Lome Storm travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Lome Storm travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Lome Storm har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Lome Storm har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Lome Storm


Bergsåker inledde sin Sundsvall Open Trot-helg med fina tävlingar inför vad som komma skall på lördagen. Hemmatränaren Daniel W&..


Bergsåker inledde sin Sundsvall Open Trot-helg med fina tävlingar inför vad som komma skall på lördagen. Hemmatränaren Daniel Wäjersten tog hem kvällens högst doterade lopp, Breeders Crown för tvååringar och han gjorde det med sin egentränade Feel No Pain. Det tvååriga stoet var bara bäst efter att Wäjersten låtit henne avancera fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Feel No Pain kopplade greppet direkt in på upploppet och stegade undan till en säker seger. Vinnartiden blev 1.17,6/2140a och förstapriset var 175 000 kronor. Det här var Feel No Pains andra start i livet efter att ha debuterat med en andraplats på Solvalla. Hästen ropades in på Menhammar OnlineSales förra året och kostade en miljon kronor. Nu har det toppstammade stoet efter Walner börjat avbetalningen för ägaren Hans Neén i Global Farm AB.
– Hon har varit bra från dag ett. Det gick så långsamt där framme och jag kände mig tvingad att avancera fram. Där hade jag en bra känsla hela vägen och hon sträckte fint på sig till slut, sa Daniel Wäjersten.

Femling till Bergh
Robert Bergh är tillbaka som Bergsåkerstränare och har snart flyttat upp alla sina hästar från Hajom till Norrland. Bergh sopade rent under kvällen och stallets hästar inbringade inte mindre än fem tränarsegrar. Utanför V64 Xpress vann med Pinto Bob som avgjorde Nahars lopp från dödens med en halv längd den sista biten. Bergh vann även det femte loppet med Jano di Quattro innan det blev två tränarsegrar på V64. Först genom Lome Storm som styrdes in förtjänstfullt till seger i kallblodsloppet av Kenth Åkerlund, och sedan satte chefen själv dit fyraårige Timo Jutila i V64-avslutningen. Bergh körde till ledningen och hästen tog enkelt sin femte seger i åttonde starten. Stall Berghs försteman Oskar Florhed avslutade sedan tävlingsdagen genom att vinna kvällens sista lopp med Elton H.B. Därmed var den femte tränarsegern för Robert Bergh ett faktum.

Lilian Young sänkte megafavoriten Xanthis Harvey
På V64 föll annars megafavoriten Xanthis Harvey tungt. Daniel Redéns kriteriehopp gjorde förvisso ett bra lopp utvändigt om ledaren där Örjan Kihlström provade ett par gånger resolut för att försöka ta över täten. Men det lyckades inte eftersom Jörgen S Eriksson bakom Lilian Young svarade envetet. Det treåriga stoet krigade tappert och Jörgen ville tävla och inte bara släppa ifrån sig ledningen till jättefavoriten. Det gjorde han rätt i för Lilian Young var riktigt bra som höll Xanthis Harvey ifrån sig hela vägen och imponerande vid spetssegern på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset i det treåringsloppet på Romme (Dalatravets 3-åringspris) var 100 000 kronor. Det här var också femte segern i åttonde starten för Lilian Young som tränas av Jörgen S Eriksson.

Kanal 75


4 L.L.Labero (V75-3) har gjort tre starter sedan flytten till Robert Bergh och senast kom första segern då hästen tågade undan i ledningen..


4 L.L.Labero (V75-3) har gjort tre starter sedan flytten till Robert Bergh och senast kom första segern då hästen tågade undan i ledningen.
- Han har bättrat sig för varje lopp han har fått och fortsätter så tycker jag. Jag var lite bekymrad efter ett lopp och tyckte att det var svårt att få riktigt tryck i honom i träningen, men efter andra tredje loppet där har det känts bra. Aktionsmässigt har det också blivit lite bättre så allting talar för en bra prestation. Jag provar för ledningen, det gillade han sist när han vann där så det är plan A, berättar Robert Bergh som ser ut att han en het segerkandidat även i 11 Timo Jutila (V75-5) som inledde karriären med fyra raka segrar, men galopperade under avancemang i tredjespår under elitloppshelgen.
- Han fortsätter att utvecklas. Jag provade att gå fram med honom senast, han har gått med lite vikt och det blev lite för mycket av det. Han behöver släppa lite på det och kommer att gå lättare balanserad imorgon. Som sagt, han går med lite lättare balans. Det känns helt okej med läget, när man ska lätta dem så kan det vara bra med bakspår så att man får lite tid på sig. Jag tycker ändå över 2 640 meter att det finns möjlighet att vinna ett sådant lopp ändå.

