Kadett C.D. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Kadett C.D. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Kadett C.D. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Kadett C.D. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Kadett C.D.


 Semifinaler på Solvalla och finaler på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Det har varit upplägget för Breeders’ Crown sedan 2009.T..


 Semifinaler på Solvalla och finaler på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Det har varit upplägget för Breeders’ Crown sedan 2009.
Två år senare började man köra tre semifinaler där de fyra främsta går vidare i varje klass, vilket är förutsättningarna inför söndagen.
En titt i backspegeln visar att tränarna som får välja startspår först knappast förbättrar sina vinstchanser i finalen.
Att försöksvinnare har störst chans att vinna finaler borde vara en självklarhet.
Inte nog med att hästarna visat sig bäst ett par veckor innan, de får dessutom fördelen av att välja utgångsläge.
Men den ”fördelen” har visat sig bedräglig, åtminstone när det kommer till Breeders’ Crown.

Lika bra att vara tvåa
Åtta år av Breeders’ Crown-finaler med samma upplägg har nämligen visat att försökstvåorna är precis lika framgångsrika som försöksvinnarna.
Trots att de startar från ”sämre” utgångslägen och är betydligt mindre betrodda av spelarna.
Hur kan det komma sig?
Det finns flera tänkbara förklaringar: slumpen, att fler försökstvåor gick i mål med krafter kvar och således kan ”höja sig” till finalen, att stallbacken på Sundbyholmstravet till skillnad från Solvalla ligger efter mål, att upploppet är längre på Solvalla, att det är svårt att tävla på topp två lopp i rad i slutet på säsongen, att (fyll i själv)…
Eller så är det så enkelt att tränarna till semivinnarna stadigt misslyckas med att välja optimala startspår för att vinna finalen.
En genomgång av de 32 BC-finaler som körts sedan 2011 visar att startspåren 4 och 5 varit segerrikast.
Detta är ingen överraskning för den som studerar travstatistik, 4 och 5 har varit de segerrikaste startspåren bakom bilen varje säsong under de senaste 20 åren om man ser till riket i stort.
Det intressanta är att dessa startspår i princip ignorerats av de tre semifinalvinnarna i Breeders’ Crown.
Spår 1,2,3 är de som i regel tagits av tränarna som fått välja spår först. Några undantag har sett spår 2,3,4 gå till försöksvinnarna.
I år har vi tre exempel på det förstnämnda och ett på det sistnämnda.
Jämför det med nedanstående tabell som visar vinnarna av Breeders’ Crown-finalerna sedan 2011:

Vinnare av Breeders’ Crown-finaler sedan 2011.
Spår: häst (odds) semifinalplacering

Spår 1: In Toto Sund (54) 1, Nettan Palema (23) 1, Cyber Lane (48) 1, Grant Boko (53) 1
Spår 2: Kadett C.D. (20) 1, Conrads Rödluva (15) 1, Lucifer Lane (108) 1
Spår 3: Mellby Free (25) 1, Candy la Marc (63) 1, 3 Fascination (15) 1, Global Welcome (18) 1
Spår 4: Unrestricted (137) 2, Miss Beniss (211) 2, Rhyme Broline (288) 2, Olympia Tilly (151) 2, Amazon Am (21) 1, Vincennes (20) 1, Psycho (43) 2
Spår 5: Trinity Zet (78) 2, Youana (77) 3, Selmer I.H. (93) 2, Nuncio (15) 2, Västerbo Fantast (79) 3, Treasure Kronos (54) 2
Spår 6: Target Kronos (315) 3, Barracuda River (203) 3
Spår 7:
Spår 8: Manalapan (348) 4
Spår 9: Digital Ink (21) 2, Pacific Broline (108) 2, Perfectly Enough (22) 2
Spår 10: Backfire (93) 2, Jonesy (560) 3
Spår 11:
Spår 12:

Summering av antalet vinnare per startspår:
Spår 1: 4
Spår 2: 3
Spår 3: 4
Spår 4: 7
Spår 5: 6
Spår 6: 2
Spår 7: 0
Spår 8: 1
Spår 9: 3
Spår 10: 2
Spår 11: 0
Spår 12: 0

