Julia Pellini travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Julia Pellini travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Julia Pellini har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Julia Pellini har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Julia Pellini


Jägersro bjuder på travfest i dagarna tre och efter en mjukstart med V65 på fredagen så är det V75 både lördag och sö..


Jägersro bjuder på travfest i dagarna tre och efter en mjukstart med V65 på fredagen så är det V75 både lördag och söndag.
Magnus Dahlén har totalt nio hästar till start fredag-lördag-söndag.
- Man är ju alltid beroende hur propositionerna passar, men det är verkligen mycket som stämmer på förhand den här helgen, säger han.
Inom V75-spelet på lördagen har Magnus Dahlén fyra hästar till start och han är optimistisk med kvartetten.
- Jag tycker verkligen att alla fyra chans om det skulle stämma, säger Magnus Dahlén.
Först ut är Julia Pellini (V75-1) som närmast kommer från en V75-seger hemma I Halmstad 7 juli.
- Hon har verkligen lyft sig i år och halsproblemen hon haft tidigare verkar helt försvunna. Jag tror på en topprestation på lördag. Så bra som hon känns nu har jag aldrig känt henne i träningen. Hon går barfota och med norskt huvudlag, säger Magnus Dahlén.

”Går garanterat fram med det loppet”
Vincent As
(V75-4) visade fin form som trea i ett sprinterlopp på milebanan i Tingsryd. Nu är det helt andra förutsättningar med tillägg över lång distans.
- Loppet senast var egentligen ett lopp för att få fart i benen inför den här starten. Han hann inte fram, men det var en bra prestation. Han låg bra i puls och går garanterat fram med det loppet i kroppen. Jag tycker att han är så pass kapabel att jag räknar med lite chans. Han har inte i voltstart på länge. Barfota och stängt huvudlag, informerar Magnus Dahlén.
The Real Star (V75-5) blev trea senast i sitt uttagningslopp till Svensk Travderby.
- Han blev lite tempotorsk och han kunde inte växla tempo när de ökade. Blir det full fart och han får ligga på rulle är det en häst som går hela vägen in i mål. Det kan bli så att vi sätter på honom en huvudstång i övrigt blir det skor och öppet huvudlag som vanligt, säger Magnus Dahlén.

”Jepson är också startsnabb”
Velvet Gio
(V75-6) var finalist i Kungapokalen tidigare i år och kommer närmast från en tredjeplats i fyraåringsloppet Ragnar Thorngrens Minne på V75.
- Ha gick jättebra sist och knäckte ledaren från utvändigt trots att han egentligen inte gå i dödens. Från spår 1 vore det märkligt om han får dödens. Men han är lite skraj i startögonblicket och inte helt lätt i början. Men en bra dag kan han pipa iväg och Jepson är också startsnabb, säger Magnus Dahlén.
Vem av dina fyra V75-hästar har allra bäst chans?
- Jag tycker Julia Pellini beroende på hur hon jobbar. Jag tycker även motståndet ser beskedligare ut än på längre.
När det gäller dina övriga hästar i helgen utanför V75-spelet, fredag-lördag-söndag, vilken har bäst chans av dem.
- Cavindendron (lopp 4, V4-4) gjorde ett jättebra lopp i Bredders’ Crown på Mantorp senast. Det är stallets bästa chans i helgen, säger Magnus Dahlén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Trots svensk förlust i fotbolls-VM och försenade tävlingar på grund av rökutveckling i Hästsportens hus var stämningen p&ari..


Trots svensk förlust i fotbolls-VM och försenade tävlingar på grund av rökutveckling i Hästsportens hus var stämningen på Halmstadtravet på topp. När brandlarmet tystnat i Stockholm kunde dagens huvudnummer Stosprintern köras och efter en snabb inledning fick Björn Goop överta ledningen med Vamp Kronor i utgång av första sväng. In på upploppet kom Rose Mary med en stark slutstöt men ledaren hade sparade krafter och höll utan problem sina fyraåriga kullsystrar bakom sig.
- Det var ganska lätt. Det klart att hon var lite matt men hon gjorde det på ett bra sätt och var duktig, berömde Björn Goop.
Precis som för Björn Goop var det hemmatränaren Jerry Riordans andra seger i Stosprintern.
- Jag är väldigt nöjd med loppet hon gjorde. Det var en högklassig insats. Hon har löphuvudet, hon har kroppen…den här hästen har allt, sa Jerry Riordan.
Vamp Kronos noterades för kilometertiden 1.11,7 över 1 609 meter med bilstart och utöver äran och en plats i historieböckerna kunde hennes ägare, Bruni Renato från Dubai, glädjas åt en segercheck på nästan 700 000 kronor.
- Det här är min första Kronos-häst men nu blir det fler, sa den långväga gästen.

