Joy Alissa travhäst
Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Joy Alissa travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Joy Alissa har tävlat i.
Aktuella/kommande tävlingsdagar
Datum | Kusk | Rank |
---|---|---|
2024-09-19 | Olle Alsén | D |
Nyheter för travhäst Joy Alissa
Tre heat i ingick i publikfriaren Speedrace över 640 meter på Solvalla tidigt under elitloppssöndagen.I finalen möttes heatvinnarna. Men de..
Tre heat i ingick i publikfriaren Speedrace över 640 meter på Solvalla tidigt under elitloppssöndagen.
I finalen möttes heatvinnarna. Men det blev ingen match.
Condior var alldeles för bra och varken Dark Roadster eller Always On Time hade skuggan av en chans att fånga upp sjuåringen som sköt till ledningen från ett tredjespår bakom bilen.
Björn Goop som ersatte skadade Jörgen Westholm i sulkyn imponerades av startsnabbheten hästen visade upp. En ny bekantskap för världskusken.
En överlägsen seger på tiden 1.06,9 över distansen 640 meter – dryga halvvarvet kortare än stora Elitloppet.
– Vad startsnabb han var, han bara följde bilen. Det är inte många som är snabbare än den här hästen. Han biter tag i vingen och bara följer. Aldrig något problem med travet utan han vara ökar och ökar och ökar, sa Goop efter segern värd 100 000 kronor.
Condior ägs av pensionerade travtränaren Håkan ”Hockey” Eriksson från Eskilstuna som rår om hästen tillsammans med vänner.
Jörgen Westholm tränar och hade ungefärlig koll på i vilka hastigheter Condior kan trava korta bitar.
– Jag visste att han var startsnabb men mot Nordens startkanoner trodde jag inte att det skulle se så här lätt ut. Det såg ut som att Björn aldrig körde något, sa tränaren.
Fartfesten M.T.Insiders Speedrace – det officiella namnet – är uppkallat efter Gävlehästen M.T.Insider som vann loppet fyra gånger. Tränaren Olle Alsén deltog i år med nyförvärvet Joy Alissa som galopperade bort sina chanser i sitt heat.
Olle Alsén förbättrar sina siffror för varje år och de två senaste åren har stallets hästar sprungit in drygt tv&ar..
Olle Alsén förbättrar sina siffror för varje år och de två senaste åren har stallets hästar sprungit in drygt två miljoner kronor.
- Jag brukar skoja och säga att det kunde gå mycket bättre men även mycket sämre. Jag tycker vi gör det bra. Det som skulle vara kul är om det smäller till och vi får fram en häst som springer in en miljon på egen hand. Vi har runt 35 hästar och det är ett jättebra antal för gården, drömmen är så klart att 35 hästar bättre än min förra stjärna M.T.Insider, säger Olle Alsén.
Speedkulan M.T.Insider har varit stallets profilhäst men är i dag pensionerad.
- Han lämnade faktiskt gården för första gången på tio år i fredags för att flytta till ett stuteri där han ska jobba som avelshingt. För de som gillar speed kan han vara intressant. Själv har jag två ston som vi ska betäcka med honom.
Visade fortsatt fin form
På söndag är det tävlingar på Gävletravet och Olle Alsén har en kvartett till start inom GS75® på hemmabanan.
- Jag blev både överraskad och glad att alla fyra hamnade på kupongen.
Först ut är 10 Joyful Argos (GS75-2) som vann näst senast och gjorde ett rejält intryck då.
- Han är väldigt stark och då utnyttjade jag det, vi kom aldrig ner men han tuggade på i tredjespår och vann. Senast hamnade vi sist och loppet var låst och vi fick ingenting med oss trots att han visade fortsatt fin form och gick 1.10 sista 500.
Nu är det debut över 2640 meter.
- Det borde vara en fördel. Spår 10 gör ingenting. Han är sävlig ut och jag måste vara ganska nöjd med förutsättningarna. Jag är inte rädd att ta ett initiativ, men det bästa vore förstås om det blir körning där framme. Jag hoppas han är en av de som gör upp om segern, säger Olle Alsén.
Perfekta förutsättningar
Fyraåriga kallblodsstoet 6 Tolvmans Saga (V86-3) har galopperat i 7 av 14 starter så här långt.
- Målet är att köra felfritt och vi siktar på pengar i första hand. Hon går framåt hela tiden men jag skulle bli glatt överraskad om hon vinner.
Femårige 1 Lamborghini C.Boko (GS75-4) gör comeback efter nästan fyra månaders uppehåll.
