Leonas Sami travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Leonas Sami travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Leonas Sami har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Leonas Sami har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Leonas Sami


Det var minst sagt friska vindar som präglade tävlingarna på Axevalla den här lördagen. Det blåste rejält över Skara-s..


Det var minst sagt friska vindar som präglade tävlingarna på Axevalla den här lördagen. Det blåste rejält över Skara-slätten men publiken bjöds på rafflande lopp där det hände en hel del.
Gareth Boko är unghäststjärnan som bland annat vann Svensk Uppfödningslöpning som tvååring. Hästens väg mot den översta eliten har sedan kantats av svåra skador och sjukdomar. Han gjorde en ny comeback i början av januari och vann direkt. Därefter följde han upp med att vinna i Gulddivisionen i Kalmar – från dödens. Nu var det dags igen då Gareth Boko spurtade ner konkurrenterna från spår tolv.

”I dag fick han visa sin explosivitet”
Stepping Spaceboy drog till ledningen och fick favoriten Velvet Gio på utsidan. Den sistnämnde tog över när ledaren stannade på sista bortre långsidan och blev hårt utmanad av Antonio Trot. Med där bakom följde Gareth Boko och när Marc Elias lät hästen spela ut sin speed över upploppet kopplade han enkelt greppet till slut. Antonio Trot fullföljde starkt till andraplatsen i sin gulddebut medan Velvet Gio blev trea. Det blev således en ny framgång för teamet Marc Elias och Conrad Lugauer vars hästar går fantastiskt bra för dagen och vinner V75-lopp varje vecka.
– Jag har kört Gareth mest på styrka men i dag fick han visa sin explosivitet också. Han visade vilken fart han har. På Kalmar vann han från dödens genom sin styrka och sin mentala styrka och i dag på sin snabbhet. Det är egenskaper som gör honom till en fruktansvärt bra individ, berömde Marc Elias.
– Det blev perfekt för oss med högt tempo hela vägen och en perfekt rygg. Han avgjorde snabbt på upploppet och det är en härlig känsla att man redan hundra meter före mål vet att man snart kan segerdefilera. Nu väntar förmodligen ett lopp till innan finalen. Sedan kanske vi sneglar åt Paralympiatravet. Vi får se, hästen får visa vad han är redo för. Han bestämmer vart vi tar vägen.

Enorm insats av Grainfield Aiden
En häst som startar vecka efter vecka och ändå gör starka insatser är Grainfield Aiden. Nu gjorde hästen en enorm prestation när han vann V75-avslutningen efter en blytung resa. Först via tredjespår genom första kurvan och sedan utvändigt om ledaren. Grainfield Aiden kämpade ner ledande Southwind Hydro över upploppet och höll undan före favoriten Martin de Bos som avslutade bra via tredjespår sista sjuhundra metrarna. Grainfield Aiden kördes till seger av Mika Forss och tränas av brandmannen Hannu Korpi.
– Hästen var kanonbra. Han tycker om att springa i dödens och han tränar hårt. Han är så bra, berömde Korpi.

Burning Man tog andra raka
Favoriten Burning Man inledde V75-omgången och tog enkelt sin andra raka seger på V75. Tränaren Petri Puro fortsätter med sin höga segerprocent och att ha sina hästar i bästa möjliga författning när de tävlar. Efter en vid första sväng i tredjespår kunde Burning Man glida till ledningen efter ett drygt halvvarv. Sedan fick han bestämma och när Örjan Kihlström begärde lite över upploppet dundrade Burning Man ifrån till en lätt seger utan att behöva förta sig.
– Han fick en lite jobbig inledning i tredjespår i första sväng men sedan löste det sig bra och han kom till ledningen. Hästen kändes jättefin och gick undan enkelt med lite krafter kvar. Han är lite flegmatisk hela vägen men den sista biten när jag släppte av honom så ökade han enkelt, sa Örjan Kihlström.

Johanna Karlsson överlycklig – ”Det bästa som hänt”
Amatörtränaren Johanna Karlsson var överlycklig efter att hennes häst I.T.Inventor vunnit V75-2 för Magnus A Djuse. Hästen profiterade på ett bra tempo i täten och över Axevallas långa upplopp spurtade han säkert förbi en mycket tapper Choco Garline den sista biten. Johanna K Karlsson tränar hästen tillsammans med Elias Strandberg
– Det är helt sagolikt, det bästa som har hänt. Han är en egen produkt som vi har haft sedan vi satte honom i vagn. Han är som ett andra barn, sa Johanna K Karlsson.
– Han kändes fin hela vägen och bet i bra över upploppet, sa den proffsige lärlingen Magnus A Djuse.
Tvåa blev Choco Garline som fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren hela vägen och Magnus Jernemyrs häst föll verkligen med flaggan i topp.

