Kennedy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Kennedy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Kennedy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-8 Carl Johan Jepson 3180/10 B

Nyheter för travhäst Kennedy


Jägersrotränaren gästar veckans avsnitt av podcasten ”V75® - lördag hela veckan” och han uttrycker optimism inför ..


Jägersrotränaren gästar veckans avsnitt av podcasten ”V75® - lördag hela veckan” och han uttrycker optimism inför den jackpotkryddade omgången på hemmabanan. Redan i den inledande avdelningen kan formstarka Upper Face bli att räkna med från springspår i volten.
- Han har verkligen startsnabbhet i volt. Han har öppnat bra från spår fyra någon gång på Eskilstuna också, så voltstart det gillar han, säger Adrian Kolgjini i podden och fortsätter.
- Han gjorde ett riktigt, riktigt bra lopp i Tingsryd senast, det bästa loppet han har gjort på länge. Det kan man ta med sig, att han verkligen har form.
Två lopp senare är det dags för Upper Faces storebrorsa Kennedy att äntra banan. Båda hästarna är efter forna världstravaren Lisa America.
- Kennedy är väldigt speciell. Han är väldigt svårbedömd i lopp och innan lopp. Han kan kännas stark och så bara släpper han grejerna 50 meter senare, så han är svår att räkna på, säger Kolgjini om hästen som startar från spår två bakom bilen.
- Jag skulle vilja se honom i ledningen. Jag vet inte om han har förlorat därifrån någon gång. Men det är svårt för han har inte den där blixtrande startsnabbheten plus att Kung Edward är med i loppet. Får inte Kennedy ledningen känns han inte speciellt aktuell.

”Har sådan överkapacitet”
V75-4 är ett fyraåringslopp och där selar Adrian Kolgjini ut en mycket spännande häst i form av Hannibal Face (V75-4).
- Han är en ganska respektlös häst. Han kör sitt race och är väldigt svår att läsa av inför en tävlingskväll, säger Kolgjini och utvecklar:
- Jag hade nästan lite dåligt samvete gentemot Erik (Adielsson) när han skulle köra honom uppe i Stockholm. Erik har lite problem med en axel eller vad det är när han kör någon het häst och jag sökte honom faktiskt under tävlingskvällen. Men jag fick inte tag på honom så då tänkte jag att han får skylla sig själv. Men då hade hästen varit som ett lamm både innan loppet och under loppet och jag tänkte att han kanske har ändrat sig. Men så körde jag honom i Kalmar i torsdags och han hade inte ändrat sig ett dugg. Det var bara full fart framåt. Men han är bra, väldigt bra.
Hannibal Face lottades till springspår på 20 meters tillägg.
- Springspår är perfekt. Han brakar mest iväg. Han gör liksom inget tok utan det är bara det att han bestämmer sig för sin fart. Så vänder jag upp för tidigt kan det bli en omstart. Jag får försöka tajma in det där.
- Han kan absolut vinna. Han står inte bra till i loppet men jag tycker att han har sådan överkapacitet och skulle ha tjänat de pengarna för länge, länge sedan. Det kanske är min bästa chans. Han ska gå barfota bak, det gjorde han inte senast.

”Gjorde ett fantastiskt lopp”
Övriga V75-hästar kommenterar Adrian Kolgjini enligt följande:
- Jacky Bros (V75-5) är fin och gör väldigt jämna och gedigna lopp hela tiden. Nu chansade jag och anmälde till V75 och när hon kom med får jag väl chansköra i loppet också. Hon behövde loppet förra gången och kommer vara lite bättre denna gången.
- Sashay My Way (V75-7) har haft sjuk oflyt hela säsongen. Har hon inte haft dåliga spår så har hon hamnat punschigt på det ändå. Hon har definitivt mycket mer att visa än vad raden skvallrar om. Hon är fin men kanske får svårt att vinna ändå.
- Kali Smart (V75-7) tycker jag gjorde ett fantastiskt lopp senast på Solvalla. Hon gick nog två och en halv sväng i tredjespår utan rygg och var precis slagen om fjärdeplatsen mot äldre ston. Med rätt resa för ”Kali” skulle det kunna smälla till. Men Miracle Tile var jäkligt bra senast och har fått ett bra läge. Det är ett tufft lopp.
Lördagens sjurättspott beräknas uppgå till hisnande 59 miljoner kronor. Knappast någon skulle bli förvånad om det finns Kolgjini-hästar med i den rätta raden...

