Kung Edward travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Kung Edward travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Kung Edward har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Kung Edward har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Kung Edward


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Impo..


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.
701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Imponerande 9,1 miljoner inkört.
2020 då? Nej, det har börjat halvsegt om man får tro Leo själv. På onsdagen ramlade det emellertid in tre segrar och nu är hon uppe i elva förstaplatser.
Med Stefan Melanders fyraåriga sto Fuel Burn blev det ett vilsamt lopp i tredjeparet invändigt. En position som blev rygg ledaren genom den sista kurvan då hästen framför plockades ut ett spår och helt fritt då Teton Sweet Lindy galopperade utvändigt ledaren i den sista kurvan.
Emilia Leo hann precis fram med Fuel Burn och segern kom på målfoto före ledande Bling Bling.
- Det var en fin häst. Jag skulle köra lite på chans och hade tur där i sista sväng att det löste sig med en mycket perfekt resa, kommenterade Emila Leo segern med överraskningen.
Det var tredje gången Stefan Melander anlitade 27-åringen.
- Det är andra gången jag kör åt Stefan, och så har jag ridit en gång. Det här var andra segern.
I loppet före på Solvalla segrade Emilia Leo med Gävle-amatören Jessica Simpssons Naughty Boy.
Erik Adielsson tog ledningen i loppet från innerspåret med Reijo Liljendahl-tränade Ti Amo Face. Det handlade om ett stayerlopp över 3140 meter och Adielsson åkte dit två meter före mål. Emila Leo fick upp farten rejält med Naughty Boy över upploppet och tog segern på målfoto.
Här blev storfavoriten Very Charming struken en timme före start.

Nära Leo igen…
Emilia Leo (ständigt denna Leo) var på väg mot seger även i stoloppet (V86-6) med flyfotade Viola Grif. Italienskan som galopperade i ett V75-lopp i den senaste starten rullade nu över i galopp 300 meter från mål när Leo jagade undan i den sista kurvan.
Mattias Djuse tackade för bjudningen och tog hem loppet med Sovalla-amatören Stefan Olssons Bear Victory. Prestationen stod dock Viola Grif för. Sofia Aronssons italienska spurtade vasst när hon ställde sig i trav igen och var bara en halv längd ifrån i mål…
Jorma Kontio vann V86-8 på Solvalla med finske Jani Oinonens Boulder Luke efter en offensiv till ledningen förbi loppets favorit när bilen lämnade. Omgångens jättefavorit Payet D.E. (72 procent) positiv tvåa efter ett utvändigt lopp.

Crebas nöjd med holländskan
Solvalla och Jägersro delade på onsdagens omgång av V86 och och utdelningen sköt i höjden efter en del småskrällar under kvällen.
I Malmö blev det stort favoritfall i den tredje V86-avdelningen där storfavoriten Zaira del Ronco galopperade i ledningen i den första kurvan.
Nu blev det i stället Hans Crebas som tog hem loppet med Inez Alki som visat högform i några starter på slutet.
Loppet kördes i ett ganska friskt tempo och Crebas väntade in i det längsta med speeden på Inez Alki i fjärdeparet utvändigt och var ett tag ute i femtespår genom den sista kurvan. - Det blev väldigt bra för min del från bakspåret med 1.13 första varvet. Hästen kom i kanonförfattning från Hugo Langeweg Jr och har på sex starter för oss sprungit in över 200 000 kronor så det är vi jättenöjda över, sade numera Axevalla-tränaren Hans Crebas.
Även Jägersro hade ett trekilometerslopp på programmet. Jörgen Sjunnesson stod med dubbla tillägg och väntade in i det längsta med att sätta in stöten tillsammans med Panamera. Trots en dryg sista sväng avgjorde Ola Karlssons sexårige valack lekande lätt. En favorit spelad på 33 procent på V86.

Kung Edward miljonär
Skåneamatören Nicklas Dyrberg fick en miljonär i stallet efter det inledande sprinterloppet. Kung Edward var mycket startsnabb och sluggade sig till ledningen från ett femtespår bakom bilen och höll till mål för Joakim Lövgren.
60 000 kronor var segern värd och Kung Edward har nu tjänat 1 036 900 kronor på 77 starter hos Nicklas Dyrberg.
Taiga Woodland är ett riktigt kraftpaket som kunde vinna ett sprinterlopp enkelt för Christian Fiore efter att ha fått överta ledningen efter 500 meter.
1.08,9 första 500 blev 1.14,0 på varvet och den sjuårige valacken kunde hålla favoriten Vichy Grif en bit bakom sig. Segertiden 1.12,7 över 1640 meter auto.
Åtta rätt på V86 delade ut 427 688 kronor. Sju rätt gav 3 141 kronor och sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


För andra veckan i rad körde huvudstadsbanan Solvalla V86 tillsammans med Jägersro.Det blev en kväll med många skrällar och l&aum..


