Loveyouecus travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Loveyouecus travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Loveyouecus har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Loveyouecus har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Loveyouecus


Bergsåker körde V64® med dubbeljackpot på tisdagskvällen och förutsättningarna var allt annat än bra. Det snöade y..


Bergsåker körde V64® med dubbeljackpot på tisdagskvällen och förutsättningarna var allt annat än bra. Det snöade ymmigt hela tävlingsdagen och banan höll förvånansvärt bra och skrällarna uteblev.
Young Mistress ser ut att ha hittat sig själv hos Per Linderoth. Hon lekte hem sin tredje seger i fjärde starten för Östersundstränaren. Young Mistress fick tuffa på i tredjespår utan rygg sista 600 meterna och favoriten Blues Brother blev ett enkelt byte på upploppet.
- En grymt fin häst. Det kändes mycket bättre i dag än senast på Östersund då hon hade en dålig dag, sa Linderoth.
En minst lika vass långsida bjöd Loveyouecus, tränad av Josefine Beckman, på tillsammans med Petter Lundberg. Taxi Gretha stretade emot bra i slutsvängen, men in på upploppet var Loveyouecus helt ensam och vann med mycket luft till konkurrenterna.
Sex rätt betalar 1 870 kronor, fem rätt 23 kronor, för fyra rätt blev det ingen utdelning och det betyder att det blir ännu en jackpot-omgång denna veckan, på torsdag då det är Örebro som arrangerar V64.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvalla rundar av V86® på onsdag med ett lopp för fyraåriga hästar med högst 150 000 kronor intjänat.Tvåår..


Solvalla rundar av V86® på onsdag med ett lopp för fyraåriga hästar med högst 150 000 kronor intjänat.
Tvååringstävlande var aldrig aktuellt för den lite sene individen Show Must Go On som debuterade först under hösten som treåring förra året.
Solvallatränaren Svante Båth har 114 hästar i träning. 25 av dessa fyllde fyra år vid årsskiftet. Show Must Go On rankas inte som någon av de bättre fyraåringarna i stallet. Ännu så länge ska tilläggas. För djuren utvecklas olika och valacken ägd och uppfödd av Caramera AB i Bjärred lär ha sin bästa period framför sig.
Show Must Go On har en skön stil på banan och levererar fina insatser i en lite oansträngd stil. Hästen verkar helt enkelt inte bry sig alla gånger.
Men det "driver på" för denne långklivande herre när han förbättrar sig i loppen och efter två fina andraplatser i september i fjol kom segrarna –  två på raken – under samma månad.
För fyra veckor sedan var det dags för årsdebut. Ulf Ohlsson körde sig till ledningen 1500 meter från mål och valacken fick bara ge sig mot Petter Lundbergs Loveyouecus sista biten.

”Svarade väldigt bra på utrustningen”
Svante Båth om hästen som aldrig gör mer än han måste:
- Han var tidigt lite trög och jag fick plocka fram lite grejer direkt han började tävla för att lura honom lite. Rycktussar och lite andra grejer. Det var utrustning tidigare än vad jag hade velat kanske men han ”vaknade” och svarade väldigt bra på det där, säger Solvallatränaren.
Båth var mycket nöjd med andraplatsen i årsdebuten.
- Show Must Go On var verkligen laddad. Så efter loppet senast fick jag order av Uffe (Ohlsson) att plocka bort det stängda huvudlaget. För nu var han lite väl energifylld i stället. Att han behövde loppet senast visste vi och han bör ha gått framåt med det.
Det helstängda huvudlaget som han blivit mer fokuserad av hittills plockas alltså bort. Hur resonerar du i övrigt i utrustningsväg?
- Exakt vad jag gör vet jag inte just nu. Om vi sätter på honom can't see back-muffar eller något annat på huvudet. Jag ska även lätta honom men har inte bestämt mig hur mycket. Vi har haft järnskor på honom i varje start fram till nu, säger Svante Båth.
På onsdag kör Erik Adielsson för första gången och hästen fick ett tiondespår bakom bilen. Vad tänker du om segerchansen?
- Detta är det tuffaste motstånd han varit ute mot och det måste spelarna komma ihåg. Han är som de flesta av mina hästar anmäld till nästan alla storlopp för fyraåringar så det är ingen indikation på hur bra de är. Men han är en liten runner up naturligvis i stallet i år.
Så hur ska spelarna behandla honom i V86-8?
- Han ska med vid gardering av loppet. Han ska inte lämnas utanför systemet men han är inte heller någon A-häst i det här loppet. För han har lite mer att bevisa.

