Kung Edward travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Kung Edward travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Kung Edward har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Kung Edward har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Kung Edward


Med mindre än en procent av V86-spelet på sig var Sheilah Laday och Peter G Norman den största anledningen till att bara två system klarad..


Med mindre än en procent av V86-spelet på sig var Sheilah Laday och Peter G Norman den största anledningen till att bara två system klarade alla rätt denna onsdag.
På ett regnigt Solvalla där underlaget blev allt smetigare och under kvällen kom det moment som skulle visa sig avgörande redan 1 500 meter från mål.
Det var nämligen då som Peter G Norman lyckades byta sin invändiga position och fann ryggen på Swarovski Broline. Den senare grovjobbade i tredjespår på slutrundan och drog Norman till slagläge in på upploppet.
- Hon fick ett optimalt lopp hela vägen. Vi hamnade långt bak från vårt dåliga startspår och jag chansade invändigt. När sedan Ulf (Eriksson bakom Hanna) attackerade blev det en lucka för oss. Hon är väldigt liten och lätt att flytta. Det gjorde att vi hann slinka ut. När jag drog tussarna så bara flög hon fram.
- Man blir imponerad av den här tjejen, hon är inte 1.50 över manken och har matchats tufft hela året, berömde Norman som därmed blev dubbelvinnare.
Tidigare hade nämligen 21-åriga Sandra Nordemo som ensam tjej och särklassigt minst rutinerad satt gubbarna på plats bakom familjeägde Valeur i V86-2. Scenariot var snarlikt det ovan, ryggar till upploppet.

”Velat springa ett varv till”
Nästa jättesmäll kom i styrkeprovet S:t Leger över tre varv där Kung Edward visade bäst distansförmåga och hann dit trots en mycket sent insatt slutstöt.
- Jag trodde aldrig att vi skulle hinna fram. Det strulade hela vägen. Om vi kommer ut tidigare så vinner han hur lätt som helst. Som hästen tog i efter mål, han hade velat springa ett varv till, berättade körande Roger Malmqvist.
125 000 kronor blev belöningen till Nicklas Dyhrberg som både fött upp och tränar.
Spurtvinster blev det även för Han Herred och Jairo medan Shestheone Trot visade fin moral när hon betvingade sina treåriga kullsystrar utvändigt ledaren.
- Det här var riktigt skönt. Jag har alltid haft höga tankar om henne, mös Markus B Svedberg som denna gång överlät tömmarna till Christoffer Eriksson.

Två system fick över tre miljoner
Montéhästarna fick för ovanlighetens skull chansen på V86 och bjöd på ett rivigt lopp som varvades på 1.10,8.
Sofia Adolfsson vinner var tredje gång hon svingar sig upp i sadeln och avvägde farten bäst, även om hon fick brottas med Lars Järpedals Raggamuffin för att inte dras med i rusningen.
- Han låg på fruktansvärt hela vägen, jag är helt slut. Men vilken häst det är, förklarade landets montédrottning.
Tre V86-system återstod inför den avslutande Kriterium Consolation varav två hade litat till Tomas Malmqvist-tränade favoriten Calle Crown. Uppfångad utvändigt ledaren såg det jobbigt ut i vätan, men en heroisk kämpainsats såg till att det jublades framför en dator i Stockholm samt hos ett Tillsammans-gäng någonstans i landet.
Det två systemen kostade 1 890 respektive 540 kronor och belönades med drygt tre miljoner kronor vardera.

Robin Johansson, Kanal 75


Travronden slår i tisdagsnumret till med en tipsetta på fyraårige Kung Edward från Jägersro. Som det låter på 50-å..


Travronden slår i tisdagsnumret till med en tipsetta på fyraårige Kung Edward från Jägersro. Som det låter på 50-årige amatörtränaren Nicklas Dyrbergs behöver det inte vara så dumt. Kung Edward står bra inne i den näst högsta klassen på V75 med sina 353 000 kronor intjänade och är van att tampas i ganska hårda gäng.
Johnny Takter sätter sig upp på lördag. Takter har kört hästen en gång tidigare och då blev det seger från ledningen i ett lopp i slutet av maj hemma på Jägersro.
- Jag vet att Johnny gillar att köra i ledningen och jag kommer att säga till honom att försöka där. Det får kosta lite i början helt enkelt, säger Nicklas Dyrberg.

Hissade Untersteiner
Amatören med två travhästar på listan huserar på en gård i Röstånga i Svalövs kommun. Han kom in i travet som publik och köpte 2002 sin första häst och fick en del framgångar med King Louis.
2013 kom karriärens största seger i Sommartravets final med 400 000 kronor i förstapris. Johan Untersteiner ledde då runt om med Dyrbergs stallstjärna Zinedine Bob som sprang in drygt 1,2 miljoner innan karriären var över.
- Oj. Det är tveklöst det största jag varit med om i travet fram till nu. Zinedine fick jag vänta på ett tag innan det satte fart, säger Jägersroamatören som fick höja den gröna bucklan och hissade kusken på stallbacken inför fotograferna.

