Lady Lee travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Lady Lee travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Lady Lee har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Lady Lee har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Lady Lee


Under fredagseftermiddagen startade Nahar för sista gången på sin forna hemmabana Bergsåker. Tidigare i veckan gjorde tolvåringen s..


Under fredagseftermiddagen startade Nahar för sista gången på sin forna hemmabana Bergsåker. Tidigare i veckan gjorde tolvåringen sin sista V75-start på Solvalla där han slutade oplacerad. Båda loppen hedrade Nahar genom att vara uppkallade efter honom.
Till skillnad från tisdagens långlopp passade dagens medeldistans bättre.
Efter ett lopp i andraspår styrde tränaren Robert Bergh ut Nahar i tredjespår i sista kurvan. Nahar svarade bra och lämnade klungan bakom sig men lyckades inte nå ledaren Beau Mec som höll undan för Ulf Ohlsson.
Med en andraplats avslutades därmed en makalös och lång karriär. På 154 starter har Nahar segrat 45 gånger, tagit ytterligare 24 pallplatser och 2013 kom karriärens största triumf när han vann Elitloppet.
Det var året innan som hockeytvillingarna Daniel och Henrik Sedin köpte Nahar och satte honom i träning hos Robert Bergh. Och valuta för pengarna har det definitivt blivit. Med 13 268 689 kronor på kontot kan ”Sedinarna” ge sin stjärna en välförtjänt pension.

Ett riktigt pensionärslopp
I ”Elitloppsvinnarens Nahars lopp” gjorde även Lady Lee sin sista start. Det tioåriga stoet kördes av tränaren Kerstin Hell och karriären rundades av med en fjärdeplats. Lady Lee har under åren segrat 14 gånger och sprungit in strax över 1,5 miljoner kronor.
Chuck Liddell avslutade också karriären i samma lopp. Den tolvåriga valacken som tränas av Lena Åström slutade oplacerad. Chuck Liddell har på 91 starter tagit 33 pallplatser varav 16 har varit segrar.
 

Gina Söderlund, Kanal 75


Alla sagor har ett slut. Men få har ett så välregisserat slut som sagan om Spring Erom.Den energiska tolvåringen har under sin sista s&au..


Alla sagor har ett slut. Men få har ett så välregisserat slut som sagan om Spring Erom.
Den energiska tolvåringen har under sin sista säsong fortsatt vinna i elitseriens högsta division. Han debuterade även, som historiens äldsta häst, i Elitloppet. I försöket visade han dessutom nyförvärvade kvaliteter som sprinter när han tog sig till final och satte personbästa över kort distans med kilometertiden 1.09,2.
- Det är fantastiskt att han får avsluta med denna säsong, den har varit magisk, summerar tränaren Dan Widegren.
Elitloppet och vägen dit är en upplevelse som sticker ut ur mängden.
- Han bara dansade undan och vann lätt när han tog sin elitloppsbiljett. Det var ett perfekt läge och vi hade hästen i perfekt skick, säger Halmstadstränaren och tillägger:
- Sedan kvalade han in till finalen också, där han faktiskt satt fast med krafter kvar bakom Bold Eagle, det känns löjligt att säga det men det var faktiskt så. Han var fantastiskt fin den dagen.

”Trodde karriären var slut”
Lika fantastiskt som Spring Erom avslutat sin karriär hos Dan Widegren inleddes den hos Halmstadkollegan Håkan Olofsson. I sina 20 första starter stod hästen som segrare tolv gånger. Som fyraåring vann han bland annat Eskilstuna Fyraåringstest och slutade tvåa i Breeders’ Crown-finalen. Året därpå bärgades segern i bland annat Örebro Intn’l, vilket upprepades 2012 då han även vann Frances Bulwarks lopp på Solvalla.
Att Spring Erom skulle bli en stjärna var inte någon självklarhet när han som ettåring kom till Håkan Olofsson. Det har inte heller alltid varit säkert att hans tidigare adept skulle få en lång tävlingskarriär.
- Man såg väl inte den potentialen i början. Han blomstrade mer som fyra- och femåring. Sedan har det varit små och stora skavanker under tiden. 2013 råkade han ut för en fraktur och haltade av banan när han startade på V75 på Axevalla, då trodde vi att karriären var slut, berättar den numera pensionerade travtränaren och tillägger:
- Det tog tio månader innan han var tillbaka. När vi sedan återvände till brottsplatsen fick han vinna.
Faktum är att Spring Erom segrat under alla säsonger utom just 2013. Summa summarum har han sprungit om sina konkurrenter 32 gånger och över hälften av hans 111 starter har resulterat i pallplats. Den åttafaldiga miljonären kan med rätta snart göra bokslut.
Men före dess väntar hans grand finale.

