Leave Your Sox On travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Leave Your Sox On travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Leave Your Sox On har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-05-24 2024-05-24 Boden-5 John Östman 2140/4 D

Nyheter för travhäst Leave Your Sox On


Närmare bestämt 1 796 810 kronor blev vinsten för systemet som hade spelats för endast sex rätt, ”V6”, där man vinner ..


Närmare bestämt 1 796 810 kronor blev vinsten för systemet som hade spelats för endast sex rätt, ”V6”, där man vinner 2,5 gånger sex rätt vid full pott. För 162 satsade kronor fick varje person i gänget 179 681 kronor tillbaka vardera.
– När det är jackpot betalar det sig bättre i sexrättspotten, förklarar vinnaren valet.

”Första tanken är bäst”
Till en början såg omgången ut att bli favoritbetonad då de fyra första vinnarna hittades bland betrodda hästar. Det hade även vinnaren på känn och det snygga systemet inleddes med två raka spikar. Systemet var klart redan torsdag kväll.
– Efter de två första avdelningarna kändes det bra. Jag brukar alltid vara klar med systemen tidigt. Redan i mitten av veckan till V75®. Jag hittar spikarna i lopparkivet, men går annars mycket på magkänsla och eget huvud och lyssnar inte på andra. Det blir för snurrigt i huvudet då. Första tanken är bäst och det har kostat mig att ändra tidigare, berättar han.
Travintresset har funnits i över 30 år ända sedan han som tonåring följde med sin kusin och besökte Sundbyholm. För tillfället är han arbetslös och har haft lite extra tid att följa travet. Och höstformen är het då han satte V75 på Åby 1 oktober med över en halv miljon i vinst.
– Hösten brukar vara min tid när jag spelar. Det är för mycket spets och slut på våren och sommaren. Jag gillar att gå emot strömmen, jag har en bra känsla för skrällar och vågar gå utanför ramen, förklarar vinnaren framgångarna.

Bästa draget till fredagens V64®
Under fredagen följde han tävlingarna och efter att skrällen Mellby Don Juan vunnit det sista loppet förstod han att stora pengar var på gång.
– Det tog lång tid innan resultatet kom så man var nervös för att se hur mycket det hade blivit. Jag hade ingen skumpa hemma i fredags, så firandet fick bli på lördagen i stället, med lite gott vin och oxfilé.
På fredag är det dags för V64 Xpress igen, nu på Boden och Kalmar. Vilket är ditt bästa drag dit?
– Jag tycker 2 Leave Your Sox On (V64-5) borde ha bra chans. Han vann som enprocentare när jag satte V75 1 oktober. Spurtade dessutom bra sist i gulddivisionen och vann loppet innan mot Readly Lavec, tipsar en vinnare i storform.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Trots att omgångens storfavorit Readly Lavec fick se sig slagen av storskrällen Leave Your Sox On i sista steget lyckades två system hitta alla..


Trots att omgångens storfavorit Readly Lavec fick se sig slagen av storskrällen Leave Your Sox On i sista steget lyckades två system hitta alla sju rätt på Top 7®. För en av vinnarna kom vinsten mycket lägligt.
– Jag har precis gått i pension här och hankar mig fram. Jag spelar bara för småsummor. Det känns helt konstigt med miljoner på kontot. Nu kan man göra vad man vill helt plötsligt, berättar han.

Garderade storfavoriten
Hans stora intresse är vanligtvis V75® och V86®, men då det var exceptionellt spelläge på Top 7 valde han att komponera ett litet system på spelformen. Den stora nyckeln bakom framgången var att han valde ut tre hästar till de tre första platserna.
– Jag hörde på TV att banan var lite stum och att det kanske inte passade Readly Lavec. Då tänkte jag på Leave Your Sox On, att det var en bra häst och tog därför med den och Gazoline Mearas också. Sedan var det rätt mycket tur att få in resten, förklarar vinnaren.
Han följde tävlingarna själv från vardagsrummet medan sambon rensade svamp i köket.
– Jag visste att jag hade fått in de tre första, men resten av hästarna kunde jag inte se.
Då tänkte jag att tre rätt blir alltid något.