"Nu tar vi nya tag"
I helgen blir det att åka ett bra stycke norröver för en start i V75 i Bollnäs.
I den näst senaste starten var Kung Edward inte så långt ifrån en plats i derbyfinalen som trea bakom Reijo Liljendahls Policy of Truth och Stefan Melanders Test Drive. Senast blev det lite för långt fram och en fjärdeplats i klass I i V75 hemma på Jägersro.
- Just nu håller jag på och föder upp hästar och Kung Edward är den första egna uppfödningen. Jag kände tidigt att han skulle kunna vara med lite och provade Derby Trial i april och fick lite bekräftat att han skulle räcka mot de bästa. Han blev trea i sin uttagning nu och vi var jättenöjda med den prestationen.
- Men så här i efterhand så tänker man att det inte alls var långt borta från en final…ja, ja – nu tar vi nya tag, säger Nicklas Dyrberg.

Minisemester i Bollnäs
Fredag åker han och sambon Marina till Bollnäs med lastbilen. Nicklas Dyrberg är ingenjör och jobbar med maskinsäkerhet och CE-märkning på ett ingenjörs- och konsultföretag.
- Man får se till att ha det lite bra. Vi har vuxna barn och tar tripperna med hästarna som minisemestrar. Nu tar in på hotell i Bollnäs och laddar inför det här.
Kung Edward är startsnabb och du har ju redan berättat om taktiken från sjättespåret bakom bilen i V75-7.
- Jag har stor tilltro till min häst och jag vet att han kan öppna bra. Men sedan har jag svårt att bedöma motståndet. Han har dock hela tiden gått mot bra hästar och får bedömas på de meriterna.
- Jag vet att Johnny gillar att köra i ledningen och jag kommer att säga till honom att försöka där. Hästen går bra i ledningen och kommer han dit ska det vara en bra chans tycker jag. Jag har förstått att banan i Bollnäs är rätt så bra och han har hovar för att gå barfota runt om igen. Senast gick han med öppet huvudlag, nu sätter vi på hans goggles igen, slutar Dyrberg.
Utrustningen goggles är ett slags helstängt huvudlag som indikerar att det ska laddas från start.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tolv segrar varav två på V75 bara i mars månad.Frågan är om Kim Eriksson någon gång varit så het i sulkyn som han..


Tolv segrar varav två på V75 bara i mars månad.
Frågan är om Kim Eriksson någon gång varit så het i sulkyn som han är just nu?
- Det är väl frågan om. Men samtidigt är det lustigt hur man fungerar. Jag vann V75 på lördagen, två lopp på måndagen och ett på tisdagen. Sedan åkte jag till Solvalla och kände att jag hade en väldigt bra möjlighet med Schatzi Fayline i Margaretas lopp. Så körde jag riktigt dåligt, och helt plötsligt började jag tjura och tyckte att det var motigt, berättar 32-åringen själv när vi når honom i bilen på väg mot en tävlingskväll på Axevalla.
Skiftar ditt humör mycket under tävlingsdagarna på grund av resultaten?
- Så är det väl, tyvärr. Jag är lite grann av en känslomänniska. Samtidigt tycker jag att jag blivit betydligt lugnare i humöret. Men det finns ändå där, framförallt hatar jag att förlora.
Vilket lopp grämer dig mest just nu?
- Det är just det loppet med Schatzi Fayline, det finns säkert andra, men det ligger färskt i minnet. Jag gissade inte rätt på hur lång tid det skulle ta att komma fram utvändigt om ledaren. Det var flera hästar som lyfte ut i andraspår när jag kom och vägen fram blev betydligt tyngre än jag räknat på när jag tog beslutet. Det loppet hade jag gärna kört om.
Vilket lopp är du mest nöjd över just nu då?
- Det jag vann igår (måndag) med Vanity Blast. Där tog jag istället ett bra initiativ ut ur första sväng när jag satt i andra utvändigt och körde till ledningen via en kort speed. Sedan höll jag lagom fart under vägen, körde mot rätt häst i sista sväng och höll undan med nos. Det var många rätta beslut.
Tar man oftare rätt beslut när man är ”i zonen” och har vunnit många lopp?
- Skillnaden är nog snarare att besluten går snabbare att fatta. Sedan om det blir rätt eller fel är en annan sak. Men istället för en tiondel kanske det tar en hundradel. Det har nog med självförtroende att göra, berättar Kim Eriksson som i fjol körde 724 lopp, vann 72 och slutade på plats 21 i den allsvenska kuskligan.

