Jogga travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Jogga travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Jogga har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Jogga har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Jogga


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Chanslös i spetsstriden mot en chanslös häst.Då tog Magnus A Djuse beslutet som avgjorde Finlandia-Ajo 2023.Efter ett blixtsnabbt initiativ..


Chanslös i spetsstriden mot en chanslös häst.
Då tog Magnus A Djuse beslutet som avgjorde Finlandia-Ajo 2023.
Efter ett blixtsnabbt initiativ styrde han fram utvändigt om ledande jätteskrällen Global Withdrawl.
Det innebar att Stoletheshow varken behövde lägga en speed från start eller trava någon sväng i tredjespår och ändå kunde diktera tempot efter behag.
Att Santtu Raitala bakom den katapultstartande hemmahästen försökte rycka åt sig ett vinnande försprång i slutsvängen betydde ingenting, Vid det laget visste Djuse exakt vad han, Raitala och skuggande Alessandro Gocciadoro hade i tömmarna och valde att koncentrera sig på att hålla den senare fastlåst med Bengurion Jet.
När den maffige italienske unghäststjärnan väl fick fritt avslutade han som i fornstora dagar, men var ändå chanslös att nå Stoletheshow som sprintade upploppsrakan ner och fångade in ledaren i precis rätt tid.
- Vi tog oss inte förbi Bengurion Jet och fick gå ner i rygg på den. Sedan tyckte jag att jag satt lite väl långt bak i tredje ytter, och min häst går ju bra utan rygg så jag chansade och gick fram i dödens. I sista sväng hade jag en god känsla och han gick så fort sista 150 meterna att det kändes stabilt. Hästen var kanonfin, ännu mer laddad än på Solvalla, förklarade Djuse som satt upp bakom den svenskfödde åttaåringen för andra gången.
- En väldigt allround häst, startsnabb och stark, en topphäst. Han platsar bland topp tre jag har kört i karriären, fortsatte Djuse.
Bengurion Jet spurtade precis förbi Global Withdrawl i kampen om andrapriset. Favoriten och forne elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet ställdes schack matt av Djuses taktiska drag och kom aldrig i närheten av tätkänning från sitt bakspår.
Segern var värd 1,2 miljoner kronor och tiden för Stoletheshow blev 1.11.10,6/1 620 meter autostart.

Kallblodskungen till Solvalla för första gången
Duellen mellan Finlands kallblodskung Evartti och kronprinsen Parvelan Retu såg ut att komma av sig då den förre blev fastlåst i ledarryggen och den senare galopperade.
Men när upploppet nalkades var det ändå hemmastjärnorna som kom in främst sedan Evartti fått luckan i god tid samtidigt som Parvelan Retu reparerat med en mäktig repa i fjärdespår. Det blev avgörande för utgången när Anti Ojanpäris tolvåring kunde avfärda sin fyra år yngre antagonist.
- Det var jättedramatiskt första 100 meterna med två bra hästar som galopperade. Vi var inte nöjda med värmningen och bestämde oss därför för att köra i rygg idag, förklarade Santtu Raitala om hästen som tagit hem de tre senaste upplagorna av Finlands största travfest Kungstravet och nu har siktet inställt mot ett första besök på Solvalla och Elitkampen.
- Det har varit vårt stora mål hela vintern att komma till Solvalla. Att han inte var som bäst idag beror på vädret. Det har varit väldigt kallt i veckan och det är en häst som fungerar mycket bättre i varmt väder eftersom han är så otroligt muskulös.
Ett härligt tillskott till kallblodsvärldens enda miljonlopp sista söndagen maj, däremot ser Petri Laine och Parvelan Retu ut att stanna hemma och fokusera på att ta revansch senare i sommar.
- Hästen var väldigt aggressiv bakom bilen och det blev galopp. Men han gick jättebra efter det. Petri får fundera på Elitkampen, men jag tror att det stora målet i år är Kungstravet, förklarade körande Hannu Torvinen.
En häst som däremot lär förgylla Elitkampen är Jan-Olov Perssons Stjärnblomster som den här gången fick ta den enkla vägen mot stona och joggade hem segern till bottenodds för Mats E Djuse utanför V75.