För andra veckan i rad körde huvudstadsbanan Solvalla V86 tillsammans med Jägersro.
Det blev en kväll med många skrällar och läge för rekordutdelning.
664 299 system hade lämnats in men inget överlevde samtliga åtta lopp och spelbolaget ATG kalkylerar nu med 13 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt på V86 nästa onsdag.
V86-6 på Solvalla var ett lopp för ston med dagens tyngsta favorit från bakspår i form av Timo Nurmos Lady Nadine. Jorma Kontio fick dock en trött häst i tömmarna redan 600 meter från mål och allt kan inte ha stått rätt till med favoriten.
Vinnaren sågs i ledningen loppet igenom. Mikael J Andersson tog enkelt hand om spets från innerspåret bakom bilen och höll ett tufft tempo runt om.
För femåriga Apple Rose var det fjärde starten sedan i juli efter ett drygt års frånvaro. Men Mikael J Andersson visste att han satt bakom en häst i form.
Örjan Kihlström blev närgången sista biten med Digital Track som hade fått smyga med. Apple Rose sträckte dock på sig och vann på nya rekordet 1.13,7 över 2140 meter.
- Hon är bra, speciellt i ledning. Det stod och vägde men hon brukar sträcka på sig och hon gjorde det bra igen. Det är sköj när det går vägen! sa Mikael J Andersson som inte kunde minnas när han vann lopp på Solvalla senast.
41-årige amatören Emil Sandblom med licens på Axevalla tränar skrällen och sjuprocentaren Apple Rose.

En råsop från Gävle
Veronica Lundström från Gävle stod bakom omgångens stora knall. Torbjörn Jansson placerade hennes femårige valack Tzatziki i tredje invändigt och hittade fritt spurtutrymme i gröten till slut.
Tzatziki var endast spelad på två procent på V86 och vann loppet där Klaus Kern anförde med nästan ospelade Give Me Ten som höll till i början av upploppet efter att ha hetsat upp sig framme  i ledningen och agerat hare i loppet över tre kilometer.
- Tzatziki är en liten fin häst som alltid gör bra lopp. Nu körde jag försiktigt efter uppehåll och det var tur att vi hittade ut eftersom han hade mycket krafter, sa Torbjörn Jansson.
Roger Walmanns Absurd var först i en lite enklare omgivning i V86-2 men vann å andra sidan säkert för Örjan Kihlström.
Den sista pusselbiten som krävdes för åtta rätt på Solvalla var Ebony Boko och Oskar J Andersson som vann avslutningen efter ledning från start till mål med Jörgen Westholms häst.

Ivana Boko tapper
På Jägersro skrällvann Marc Elias ett lopp för fyraåriga ston med stallets Ivana Boko som svarade för en av onsdagens bättre prestationer.
Ivana Boko var en sjuprocentare som fick dra tåget som första häst i tredjespår sista varvet med jättefavoriten Nanetta Hill (61 procent) i rygg.
Joakim Lövgren var förbi ett tag i början av upploppet men Ivana Boko kämpade sig tillbaka och var strålande bra på tiden 1.13,4 över 2140 meter auto. Nanetta Hill lika bra hon. 
Henriette Larsen är en kusktalang som jobbar som lärling i Peter Untersteiners stall.
I Hästägarekannan på Jägersro var hon inblandad i en 1.07-öppning med Secret Mission men ville ändå inte gå ner invändigt bakom ledande Kung Edward trots att tillfälle gavs.
Åttaårige Secret Mission klarade upplägget och sträckte på sig mellan hästar till slut och vann loppet.
Jonny Mårtensson tränar Secret Mission vars nästa start troligen blir i silverdivisionen om två veckor.