Mikael Wikner, Kanal 75


GS75® avgjordes på Rommetravet istället för i Bollnäs på grund av banförhållande och det blev en favoritbetonad sö..


GS75® avgjordes på Rommetravet istället för i Bollnäs på grund av banförhållande och det blev en favoritbetonad söndag.
Sturefajt'n var dagens största favorit och den fyraårige kallblodshingsten hade inga problem att bärga karriärens femte seger i sjunde starten tillsammans med sin tränare Jan-Olov Persson. Spets och slut var segerreceptet i GS75-2.
Övriga vinnare på GS75 var Indy Lane (Jorma Kontio), Loveyouecus (Petter Lundberg), Laggaprinsen (Robert Wilhelmsson), Lucky Princess (Ulf Ohlsson), Rönningsgutten (Tomas Pettersson) och Ozzy's Melody (Erik Lindegren).
Sju rätt gav 1 466 kronor och sex rätt 33 kronor. Ingen utdelning på fem rätt innebär jackpot nästa söndag då GS75 avgörs i Eskilstuna. Då väntar 3,3 miljoner kronor extra i de tre vinstpoolerna och som alltid har en ensam vinnare med sju rätt chans på 10 miljoner kronor (Grand Slam).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I fem&ar..


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I femåringsloppet Berth Johanssons Memorial fick vi se fantastiska hästarsom gjorde upp i en härlig slutstrid på Umåkers upplopp. Favoriten Don Fanucci Zet susade planenligt till ledningen och fick bestämma till lugna 1.14,1 första varvet. Magnus A Djuse skickade redan på den första långsidan fram Brother Bill utvändigt och han fick sedermera andra par utvändigt när Robert Bergh sände fram Hail Mary utvändigt om ledaren efter ett drygt varv. Sedan kom det att handla om en rivig envig till slut mellan ettan och tvåan från Svenskt Travderby förra året. Hail Mary gick i närkamp och utmanade Don Fanucci Zet över upploppet och det gick rasande fort till slut. Samtidigt kom Brother Bill stormande mitt i banan och såg ut att kunna ha lite chans när han rullade över i galopp kort före mål. Det blev stenhårt över linjen men nosen först hade Don Fanucci Zet som vann på tiden 1.12,7/2140a. Förstapriset var 200 000 kronor för hästen som är favorit till segern i Elitloppet i nuläget.
– Jag är jättenöjd med hästen. Han kändes fin och det gick väldigt fort till slut. Daniel sa att han hade trimmat på bra och det här loppet ska föra hästen framåt. När man sedan lättar på träningen till Elitloppet så ska han bli ännu lite vassare, sa Örjan Kihlström som inte blev förvånad när Robert Bergh kom fram utvändigt med Hail Mary.
– Jag förstod ju att han skulle vara bra. Han fick ett lopp förra veckan och skulle gå med lättare balans. Att gå i dödens eller ledningen spelar ingen roll när det går så sakta för springa fort det kan dom.

”Inte många hästar som klarar så stenhård träning”
Vid sidan av banan stod Daniel Redén och tittade på reprisen av den stenhårda upploppsfighten flera gånger efter att Don Fanucci Zet vunnit.
– Man lever ju sig in i det men egentligen spelar det ingen roll om han är etta eller tvåa. Det är fantastiska djur och jag hade varit lika stolt tvåa, sa Daniel Redén som har gett Don Fanucci Zet tung ”Propulsion-träning” de senaste veckorna.
– Det är inte många hästar hos mig som klarar av så stenhård träning och med det här loppet så ska formen flyttas fram rejält. Det är en stenhård pålle. Jag hade även boots på honom idag för att safa lite och det blev en rafflande men läcker travsport.

