Listas Tinge Ling travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Listas Tinge Ling travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Listas Tinge Ling har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Listas Tinge Ling har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Listas Tinge Ling


 Hon var kanske inte explosiv som vanligt bakom bilen.Men när Johan Untersteiner väl kört sig till ledningen fick nio år unga Dear Fri..


 Hon var kanske inte explosiv som vanligt bakom bilen.
Men när Johan Untersteiner väl kört sig till ledningen fick nio år unga Dear Friend konkurrenterna att se ut som småflickor i Henning Kraffts Minne för stoeliten.
- Det är en fantastisk individ. En riktig diva, men när det väl är dags så tar hon fram växlarna och springer. Det är den överlägset snabbaste hästen jag har kört, och jag har kört många snabba. Benen går ohyggligt fort på henne, den tekniken har jag nog inte sett på en annan häst, konstaterade Johan Untersteiner som kunde kosta på sig att vinka på publiken över upploppet sedan han åkt undan på 1.12,3/1 640 meter autostart.
- Det är lite vårkänslor i luften och när publiken står utomhus och applåderar, då får jag bjuda tillbaka och tacka.
Nu väntar förmodligen ett sista äventyr i öst innan den femfaldiga miljonärskan får avsluta karriären.
- Vi vann ju Seinäjoki-Race förra året och det är bara fyra veckor kvar till det loppet. Så varför inte, och ta avelsboxen efter det, funderade Untersteiner.

Snabbast genom tiderna?
Betydligt snabbare gick det i Algot Scotts Minne, tillika gulddivisionen.
Detta tack vare en löpsugen Disco Volante som första gången utrustad med helstängt huvudlag dundrade rundan på 1.09,4.
Det gav stumma ben och såg ut att öppna för bakomvarande Harran Boko och Per Nordstörm.
Men den senare slog på galopp vid ingången till upploppet varpå fältet låg öppet för dagens första knall när skuggande veteranen Tycoon Conway Hall kopplade grepp för Flemming Jensen.
- Det han presterade idag, det är speciellt. Vi fick en bra position och allt stämde på vägen med hårt tempo. Om vi kommit förbi Pers häst får vi aldrig veta, den såg pigg ut också. Den här segern var något extra, konstaterade Flemming Jensen sedan han kört 1.10,0/1 640 meter autostart, det snabbaste som travats på svenska travbanor i år och månne den bästa vinnartid som noterats av en tolvåring överhuvudtaget?

Känslosamt för Stenströmer
De två tilläggsloppen för ston var dagens öppnaste på förhand och bjöd också på överraskningar.
Den första kom genom Simon Helm som blåste förbi konkurrenterna bakom Listas Tinge Ling.
- Vilken avslutning, vad ska man säga, jag bara skakar. Det här är jättestort, det är första gången jag vinner på V75, jublade tränaren Patrik Pettersson.
Lika tagen var förstås inte Per Lennartsson sedan första gången barfotatravande Cala Mayor De B. levererat omgångens största överraskning.
- Hon var otroligt lovande som tvååring, sedan sparkade hon sönder sig och det har tagit lång tid att komma tillbaka. Idag nyttjade hon sin kapacitet till 100 procent och då satt hon där, redogjorde Lennartsson på sitt analytiska manér.
En annan som brukar som vara bra på att hålla känslorna i styr är Ulf Stenströmer.
Men inte den här gången.
För en vecka sedan tvingades han avliva stallets stjärna Handsome Brad efter en tragisk "freak accident" i hagen.
Nu fick han se Borups Tornado krossa konkurrenterna i en imponerande uppvisning för Ulf Ohlsson.
- Det är Brad. Tack så mycket till alla som hört av sig om Brad. Det här var skönt, sade Stenströmer, förgäves kämpande med att hålla tårarna tillbaka.