”Häftig upplevelse”
Han smög fram den rätta raden med häst efter häst som satt. När han såg att det stod 2 120 414 kronor som vinstsumma sprang han ut till köket och skrek rakt ut.
– Mitt barn kom också ut till köket och jag sa att jag hade vunnit miljoner. Familjen stod i en ring och bara hoppade och skrek. Det var en häftig upplevelse kan jag säga, skrattar han.
Några dagar efter vinsten har han fortfarande svårt att sova och en orolig känsla i kroppen.
– Nu ska jag köpa mig en ny bil det första jag gör. Min bil som jag haft i tio år har gjort sitt. Sen ska vi resa och betala av lånet på lägenheten och köpa en telefon till barnet. Ja, vad gör jag nu? Man är inte van vid denna situation, förklarar en chockad men glad vinnare.

Julia Björklund


Sebastian Olsson, från Valbo utanför Gävle, spelar V75 varje vecka med ett kompisgäng.Förra lördagen var det hans tur att gö..


Sebastian Olsson, från Valbo utanför Gävle, spelar V75 varje vecka med ett kompisgäng.
Förra lördagen var det hans tur att göra systemet – som gav 4 rätt…
Samtidigt lämnade han in ett mycket mindre system i tävlingen VM i V75 och där blev det 6 rätt.
- Man har fått en del pikar av polarna. Varför jag inte hade med den och den på vårt stora system? Men det får jag ta. Totalt blev det 7 100 på en satsad hundring, det är godkänt.
Sebastian hade med jätteskrällen Leave Your Sox On på fyra streck i V75-5 på sitt VM i V75-system.
- Inte varje dag man har med en 1-procentare mot en 80-procentare. Jag vet inte varför tog med den.

”Coolt träffa Hans G”
I veckan har Sebastian fått besök av ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog hemma i Valbo.
- Att få träffa Hans G var mäktigt, en engångsgrej och riktigt coolt. Man har ju stenkoll på Hans G, säger Sebastian och skrattar.
Travintresset kommer via pappa.
- Det är kul och ger en gemenskap, Man surrar och analyserar så fort man träffas, brorsan är också intresserad. Första spelat jag la via ATG.se så satsade jag 27 kronor på V86 och vann 16 000 kronor. Då tänka man att det var lätt, men det är det ju inte har man fått lära sig…
Som etappvinnare fick Sebastian Olsson även möjlighet att skänka 25 000 kronor till en förening. Han valde fotbollsklubben Valbo FF ungdomssektionen.
- Det var självklart. Jag har spelat där sedan jag var liten och i dag är jag ledare.

VM i V75
Etappvinnare 4: Sebastian Olsson, Valbo, som valde att skänkta 25 000 kronor till Valbo FF ungdomssektionen.
Etappvinnare 3: Dennis Hermansson, Lindome, som valde att skänkta 25 000 kronor till Gais ungdomssektionen.
Etappvinnare 2: Erik Lindblad, Skara, som valde att skänkta 25 000 kronor till Skara HK ungdomssektionen.
Etappvinnare 1: Ruben Johansson, Enköping, som valde att skänkta 25 000 kronor till Enköpings SK FK.

Topplistan VM i V75
1) Eric L Sandgren, Umeå, 23 rätt (6 rätta spikar, lägsta spikprocent 23,52)
2) Tönu Sarnet, Kungsbacka, 23 rätt (7 rätta spikar, lägsta spikprocent 22,83)
3) Kjell Y T Johansson, Karlsborg, 23 rätt (5 rätta spikar, lägsta spikprocent 22,83)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det finns två banor i landet med open stretch.Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man..


