Laleh Pellini travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Laleh Pellini travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Laleh Pellini har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Laleh Pellini har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Laleh Pellini


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75


SM-guldet på världsrekord gjorde honom populär bland spelarkåren.På lördagen fick Very Kronos ikläda sig rollen som omg&ar..


SM-guldet på världsrekord gjorde honom populär bland spelarkåren.
På lördagen fick Very Kronos ikläda sig rollen som omgångens största favorit under en dubbeljackpot på V75.
En ovan roll för en häst som allt som oftast tagit till galoppen när det gällt som mest.
Men nu verkar sexåringen äntligen redo att leva upp till de enorma förväntningar som omgärdat honom sedan debutvinsten på en 1.15-tid över full distans för drygt tre år sedan.
- Det är jätteskönt när han sköter sig. Idag var han exemplarisk och det såg ut som att Erik kunde köra precis som han ville, konstaterade Svante Båth sedan han sett Erik Adielsson skicka till ledningen och kontrollera varje meter av gulddivisionen.
Nu väntar final på V75, sannolikt åter som favorit, innan hästen får prova lyckan i Paris vilket kanske äntligen kan ge ett kvitto på hur långt den strulige talangen räcker mot de allra bästa.
- Vi tar finalerna om 14 dagar, sedan har han ett bra lopp på Vincennes 19 december. Man drömmer alltid vidare, men när nästa dröm slår in får vi se. Vi har tittat på de här två loppen framåt, sedan får vi se, summerade Båth och svarade tydligt nej på frågan om han såg en start i världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique i slutet av januari som en tänkbarhet.

”Ett svårt beslut”
Desto mer dramatiskt blev det i den inledande avdelningen där ledande Gandalf Jaam och Jonas Moberg kontrade ut utvändige Digital Literacy med Örjan Kihlström.
Men man gjorde det genom att springa hela upploppet med vänstra sulkyhjulet en bra bit innanför pinnarna som markerar bangränsen.
Ett regelbrott som kunde ha kostat segern.
- Vi kan inte med säkerhet säga att han vinner fördel på att han kör något innanför bangränsen. Det står i reglementet att ekipaget ska diskvalificeras om de vinner fördel, men här kan vi inte med säkerhet säga att han gör det. Om det varit ännu hårdare i mål hade det varit en annan sak. Det var ett beslut som diskuterades länge, då kan man säga att det var ett svårt beslut, förklarade riksdomare Johan Pettersson domen där Moberg kom undan med 1 500 kronor i böter – något han lär betala med glädje.
- Han tappade travet lite grann 50-75 kvar, då hade jag nästan gett upp, men när han hittade benen så orkade vi kontra. Hästen bryter lite i sista sväng och vi var väl lite innanför pinnarna, det var tur att det inte blev något krångel av det, sade en överlycklig Moberg och fyllde i:
- Den här segern värmer verkligen.

Revanschernas afton
Örjan Kihlström revanscherade sig omgående då han placerade Daniel Redén-tränade Joyful Trix utanpå ledaren och lyckades stå emot Laleh Pellini/Björn Goop i en ännu tightare upploppsduell.
Det blev tändvätska för Goop som åkte ut med He’s Marvelous, tryckte totofavoriten Admiral/Per Lennartsson i galopp och sedan dominerade stayerloppet efter behag.
Således var det Lennartssons tur att söka upprättelse och den kom bakom Jörgen Westholms Gardner Shaw via ledningen.
Linda Sedström hade bara en styrning och behövde inte blanda sig i några vendettor.
Final Dream styrdes resolut till ledningen, tilläts aldrig dämpa tempot, men kunde ändå hålla nosen före ettrigt spurtande Island Life och Robert Bergh.
- Vilket race, jag har puls, herregud. Vad varvade de på, 1.10, det är helt sjukt, flämtade tränaren Magnus Jernemyr som inte hade några problem att jämföra första V75-segern med sina otaliga framgångar på handbollsplanen.
- För min del, det här slår allt. I alla fall när man vinner, konstaterade den forne landslagsstjärnan sedan hans sambo åkt runt på dagssnabbaste 1.11,2/1 640 meter autostart.

Ny jackpot
Därmed var det Berghs tur att få blodad tand och logiken fullbordades sedan han bytt häst och rundat av omgången bakom favoriten Van Gogh Z.S.
- Det var ruskigt bra. Han blev lite het efter 250 meter då är det alltid svårt att stå emot när det är lite smetig bana och bra hästar emot, konstaterade Bergh sedan han fastställt utdelningen på V75 till blygsamma 1 299 kronor.
Jackpot på fem rätt innebär att en ny het spellördag väntar på Jägersro där ATG uppskattar 55 miljoner kronor bara i sjurättspotten.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Björn Goop 2140/6 B 1 17.1 19
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-2 Björn Goop 2100/4 B 3 16.0 21
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Björn Goop 2140/12 B 3 17.7 17
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-2 Björn Goop 2140/9 D 0 18.5g 29
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-8 Stefan Persson 2160/10 C str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-8 Björn Goop 2160/11 A 0 16.5g 47
2020-12-05 2020-12-05 Åby-6 Björn Goop 2140/5 B 0 14.5 99
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-9 Mika Forss 2160/13 A 0 g 53
2020-11-14 2020-11-14 Romme-6 Björn Goop 2160/11 A 2 14.0 30
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-4 Björn Goop 2160/13 C 1 13.9 69
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-9 Björn Goop 2100/14 A 1 14.7 58
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Björn Goop 2100/9 A 0 g 53
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-7 Mats E Djuse 2140/2 D 4 14.0 404
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-8 Björn Goop 2140/7 B 5 14.4 71
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-4 Björn Goop 2140/7 B 0 g 112
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-4 Björn Goop 1640/11 A 0 g 66
2020-07-30 2020-07-30 Åby-4 Björn Goop 2140/3 A 1 13.9 13
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-6 Björn Goop 2640/2 B 0 g 24
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-11 Björn Goop 2160/5 C 1 14.1 74
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-5 Björn Goop 2140/1 D 4 15.3 37
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-5 Björn Goop 2140/1 C 2 15.7 20
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-3 Rikard N Skoglund 2140/9 D 3 15.0 93ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se