Linus Boy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Linus Boy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Linus Boy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Linus Boy har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Linus Boy


Minnestads El Paso, eller ”Skalman”, som han kallas, fick sitt genombrott i V75 den 9 juni 2018. Tillsammans med Rebecca Dahlén presenterade ..


Minnestads El Paso, eller ”Skalman”, som han kallas, fick sitt genombrott i V75 den 9 juni 2018. Tillsammans med Rebecca Dahlén presenterade han sig med besked i travets elitserie och vann överlägset i imponerade stil. Segertiden blev 1.11,9 över 2140 meter med voltstart. Det var såväl häst som kusks första V75-seger i karriären. Sedan har framgångarna fortsatt och Minnestads El Paso har radat upp fina prestationer och segrar i V75 och i andra sammanhang.
- Det har varit en fantastisk resa men höjdpunkten är helt klart när han vann i Östersund. Det var så himla oväntat och han var så overkligt bra. Man lämnar ju normalt inte konkurrenterna i V75 med 50 meter, det gör man inte. Att det dessutom var min första V75-seger var svårtoppat, har Rebecca Dahleén sagt tidigare till Kanal 75.

Seger i Frankrike och trea på Vincennes
Hon tränar hästen tillsammans med sambon och proffstränaren Dennis Palmqvist på gården i Fjärdhundra. Minnestads El Paso har totalt tagit 16 segrar och sprungit in 1,5 miljoner kronor. Han har klättrat genom klasserna och är snart uppe i Gulddivisionen. I vintras firade han fina framgångar i Frankrike där han under de inledande månaderna vann lopp på fransk mark. Han var dessutom tvåa och även trea på Vincennes i den sista starten som han gjorde bakom vinnande Prosperous.
– Han var sjuk i första starten när han kom ner till Frankrike i december. Eller om han var nedsatt av resan för han var inte som bäst. Men sedan gjorde han fem bra lopp och sprang in lite över 300 000 kronor. Det var ett bra äventyr och kul att han även fick vinna ett lopp, säger Dennis Palmqvist.
– Det var ingen skam att få stryk av Prosperous när han blev trea på Vincennes. Vi såg ju hur bra den hästen var i lördags när han vann i V75. Han fick ett smörlopp invändigt och speedade ner vår häst när luckan kom på upploppet.

Sprang nytt rekord 1.10,5 senast - med skor
Minnestads El Paso har gjort en start sedan han kom hem till Sverige igen. Det var i Gävle för snart två veckor sedan då han blev tvåa på tiden 1.10,5 över kort distans.
– Picasso som vann det loppet var otroligt bra och vår häst gick jättebra bakom honom. Jag hade bara kört 1.22 med honom i träningen sedan han kom hem från Frankrike och vi var jättenöjda att han kunde springa nytt rekord 1.10,5 med skor efter en paus.
– Han känns helt normal i träningen efteråt men är lite svår att räkna på. Det är inga minustecken i alla fall. Det är också en häst som alltid brukar gå bra direkt efter en paus och han brukar inte gå framåt med typ 50 meter när han har ett lopp i kroppen. Det är klart att lite borde han gå framåt men sedan är det frågan om det kan bli så mycket bättre än de 1.10,5 som han sprang senast, säger Dennis med ett skratt.

”Barfota runt om ett plus – kan vinna loppet”
ATG inleder sitt Spring Race den här skärtorsdagen och nu ska fyra V75-omgångar i rad avverkas under påskhelgen. Det hela kulminerar med Multijackpoten på Romme på söndag men först är det alltså Gävle som gäller på torsdag. Minnestads El Paso är favorit i den avslutande avdelningen från spår två bakom startbilen. Rebecca Dahlén sitter återigen i sulkyn och det är kort distans 1640 meter som gäller.
– Minnestads El Paso (V75-7) är inte så bortskämd med bra lägen och brukar hamna långt ut. Det är så det känns i alla fall. Jag tycker att det här ser ut som en intressant uppgift. Det är många startsnabba hästar med som säkert vill ner till plankan och det kanske blir en ordentlig körning första femhundra metrarna. Vi får hoppas på det i alla fall för vår häst är inte så snabb att han är spetsaktuell.
– Det känns som att det kommer att gå undan rejält första halvvarvet och det gynnar vår häst, men även Linus Boy och Mellby Drake från bakspår. Sedan blir det ju inte alltid som man tror på förhand.
– Han är en av tre hästar som är huvudet högre än de andra och kan vinna loppet. Nu blir det även barfota runt om och det är ett plus, även om han alls inte är dålig med skor och sprang ju som sagt 1.10,5 senast med skor. Öppet huvudlag och jänkarvagn igen. Blir det bra fart så tar han många till slut, säger Dennis Palmqvist.