Stjärnsmäll i gulddivisionen
Jättefavoriten Day Or Night In fick hållas i lugnt tempo i ledningen i gulddivisionen men på upploppet hade han ändå tomt i tanken. Allt stod knappast rätt till med sexåringen men ingen skugga ska falla över vinnaren Art On Line som levererade en stark spurt. Hästen var spelad på mindre än en procent på V75 och delade ut 41 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Vi är jättechockade faktiskt. Men pappa sa att förra starten bara var att glömma, det fanns anledningar till att han var dålig då, och innerst inne vet vi att det är en bra häst, sa tränaren Mikko Ahos dotter Iina Aho.
- Hästen var jättebra helt enkelt. Han fick spara sin speed till upploppet och då avslutade han piggt, summerade skrällkusken Carl Johan Jepson.

Dubbel till Dahlén
Carl Johan Jepson vann även klass I med Magnus Dahlén-tränade italienaren Vischio Holz och det blev dubbelt segerjubel också för hemmatränaren när hans Julia Pellini tog hem Wången Cup-finalen med Oskar J Andersson i sulkyn. Som grädde på moset knep stallkamraten Foxy Brown andraplatsen.
- Jag är så nöjd så det är helt fantastiskt! sa en segerrusig Dahlén.
I klass II utklassade Marcus Lindgrens Adiago Trot (Christoffer Eriksson) konkurrenterna från ledningen tillsammans med Christoffer Eriksson, Veijo Heiskanens Te Quiero Grif (Peter Ingves) spurtade hem bronsdivisionen och i silverdivisionen krigade Timo Nurmos-tränade Globalsatisfaction (Ulf Ohlsson) ner Handsome Brad över upploppet. Sju rätt på V75 gav 490 497 kronor, sex rätt 374 kronor och fem rätt 31 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Halmstadtränaren har riktigt fina framgångar för dagen. Stallets hästar har vunnit tio lopp bara under juni månad och totalt har det ..


Halmstadtränaren har riktigt fina framgångar för dagen. Stallets hästar har vunnit tio lopp bara under juni månad och totalt har det blivit 22 segrar så här långt i år och hästarna har varit bland de tre främsta i nästan hälften av de 109 starter som de har gjort.
- Det är fantastiskt trevligt och nu är vi riktigt på gång. Jag har väldigt bra personal och vi jobbar sju dagar i veckan. Vi gör det som är bäst för hästarna. Jag är av den tron att hästarna måste köras för att bli bra. Har de många kilometer i benen blir de starka, säger Magnus Dahlén som har 31 hästar i träning.
Och tillägger:
- Vi hade en lite dålig period i februari och mars och då tog vi det lugnt med hästarna och bara joggade dem varje dag i två månaders tid. Som tur var så accepterade hästägarna det och när vi sedan började köra snabbjobb igen har formtoppen kommit.

”Riktigt fin häst – väldigt hög kapacitet”
Det är dags för den årliga sprintermästarehelgen med trav och V75 i Halmstad både torsdag och lördag. Det är en helg som tränare Dahlén ser fram emot och han selar ut tre formstarka hästar i lördagens omgång.
- Hästarna är i form och jag har sett fram emot det här en tid. Det ser jättetrevligt ut, säger han och inleder V75:an med segermaskinen Vischio Holz som är obesegrad i tre raka segrar i år.
- Vischio Holz (V75-1) är en riktigt fin häst som det finns en väldigt hög kapacitet i. Han har tävlat i Italien tidigare och vunnit nästan alla lopp han har travat felfritt i. Han känns bara bättre och bättre och kommer att gå långt upp i klasserna. Styrkan är hans främsta vapen och han har vunnit med krafter kvar varje gång, säger Magnus Dahlén.
- Han har startat över distanser som inte har varit till hans fördel men vunnit ändå. Nu är det 2600 meter och det är en klar fördel. Läget är bra men däremot så är han ingen startraket och kan inte utnyttja spåret på det viset. Men blir det bra fart på loppet så kommer han till slut och han tål även att köras offensivt. Jag hoppas att hästen får visa sitt kunnande och tror på bra chans.
- Förhoppningsvis kan vi köra barfota runt om som vanligt men eventuellt kan det bli bakskor den här gången. Sedan kanske det blir rycktussar för första gången. Han har gått med fasta tussar och huva tidigare. Vi har provat att rycka tussarna i jobb med bra effekt, då stack han bara iväg.