Ola Johansson, Kanal 75


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.Ganska väntat var Cyber Lane blixtra..


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.
Ganska väntat var Cyber Lane blixtrande snabb från start och tog ledningen och lika väntat fick Very Kronos positionen utvändigt ledaren.
Favoritduon var jämnspelade på V75 och det blev också en duell helt i publikens smak. Cyber Lane såg kaxig ut i ledningen och Very Kronos såg pigg ut utvändigt.
In mot upploppet skaffade sig Johan Untersteiner en liten lucka och Cyber Lane kämpade storstilat hela vägen hem och höll undan med en längd på favoritbanan. 2017 segrade Cyber Lane i Svensk Travderby på Jägersro och tjänade fyra miljoner kronor.
- Det var skoj så klart, det var en hård kamp mellan två fantastiska hästar där framme. I dag hade vi det bättre läget och då kunde vi gå vinnande ur striden. Jag hade god feeling hela vägen, sa Johan Untersteiner.
Segertiden blev 1.12.3 över distansen 2 640 meter autostart. Segern var alltså värd 400 000 kronor och totalt i karriären har Cyber Lane tjänat 12,6 miljoner kronor.

Bra dag för Untersteiners
V75 handlade mycket om Untersteiners och Johan vann även V75-2 där han segrade med Velegance. Peter Untersteiner hade fyra hästar till start i loppet och det blev en stalldubbel sedan Johan serverat Velegance draghjälp till 250 kvar i rygg på stallkamraten och favoriten Darah Bibo som kördes av Peter. Men favoriten slutade oplacerad och tvåa blev stallets minst betrodda häst, Ofelia O.E. med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
Peter Untersteiner fick kuskrevansch i V75-6 där han lotsade in dansktränade Dortmund. Långloppet bjöd på högt tempo från början där det var kamp om positionerna. När värsta bataljen var avklarad där framme gjorde Peter Untersteiner vinstdraget då han attackerade och fick överta ledningen 1 600 meter från mål. Dortmund, som var trea i danska derbyt i fjol, tränas av Marc Baek Nielsen. Tvåa blev en mycket tapper Kennedy.

Imponerande vinnare
V75-1 bjöd på dramatik och efter en något svag värmning kunde inte favoriten Royce Rolls alls vara med i kampen om ledningen. Istället var det Hummer Scott som tog kommandot i en vrålsnabb inledning där han tog sig förbi innerspårets O’Man Flax i en 1.06-öppning första 500.
Björn Goop hittade rygg ledaren och dryga varvet från mål gled han ut utvändigt ledaren och därifrån var favoriten mycket tapper och V75 inleddes
- Jag är imponerad av hästens inställning. Han var tapper, konstaterade Björn Goop.
Det såg länge ut som att Björn Goop skulle ta ytterligare en favoritseger då Zap di Girofalco länge dominerade V75-3 i spets. Men ledaren travade inte perfekt och mitt på upploppet kom galoppen och istället slank Dragster ut från vinnarhålet i rygg på ledaren och spurtade till segern. Erik Adielsson körde vinnaren som tränas av Roger Malmqvist.
Spets och slut handlade det om i V75-4 där hemmatränaren Ola Karlsson satt Red Mile Brodde i utmärkt författning. Från spår 1 försvarade Jörgen Sjunnesson innerspåret och sedan dominerade Red Mile Brodde från start till mål.
Dagens kanske mest imponerande vinnare fick vi se i V75-5 där Farlander Am klev fram utvändigt ledaren varvet kvar och sedan bara mosade ledaren Ingo. Stefan Persson satt i segersulkyn och han såg segersäker ut redan halvvarvet från mål.
- Fruktansvärt jobbigt att stå vid sidan. Det är en hedershäst som gör allt och lite därtill, sa tränaren Johan Svensson.
Sju rätt på V75 gav 22 851 kronor, sex rätt gav 147 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Han tog sig obemärkt in i tusenklubben den 21 september. Jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet. Tomas Malmqvist har vunnit..