Michael Carlsson, Kanal 75


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets ..


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets härjningar.
Onsdagskvällen såg fjolårets elitloppstrea Makethemark i comeback efter halvårslång vila och intrycket lämnade inget i övrigt att önska.
Körande Ulf Ohlsson parkerade nöjt som förstahäst i andraspår, utan att bry sig om ledande Linus Boy.
När den senare slog på en galopp i slutsvängen kunde Ohlsson sitta helt still i sulkyn medan Makethemark helt självmant satte klorna i positive stallkamraten Cupido Sisu.
- Man kör trav varje dag, alla sorters hästar, så får man köra en riktig topphäst som den här. Det är sådana stunder man lever upp och verkligen njuter, förklarade en ovanligt nöjd segerkusk.
Tränaren Petri Salmela var uppsluppen efter loppet.
- Han bara fixar allt. Vi har sett det så många gånger att han bara vill vara först. Om tre veckor är han mycket, mycket närmare toppform och om fem veckor har han toppform, förklarade Salmela vars matchning nu går vidare mot Paralympiatravet på Åby i slutet av april.

”Magiskt fin”
En annan häst som visade att han kan bli något för de allra största loppen framöver var Gulfstream Am.
Conrad Lugauer körde i ledningen med Helena Burmans högmeriterade Europadebutant Osterc i rygg. Den senare gled ut knappa halvvarvet från mål vilket utmynnade i en ursinnig speedduell där klockan var nere i 1.05-fart vid ingången till upploppet.
Osterc galopperade snöpligt kort före mål medan Gulfstream Am gick undan på oerhört tilltalande vis.
- Det här var nästan Campo Bahia-varning. Det kan inte se bättre ut. Jag tycker att han är magiskt fin, uttryckte Stefan Hultman i ATG Live-studion och Conrad Lugauer verkade lika nöjd.
- Det är obeskrivligt. Hästen känns bättre på alla sätt och vis, jag är väldigt nöjd och lycklig med honom. Han har verkligen utvecklats i vinter. Efter det här loppet får vi säga att Kungapokalen är första målet för året.

Dubbla dubbelsegrar
Både Salmela och Lugauer kunde räkna in dubbelsegrar sedan My Sweden och Bonny Boy segrat för Mika Forss respektive Marc Elias.
Adrian Kolgjinis Neelix övertygade i ett långlopp medan Stefan Persson bar en dåligt travande Zanzibar Effe till målfotoseger.
Kryddat med tvärsäkra spetsvinster för Give Me Ten och Digital Class så gav det en V86-rad som betalade 14 279 kronor till 512 vinnare.

Robin Johansson, Kanal 75


Årsdebut under första halvan av mars med finalen av Paralympiatravet på Åby i slutet av april. Petri Salmelas plan under vintern med stal..


Årsdebut under första halvan av mars med finalen av Paralympiatravet på Åby i slutet av april.
Petri Salmelas plan under vintern med stallets stjärna Makethemark kan slå in.
Första delen är i alla fall avklarad.
Trean från Elitloppet i fjol gör årsdebut på Solvalla kommande onsdag och möter bland andra Daniel Redéns jänkare Perfect Spirit i Kentucky Fibbers lopp.
Makethemark lottades till ett fjärdespår bakom bilen i loppet som går som V86-6.
- Han kommer absolut inte att vara formtoppad till loppet – det går inte. Vi måste köra med skor också eftersom det är en lång säsong men det är inte omöjligt att han vinner ändå, säger Petri Salmela.
Makethemark fick ett första snabbare jobb i kroppen förra torsdagen på Solvalla. Salmela körde tre heat över 2000 meter, med det snabbaste efter 1.17,0. Då gick hästen med järnskor.
- Han kändes jättebra och till onsdagsloppet lättar vi honom till lätta sommarskor. Sedan är det tre och en halv vecka kvar till Rommes försök i Paraylympiatravet (tidigare Olympiatravet) vilket varit det första stora målet i år, säger Salmela.