63 miljoner på lördag
Däremot fick en annan hemmafavorit stryka på foten. Pekka Korpis fyraårige segermaskin Corazon Combo kom programenligt till ledningen och stod emot pressen från utvändige andrahandsfavoriten Pericilum, men hade inget svar när Alessandro Gocciadoro fann luckan bakom Denver Gio som visade sällsamt kvicka fötter över upploppet.
- Det trodde jag inte före loppet. Hästen var verkligen snabb sista 300 meterna. Nu blir det Solvalla och Fyraåringseliten. Jag tror att han kan springa fort över en mile, kommenterade Italiens tränardominant som även levererade bakom favoriten Dragons Bar.
En annan häst som verkar styra kosan mot Solvalla sista helgen i maj är Global Beware som höll för favorittrycket i långloppet för Tapio Perttunen och siktar mot Harper Hanovers lopp.
Ville Mäkelä drog skorna på Mr Stahl som spurtade till skrällseger från spår 12 för Santtu Raitala medan nestor Jorma Kontio lotsade in Reima Kuislas nya stjärnämne Mandela Zon från dödens.
V75 betalade 6 695 kronor för sju rätt. Jackpot på fem rätt innebär att lördagens pott på Umåker fick ytterligare bränsle där ATG spår 63 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Fyraåriga Joviality gjorde debut på svensk mark för några veckor sedan efter två fantastiska säsonger i USA. Där hade hon..


Fyraåriga Joviality gjorde debut på svensk mark för några veckor sedan efter två fantastiska säsonger i USA. Där hade hon i Marcus Melanders träning vunnit flera stora lopp, varit tvåa i Hambletonian och sprungit in drygt 17 miljoner kronor. Efter en vattentät seger i uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal blev hon storfavorit i finalen. Men Conrad Lugauer hade lovat att bjuda upp till kamp och försvarade ledningen från innerspåret med sin obesegrade Riverdale Z. Erik Adielsson laddade inte för fullt från start men inledde utvändigt om ledaren som sedermera blev tredje par utvändigt. När det var 1300 meter kvar lämnade han den positionen och lät Joviality glida fram utvändigt om ledaren dryga varvet kvar. I sista kurvan kom det ett mäktigt ryck när Joviality tryckte till ledaren och kopplade greppet i ett nafs. Riverdale Z. hade inte sin bästa dag men det hade sannerligen Joviality. Hon bara försvann ifrån sina konkurrenter retfullt enkelt inne på upploppet, och det såg nästan ut som att hon joggade till seger. Vinnartiden blev 1.12,4/2140a och förstapriset till hästens ägare Stall Courant AB var en miljon kronor. Tränare till den här fyraåriga stjärnhästen är Sabine Kagebrant som har förvaltat den här guldklimpen på ett strålande sätt.
– Nu har jag lättad, det var en fröjd för ögat att se. Det är fantastiskt inspirerande och kul att träna en sån här häst. Jag tyckte att hon var bäst, hon var grymt bra, sa Sabine Kagebrant.
Erik Adielsson öste superlativer över Joviality efter dennes försöksseger, och det var inte mindre nu efter att finalen var bärgad.
– Hon är ruskigt läcker alltså. Det kändes som att hon hade femmans växel i och sedan hade hon en växel till och lade i sexans växel. Man blir alldeles varm i hela kroppen, sa Erik Adielsson.
– Jag tror att hon skulle kunnat ha tagit en längd på Conrads häst i starten, men det var dumt att chansa och kanske strula till det. Jag ville inte ta den risken. Hon kändes lika bra som senast och jag är jättenöjd med henne. Hela team Melander har gjort ett fantastiskt jobb.
– Jag känner en stor tacksamhet gentemot Anders som äger och Sabine som tränar. Jag har inte haft någon superstart 2023 och gick lite i ide i vintras, men börjar komma igång nu. Det är otroligt glädjande att få köra sådana här hästar, fortsatte Adielsson som även fick frågan om Joviality skulle platsa i Elitloppet redan i år.
– Det gör hon definitivt. Hon gör inte bort sig där.
Tvåa i Drottning Silvias Pokal blev Mattias Djuse-tränade Kayla Westwood, och trea blev Daniel Wäjersten med sin O’Mara Zon. Riverdale Z. tröttnade och slutade oplacerad.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Elitloppsfavoriten San Moteur skulle ha gjort årets andra start i lördagens fjärde deltävling till Paralympiatravet på Jäg..