”Nu ska vi bada bubbel och dricka bubbel”
Leonas Sami var ytterst nära att vinna V75 på Mantorp kvällen före julafton. Nu tog han gruvlig revansch och skrällde i V75-3 för Kim Eriksson. Hästen bjöd på en ruskig avslutning när kusken ställde på i fjärdespår sexhundra meter kvar. Det var en brutal avslutning av Leonas Sami som gick i närkamp med ledande Inez Alki. Den sistnämnda kämpade berömvärt men kunde inte stå emot Leonas Sami över upploppet. Tränar gör Mantorp-amatören Jan Gustavsson som lovade att fira när han kommer hem.
– Jag är inte direkt förvånad för han har gjort bra lopp på slutet. Nu ska vi åka hem och bada bubbel och dricka bubbel, sa Jan Gustavsson.
Storfavoriten Zenzero Jet hade inte sin bästa dag och sågs aldrig med chans efter en resa i kön.

Pangstart avgjorde loppet
Peter Untersteiner fick en pangstart från sina 20 meters tillägg med Velegance i V75-4. Han satt i ledningen redan i första kurvan och då var mycket av loppet vunnet. Detta samtidigt som storfavoriten Viola Grif satt en bit nere i kön och när Emilia Leo vred på i vida spår i utgången av sista kurvan så avslutade Viola Grif bra, men utan att vara lika vass som senast. Peter Untersteiner låg raklång i sin jänkarvagn runt slutkurvan och över upploppet för att minska luftmotståndet i blåsten. Velegance höll undan till en säker seger före en bra spurtande Valborg Marje. Viola Grif blev trea men travade inte som bäst och galopperade kort efter mål.
– Det var överraskande att hon öppnade så bra men hon trampade till och hade bästa farten uppe när starten gick. Det avgjorde nog loppet att vi kom till ledningen så tidigt. Sedan blev jag orolig för hon springer och tänker om hon ska ta i eller inte. Hon tvekade ett tag men det bra att hon tog i för hon hade krafter kvar, sa Peter Untersteiner.
I den femte avdelningen blev det en riktig skräll genom Dick Robertsson-tränade Martin Tooma. I ett galoppfyllt lopp, där mer än halva fältet gjorde bort sig, kunde hästen vinna trots spår åtta över kort distans. Men ingen skugga över Martin Tooma som spurtade vasst till segern för Kevin Oscarsson.
– Jag har kört honom en hel del och han var jättefin i dag, sa Kevin.
Sju rätt på V75 gav 392 858 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande v..


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande var hans sjätte sedan dan före dopparedan och när han inte vunnit har han varit tvåa. Den här gången fick han trava utvändigt om ledande Highspirit men avgjorde ändå retfullt enkelt över upploppet.
- Det var en jättefin häst. Han har gått bra länge, det har man ju sett, och han var väldigt trevlig att köra också. Han håller formen och känns fräsch och fin så han verkar tåla att starta tätt, sa Örjan Kihlström som körde hästen för första gången.
- Örjan är ganska bra. Och hästen är också ganska bra. Nu får han tio dagars paus. Nästa start blir i finalen på Solvalla 8 februari, sa Hannu Korpi och syftade på bronsdivisionens final i Svenska Travligan.

Devine på lätta hovar
Toppstoet Divine föll senast med flaggan i topp efter blytung resa i V75. Nu serverades hon ett desto snällare lopp i andra par utvändigt av Erik Adielsson och när hon fick fritt spelrum vid upploppets början avgjorde hon utan att behöva spela ut hela sitt register.
- Grymt! Jag har skrikit så att jag blev hes. Hon fick det perfekta loppet, vila i rygg och sedan bara gå förbi när luckan kom. Ett perfekt lopp för Devine, sa hästen överlyckliga ägare och tränare Anna Österberg.