Kolgjini etta och tvåa
I loppet ”Generationsduellen” körde ett antal fäder i samma lopp som sina söner. Jägersrofamiljen Kolgjinis representerades av pappa Lutfi och sönerna Dante och Adrian.
Det blev en ren brödraduell där Adrian Kolgjini tog sig förbi i de sista stegen med stallets Arapaho Ghostdance. Tvåa Dante Kolgjini med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face.
En fin insats av Arapaho Ghostdance som fick tugga först i tredjespår sista varvet.
- Det blev en ren brödraduell men än så länge är jag vassare än Dante, retades Adrian Kolgjini. 
Jägersrotränaren Ola Karlsson tog en dubbel i V86-inledningen över 2640 meter. Jörgen Sjunnesson körde andrahandsfavoriten Panamera och Johan Untersteiner Intertial, loppets etta och tvåa.
Ingen hittade alla vinnarna på V86. För sju rätt fick man 35 921 kronor och för sex rätt 1534 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Travsportens första vårtecken kommer numera 1 mars då förbudet mot att tävla skolöst försvinner.Eftersom den första V7..


Travsportens första vårtecken kommer numera 1 mars då förbudet mot att tävla skolöst försvinner.
Eftersom den första V75-omgången därefter körs på Halmstadtravet, som är känd för att bjuda barfotavänligt underlag oavsett årstid, finns all anledning att tro att många tränare kommer att ta chansen att riva skorna.
Majoriteten av lördagens V75-hästar har vana av att tävla med någon form av barfotabalans, vissa mer än andra, och framförallt med olika resultat.
Medan en del blir märkbart förbättrade och oftare når framskjutna placeringar i barfotalopp, får andra det jobbigare att hinna med i det snabbare tempot, även om de också får tävla utan skor.
I statistiken nedan har vi skapat ett indextal för varje häst, genom att jämföra resultaten med skor och utan.
Uppgifterna är hämtade ur databasen travfakta.se där man separerar de tre barfotabalanserna, det vill säga om hästen tävlat utan skor fram, utan skor bak, eller utan skor både fram och bak.
I jämförelsen har vi valt den mest relevanta balansen för respektive häst och redovisar vilken det rör sig om inom parentes.
Uppgifterna blir således mest relevanta för hästar som tävlar på ”sin” barfotabalans på lördag.
Endast hästar som gjort minst fem starter på jämförelsebalansen får ett indextal, annars hamnar de under rubriken ”Inget underlag” med någon form av kommentar.
Observera att statistiken enbart omfattar starter i Sverige.


V75-1

5 Hevin Boko +54 (barfota fram)
7 Darling Mearas +24 (barfota runt om)
4 Catch My Love +14 (barfota runt om)
8 Galactica -5 (barfota bak)
2 Wild Love -7 (barfota runt om)
3 Unrestricted -47 (barfota runt om)

Inget underlag
1 Shadow Gar (bara en start med skor)
6 Kash Brodda (ej tävlat barfota)

V75-2
10 M.T.Jewel +18 (barfota bak)
9 Dats So Cool +16 (barfota bak)
1 Moruga -35 (barfota bak)

Inget underlag
2 Tyfon Brodde (obesegrad i en start barfota fram)
3 It’s Time (ej tävlat barfota)
4 Echelon (obesegrad i två starter barfota runt om)
5 Quite A Quality (ej tävlat barfota)
6 Buring Man (aldrig sämre än trea på fyra barfotastarter)
7 Delantero (ej tävlat barfota)
8 Victory Lee (ej tävlat barfota)
11 Freddie Silvåkra (vunnit en av två starter barfota runt om)
12 Randemar R.D. (ej tävlat barfota)

V75-3
7 Rocky Winner +65 (barfota runt om)
4 Dante Boko +19 (barfota runt om)
5 Västerboonthenews +11 (barfota runt om)
6 Deuxieme Picsous +5 (barfota runt om)
1 Kadett C.D. -1 (barfota bak)

Inget underlag
2 Timone Ek (ej tävlat barfota)
3 Donatomite (ej tävlat med skor)
8 Probo O.P. (två starter barfota runt om, etta och tvåa)

V75-4
4 Hip Hurray Boko +50 (barfota runt om)
8 Bara Min +40 (barfota runt om)
3 I’m the Only One +30 (barfota bak)
1 Domestic Ås +3 (barfota bak)
11 Global Tenderness +3 (barfota fram)
5 Je t’Aime Lucky -30 (barfota runt om)
12 Tour Knight -30 (barfota runt om)
7 Indian Front -33 (barfota fram)
14 Amphibian Madness -48 (barfota runt om)
6 Cheerful Rivner -93 (barfota fram)