Tabellerna visar på flera intressanta fakta.
Om vi börjar bakifrån är det väldigt ovanligt att en semifinalsfyra vinner finalen.
Detta är givetvis helt logiskt.
Det enda exemplet är Manalapan som slog till i hingstar/valackernas final för fyraåringar 2012.
Det är också det enda exemplet på en vinnare från något av spåren 7-8-11-12.
Antalet semifinalstreor som vunnit finalen är fem.
Noterbart är att fyra av dessa startat från spår 5 eller 6.
När det kommer till semivinnare och semitvåor är det däremot helt jämnt, 13-13.
Vid en första anblick ter det sig förstås märkligt, men tittar man närmare på vilka startspår som vunnit blir bilden klarare.
Spår 4 och 5 är de utgångslägen som producerat flest finalvinnare, och därifrån startar i regel hästar som varit tvåa i sina semifinaler.

Högst ROI för spår 4
Spelarna går i regel på tränarnas linje och lägger sina pengar på försöksvinnare från spår 1-2-3. Det gör att utbetalningen blir väldigt skev. Eftersom spår 1-2-3 ofta är favoritspelade, men vinner mer sällan än spår 4-5 så blir ROI (Return of Investment) oerhört olika.

Totalt vinnarodds per spelad tiokrona (ROI)
Spår 1: 178 (0,56)
Spår 2: 143 (0,45)
Spår 3: 121 (0,38)
Spår 4: 871 (2,72)
Spår 5: 396 (1,24)
Spår 6: 518 (1,62)
Spår 7: - (0)
Spår 8: 348 (1,29)
Spår 9: 151 (0,47)
Spår 10: 653 (2,04)
Spår 11: - (0)
Spår 12: - (0)

Tabellen visat att startspåret man framförallt ska luta sig mot i BC-finaler är 4 där varje investerad hundralapp gett 272 kronor tillbaka på vinnarspelet.
Ytterligare fyra utgångslägen visar positiv ROI medan försöksvinnarnas favoritspår är rena pesten som spelobjekt.
Ha det i åtanke inför söndagens travfest på Sundbyholmstravet.

Robin Johansson, Kanal 75


På söndag smäller det på Solvalla när Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks ska avgöras. Det är de största loppen..


På söndag smäller det på Solvalla när Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks ska avgöras. Det är de största loppen för landets svenskfödda treåringar med ett förstapris på två miljoner, respektive 1,4 miljoner kronor. Dubbla prispengar för de hästar som är med i Premiechansen.
En kille som vet hur man ställer i ordning hästarna till stora lopp är Robert Bergh. Han har firat väldeliga framgångar i unghästloppen i flera decennier och vunnit en rad av prestigefyllda och penningstinna lopp. Kriteriet har Bergh vunnit tre gånger som tränare och kusk. Först med Remington Crown 1996, därefter med Simb Zipper 1999 och så Hilda Zonett år 2000. Ett par av hästarna blev internationella stjärnor och Bergh väljer ut sina unghästar som ettåringar, tränar upp och formar dem själv hela vägen. Nu har han tagit fram en ny riktig skjutare som heter Power. Den treårige hingsten har imponerat stort när han har bollat med konkurrenterna och är en av förhandsfavoriterna till Kriteriet. Det var 19 år sedan Bergh vann senast, men nu kan det mycket väl vara dags igen.
– Även om jag har haft fina unghästar så har jag inte haft någon riktigt het chans på senare år. Det var lite surt med Diamanten som tyvärr inte var anmäld till Kriteriet. Men i Power tycker jag mig ha en häst av samma kaliber som mina tidigare kriterievinnare, säger Robert Bergh.