Cirkeln sluts
Det är få förunnat att ha haft en så lång och framgångsrik tävlingskarriär som Spring Erom.
I ett decennium har han varit en av Halmstadstravets reklamhästar. För att ära sin hedershäst har de döpt guldivisionen till Spring Eroms lopp när V75 gästar Halmstad 30 december. I baktanken har det även funnits något mer.
- Vi ville att han skulle kunna avsluta sin karriär där den började för tio år sedan, berättar banans sportchef Rene Jensen.
En tanke som föll väl ut.
- Allt fokus är på att vi ska ha honom i ordning till den dagen. Vi har jobbat på efter bästa förmåga, trots jobbiga träningsförhållanden, och hoppas att vi ska honom i bra skick. Det är jätteroligt att han uppmärksammas och att det blev så här, givetvis, säger Dan Widegren.
Hyllningen av Spring Erom välkomnas även av hans tidigare tränare.
- Det är han verkligen väl värd. Vi får hoppas att han är så fräsch och fin som han kan vara, sedan hoppas vi också att han får chansen att visa vad han kan, säger Håkan Olofsson som själv planerar ett besök till Halmstadstravet i mellandagarna.

Avel nästa
Med vetskapen om att Spring Erom snart faller för åldersstrecket och att hans sista uppgift står för dörren blickar Dan Widegren bakåt, och framåt.
- Vi har bävat för det, även om vi visste att det skulle komma. Men det är en väldigt bra regel, tycker jag. Han är ju en undantagshäst. Jag kan inte känna någon bitterhet utan mer en stolthet för hästen och det känns jävligt skönt som tränare att vi har kunnat leverera så med en tolvåring, säger han och fortsätter:
- Jag har haft honom de sista tre åren och är egentligen bara jätteglad att jag fick honom i träning och fick uppleva det här sista året. Vilka grejer man fått vara med om – med den här gamla hästen. I mina ögon är han en världsstjärna, ingen vanlig gulddivsionshäst.
Även om Spring Erom snart pensioneras från tävlingsbanan är han inte klar med travet. Runt hörnet väntar nämligen ett nytt kapitel i livet för den hetlevrade hingsten.
- Efter det tar avelskarriären vid, det blir spännande att se hur han tas emot, säger Dan Widegren.

Kuskarnas ord om Spring Erom:
Björn Goop har bland annat styrt Spring Erom till två segrar i Örebro Intn’l:
- Han är ju en stentuff häst. Han har alltid haft ett bra humör men var busig i början av karriären. Men i loppen uppträdde han alltid bra.
- Han är född med talang men det krävs ett enormt kunnande för att kunna träna en sådan häst. Både Håkan Olofsson och Dan Widegren har gjort jättejobb med hästen. Det har inte alltid varit helt lätt med honom men han har alltid haft en enorm inställning och har ett hjärta av guld på det sättet.
Erik Adielsson har bland annat lotsat Spring Erom till seger i Frances Bulwark:
- I yngre dagar var det väl inte den allra bästa teknikern men den där jäklar anamma-inställningen utmärker honom. Han var stökig tidigare, jag har för mig att han kunde vara nästan lite ilsken, men han blev liksom vänligare och vänligare i slutet av karriären.
- Mitt främsta minne är nog när vi vann Frances Bulwarks lopp, det är nästan på dagen fem år sedan. Ett annat bra minne är andraplatsen i Copenhagen Cup förra året. Det var lite snöpligt, han gjorde ett av sina bästa lopp i karriären och det hade varit roligt om han fått vinna.
Christoffer Eriksson har bland annat kört Spring Erom i Elitloppet:
- Det som utmärker honom är viljan, han är hård mot sig själv. Det är ju också en bestämd herre och det är lite på hans villkor när man ska göra provstarter. När det väl kommer till loppet är det som han inte gjort annat, och han har ju gjort en del starter.
- Han har gjort fantastiska prestationer i år. Det var rätt häftigt att han fick vara med i Elitloppet som tolvåring och var så pass fin, det var glädjande. Det har varit kul att få köra honom den här sista säsongen.