Han tog sig obemärkt in i tusenklubben den 21 september. Jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet. Tomas Malmqvist har vunnit lopp i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Han har firat stora framgångar i unghästloppen och tagit många stora segrar som tränare både i Sverige och i Danmark. Med Montana Chill vann han dubbla E3-finaler och stoet var även tvåa i Oaks. Sucre vann Treåringseliten, Backfire vann Drottning Silvias Pokal och Uncertain Age vann E3. Han har även vunnit det tvååriga storloppet Svampen tre gånger.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.
Tomas har även vunnit Breeders’ Crown, för två- (Borups Powerful), tre- (Sillochnubbe) och fyraåringar (Backfire).
– Den första segern i Breeders’ Crown var den med Sillochnubbe på Axevalla 2006. Den segern betydde mycket för mig och den hamnar högt på min lista över mina roligaste segrar, fortsätter Tomas.

Vunnit Danmarks största lopp många gånger
Malmqvist har tagit 220 av segrarna i Danmark där han har vunnit en rad stora segrar. Dansk Uppfödningslöpning (Kennedy och Rusty Dust), Danskt Stokriterium (Ragna Opal, Awesome Annie och Beatriz), Danskt Travkriterium (Hennessey, Rusty Dust och Empire), Danskt Stoderby (Ragna Opal) och Danskt Travderby (Nice Little Ärt och Tumle Dust). Lägg därtill seger i Danska Sprintermästaren (Kundun Östervang), Stosprintern (Parisienne) och Dansk Mästerskap för ston (Ragna Opal).
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.

Storloppsseger även i Frankrike
Tomas Malmqvist har även vunnit över 60 segrar i Frankrike
(den första 2005 med Hennessey), varav de flesta har kommit de två senaste åren.
– Jag har hyrt in mig på en gård i Normandie där jag tränar mina tävlingshästar. Både hästarna och jag trivs där, berättar Tomas för Svensk Travsport.
Det största ögonblicket i Frankrike är från 2014 då Tumble Dust vann Grupp I-loppet Criterium Continental, efter en stenhård slutstrid, på Vincennes i Paris.
– Den segern var stor och inte blev det sämre av att Backfire var trea i samma lopp, minns Tomas med glädje i rösten.

Kanal 75


Det var dubbeljackpot på V75 den här lördagseftermiddagen på Jägersro och det blev miljonutdelning på sju rätt.I Gulddivis..


Det var dubbeljackpot på V75 den här lördagseftermiddagen på Jägersro och det blev miljonutdelning på sju rätt.
I Gulddivisionen över 1640 meter satte Björn Goop allt på ett kort när starten gick. Han tryckte av Mellby Free vad som gick och in en hiskeligt snabb öppnng pressade hon sig till ledningen in i första sväng. Det sexåriga stoet snuvade därmed favoriten Racing Mange på täten som fick bida sin tid i rygg på ledaren. Första femhundra metrarna öppnades efter 1.09,4 och Mellby Free varvade på 1.10,4. I sista sväng såg Björn Goop till att Racing Mange inte skulle få någon lucka ifrån rygg på ledaren. Men när Forfantone Am attackerade från andra par utvändigt vid upploppets början körde Goop vad som gick. Racing Mange blev tvåa ett par längder bakom och Forfantone Am slutade trea. Segertiden blev fina 1.10,1/1640a och förstapriset var 150 000 kronor för det sexåriga stoet som har tjänat drygt åtta miljoner kronor.
– Hon kan öppna men är lite ojämn. I dag kändes hon perfekt harmonisk och när Peters häst hoppade då gjorde vi ett försök och hon ville själv öppna, sa Björn Goop.
– Hon är en förbaskat duktig tjej och bryr sig inte om när hon möter killarna. Hon är tuff och det är tufft att ha spår sju på 1600 meter men när hon är i sånt här fint skick då visade hon att hon kan det också.