”Har hysterisk form”
I den fjärde avdelningen, ett lärlingslopp för ston, selar Magnus Dahlén ut två hästar som båda kommer från seger.
- Foxy Brown (V75-4) har hysterisk form och vann på nytt rekord 1.11,7 senast. Det var en väldigt fin prestation. Nu är det kort distans och det är hennes bästa. När man väl har börjat köra på hästen går det inte att stanna henne. Det är bara att hoppas att hon håller sig lugn och hushåller med krafterna. Det går inte att dra iväg med 1.11 första tusen för då blir det trötta ben till slut.
- Hon är väldigt startsnabb och brukar ta ledningen. Sedan är det som sagt bara att hoppas att hon håller sig lugn, men tidigare har det varit så att när man väl har tänt lampan har det varit svårt att släcka den. Det blir barfota runt om som vanligt men kanske någon förändring av huvudlaget. Hon har gått med helstängt men nu kanske det blir helstängt huvudlag med hål i, säger Dahlén.

”Kämpar som aldrig förr – är som ett lejon”
- Julia Pellini (V75-4)
har gjort väldigt fina lopp på slutet och har toppform. Även senast gick hon jättebra och fick bara stryk av en häst som kom invändigt men hon gick med full fart över mål. Det fanns krafter kvar i mål. Annars har hästen haft halsproblem i över ett års tid utan att vi fick någon riktig ordning på det. Men i år har hon varit mycket bättre, ligger bättre i puls och är gladare och finare och kämpar som aldrig förr i loppen. Hon är som ett lejon alltså.
- Jag tycker att det här loppet ser lättare ut vad det gäller motståndet än i de senaste starterna. Vi har ett tråkigt spår men en väldigt duktig kusk i Oskar J Andersson. Det blir inga ändringar, barfota runt om som vanligt och norskt huvudlag. Jag tycker att hon är min bästa chans på V75, säger Magnus Dahlén.

Michael Carlsson


Carl Johan Jepson fullbordade sitt hattrick i V86-7. Comanche Moon och Joakim Lövgren tog hand om ledningen och när Carl Johan Jepson ville övert..


Carl Johan Jepson fullbordade sitt hattrick i V86-7. Comanche Moon och Joakim Lövgren tog hand om ledningen och när Carl Johan Jepson ville överta med Mack Dragan blev det en vild körning i 300 meter. Men Mack Dragan gav sig inte och kom till spets varvet från mål. När attackerna kom på upploppet visade femåringen åter prov på sin envishet när han bärgade karriärens femtonde seger och passerade en miljon kronor i insprungna pengar.
- Jag är chockad, han slutar aldrig att chocka mig. Han är enastående och han betyder hemskt mycket. Det brukar inte gå med en sådan körning mitt i loppet, sade tränaren Morgan Wilhelmsson som även är uppfödare och ägare till hästen.
Mack Dragan betyder också mycket för segerkusken.
- Vi har haft fina framgångar på V75. Det är en häst man kört från början av karriären och nu har han har tjänat över en miljon och det trodde man inte första gången man kände på honom. Han var som en dålig tvååring att köra men han kan tävla ordentligt och det visade han redan då.

Tränardubbel med två skrällar 
Carl Johan Jepson inledde sitt segertåg med en jätteknall i V86-5. Favoriten Valborg Marje tog hand om ledningen medan Carl Johan Jepson och Julia Pellini smög med på innerspår. När luckan väl kom gav kusken anfallsorder och nollprocentaren visade ingen respekt för konkurrenterna.
- Jag har sagt till alla att hon var iordning och var jättebra sist och behövde det loppet. Jag är inte alls förvånad, sade tränaren Magnus Dahlén om den efterlängtade segern.
I V86-6 fortsatte Carl Johan Jepson på den inslagna vägen och ordnade en tränardubbel till Magnus Dahlén. När Neelix och comebackande Adrian Kolgjini tagit hand om ledningen och fått en stor lucka till övriga fältet såg loppet klart ut. Men som från ingenstans kom Carl Johan Jepson och Vischio Holz flygande från kön och tvåprocentaren tog hand om segern.
- Han var jättebra senast på Åby alltså och Magnus sa att han tränat bra. De var optimistiska i dag med men hästen var lite tufft anmäld men det visade sig att han bara vara bäst, sade Carl Johan Jepson och tränaren instämde.
- Han är överraskande bra. I dag blev det långsamt första tusen men det här är en riktig häst och jag hoppas kunna bevisa det framöver.