Bergh: ”Det var en enorm prestation”
Robert Bergh var mycket nöjd med Hail Marys andraplats och har nu att fundera om han vill vara med i Elitloppet.
– Det var ju en enorm prestation och han var väl nästan mer förbättrad mellan lopp två och tre än han var mellan de första loppen. Jag satte på honom ett boots efter att han galopperade i värmningen för säkerhetsskull och det var nog det som var i vägen 30 meter kvar.
– Det är alltid lite inspirerande att när den andra är storfavorit till att vinna Elitloppet och jag måste tänka på det och ge det lite tid att sammanfatta det här. Det är inte lika viktigt för mig som för andra, sa Robert Bergh som själv blev avstängd för drivningen bakom Hail Mary vilket omfattar elitloppshelgen då han inte får köra. Så frågan är hur det blir med Elitloppet för Hail Mary nu när Bergh missar att få köra den helgen.

Missle Hill höll undan precis
Sollvalla-tränaren lade även beslag på dagens andra storlopp, Guldbjörken, tillika Gulddivisionen. Det var storfavoriten Missle Hill som infriade favoritskapet, om än med ett nödrop. Han behöll ledningen från innerspåret även om bland andra Diamanten öppnade snabbt långt ut i banan in mot den första kurvan. Första 500 metrarna travades efter 1.09 och sedan fick Missle Hill bestämma tempot till 1.12 på varvet innan det blev full körning ut på den sista bortre långsidan. Erik Adielsson satt i fjärde par utvändigt med Antonio Trot och hade lite otur under slutvarvet och när han väl lyckats tråckla sig loss var det en bit fram till Missle Hill. Men Antonio Trot flög fram över upploppet och höll sånär på att nå Missle Hill men mållinjen räddade Daniel Redén och Örjan Kihlstöms häst. Segertiden för Missle Hill blev 1.12,1/2140a och samma tid noterade Antonio Trot. Men tränare Redén menade efter loppet att toppformen inte sitter där ännu och lät inte helt övertygad om att det blir Elitloppet.
– Banan är ganska så kladdig så det var bra gjort av lilla ”Misslan”. Han är bäst på parkettgolv, sa Daniel Redén.
– Som det såg ut i sista sväng så är han inte i toppform ännu. Det är fortfarande det där lite sega intrycket men det gör inget om den kommer i sommar för säsongen är lång.
– Stallet har två hästar med i Elitloppet och jag vet att många vill se bra hästar i Elitloppet men säsongen är lång och Missle är en ruggigt bra häst. Men om toppformen inte är där så ska han inte vara med. Det är mycket om och men just nu och Anders (Malmrot) ska vilja ha med honom också, fortsatte Redén.

Adielsson orsakade en omstart – vann ändå
Erik Adielsson orsakade en omstart med favoriten Digital Dominance i V75-1 genom att vara för tidigt över startlinjen. Det blev ytterligare en omstart orsakad av stallkamraten Made Of Stars innan man kom iväg, men Adiesson skickade även då iväg Digital Dominance snabbt och tog ledningen kort efter start. Men inledningen blev tuff och första halvvarvet travades efter 1.13. Digital Dominance fick tidigt Made Of Stars på utsidan och de båda stallkamraterna låste därmed loppet. Den sistnämnde var tidigt slagen men Digital Dominance däremot tågade undan till en lätt seger i övertygande stil. Tvåa blev bra spurtande Deal Done Zet och trea blev Arch Lane ifrån rygg på ledaren.

Enkelt för Arquana As
Favoriten Navona och Robert Bergh tog ledningen i V75-2 men var ofokuserad enligt Bergh och galopperade i utgången av första kurvan. Ifrån sina 20 meters tillägg letade sig Örjan Kihlström snabbt ut i andraspår med Arquana As och inledde som första häst i andraspår. Men när Pappajonnys Ils kom farande efter ett varv körde Örjan till ledningen med Arquana As. Sedan var det lugna gatan för andrahandsfavoriten som tränas av Timo Nurmos. Stoet stegade undan enkelt till slut och vann utan att förta sig på tiden 1.13,2/2160.