Imponerande utklassning av Harran Boko
Harran Boko utklassade sina motståndare och bjöd på en mäktig uppvisning i Silverdivisionen, V75-6. Marc Elias laddade hårt i starten och Harran Boko flög till ledningen samtidigt som Adde S.H. galopperade. Han fick en liten tryckare av Urban Kronos in i första kurvan och inledde med en 1.07 första femhundra metrarna. Därefter fick hästen dämpa tempot till 1.12 första varvet men ville sedan självmant dra på igen. Ut på slutrundan dundrade han bara undan i flera längder före övriga och höll ställningarna hela vägen in i mål. Harran Boko var helt ohotad över upploppet och var smått överlägsen i imponerande stil. Segertiden skrevs till 1.11,7/2140a.
– Prestationen var precis som här på Åbergs-kvällen, en femstjärnig insats. Jag ville komma till ledningen och laddade lite i dag. Det var första gången som jag visade honom pisken och var tvungen att chansa för att han skulle accelerera och komma förbi Adde S.H. Jag var sedan ganska nöjd med tempot och vi fick köra 1.19 en bit men då tyckte han att det gick lite för långsamt och ville springa fortare. Åttahundra meter kvar fick han löpa på lite, sa Marc Elias om den Conrad Lugauer-tränade stjärnan.
– Jag är stolt. Han har känts väldigt fin och han fick en paus efter finalen på Åby och det gjorde honom gott. Jag körde vassare intervaller med honom i måndags och han var smällfin. Jag förstod att han skulle göra ett bra lopp, sa skötaren och den tidigare hockeyprofilen Simon Mitman som drömmer om Sweden Cup nästa år.

Lucky Base en effektiv frontrunner
Tredjehandsfavoriten Lucky Base inledde dubbeljackpoten tillsammans med Kevin Oscarsson. Favoriten Nero Maximus galopperade direkt i starten och Lucky Base focerades till ledningen ut på den första långsidan. Den Hans Crebas-tränade hästen är väldigt effektiv i ledningen och stack ifrån till en smått överlägsen seger över upploppet. Kennedy försökte ifrån andra par utvändigt och blev tvåa, men kom aldrig hotande nära vinnaren.
– Det är tungt att stå vid sidan men det var underbart att se. Hästen har tjänat en halv miljon på sju starter men det finns fortfarande utveckling kvar i honom. Han är stark och väldigt bra i ledningen, sa Hans Crebas som har gjort ett kanonjobb med femårige Lucky Base.

Våldsam inledning bäddade för skräll
Det blev en våldsam inledning i V75-2 där favoriten och stallskriket Bansky och Oliveria duellerade hårt om ledningen. Det kostade 1.08,5 efter att Oliveria tagit täten i första kurvan och sedan släppt till Bansky efter ett halvvarv. Hon fick Awesome Kronos på utsidan och i andra par utvändigt gottade sig Upper Face. Adrian Kolgjini satt kvar när attackerna kom på sista bortre långsidan vilket var ett klokt beslut. Det löste sig sedan perfekt för Upper Facer och Adrian kunde vrida ut till attack vid upploppets början. Han tog sig förbi Bansky precis före mållinjen.
– Det här är en häst som har haft ögonen på sig, sa Adrian Kolgjini och syftade på hästens fina härstamning, Trixton – Lisa America.
– Det var skönt att han fick till det för det är är en riktigt bra V75-häst.

Favoriten fick inte vara ifred
Det blev hård körning även i V75-3 där favoriten Royce Rolls blåste till ledningen men fick sannerligen inte vara i fred i täten. Örjan Kihlström lossade direkt ut på den första långsidan från kön med andrahandsfavoriten Zenzero Jet. Han lade obarmhärtig press på Royce Rolls och första varvet travades efter 1.12. Zenzero Jet var tidigt slagen och tröttnade helt. Royce Rolls däremot höll strålande till kort före mål, men där fick han släppa en mycket vasst spurtande Rackham förbi sig. Christoffer Eriksson satt i kön med sin fyraåring som senast var med i derbykvalen. Rackham svarade för en mycket fin insats efter den vassa avslutningen ute i spåren.