Det finns två banor i landet med open stretch.
Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man antagit den traditionella metoden med ett extraspår.
Eftersom Åby tillhör landets mest frekventa arrangörer av V75® är det numera bekant för många att loppen där ofta körs på ett annat sätt, inte sällan i hårdare tempo och med fler positionsbyten.
Men hur är fallet på Skellefteåtravet?
Är den som en ”vanlig” bana, eller mer som Åby?
Vi börjar med att titta på något som ofta hörs i intervjuer, att det ska vara svårare att vinna från bakspår på banor med open stretch.
Plockar man ut autostartsloppen och tar bort spårtrappor, monté- och kallblodslopp – visar det att 23 procent av loppen vinns från bakspår i Skellefteå, att jämföra med 22 för hela landet och 23 på Åby.
Små skillnader, men resultaten pekar ändå åt det motsatta hållet.
Då tittar vi på vinnande positioner, räknat sedan travfakta.se införde funktionen 2020-01-07.

Vinnande position varvet från mål i autolopp (borträknat spårtrappor, monté och kallblodslopp)
Skellefteå (hela landet) Åby
Spets: 46,2 (45,4) 43,8
Dödens: 16,0 (15,5) 14,1
Rygg ledaren: 12,2 (7,6) 13,0
Andra ytter: 3,8 (9,2) 9,7
Tredje inner: 3,8 (2,8) 4,5
Tredje ytter: 8,5 (7,0) 4,9
Övriga: 9,4 (12,4) 10,1

Här syns klara skillnader.
Medan spetshästarna har det tuffare i Västergötland så gynnas de i Västerbotten.
Trots open stretch är ledningen bättre på Skellefteå än i riket som helhet, och betydligt bättre än i Mölndal.
Vad gäller rygg ledaren så är det naturligtvis den position som drar mest nytta av open stretch, även om effekten är något mindre på lördagens bana.
Eftersom segerprocenten utvändigt om ledaren inte tappar så blir slutsatsen glasklar – det är extra viktigt att sitta långt fram i bilstartsloppen på Skellefteåtravet.
Nästan två av tre vinnare sitter i någon av de tre ”bästa” positionerna varvet från mål.
Och att vinna från köposition är extra svårt.

Var tionde vinnare tar open stretch
Då tittar vi specifikt på V75.
Ett dött lopp gör totalt 78 vinnare under de elva senaste omgångarna.

Vinnande positioner V75 Skellefteå sedan 2010
Spets: 35
Dödens: 9
Rygg ledaren: 12 (varav 8 via open stretch)
Andra ytter: 4
Tredje inner: 1
Tredje ytter: 2
Fjärde inner: 1
Fjärde ytter: 5
Femte inner: 1
Femte ytter: 2
Sjätte inner: 1
Sjätte ytter: 4
Sjunde ytter: 1

Först kan vi konstatera att drygt var tionde lopp vunnits via open stretch och då enbart av hästar som suttit i rygg på ledaren.
Andelen spetsvinnare på 45,5 procent närmast tangerar resultaten från vardagstravet.
Däremot verkar det lite tuffare att gå i dödens (11,7 i segerprocent) och mer gynnsamt att springa i rygg på ledaren (15,6) när det handlar om V75.
Totalt vinns 73 procent av loppen av hästar från någon av dessa positioner vilket är en extremt hög siffra.

Gynnsamt för invändiga startspår
Nästa steg blir att undersöka vilka utgångslägen bakom bilen som är bäst.
Med sitt korta upplopp på 175 meter borde Skellefteå i teorin vara en bana där de innersta spåren har svårt att få upp farten i startmomentet.
Men riktigt så enkelt är det inte.
En annan faktor är hur startbilen kör och på Skellefteåtravet gör accelerationsmomentet i kombination med doseringen (som ligger strax över rikssnittet) att det istället tycks bli extra svårt att ”hinna med” från startspår långt ut.
Det anser i alla fall en av regionens dominanter Sandra Eriksson.
- Om jag ska jämföra med Boden så tar jag mycket hellre spår 1 i Skellefteå. I Boden måste man vara ruggigt snabb för att svara ledningen, Skellefteå är mer som andra banor. Jämför man spår 8 är det tvärtom. Där får man med sig bra fart ur kurvan i Boden medan det är mycket svårare på Skellefteå. Skellefteå är en sådan bana där man upplever att man får en knuff tillbaka av vingen innan bilen sticker iväg när man startar längst ut, förklarar Eriksson.