”Behöver inte bli bättre”
Elitloppet i slutet av maj är huvudmålet 2020. Tredjeplatsen i förra årets final smakade mer.
- Hästar är hästar. Känslan är i alla fall att han fortsätter tävla på samma höga nivå som under fjolåret. Då behöver han inte bli bättre.  Bara han levererar som förra året kommer han att räcka i alla stora sammanhang, säger Salmela som även har planer för miljonloppet Norrbottens Stora Pris lördagen 14 juni.

Startlista
Kentucky Fibbers lopp (V86-6)
2 140 meter, autostart

1. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
2. Linus Boy – Rikard N Skoglund
3. Im Your Captain – Jorma Kontio
4. Makethemark – Ulf Ohlsson
5. Tito C.A.– Per Lennartsson
6. Cupido Sisu – Tomi Haapio
7. Digital Ink – Robert Bergh
8. Charrua Forlan – Torbjörn Jansson
9. Perfect Spirit – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Axevalla avslutade travåret med att bjuda publiken på bubbel och tårta.Men den stora publiken satt förstås framför skärma..


Axevalla avslutade travåret med att bjuda publiken på bubbel och tårta.
Men den stora publiken satt förstås framför skärmar på nyårsaftonen för att ta det av crescendot av alla ihopsamlade jackpotmiljoner på V75.
För andra året i rad var travbana i Skara värd för finalen av ATG:s satsning V75 Winter Burst.
Totalt fanns det runt 110 miljoner att spela om och en eventuell ensam vinnare på V75 hade kunnat kamma in hiskeliga 61 miljoner kronor.
Utdelningen för sju rätt blev nu måttliga 16 579 kronor.
36-åriga Sibylle Tinter är dotter till tysken Klaus Kern som via Kalmar nu slagit sig ner i Borlänge för att träna hästar.
I våras blev även Sibylle tränare på Rommetravet och för dagen är fyraårige tyskfödde valacken Payet D.E. stallets stjärna.
Kim Eriksson orsakade den andra av tre omstarter i V75-6 med Payet D.E. som kastade sig i sidled i volten och klev in i ett annat ekipage.
Ekipagekontrollanten köpte kusken Kim Erikssons förklaring till uppförandet – och hästen gick sedan ut och vann loppet.
- Jag tycker att hästen utvecklat för varje gång jag kört den. Han kunde vara ofokuserad men för varje gång har han bara blivit spänstigare och bättre. Kanske har han blivit f-ö-r vaken. I dag det nära att vi inte fick vara med i loppet alls, sa Kim Eriksson som lyfte ut Payet D.E. i spåren på den sista bortre långsidan och sedan vek ner invändigt på upploppet där fyraåringen spurtade ner favoriten Högstenastalldräng.

Dubbel till Skoglund
Rikard N Skoglund lyckades bäst av kuskarna den här stundtals soliga nyårsaftonen. Hyrkusken Skoglund – sjua i allsvenska kuskligan i år med 150 vunna lopp – tog två V75-segrar.
Skoglund inledde segerskördandet i V75-1 - ett lopp för ston med tillägg och hästar över hela banan - tillsammans med Jasmine Ising-tränade Green Mamba (25 procent på V75).
Oskar J Andersson kuppade sig till ledningen efter en offensiv med favoritspelade Vikens Fingerprint. När Andersson skulle köra undan in på upploppet tröt dock krafterna på bara några steg och vinnaren hittades i stället i ledarinnans rygg.
Rikard N Skoglund hade allt sparat med Green Mamba och spurtade med lätthet förbi favoriten.
- Planen var inte att släppa ledningen men vi hann helt enkelt inte svara i det skedet, sade segerkusken Skoglund.
Han satte sedan dit Timo Nurmos Linus Boy i V75-avslutningen och ramade alltså in V75:an. 

