J.J. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med J.J. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen J.J. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
J.J. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst J.J.


V75® avgjordes i Rättvik och dagens högt doterade lopp var Sommartravets final. Där stod den fyraårige hingsten J.J.Stitch på sta..


V75® avgjordes i Rättvik och dagens högt doterade lopp var Sommartravets final. Där stod den fyraårige hingsten J.J.Stitch på startvolten och 40 meter bakom jagade elitloppshästar som Cyber Lane och Missle Hill. Men Björn Goop körde taktiskt och drog i ett hårt tempo efter att J.J.Stitch direkt tagit hand om ledningen. Redan efter 600 meter kom Cyber Lane fram på utsidan och fick sedan vandra utvändigt om ledaren hela vägen. I rygg på Cyber Lane tassade Missle Hill och denne såg segerfarlig ut när Öran Kihlström vred ut hästen till anfall vid upploppets början, efter att Cyber Lane tidigt var slagen. Missle Hill kom farande snabbt en bit ut i banan, men J.J.Stitch kämpade tappert och vägrade ge sig från ledningen. Han höll undan till en säker seger på tiden 1.13,5/2140. Det här var fyraårige J.J.Stitch:s femte seger i sjätte starten för året. Tvåa i mål blev Missle Hill och trea Will I Am.
– Hästen hade känts bra inför loppet och ag trodde att han skulle kunna gå den här tiden. Det blev ganska så mycket som jag hade hoppats på men Johan kom fram tidigt och det var jag inte helt nöjd med. Vi inledde lite lugnare och sedan drog jag upp tempot och körde tuffare sista varvet, sa Björn Goop.
– Min häst krigade väldigt bra. Det stod och vägde men han tog fram det där lilla extra och kämpade till mållinjen. Han blev lite ensam i början på upploppet och min häst förstod inte vad han skulle göra och slog av på farten. Örjan kom med full fart och då trodde jag vi skulle förlora men min häst tog som sagt fram det där lilla extra och kämpade, fortsatte Goop.

”Bara att ta på sig dumstruten”
Femma i mål blev favoriten Cyber Lane och Johan Untersteiner var självkritisk över sin styrning efteråt.
– Jag saknade en riktig tanke med det jag gjorde. På det stora hela var det en dålig styrning. Jag sökte mig framåt och fick någon idé att Björn skulle släppa när jag kom tidigt men det var aldrig aktuellt. Jag körde min häst trött första varvet och det är bara att ta på sig dumstruten och åka hem. Jag brukade honom alldeles för mycket första varvet, sa Johan Untersteiner.

Fartfest I Ego Boys Minne – Milliondollarrhyme läcker
Ego Boys Minne, tillika Gulddivisionen, blev en fartfest där Milliondollarrhyme flög direkt till ledningen för Erik Adielsson. Men han fick ingalunda ligga ifred då en pigg Inti Boko utvändigt såg till att hålla tempot uppe. Första 500 metrarna travades efter 1.08,4 och duon varvade på 1.09,3. Nadal Broline fick ett drömlopp i andra par utvändigt och såg segerfarlig ut vid upploppets början. Det kom helt att handla om de här tre hästarna men ingen av de andra kunde hota Milliondollarrhyme. Den Fredrik B Larsson-tränade stjärnan sprintade bara ifrån de andra till en lätt seger. En imponerande insats på på tiden 1.09,5/1640a, vilket var nytt banrekord i Rättvik. Nadal Broline blev tvåa och Inti Boko höll strålande till tredjeplatsen.
– Han var enorm idag och har tidigare visat att han tål att gå i högt tempo när han håller sig lugn, sa Fredrik B Larsson som själv stod vid sidan eftersom han var avstängd. Istället var det Erik Adielsson som körde Solvalla-tränarens elitloppshäst för första gången.
– Det gick väldigt fort och Pers häst var väldigt het utvändigt. Han frontade väldigt enkelt och slappnade så jag hade förhoppning att stjäla loppet men nu blev det hårt tempo och han klarade det med bravur, sa Erik Adielsson.
– Jag är jätteglad att jag fick chansen, det räddar min dag. Det blev ju ett fantastiskt spännande lopp med hårt tempo och de tre första hästarna gjorde riktigt bra lopp. Jag hade båda skygglapparna och huvan kvar så jag tror det fanns några meter till.