Fler hästar som tävlat fram tills i år och nu faller för åldersstrecket.
Ston, födda 2007:
Nephenta Lux, har tjänat 4 891 980 kronor.
Lady Lee, 1 532 994 kronor.
Top Model, 1 007 250 kronor.
Tennis, 1 005 050 kronor.
Estrella Dorada, 962 500 kronor.
Hingstar/valacker, födda 2005:
Nahar, 13 243 689 kronor.
Spring Erom, 8 269 841 kronor.
Reven d’Amour, 7 051 881 kronor.
Lord Capar, 4 869 810 kronor.
Traveling Man, 4 292 371 kronor.
Kallblod, födda 2002:
Myllarfaks, 2 860 473 kronor.
Höstbo Fredrik, 2 534 019 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Det var upplagt för en riktig sportkväll, avgörande match i SM-slutspelet i hockey, två avgörande kvartsfinalmatcher i Champions Leagu..


Det var upplagt för en riktig sportkväll, avgörande match i SM-slutspelet i hockey, två avgörande kvartsfinalmatcher i Champions League i fotboll och topptrav med världsstjärnan Nuncio på V86.
- Jag valde matchen Atlético Madrid mot Barcelona och så tänkte jag se travet i efterhand, berättar den nyblivna travmiljonären.
Problem med datorn ställde dock till det och när det var dags att lämna in ett V86-system.
- Datorn la helt enkelt av och då fick jag plocka fram padda istället. Det var lite meckigt att få till det med de inställningarna jag vill ha, så att man ser skoinformation och annat.
- Men jag hade läst på en del i tidningar som man gör, jag tycker analysen är kul, sen gick jag även in på Stallsnack på ATG.se som jag brukar och sedan gjorde jag ett lite mindre system än jag tänkt från början, det blev ett system för 120 kronor. Jag tror jag lämnade in ungefär en halvtimme före starten av V86.
Därefter var det fokus på fotbollen. Tills telefonen plötsligt ringde.
- Det händer att folk ringer sent, men jag tänkte att: Vem fan ringer 20 över tio?
- Sen kollade jag numret, Hans G Vision... jag tänkte, det är inte möjligt. Jag loggade in på ATG.se och kollade saldot, att se saldot fem millar, det kändes lite nice.
En stund senare ringde ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog igen.
- Först tror man nästan det var ett praktical joke, men Hans G:s röst är ju så karaktäristisk. Det var omtumlande, men ett mycket trevligt samtal.

Tre jätteskrällar
Men en insats på 120 kronor lyckades alltså vinnaren bli ensam med åtta rätt en kväll som bjöd på tre jätteskrällar: 40-oddsaren Lady Lee, 33-oddsaren Odin Tabac och 22-oddsaren Bourne Identity.
- Det är klart att man har maxflyt, men det var inte så att jag tagit turnummer eller så. Lady Lee hade sett bra ut tidigare och i ett litet fält där jag garderade med flera fick hon ett streck, de andra två har jag följt tidigare och skorycket på Odin Tabac var extra intressant och en tänkbar skrällhäst. Där hade jag tur för jag hade bara honom förutom favoriten Tekno Odin som var dålig.
Världsstjärnan Nuncio var dagens största favorit och även han var garderad med en skräll.
- Ja, jag hade med Smilin Eli. Det var lite jobbigt att se det loppet i efterhand då Food Money stretade emot så länge som han gjorde. Den hade jag ju inte med.
Vilka hästar spikade du då?
- Björn Goops favorit Furious Francis i andra avdelningen kändes som en sund spik, sedan spikade jag även Alvena Take It och Peter Untersteiner i sista avdelningen, trots bakspår trodde jag på bra chans.
Kan du beskriva känslan när allt plötsligt stämmer och drömvinsten är ett faktum?
- Sanslöst, men otroligt häftigt och jag känner även en stolthet. Det känns häftigt att bli ensam.
Vad ska du göra för pengarna?
- Jag har tänkt göra en roadtrip, jag har aldrig varit på till exempel Åby Stora, Axevallas trippeltrav eller Elitloppet och sånt. Ja, alla de större loppen runt om i Sverige är en dröm. Även Prix d’Amerique i Paris skulle vara kul att få uppleva.
Utdelningen på åtta rätt på V86 blev 4 589 050 kronor till en ensam vinnare. Sju rätt gav 36 363 kronor och sex rätt 817 kronor. Den anonyme vinnaren från Skåne fick en rad med åtta rätt, tolv rader med sju rätt och 56 rader med sex rätt. Insatsen var 120 kronor och vinsten totalt blev 5 071 158 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Nuncio travade 1.10,7 i årsdebuten och var storfavorit på V86-spelet när han på onsdagskvällen gjorde årets andra start.Den 18..


