Keegan Trot travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Keegan Trot travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Keegan Trot har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-8 Hanna Lähdekorpi 2180/11 A

Nyheter för travhäst Keegan Trot


V75® avgjordes på Halmstadtravet och i Gulddivisionen fick vi se en vinnare som åtta år gammal gjorde sin 77:e start i karriären. Dra..


V75® avgjordes på Halmstadtravet och i Gulddivisionen fick vi se en vinnare som åtta år gammal gjorde sin 77:e start i karriären. Dragster har fått en nytändning i karriären och onekligen hittat storformen i höst och vinter. Efter att ha vunnit både försök och final i Silverdivisionen slog han till direkt i gulddebuten. Hästen serverades en fin resa av Erik Adielsson från spår nio i sprinterloppet. Samtidigt som Pastore Bob planenligt tog hand om ledningen och fått anföra i ett behagligt tempo för guldklassen. Inledningen blev 1.10 första 500 metrarna och man varvade på 1.12 med favoriten Nadal Broline utvändigt.
Erik Adielsson valde att sitta kvar i andraspår när Partizan Face vreds ut till anfall 600 meter kvar. När framförvarande Lionel även han vreds ut i tredjespår kunde Adielsson köra rakt fram genom sista kurvan. Pastore Bob gav upp vid upploppets början och Nadal Broline kopplade greppet. Men han kunde inte stå emot Dragster när denne kom farande och spelade ut speeden till slut. Dragster kopplade greppet och vann i säker stil på tiden 1.11,6/1640a. Nadal Broline höll bra till andraplatsen i andra starten efter sitt långa uppehåll. Men all heder till Dragster som tog sin tredje raka seger i V75 och som har sprungit in över en halv miljon kronor på de senaste fem starterna. Den åttaårige valacken tränas av Roger Malmqvist på Jägersro och dennes sambo Erika Karlsson.
– Det här är mäktigt. Han är så otroligt grym, det har jag alltid tyckt, sa en överlycklig Erika Karlsson på stallbacken efteråt.
– Vi fick in honom som ettåring och har haft honom i sju år. Det är en otrolig resa som den här hästen har gjort och han har tagit ytterligare steg. Jag känner superlycka och tacksamhet att få ta hand om den här fina hästen. Han vill vara bäst och tävla, fortsatte Erika.
Och tillade apropå Dragsters nytändning.
– Vi har ändrat lite i träningsupplägget och det tror jag gör mycket. Han har fått träna mycket lugnare än tidigare och tränar väldigt försiktigt. Han håller sig fräschare nu. Det här betyder mycket för oss som inte har så mycket starthästar.

Goop bjöd på en vinnare
Björn Goop var mycket uppåt på förhand och rekommenderade spik på Astronascente Zac i tipsprogrammet Björnkollen. Goop och hästen levererade verkligen genom att leda den första avdelningen från start till mål. Via en snabb öppning bakom bilen fångade han upp den värsta konkurrenten Sweetman på utsidan. Sedan fick den fyraårige valacken styra och ställa som han ville i täten. Björn Goop ryckte undan genom slutkurvan och skaffade sig ett par längder in på upploppet. Astronascente Zac höll undan till en lätt seger och övertygade på tiden 1.12,9/2140a. Tapper tvåa var Sweetman som höll starkt från dödens.

Vann V75 – planerar sluta
Dan-Åke Olsson har varit med länge i travet och fira stora framgångar. Nu fick han styra in en ny V75-vinnare i Jean’s Passion som vann en tät slutstrid i den andra avdelningen. Kalmar-tränaren, som planerar att sluta eller ta ett längre uppehåll med hästarna, hade satt Jean’s Passion i bästa tänkbara författning. Hon höll upp ledningen från innerspåret och anförde i täten, men var slagen mitt på upploppet när utvändige Keegan Trot kopplade greppet. Jean’s Passion kontrade dock förtjänstfullt och tog tillbaka kommandot kort före mål. Så från att ha sett slagen ut redan i sista kurvan så blev det fyraåriga stoet en V75-vinnare.
– Det här är nog min sista riktigt bra häst. Jag har sagt att jag ska sluta men så länge den här pandemin håller på kan jag ändå inte ut och resa. Jag sa innan att vinner hon inte idag så kommer hon att vinna V75 framöver, sa Dan-Åke Olsson.
– Jag känner att jag har gjort mitt och vunnit i alla V75-divisioner. Ska jag vara på den här nivån så krävs det så mycket jobb och jag känner att det jobbet vill jag inte lägga ner längre. Jag har gjort mina timmar. Tanken var att sluta vid nyår men sen ska jag inte säga att det är helt avsågat men jag vill ta ett break i alla fall. Jag vill kunna resa utomlands och vara borta i två, tre månader, fortsatte Olsson som nämnde Harpers Jokers seger i Harper Hanovers lopp som en av de största triumferna i hans karriär.