Varnar för Juliette
Allra mest betrodd blir nog 3 L.L.Royal (V75-7) som är obesegrad i två starter hos sin nye tränare och imponerade stort efter att ha forcerats till ledningen senast.
- Det märktes att han gick framåt med loppet. Även om han var bra i debuten för mig så var han ruskigt förbättrad andra starten. Och full träning på det. Det ser ut som bra förutsättningar. Han fick ett bra spår och är fin bakom bilen.
Betydligt mindre betrodda blir stallets trio 1 Imperials Juliette, 6 Carroty och 14 Omega Superstar i lärlingsloppet (V75-4). Tränaren vill ändå lyfta fram en av dessa.
- Imperial Juliette tycker jag fick väldigt bra förutsättningar. Hon har gjort två okej lopp från rygg, men det är en otrolig skillnad om hon får springa först. Kusken får väl prova det han kan och skulle han hålla upp tycker jag att hon är intressantast av mina i loppet.
Lågt streckade blir även stallets övriga två hästar där skrällförväntningarna verkar lägre.
- 11 Reddington (V75-1) gick bra på barfotan senast, men det är första i silver och bakspår nu. Det blir svårt över 1 640 meter.
- 7 Lome Storm (V75-2) har varit borta väldigt mycket. Nu fick ha ett fjärdespår, så vi försöka fixa till ett bra lopp åt honom, säger Robert Bergh.

Kanal 75


De treåriga kallbloden stod i fokus under söndagens V75® på Dannero. I Kriteriet med 600 000 kronor i förstapris gick segern allts&ari..


De treåriga kallbloden stod i fokus under söndagens V75® på Dannero. I Kriteriet med 600 000 kronor i förstapris gick segern alltså till Norge och till Brenne Odin. Hästen tränas av Jens Kristian Brenne som även har fött upp supertalangen. Han kom till Kriteriet som obesegrad och vet fortfarande inte hur det känns att förlora ett travlopp. Brenne Odin öppnade som en blixt bakom startbilen och flög till ledningen i ett nafs. Han inledde med 1.23,5 första 500 metrarna och fick dämpa tempot till 1.27,6 första varvet. Öystein Tjomsland – som hade sju hästar med i Kriteriefinalen – satt själv placerad i rygg på ledaren med Tangen Ove och loppets favorit Tangen Minto i andra par utvändigt. Den sistnämnde var på väg att ta sig fram utvändigt om ledaren när han galopperade varvet kvar. Tangen Ove var också tidigt slagen och istället var det Tjomsland-tränade jätteskrällen Trö Kasper som tog upp jakten på ledaren för Ulf Ohlsson. Men Brenne Odin stod i en klass för sig och bara gled undan över upploppet till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.25,8/2140a och tvåa blev Trö Kasper medan Teknograbben spurtade fint till tredjeplatsen.
– Jag hade lite som mål att sats för ledningen men att det skulle bli så enkelt var överraskande. Tempot blev till vår fördel och jag vet att Brenne Odin är en positiv häst med extrema vinnaregenskaper. Så jag hade gott hopp om att det skulle gå hela vägen, sa Åsbjörn Tengsareid.
– När han får hästar på sidan så nästan exploderar han och vill vara först. Han har en fantastisk teknik som gör att vi står här idag. Han är helt fantastisk redan och med de egenskaperna som han har kan göra honom till de bästa absolut.
Även ägaren, tränaren och uppfödaren Jens Kristian Brenne äger var förstås överlycklig över den stora segern.
– Det är helt otroligt. Hästen är helt fantastisk men att vi skulle vinna en kriteriefinal hade jag aldrig trott. Men det kändes tidigt att det skulle bli en bra häst och han kan alla rutiner och gör allt rätt. Han har aldrig gjort något fel i hela sitt liv och är en riktig kjempeindivid, sa Jens Kristian Brenne.