- Han trivs med voltstart och kort distans och jag har medveten siktat på en sådan här uppgift i årsdebuten. Han är tränad i backe hela vintern. Han har gått ett banjobb inför det här och vi får se om det räcker. Jag tycker att han är en typisk outsider. Om han gör han om loppet på Solvalla, där han hade samma förutsättningar som här med spår 1 och 1640 meter och springer 1.14 i ledningen, då vinner han.
Extremt gynnad att gå barfota
7 Joy Alissa (GS75-7) debuterade i ny regi 10 december, comeback nu och barfota runt om direkt.
Har du väntat ut skotvånget?
- Jo, faktiskt, hon är extremt gynnad av att gå barfota. Viktigast är att hon kan gå utan skor fram.
- Hon kom till stallet i slutet av november, samma dag som hon vann. Jag anmälde direkt och provade V75 men hon hade inte sin bästa dag då. Hon fick då en paus och sedan har vi tränat i backe och hon har känts bra hela vintern. Hon gick ett banjobb och travade 1.18 full väg innan tävlingarna i torsdags. Enligt ägaren brukat hon behöva lopp i kroppen. Vi har ett lite tråkigt läge och jag vill undvika utvändigt ledaren. Jag tycker tre av fyra av mina har lite halvchans.
Hästägarekristallen på Sundbyholmstravet bjöd på en klart annorlunda duell. Svante Ericssons elithäst Phoenix Photo var tillbaka..
Hästägarekristallen på Sundbyholmstravet bjöd på en klart annorlunda duell. Svante Ericssons elithäst Phoenix Photo var tillbaka på banan efter ett två månader långt tävlingsuppehåll och han spelades till andrahandsfavorit från tredubbla tillägg. Mest spelad var Markus B Svedberg-tränade talangen Dee Godfather, och han fick dundra på i högt tempo i ledningen.
- Jag tyckte att jag körde en sekund för fort på varvet men jag blev lite lurad av att han lade så mycket mark under sig. Men det är ju så det ska vara, blir man lite fartblind är det väldigt bra, sa Magnus A Djuse, som gick ut på slutrundan i stor ledningen efter en inledningsrunda på 1.13,5.
- Det kändes bra varvet från mål, även om man inte vet hur stumma ben det blir när banan är lite tungsprungen.
In mot sista sväng närmade sig Pheonix Photo hastigt och när han vid upploppets början var uppe i rygg såg det kritiskt ut för den ledande treåringen. Men Dee Godfather visade mycket fin inställning och höll undan till säker seger med en längd.
- I slutkurvan hade jag torskfrossa när Phoenix Photo bara var någon längd bakom, min häst är orutinerad och jag tänkte att det normalt blir svårt att stå emot, men han sträckte på sig och det var väldigt tufft gjort.
Det var Dee Godfathers andra seger i tredje starten och den belönades med 50 000 kronor. Kilometertiden på den kladdiga banan skrevs till 1.15,1 över 2 140 meter. Pheonix Photo skar mållinjen på nya rekordet 1.13,2.
William Ekberg, som i söndags vann EM för lärlingar på Mallorca, håller fortsatt fin kuskform och tog en dubbel inom V64 med Fredrik Linder-tränade duon Rio Alta Wine och Joy Alissa. På V64 delade sex rätt ut 1 644 kronor.
Vilka startspår är bäst bakom bilen på Hagmyren?Tittar man statistiskt så finns det inget definitivt svar på frågan, av ..
Vilka startspår är bäst bakom bilen på Hagmyren?
Tittar man statistiskt så finns det inget definitivt svar på frågan, av den enkla anledningen att underlaget är för tunt.
Hagmyren är nämligen en bana där de allra flesta tävlingsdagar avgörs utan någon startbil på plats.
Sedan 2010 har det körts 510 lopp med autostart i Hudiksvall, att jämföra med 1 964 lopp med voltstart.
510 lopp skulle kunna vara tillräckligt för att få en bild av vilka utgångslägen som gynnas/missgynnas av de ovanliga förutsättningarna på lördag, men det finns faktorer som gör att man måste begränsa urvalet.
Först och främst har 133 av dessa varit för kallblod där bilen kör i betydligt lägre fart.
Dessutom har banan under perioden bytt startbil vilket innebär en ny uppkörningshastighet som också påverkar förutsättningarna.
Lägg därtill montélopp och spårtrappor som inte heller är jämförbara med förutsättningarna i de fyra av lördagens avdelningar som startas bakom bil.