En jackpotbomb briserade i inledningen
Jackpotomgången på V75 inleddes med en riktig bomb, eller rejält korsdrag i kuponghögen om man säger så. Fältets näst minst spelade häst, Miss Lovelace, slog till och vann till över 100 gånger pengarna i vinnarodds för Jenny A Björk. Hästen var spelad till 0,48 procent av insatsfördelningen och spurtade riktigt vasst över upploppet till en lätt seger. Tränar gör Romme-tränaren Christian Hansen och efter den sensationen var utgångsvärdet på V75 hela 2869 kronor.
– Det var otroligt kul. Det har gått så trögt i år och att få vinna med den minst betrodda hästen var otrolig kul, sa Jenny Björk.
– Det var en häftig känsla när man känner att man har att åka med. Jag hade faktiskt lite feeling för jag tyckte att hon var så fin på Lindesberg senast men då blev hon störd till galopp. Det är Christian och hans tjej som tränar och de har gjort ett otroligt jobb med hästen som var osäker förut.
Fjärdehandsfavoriten Eddy West och Claes Sjöström tog hem den andra avdelningen, tillika Jim Fricks Minne, genom att spurta till en lätt seger. Han var bara bäst i loppet när han gick runt konkurrenterna först i tredjespår på slutvarvet. Favoriten Van Gogh Z.S. tog tidigt hand om ledningen och fick hårt betrodda Viking Brodde på utsidan efter ett varv. Men den sistnämnda hade ingen bra dag och tröttnade helt tidigt. Van Gogh Z.S. kunde heller inte stå emot bra spurtande Eddy West som vann före likaledes bra spurtande Summit In Sight som suttit sist utvändigt och som gick med i ryggen på Eddy West. Det här var den Claes Sjöström-tränade hästens fjärde seger i årets nionde start, och den andra segern i V75.
– Hästen var tillbaka i hundraprocentig form och har visat bra kapacitet tidigare så det var trevlig, sa Claes Sjöström.

Första segern på snart två år
Järvinn S.K. hade inte vunnit lopp sedan oktober 2019. Men nu var det dags i kallblodsloppet V75-4. Detta efter en pangstart direkt till ledningen från springspåret och sedan fick Öran Kihlström styra och ställa som han ville i ledningen. Han fick Bellfaks på utsidan varvet kvar och den sistnämnde höll farten bra till andraplatsen men kunde inte hota Järvinn S.K. som vann med krafter kvar. Hästen tränas av Stian Eilefsen.

Skygglappar gjorde susen
Robert Bergh hade utrustat Condior med skygglappar och det borde verkligen susen. Hästen öppnade blixtsnabbt från innerspåret och höll enkelt ut de andra startsnabba konkurrenterna som provade. Condior gled sedan enkelt undan över upploppet och vann med krafter kvar. Robert Bergh satt stilla och tittade sig omkring och såg till att Giordano Soa inte skulle få luckan i tid från rygg på ledaren.
Björn Goop tog en dubbelseger på V75 när han avslutade med egentränade Frodo S. som tog sin andra raka fullträff när han ledde runt om. Frodo S. var aldrig hotad någon gång och drog i ett hårt tempo till en överlägsen seger.
Sju rätt på V75 gav 722 885 kronor. Sex rätt betalade 544 kronor och fem rätt gav 45 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Uttagningsloppet vann han med gäspning från ledningen. I finalen blev det tuffare. Önas Prince fick nöja sig med positionen utvändigt ..


Uttagningsloppet vann han med gäspning från ledningen. I finalen blev det tuffare. Önas Prince fick nöja sig med positionen utvändigt om ledaren, med de andra försöksvinnarna Hell Bent For Am och Rome Pays Off i ledningen respektive andra par utvändigt. Det spelade ingen roll. I slutkurvan satte Önas Prince tänderna i ledaren och när Rome Pays Off gick till full attack ökade Önas Prince bara farten och sprintade undan till seger på snabba 1.09,8 över 1 609 meter med autostart.
- Jag var inte ens nära att ta ledningen och fick sätta mig nöjd på utsidan. Det klart att jag hade kunnat gå ner i rygg men då hade jag gett upp loppet. Jag litade på min häst och visste att han har knallform, han har hållit på att spränga selen här i dag, och därför tålde ett tufft upplägg. Visst är det mycket längre väg att springa i andraspår men jag vet att jag har en bra häst och det kändes fruktansvärt fint in i sista sväng, när jag började smacka lite på honom kopplade han greppet på en gång, sa Per Nordström.
Rome Pays Off gjorde också en hedervärd insats men fick precis som i Konungens Pokal för två månader sedan nöja sig med andraplatsen bakom Önas Prince.
- Jag vet hur bra Roberts häst är och kände flåset i nacken, men då trampade jag bara på gaspedalen och min bara ökade och gick undan på ett jättebra sätt. Vi har en fantastisk häst!
Sköter Önas Prince gör Per Nordströms fru Emma.
- Herregud! Hur kunde han klara det där? Helt grymt! segerbubblade hon.
- När jag var liten åkte jag till Sprintermästaren med mormor och morfar varje sommar. Att jag nu står här med en häst som har vunnit är obeskrivligt. Jag tror att mormor och morfar tittar ner från himlen och klappar lite i händerna åt oss, och pappa också.
Segern var Önas Prince åttonde raka fullträff och den belönades med 1,1 miljoner kronor. Totalt har den fyraårige hingsten vunnit 15 av 20 lopp och tjänat 4,2 miljoner kronor. Äger gör Per Nordström tillsammans med Peter Hansson och Richard Nilsson, som var i upplösningstillstånd efter målgång.
- Det är sjukt! Det är sinnes! Det här är det största. Det var ju kört när Erik fick bricka ett med Hell Bent For Am, men fy fan, det är helt fantastiskt! 