”Trivs förträffligt över 3000 meter”
En dubbel tog också Örjan Kihlström. Första segern togs tillsammans med Zdenka i V86-3. Ceylon Dream tog hand om ledningen medan Björn Goop och Wordfeud hamnade utvändigt. Till sist kom det också att handla om de tre hästarna där Daniel Redén-tränade Zdenka var starkast och bärgade karriärens första seger.
- Hon visade fin skalle, det stod och vägde lite på upploppet men hon visade fin fighting spirit, berömde Örjan Kihlström.
Den andra fullträffen kom i V86-8. Favoriten Bear Hope kom snabbt på slutet men Örjan Kihlström måttade in Gear Extension som tränas av Stefan Melander.
Trots dubbla tillägg var Elliot Coger bara starkast i Smålandsstayern över mastiga 3640 meter. Fredrik Persson satte in stöten varvet från mål och placerade Elliot Coger utvändigt ledaren. Favoriten Balfour följde med i rygg men Robert Berghs hade inget att sätta emot när Perssons sjuåring ryckte undan på upploppet.
- Jag ville vänta så länge som möjligt, gärna sista varvet och det fick jag göra. Det var ett helt perfekt lopp och han trivs förträffligt över 3000 meter, sade kusken tillika tränaren.

Jackpot på åtta rätt
Det blev spets och slut för Super Grabben i den inledande avdelningen. Femåringen tog sin andra raka seger tillsammans med Daniel Olsson i sulkyn. Mimmi Elfstrand tränar.
- Han vann över långdistans med voltstart senast och nu var det helt andra förutsättningar. Mimmi sa att han kunde öppna ganska rejält så jag tänkte att jag fick prova att trycka på gasen och det var inget snack, sade segerkusken.
Andra raka blev det även för Quite Right som fick helt rätt lopp i andra par utvändigt i V86-2. Tränaren Björn Goop placerade sin springare i rygg på Ryssebo la Reine och på upploppet spurtade fyraåringen enkelt hem segern.
Skrällaftonen på Vaggeryd gjorde att det blev jackpot för åtta rätt på V86 vilket betyder att pengarna flyttas vidare till nästa veckas omgång. Då beräknar ATG att det kommer ligga minst tio miljoner kronor i åttarättspotten. Sju rätt på V86 i kväll betalade 41 821 kronor och sex rätt gav 1 141 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två ..


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två hetaste hästarna på förhand är fjolårets Oaks-vinnare Darling Mearas, samt Cash Crowe som vann Drottning Silvias Pokal i år. Darling Mearas startar från spår två i sitt uttagningslopp och Cash Crowe har spår tre i sitt försök.
Förstaprisen i loppen är 50 000 kronor och de ingår i V64-spelet på fredag.

Uttagning 1, 2640 auto
1 Schatzi Fayline – Kim Eriksson
2 Mellby Estella – Ulf Ohlsson
3 Cash Crowe – Johnny Takter
4 Unstirred Drink – Erik Adielsson
5 New Flame – Per Linderoth
6 Amalia Cash – Örjan Kihlström
7 Dealwithakiss – Johan Untersteiner
8 Mamasan – Björn Goop
9 Lucky Babe – Lasse Punkari
10 Like A Star – Adrian Kolgjini
11 Firstlady Michelle – Sören Boel
12 Nightlight M.L. – Magnus S Karlsson

Uttagning 2, 2640 auto
1 Flight Plan – Robert Bergh
2 Zoom Zoom – Ulf Ohlsson
3 Xperia Knick – Johan Untersteiner
4 Rhyme Broline – Erik Adielsson
5 Milady Amok – Jorma Kontio
6 Perfect Beauty – Nicklas Westerholm
7 Julia af Solnäs – Peter Untersteiner
8 J.A. Connie Bell – Kim Eriksson
9 Undine – Örjan Kihlström
10 Fantasy River – Johnny Takter
11 Come And Dream – Christoffer Eriksson
12 Flo Jo Keeper – Björn Goop