Trippelseger på V75 för Djuse och Riordan
Hemmatränaren Jerry Riordan och sulkykometen Magnus A Djuse firade stora framgångar på V75. De tog hela tre segrar tillsammans genom Nouba Mom, Tessy d’Ete och
Nouba Mon infriade förväntningarna som storfavorit i den fjärde avdelningen. Magnus A Djuse körde felfritt från femtespåret och forcerade hästen till ledningen 1350 meter kvar. Sedan satt Djuse stilla över upploppet när han lät Nouba Mom få spatsera undan och vinna säkert före en tapper M.T.One Wish. Det här var andra segern på lika många starter i Sverige och i regi Jerry Riordan för det treåriga Ready Cash-stoet Nouba Mom.

Andra segern för paret Jerry Riordan och Magnus A Djuse kom när den sistnämnda styrde in Tessy d’Ete till seger i hästens sista start i karriären. Det åttaåriga stoet gick ett starkt slutvarv och fick dra fram favoriten Wild Love över den sista borte långsidan. Över upploppet kämpade Tessy d’Ete ner länge ledande Kali Smart och satte punkt för en fantastisk tävlingskarriär som inbringat närmare sju miljoner kronor. Nu närmast väntar avelsverksamhet i Frankrike där hon ska betäckas med Face Time Bourbon.

Ny V75-vinnare från Ola Karlsson
Jägersro-tränaren Ola Karlsson har fin form på stallet och presenterar sina hästar i bra författning varje gång. Han har haft fina framgångar på V75 under hösten och nu kom andra segern i V75 på kort tid. Det var Inertial i den femte avdelningen som skrällvann för Jörgen Sjunnesson efter en perfekt resa. Han låg fint med i rygg på ledande Neelix och hade fritt fram redan i sista sväng. Jörgen Sjunnesson väntade med att vrida ut vid upploppets början och inertial avgjorde i ett nafs när han fick chansen.
– Väldigt skojigt. Vi har haft den här hästen länge och fått utdelning nu. Hans styrka är att han går allt från 1600 meter till 3000 meter. Trots att han har kommit upp i klass och blivit äldre så blir han bara bättre och bättre. Det var den första hästen jag köpte av ”Tarzan” och jag gillar verkligen tekniken, sa Ola Karlsson.

Djuse, Riordan och Tom avslutade
Magnus A Djuse och Jerry Riordan satte punkt för V75 genom Zio Tom Jet. Efter att Maze Rinner precis snuvat Franklin Face på ledningen släppte den sistnämnda välvilligt till Zio Tom Jet ut ut den första kurvan. Favoriten Farlander Am attackerade över den sista bortre långsidan och fullföljde godkänt till tredjeplatsen utan chans att gå i närkamp med vinnaren. Zio Tom Jet drog undan i täten och även om Staro Leonardo närmade sig så blev segern till slut säker.
Sju rätt på V75 gav 88 714 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75


Hanna Lähdekorpi har under flera års tid varit en flitigt anlitad amatörkusk som skördat stora framgångar framförallt i amat&oum..


Hanna Lähdekorpi har under flera års tid varit en flitigt anlitad amatörkusk som skördat stora framgångar framförallt i amatörloppen. Under såväl 2018 som 2019 landade hon på 29 i segerprocent och i fjol rattade hon in nästan 900.000 kronor som kusk. Några egentränade hästar har hela tiden funnits på listan, men i fjol tog familjen ett beslut kring att ändra konceptet kring sitt hästägande.
- I september förra året bestämde vi oss för att ta hem alla egenägda hästar och träna dem själva istället för att ha dem ute hos proffstränare.
- När vi satte igång hade vi inget direkt träningskoncept klart, men det har tagit sig snabbt och hästarna har presterat på en väldigt jämn nivå hela året, berättar Hanna.