Vi tittar på spårstatistiken för att se om det stämmer:

Spårstatistik 1 640 meter autostart Skellefteå (hela landet)
Spår 1: 8 (10)
Spår 2: 14 (11)
Spår 3: 8 (11)
Spår 4: 11 (14)
Spår 5: 17 (15)
Spår 6: 13 (10)
Spår 7: 8 (8)
Spår 8: 5 (7)
Spår 9: 5 (6)
Spår 10: 6 (7)
Spår 11: 7 (7)
Spår 12: 9 (4)

Spårstatistik 2 140 meter autostart Skellefteå (hela landet)
Spår 1: 13 (9)
Spår 2: 12 (11)
Spår 3: 10 (11)
Spår 4: 9 (13)
Spår 5: 13 (13)
Spår 6: 10 (10)
Spår 7: 8 (9)
Spår 8: 5 (8)
Spår 9: 6 (7)
Spår 10: 6 (7)
Spår 11: 9 (7)
Spår 12: 8 (6)

Spårstatistik alla distanser Skellefteå (hela landet)
Spår 1: 11 (10)
Spår 2: 13 (11)
Spår 3: 9 (11)
Spår 4: 10 (13)
Spår 5: 15 (14)
Spår 6: 11 (10)
Spår 7: 8 (9)
Spår 8: 5 (8)
Spår 9: 6 (7)
Spår 10: 6 (7)
Spår 11: 8 (7)
Spår 12: 8 (5)

Att resultaten spretar en aning beror sannolikt på det relativt låga underlaget på 516 lopp totalt.
Men när man slår ihop distanserna utkristalliseras en bild som stöder Erikssons erfarenheter.
Spår 1 och framförallt 2 är faktiskt bättre på Skellefteåtravet än i riket som helhet. Samtidigt verkar spår 8 mycket riktigt vara sällsynt dåligt.
Men en sak sticker ut ännu mer.
Trots att Skellefteå bevisligen är en bana där man ska sitta långt fram i loppen så visar spår 11 och i synnerhet 12 betydligt bättre siffror än normalt.
Hur kan man förklara detta?

Knepet från bakspår
Vi tog en titt på banans sex segerrikaste kuskar i bilstartslopp för att se hur de sig åt när de vunnit från spår 11 och 12.

Ove A Lindqvist: 11 segrar
Tredje ytter
Dödens
Spets
Fjärde ytter
Fjärde inner
Fjärde inner
Fjärde ytter
Spets
Sjätte ytter
Fjärde ytter
Spets

Ulf Ohlsson 3 segrar
Fjärde ytter
Spets
Femte ytter

Sandra Eriksson 3 segrar
Spets
Fjärde ytter
Tredje ytter

John Östman 6 segrar
Fjärde ytter
Fjärde ytter
Spets
Andra ytter
Andra ytter
Dödens

Hanna Olofsson 4 segrar
Spets
Tredje ytter
Tredje ytter
Sjätte ytter

Krister Söderholm 4 segrar
Fjärde inner
Spets
Sjätte ytter
Femte ytter

Summering
Spets: 8
Dödens: 2
Rygg ledaren: 0
Andra ytter: 2
Tredje inner: 0
Tredje ytter: 4
Fjärde inner: 3
Fjärde ytter: 7
Femte inner: 0
Femte ytter: 2
Sjätte inner: 0
Sjätte ytter: 3

Mer än en fjärdedel av loppen vinns från spets.
Toppkuskarnas ”knep” från spår 11 och 12 är alltså att de ibland lyckas köra sig till ledningen, i nästan samtliga fall har avancemangen skett omgående via tredjespår runt första sväng.
Att det är svårare att göra samma manöver från spår 9 och 10 kan förklara varför dessa utgångslägen – undantaget mardrömsspår 8 - är de allra sämsta bakom startbilen i Skellefteå.