Dunungen bara bäst i Kriteriestoet från dödens
Storfavoriten Dunungen var bara bäst i Kriteriestoet för Öran Kihlström. Trots att hon fick trava den tunga vägen utvändigt om ledande Bato Tösen så bekom det henne inte det minsta. Dunungen såg stark ut hela vägen och kopplade ett säkert grepp 50 meter kvar. Det Jan-Olov Persson-tränade stoet vann sedan säkert utan att behöva brukas för fullt. Förstapriset var 350 000 kronor och det treåriga stoet ägs av Margareta Wallenius-Kleberg, stall Segerhuva. Vinnartiden för den här jättetalangen blev 1.28,7 över distansen 2140 meter med bilstart. Det här var Dunungens femte seger i sjätte starten och hon har aldrig varit sämre än tvåa. Det var också första gången hon tävlade barfota runt om för första gången.
– Det är en jättefin häst som har gått väldigt bra i varenda start. Hon har utvecklats och var ännu finare idag än första gången jag körde henne. Det är en jättemysig häst på alla sätt. Hon har utvecklats och blivit väldigt fin på barfotabalansen, sa Örjan Kihlström.
– Det var en bra häst i ledningen och en bra häst i rygg men samtidigt hade jag stort förtroende för min häst. Det kändes bra i slutsvängen då kändes hon väldigt fin och hon behövde inte gå helt tom utan vann med lite sparat.

Hail Mary genrepade med lätt seger inför Jubileumspokalen
Om tio dagar avgörs Jubileumspokalen på Solvalla med 1,5 miljon kronor i förstapris. Det kommer att bli ett fantastiskt femåringslopp och en stjärna som genrepade inför det stora slaget var Hail Mary som nu var tillbaka på tävlingsbanan som en vinnare. Efter den sämre insatsen i senaste starten så hade Robert Bergh låtit sin stjärna ta det lugnt i hagen i tre veckor och så att säga, ”börjat om” igen. Hästen hade sedan tränat på rejält och vann enkelt det här loppet. Han kunde dock inte försvara ledningen från innerspåret då Racing Brodda kom farande in i första kurvan och överflyglade storfavoriten. Men Bergh flyttade omgående ut Hail Mary i andraspår och kunde forcera mot täten ganska omgående. Efter en inledning på 1.10,5 första 500 metrarna så varvade Hail Mary på 1.13,1. Sedan var det lugna gatan och Hail Mary sattes aldrig på något prov utan gled undan i behaglig stil till slut. Segertiden i Ådalspriset blev 1.12,3/2140a och tränare Bergh räknar nu med att hans derbyvinnare går framåt rejält till Jubileumspokalen med det här loppet i kroppen.
– Det kändes som att han var mindre rullig men han var inte lika spänstig som han har varit när han är som bäst. Men det är tanken och i Jubileumspokalen om tio dagar då ska det vara bra, sa Robert Bergh.
– Han var lite rullig i början och jag kunde inte köra fortare då och behålla ledningen. Hösten blir väldigt intressant. Jag tänkte redan efter säsongen i fjol att det är Jubileumspokalen och hösten som vi siktar på som femåring. Jag känner mig bekväm med hur han är, fortsatte Bergh.
Åby-tränaren vann för övrigt dubbelt på V75 då han även styrde in sin egentränade Lome Storm i ST:s Guldtäcke. Trots en tappstart från sina 40 meters tillägg och strul under vägen, så kunde ingen stå emot Lime Storms mäktiga slutvarv och han avgjorde till en imponerande seger över upploppet.
Sju rätt på V75 gav 35 263 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det räcker att ta en snabb titt i hans resultatrad för att inse att Ulvsåsen (V75-4) inte är någon vanlig häst. Han inledde karr..


Det räcker att ta en snabb titt i hans resultatrad för att inse att Ulvsåsen (V75-4) inte är någon vanlig häst. Han inledde karriären med fem raka segrar och efter ytterligare åtta starter har han bara förlorat tre gånger. I år har femåringen förvisso galopperat bort sig som storfavorit en gång, men övriga tre lopp har han vunnit och senast gick han undan från ledningen utan några som helst bekymmer.
- Han fick en ganska dryg inledning för att komma till ledningen. Sedan fick han dämpa tempot och han vann med gott om krafter kvar. Han har vunnit tre av fyra i år med krafter kvar varje gång och han tränar fortsatt väldigt bra, så det klart att vi är lite optimistiska inför lördag, säger Anders Wallin.