Köpte Power på auktion som ettåring
För två år sedan hittade han Power på Wenngarns auktion. Den ettårige hingsten föll Åby-tränaren i smaken och ropades in för 450 000 kronor.
– Jag vill minnas att han hade ett högt nummer och jag gick och väntade länge den kvällen. Det var flera som hade intresse av hästen och priset brakade iväg en del. Jag hade tro innan att med den stammen så skulle han kosta runt 200 till 250 000 kronor. Det finns ju starka kunder på auktionerna och ibland får man vika in årorna. Men jag ville verkligen ha hästen och det var bara att bita ihop när priset landade på 450 000 kronor.
Vad var det som du fastnade mest för hos Power?
– Det var exteriören som jag gillade enormt mycket. Jag kollar aldrig stamtavlan förrän efter att jag har tittat på exteriören på en häst. Men när jag såg stammen så såg jag att det var en blandning som hade slagit väldigt bra tidigare. Det var en ny amerikansk hingst (Googoo Gaagaa) på en gammal fransk moderstam. Den påminde om flera av mina tidigare topphästar, bland annat Hilda Zonett och Simb Zipper. Så det är lite kul att det slår igen på samma sätt, menar Bergh.

Stockselius fått en tredje topphäst
Köpare till Power blev Svante Stockselius. Den tidigare schlagergeneralen och journalisten har ägt flera topphästar hos Robert Bergh tidigare. Bland annat Kadett C.D., Amazon Am och Officer C.D.
– Svante har varit fantastisk och vi har haft en rolig resa genom åren med många bra hästar. Han har fortsatt och stått på och provat köpa en eller två nya varje år. Det är jättekul. Han vet också att från en bra häst till en topphäst är det enormt svårt att hitta. Men att han nu skulle få en tredje topphäst är lite unikt, säger Bergh.

”Från början var han lite speciell”

Power har tagit sju segrar och tre andraplatser på tolv starter. Han har sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor och aldrig galopperat i lopp.
Berätta om Power. Vad är han för individ? Beskriv hans egenskaper?
– Han är lite svårdefinierad. I inledningen när han började tävla var han väldigt laddad och hade lätt för att varva igång för småsaker. Men ju längre säsongen har varit så har hästen blivit mer harmonisk. Numera är han rätt så komplett och det spelar ingen roll vilken distans det är eller om han får springa i ryggar eller utan rygg. Det enda han har haft lite svårt för är voltstart, men han har heller ingen dna för voltstart i sitt blod. Det är annars en snäll häst som har bra tro på sig själv.
– Från början var han lite speciell och behövde gå med mycket vikt och jag fick köra mycket på styrka. Men sedan har vi kunnat lätta upp honom och kan numera utnyttja hans speed. Så han är rätt så komplett, även om startsnabbheten inte har varit så bra. Men jag har heller inte velat köra ifrån start eftersom han visade lite signaler i början att kunna varva igång.
– Det har varit en spännande häst hela tiden. Men han var lite speciell när han skulle debutera och gick i passgång i värmningen. Sedan höll han på med det några gånger när det blev musik att han gick i passgång innan loppen. Då fick jag lägga på honom jättemycket vikt.

”Detta är roligast på hela resan – en skön känsla”

Har han potential för att kunna bli en superstjärna som dina bästa hästar som du har tränat tidigare?
– Ja, det känns så. Det som jag tycker är roligast på hela resan är att det har varit en så bra häst tidigt. Detta trots att jag inte har spelat ut ett enda kort med honom i träningen. Inte heller vad det gäller balans och utrustning.
– Jag har inte vässat upp honom i några snabba intervaller, han går fortfarande med vikt fram, fast bomull i öronen och i vanlig vagn. Det är heller ingen som skentravar i ledningen som en del unghästar kan göra när vissa dunkar på med barfota runt om, jänkarvagn och rycktussar.
– Power han har bara tränats tungt med tryckvagn i skogen och trivs med att jobba i backen. Vi hade haft lite dåliga träningsförhållande inför försöket till Kriteriet och jag hade inte vässat upp honom någonting inför den starten. Jag fick köra med honom lite i backen istället på grund av vädret.
– Det här är lite av den gamla stilen. Han behöver fortfarande lite vikt och springer med bomullen i öronen. Jag tror att han trivs med det och jag har så mycket kvar att göra på honom och köra med framöver. Det enda vi har lättat är att från att ha haft ett halvt kilo på framfötterna så har vi kommit ner till 300 gram. Så allt det här måste jag säga är en jäkla skön känsla med honom, säger Robert Bergh.