Uttagning 3, 2640 auto
1 Gorgeous Boko – Mika Forss
2 Darling Mearas – Stefan Persson
3 Maremma Sock – Thomas Dalborg
4 Irish Cream Zon – Carl Johan Jepson
5 Julia Pellini – Thomas Uhrberg
6 Dragondamour Sisu – Jorma Kontio
7 Dream Lane – Erik Adielsson
8 Grace Boko – Ulf Ohlsson
9 Global Tendency – Peter Untersteiner
10 Northern Trick – Johan Untersteiner
11 Star Treatment – Örjan Kihlström
12 Zahara Goj – Björn Goop

Uttagning 4, 2640 auto
1 They Don’t Know – Torbjörn Jansson
2 Mellby Exotic – Örjan Kihlström
3 Global Tess – Jonas Moberg
4 Luck is Back – Stefan Persson
5 Comewithaflash – Mika Forss
6 Impala Zon – Erik Adielsson
7 D’Laina – Claes Sjöström
8 Razzamatazz Face – Adrian Kolgjini
9 Genta – Björn Goop
10 Lady Zappa – Ulf Ohlsosn
11 J.J. – Carlos Sjöström
12 Unrestricted – Johan Untersteiner

Uttagning 5, 2640 auto
1 Bugatti Brick – Jorma Kontio
2 O.M. Dont Cry – Björn Goop
3 Mulligan – Thomas Uhrberg
4 Cikoria Frazer – Tobias J Gustafsson
5 Unique Juni – Johnny Takter
6 Domestic Ås – André Eklundh
7 Dame of Mearas – Johan Untersteiner
8 Unreturned Love – Örjan Kihlström
9 Bravivivicimo – Erik Adielsson
10 Nikki Celeber – Per Linderoth
11 Devon Am – Oskar J Andersson
12 Pressure Regulated – Ulf Ohlsson

Uttagning 6, 2640 auto
1 Emelie Hall – Johnny Takter
2 Tour Knight – Johan Untersteiner
3 Inga in Heaven – Örjan Kihlström
4 Uncertain Age – Christoffer Eriksson
5 Alandias da Vinci – Björn Goop
6 Eva I.H. – Mika Forss
7 Mellby Elegant – Robert Bergh
8 Hashtag One – Kim Eriksson
9 Vegas Am – Johan Untersteiner
10 Ubangi – André Eklundh
11 Rani Face – Adrian Kolgjini
12 Ultra Bright – Fredrik Persson

Kanal 75


På måndagkvällen avgjordes kvalen till Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks - de största loppen för de svenskfödda tre&ari..


På måndagkvällen avgjordes kvalen till Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks - de största loppen för de svenskfödda treåriga hästarna.
24 hästar tog sig vidare till finalerna söndagen 25 september och loppen lottades på plats sent på måndagen.

 Startlista
Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Deimos Racing – (Svante Båth)
2. Gareth Boko – (Per Lennartsson)
3. Global Trustworthy – (Timo Nurmos)
4. Policy Of Truth - (Reijo Liljendahl)
5. Valley Brodde - (Roger Walmann)
6. Super Nice – (Sten O Jansson)
7. Destiny Am – (Roger Walmann)
8. Antonio Trot - (Timo Nurmos)
9. Gandhi Boko – (Marcus Lindgren)
10. Grant Boko – (Reijo Liljendahl)
11. Louie Brodde – (Svante Båth)
12. Bruno Bagheera – (Stefan Melander)
Förstapris: 2 000 000 kronor

Startlista
Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Flo Jo Keeper – (Björn Goop)
2. Zahara Goj – (Sten O Jansson)
3. Unrestricted – (Johan Untersteiner)
4. Fantasy River – (Ola Samuelsson)
5. Genta – (Björn Goop)
6. Darling Mearas – (Stefan Persson)
7. Unstirred Drink – (Svante Båth)
8. Bugatti Brick – (Timo Nurmos)
9. Xperia Knick – (Johan Untersteiner)
10. Julia Pellini - Magnus Dahlén
11. Up In The Trees – (Stig H Johansson)
12. Undine – (Catarina Lundström)
Förstapris: 1 400 000 kronor

.