Seger trots ringrost
Bara lugnt tränad och utsvarad i spetsstriden. Trots ringrost och en tung resa gick Daniel Wikbergs affischnamn Weekend Fun segrande ur striden när han återkom efter vila. Men det satt hårt inne och domarna fick granska målfotot innan de kunde utropa Weekend Fun till vinnare före likaledes årsdebuterande Han Herred.
- Det kändes inte som att jag riktigt fick tag i Per (Linderoth) men den här ökade lite sista 100, kändes det som, och måste ha hunnit dit med väldigt liten marginal, sa glatt överraskade segerkusken Magnus A Djuse.

”Kusligt snabb”
I kallblodsloppet tvingades storfavoriten Järvsöodin sträcka vapen från ledningen. Vann gjorde istället Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som levererade en virvlande långspurt.
- Jag frågade innan loppet om de var tvungna att start honom när det är de förutsättningar han hatar som mest, skitväder och dålig bana och allting, men han brydde sig inte utan var hur fin som helst. Han är gudomligt mysig att köra, kusligt snabb i ett par hundra meter, sa kusken Oskar Kylin-Blom.

Diskad måletta
Daniel Wäjersten såg ut att ta en tränardubbel när Merritt och Musett af Djupmyra skar mållinjen som etta och tvåa. Men han fick nöja sig med att förstapriset gick till stallet sedan domarna efter lång väntan kungjort att målettan Merritt diskvalificerats för trängning på den sista bortre långsidan. Övriga V86-lopp denna kväll vanns av Fredrik Wallins My First Offspring (Elias Strandberg), Joakim Elfvings Lyx Håleryd (Rikard N Skoglund) och Jan Gustavsson Leonas Sami (Carl Johan Jepson).
På V86-spelet delade åtta rätt ut 12 185 kronor. Sju rätt gav 174 kronor och sex rätt 24 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ina Scots Ära var huvudnumret då V75 gästade Mantorp på lördagen – en V75-omgång som dessutom var kryddad med en jackpot...


Ina Scots Ära var huvudnumret då V75 gästade Mantorp på lördagen – en V75-omgång som dessutom var kryddad med en jackpot. När krutröken skingrats på Mantorp fick 17 system med sju rätt drygt 2,1 miljoner kronor vardera efter ett par rejäla skrällar.
En av skrällarna kom i Ina Scots Ära och det var Robert Bergh som slog till med 29-oddsaren Muscle Hustle.
Före säsongen trodde Robert Bergh att USA-importen skulle kliva fram som stallets stora stjärna i år.
Det började så där…
- Ja, det började med två galopper och det var inte riktigt vad man trimmat för, sa Robert Bergh.
Men sedan blev det seger i tredje årsstarten, ett försök till Norrlands Grand Prix 10 maj, och på lördagen följdes den segern alltså upp med en triumf i Ina Scots Ära värd 300 000 kronor. Därmed blev den fyraårige talangen dubbelmiljonär till glädje för kusken och tränaren som även är delägare i hästen.
- Skönt att vi hitta rätt och nu fick han visa också, sa Robert Bergh.
Robert Bergh gav Muscle Hustle ett perfekt lopp i andra utvändigt med bra draghjälp av Baron Gift ända fram till upploppet. Innan dess hade Baron Gift dessutom plockar ner obesegrade ledaren Cyber Lane som åkte på sin första förlust i tionde starten.

Hoppas på plats i Oslo GP
Gulddivisionen avslutade V75-omgången och här gjorde favoriten Carabinieri bra reklam för sig när han enkelt spurtade hem segern värd 150 000 kronor, Tränaren Peter Untersteiner hoppades efter loppet på en inbjudan till nästa helgs Oslo Grand Prix.
- Det är en sådan underbar häst han trivs vart han än kommer. Han visade att han har form, sa Peter Untersteiner.
Carabinieri är sylvass när han får spara speeden och när Anna Mix och Charrua Forlan duellerade och satte upp tempo i täten passade det Peter Untersteiner häst som hand i handske.
- Det är makalöst var bra det kan lösa sig ibland, konstaterade Peter Untersteiner.