"Pappa har en tendes att göra någon hästaffär då och då"
Med 15 hästar på träningslistan tänker nog många att vara travtränare är Hannas huvudsakliga yrke, men så är inte fallet.
- Min vardagliga sysselsättning är som veterinär varför vi har anställt en tjej som ansvarar för den dagliga driften i stallet.
- I Taru Silaste har vi hittat helt rätt och hon gör ett kanonjobb tillsammans med några ytterligare i teamet, säger Hanna.
 Följer man travet nära märker man att det trillar in en del nyförvärv i stallet med jämna mellanrum och Hanna börjar småskratta när hon ska redogöra för anledningen.
- Min pappa Kari har ju en tendens att göra någon hästaffär då och då varför det blir en del nya hästar som kommer in vilket givetvis är kul.
- Han är med och äger drygt hälften av hästarna i stallet, men där stannar hans inblandning mer eller mindre. Upplägget av den dagliga träningen sköter jag tillsammans med Taru och jag tycker att det har rullat på bra i år.
- Vi ska dock hålla verksamheten till 12-14 hästar för att hela tiden ha full kontroll och inte behöva utöka det runt omkring allt för mycket, säger mellanbarnet Lähdekorpi.

"Stor skillnad att köra i amatörlopp och på V75"
Hanna kör också stallets hästar i hög utsträckning i lopp och att hon har talang för kuskandet råder det inget tvivel om.
- Att jag har haft hög segerprocent tidigare år har ju att göra med att jag mestadels kört amatörlopp och där har det gått bra.
- I år är det ju dock ett nytt licenssystem varför inga amatörlopp är kvar och när vi dessutom har 15 hästar på listan blir det numera främst styrningar i vanliga lopp.
- Det har gått bra, men det är klart att det är stor skillnad på att köra i amatörlopp och på V75®. Det är hög klass på proffsen, konstaterar veterinären.
 Stallet har kört en nästan 1,9 miljoner hittills under 2020 och skulle man plocka en viktoria på lördag har man bara några tusenlappar upp till två miljoner inkört.
- Visst hade det varit kul att spräcka tvåmiljonersgränsen, men vi får se om det lyckas. På V75 krävs det att både häst och kusk är på topp samtidigt som man har lite tur under vägen – speciellt när alla tre från stallet drog bakspår.
- Oavsett hur det går på lördag så har vi dock haft ett fint år och planen är att fortsätta likadant ett gäng år ytterligare framöver – att kombinera veterinäryrket med travtränandet är fantastiskt roligt, avslutar Hanna Lähdekorpi.

HANNAS CHANSER PÅ V75
- 9 Quantum Roc (V75-1)
har vi tagit det lite lopp för lopp med på sistone och hästen har varit såväl stabil som bra varje gång. Han har också kunnat starta på kontinuerligt vilket varit gynnsamt och vi har förväntningar på honom framöver då det finns mer utveckling i hästen. Nu blir det lite tätare starter, men det oroar inte då han inte direkt var jättetrött i mål senast och dessutom har varit pigg i lugna jobb därefter. Detta är en häst som tål att göra en del på egen hand om det krävs, men han är lättkörd och går med alla upplägg. Visserligen står han lite tufft inne i klassen, men jag tycker att loppet ser jämnt ut utan att det var någon som stack ut. Har vi bara lite tur under vägen blir jag inte förvånad om han dyker upp i segerstriden. Till denna start kör vi honom med rycktussar för första gången, men han är en smart häst och jag vet inte hur mycket effekt det gör. Jag tycker att han är den bästa chansen av mina tre på lördag.
- 9 Keegan Trot (V75-2) har gjort tre starter för oss och inför senast hade vi korrigerat en del i balansen vilket föll väl ut. Det handlade visserligen om ett uppsamlingslopp, men han fick å andra sidan en allt annat än enkel resa. Det blev tredjespår sista 1250 och jag tyckte att han avgjorde på bra sätt. Det är väldigt bra styrka i den här hästen, men han är inte att lita på vilket också syns historiskt då det blivit en del galopper. Det märks också från start då han inte kan öppna något särskilt och bakspår för honom är inget minus. Nu sitter vi i andraspår en bit ner direkt vilket vi hade gjort oavsett. Han kommer vara beroende av att det blir tempo på loppet om han ska komma till, men får vi överpace är han väl tänkbar vinnare. På honom hamnade vi rätt senast och ändrar ingenting – det blir skor runt om, vanlig vagn samt öppet huvudlag.
- 12 Payet D.E. (V75-5) hade bara varit hos oss en kortare period inför regidebuten i lördags och vi visste inte så mycket om hästen innan den starten. Han hade fått några lättare rutinjobb, men det verkade som att han var i god författning och det var han också. Stefan Persson som körde var jättenöjd med hästens insats och tycket att han såväl kändes bra som uppförde sig klokt. Det var inte alls slutsålt i mål den gången varför vi anmälde veckan efter direkt. Han är dessutom van att starta på och har hävdat sig med liknande startintervall på V75 tidigare så det ska nog gå bra. Läget blev givetvis tråkigt, men den långa distansen är i alla fall ett plus för honom. Taktiskt är det inte så mycket att fundera på inför då vi får ta det som det kommer. Han står i alla fall bra inne i klassen och har hårdhet från V75 varför jag inte känner mig slagen på förhand, men från spår tolv är risken att han gör ett topplopp och ändå bara är femma i mål. Vi får i alla fall vara glada att det inte är Sprintermästarhelg utan december – då ökar chanserna för att vinna V75 från spår tolv.
- 6 Cute And Charming (lopp 12) gjorde debut för oss i lördags och skötte sig bra. Hästen hade tränat mycket inför den starten, men inte gått något snabbare varför jag tror att det loppet ska ha satt fram formen. Jag kan inte motståndet på lördag, men misstänker att det är lite tuffare än senast. Jag tror i alla fall att min kommer vara bättre än senast.