Blir samma träningsdos som inför elitloppshelgen
Power vann sitt uttagningslopp till Kriteriet enkelt med krafter kvar efter att tidigt ha kommit till ledningen. Han har spår tre i den otroligt högklassiga finalen och tränare Bergh är optimist och meddelar att det inte blir några ändringar eller någon speciell vässning.
– Det blir inga ändringar i balans eller utrustning. Det enda blir att han kommer att ha samma träningsdos som inför elitloppshelgen när Björn körde honom och vann. Ingen avancerad träning men han körs nu varannan dag och det blir lite annat än att bara gå i backen. Han gick ett lätt jobb i går (måndag) och var fin.
– Han kändes väldigt fin i uttagningsloppet och det blev behagligt på alla sätt. Det är en riktigt bra treåringskull i år och några hästar som är extremt bra. Jag tycker även att flera av de som kom tvåa i försöken visade väldigt fina kvaliteter. Men jag har en bra känsla och har en häst som kan vinna, säger Bergh.

Mellby Harissa i Oaks – ”Damen passar på catwalken nu”
Robert Bergh har även kvalat in Mellby Harissa i Svenskt TravOaks, med 1 400 000 kronor till vinnaren. Efter en andraplats i uttagningsloppet har hästen nu spår elva i finalen.
– Mellby Harissa (V75-4) gjorde ett jättebra lopp som tvåa i försöket och jag har aldrig känt henne så bra då. Hon gjorde sig illa för ett par månader sedan och fick vila lite och under den tiden hände det väldigt mycket med hennes kropp. Hon utvecklades och blev större. När vi var inne på Åby tio dagar innan kvalet kände jag mig extremt nöjd med henne och sa att vilken snabbloppsmärr det här har blivit. Hon var lite tung och rund när hon började tävla i våras men nu har hon blivit ett väldigt resligt och elegant sto. Damen passar in på catwalken nu, säger Bergh med ett skratt.
– Hon fick tuffa lopp när hon började tävla och det var lite synd om henne i början. Hon fick dödens och fick svar och förlorade på mållinjen. Trots att hästen krigade på bra fick hon inte vinna loppen. Men hon har verkligen visat att hon har potential och moral.
– Det känns jättebra inför Oaks, det gör det. Hon har fått ett lopp i kroppen och har mått bra av det. Även om hon har gått ruskigt bra på slutet måste hon vara ytterligare förbättrad för att räcka. Startspåren i sådana här lopp brukar inte ha så stor betydelse, det är mer vilka som har formen. Hon går barfota runt om igen och sedan blir det rycktussar för första gången.

Michael Carlsson, Kanal 75


ASVT Trottex Auktionslopp för treåringar var höjdpunkten under elitloppshelgens traditionella mjukstart på fredagseftermiddagen.Och hingst..


ASVT Trottex Auktionslopp för treåringar var höjdpunkten under elitloppshelgens traditionella mjukstart på fredagseftermiddagen.
Och hingstar/valackernas uppgörelse blev en riktig höjdare.
Fjolårets kulltopp Bythebook axlade ett tungt favoritskap och kördes programenligt till ledningen av Erik Adielsson.
Men där fick han inte vara ifred.
Björn Goop styrde upp Robert Bergh-tränade Power på utsidan och de båda Googoo Gaagaa-sönerna såg rörelsemässigt ut som karbonkopior då de kämpade sida-vid-sida sista 800 meterna.
- Robban ringde och sa att det var en jättebra häst, då körde vi därefter också, förklarade Goop vars häst stegade undan på strålande 1.12,9/2 140 meter autostart.
- Jag hade mycket kraft i min häst, men han kändes lite osäker. VI tryckte pedalen i botten på sista långsidan och det var lite riskabelt, men det gick, fortsatte Goop efter segern värd 200 000 kronor.
Ägaren Svante Stockselius var lyrisk efteråt.
- Jag hade förväntat mig en bra prestation, men inte att han skulle plocka ner Bythebook från dödens och på den här tiden. Det här kan vara en ny Kadett C.D., man vet aldrig, sade den tidigare chefen för Eurovision Song Contest, som alltså inte drog sig för att jämföra Power med sin gamle Europaderbyvinnare och nästan niofaldige miljonär.