"Väldigt gärna vilja vara högre upp"
En liga han för övrigt ligger tia i för tillfället efter en rejäl klättring de senaste veckorna.
Vilken placering ska du nå när året är slut för att vara nöjd?
- Det är en taskig fråga. Jag skulle väldigt gärna vilja vara ännu högre upp, förstås. Men samtidigt är jag jättenöjd och väldigt stolt över att ligga på tionde plats. Men jag hoppas ju att min utveckling fortsätter, jag vill gärna vara den som sitter i ledningen.
Det betyder att du gärna skulle köra fler lopp och oftare?
- Ja. Framförallt vill man köra fler lopp när man väl är på plats, det är självklart. Sedan är det lika självklart att man vill köra loppen med störst prissummor i. Även självklart de hästar som är härligast att jobba med. I övrigt så är det klart att om det skulle gå att vara på en så hög nivå att man kan fixa att ha en eller två lediga dagar veckan skulle det vara fint, men jag har nog några år dit i alla fall, innan jag kan börja välja själv. Ännu så länge kör jag så mycket jag kan.
Ulf Ohlsson som vann nämnda liga körde 2 367 lopp i fjol. Skulle du vilja köra så många?
- Ja. Fick jag chansen skulle jag gärna köra 2 500 lopp om året. Men jag är inte där ännu.

Litet träningsstall
Men Kim Eriksson är faktiskt inte renodlad catchdriver längre.
Sedan drygt två år driver han tillsammans med sambon Jenny Malmqvist en liten träningsrörelse med fem hästar i anslutning till Mantorps travbana.
Tre är ännu ostartade och den som utmärkt sig är On Track Banditen som vann sin debut som tvååring i fjol och tillhörde de mer betrodda i storloppet Svampen på Örebro, där han slutade utanför prispengarna.
- Det är en lagom nivå med tanke på hur mycket jag är iväg. Men det är också jäkligt kul. Som idag när vi körde tvååringarna tillsammans innan jag åkte. Jag tror att det gjort att jag kan bearbeta förluster bättre. Förut när jag bodde i lägenhet satt jag bara och ältade lopp där jag gjort dåligt ifrån mig från kvällen innan, eller i förrgår, eller förra veckan…
- Nu måste jag gå upp på morgonen och se till att hästarna mår bra. Det gör att man inte hinner fundera så mycket, den energin kan jag istället lägga på mina hästar. Så när jag åker på trav är jag på bra humör oavsett hur det gått kvällen innan. På det sättet tycker jag att det har hjälpt mig som kusk.

"Bara dansade till ledningen"
På söndag styr Kim Eriksson kosan mot Halmstad där han fått fem uppsittningar inom V75-spelet.
Hetast på förhand ser tveklöst ut att vara Sofia Aronsson-tränade 1 Star Advisor Joli (V75-1) som inte synts på tävlingsbanan sedan december.
- Det är alltid häftigt när han startar. Oavsett när han startade sist eller vad han gjorde i den starten och så är det jäkligt roligt att få köra honom, säger Eriksson som kört hästen vid åtta tillfällen, vunnit fem och aldrig varit sämre än trea.
- Det är en väldigt säker häst, även om vi tyckte att han var lite sämre i sina sista starter förra året så var han ändå bland de tre och till och med vann. Det vittnar om en hög lägstanivå.
Innerspår bakom bilen över kort distans borde betyda spetsladdning med den erkänt startsnabbe åttaringen, men där passar kusken på att avslöja något.
- Sådana tankar behåller jag för mig själv numera. Jag vill inte handikappa mig själv med att gå ut med någon taktik. Jag nöjer mig med att konstatera att hästen är väldigt effektiv i ledningen och att han är bra nog att vinna V75 i sin klass. Dagsformen känner jag inte till, men jag minns sist han gjorde comeback efter lite vila; då var jag inne på att han skulle behöva loppet i kroppen, men han bara dansade till ledningen och vann vattentätt mot bra hästar.
Det måste vara din stora vinstchans?
- Det vill jag inte säga, sådant lämnar jag åt andra att bedöma. Jag ser fram emot söndagen och att få köra fem hästar på V75, säger Kim Eriksson.