Bergh tog sin första seger i Stosprintern
Trots att Robert Bergh fick nöja sig med andraplatsen i kvällens huvudnummer kunde han lämna Halmstadtravet med ett stort segerleende på läpparna. I de fyraåriga stonas uppgörelse Stosprintern var hans Fifty Cent Piece lika överlägsen som Önas Prince var i grabbarnas lopp. Varvet från mål hade Bergh bytt andra par utvändigt mot positionen som första häst i andraspår och därifrån dundrade Fifty Cent Piece undan till imponerande triumf på banrekordet 1.10,4.
- Hon kändes fantastisk i dag. Det var ett enormt tempo i ledningen men när jag bytte här varvet kvar var jag ändå nöjd med situationen. Man kan lite på att hon gör allt hon kan och när jag sa åt henne lite i sista svängen ryckte det till direkt i henne, sa Robert Bergh efter karriärens första seger i Stosprintern.
Det var Fifty Cent Pieces andra stora seger i år, i maj vann hon Drottningens Pokal, och den här gången uppgick belöningen till 700 000 kronor.
- Jag visste inte riktigt var jag hade henne runt Drottningens och ser nog mer utveckling i henne nu. Det loppet var också tufft som tusan men den här pondusen hon börjar äga nu är otroligt tacksam. Hon tror stenhårt på vad hon håller på med.

Banrekord och stor dramatik i långloppet
V75-omgången innehöll ett högklassigt långlopp över tre varv och det blev en rafflande historia från start till mål. Inledningsvis fick Robert Bergh ge sig i spetskörningen mot M.T.Oscar och Ken Ecce, men sedan Zarenne Fas avancerat från dubbla tillägg och tagit över taktpinnen två varv från mål kastade Robert Bergh på nytt loss Reddington i ett försök att nå ledningen. Efter utdragen körning gick Bergh ner i ledarryggen vilken gav M.T.Oscar tredje par invändigt, och favoritspelade Wild Love positionen som första häst i andraspår. Därifrån sågs hon aldrig med chans men M.T.Oscar hade trots den hårda körningen krafter kvar och via en stark avslutning krigade han ner en mycket tapper Zarenne Fas över upploppet. Men dramatiken var inte över för det. Resultatet dröjde och när domarna studerat löpningsfilmen en god stund utropades att M.T.Oscar diskvalificerats för trängning.
- Det klart att jag är besviken men det var för tight och domarna såg nog rätt. Man får ta en chans ibland och Uhrberg hade jagat på sin häst länge utvändigt om mig och jag tänkte att jag skulle hinna ut, men det var för trångt, sa Ken Ecce, vars häst ändå ska ha toppbetyg.
Det ska även Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas ha. Segertiden 1.14,0 är nytt banrekord.
- Jag fick positionen utvändigt om ledaren men där ville jag inte sitta i två varv och när det gick ganska sakta så gjorde jag ett försök och det gick. Men det blev utdraget när Bergh kom igen och då kändes det som att det skulle bli tufft, men jag hade ingen tanke på att släppa när vi kommit till ledningen så pass tidigt. Sedan var hästen kanonbra. Det är en topphäst och det visade han i dag, sa segerkusken Magnus A Djuse.

Kaos i amatörloppet
Gert Allercrantz Minneslopp blev också en högdramatiskt och även läskig historia. Under slutvarvet krokade ett par ekipage ihop och två kuskar åkte i backen. I högtalarna utropades att det var lösa hästar på banan men någon signal för att loppet var avbrutet ljöd inte. Efter målgång var förvirringen total. Var ettan i mål vinnaren eller var loppet avblåst? Efter lång tystnad kungjordes att resultatet var giltigt.
- Vi har stöd i reglementet att giltigförklara loppet om inte resultatet påtagligt ändras och efter mycket diskussioner och att vi tittat på det fram och tillbaka var det det beslutet vi fattade, kommenterade riksdomaren Dick Sjöberg.
Samtliga hästar och kuskar som var inblandade i incidenten kom undan med blotta förskräckelsen och ingen skugga ska falla över Alessandro Gocciadoro-tränade vinnaren Apocalypto. Han fick lägga mycket krut för att komma till ledningen men hade ändå styrkan att hålla undan till solklar seger på 1.11,7 över 1 640 meter med bilstart.
- Jag uppfattade ingenting. Det var först över mål som jag hörde att det var lösa hästar men under loppet hörde jag ingenting, sa segerkusken Andreas Lövdal.
- Det gick fort och hästen var jättefin. Jag visste att han var bra och nu fick han löpa på i sitt eget tempo.