Hälften till stona
Stona tävlade om halva förstapriset då deras lopp delats upp i två.
I det ena var det åter firma Goop/Bergh som tog hem spelet genom Boxer Shrimp som hade bästa spurtkrafterna efter att ha surfat med i andra par utvändigt i stenhårt tempo.
Det andra knep Claes Svensson som repat sig efter den svåra sparkolyckan i vintras och gjorde allt rätt i sitt första lopp på Solvalla i år.
- Den helgen vill man definitivt vinna lopp. Det är extra kul när ägarna kommer upp från Malta för att titta på henne, förklarade Svensson sedan han placerat M.B.S.Pretty Girl i rygg på ledande Kentin Day och tackat med att slugga sig förbi i de sista stegen före mål.

Robin Johansson, Kanal 75


Det blir första starten för Propulsion efter femteplatsen i årets Prix d’Amerique. Superstjärnan matchas för Olympiatravet och d..


Det blir första starten för Propulsion efter femteplatsen i årets Prix d’Amerique. Superstjärnan matchas för Olympiatravet och därefter Elitloppet. Han har fått ett wildcard och är klar för finalen på Åby den 27 april. Men tränaren Daniel Redén väljer ändå att starta sin 23-faldige miljonär i V75 i Umeå kommande lördag.
- Han har tränat på kanon och ganska hårt sedan han kom hem från Frankrike. Det är jättebra och det finns inget att klaga på, säger Redén.
Förstapriset i loppet är 200 000 kronor.

Guldbjörken, Olympiatravet, deltävling 3
2140 meter autostart
1) Elit Håleryd - Sandra Eriksson
2) Muscle Hustle - Robert Bergh
3) Eder Bob - Rikard N Skoglund
4) Special Promise - Magnus A Djuse
5) Propulsion - Örjan Kihlström
6) Kadett C.D. - Erik Adielsson
7) Rocky Winner - Peter Ingves
8) French Laundry - Ulf Ohlsson
9) Digital Ink - Pieters Dwight

Michael Carlsson, Kanal 75


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få..


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.
Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få tävla i Sverige.
Men från och med kullen född 2007 är det alltså fritt fram att tävla ytterligare två år för grabbarna.
Och nog finns det fortfarande några pigga gubbar på landets travbanor.
Kadett C.D. och Harpos Rockland är två tolvåringar som kvalat in till lördagens V75-finaler på Solvalla.
Det gäller även alla tiders mest framgångsrika V75-häst On Track Piraten som är elva år.
Andra tolvåringar som varit i V75-elden under året är Deuxieme Picsous, Beau Mec, Art On Line och Mr Pellegrino.
Samtliga hästar som nu alltså tillåts att tävla ytterligare två säsonger om så önskas.
Svensk Travsport skriver att ”Förändringen är ett led i det harmoniseringsarbete som pågår i Norden.”
För stona sker inga förändringar, vilket innebär att en annan av lördagens guldfinalister Speedy Foxy Vicane, alltjämt är inne på sin sista säsong på svenska travbanor.

Kanal 75


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler ..