Rejäl skräll i stoloppet
I V75-4 kom det en rejäl skräll när Carl Johan Jepson prickade springspåret perfekt och skickade Loes till ledningen. Hästen dirigerade sedan varje meter av loppet och det Eric Martinsson-tränade stoet höll enkelt undan. Darah Bibo spurtade vasst till andraplatsen men var för sent ute.
– Det var skönt att det gick vägen och det verkade som att jag var den enda som trodde på hästen. Hon har mött flera av de här hästarna tidigare och slagit dem, sa Eric Martinsson.

Stark insats av Exclusive Matter
V75 avslutades med att Exclusive Matter svarade för en mycket stark prestation vid segern. Han tog ledningen för Christoffer Eriksson och fick efter ett drygt halvvarv favoriten Mellby Granat på utsidan. Tempot hölls uppe och när Björn Goop kastade loss med T.Rex Face i utgången av sista kurvan såg Exclusive Matter ut att få det kämpigt. Men han visade prov på förstklassig styrka och moral och höll undan till seger. Tränar gör Johan Untersteiner som var avstängd och fick stå vid sidan. Johan fick även se sin Quick Lane bli trea för Erik Adielsson i samma lopp.
Sju rätt på V75 gav 1 455 652 kronor. Sex rätt gav 4220 kronor och fem rätt 281 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att..


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att Milliondollarryme sopat hem Svenskt Mästerskap fanns inget system kvar med sju rätt. Efter en av de svåraste V75-omgångarna någonsin blir det därmed en stor jackpot till kommande lördag på Romme.
Men åter till den svarta blänkaren Milliondollarrhyme som inte är bara är en läckerbit utan nu även kan titulera sig svensk mästare. Han har tagit klivet in i världseliten i år med bravur och kvalade bland annat in till Elitloppsfinalen. Nu fick han en välförtjänt fullträff i ett storlopp efter många tappra insatser mot de bästa.
Och som hästen levererade.
Milliondollarrhym satt i fjärde par utvändigt samtidigt som tempot inte var speciellt i högt i täten. Favoriten Sorbet tog över ledningen efter ett halvvarv och fick tidigt Rajesh Face på utsidan. Perfekt placerad i andra par utvändigt satt Nadal Broline och i tredje par utvändigt Global Trustworthy. Milliondollarrhym var fortfarande bland de sista och hade långt fram när Fredrik B Larsson vred på i vida spår in mot upploppet. Men sedan gick det undan värre. Den femårige valacken flög fram i en hejdundrande avslutning och en glad ”Fredde B” kunde göra segergest kort före mål. Vinnartiden blev 1.13,1/2640a och förstapriset var 500 000 kronor.
– Det var ett jäkla upplopp. Det bara small till, sa Fredrik B Larsson.
– Han vinner ju så lätt och jag behövde inte köra för fullt. Han är helt otrolig och jag är så stolt över den här hästen. Det var helt fantastiskt och jag är lite skakig i kroppen. Det är inte ofta jag blir det.
– Han var bättre i dag än senast när han hade fått ett lopp i kroppen. Formen är på uppåtgående och han känns så otroligt fräsch och fin trots tuffa lopp. Så jag tror att det blir ett lopp till och det kan bli Silverhästen på Solvalla, fortsatte Larsson.
Tvåa i Svenskt Mästerskap blev Digital Ink och trea Racing Mange.