Strålande spurt av Unico Broline
Att omgångens största favorit Amalencius B.B. (Örjan Kihlström körde och Timo Nurmos tränar) motsvarade förväntningarna i en härlig duell med Best OfDream Trio såg till att hålla värdet inför avslutningen nere till knappa halvmiljonen.
Det landade i en utdelning på 1 987 140 kronor sedan Sofia Aronssons pånyttfödde Unico Broline svarat för ännu en magnifik spurtuppvisning och städat av ledande Sweetman i glimrande stil för Erik Adielsson.
Den största vinsten på V75 gick till ett andelsystem där 59 köpare fick dela på 8 492 188 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Disco Volante, Antonio Trot och Elian Web har varit i gång hela vintern, där främst den förstnämnde tagit för sig av kakan med tr..


Disco Volante, Antonio Trot och Elian Web har varit i gång hela vintern, där främst den förstnämnde tagit för sig av kakan med tre segrar i gulddivisionen 2021.
På lördag ställs Stefan Melanders formhäst Disco Volante mot rutinerade guldrävarna Heavy Sound från stall Daniel Redén och Axevallatränaren Ulf Stenströmers Handsome Brad.
Handsome Brad ströks från miljonloppet Sundsvall Open Trot i augusti och återkommer efter snart åtta månaders tävlingsfrånvaro.
Ulf Stenströmer rankar den egna hästen fyra i tipset Fem Tippar V75 vilket indikerar hur han ser på loppet. Eller?
- Jag satte Heavy Sound etta men kunde lika gärna ha haft ”Brad” förstarankad. Min gör första starten på nästan åtta månader och ska köras lite lugnare från bakspåret men ska inte lämnas utanför kupongen ändå tycker jag. Disco Volante och Antonio Trot är riktigt bra. Det är väl de fyra hästarna som sticker ut lite, säger Stenströmer om loppet som går som V75-7 på lördagen.
Intervjun görs en bit efter lunch under måndagen. Handsome Brad går i hagen efter några heat på rakbanan.
Efter höstens inledande skrittpass, ökades träningen på succesivt med lugnare jobb i ett par månader. Efter årsskiftet har Handsome Brad gått snabbare jobb.
- Jag har väl inte haft de absolut de bästa banorna att träna på i vinter och kanske haft ett av de besvärligaste åren rent banmässigt beroende på vädret. Brad har dock varit igång hela tiden och jag var jättenöjd med honom i fredags i ett banjobb. Nu för en stund sedan (måndag) gick han ett jobb hemma på rakbanan. Då var han liksom inte ens nära att släppa någon nära sig. säger tränaren, och fortsätter:
- Vi kör i bredd normalt sett på rakbanan men efter två intervaller märkte jag att det kommer att gå åt helvete för fort. Så vi fick tänka om. De andra fick köra bakom på led faktiskt för att han inte skulle försvara sig, säger Stenströmer förtjust.

Hoppas på ett kanonår
Stenstömers stjärna fick en liten känning i ett gaffelband 2019 och ställdes av, samma problem blev det i fjol då hästen ströks för hälta inför en start i Sundsvall Open Trot.
Axevallatränaren menar att han tagit i med marginal för att få hästen tillbaka i stridsdugligt skick igen.
- Det är inga jättestora grejer det handlat om men om ska vi få hästen att hålla är det bara att bryta och pausa direkt. Han har mått bra och det känns inte som att han tappat den där jäkla gnistan han har, säger han.
Handsome Brad slutade tvåa i Harper Hanovers lopp på Solvalla 2019 och har styrkan.
Men hästens problem har kommit efter starter i Åby Stora Pris två år på raken med konvalescenser som följd och nu är det sluttävlat över tre kilometer.
- Det blir inga sådana lopp igen för honom. Han är annars helt allround och både stark och snabb. Nu har han fått väldigt gott om tid och mycket jobb. Vi får se hur det utvecklas men jag tror att han kommer att få ett kanonår i år om han håller sig frisk och fräsch, säger tränaren.