V75-dubbel för Kihlström
Dagens skräll kom i V75-5 där 35-oddsaren This Is It N.O. överraskade tillsammans med Kim Eriksson i ett lopp som öppnade upp sig direkt då favoriten Fossens Bonus inte kunde försvara innerspåret i startrusningen där Aron The Baron släppte täten till Re Doc. Från fjärde utvändigt följde This Is It N.O. med i rygg när Paparazzi M. attackerade på sista långsidan. I täten kastade Re Doc in handduken redan före sista sväng. Paparazzi M. såg i det läget starkast ut men när han galopperade mitt i slutsvängen låg vägen öppen för This Is It N.O.
Örjan Kihlström vann dubbelt inom V75-spelet. I V75-1 hittade han ut från tredje invändigt dryga 600 meter från mål med Roger Walmann-tränade Ottens Casher, som sedan hade torrt spurtkrut över upploppet när han tog sig förbi ledaren Je T’aime Ruinart. Storfavoriten M.T.King Of Cash fick en tuff resan fram utvändigt ledaren och fick nöja sig med tredjepriset.
I V75-4 var Test Drive och Örjan Kihlström snabbast och fångade upp favoriten Springfield i startrusningen. När sedan favoriten fick perfekt lucka från rygg ledaren in i slutsvängen luktade det favoritseger, men trots att Test Drive även fått en tryckare mitt i loppet av Granat Graff höll han farten och vann säkert.
- Det var otroligt starkt gjort, han fick öppna stenhårt och även en tryckare mitt i loppet. Det var starkt att hålla till mål, kommenterade segerkusken som var imponerad av fyraåringen som tränas av Stefan Melander.