Inget underlag
2 Modern Love (ej varit topp tre i tre starter barfota runt om)
9 Kiss My Lips H.C. (tävlat barfota bak en gång, galopp)
10 Okaloosa Bell (ej tävlat barfota)
13 Darling Harbour (tävlat barfota bak två gånger, en seger)
15 Ryssebo La Reine (tävlat med barfotabalans två gånger, etta och tvåa)

V75-5
3 Infinitus +33 (barfota bak)
7 No Comment +23 (barfota runt om)
2 Marvelous +19 (barfota bak)
8 Panamera -22 (barfota fram)

Inget underlag
1 Niras Bumblebee (tävlat barfota fram två gånger, etta och tvåa)
4 Dontbreakthebankås (ej tävlat barfota)
5 Vlad del Ronco (ej tävlat barfota)
6 Sinfonia d’Amore (ej tävlat barfota)
9 Höwings Venus (tävlat barfota fram en gång, galopp)
10 Powderfinger (tävlat barfota runt om två gånger, en seger)
11 Thriller N.P. (ej tävlat barfota)
12 Callmeawinner (tävlat barfota runt om en gång, oplacerad)

V75-6
4 Uappa di Azzurra +44 (barfota runt om)
3 Star Keeper +21 (barfota runt om)
7 Global Takeover +17 (barfota bak)
6 Harpos Rockland +11 (barfota runt om)
5 Dynamite Light +3 (barfota runt om)
8 Kung Edward +1 (barfota runt om)
1 Secret Mission -21 (barfota runt om)
11 Counterfeightr -25 (barfota runt om)
9 Bonnies Celebrity -26 (barfota fram)
2 Adiago Trot -35 (barfota bak)

Inget underlag
10 Peder Mykla (ej tävlat barfota)
12 Vikings Preacher (tävlat barfota runt om en gång, galopp)

V75-7
3 Velvet Gio +47 (barfota runt om)
11 Master Crowe +6 (barfota bak)
4 J.H.Mannerheim 0 (barfota runt om)
12 Elliot Coger -3 (barfota fram)
5 Stepping Spaceboy -5 (barfota fram)
6 Västerbo Exact -12 (barfota runt om)
9 Pacific Gace -18 (barfota runt om)
2 Rafiki Fri -21 (barfota runt om)
8 Legend Brodde -27 (barfota fram)
7 Olle Rols -40 (barfota bak)
10 Transcendence -66 (barfota fram)

Inget underlag
1 Wingait C.D. (tävlat barfota fram två gånger, en seger)

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol satt populäre Solvallatränaren Erik ”Busen” Svensson själv i sulkyn bakom sin megaskräll. I år var det Marcus Liliu..


I fjol satt populäre Solvallatränaren Erik ”Busen” Svensson själv i sulkyn bakom sin megaskräll. I år var det Marcus Lilius som satte spelakollektivet på pottan. Men lärlingen hade fått klara direktiv av hästens tränare inför loppet.
- Erik sa till mig att jag skulle köra som att jag hade fältets sämsta häst, berättade Lilius som var lika förvånad som V86-spelarna efter att Moolger spurtat till målfotoseger från tredje par invändigt på Solvalla.
- Jag vet faktiskt inte hur det var möjligt och jag är chockad själv. Vi hittade ner till innerspår och i sista sväng kändes det riktigt bra...
- Det här är jättestort för mig och det är jättekul att få vinna för Erik. Hatten av för Erik!

Över sundet i angeläget ärende
V86-omgången delades mellan Solvalla och Jägersro och till Malmöbanan hade danske travnestorn Steen Juul rest med en häst. Han hade inte korsat Öresund förgäves. Med segerstaplaren Victory Island flög han förbi motståndet över upploppet.
- Inställningen är hans bästa egenskap, han vill verkligen göra sitt jobb, och han är stark och rejäl och tål att gå till slut, berömde Juul den italienske sexåringen.