Och just att möjligheten att få överta ledningen i ett senare skede av loppet ökar på en bana med open stretch är värt att ha i åtanke inför lördagen.
Av de 35 spetsvinnarna på V75 det senaste decenniet har 12 övertagit kommandot efter halvvarvspasseringen.

Som avrundning påminner vi om fjolårets vinnare  och noterar att tre av dessa är med på lördag.

Leave Your Sox On (dödens)
Stjärnblomster (rygg ledaren, inte open stretch)
Kitzune G.G. (sjätte ytter)
Torpa Pål (rygg ledaren, open stretch)
Foppa (spets)
Devils Tongue (spets)
Van Gogh Z.S. (spets)

Dessa är: 
1 Stjärnblomster (V75-3)
4 Leave Your Sox On (V75-5)
12 Devils Tongue (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75


Hot'n Cold – varmt mot kallt. Det är ett av årets mest häftigaste travlopp.I årets upplaga stod kallbloden från 2.140 meter sa..


Hot'n Cold – varmt mot kallt. Det är ett av årets mest häftigaste travlopp.
I årets upplaga stod kallbloden från 2.140 meter samt 2.160 meter samtidigt som tre varmblod startade från 2.560 meter, det vill säga med 380 meters tillägg på Fall Glader som stod ensam på grunddistansen 2140 meter.
Kallbloden öppnade i bra fart och vinnande Järvsö Nilsingemar, tränad av Tiina Koskinen, var lite strulig från start och hamnade som trea på innerspår. Efter 600 meter var han ute i andraspår och Micael melander körde sig till ledningen. Bara någar hundra meter senare galopperade ledaren. Järvsö Nilsingemar tappade inte så mycket och gled ner som tvåa i andraspår samtidigt som ledande Vännfors Grynet drog på i ledningen. I sista sväng hade varmbloden massor av längder att plocka in och det var ingen som var i närheten av vinnade Järvsö Nilsingemar som vann lätt via en stark avslutning före tappra duon Sundbo Grann och Vännfors Grynet. Bäst av varmbloden var Leave Your Sox On som slutade fyra.
- Han är inte bäst när han går först och när jag fick överta efter 600 meter så valde jag att dra på, men han var inte överens med mig och då kom det en galopp och det blev himla rätt och ibland kan fel bli rätt, sa Micael Melander.

Norrländska Elitstoet till Hulte Annika
Hot'n Cold kördes utanför V64Xpress® som delades mellan Umåker och Gävle. Norrländska Elitstoet för kallblod avgjordes på Umåker och bäst var Leif Jonssons Hulte Annika som Emil Eriksson gav ett vilsamt lopp i rygg och när luckan kom så var Hulte Annika snabbast över mål och kunde kassera in 100 000 kronor.
Den avslutande avdelningen var finalen i Umåker Cup med 75 000 kronor till vinnaren. Loppet vanns av Somebody´s Destiny som tillsammans med sin tränare och kusk Stefan Johansson hade det bästa spurtkrutet över upploppet.
I Gävle bjöd Jano di Quattro på uppvisning tillsammans med Oskar Florhed. Hästen besitter en enorm styrka och det utnyttjade kusken och placerade Jano di Quattro utvändigt ledaren. Han var en munsbit över upploppet och detta var Jano di Quattros femte seger för året.
V64-omgången var inte lättlöst. Robert Dunder överraskade med Ultimate Brodde som var streckad på tre procent och lade grunden till att sex rätt betalar 203 992 kronor, fem rätt 924 kronor och fyra rätt 84 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


På onsdagen körde Bodentravet en hel omgång V86® enligt sommarkonceptet med samtliga åtta lopp på en och samma bana.En av g&aum..