Står perfekt till i loppet
Bergsåkertränaren har länge haft siktet inställt på lördagens lopp. Gunnar Wallbergs Minne med 200 000 kronor till vinnaren är en final i Dubbelcupen, samt ett försök i Svenska Travligans kallblodsdivision.
- Redan i februari såg jag att det var försök på Bergsåker, så jag hade som målsättning att försöka vara med här. Det är första delmålet för i år och det är lite skarpt läge med betydligt tuffare motstånd än vad han har mött tidigare.
Ulvsåsen vann försöket på Bergsåker från ledningen och allt talar för att han kommer få gå i den positionen även den här gången. Med 399 400 kronor intjänat står han perfekt inne på startvolten, gränsen för 20 meters tillägg går vid 400 000 kronor, och de värsta konkurrenterna startar med tillägg.
- Jag tror att han kan öppna riktigt snabbt om Per (Linderoth) börjar trycka av honom. Han har egentligen bara provat honom från start en gång, över 1 640 meter och han hade spår ett, och då spetsade han enkelt.

Har visat härlig stridsmoral
Ulvsåsen har för vana att vinna från ledningen utan att behöva spela ut hela sitt register. Men när han förra året blev rejält utmanad visade han en glödande stridsvilja. Då var det ett annat segervant kallblod, Lome Storm, som satte upp tempot och på den sista bortre långsidan lämnade tätduon det övriga fältet för att göra upp i en rafflande tvekamp.
- Då stred han och höll Lome Storm ifrån sig med en halv längd hela vägen. Det är väl enda gången han varit trött egentligen, så då visade han väldigt fin moral. I år har han vunnit med krafter kvar men den gången gjorde han en väldigt bra insats rent mentalt och jag tror inte att han ger sig utan vidare om han får häst utvändig tom sig, utan han strider nog på så gott han kan.
Det är jackpot på V75 och enligt prognosen kan en ensam vinnare med alla rätt bli 61 miljoner kronor rikare. Kanske är Ulvsåsen nyckeln till miljonerna? Hur som helst väntar en rafflande omgång på Gävletravet för såväl spelare som tränare.
- Det är jätteroligt det här. Det är ett fint lopp med fina motståndare och vi hoppas att det blir normalt kört. Det blir väldigt spännande på lördag!

Ola Johansson, Kanal 75


I juli som femåring spårade Diamanten och Erik Adielsson varje meter i 800 000-kronorsloppet Ulf Thoresen International i Jarlsberg i Norge.Sti..


I juli som femåring spårade Diamanten och Erik Adielsson varje meter i 800 000-kronorsloppet Ulf Thoresen International i Jarlsberg i Norge.
Stig H Johansson hade fått överta hästen efter ett par mycket framgångsrika inledande säsonger hos Robert Bergh.
Efter storsegern i Norge 2018 har det mest handlat om skador och stolpe ut för Diamanten. Ända till lördagen. Enligt Stig H Johansson har sjuåringen tränat förbättrat nästan hela året men inte fått till det i loppen. Nu satte man på en jänkarvagn för första gången och tog sikte på ledningen.
Diamanten formligen flög till spets från fjärdespåret och segern blev säker på ett nytt banrekord i Rättvik.
Segertiden 1.09,8 i Ego Boys Minne var även ett nytt rekord för hockeyhästen Diamanten som ägs av Peter och Kent Forsberg,
- Det här var roligt för Sara som sköter, roligt för Stig som haft hästen i bra skick länge men haft stolpe ut med lite spår och löpningsförlopp - och så klart roligt för ägarna som suttit still i båten, summerade Erik Adielsson.