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/8 B str
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-8 Thomas Uhrberg 2140/10 D 0 13.4 136
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/12 C 2 13.9 173
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Jorma Kontio 2100/3 A 1 15.7 25
2016-07-28 2016-07-28 Åby-3 Magnus Dahlén 2140/11 B 0 15.5 179
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Jorma Kontio 2160/13 A 1 15.8 24
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 Björn Goop 2140/3 B str
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-7 Magnus Dahlén 2140/9 B 3 16.4 30
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-2 Magnus Dahlén 2140/4 B 1 15.2 104
2017-12-28 2017-12-28 Åby-7 Magnus Dahlén 2140/9 C 7 14.3 381
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Kevin Oscarsson 1640/8 C 5 14.9 34
2017-11-23 2017-11-23 Åby-9 Kevin Oscarsson 1640/11 C 3 13.8 120
2017-10-12 2017-10-12 Åby-9 Kevin Oscarsson 2640/9 C 0 14.7 83
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-8 Kevin Oscarsson 2140/7 D 5 13.7 321
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Kevin Oscarsson 2660/5 B 2 15.9 36
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 2140/7 D 5 13.7 400
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Kevin Oscarsson 1609/11 B 1 12.8 71
2017-07-27 2017-07-27 Åby-2 Stefan Söderkvist 2160/6 B 8 17.4g 124
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-6 Thomas Uhrberg 2640/5 C 0 g 568
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-5 Stefan Söderkvist 1609/2 D 5 12.9 369
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-3 Magnus Dahlén 1609/7 C 0 14.0g 102
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-6 Stefan Söderkvist 2160/10 B 8 15.0 129
2017-04-28 2017-04-28 Åby-11 Thomas Uhrberg 2140/9 C 0 14.6 193
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Stefan Söderkvist 2140/10 B str
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-8 Stefan Persson 2140/7 B 0 15.9g 36
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/2 B 2 14.7 46
2018-10-03 2018-10-03 Åby-9 Carl Johan Jepson 2140/14 B 3 12.4 98
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-5 Carl Johan Jepson 2160/8 B 0 13.9 38
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Oskar J Andersson 2140/12 A 1 14.1 25
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-9 Carl Johan Jepson 2160/14 C 2 13.3 194
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-7 Carl Johan Jepson 2140/9 D 1 14.0 409
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 Carl Johan Jepson 2140/13 B 2 14.0 169
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Bernardo Grasso 2140/7 A 0 14.4 478
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2160/15 B 0 13.7 1084
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Torbjörn Jansson 2140/7 B 0 15.8 162
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Magnus Dahlén 2140/6 B 2 14.7 303
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-4 Torbjörn Jansson 2160/15 C 3 14.4g 273
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Stefan Persson 2160/7 B 0 16.0 67
2018-02-03 2018-02-03 Åby-4 Torbjörn Jansson 2160/14 C 3 14.8 265
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-4 Torbjörn Jansson 2160/12 C 0 15.8 85
2018-01-10 2018-01-10 Åby-9 Magnus Dahlén 1640/3 D 0 14.0 210
2019-12-07 2019-12-07 Åby-9 Torbjörn Jansson 2140/9 B 5 13.5 256
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 William Ekberg 3160/8 C 3 15.3 427
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-4 Mikael J Andersson 2160/9 C 0 15.6 109
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 William Ekberg 2140/12 C 0 14.7 218
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 William Ekberg 2140/7 B 4 14.1 22
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-8 Per Lennartsson 2140/2 D 5 11.8 657
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Per Lennartsson 2180/13 B 5 13.0 725
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Carl Johan Jepson 2140/2 C 4 12.6 295
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 William Ekberg 2180/15 B 0 13.5 802
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-6 Christian Fiore 2140/2 B str
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-6 Christian Cracchiolo 2180/10 B 6 15.7g 29
2020-05-17 2020-05-17 Charlottenlund-6 Ulf Ohlsson 2000/5 D 3 14.0 443
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 William Ekberg 2140/8 A 3 14.2 454
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-4 William Ekberg 2140/2 C 4 14.5 214
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 William Ekberg 2140/8 A 2 13.9 136
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 William Ekberg 2180/15 A 0 16.0 404ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se