På onsdagen körde Bodentravet en hel omgång V86® enligt sommarkonceptet med samtliga åtta lopp på en och samma bana.
En av gästerna under kvällen var förre tränaren på banan Petter Lundberg som lämnade Boden för Eskilstuna för fyra år sedan och numera har licensen på Solvalla.
Det blev en dubbelt med amatörtränade hästar och goda vänner till hemvändaren Lundberg.
I ett lopp för ston med 15 hästar bakom bilen i en spårtrappa körde Lundberg till från åttondespåret med startraska Juno Beach och överraskade med att sitta i ledningen i första kurvan.
Marie och Ulf Anglöws fyraåriga sto klev undan till seger med fem längder. En strålande insats av hästen som vann ett lopp i serien Diamantstoet i V75 på Umåker på juldagen.
–  Om hon är snabb? Hon gick 1.03 där en bit efter bilen så det gick ganska fort. Det här är en jättefin häst som har framtiden för sig, sa segerkusken.
Marie Anglöw var glad över att ”pojken” var hemma på besök.
- Det är så roligt att Petter kommer upp och får vinna med henne. Jag brukar säga till hans mamma att Petter är som min extrason!
Lundberg vann även sprinterloppet som inledde omgången i Boden.
Där hittade han andrapar utvändigt från ett elftespår (!) bakom bilen och fick sitta kvar in i det längsta med överraskningen Marvelous.
Bengt-Erik Källsenius från Luleå tränar och äger Marvelous. som nu tog sin första seger sedan han fick överta den skadad från hästägare hos Timo Nurmos för ett och ett halvt år sedan.
– Han har varit där och nosat flera gånger men det har aldrig velat stämma riktigt så att han ska få sätta nosen först, sa amatörtränaren Källsenius.

Fyrtal för Ohlsson
Ulf Ohlsson hade ångan uppe under kvällen och bokförde sig för fyra segrar och en andraplats. I Bodentravets fyraåringspris blev det en lätt seger med Petri Salmelas skjutare Idomenio Sisu, kvällens näst största favorit på V86 spelad på 71 procent.
Idomenio Sisu  - imponerande trea efter strul i Sprintermästaren för tre veckor sedan – vann efter tidig ledning.
– Det är en mysig häst som jag tror bara blir finare av de två loppen i Sprintermästaren, sa Ulf Ohlsson.
Storfavoriten fick sträcka på sig ordentligt i starten då Ove A Lindqvist försökte sno åt sig spetsen med Madelene Wiksténs Maybach W.F.. En satsning som ändade i galopp med en bra upphämtning till andraplatsen i en imponerande stil.
Ohlsson vann även kallblodloppet Greivins Minne som fick en överlägsen vinnare i form av Ari Potter som sprang i ledningen i sin ensamhet för Ohlsson och stack undan till seger med åtta längder. Öystein Tjomsland tränar onsdagkvällens största favorit som såg ut att ha hur mycket krafter som helst sparade åtta längder före tvåan i mål.