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.
Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler på lördag och flera fina unghästlopp utanför kupongen. Bland annat gör unghäststjärnan A Sweet Dance årsdebut i Margaretas Tidiga Unghästserie.
Russinet i kakan är den första deltävlingen till Olympiatravet som även är Gulddivisionens final. Den körs som V75-6 med tolv hästar och där drog vinterns häst, On Track Piraten, nitlotten med spår elva. Världens bästa Dalahäst är redan historisk som det varmblod som har tagit flest V75-segrar, nämligen 32 stycken. Han kommer närmast med två raka segrar från Gulddivisionen. Nu återstår det att se om Hans R Strömbergs stjärna även kan ro hem den här uppgiften. I sulkyn sitter återigen Rikard N Skoglund och ekipaget är obesegrade tillsammans.

Startlista Gulddivisionens final
2140 meter autostart
1) Handsome Brad - Carl Johan Jepson
2) Probo O.P. - Wilhelm Paal
3) Elian Web - Jorma Kontio
4) Västerboonthenews - Örjan Kihlström
5) Kadett C.D. - Robert Bergh
6) Milligan’s School - Ulf Eriksson
7) Nappa Scar - Per Lennartsson
8) Phantasm Sol - Johan Untersteiner
9) Rocky Winner - Oskar J Andersson
10) Elliot Coger - Fredrik Persson
11) On Track Piraten - Rikard N Skoglund
12) Speedy Foxy Vicane - Kim Eriksson

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 2140/7 4 12.4 243
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 2140/3 0 g 37
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-7 2140/12 2 13.1 144
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-8 1640/4 2 12.9 90
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-7 1640/8 2 13.2 17
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-9 2160/7 0 g 52
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-7 2100/7 0 g 99
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-6 2640/3 2 15.2 38
2016-04-23 2016-04-23 Frankrike-3 D Locqueneux 2150/3 D 0 17
2016-03-26 2016-03-26 Vincennes-6 D Locqueneux 2700/12 C 2 206
2016-03-13 2016-03-13 Cagnes sur Mer-5 R Bergh 1609/1 D 0 392
2016-03-05 2016-03-05 Vincennes-7 D Locqueneux 3000/8 C 0 263
2016-02-28 2016-02-28 Vincennes-6 D Locqueneux 4150/8 C 0 1308
2016-02-14 2016-02-14 Vincennes-7 D Locqueneux 2100/5 D 0 1197
2016-02-07 2016-02-07 Vincennes-5 R Bergh 2700/9 D 0 223
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-7 Robert Bergh 2640/8 C 5 12.0 282
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Robert Bergh 1640/7 D 0 11.0 413
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-10 Robert Bergh 2140/11 C 0 11.4 329
2017-06-17 2017-06-17 Boden-13 Robert Bergh 2140/1 D 6 11.2 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-10 Robert Bergh 2140/8 D 0 12.0 218
2017-05-13 2017-05-13 Åby-9 Kim Eriksson 1609/4 C 0 g 42
2017-04-29 2017-04-29 Åby-11 Robert Bergh 2140/10 D 4 11.3 341
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Robert Bergh 3220/6 B 1 15.4 17
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-7 Robert Bergh 2140/2 D 1 11.5 633
2017-03-24 2017-03-24 Romme-6 Robert Bergh 2140/2 D 2 14.2 115
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Robert Bergh 2140/8 D 5 13.3 399
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Robert Bergh 1660/8 B 0 g 17
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-7 Robert Bergh 2140/6 B 7 16.5g 71
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-3 Kim Eriksson 1640/5 B 4 13.4 42
2018-02-03 2018-02-03 Åby-7 Robert Bergh 2140/8 B 2 13.8 123
2018-01-20 2018-01-20 Romme-7 Nicklas Westerholm 2640/5 B 3 14.5 155
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Jan Norberg 2140/6 B 0 14.2 246
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-7 Erik Adielsson 2140/6 C 0 g 182
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-10 Robert Bergh 2140/5 D 0 g 185
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-7 Robert Bergh 1640/1 D 4 11.0 94
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2140/10 D 4 13.6 394
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2640/9 D 6 15.5 354
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-8 Kim Eriksson 2140/7 D 5 16.0 38
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-7 Per Lennartsson 2140/3 D 2 14.1 219
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-4 Isabella Bergh 1660/6 C 0 g 41ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se