Robin Malmgren, Kanal 75


Unghästsatsningen Margaretas Tidiga Unghästserie startar för säsongen på lördag med 300 000 kronor i förstapris i vart ..


Unghästsatsningen Margaretas Tidiga Unghästserie startar för säsongen på lördag med 300 000 kronor i förstapris i vart och ett av loppen.
Loppen – fyra till antalet - inleder tävlingarna på Solvalla innan V75-finalerna tar vid.
Super Sarah är en av favoriterna i loppet för de fyraåriga stona, lopp 3.
Erik Adielsson kör hästen på nytt. Senast blev det seger i ett lopp ingående i V75 på Åbytravet efter en kämpainsats.
Juridiksnubben KB & Revert AB äger Super Sarah som fått sitt namn efter simmaren Sarah Sjöström.
Anders Eriksson, lärling hos tränaren Svante Båth, berättar om hästens handikapp.
- Det är en jäkla härlig häst alltså. Hon är blind på ena ögat och ser bara på ena sidan och sådana hästar har man ju lätt att falla lite extra för. I Super Sarahs fallet har det visat sig att det fungerar riktigt bra, säger Anders Eriksson.
Tre segrar på fyra starter är hästens facit så här långt. Kanske fortsätter framgångarna på lördag.
Super Sarah är inte blind sedan födseln. I fjol fick hon höger öga angripet av bakterier som satte sig på hornhinnan och opererades.
Margaretas tidig unghästserie hålls vid fyra tillfällen per år för tre- och fyraåriga svenskfödda hästar. Menhammar stuteris Margareta Wallenius-Kleberg ligger bakom serien tillsammans med Svensk Travsport och Solvalla.
På lördag är det premiär. Övriga tävlingsdagar 2020 är lördagen 28 mars, onsdagen 6 maj och tisdagen 30 juni.

Startlista
Solvallas lopp 1
Margaretas Tidiga Unghästserie
Treåringslopp för ston

2 140 meter auto
1. Miss Halima - Jorma Kontio
2. Florist - Kevin Oscarsson
3. No Business - Emilia Leo
4. Ester Wibb - Oskar J Andersson
5. Brilliant Smile - Carl Johan Jepson
6. Quantal Quetzal - Mattias Djuse
7. Aperfecttric - Jim Oscarsson
8. Hattusa - Hanna Olofsson
9. Global Benchmark - Johan Untersteiner
10. Fantaghiro Brick - Pierre Nyström
11. Firstclass U.M. - Erik Adielsson
Förstapris: 300 000 kronor

Startlista
Solvallas lopp 2
Margaretas Tidiga Unghästserie
Treåringslopp för hingstar/valacker