Vem var den röde?
Hannu Korpi är en amatör från Finland som ofta provat lyckan i Sverige i år med bra resultat. Under uppesittarkvällen dagen före julafton vann Korpi ett V75-lopp med Grainfield Aiden (17 procent) och på nyårsafton fyllde duon på med ytterligare en triumf.
Femårige valacken Grainfield Aiden satt mitt i gröten i 15-hästarsfältet och lyftes ut först i mitten av den sista kurvan. Peter Untersteiner hade vid det laget slut på krafterna i ledande M.T.Nordic Spirit och blev nedspeedad av den finske hästen.
Korpi vinkade när han passerade.
- Vem var den där röde mannen på insidan nu igen? Peter Untersteiner? Ah, jag känner honom! sa Hannu Korpi, känd för att skämta en del i segerintervjuerna.
Nyårsaftonens behållning var Adrian Kolgjini-tränade The Gambler som André Eklund körde till seger. Den treårige fuxen är efter tävlingsdagen fortfarande obesegrad i ett felfritt lopp. The Gambler fick den här gången kliva fram i dödspositionen och bara lämnade konkurrenterna på ett imponerande vis.
Tabasco C.D. tog ledningen från ett sjundespår bakom bilen i V75-2. Kaj Widell kunde omgående dämpa tempot och trudeluttande undan. Amatören Stefan Granlund med licens på Åby tränar.
Alhambra Mail höll som favorit i stoloppet för hästarna med upp till 265 000 kronor intjänat.
Carl Johan Jepson fick rygg på Flemming Jensen som fick dra hårt i ett par tre längders ledning loppet igenom med Daisy Cash. Flemmings fyraåriga sto tappade dock aktionen kort före mål och där kunde Magnus Dahléns italienska slinka förbi.
Sju rätt på V75 betalade ut 16 579 kronor, sex rätt 148 kronor och fem rätt 24 kronor.
På lördag 4 januari inleds V75-året med tävlingar på Jägersro.

Mikael Wikner, Kanal 75


Timo Nurmos är den tränare i Sverige som vinner flest lopp. Både totalt och i V75. Han är också den tränare vars hästar spr..


Timo Nurmos är den tränare i Sverige som vinner flest lopp. Både totalt och i V75. Han är också den tränare vars hästar springer in mest pengar. Både totalt och i V75. På lördag har han fem hästar till start i V75 på Sundbyholmstravet och redan i den inledande avdelningen selar han ut ett hett segerbud. Man At Work (V75-1) mosade senast konkurrenterna från positionen utvändigt om ledaren när han gjorde första starten på tio månader.
- Han verkar ha tagit loppet på rätt sätt. Han har tränat lugnt och allt verkar bra i alla fall, säger Timo Nurmos.
Den här gången är det voltstart och Man At Work lottades till spår sju. Det utvändiga av de två så kallade springspåren.
- Han är en väldigt stor häst så jag tycker att sjundespåret är bra. Han är snäll att vända och jag tror att han kommer komma iväg bra. Han ska gå barfota igen och med vanlig vagn, och så kör vi med öppet huvudlag nu när det är volt. Jag hoppas att han är lika fin som senast, eller lite bättre. Då har han bra chans.

Kan ta sjätte raka
Den andra V75-avdelningen är något så ovanligt som ett lopp över tre varv i lägsta klassen. Favorit är Timo Nurmos jättetalang Mellby Hoffa som jagar sjätte raka segern från innerspår bakom startbilen.
- Han har tränat på bra och jag tycker att utgångläget är bra med en orutinerad häst över lång distans. I Eskilstuna är inte innerspåret bakom bilen det bästa men jag tycker att det är bättre än spår åtta, säger Nurmos och skrattar.
- Han möter bra och mer rutinerade hästar men han är fin själv. Det är svårt att säga hur mycket mer han kan utvecklas men han är inte färdig än.
Den mastiga distansen tror inte Solvallatränaren ska vara något bekymmer för treåringen.
- Han har visat att han kan göra lite jobb själv och han verkar väldigt stark i träningen. Det är därför jag anmäler till längre distans, jag tycker att det borde passa bra.