Nuncio travade 1.10,7 i årsdebuten och var storfavorit på V86-spelet när han på onsdagskvällen gjorde årets andra start.
Den 18-faldige miljonären var chanslös att komma till från sitt sjundespår och istället fick han göra grovjobbet utvändigt om ledaren Food Money.
Först in på upploppet fick Nucio riktig närkontakt med ledaren men bröt samtidigt ut och hela vägen hem över upploppet. Trots det så visade han klassen och löphuvudet när han helt enkelt bara såg till att vara först i mål.
- Det var lite dumt av honom att bryta ut, men tyvärr har han lärt sig det i USA, sa Stefan Melander.
Segern var den 28:e i karriären för Nuncio och den femårige hingsten har aldrig missat prispallen på 42 starter.
- Jag tänkte att jag torskar när alla andra favoriter torskat, men Nuncio är säker. Han hade ganska mycket krafter kvar. Vi har lärt oss det finns inga direkt enkla lopp, men jag tyckte det var ganska lugnt ändå, sa Stefan Melander.
På frågan vad som skiljer Nuncio från andra hästar kom svaret snabbt.
- Steglängden, han är grym.
Stefan Melander avslöjade även att nästa start också blir hemma på Solvalla, men att han kanske väljer ett annat lopp än det som elitloppsvinnaren Magic Tonight ska årsdebutera i.
- Då blir det ju Elitloppet redan då. Kanske tar jag ut Nuncio i ett femåringslopp i stället över 2140 meter i början av maj.

Wild Honey föll
En storfavorit som inte höll var Wild Honey som gjorde debut på svensk mark i regi Daniel Redén. Det amerikanska stjärnstoet kom till ledningen med 600 meter kvar av V86-1 men tappade travet och galopperade sedan i slutsvängen i händerna på Örjan Kihlström.
Istället vann 40-oddsaren Lady Lee med Lindesberg-amatören Kerstin Hell i sulkyn.
- Form slår klass, eller? Ungarna och gubben går före, men hon är fantastisk, sa segerkusken som bubblade av lycka.

2 x Goop från spets
I V86-2 övertygade Furious Francis stort och dominerade loppet i spets tillsammans med Björn Goop. Segermarginalen blev drygt 20 meter och det var en imponerande årsdebut av den femårige valacken.
- Han kändes jättefin. Han tycker om att löpa i sin egen fart. En riktigt fin Love You-häst, sa Björn Goop.
Björn Goop ledde även V86-4 från start till mål med Håkan Wallberg-tränade Cigor Coyote, som höll undan med minsta marginal före Token Bi i en rafflande slutstrid.
- Jag hade lite feeling att jag var först, sa Björn Goop.

Skräller på Bergsåker
Spets och slut blev det även i V86-3 där Above All Ås försvarade innerspåret bakom bilen och vann säkert tillsammans med Henrik Svensson. Lars Wikström tränar sexåringen.
Samma visa blev det i V86-7 där 22-oddsaren Bourne Identity ledde varje meter tillsammans med Martin Åkerlund. Solänget-amatören Per-Erik Wågström var tagen och lycklig.
- Det här är inte sant, han var äckligt bra. Jag är så glad att jag inte kan prata, sa Per-Erik Wågström.
V86-omgången bjöd även på ett kallblodslopp och det blev rejäl överraskning då 33-oddsaren Odin Tabac avslutade sylvasst tillsammans med sin tränare Jörgen Westholm i en tät slutstrid med Wik Stjernen och Fjord Jerven. Favoriten Tekno Odin hade ingen bra dag och var tidigt slagen.
Segertiden blev utmärkta 1.21,5 över distansen 2 140 meter, autostart, på 13-årige Odin Tabac som travade barfota runt om för första gången sedan juni 2013.