Kung i ledningen
Nicklas Dyrbergs Kung Edward är en svårknäckt nöt när han kommer till ledningen. Det demonstrerade han när han vägrade släppa storfavoriten Partizan Face förbi sig i en härlig upploppsstrid.
- Det var enda sättet vi kunde slå Kolgjinis häst på, att han fick gå till höger om oss. Men precis efter mål var han förbi oss så vi hade marginalerna med oss, sa skrällkusken Joakim Lövgren.
Adrian Kolgjini tog revansch för torsken med Partizan Face när han senare under kvällen vann tillsammans med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face.
- Det är en väldigt välbyggd häst, inte jättestor men fint musklad och fint psyke, så han har framtiden för sig. Det kan vara en derbyhäst, sa Adrian Kolgjini.
Även Ola Karlssons Panamera gjorde en berömvärd insats på Jägersro när han höll undan från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.

Superjackpot kommande onsdag
På Solvalla var inte Moolger den enda överraskningen.
- Vi fick ett perfekt lopp. Det gick väldigt fort första kilometer och vi fick bra draghjälp och han vann enkelt, sa körande Dennis Spangenberg sedan han skrällt med Thorsten Tietz-tränade Querys Alesio.
Också Daniel Redéns Fast Moving Cash levererade en berömvärd spurt från köposition och avväpnade enkelt sina motståndare över upploppet.
- Hon gick riktigt bra och vann säkert. Hon är lite ”tung” innan loppen men i loppen är det inga problem, sa kusken Örjan Kihlström.
Riina Rekilä-tränade Viking Grace tog hem V86-avslutningen och när V86-resultatet redovisades stod det klart att ingen inlämnad kupong hade prickat in samtliga vinnare. Därmed går hela den jackpotkryddade åttarättspotten, 14,4 miljoner kronor, vidare till nästa veckas omgång då en superjackpot väntar. De som lyckades pricka in sex rätt fick för det 16 033 kronor och sex rätt delade ut 920 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol satt populäre Solvallatränaren Erik ”Busen” Svensson själv i sulkyn bakom sin megaskräll. I år var det Marcus Liliu..


I fjol satt populäre Solvallatränaren Erik ”Busen” Svensson själv i sulkyn bakom sin megaskräll. I år var det Marcus Lilius som satte spelakollektivet på pottan. Men lärlingen hade fått klara direktiv av hästens tränare inför loppet.
- Erik sa till mig att jag skulle köra som att jag hade fältets sämsta häst, berättade Lilius som var lika förvånad som V86-spelarna efter att Moolger spurtat till målfotoseger från tredje par invändigt på Solvalla.
- Jag vet faktiskt inte hur det var möjligt och jag är chockad själv. Vi hittade ner till innerspår och i sista sväng kändes det riktigt bra...
- Det här är jättestort för mig och det är jättekul att få vinna för Erik. Hatten av för Erik!

Över sundet i angeläget ärende
V86-omgången delades mellan Solvalla och Jägersro och till Malmöbanan hade danske travnestorn Steen Juul rest med en häst. Han hade inte korsat Öresund förgäves. Med segerstaplaren Victory Island flög han förbi motståndet över upploppet.
- Inställningen är hans bästa egenskap, han vill verkligen göra sitt jobb, och han är stark och rejäl och tål att gå till slut, berömde Juul den italienske sexåringen.

Kung i ledningen
Nicklas Dyrbergs Kung Edward är en svårknäckt nöt när han kommer till ledningen. Det demonstrerade han när han vägrade släppa storfavoriten Partizan Face förbi sig i en härlig upploppsstrid.
- Det var enda sättet vi kunde slå Kolgjinis häst på, att han fick gå till höger om oss. Men precis efter mål var han förbi oss så vi hade marginalerna med oss, sa skrällkusken Joakim Lövgren.
Adrian Kolgjini tog revansch för torsken med Partizan Face när han senare under kvällen vann tillsammans med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face.
- Det är en väldigt välbyggd häst, inte jättestor men fint musklad och fint psyke, så han har framtiden för sig. Det kan vara en derbyhäst, sa Adrian Kolgjini.
Även Ola Karlssons Panamera gjorde en berömvärd insats på Jägersro när han höll undan från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.