Våldsam körning – ny tränarseger för Westholm
I den fjärde avdelningen blev det en våldsam körning om ledningen där ledande Cab Frontline utmanades rejält av Loveyouecus där båda duellerade iväg och man öppnade varvet på 1.10,7. Det var alltså en snabbare inledning än Missle Hill i Gulddivisionen och då var det här loppet ett försök i klass två. Tätduon fick förstås betala för det till slut och den som profiterade bäst på den hårda körningen var Cuenca, körd av Mika Forss. Den Jörgen Westolm-tränade hästen avväpnade enkelt Hanna Olofssons Kaelan F. Boko över upploppet. Det blev däremot galopp för Jörgen Westholm-favoriten Global Attetion men alltså ändå en seger för Westholm som fick sin andra tränarseger på V75.

Dunder slog till
I V75-5 blev även det en rivig inledning där Björn Goop bombade fram med favoriten Alcide Roc och tog över ledningen i första kurvan från initialt spetsande Mr Clayton J.F. Alcide Roc inledde med1.07,8 de första 500 metrarna innan han fick dämpa till 1.11,7 första varvet. Över den sista bortre långsidan kastade Robert Dunder loss sin egentränade Even’s Cool Boy från kön som det bet bra för och han tog sig snabbt fram utvändigt om ledande Alcide Roc. Den sistnämnde var slagen vid upploppets början och Even’s Cool Boy stack ifrån till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,5/1640a.