För att få en översikt måste man därför nöja sig med ett väldigt snävt urval på totalt 142 lopp över olika distanser.
Det är förstås alldeles för lite för att få en sann bild, men ändå värt att titta på då det är den enda data som visar vilka startspår som är bäst på lördag.
Segerprocent Hagmyren 1 640 meter autostart sedan 2016 (60 lopp) (hela landet)
Spår 1: 7 (10)
Spår 2: 7 (12)
Spår 3: 7 (11)
Spår 4: 23 (15)
Spår 5: 12 (15)
Spår 6: 19 (10)
Spår 7: 7 (8)
Spår 8: 10 (6)
Spår 9: 4 (6)
Spår 10: 7 (6)
Spår 11: 6 (6)
Spår 12: 0 (4)
Segerprocent Hagmyren 2 140 meter autostart sedan 2016 (72 lopp) (hela landet)
Spår 1: 8 (9)
Spår 2: 13 (11)
Spår 3: 18 (11)
Spår 4: 10 (13)
Spår 5: 10 (14)
Spår 6: 17 (10)
Spår 7: 8 (9)
Spår 8: 7 (8)
Spår 9: 5 (6)
Spår 10: 11 (7)
Spår 11: 2 (7)
Spår 12: 3 (5)
Kort anlopp innebär i allmänhet en nackdel för hästar som startar långt in, men till saken hör att Hagmyren har samma startbil som Bergsåker vilken togs i bruk 2015 och har programmerats med syftet att köra snabbare runt svängen för att ge invändiga hästar en jämnare acceleration.
Även om spår 3 är det segerrikaste utgångsläget över full distans så ser ändå det sammantagna resultatet ut att ge en lite större fördel än normalt åt hästar som startar en bit ut, där i synnerhet segerprocenten från spår 6 sticker ut.
Gynnsamt att gå i ledningen
En annan aspekt som präglar banor med korta upplopp är att det brukar vara extra viktigt att sitta långt fram i loppen.
Eftersom travfakta.se började registrera vinnande positioner 2020 så är underlaget med enbart autostarter får lågt varför vi även väger in voltstart.
Här räknar vi bort kallblodslopp och monté.
Vinnande position oavsett startmetod Hagmyren (323 lopp) (hela landet) sedan 2020-01-04
Spets: 48,6 (44,5)
Dödens: 15,1 (15,7)
Rygg ledaren: 7,2 (7,8)
Andra ytter: 7,8 (9,3)
Tredje inner: 3,1 (3,0)
Tredje ytter: 8,8 (6,9)
Övriga: 9,4 (12,9)
De två stora skillnaderna återfinns inte oväntat längst fram och längst bak.
Att trava i ledningen är extra gynnsamt på Hagmyren, bland landets tusenmetersbanor är det bara på Jägersro som ledaren håller undan oftare.
Däremot är det ännu svårare att vinna från köposition på Hagmyren jämfört med Jägersro där motsvarande siffra är 10,5 procent.
Spår 6 bäst i voltstart
Och apropå voltstart kan det vara värt att kika på förutsättningarna i V75-1.
Segerprocent 2 140 meter voltstart utan tillägg Hagmyren sedan 2010 (476 lopp) (hela landet, 13 003 lopp)
Spår 1: 11 (14)
Spår 2: 10 (11)
Spår 3: 10 (10)
Spår 4: 6 (9)
Spår 5: 10 (8)
Spår 6: 12 (12)
Spår 7: 11 (11)
Spår 8: 8 (8)
Spår 9: 5 (7)
Spår 10: 8 (6)
Spår 11: 5 (6)
Spår 12: 9 (5)
Trots att ledningen är extra viktig på Hagmyren så är innerspåret i volten synbart missgynnat och gapet äts oväntat upp av bakspåren och i synnerhet spår 12 som verkar betydligt mindre hopplöst än brukligt. Notera även att spår 4 verkar extra knepigt att nå en vinnande position ifrån.
Årstidsspecialisterna
Hösten har infunnit sig och vi rundar av med att titta på om det finns några hästar i omgången som brukar hitta en formtopp denna tid av året.
För att komma med på listan krävs att hästen gjort minst fem starter under hösten och att resultaten då påtagligt överstiger hästens totala resultat både gällande seger- och platsprocent.
