 2140/7 A 1 13.9 109
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-8 Johan A Nilsson 1609/7 A 7 12.8 70
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Johan A Nilsson 2160/6 B 1 14.2 35
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-8 Johan A Nilsson 2140/5 C 3 14.7 35
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Johan A Nilsson 2140/7 C 1 16.4 61
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Johan A Nilsson 2140/8 D 1 18.7 23
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-8 Johan A Nilsson 2140/2 A 0 14.5 22
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-7 Johan A Nilsson 2100/3 B 1 13.4 27
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Johan A Nilsson 2140/4 B 0 12.3 140
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-9 Johan A Nilsson 2140/11 B 5 12.8 102
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-9 Johan A Nilsson 2640/12 A 0 13.9 35
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 Johan A Nilsson 2140/2 B 7 12.8 71
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-8 Johan A Nilsson 1609/2 B 2 12.7 32
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Johan A Nilsson 2140/6 A 4 11.7 46
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-10 Johan A Nilsson 2140/4 A 4 12.7 30
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Johan A Nilsson 2140/2 B 5 11.5 61
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Johan A Nilsson 2140/3 D 1 12.7 42
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-9 Johan A Nilsson 2100/2 B 1 14.7 26
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-7 Johan A Nilsson 1640/3 D 0 12.4 89
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-4 Johan A Nilsson 2640/5 C 3 14.3 66
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-7 Johan A Nilsson 1640/7 D 6 11.3 117
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-6 Johan A Nilsson 1640/9 C 1 11.5 26
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-6 Johan A Nilsson 2100/8 C 1 13.1 49
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Johan A Nilsson 1640/9 D 4 10.9 469
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 Johan A Nilsson 2180/11 B 3 13.1 13
2019-07-10 2019-07-10 Visby-6 Johan A Nilsson 2120/1 D 5 12.0 94
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-9 Johan A Nilsson 2080/3 C 3 12.7 23
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Johan A Nilsson 2140/6 C 5 12.6 149
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Johan A Nilsson 2640/2 C 4 13.4 160
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Johan A Nilsson 1609/3 D 6 10.5 392
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-7 Johan A Nilsson 1609/10 B 4 11.1 83
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-11 Johan A Nilsson 1640/2 C 5 10.5 194
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-10 Johan A Nilsson 2140/8 C str
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-10 Johan A Nilsson 2140/6 D 0 11.8 434
2020-11-14 2020-11-14 Romme-7 Johan A Nilsson 2640/11 C 5 14.2 211
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-11 Johan A Nilsson 2140/7 D 3 11.8 583
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-11 Johan A Nilsson 2100/6 D 0 15.0g 251
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-7 Johan A Nilsson 1609/2 D 3 11.5 77
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Johan A Nilsson 3180/11 C str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Johan A Nilsson 2640/1 C 1 13.1 29
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-10 Johan A Nilsson 2140/1 D 6 11.7 202
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-4 Johan A Nilsson 2140/3 C 1 14.6 14ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se