 Elitloppsfavoriten San Moteur skulle ha gjort årets andra start i lördagens fjärde deltävling till Paralympiatravet på Jägersro.
Men storstjärnan fick strykas tidigt i veckan. Det sedan San Moteur drabbats av en febersläng. Allt rapporteras dock vara okej med hästen som i fjol slog världsrekord vid segern i Jubileumspokalen.
– Det verkar bra, han har inte haft mer feber, utan verkar som vanligt igen. Det hade kunnat vara en början till en infektion och då vill man inte ta några risker, men han verkar fin igen. Hästen har joggats och nästa vecka ska han träna för fullt igen, säger tränaren Björn Goop.
När San Moteur gör nästa start är inte avgjort, men hästen kan fortfarande bli aktuell för finalen i Paralympiatravet som körs på Åby den 6 maj – genom att tilldelas ett wild card.
– Man kan hoppas på ett wild card till Paralympiatravet ändå, det har vi förhoppningar på, men det finns ju lopp på Solvalla och även Copenhagen Cup, så det finns alternativ.  Men det är upp till hästen och det viktigaste är att han tränar bra. Vi startar en gång innan Elitloppet är tanken. Det är då han ska vara på topp och det är vårt största mål för året.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Åby-travet bjöd på toppsport i solskenet den här fredagskvällen när uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pok..


Åby-travet bjöd på toppsport i solskenet den här fredagskvällen när uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal avgjordes. Först ut var omgångens stora snackhäst, Joviality, som gjorde första starten på svensk mark. Det fyraåriga superstoet har gjort stor succé i två säsonger i USA hos Marcus Melander där hon har sprungit in drygt 17,3 miljoner kronor. Och det var verkligen något extra till häst som hennes nya tränare Sabine Kagebrant visade upp. Joviality imponerade stort och gjorde ett helläckert intryck när hon lotsades till en smått överlägsen seger i händerna på Erik Adielsson. Efter att ha körts lite på säkerhet i början kunde toppstoet glida till ledningen 1500 meter kvar och sedan var det lugna gatan. Hon öppnade första varvet efter 1.14,2 och drog undan på slutrundan. Via 1.11,2 sista varvet dansade Joviality undan över upploppet och vann hur enkelt som helst till synes oberörd. Det såg ut som att hon joggade över mållinjen. Det var hästens seger nummer 21 i karriären där hon tidigare har vunnit flera stora lopp och även varit tvåa i Hambletonian förra året. Segertiden blev 1.12,7/2140a och det var en imponerad segerkusk efter loppet.
– Vi har varit imponerade över henne i två års tid, men det var skönt att hon kom hem och gjorde det så bra. Det är alltid spänt och nervöst, nu är vi lättade, sa Sabine Kagebrant.
För den rutinerade segerkusken Erik Adielsson gick det inte att ta miste på att det här var något verkligen i hästväg.
– Jag har många år i det här yrket, men det här är något speciellt att köra, det ska jag uppriktigt säga. Det är något extra ordiniärt och det pirrar i kroppen. En häftig känsla, sa Erik Adielsson.
Adielsson tillade:
– Hon rör sig så otroligt enkelt och effektivt. Nästan som en balettdansös och man märker att wow vilken spänst hon har. Det är roligt när det kittlar till i kroppen.

Enkelt och bekvämt för Bedazzled Sox
Lika odramatiskt blev det i det första uttaningsloppet till Kungapokalen. Storfavoriten Bedazzled Sox tog hand om ledningen och fick dirigera i täten. Efter 1.13,4 första femhundra metrarna kunde han dämpa tempot till 1.15,2 första varvet. Magnus A Djuse sände fram Hustle Rain utvändigt varvet kvar men han kunde aldrig gå i närkamp på allvar. I en snabb avslutning gled Bedazzled Sox undan över upploppet och fjolårets treåring vann bekvämt med krafter kvar.
H.C.’ Crazy Horse spurtade riktigt vasst till andraplatsen och tog sig förbi Hustle Rain precis på mållinjen. Den duon vidare till finalen.
– Han är fantastiskt bra helt enkelt och vann utan att vara bottnad. Jag hade 1.10 sista varvet och 1.08,8 sista femhundra. Det är imponerande. Han har tekniken och styrkan och så är han startsnabb också. Han tar ofta ledningen är han har öppet spår, sa Torbjörn Jansson.
– Det blev ett fint lopp med en snabb avslutning. Han kommer att gå mycket framåt till finalen. Den här hästen har varit komplett sedan han var två år, sa Roger Walmann.

Kayla Westwood svarade för en imponerade insats när hon vann det andra uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal. Magnus A Djuse körde tidigt fram utvändigt om ledaren och kontrollerade loppet därifrån. Hårt betrodda Narita tröttnade från ledningen men Mattias Djuse-tränade Kayla Westwood svarade allt och alla över upploppet.
– Det är alltid tufft att vinna utvändigt mot bra hästar men hon gjorde det bra. När jag hamnade före Fredrik ville jag inte att han skulle gå fram utvändigt så därför fick jag gå fram. Hon kändes stark i slutkurvan, sa Magnus A Djuse.