V75-1
9 Jamaica Boko
12 Vice Versa Diamant
V75-2
11 Ies Juvel
13 Joy Alissa
14 Thelma M.M.
V75-3
Ingen
V75-4
9 Källsjöviking
13 Bokli Rapp N.O.
15 Järvsöodin
V75-5
2 Somebody’s Destiny
10 Elsztain
V75-6
1 Hail Mary
4 Brother Bill
5 Milliondollarrhyme
V75-7
5 Gooner
12 Dat’s So Cool
Tittar man på gulddivisionen är det intressant att se att loppets två förgrundshästar brukar tända till lite extra på höstkanten. Hail Mary har förstås derbyvinsten som krona på verket och har bara förlorat en gång på nio starter mellan september-november, på Solvalla som treåring då han blev hängande i tredjespår och togs ur loppet.
Även Brother Bill är en utpräglad hösthäst som tog karriärens största seger i Breeders’ Crown som treåring, avrundade fjolåret med tre raka segrar och bara varit utanför pallen vid två tillfällen på 15 starter.
I november fick Stefan P Pettersson in Hipster Am på sin träningslista.Hästen som inledde så lovande kunde då se tillbaka på e..
I november fick Stefan P Pettersson in Hipster Am på sin träningslista.
Hästen som inledde så lovande kunde då se tillbaka på en totalt misslyckad treåringssäsong med blott två start och noll kronor insprunget.
Ett halvår senare kom första triumfen på svensk mark och efter ytterligare två spetsvinster fick hästen på onsdagskvällen visa att han även kan vinna från annan position.
När Stefan Persson kastade loss från tredje par utvändigt på sista bortre långsidan syntes omedelbart vem som var starkast.
- Det är ett skoj sätt att vinna på lopp, att ta sats 700 kvar. Det var en topprestation. Det är sådana här hästar som är kul att köra, berömde segerkusken medan tränaren fyllde i:
- Han har vunnit mest från ledningen, nu fick han visa att han funkar bra i ryggar också. Det var inte oväntat, han är inte den typen av häst som tjurar på det. Nu siktar vi mot V75 om ett par veckor, berättade Pettersson om hästen som har alla förutsättningar att bli en följetång på lördagarna.
André och Andre starkast i långloppet
Omgångens största överraskning signerades Torbjörn Jansson som hittade loss från fjärde par invändigt med Fredrik Linder-tränade Joy Alissa - som hann upp ännu större överraskningen Isabell Trot i allra sista steget.
Målfoto krävdes även i treåringsloppet för ston där Daniel Redéns första gången barfotatravande Succession och Örjan Kihlström räddade sig undan för invändigt störtdykande Västerbo Cookie.
Störtdök gjorde även Eric Martinssons North Dakota från ledarryggen, men här kom luckan i god tid varpå Mikael J Andersson kunde åka ifrån med god marginal.
André Eklundh fick chansen bakom Flemming Jensen-tränade Andre Ward i Xpresstayern och serverade också en prydlig ryggresa till upploppet, vilket var tillräckligt för att fånga in duktige ledaren Milos Ganador.
Blåblodig tvååring glänste utanför kupongen
Kvällens sportsliga godbit serverades innan V86® i form av Tetrick Wania.
Hingsten som bär på travvärldens kanske mest eftertraktade blod fick visa sitt kunnande i Breeders Crown för tvååringar på Solvalla.
Lillebrodern till amerikanske avelskometen Walner med championhingsten Muscle Hill som pappa gjorde sin fjärde och hittills viktigaste start i karriären och ägarinnan, uppfödaren och tränaren valde att sitta själv i sulkyn.
Väl där gjorde hon och hästen allting rätt.
Från innerspår bakom bilen pinnade man till ledningen, fick hållas första varvet och gled ifrån i mycket enkel stil till förstapriset på 175 000 kronor.
- Han har stor motor och han är snabb. Det här gick ganska lätt måste jag säga. Vi har stora förväntningar på honom, berättade Riina Rekilä som efter många år i Nordamerika flyttat hem till Finland och tagit med sig avelsmärren Random Destiny.
Storfavoriterna höll
Apropå granna stamtavlor så visade auktionsdyringen Crown Wise As att han inte heller vansläktas.
Halvbrodern till årets elitloppstvåa Vivid Wise As skickades till ledningen av Johan Untersteiner och motsvarade favoritskapet utan större möda.
- En fantastiskt fin häst. Sedan hur bra han blir, det får vi se, men individen till häst är helt underbar, berömde vinnaren.
Ännu större favorit var norske segermaskinen Run to You, tränad av 17-åriga Elida Udjus Pedersen. Erlend Rennesvik lämnade inget åt slumpen då han helt sonika körde till spets från spår 12 bakom startbilen och satte ingångsvärdet på V86 till 13 kronor.