Favoritseger i Sommartravets final
Banan i Rättvik var mycket snabb och personalen fick en hel del beröm av de aktiva.
I Sommartravets final följde Daniel Redéns italienare Vae Victis Club följde upp förra lördagens seger i Sverige-debuten i Bollnäs med en ny seger.
I loppet för hästarna som samlat ihop mest startpoäng under juli såg Örjan Kihlström till att skaffa sig ett bra slagläge direkt från tillägg. Redan efter ett halvvarv sågs ekipaget i andraparet utvändigt och resten blev en ren expeditionsaffär i loppet med 300 000 kronor i förstapris.
Varvet från mål kördes Vae Victis Club fram utvändigt ledaren och i sista kurvan skaffade man sig ett säkert grepp om händelserna och italienaren såg faktiskt inte allt för ansträngd ut på tiden 1.12,3 över 2660 meter volt.
- Det är en väldigt maffig häst som det finns en otrolig utveckling i. Jag brukar inte starta så tätt som en vecka emellan men det var en så bra uppgift för honom och det kändes rätt, sade Daniel Redén.
Tapperhetsmedaljen till Mattias Djuses sto Racing Brodda som stod 20 meter efter vinnaren och var otroligt bra som tvåa på tiden 1.11,9!

Dubbel till Stenströmer
Första häst i klass I-försöket blev tioprocentaren Vien Ici. Ulf Stenströmer tränar sexåringen som segrade i travets elitserie i Östersund i början av juni och har tjänat pengar i tre starter i V75 i sommar.
Det blev en vildsint öppning där The Bald Eagle fick försvara sig mot Jackson Avery och första 500 meterna klockades till 1.07,0!
Ulf Ohlsson kunde lugnt glida med där bakom med Vien Ici och var mån om att försvara positionen utvändigt ledaren.
Vien Ici ruskade bara på sig vid upploppets början och klev undan med några lätta längder. Segertiden skrevs till 1.12,2 över 2140 meter, autostart.
- Han var inte inblandad i öppningen och vi fick hjälp med tempot. Men insatsen som sådan var grymt bra, sammanfattade Ulf Ohlsson.
Ulf Stenströmer vann dubbelt på V75. I Jim Fricks Minne – silverdivisionen – var det dags igen med åttaårige Flash Håleryd som Ulf Ohlsson fick ledningen gratis med efter 500 meter när ledarhästen galopperade.
Efter 1.13,0 första rundan höll överraskningen Flash Håleryd (sex procent) undan knappt före Aron Palema som fick lucka från rygg ledaren. Segertiden 1.11,4 över medeldistansen.
Minnesloppet för Jim Frick kommer att permanentas på Fricks hemmabana efter travlegendarens död förra helgen.
- Det var ingen bluffseger med någon av dem och Flash var ju enorm. Det är stort att få vinna det här loppet. Jim Frick betydde mycket för alla oss i sporten vågar jag påstå, sade Ulf Stenströmer.

Några huvuden högre
Våler Nikolai var favorit i kallblodsloppet Dalatravets Femåringselit trots 60 meters tillägg. Björn Goop gled igenom hur enkelt som helst och kunde tidigt köra fram utvändigt med Öystein Tjomslands femåring och var några huvuden högre än konkurrenterna.
Värsta hotet mot favoriten var Lome Storm som tidigt galopperade bort sig för Robert Bergh.
Spetsstriden uteblev i bronsdivisionen då Robert Bergh körde galopp med Van Gogh Z.S. från innerspåret efter att ha försökt ladda i starten. Något som gynnade Björn Goop bakom egentränade Jackpot Vrijthout som lugnt och metodiskt kunde leda loppet runt om i andra segern i fjärde försöket i Sverige för hästen från Belgien.
Ett tolftespår hindrade inte Torbjörn Jansson från att vinna ett händelserikt klass II-försök med Enge Eros. Lars-Ove Forslund från Gävle tränar fyraåringen.
Utdelningen på V75 i Rättvik blev moderata 23 958 kronor för sju rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Anders Wallin-tränade fyraåringen Ulvsåsen var snabbast ut från 20 meters tillägg och uppe som fjärde häst redan i fö..