Tetrick Wania åter en vinnare - ”En toppinsats”
En annan av kvällens snackhästar var Tetrick Wania som tog hem det andra försöket till Kungapokalen. Det var första segern för sin nya tränare Conrad Lugauer och den första triumfen sedan fullträffen i Svensk Uppfödningslöpning för två år sedan. Conrad Lugauer körde offensivt från sitt bakspår och kom farande i spåren efter ett varv. Han spände ögonen i Robin Bakker bakom ledande Milan Boko som fann det för gott att släppa ledningen niohundra meter kvar. Den sistnämnda galopperade i utgången av slutsvängen, och istället var det Thereisnolimit som närmades sig från tredje par invändigt över upploppet. Men Tetrick Wania svarade säkert hela vägen och vann på tiden 1.11,8/2140a.
– Jag är jätteglad. Han fick ett ganska tufft lopp. Det kändes som att jag körde rätt men det blev tufft ändå. Det är en topphäst som jag har sagt och känt hela tiden. Han gjorde det enkelt och har en enorm klass. Man får inte glömma att det var bakspår och det var en toppinsats. Han går med skor och fast bomull och är på rätt väg. Jag tror inte att jag behöver ändra något till finalen, sa Conrad Lugauer.

Obesegrade Riverdale Z. snabbast i försöken
Jägersro-tränaren visade även upp en topphäst i det avslutande uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal, som kördes utanför V64. Det var Riverdale Z. som tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad i karriären. Lugauer lossade kanonen från andra par utvändigt på sista bortre långsidan och då blåste Riverdale Z. till konkurrenterna i ett nafs. Hon stack sedan ifrån till en mycket lätt seger på tiden 1.12,472140a. Det var den snabbaste segertiden av alla i kvalen till Drottning Silvias Pokal.
– Hon är fin och bara flög förbi på långsidan. Det var fantastiskt och jag är själv förvånad vilken utveckling hon har gjort. Hon springer så här fort i sin sjätte start från bakspår och på det sättet som hon gör. Jag ser fram emot finalen den 6 maj, sa Conrad Lugauer som även har fött upp hästen.

Flera imponerande spetsvinnare
Daniel Wäjerstens enorma framgångar fortsätter och han kvalade in O’Mara Zon till finalen i Drottning Silvias Pokal efter att enkelt ha vunnit sitt försök från ledningen. Det var första gången som stoet tävlade barfota runt om och hon övertygade stort.
Samma segerrecept använde sig Following av när han vann sitt uttagningslopp till Kungapokalen. Den Stefan Melander-tränade fyraåringen vann enkelt från ledningen, på segertiden 1.11,8/2140a.
Även Johan Untersteiner-tränade Dance Brodde imponerade när han vann kvällens sista uttagningslopp till Kungapokalen från ledningen för Carl Johan Jepson. Segertiden 1.12,172140a och han fick ett drömläge med bricka ett i finalen om två veckor.
– Jag hade inte tomt i mål och han är en av de som gör upp i finalen. Det är en underbar individ som gör allt rätt hela tiden, berömde Johan Untersteiner.
Samtliga sex favoriter vann på V64 vilket gav blygsamma 63 kronor i utdelning för sex rätt. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64 på måndag som då avgörs i Mantorp.

Final Kungapokalen
2140 meter auto
Häst - Tränare
1) Dancer Brodde – Johan Untersteiner
2) Following – Stefan Melander
3) Bedazzled Sox – Roger Walmann
4) Tetrick Wania – Conrad Lugauer
5) Dareios di Poggio – Björn Goop
6) Thereisnolimit – Stefan Melander
7) Ante La Roque – Daniel Redén
8) Hustle Rain – Mattias Djuse
9) H.C.’s Crazy Horse – Daniel Wäjersten
10) Friend Of Elves – Stefan P Pettersson
11) Jikken – Daniel Redén
12) Coquaholy – Roger Walmann

Drottning Silvias Pokal
2140 meter auto
Häst – Tränare
1) Riverdale Z. – Conrad Lugauer
2) O’Mara Zon – Daniel Wäjersten
3) Kayla Westwood – Mattias Djuse
4) Joviality – Sabine Kagebrant
5) Mellby Korall – Johan Untersteiner
6) Stens Retention – Johan Untersteiner
7) Lawina – Claes Sjöström
8) Sommerbrise – Per Nordström
9) Jiggi – Fredrik Wallin
10) Beauvoir – Mattias Djuse
11) Jade Sisu – Conrad Lugauer
12) High Hope Lee – Lars I Nilsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Snackhäst sedan debuten, derbyvinnare och elitloppstvåa.På onsdagskvällen gjorde Daniel Redéns glänsare Hail Mary efterlä..