”Kommer bli mycket bra i framtiden”
Även Istanbul Boko (V75-5) ser ut att få bära favoritskapets tyngd.
- Istanbul Boko är en mycket fin häst men han har haft en väldig otur med startspåren och näst senast blev han störd till galopp. Det är en häst som jag gillar mycket. Han är långt ifrån färdig och kommer bli mycket bra i framtiden. Nu har han tyvärr ett knepigt läge igen men man får inte glömma honom.
Att spelarna skulle glömma Istanbul Boko är nog uteslutet. Det gäller även stallets övriga hästar som ska ut inom V75-spelet.
Mattie (V75-4) har tränat på under uppehållet. Det är meningen att hon ska gå till avel och vi tar något lopp nu innan det är dags. Tillägg är aldrig lätt men det är ett bra lopp åt henne, även om hon är svårbedömd även för mig. Jag är nöjd med henne i träningen i alla fall och det bir barfota fram eller runt om.
- Linus Boy (V75-7) var överraskande bra senast men han hade tränat fint. Han borde gå framåt mycket med det loppet men tyvärr fick han ett dåligt läge igen. Det är inte samma upplopp i Eskilstuna som på Solvalla men jag hoppas att han hinner ta några hästar till slut.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-2 2140/6 0 16.9g 140
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/6 B 1 15.2 17
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 1640/2 C str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Jorma Kontio 2650/1 C 0 g 28
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Jorma Kontio 2100/15 A 1 15.0 41
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/12 B 0 g 60
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Kaj Widell 2160/12 A 0 g 57
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-9 Kaj Widell 2140/8 D 0 14.2 438
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Kaj Widell 2140/14 B 2 13.9 55
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Kaj Widell 3200/12 A 4 17.4g 49
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/8 D 0 12.9 114
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-5 Björn Goop 2140/1 C 5 14.7 49
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Björn Goop 2609/6 C 3 13.8 28
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 2140/7 B 3 14.4 38
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-10 Johnny Takter 2140/10 D 2 12.2g 170
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Ulf Eriksson 2640/12 C str
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-11 Johnny Takter 2640/2 D 2 13.3 69
2017-08-12 2017-08-12 Åby-11 Christoffer Eriksson 2140/9 B 6 14.0 94
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-10 Johnny Takter 2140/8 A 1 12.9 99
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Ulf Ohlsson 2140/2 A 0 g 40
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Erik Adielsson 2140/10 B 0 13.0 60
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-11 Johnny Takter 2140/4 A 2 12.4 29
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-12 Johnny Takter 3140/3 D 3 13.2 401
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-10 Johnny Takter 2140/2 C 0 g 78
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-11 Johnny Takter 2140/4 C 1 13.5 156
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-10 Jorma Kontio 1640/1 C 7 16.6g 128
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-5 Jorma Kontio 2140/1 D 0 g 145
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/10 C 1 14.3 20
2017-01-07 2017-01-07 Romme-9 Jorma Kontio 2140/6 C 4 14.3 46
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2140/2 D 0 16.0g 65
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-5 Kim Eriksson 2100/6 D 4 12.7 101
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-5 Ulf Ohlsson 2140/1 C 7 14.1g 57
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-11 Kim Eriksson 2140/7 D 0 g 290
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2140/12 D 5 12.1 111
2018-08-11 2018-08-11 Åby-10 Björn Goop 2140/3 D 5 12.9 53
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Kim Eriksson 2140/12 C 1 12.1 74
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-11 Örjan Kihlström 2640/12 C 3 13.3 36
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-10 Björn Goop 2140/11 D 0 g 105
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-5 Kim Eriksson 2140/6 D 4 11.9 183
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Kim Eriksson 2640/1 C 3 13.2 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-9 Kim Eriksson 2140/5 C 5 12.1 91
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Kim Eriksson 2140/7 B 2 12.0 132
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Carl Johan Jepson 2640/4 A 5 14.1 37
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-9 Johnny Takter 2140/3 C 3 11.9 200
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Johnny Takter 2140/6 C 6 13.8 39
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-11 Johnny Takter 2640/6 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-5 Johnny Takter 2140/6 B 1 14.5 25
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-12 Rikard N Skoglund 2140/11 B 1 14.2 35
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-11 Björn Goop 2140/10 D 4 13.8 43
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-9 Björn Goop 2140/8 D 1 13.1 112
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-5 Örjan Kihlström 2140/11 C str
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Ulf Eriksson 2140/12 C 0 13.3 184
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Kim Eriksson 2140/1 C 0 g 30
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-6 Mika Forss 1640/7 C 2 11.3 45
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 2140/7 D 5 12.8 114
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-11 Örjan Kihlström 1640/9 C 7 11.8 40
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2140/2 D 0 g 84
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-7 Örjan Kihlström 1640/11 C 0 11.3 81
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-5 Örjan Kihlström 1640/3 C 1 11.6 17
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-7 Örjan Kihlström 2140/12 C 0 14.2 78ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se