Anders Wallin-tränade fyraåringen Ulvsåsen var snabbast ut från 20 meters tillägg och uppe som fjärde häst redan i första sväng. Andra par utvändigt blev positionen utvändigt om ledaren efter ett varv och ut på den sista bortre långsidan pressade sig Ulvsåsen till ledningen. Då tryckte Robert Bergh gasen i botten bakom Lome Storm som snabbt kom upp utvändigt. Sida vid sida lämnade tätduon övriga ekipage och i slutkurvan var utgången oviss. Men in på upploppet sträckte Ulvsåsen på sig och höll undan till säker seger. Klockan stannade på 1.26,2 över 2 160 meter och loppets förstapris uppgick till 30 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Jimmy Jonsson 2680/12 A str
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-3 Öystein Tjomsland 2640/2 B 0 29.8g 20
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Ulf Ohlsson 2140/4 C 0 g 28
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Jimmy Jonsson 2160/9 A 2 28.0 14
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-4 Jimmy Jonsson 2140/2 D 1 26.9 19
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-1 Ulf Ohlsson 2140/1 D 1 29.5 15
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-5 Ulf Ohlsson 1640/1 A 1 32.3g 15
2019-03-08 2019-03-08 Romme-2 Jimmy Jonsson 2660/10 C 1 32.5 17
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-1 Jimmy Jonsson 1640/1 B 1 33.8 11
2020-12-28 2020-12-28 Romme-3 Örjan Kihlström 2160/10 A 1 29.5 16
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-6 Kenth Åkerlund 2640/1 A 2 29.0 102
2020-12-05 2020-12-05 Åby-2 Robert Bergh 2140/4 A str
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Nicklas Westerholm 2680/14 A 3 28.2 21
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Per Lennartsson 2180/7 A 2 24.3 108
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Ulf Eriksson 2640/6 A 7 26.8g 28
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Ulf Eriksson 2140/12 A 1 26.8 15
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-8 Robert Bergh 2160/6 B 0 g 35
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-4 Robert Bergh 2680/14 A 1 26.3 15
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-3 Jan Norberg 2640/4 A 1 29.0 13
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Robert Bergh 2160/10 A 1 25.2 35
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-4 Robert Bergh 1640/3 A 0 27.8g 23
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Ulf Eriksson 1680/15 A 1 26.8 15
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-3 Jan Norberg 2660/14 A 1 29.1 13
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-6 Robert Bergh 2160/8 A 2 26.3 51
2021-12-18 2021-12-18 Romme-6 Rikard N Skoglund 2160/7 A 7 25.5g 372
2021-11-19 2021-11-19 Romme-2 Rikard N Skoglund 2640/7 B 1 26.4 14
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-9 Torbjörn Jansson 2640/1 A 3 25.5 84
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-4 Per Lennartsson 2660/8 A 0 g 153
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-2 Robert Bergh 3200/5 B 3 25.5g 35
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-12 Robert Bergh 2180/14 A 1 26.1 40
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-9 Rikard N Skoglund 2160/13 A 3 24.7g 36
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-6 Dwight Pieters 2940/7 A 1 31.0 17
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-7 Micael Melander 3160/7 A 3 26.4 48
2021-06-03 2021-06-03 Boden-4 Micael Melander 2160/8 A 1 26.8g 26
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-5 Robert Bergh 2680/10 A 6 27.5 25
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-4 Robert Bergh 2660/9 A 1 25.1 49
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-7 Robert Bergh 2160/6 A 0 g 40
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-8 Stefan Edin 2180/12 A 6 26.1 140
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-8 Robert Bergh 2140/8 C 2 24.6g 212
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-4 Björn Goop 2680/13 A 4 24.5 114
2022-09-03 2022-09-03 Romme-8 Kenth Åkerlund 2180/9 A 5 26.1 31
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-8 Kenth Åkerlund 3180/5 B 1 25.6 88
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-3 Kenth Åkerlund 2660/6 D 2 24.2 152
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-8 Robert Bergh 2660/8 C 0 g 603
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-6 Robert Bergh 2140/4 D 0 g 258
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-10 Örjan Kihlström 2180/11 C 7 25.1 241
2022-06-18 2022-06-18 Boden-8 Kim Eriksson 2160/12 B 0 28.9g 311
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-6 Robert Bergh 2160/7 D 0 29.3g 368
2022-05-09 2022-05-09 Romme-3 Rikard N Skoglund 2140/4 C str
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-8 Örjan Kihlström 2180/11 B 3 25.8 23
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-6 Rikard N Skoglund 2140/15 A 0 g 42



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se