Det här berättar Kim Eriksson om sina övriga V75-styrningar:
- 5 Europa Sisu (V75-2) vann jag med på Jägersro i februari. Då var hon lite trög i ryggar, men bet i fint när jag lyfte ut och vann enkelt. När jag fick köra henne igen senast kändes det som att hästen gårr framåt, men hon bromsade till för lite stänk på unghästars vis när jag lyfte ner på innerspår och galopperade. Kortsiktigt kan det vara så att hon skulle vara gynnad av att springa utan rygg, men långsiktigt måste hon ju lära sig at springa i ryggar också. Ju mer man förstärker deras svagheter i början, desto svårare att komma ikapp. Dessutom kunde hon inte öppna särskilt snabbt bakom bilen senast så jag tror inte att vi kan vara med i körningen från början ens om jag skulle vilja. Det är en rätt spännande treåringsmärr, men jag har ingen uppfattning om motståndarna och hur hon står sig i det här fältet.
- 12 Kung Edward (V75-3) vet jag ingenting om.
- 12 Helga Palema (V75-5) körde jag för första gången senast och hon vann busenkelt. Det gick långsamt i loppet och när jag gick med i rygg i tredjespår hände inte mycket heller. Då styrde jag på i fjärde och det kändes som att hon var framme hos ledaren två steg senare. Trots att det gick fort i det läget så höll hon nästan på att pulla sig i galopp i sista sväng, så pigg var hon. Det är inte många gånger på ett år man får uppleva det och det var ett läckert intryck. En snabbfotad häst som borde kunna hävda sig även i V75-konkurrens, men läget gör att det känns väldigt chansartat på förhand.
- 11 Dumas Sand (V75-6) är en liten favorit, en fantastisk häst som jag kört mycket tidigare. Jag har många kära minnen med honom, bland annat när jag vann mitt första V75-lopp. Det är en väldigt speciell häst som inte borde kunna vara travare med tanke på alla olater han har för sig och hans speciella aktion. Men resultaten visar ju annat. Nu var det länge sedan jag satt bakom honom, men jag har följt hans lopp då han varit seg att få igång igen efter diverse småbekymmer. Senast gjorde han emellertid det riktigt bra som tvåa bakom Usain Henna så formen verkar på väg igen. Nu möter han honom igen plus några ytterligare kanoner så jag får väl försöka köra lite smart. Det ska i alla fall bli ett kärt återseende.

Robin Johansson, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Örjan Kihlström 1640/4 D 0 14.2g 171
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/6 D 1 15.4 22
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2160/10 B 2 15.6 89
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Johan Untersteiner 2160/7 A 2 16.9g 28
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/3 D 0 16.1 356
2016-09-29 2016-09-29 Åby-5 Johan Untersteiner 2160/11 A 2 15.6 87
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Johan Untersteiner 2640/7 D 5 15.8 1321
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/4 D 5 16.8g 109
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Johan Untersteiner 2160/10 A 1 15.3 46
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Nicklas Dyrberg 2140/10 C 0 g 444
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Johan Untersteiner 2140/1 C 2 16.3 59
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/11 B 2 15.6 103
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Johan Untersteiner 2140/8 D 6 15.1 204
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-1 Stefan Söderkvist 2140/5 D 7 16.4 132
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/2 D 6 19.1g 237
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Roger Malmqvist 2180/8 A 1 13.8 31
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/3 C 3 13.0 80
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Roger Malmqvist 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Roger Malmqvist 3140/5 D 1 15.5 310
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-11 Johnny Takter 2640/6 B 0 15.2 38
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Roger Malmqvist 2140/4 C 4 13.8 104
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Roger Malmqvist 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Roger Malmqvist 2140/6 C 4 13.6 176
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Roger Malmqvist 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/6 B 7 13.6g 116
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Kim Eriksson 2660/10 B 5 15.0 164
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Johnny Takter 2140/1 A 1 14.3 71
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Roger Malmqvist 2140/11 B 0 14.4 524
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-7 Johan Untersteiner 2140/7 B 3 14.6 26
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-2 Kim Eriksson 2640/1 C 4 12.9 393
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Kim Eriksson 2160/12 B 7 14.2g 784
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Johan Untersteiner 2640/10 C 0 16.2 189
2017-03-02 2017-03-02 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/5 C 2 16.9 76
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Nicklas Dyrberg 2680/11 A 0 g 93
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Nicklas Dyrberg 1660/3 B 2 13.5 129
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Nicklas Dyrberg 1640/4 B 4 14.1 63
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Roger Malmqvist 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Christoffer Eriksson 2180/12 A 2 15.0 18
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Roger Malmqvist 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Roger Malmqvist 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Nicklas Dyrberg 1640/6 B 3 13.0 30
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Roger Malmqvist 2140/4 C 0 12.8 330
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-6 Johan Untersteiner 3140/1 D 0 15.2 449
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-9 Erik Adielsson 1609/8 C 0 11.6 378
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-3 Christoffer Eriksson 2140/7 B 1 14.3 33
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Christoffer Eriksson 2160/13 A 4 14.2 42
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Christoffer Eriksson 1640/2 B 1 11.8 22
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Roger Malmqvist 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Roger Malmqvist 2640/3 C 0 13.4 693
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Roger Malmqvist 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Roger Malmqvist 2640/6 B 4 14.2 135
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Roger Malmqvist 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Roger Malmqvist 2140/5 B 3 14.2 49
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2140/9 D 0 15.5 561ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se