Snackhäst sedan debuten, derbyvinnare och elitloppstvåa.
På onsdagskvällen gjorde Daniel Redéns glänsare Hail Mary efterlängtad comeback och tog ett jättekliv mot en ny start i Elitloppet.
Detta efter en helgjuten insats där han smulade sönder startkatapulten Click Bait från utsidan och avfärdade smygkörde Milliondollarrhymes ettriga slutstöt.
- Jag fick lite bryderier i sista sväng. Det hade inte gått så jättefort så jag var tvungen att köra mot Click Bait, samtidigt som jag vet att Million är väldigt vass när han får sådana resor. Men han gjorde det bra. Han fick det jobbigaste loppet och lyckades hålla näsan först ändå, förklarade Örjan Kihlström och insinuerade tydligt att det finns fler växlar i den högreste sjuåringen.
- Daniels hästar är inte riktigt fulltrimmade ännu. Ska man jämföra med i fjol så kändes han väldigt mjuk och fin när man joggar igång honom. Sedan klev han över i passgång i värmningen, men det var mest oskärpa för i loppet var han väldigt fin.
Ett resonemang som skötaren Jenny Sundin fick utveckla:
- Det här var jätteroligt, han är inte så enkel alla gånger. Skillnaden mot förra året är att han har blivit otroligt mycket fräschare. Han slappar av på ett helt annat sätt än han kunde göra i fjol.
Ägarkretsen jublade högljutt vid målgång och bekräftade i vinnarcirkeln att siktet är inställt på revansch i Elitloppet, där fjolårstvåan torde ha en given plats bland de 16 utvalda sista söndagen i maj.

Ny galopp för Beads
Om vårt västra grannland får en plats i Elitloppet återstår att se.
Frode Hamres Stoletheshow straffade ut sig med galopp och det gick inte mycket bättre för Norges tränarkung på hemmabanan där återkommande Beads såg ut att ha allting i sin hand efter tidigt avancemang till spets, men högg i galopp i slutsvängen. Ytterligare ett bevis på att den flyfotade amerikanaren fortfarande har svårt att anpassa sig till nordiska förhållanden.
Något som jämnårige landsmannen Hell Patrol klarat betydligt bättre och nu fortsatte sitt segertåg hos Kim Pedersen.
- Jag visste att hästen var i toppform, men från spår 11 måste det lösa sig lite. Hästen har fått mycket självförtroende och idag fick han spara speeden till upploppet, precis som vi hoppades på, förklarade Pedersen efter triumfen på 1.11,7/2 100 meter autostart och klargjorde att man nu väntar sig inbjudan till Danmarks största lopp Copenhagen Cup.

Skrällar på Solvalla
Kvällens startprestation svarade Claes Sjöström för då han lyckades lotsa Coffey till ledningen från spår 11 i voltstart. Väl där vägrade Sölve Bäcks hårding att släppa omgångens största favorit Smile Silvio in på livet i den första av omgångens två större överraskningar.
Även den andra kom på Solvalla där Robert Berghs Grant Hall krossande motståndet den tunga vägen för Rikard N Skoglund och fastställde utdelningen på V86 till 281 983 kronor.
Av övriga vinnare som krävdes för att hitta dit tränades två av Thor Borg som fick se Eirik Höitomt köra till ledningen från tillägg med Wishful Order och Tom Erik Solberg backa sig loss från ledarryggen med Nelson Bright Eagle.
Nederländaren Erwin Bot skickade upp Capitano som visade sig helt överlägsen från ledningen för Björn Goop medan Oddmund Wallviks Rittmeister Hill krigade sig till segern utvändigt i händerna på Per Oleg Midtfjeld.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-3 Björn Goop 2140/3 C 3 19.2 50
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-1 Björn Goop 2140/6 D 2 18.7 16
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-2 Peter Zadel 2140/11 C 0 18.2g 901
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-4 Peter Zadel 2100/11 C 0 g 220
2023-03-16 2023-03-16 Åby-2 Björn Goop 2160/6 C 0 18.1 83
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-3 Björn Goop 1640/5 D 0 18.0g 34
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-1 Björn Goop 2140/2 C 0 g 44ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se