Vann drygt fem miljoner kronor på V86
V86-omgången avslutades med seger för Alvena Take It som svarade för en rejäl långspurt sista 700 metrarna från andra par utvändigt.
- Hon är härlig när hon är i ordning och det var hon i dag, sa kusken och tränaren Peter Untersteiner.
En ensam vinnare med åtta rätt belönades med 4 589 050 kronor. Sju rätt gav 36 363 kronor och sex rätt 817 kronor.
Vinnaren som klarade åtta rätt hade lämnat in ett system via ATG.se i Skåne för 120 kronor. Kupongen hade två singelstreck. Totalt blev det en rad med åtta rätt, tolv rader med sju rätt och 56 rader med sex rätt. Vinsten totalt 5 071 158 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 2140/9 0 13.8 698
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-3 1640/8 3 13.2 104
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 2660/7 6 16.3 31
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 2180/13 3 15.9 36
2015-11-22 2015-11-22 Åby-10 2640/5 0 g 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 2160/6 3 15.9 31
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 2180/13 2 14.9 36
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-4 2140/8 4 13.7 337
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 1640/9 0 12.7 599
2015-09-30 2015-09-30 Åby-7 2640/10 6 13.6 401
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Peter M Andersson 1660/11 C 2 13.5 127
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Nicklas Westerholm 2680/11 D 7 17.9 189
2016-11-23 2016-11-23 Åby-6 Magnus Jakobsson 2640/10 D 6 14.8 684
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Kerstin Hell 1680/6 C 0 15.1 182
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Kerstin Hell 1640/7 D 0 13.0 1100
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Kerstin Hell 1640/11 C 5 12.9 126
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-8 Kenneth Gorski 2140/2 B 0 14.0 36
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Kerstin Hell 2140/7 C 3 12.9 108
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-9 Kerstin Hell 2640/10 D 0 14.4 1019
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Kerstin Hell 1640/2 C 1 11.2 97
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Kerstin Hell 2680/12 B 4 14.4 115
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Kerstin Hell 2140/7 C 0 14.3 230
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-3 Kerstin Hell 1609/9 D 0 11.7 1010
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Kerstin Hell 1609/1 C 4 12.8 146
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-2 Kerstin Hell 1609/11 D 0 11.1 809
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Kerstin Hell 2100/6 D 0 13.5g 814
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Kerstin Hell 2160/10 B 5 14.5 477
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-6 Kerstin Hell 2140/7 D 1 13.5 402
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-5 Kerstin Hell 1640/1 C 0 11.6 779
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-8 Ulf Ohlsson 2140/7 C 6 13.6 292
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 2140/12 B 6 15.8 81
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-7 Kerstin Hell 2140/10 C 4 13.7 900
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 2140/1 B 5 15.9 96
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-8 Veijo Heiskanen 2160/10 D 0 13.8 533
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Kerstin Hell 2140/6 D 0 14.5 1239
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-7 Björn Goop 2140/8 D 0 14.9 145
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-4 1640/3 D 1 14.5 74
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 1640/8 D 0 13.3 505
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Kerstin Hell 2140/5 D 4 15.0 503
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Kerstin Hell 2140/1 D 0 19.0 750
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Kerstin Hell 2140/4 C 0 15.0 350
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-5 Kenneth Gorski 2680/4 C 6 21.8 196
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Kerstin Hell 2140/12 C 4 14.1 184
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-5 Susanne Österberg 1640/3 C str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Kerstin Hell 2160/9 B 4 17.2 63
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Kerstin Hell 2100/8 B 1 14.3 23
2017-10-27 2017-10-27 Romme-6 Kerstin Hell 2160/8 C 3 14.2 473
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Kerstin Hell 2160/8 C 6 14.0 172
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Oskar Kylin-Blom 1620/8 B 0 14.3 101
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-11 Claes Sjöström 1640/6 D 0 13.0 816
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Kerstin Hell 2120/10 C str
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-11 Mikael J Andersson 2080/10 D 0 14.9 552
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-1 Claes Sjöström 2680/7 C str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-5 Peter Untersteiner 2140/7 D 0 13.7 474
2017-06-16 2017-06-16 Romme-8 Tom Fromell 2140/8 D 5 13.3 290
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-8 Carl Johan Jepson 1609/5 D 0 13.9 806
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Claes Sjöström 2120/12 C 1 14.0 26
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-9 Claes Sjöström 2140/5 D 6 13.5 643
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 John Östman 2660/8 B 2 15.9 229
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Claes Sjöström 2160/12 B 3 15.9 82
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 John Östman 1660/10 B 3 14.2 23
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-4 Kevin Svedlund 1660/3 B 4 13.5 80
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-5 Carl Johan Jepson 1640/6 D 7 12.1 449
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-6 Carl Johan Jepson 2160/14 D 7 15.1 827
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Carl Johan Jepson 2140/5 D 0 13.9 466
2017-02-22 2017-02-22 Åby-9 Carl Johan Jepson 1640/6 C 3 12.8 255
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Kerstin Hell 2140/10 B 3 14.3 107
2017-02-04 2017-02-04 Åby-5 Björn Goop 2140/7 D 5 14.5 219
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Karin Eriksson 1640/1 C 2 13.8 46
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-8 Kerstin Hell 2640/8 D 4 16.3 342
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Carl Johan Jepson 2680/12 B 4 15.4 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se