Sju lopp senare fastställdes utdelningen till 37 666 kronor sedan omgångens allra mest spelade ekipage Sidney Celeber/Örjan Kihlström reglerat konkurrenterna utvändigt till glädje för tränaren Roger Walmann och människorna bakom de knappt 200 system som prickade åtta rätt.
Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V..
Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.
Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V75-1 i jakten tionde raka segern.
Timo Nurmos obesegrade Calgary Games fick spår 3 i V75-6 medan Solvallatränarens andra stora derbyhopp Chiru fick spår 11 i V75-7.
Björn Goops kriterievinnare San Moteur har vunnit sju av nio starter så här långt fick spår 2 i V75-3.
Otur i lottningen hade Daniel Redéns kriterievinnare Brambling som får starta från spår 11 i V75-2.
Samtliga uttagningslopp till Svenskt Travderby avgörs på V75 och de två främst placerade tar sig vidare till finalen söndagen 5 september som lockar med ett förstapris på 2 000 000 kronor.
I uttagningsloppen till Derbystoet noterar vi att Daniel Redéns stochampionats-vinnare Honey Mearas drog innerspår i sitt försök som avlutar tisdagskvällen.
Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Global Bodyguard – Stefan Persson (Håkan K Persson)
2. Önas Prince – Per Nordström
3. Kurri Jari Boko – Mika Forss (Veijo Heiskanen)
4. Marre's Dreamboy – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
5. Staro on the Rocks – Kevin Oscarsson (Jerry Riordan)
6. Samson – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu – Erik Adielsson (Frode Hamre)
8. Global Bookmaker – Mattias Djuse
9. Pre Calculated – Jörgen Sjunnesson (Ola Karlsson)
10. Napoleon Cash – Carl Johan Jepson (Timo Nurmos)
11. Billions – Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. A Good Point – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
2. Shejk – Anders Eriksson (Pasi Aikio)
3. Ready Tonight – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
4. Kuyt F.Boko – Robin Bakker (Paul J P Hagoort)
5. Kocu Boko – Billy Svedlund
6. Climber – Johnny Takter (Sybille Tinter)
7. Baby Boy – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Capital Gain C.C. – Oskar Kylin Blom
9. Hennessy Am – Björn Goop (Kim Pedersen)
10. Amalencius B.B. – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
11. Brambling – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Selected News – Hans-Owe Sundberg
2. San Moteur – Björn Goop
3. Global Beware – Johan Untersteiner
4. Trumpie – Nicklas Westerholm
5. Mellby Illusion – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
6. Mr Brilliant – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Certainly – Magnus B Svedberg
8. Global Badman – Daniel Wäjersten
9. Philosopher – Christoffer Eriksson
10. Kilmister Boko – Per Nordström (Simon Mitman)
11. Chestnut – Oskar Kylin Blom
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Elegant Ima – Magnus Teien Gundersen (Geir Vegard Gundersen)
2. Axel Ruda – Magnus A Djuse (Pär Ländin)
3. Chestnut Bojje – Björn Goop (Robert Bergh)
4. Readly Lavec – Oskar J Andersson
5. Hombre D. – Oskar Kylin Blom
6. Versace Broline – Joakim Lövgren
7. Mr Mah Can – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Comes with Age – Kenneth Haugstad (Stefan P Pettersson)
9. Yuvaraj – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Henry Flyer Sisu – Mika Forss (Timo Nurmos)
11. Valrhona Face – Victor Rosleff (Rigmor Jakobsson)
12. Nocturnally – Jörgen Lorentzen
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Head Run – Carl Johan Jepson (Robert Bergh)
2. Digital Races – Christoffer Eriksson
3. Calgary Games – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
4. Berra Steel – Daniel Wäjersten
5. Furies Rain – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
6. Comand – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Black and Quick – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
8. Lucky Truc – Björn Goop (Peter Arnqvist)
9. Sidney Celeber – Kim Eriksson (Roger Walmann)
10. Mister Hercules – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
11. Castillo – Ken Ecce (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Devs Definitif – Mattias Djuse
2. Titan Yoda – Ulf Ohlsson (Jennifer Persson)
3. Mellby Ironman – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
4. Hindenburg Am – Markus B Svedberg
5. Kissinger Boko – Erik Adielsson (Robert Dunder)