Tre SM-guld till Untersteiner
En annan stor segerherre på Åby var Peter Untersteiner. Han tog ett hattrick av SM-guld som tränare och samtliga var rejäla smällkarameller på V75. Eller vad sägs om Bonnies Celebrity i Monté-SM (1 procent), Get Ready On Tour i Ungdoms-SM (3%) och Global Upperstyle i Sto-SM (0%)!
– Tre SM-titlar, det hade jag inte räknat med när jag gick upp i dag. Det är underbart att hästarna har fungerat och att det har klaffat i loppen, sa Peter Untersteiner.
Skrällkavalkaden började i Monté-SM när Bonnies Celebrity vann för Tova Bengtsson, streckad på blott en procent. Hästen tog hand om ledningen och Tova Bengtsson red resolut i den positionen hela vägen. Bonnies Celebrity, som tränas av Peter Untersteiner, höll säkert undan före en tapper Emmett Brown som travat utvändigt om ledaren hela vägen.
– Hade någon pratat med mig innan hade jag sagt att jag trodde på bra chans. Det känns helt otroligt, sa Tova Bengtsson som alltså inte alls var överraskad över segern.

Nollprocentare i Sto-SM
Peter Untersteiner tränar även vinnaren av Ungdoms-SM, Get Ready On Tour, som kördes förtjänstfullt av Henriette Larsen. Hon tog ledningen men släppte till Key Mom och bidade sin tid i rygg på ledaren. Det var tufft tempo i täten med ledande Key Mom som på slutvarvet blev uppvaktad av Eclipse Am som kom fram utvändigt och tryckte upp farten rejält. Med där bakom tassade Get Ready On Tour som bjöds på en smaskig löpning. När Henriette vred ner på open stretch på upploppet avgjorde hästen lekande lätt. Det var andra gången som Henriette Larsen fixade SM-guld i Ungdoms-SM.

"Det var underbart"
Lördagens tredje SM-guld till Peter Untersteiner kom i Sto-SM där Global Upperstyle megaskrällde för Ulf Ohlsson. Det femåriga stoet var streckad på blott 0,85 procent(!) när hon chockade många för Ulf Ohlsson. Det är en av de största skrällarna i V75:s historia. Det blev ett rivigt lopp där det kördes friskt och Cash Crowe kördes tidigt till ledningen. Hon fick favoriten Mellby Free på utsidan in på slutvarvet och den senare tryckte upp farten rejält men galopperade halvvarvet kvar. Cash Crowe utmanades av Dear Friend som gled ut i andraspår från rygg på ledaren runt sista sväng och då blev det fritt fram för Global Upperstyle. Hon kunde köra rakt fram hela vägen och avgjorde kort före mål via en rapp spurt på open stretch.
– Vi fick ett perfekt lopp. Mellby Free är ju svårslagen på förhand men sedan var det öppet men jag trodde att det skulle vara svårt att vara bland de tre ändå. Untersteiners hästar har gått otroligt bra och han har verkligen form på grejerna, sa Ulf Ohlsson.
– I fjol var hon med i alla stora lopp men i år har det varit svårt att få igång henne. Så det var underbart att hon fick vinna nu, sa Peter Untersteiner.