Hoppade Elitloppet
2019 vann hästen Copenhagen Cup och klev in i den absoluta europaeliten. Segern i Olympiatravet samma år är hästen pengamässigt tyngsta med 1,5 miljoner kronor in på kontot. En storseger som kom första efter det att Propulsion diskvalificerats för det kända fallet med nervsnittning i hemlandet USA.
- Copenhagen Cup 2019 och Jämtlands Stora Pris i fjol är det största han vunnit ”på plats” så att säga. I år hoppas vi kanske på Copenhagen Cup igen, men även Paralympiatravet och den typen av lopp.
För två år sedan fick man en inbjudan till Elitloppet. Ulf Stenströmer valde dock att tacka nej vilket han inte ångrat säger han.
Carl Johan Jepson inleder från ett tiondespår bakom bilen i V75-7 över medeldistans. Hur vill du att loppet ska bli kört?
- Vi har anmält Brad barfota runt om och med jänkarvagn. Om vi sedan slår våra kloka huvuden ihop Calle och jag under veckan och ändrar något så ska folk få veta det tidigt. Grundtanken är dock att han ska gå optimalt balanserad. Calle känner hästen väldigt bra och får han en god känsla så får han köra som han vill. Men jag hoppas att det blir lite lugnare och att han kör till slut. Brad kan vinna men jag blir inte bli besviken om han gör ett anständigt lopp och är trea-fyra heller.
I stoloppet (V75-4) har du 1 Listas Tinge Ling till start. Sex år gammal har hon hittat en riktig formtopp och vunnit tre av fyra lopp i år.
- Ja, hon är utan tvekan bättre än någonsin efter att ha varit väldigt ojämn och lite feg och galopperat när det dragit ihop sig. Hon har höjt sig rejält. Vissa kommer senare i livet och hon är väl en av dem. Ingen på start är väl mycket bättre än henne och jag ser gärna att Uffe (Ohlsson) kör henne i ledningen den här gången. Sedan får vi se om en sådan som Alhamra Mail kommer, om vi ska släppa till henne eller inte.  Kommer det någon bra tidigt tycker jag att man kan släppa, annars inte. Tar man med fyra hästar någonstans är hon absolut ett streck på formen och på läget, hon får gå barfota igen, slutar Ulf Stenströmer.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Peter Ingves 2140/4 D 7 23.5g 212
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 1640/6 C 6 16.2 53
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-2 Carl Johan Jepson 2140/5 C 2 17.8 74
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-8 Carl Johan Jepson 2140/5 D str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Jesper Rydberg 2140/9 C 6 16.7 208
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-4 Ville Karhulahti 2140/1 C 5 16.4 71
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Ville Karhulahti 2160/10 A 1 16.9 65
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Ulf Ohlsson 2100/5 C 0 16.9 69
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Jesper Rydberg 2140/9 B 4 14.7 224
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-10 Magnus Jakobsson 2100/11 A 2 16.0 29
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-9 Jesper Rydberg 1660/11 A 6 16.0 134
2019-09-04 2019-09-04 Åby-2 Christoffer Eriksson 1640/11 B str
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Christoffer Eriksson 1640/2 C 7 14.8g 74
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-5 Carl Johan Jepson 2160/9 C 3 15.5 395
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-3 Jesper Rydberg 2160/10 B str
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Jesper Rydberg 2140/3 A 8 19.4 42
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-3 Magnus Jakobsson 2140/1 D 6 15.7 179
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-9 Kim Eriksson 2140/1 D 0 g 117
2019-05-02 2019-05-02 Åby-5 Carl Johan Jepson 1640/8 C 0 g 205
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Carl Johan Jepson 2140/2 D 0 g 134
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2140/2 D 7 17.6 150
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 2140/1 D 1 17.1 19
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Ulf Ohlsson 2140/11 C 2 18.6 29
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Christoffer Eriksson 2140/5 D 1 17.0 167
2020-12-05 2020-12-05 Åby-8 Ulf Ohlsson 2640/1 D 0 16.7 505
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-2 Anders Eriksson 2140/4 C 4 14.9 129
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-9 Rikard N Skoglund 2140/3 D 2 14.0 415
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Mikael J Andersson 2160/8 C 0 16.5 167
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Jesper Rydberg 1640/7 C 0 g 331
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-3 Carl Johan Jepson 2140/6 C 6 14.6 167
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-3 Ulf Ohlsson 2160/13 B 4 15.3 317
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-4 Stefan Persson 2140/5 B str
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Jesper Rydberg 1640/3 C 0 15.3g 100