6. Staro Obrigado – Steen Juul (Sören Kolberg)
7. Parker – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
8. Pewdiepie – Björn Goop
9. Hat Trick – Johnny Takter (Robert Bergh)
10. Lucifer Sam – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
11. Chiru – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
12. Halo Am – Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
Förstapris: 200 000 kronor
Uttagningslopp 1 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Emelie E. – Thomas Uhrberg (Ola Samuelsson)
2. Tilda Express – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
3. Cash and Carry – Anders Svanstedt
4. Genta Oh Ja – Carl Johan Jepson (Björn Goop)
5. Make My Dream – Claes Sjöström
6. T.Wall's Karma – Roger Pettersson
7. Ivanka Amok – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
8. Erin Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
9. Namaste – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
10. Maggiore – Conrad Lugauer
11. Eagle Eye Sherry – Björn Goop
12. Joy Alissa – Fredrik Linder
Förstapris: 100 000 kronor
Uttagningslopp 2 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Dame de Tailleur – Kim Oscarsson (Jim Oscarsson)
2. Heloise Am – Kim Eriksson (Roger Walmann)
3. Bring Me Wine – André Eklundh
4. Mill Cava – Ulf Ohlsson (Ulf Stenströmer)
5. Betting Pacer – Per Lennartsson (Niklas Robertsson)
6. Modern Times – Kenneth Haugstad
7. The Primerose – Björn Goop
8. Staro Onyourmarks – Oskar Kylin Blom
9. Moofushi – Johnny Takter (Lars I Nilsson)
10. Emma Häggenäs – Carl Johan Jepson (Ola Samuelsson)
11. Samaritana – Mika Forss (Timo Nurmos)
12. Barbro Kronos – Erik Adielsson (Svante Båth)
Förstapris: 100 000 kronor
Uttagningslopp 3 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Hoboken Am – Ulf Ohlsson (Timo Nurmos)
2. Quantal Quetzal – Örjan Kihlström (Mattias Djuse)
3. The Fastlove – Björn Goop
4. Fabulous Pellini – Erik Adielsson (Svante Båth)
5. Beware Kronos – Jeppe Juel (Jerry Riordan)
6. Juni Rapid – Anders Svanstedt
7. Hilarious Am – Adrian Kolgjini
8. Bahama Passion – Mikael J Andersson (Tommy B Andersson)
9. Kirsi Boko – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Anice Cake – Jim Oscarsson
11. Kailua Boko – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
12. Rapunzel – Kevin Oscarsson (Björn Goop)
Förstapris: 100 000 kronor
Uttagningslopp 4 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Crashed Eggs – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
2. Loaded Maria – Markus B Svedberg
3. Generator – Björn Goop
4. Biscaia – Erik Adielsson (Nicole Melberg)
5. Globalizer – Stefan Persson (Jerry Riordan)
6. Kroatia Boko – Thomas Uhrberg
7. Manstone Two U. – André Eklundh
8. Devs Dandelion – Mattias Djuse
9. Global Black Money – Ulf Ohlsson (Magnus Jakobsson)
10. Clandestine – Daniel Wäjersten
11. Begum Kronos – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
12. Phantasy Tile – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
Förstapris: 100 000 kronor
Uttagningslopp 5 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Peony – Björn Goop
2. Nashy Håleryd – Johan Untersteiner
3. Sayonara – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
4. Caramelle T.T. – Örjan Kihlström (Fredrik Persson)
5. Hall of Am – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
6. Keira de Veluwe – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
7. Chablis Ribb – Erik Adielsson (Josefine Ivehag)
8. Fantaghiro Brick – Pierre Nyström (Lise-Lotte Nyström)
9. Aperfecttric – Jim Oscarsson
10. Hazyshadeofwinter – André Eklundh
11. Breidabliks Kahlua – Conrad Lugauer
12. Woodbury Wine – Stefan Persson (Peter Untersteiner)
Förstapris: 100 000 kronor
Uttagningslopp 6 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Honey Mearas – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Florist – Jim Oscarsson
3. Circus – Björn Goop
4. Global Brilliance – Ulf Ohlsson (David Persson)
5. Stella Nova Race – Per Lennartsson (Ulf Stenströmer)
6. Queen Ratzeputz – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
7. Hera Sisu – Carl Johan Jepson (Eric Martinsson)
8. Chess Brodda – Johan Untersteiner
9. Chiffchaff – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
10. Oche Trot – Per Nordström
11. Swisha – Erik Adielsson (Jörgen Westholm)
12. Global Bring it On – Hannu Torvinen (Isto Kuisma)
Förstapris: 100 000 kronor