2 140 meter auto
1. Certainly - Jorma Kontio
2. Jeppas Unplugged - Kaj Widell
3. Anxious to Matters - Ville Karhulahti
4. Neutron Håleryd - Carl Johan Jepson
5. Global Bookmaker - Mattias Djuse
6. T.Midi - Marcus Lilius
7. Axel Ruda - Mats A Djuse
8. Armani Degato - Erik Adielsson
Förstapris: 300 000 kronor

Startlista
Solvallas lopp 3
Margaretas Tidiga Unghästserie
Fyraåriga ston

2 140 meter auto
1. Global Anniversary - Johan Untersteiner
2. Margareta Tooma - Oskar J Andersson
3. Ninja's Kiss - Mattias Djuse
4. Super Sarah - Erik Adielsson
5. Aroseforyou - Jim Oscarsson
6. Cutaway - Ulf Ohlsson
7. Iceland Radio - Örjan Kihlström
8. Greta Journey - Jorma Kontio
9. Blownaway - Claes Sjöström
10. Intercepted - Carl Johan Jepson
11. Fluke - Mats E Djuse
12. Musett af Djupmyra - Daniel Wäjersten
Förstapris: 300 000 kronor

Startlista
Solvallas lopp 4
Margaretas Tidiga Unghästserie
Fyraåriga hingstar/valacker

2 140 meter auto
1. Four Guys Dream - Stefan Persson
2. Don't be Weak - Ulf Eriksson
3. Mellby Hoffa - Jorma Kontio
4. L.L.Royal - Torbjörn Jansson
5. My First Offspring - Ulf Ohlsson
6. Jareth Boko - Marc Elias
7. Cash Cowboy - Erik Adielsson
8. Dark Roadster - Oskar J Andersson
9. Keegan Trot - Johan Untersteiner
10. Vitro Diablo - Peter Untersteiner
11. Wolf of Wallstreet - Carl Johan Jepson
12. The Gambler - Adrian Kolgjini
Förstapris: 300 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Peter Untersteiner 2160/12 B 6 16.2 54
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-9 Johan Untersteiner 2140/5 B 2 17.5g 59
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2140/3 B 7 17.4g 24
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2160/6 C 1 16.0 16
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-8 Peter Untersteiner 2140/5 D 1 16.8g 18
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Hanna Lähdekorpi 2140/9 C 2 15.0 77
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Stig Rune Sele 2160/8 C 1 15.4 214
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Pekka Lähdekorpi 2160/12 A 0 g 68
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-10 Stefan Persson 2160/5 A 7 16.2g 33
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Mattias Djuse 2660/14 A 0 16.1 111
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Magnus A Djuse 2140/3 A 4 15.4 38
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2140/5 B 6 14.9g 75
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-8 Mattias Djuse 2660/12 A 4 14.7 126
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-2 Peter Untersteiner 2640/7 B 2 15.1 63
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2640/1 C 3 14.9 146
2020-04-02 2020-04-02 Åby-4 Peter Untersteiner 2140/5 A 0 17.4g 26
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-6 Peter Untersteiner 3140/3 D 5 16.4 191
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-4 Johan Untersteiner 2140/9 C str
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-6 Hanna Lähdekorpi 3160/3 C 0 g 283
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-4 Conrad Lugauer 3160/7 B 7 15.8g 205
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-3 Conrad Lugauer 2660/5 C 0 g 60
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 2160/5 B 2 15.5 22
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Hanna Lähdekorpi 2660/9 A 0 17.9g 28
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Conrad Lugauer 2660/9 D 1 15.0 83
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-5 Hanna Lähdekorpi 2160/7 D 0 17.8g 93
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-9 Hanna Lähdekorpi 2140/3 D 0 g 408
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-8 Stefan Persson 2140/6 A 1 15.7 21
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-2 Hanna Lähdekorpi 2140/6 B 0 g 77
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-3 Hanna Lähdekorpi 2160/9 A 0 g 50
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-6 Hanna Lähdekorpi 2660/9 C 2 15.3 34
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 Hanna Lähdekorpi 2160/7 B 0 g 39
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-6 Stefan Persson 2140/9 D 0 g 460
2021-01-20 2021-01-20 Åby-5 Hanna Lähdekorpi 2160/11 A 2 17.1 21ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se