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Carl Philip Lindblom 2140/12 C 0 16.1 495
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-6 Ulf Ohlsson 2100/5 B 0 g 76
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Ville Karhulahti 1640/8 B 0 13.7 380
2020-04-24 2020-04-24 Åby-1 Ulf Ohlsson 2140/1 D 3 14.0 76
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Jesper Rydberg 2140/7 D 5 15.9 439
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-5 Ulf Ohlsson 2140/2 C 3 15.6 225
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Jesper Rydberg 1640/4 C 0 g 119
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-3 Jesper Rydberg 2160/10 A 2 17.8 46
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-6 Stefan Persson 2140/10 D 4 15.0 289
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-9 Magnus Jakobsson 1640/7 C 3 14.5 371
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Håkan K Persson 2140/11 C str
2021-11-06 2021-11-06 Åby-4 Patrik Pettersson 2140/12 C 0 16.5 268
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-8 Carl Johan Jepson 2640/6 D 0 15.4 470
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-9 Ole Johan Östre 2140/9 D 0 g 709
2021-08-12 2021-08-12 Åby-8 André Eklundh 2640/5 D 0 1271
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-2 Ulf Ohlsson 2140/12 D 6 14.9 485
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-4 Dwight Pieters 2100/6 C 4 15.6g 269
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-2 Fredrik Claesson 2180/13 D 0 15.2 411
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-3 Carl Johan Jepson 2140/8 D 0 g 198
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-5 Magnus A Djuse 2160/9 D 0 18.1g 463
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-7 André Eklundh 2160/12 B str
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Christina A Hande 2160/8 B 0 g 85
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 1640/6 D 0 g 159
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-6 Carl Johan Jepson 1640/6 D 3 13.7 93
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Anna Erixon 2140/5 C 4 16.9 50
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-8 Ulf Ohlsson 2140/1 D 0 16.1 236
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-9 Rikard N Skoglund 2140/11 C 1 15.1 63
2021-02-11 2021-02-11 Åby-7 Carl Johan Jepson 2140/9 C 3 15.1 61
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-8 Rikard N Skoglund 2160/8 C 1 16.0 86
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-3 Rikard N Skoglund 2160/12 B 1 16.2 198
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-7 Ulf Ohlsson 2140/10 C 0 16.7 213
2022-12-21 2022-12-21 Åby-5 Stefan Persson 2160/10 C 0 19.3 252
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-9 Stefan Persson 1640/12 B 3 14.5 176
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-7 Simon Helm 2160/4 C 4 15.7 265
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-4 Stefan Persson 2180/8 D 7 14.1 640
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-6 Simon Helm 2160/14 B 0 16.8 788
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-7 Patrik Pettersson 2140/1 B 7 16.5g 61
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-8 Magnus Jakobsson 1640/9 D 0 14.3 786
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-4 Patrik Pettersson 1640/2 C 0 14.2g 380
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-7 Stefan Persson 2160/11 B 7 14.5 64
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-10 Stefan Persson 2160/12 C 0 14.0 446
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-11 Stefan Persson 2160/14 B 0 g 292
2022-03-12 2022-03-12 Åby-8 Simon Helm 2160/12 B 1 14.1 113
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-8 Stefan Persson 2160/14 D 4 14.4 926
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-3 Magnus Jakobsson 2140/12 D 6 16.3 113
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-6 Magnus Jakobsson 2140/7 D 5 17.5 397
2022-02-08 2022-02-08 Axevalla-6 Patrik Pettersson 2140/8 C 2 17.3 101
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-4 Patrik Pettersson 2140/4 D 0 18.5 499
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-3 Rikard N Skoglund 1640/12 D str
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-8 Patrik Pettersson 1646/11 B 5 13.5 95
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-5 Patrik Pettersson 2140/7 C 0 15.9 547
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-3 Stefan Persson 1660/6 B 4 15.7 25
2023-03-02 2023-03-02 Åby-10 Patrik Pettersson 1660/6 D str
2023-02-25 2023-02-25 Romme-10 Örjan Kihlström 1660/15 D 7 13.2 665
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-9 Stefan Persson 1640/7 B 6 16.9 136
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-6 Stefan Persson 2160/6 C 0 18.7 392



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se