Superjackpot kommande onsdag
På Solvalla var inte Moolger den enda överraskningen.
- Vi fick ett perfekt lopp. Det gick väldigt fort första kilometer och vi fick bra draghjälp och han vann enkelt, sa körande Dennis Spangenberg sedan han skrällt med Thorsten Tietz-tränade Querys Alesio.
Också Daniel Redéns Fast Moving Cash levererade en berömvärd spurt från köposition och avväpnade enkelt sina motståndare över upploppet.
- Hon gick riktigt bra och vann säkert. Hon är lite ”tung” innan loppen men i loppen är det inga problem, sa kusken Örjan Kihlström.
Riina Rekilä-tränade Viking Grace tog hem V86-avslutningen och när V86-resultatet redovisades stod det klart att ingen inlämnad kupong hade prickat in samtliga vinnare. Därmed går hela den jackpotkryddade åttarättspotten, 14,4 miljoner kronor, vidare till nästa veckas omgång då en superjackpot väntar. De som lyckades pricka in sex rätt fick för det 16 033 kronor och sex rätt delade ut 920 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med mindre än en procent av V86-spelet på sig var Sheilah Laday och Peter G Norman den största anledningen till att bara två system klarad..


Med mindre än en procent av V86-spelet på sig var Sheilah Laday och Peter G Norman den största anledningen till att bara två system klarade alla rätt denna onsdag.
På ett regnigt Solvalla där underlaget blev allt smetigare och under kvällen kom det moment som skulle visa sig avgörande redan 1 500 meter från mål.
Det var nämligen då som Peter G Norman lyckades byta sin invändiga position och fann ryggen på Swarovski Broline. Den senare grovjobbade i tredjespår på slutrundan och drog Norman till slagläge in på upploppet.
- Hon fick ett optimalt lopp hela vägen. Vi hamnade långt bak från vårt dåliga startspår och jag chansade invändigt. När sedan Ulf (Eriksson bakom Hanna) attackerade blev det en lucka för oss. Hon är väldigt liten och lätt att flytta. Det gjorde att vi hann slinka ut. När jag drog tussarna så bara flög hon fram.
- Man blir imponerad av den här tjejen, hon är inte 1.50 över manken och har matchats tufft hela året, berömde Norman som därmed blev dubbelvinnare.
Tidigare hade nämligen 21-åriga Sandra Nordemo som ensam tjej och särklassigt minst rutinerad satt gubbarna på plats bakom familjeägde Valeur i V86-2. Scenariot var snarlikt det ovan, ryggar till upploppet.

”Velat springa ett varv till”
Nästa jättesmäll kom i styrkeprovet S:t Leger över tre varv där Kung Edward visade bäst distansförmåga och hann dit trots en mycket sent insatt slutstöt.
- Jag trodde aldrig att vi skulle hinna fram. Det strulade hela vägen. Om vi kommer ut tidigare så vinner han hur lätt som helst. Som hästen tog i efter mål, han hade velat springa ett varv till, berättade körande Roger Malmqvist.
125 000 kronor blev belöningen till Nicklas Dyhrberg som både fött upp och tränar.
Spurtvinster blev det även för Han Herred och Jairo medan Shestheone Trot visade fin moral när hon betvingade sina treåriga kullsystrar utvändigt ledaren.
- Det här var riktigt skönt. Jag har alltid haft höga tankar om henne, mös Markus B Svedberg som denna gång överlät tömmarna till Christoffer Eriksson.