Jätteskräll i sista efter dramatisk avslutning
Det var fartfester i många lopp den här tävlingsdagen på Umåker och den avslutande avdelningen på V75 var ingen undantag. Det var flera startkatapulter som slogs om ledningen när startbilen släppte fältet men allra snabbast var Surf And Turf som blåste till täten för Ulf Ohlsson. Men det gick undan värre och via hiskeligt snabba 1.06,5 första 500 metrarna varvade hästen på 1.09,8. Det blev förstås mjölksyra i benen och utvändigt om ledaren satt favoriten Swagger. Den sistnämnde gjorde ett heroiskt lopp i dödens i det stenhårda tempot och tog över ledningen vid upploppets början. Han såg ut att gå mot en förkrossande seger när han plötsligt galopperade och vinsten gick upp i rök. Vann loppet gjorde istället fältets minst spelade häst, Rally Funny, som kom farande längst ut i banan för Ove A Lindqvist. Det sjuåriga stoet var spelad till 0,76 procent av insatsfördelningen.
– Det blev så overkligt och där vi stod i svängen tänkte jag att får hon en slant så är det kanon, sa en förvånad tränare Gunnar Bertilsson från Piteå.
Den smällkaramellen gjorde att värdet på sju rätt hoppade upp från 2908 kronor till 116 269 kronor. Sex rätt gav 194 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot på V75 kommande lördag som då avgörs i Gävle.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Petter Lundberg 2140/7 B 0 17.1 537
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-7 Petter Lundberg 2140/2 A 6 19.0 235
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-1 Petter Lundberg 2140/8 B 7 19.6 426
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-6 Petter Lundberg 2140/8 C 4 18.1 120
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-9 Mats E Djuse 2140/7 C 0 16.5 210
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Mats E Djuse 2140/10 B 1 16.7 75
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Magnus A Djuse 2140/4 A 1 18.0 18
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-9 Petter Lundberg 2140/8 B 2 17.9 55
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-4 Petter Lundberg 2140/1 B 4 16.1 103
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Petter Lundberg 2140/3 B 3 16.2 44
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-1 Mats E Djuse 2140/2 D 4 15.1 272
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 Petter Lundberg 2140/3 C 4 16.7 329
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-1 Petter Lundberg 2140/4 B 1 17.9 43
2021-12-03 2021-12-03 Romme-8 Petter Lundberg 2140/6 A 0 g 88
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-9 Petter Lundberg 1609/5 B 0 14.0 97
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-7 Petter Lundberg 2660/9 A 0 16.7 164
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-7 Petter Lundberg 1640/2 C 3 11.3 131
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-6 Petter Lundberg 1640/4 B 1 13.3 113
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-8 Petter Lundberg 2140/10 D 0 14.5 308
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-8 Petter Lundberg 2140/6 D 5 13.6 159
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-6 Petter Lundberg 2140/10 C 4 14.2 86
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-2 Petter Lundberg 2640/10 A 1 16.1 39
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-7 Petter Lundberg 2640/1 C 1 15.8 40
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-4 Petter Lundberg 2140/6 C 0 g 149
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-2 Petter Lundberg 2140/3 B str
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Ludwig Wickman 2140/4 D 6 15.8 129
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-2 Lars-Åke Söderholm 2140/12 B 2 15.8 56
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-8 Magnus A Djuse 1609/8 C str
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-2 Petter Lundberg 2140/6 B 0 14.7 699
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-3 Rikard N Skoglund 2160/5 B 0 15.8 162
2022-10-07 2022-10-07 Solvalla-7 Petter Lundberg 2140/5 B 0 14.0 386
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/6 B 0 15.0 246
2022-09-03 2022-09-03 Romme-3 Petter Lundberg 1640/10 A 1 13.5 28
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-6 Tomas Pettersson 2640/6 D 5 14.8 142
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-6 Jorma Kontio 2140/7 D 0 14.9 411
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-9 Petter Lundberg 2140/6 D 0 14.3 893
2022-05-25 2022-05-25 Romme-9 Petter Lundberg 1640/4 C 0 13.2 81
2022-05-13 2022-05-13 Romme-8 Petter Lundberg 2660/9 B 0 16.5 271
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-7 Petter Lundberg 2140/10 C 0 14.6 453
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-10 Petter Lundberg 2640/8 A 2 15.2 106
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-6 Petter Lundberg 2160/5 B 1 15.1 72
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-9 Daniel Wäjersten 2140/4 B 2 15.3 121
2022-02-04 2022-02-04 Romme-6 Petter Lundberg 2140/11 A 0
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-9 Petter Lundberg 1640/3 A 7 17.8 60
2023-11-17 2023-11-17 Boden-6 Petter Lundberg 2140/9 C 0 g 67
2023-10-29 2023-10-29 Boden-10 Petter Lundberg 2140/1 B 1 15.7 74
2023-09-26 2023-09-26 Boden-4 Petter Lundberg 1640/9 C 6 14.1 199
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-7 Petter Lundberg 2140/4 C 2 13.4 123
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-5 Petter Lundberg 2140/3 D 4 13.3 307
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-8 Petter Lundberg 2640/7 C 0 16.0 455
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-4 Petter Lundberg 2140/9 B 2 14.0 249
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-4 Petter Lundberg 2640/5 B 1 16.2 81
2023-05-22 2023-05-22 Lindesberg-3 Petter Lundberg 2640/8 B 7 15.5 840
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-9 Jimmy Dahlman 2160/2 B 6 17.2 44
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-7 Petter Lundberg 2160/9 D 5 14.0 359
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-9 Petter Lundberg 2160/5 C 0 15.2 458
2023-02-10 2023-02-10 Romme-8 Petter Lundberg 2160/13 D 0 15.6 447
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-9 Petter Lundberg 1640/4 D 6 14.6 52
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-9 Petter Lundberg 2140/13 A 1 16.5 20
2023-01-06 2023-01-06 Romme-8 Petter Lundberg 2140/5 D 6 15.9 341
2024-05-02 2024-05-02 Boden-8 Ulf Ohlsson 2140/1 D 4 15.7 45
2024-03-24 2024-03-24 Boden-7 Sandra Eriksson 2160/12 B 6 15.6 167
2024-02-23 2024-02-23 Boden-6 Micael Melander 2140/10 B 6 16.3 240ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se