Enkelt för Kennedy – Frankrike i vinter
Det blev favoritseger i V75-inledningen genom Kennedy, tränad och körd av Adrian Kolgjini. Efter att ha kört till ledningen tidigt i loppet ryckte han loss in på upploppet och höll säkert undan före en bra spurtande Digger Lord.
– Det är otroligt kul att vinna med honom. Han har kvalat in till fina finaler. Tog lite för stora kliv där ett tag när han tog sig in i fyraåringseliten och nu var han tillbaka i sin vanliga klass, sa Adrian Kolgjini som även meddelade att det blir Frankrike i vinter för Kennedy på den filial som Kolgjini ska starta upp där.
Jimmy smashade hem Amatör-SM
Jimmy H Andersson vann Amatör-SM med Andre Agassi efter en smörlöpning. Jimmy tog sig ner i rygg på ledaren i första kurvan och kunde ligga kvar där tills luckan uppenbarade sig perfekt in på upploppet. Han hade att välja på att gå ner invändigt via open stretch men valide att lyfta ut hästen i banan istället. Andre Agassi smashade sedan hem segern i ett nafs och Jimmy H Andersson hann till och med att göra segergest kort före mål. Tränar gör Markus Pihlström. Tvåa blev en tapper Velasquez Gar som höll starkt från dödens och trea blev U.B.Cool.
Victor Rosleff styrde in vinnaren i Lärlings-SM och det var Jerry Riordan-tränade Magic Cash som serverades en fin resa i rygg på ledaren. Det fyraåriga stoet fick chansen via open stretch och spurtade vasst. Det gjorde även tvåan i mål, Findus M., på det innersta spåret, men nådde inte ända fram. Magic Cash höll undan med knapp marginal.
Ingen vinnare med sju rätt således. Sex rätt gav 259 873 kronor och fem rätt betalade 4990 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Lutfi Kolgjini 2160/8 B 0 g 86
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-3 Adrian Kolgjini 2160/9 B 0 g 99
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-7 Christoffer Eriksson 2140/6 B 8 19.2g 66
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2160/11 A 0 g 23
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2140/3 D 1 14.4 26
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2140/8 D 0 g 22
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Lutfi Kolgjini 2140/2 D 0 g 26
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Lutfi Kolgjini 2140/10 D 1 18.9 20
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2140/4 C 0 13.0 237
2019-12-07 2019-12-07 Åby-11 Kim Eriksson 2140/10 B 0 14.1 220
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Adrian Kolgjini 2140/9 B 3 14.0 139
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 3160/7 A 3 14.9 35
2019-10-12 2019-10-12 Åby-5 Adrian Kolgjini 2660/6 C 1 14.2 31
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 12.8 170
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2640/10 D 0 g 244
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2640/1 D 2 13.6 244
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2140/9 D 3 13.2 328
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 12.7 355
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-9 Adrian Kolgjini 2640/3 B 0 15.5g 63
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Adrian Kolgjini 3140/12 C 3 15.8 78
2019-04-10 2019-04-10 Åby-8 Adrian Kolgjini 2640/6 D 1 14.8 34
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Lutfi Kolgjini 2640/1 D 0 g 19
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Adrian Kolgjini 2640/1 D 1 17.1 32
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Adrian Kolgjini 2640/2 D str
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2140/2 C 0 g 95
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2140/7 C 0 g 284
2020-12-05 2020-12-05 Åby-11 Adrian Kolgjini 2640/10 C 6 14.0 136
2020-11-19 2020-11-19 Åby-9 Adrian Kolgjini 2160/7 B 4 12.9 118
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 3180/14 D 2 14.8 159
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Adrian Kolgjini 2680/14 C 0 14.4 127
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2140/7 D 5 12.1 264
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/8 D 2 13.1 106
2020-08-15 2020-08-15 Romme-11 Erik Adielsson 2140/8 B 0 19.4g 118
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/11 B 0 13.4 213
2020-06-04 2020-06-04 Åby-9 Adrian Kolgjini 2640/2 B 2 14.0 48
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Lutfi Kolgjini 1640/8 B 2 11.2 159
2020-02-18 2020-02-18 Vincennes-1 F Ouvrie 2100/16 C 0 353
2020-02-05 2020-02-05 Vincennes-1 D Locqueneux 2850/2 C 2 284
2020-01-26 2020-01-26 Vincennes-4 A Kolgjini 2100/13 C 0 370
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2140/2 C 0 13.0 320
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-9 Dante Kolgjini 2160/6 C 3 13.6 149
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Dante Kolgjini 3160/6 D 4 14.4 432
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-10 Adrian Kolgjini 3160/9 C 4 15.0 194
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Anna Erixon 2140/2 C 0 g 139
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 3180/8 B 1 15.4 48
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-4 Adrian Kolgjini 1640/4 B 0 g 37
2021-05-08 2021-05-08 Åby-4 Adrian Kolgjini 2140/6 B 7 12.3 159
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-11 Adrian Kolgjini 3160/8 D 7 14.5 753
2021-03-03 2021-03-03 Vincennes-6 Y Lebourgeois 2175/2 C str
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/7 B 6 13.7 488
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/6 B 5 13.6 27
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-9 Adrian Kolgjini 2640/2 C 2 14.9 92ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se