Två system fick över tre miljoner
Montéhästarna fick för ovanlighetens skull chansen på V86 och bjöd på ett rivigt lopp som varvades på 1.10,8.
Sofia Adolfsson vinner var tredje gång hon svingar sig upp i sadeln och avvägde farten bäst, även om hon fick brottas med Lars Järpedals Raggamuffin för att inte dras med i rusningen.
- Han låg på fruktansvärt hela vägen, jag är helt slut. Men vilken häst det är, förklarade landets montédrottning.
Tre V86-system återstod inför den avslutande Kriterium Consolation varav två hade litat till Tomas Malmqvist-tränade favoriten Calle Crown. Uppfångad utvändigt ledaren såg det jobbigt ut i vätan, men en heroisk kämpainsats såg till att det jublades framför en dator i Stockholm samt hos ett Tillsammans-gäng någonstans i landet.
Det två systemen kostade 1 890 respektive 540 kronor och belönades med drygt tre miljoner kronor vardera.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Örjan Kihlström 1640/4 D 0 14.2g 171
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/6 D 1 15.4 22
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2160/10 B 2 15.6 89
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Johan Untersteiner 2160/7 A 2 16.9g 28
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/3 D 0 16.1 356
2016-09-29 2016-09-29 Åby-5 Johan Untersteiner 2160/11 A 2 15.6 87
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Johan Untersteiner 2640/7 D 5 15.8 1321
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/4 D 5 16.8g 109
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Johan Untersteiner 2160/10 A 1 15.3 46
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Nicklas Dyrberg 2140/10 C 0 g 444
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Johan Untersteiner 2140/1 C 2 16.3 59
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/11 B 2 15.6 103
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Johan Untersteiner 2140/8 D 6 15.1 204
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-1 Stefan Söderkvist 2140/5 D 7 16.4 132
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/2 D 6 19.1g 237
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Roger Malmqvist 2180/8 A 1 13.8 31
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/3 C 3 13.0 80
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Roger Malmqvist 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Roger Malmqvist 3140/5 D 1 15.5 310
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-11 Johnny Takter 2640/6 B 0 15.2 38
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Roger Malmqvist 2140/4 C 4 13.8 104
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Roger Malmqvist 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Roger Malmqvist 2140/6 C 4 13.6 176
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Roger Malmqvist 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/6 B 7 13.6g 116
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Kim Eriksson 2660/10 B 5 15.0 164
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Johnny Takter 2140/1 A 1 14.3 71
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Roger Malmqvist 2140/11 B 0 14.4 524
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-7 Johan Untersteiner 2140/7 B 3 14.6 26
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-2 Kim Eriksson 2640/1 C 4 12.9 393
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Kim Eriksson 2160/12 B 7 14.2g 784
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Johan Untersteiner 2640/10 C 0 16.2 189
2017-03-02 2017-03-02 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/5 C 2 16.9 76
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Nicklas Dyrberg 2680/11 A 0 g 93
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Nicklas Dyrberg 1660/3 B 2 13.5 129
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Nicklas Dyrberg 1640/4 B 4 14.1 63
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Roger Malmqvist 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Christoffer Eriksson 2180/12 A 2 15.0 18
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Roger Malmqvist 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Roger Malmqvist 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Nicklas Dyrberg 1640/6 B 3 13.0 30
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Roger Malmqvist 2140/4 C 0 12.8 330
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-6 Johan Untersteiner 3140/1 D 0 15.2 449
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-9 Erik Adielsson 1609/8 C 0 11.6 378
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-3 Christoffer Eriksson 2140/7 B 1 14.3 33
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Christoffer Eriksson 2160/13 A 4 14.2 42
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Christoffer Eriksson 1640/2 B 1 11.8 22
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Roger Malmqvist 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Roger Malmqvist 2640/3 C 0 13.4 693
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Roger Malmqvist 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Roger Malmqvist 2640/6 B 4 14.2 135
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Roger Malmqvist 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Roger Malmqvist 2140/5 B 3 14.2 49
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-4 Henriette Larsen 3180/9 B 5 16.9 57
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-8 Christoffer Eriksson 2140/1 C 4 12.9 146
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 1640/8 B 6 12.1 808
2019-10-09 2019-10-09 Åby-6 Peter Ingves 2640/7 D 0 13.5 307
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 2140/3 C 6 13.0 97
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Henriette Larsen 2680/9 C 3 14.0 269
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Peter Ingves 1640/6 C 4 11.3 130
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Peter Ingves 1640/3 D 5 11.0 334
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 2140/11 D 3 12.5 1021
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Nicklas Dyrberg 2200/13 A 0 15.7 161
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-1 Peter Ingves 1640/4 C str
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Roger Malmqvist 2140/8 C 3 12.9 243
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2180/12 B 5 15.3 127
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Nicklas Dyrberg 2140/11 B 5 17.9 58
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 3160/3 C 4 16.3 96
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-9 Nicklas Dyrberg 2140/5 D 4 15.1 518
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-10 Joakim Lövgren 1640/8 D 0 12.6 382
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2640/3 D 5 14.5 305
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Mathilda Lövgren 2180/11 B 0 g 101
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 2140/4 C 1 13.9 118
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Christoffer Eriksson 1640/6 C 6 12.9 699
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2140/9 D 0 15.5 561
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-9 Björn Goop 2140/12 D 7 13.5 454
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-10 Carl Johan Jepson 2140/8 C 3 14.3 708
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-11 Emilia Leo 2140/2 D 4 14.3 410
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 1640/5 C 1 12.1 36
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2640/6 C 3 14.4 141
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-7 Henriette Larsen 1640/9 C 7 12.6 580ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se