Seger för "sockan"
Leave Your Sox On kom från en säsong i hetluften i V75 och spelades till stor favorit i stayerloppet över tre kilometer. Mika Forss gjorde inga misstag med den Petri Salmela-tränade sexåringen vars ägare har fått vänta på årets första seger.
Varvet från mål fick Leave Your Sox On kliva fram utvändigt ledande Dulce de Leche, som inte hade något svar mot övermakten men höll helstarkt till andraplatsen.Scandal Plays Minne var kvällens huvudnummer där Sandra Eriksson fick utstå tuff press i ledningen med Gazoline Mearas och var så nära att hinna undan efter ett heroiskt lopp.
Mika Forss satt och mådde gott i tredjeparet utvändigt med knappe favoriten Henry Flyer Sisu och hann dit till en knapp seger. 100 000 kronor in till Söderbytorp Konsult AB, Märsta. Petri Salmela tränar. 
I V86-6 var en tapper Peace på väg mot segern i första starten för Robert Bergh då tröttheten satte in och hästen galopperade över mål för körande Kim Eriksson. Segern gick i stället till finske Mahatma Gee med tränaren Mauri Jaara i sulkyn.
2 350 av 86 925 kvarvarande system på V86 överlevde V86-4 där Skellefteåtränade Brida serverades en smygare av sin tränare Jens Eriksson till seger på målfoto.
Eriksson hittade rygg ledaren från ett tiondespår bakom bilen och slog av densamma (Russjkat och Sandra Eriksson) när luckan kom vid upploppets början. Det här var Bridas första seger för året och den kunde inte ha kommit lägligare då loppet var ett försök i klass I med STL-finaler på Åby 13 augusti
– Det känns otroligt. Hon har blivit lugnare och lugnare efter att tidigare har varit en rusartyp, sa Jens Eriksson.
V86 betalade 17 063 kronor för åtta rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-2 Ulf Ohlsson 2140/11 C str
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/9 D 6 18.0 95
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Mats E Djuse 2660/2 B 4 17.1 37
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-6 Mika Forss 2140/7 C 4 13.2 118
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/11 A 1 15.3 14
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-7 Ulf Ohlsson 2140/8 D 4 12.8 42
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-6 Ulf Ohlsson 3140/10 D 3 16.0 52
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-5 Ulf Ohlsson 2140/7 B 1 14.7 14
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Mika Forss 2140/4 A 1 14.5 20
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Ulf Ohlsson 2160/8 A 1 16.6 15
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Ulf Ohlsson 2140/7 C 1 15.7 18
2020-07-07 2020-07-07 Boden-3 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 17.5 16
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Per Linderoth 2140/5 B 4 18.8g 42
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/12 C 6 13.1 466
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-5 Ulf Ohlsson 3680/5 B 0 16.6 25
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-11 Mika Forss 1640/11 B 3 12.0 92
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-5 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 13.9 39
2021-09-02 2021-09-02 Boden-5 Mika Forss 1640/1 A 1 13.4 14
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-9 Mika Forss 2140/4 A 3 13.4 33
2021-07-28 2021-07-28 Boden-3 Ulf Ohlsson 3180/8 A 1 15.5 12
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-9 Mika Forss 2140/7 C 0 12.1 354
2021-06-19 2021-06-19 Boden-6 Mika Forss 2140/7 B 2 13.6 37
2021-05-27 2021-05-27 Boden-9 Mika Forss 2140/9 A 1 15.0 19
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-4 Mika Forss 1640/4 B 1 12.1 29
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-4 Mika Forss 1640/1 A 0 15.4g 33
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-9 Mika Forss 2140/11 B 0 14.3 67
2021-03-25 2021-03-25 Boden-5 Mika Forss 2140/12 A 1 15.6 13
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-10 Mika Forss 1640/12 B 1 14.0 29
2022-10-28 2022-10-28 Boden-8 Ulf Ohlsson 1640/2 A 0 19.0g 18
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-7 Ulf Ohlsson 2140/6 C 2 13.7 178
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 1640/4 B 1 11.4 276
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Mika Forss 1640/3 B 0 19.1g 98
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-6 Mika Forss 3160/7 C 0 14.9 54
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-6 Mika Forss 2560/9 A 4 14.4 15
2022-07-27 2022-07-27 Boden-9 Mika Forss 3180/11 A 1 15.6 19
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-8 Santtu Raitala 2140/7 D 5 12.2 506
2022-06-18 2022-06-18 Boden-9 Ulf Ohlsson 2640/9 C 5 15.1 122
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-11 Mika Forss 2140/9 D 0 g 313
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-11 Mika Forss 2640/12 C 2 14.3 405
2022-05-05 2022-05-05 Boden-2 Mika Forss 2160/3 B 2 13.9 28
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-9 Mika Forss 2140/2 B 2 13.8 64
2022-04-11 2022-04-11 Boden-8 Mika Forss 2680/6 B 2 15.8 68
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-9 Ulf Ohlsson 1640/2 D 8 12.9 210
2024-04-12 2024-04-12 Boden-9 Mika Forss 1640/8 C 3 12.9 61
2024-03-15 2024-03-15 Boden-8 Ulf Ohlsson 2180/11 B 2 16.3 62
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Ulf Ohlsson 2680/10 B 4 16.8 100ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se