Favoriten nerstruken
V75-2 bjöd på dramatik redan före start då favoriten Farmer Jack blev nerstruken till innerspår sedan Leonas Sami blivit sent struken. Därifrån hamnade Fredrik Perssons häst i tredje invändigt i startrusningen och såg sedan aldrig dagens ljus.
Istället gick segern till Jörgen Westholm och Flash Hammering, som bytte ut andra utvändigt och klev fram utvändigt ledaren på sista bortre långsidan och vann sedan överlägset.
- Han levererade en vass spurt i årsdebuten som tvåa och då vart vi sugna på V75. Jag hade en bra känsla hela dagen, sa Jörgen Westholm.
I V75-3 vann Ulf Ohlsson med Timo Nurmos-tränade Jaques Noir, som först tog ledningen i en duell med favoriten Dear Money i starten och sedan även hade kraft att kontra när D.D.’s Perseverance såg ut att koppla greppet mitt på upploppet.
- Det stod och vägde hela vägen in, men han gav sig aldrig. Timo har vältränat, konstaterade Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 gav 2 156 547 kronor. sex rätt gav 3 886 kronor och fem rätt 180 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Oskar Svanberg 3140/3 C 0 19.3 161
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Oskar Svanberg 2140/1 D str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Oskar Svanberg 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Oskar Svanberg 2140/8 C 0 g 73
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Oskar Svanberg 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Oskar Svanberg 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Oskar Svanberg 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Oskar Svanberg 2640/2 C 1 17.3 25
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Oskar Svanberg 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Oskar Svanberg 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Oskar Svanberg 2140/1 D str
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Oskar Svanberg 2140/8 D 3 19.0 123
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Oskar Svanberg 2140/8 D 0 19.3 135
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Oskar Svanberg 2140/8 D 0 15.8 46
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Oskar Svanberg 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Oskar Svanberg 3640/2 D 0 676
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2140/5 A 4 16.3 79
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Magnus Jakobsson 2640/5 A 4 17.0 112
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2160/11 C 2 14.7 560
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Kim Eriksson 2140/8 C 2 16.7 55
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Anna Sedström 2140/14 C 3 17.2 74
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Kim Eriksson 2660/5 C 3 16.6g 81
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-9 Kim Eriksson 2140/9 D 5 14.9 92
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-4 Kim Eriksson 2140/8 C 2 14.8 92
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-1 Kim Eriksson 2100/7 D 4 14.8 344
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-2 Jan Åke Persson 2100/7 C 5 15.1 141
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-6 Kim Eriksson 2640/5 C str
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Kim Eriksson 3140/5 D 0 g 1042
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Jan Gustavsson 2140/12 C 6 14.3 405
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Linda Sedström 2140/9 B 6 17.1 195
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Kim Eriksson 2140/13 B str
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Oskar Svanberg 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-5 Kim Eriksson 2140/8 D 7 14.1 402
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Jan Gustavsson 2140/2 C 6 15.0 229
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-11 Ulf Ohlsson 2660/8 A 4 15.8 72
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2660/5 C 2 15.7 154
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2140/14 C 3 17.1 84
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Jan Gustavsson 2160/10 D 2 15.5 437
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Oskar Svanberg 2660/9 C 2 16.1 59
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-4 Kim Eriksson 2100/15 A 6 15.9 84
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-3 Oskar Svanberg 2140/5 B 2 14.6 32
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-9 Kim Eriksson 2640/10 D 0 15.0 351
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 Kim Eriksson 2140/5 B str
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 Kim Eriksson 2160/6 C 4 15.1 157
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-3 Kim Eriksson 2140/7 C 0 15.5 241
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-9 Kim Eriksson 2100/4 A 2 14.3 98
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-11 Oskar Svanberg 2140/9 D 0 13.8 634
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/6 C 3 12.7 79
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-10 Björn Goop 2140/4 C 0 13.9 79
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/9 C 5 13.2 204
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-4 Kim Eriksson 2140/9 C 3 14.3 20
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-7 Kim Eriksson 2640/5 C 1 15.5 134
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2640/8 C 1 15.3 34
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-6 Kim Eriksson 2140/10 B 1 14.1 41
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-5 Rikard N Skoglund 2140/1 D 3 15.0 139
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-1 Carl Johan Jepson 2100/3 D str
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-9 Oskar Svanberg 2160/13 B 2 15.7 131
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-7 Tobias J Gustafsson 2140/10 D 3 15.0 167
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-7 Oskar Svanberg 2100/5 C 8 14.9 108
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-2 Kim Eriksson 2140/8 D 0 14.6 631
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-3 Claes Sjöström 2140/1 D 6 15.0 588
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-1 Kim Eriksson 2140/8 C 0 14.4 699
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Kim Eriksson 2160/9 D 0 17.9 328
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-6 Kim Eriksson 2140/6 B 6 14.4 100
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-5 Jakob Smith 2100/8 B 2 15.0 86
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-7 Kim Eriksson 2160/9 B 7 14.8 144
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-4 Ulf Ohlsson 2100/7 C 3 15.8 93
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-3 Kim Eriksson 2140/12 C 5 15.2 158
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-8 Linda Sedström 2160/10 C 2 15.0 413
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-2 Ulf Ohlsson 2140/9 D 0 14.2 547
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-8 Jan Gustavsson 2640/11 D 0 14.1 756
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-6 Jan Gustavsson 2140/7 B 2 15.5 146
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-9 Jan Gustavsson 2660/5 C str
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-9 Kim Eriksson 2200/10 C 0 14.7 1348
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-1 Oskar Svanberg 2140/9 D 7 14.0 1337
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-5 Anna Sedström 2140/9 D str
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-7 Oskar Svanberg 2160/9 D 3 17.5g 151
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-7 Jan Gustavsson 2640/2 C 3 17.4 146
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-3 Jan Gustavsson 2180/14 B 8 16.1 143
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-1 Kim Eriksson 2140/10 D 0 15.4 741
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-4 Kim Eriksson 2680/11 D 0 18.1 746
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-8 Kim Eriksson 1640/7 C 0 13.8 285
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-9 Kim Eriksson 2140/4 C 4 14.2 553
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-8 Kim Eriksson 1640/1 C 4 13.7 196
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-1 Tobias J Gustafsson 2140/7 C 0 16.7 355
2022-02-10 2022-02-10 Örebro-9 Kim Eriksson 2100/11 D 3 15.4 772
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-4 Ulf Ohlsson 2180/15 C 8 14.9 508
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-8 Oskar Svanberg 2180/12 D 6 16.6g 267
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-7 Oskar Svanberg 2140/10 D 2 16.1 90
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-10 Petter Karlsson 1680/15 C 0 18.1g 154
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-4 Oskar Svanberg 2140/8 C 6 16.7g 142
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-4 Jan Gustavsson 2140/3 B 0 16.4 626
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-7 Jan Gustavsson 2100/6 A 6 16.1 182
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-1 Jakob Smith 2140/5 C 0 g 595
2023-05-22 2023-05-22 Lindesberg-1 Ulf Ohlsson 2160/10 B str
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-2 Linda Sedström 2180/14 A 0 15.6 1031
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-8 Oskar Svanberg 2640/10 B 5 15.9 632
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 2660/12 C 6 15.0 203
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-4 Petter Karlsson 2680/7 B 3 14.7 236
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-8 Oskar Svanberg 1660/12 B 0 15.9 110
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-9 Linda Sedström 2160/7 B 5 15.3g 36
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-7 Kim Eriksson 2180/11 C 1 14.4 169
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-8 Oskar Svanberg 2160/14 B str
2024-05-02 2024-05-02 Lindesberg-4 Petter Karlsson 2160/13 D 0 15.9 1825
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-6 Oskar Svanberg 2140/4 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se