Dubbeljackpot på lördag
Försöken till sprintermästaren utgjorde tre avdelningar inom V75 och dessa vanns av favoritspelade trion Önas Prince, Rome Pays Off och Hell Bent For Am, där den sistnämnde tränas av Sabine Kagebrant. Även i den avslutande avdelningen blev det favoritseger genom Björn Goops J.J.Stitch och det gjorde att sjurättsutdelningen på V75 stannade på 250 kronor. Både sexrättspotten och femrättspotten frös inne, totalt 10,2 miljoner kronor, och läggs till sjurättspotten när travfesten i halmstad fortsätter med nya V75-tävlingar på lördag.

Ola Johansson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så b..


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så bara till att få iväg Napoleon Cash felfritt. Dryga varvet före mål valde Jepson att avancera fram utvändigt om ledande favoriten J.J.Stitch. I sista sväng fick Napoleon Cash vila lite i rygg innan han satte tänderna i ledaren på upploppet. Fyraåringen lekte sig till segern och han kan bli en attraktion i årgångsloppen framöver.
- Det är svårt att säga hur långt han kan räcka mot dom bästa. Han har ett fint kunnande och kommer att tjäna fina pengar, sade Andreas Lövdal.
En rejäl insats svarade även Alessandro Gocciadoro-tränade Apocalypto för tillsammans med Mika Forss. Trots en resa utvändigt ledaren i högt tempo klev Apocalypto bara ifrån sina motståndare in på upploppet.

Ingen hittade sju rätt
Omgången avslutade med tre skrällar och till slut var det ingen som hittade alla sju vinnare vilket betyder att det blir jackpot på Axevalla som arrangerar Grand Slam den 6 juni.
Största skrällen bjöd 74-årige Gunnar Kylén på med sin egentränade Mine Lotta. De mest betrodda konkurrenterna galopperade bort sig och lämnade vägen fri för Mine Lotta.
Carl Philip Lindblom vansläktas inte. Sonen till Carl-Erik Lindblom satt bakom Tonique, tränad av farbror Åke Lindblom, som fick ett fint lopp i draget och över upploppet var ledande favoriten Myse D'erpion mör i ledningen på den regntunga banan och var utan svar.
Överraskade gjorde också Ulf Ohlsson tillsammans med Valley Brodde som vann trots galopp 700 meter före mål. Upploppet var segt för många och Valley Brodde kom ikapp och hann få nosen först. Valley Brodde tränas av Daniel Redén som fick med sig ytterligare en seger. D.Day Zet tog ledningen i Grand Slam-inledningen och vann säkert.
Ingen utdelning på sju rätt, sex rätt betalar 22 726 kronor och fem rätt 1 103 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Det var en lättad och glad Pasi Aikio som begav sig till vinnarcirkeln sedan han fått se sin derbyvinnare Who’s Who lösa årsdebuten ..


Det var en lättad och glad Pasi Aikio som begav sig till vinnarcirkeln sedan han fått se sin derbyvinnare Who’s Who lösa årsdebuten på bästa sätt på Solvalla.
I andra ringhörnan fanns på förhand Drottningpokalsvinnaren Dibaba, men då denna tog till startgalopp utvecklade det hela sig till en joggingtur.
En joggingtur som verkade glädja alla inblandade.
- Han har jobbat riktigt bra i vinter, mycket tung träning och tagit det bra. Hästen såg riktigt fin ut, det var härligt. Det stora målet för året är givetvis Jubileumspokalen, men det är många lopp innan dess. Det är skönt att ha det här avklarat, sade Aikio medan körande Kihlström tog till ännu större superlativer.
- Han var väldigt spänstig, mjuk och fin, pigg och glad. Han kan inte kännas finare.

Favoritparad gav dubbeljackpot
Samma duo låg även bakom V86-omgångens mest imponerande vinnare. Fyraårige Alone som tvingades trava i tredjespår fram utvändigt ledaren i hårt tempo, men kunde ändå avfärda konkurrenterna på prydliga 1.11,5/1 640 meter autostart.
Temat starka favoriter höll sig kvällen igenom och Sandsjöns Enzo, Alegra B. och Alonso Caesar tog alla samma utvändiga väg till vinnarcirkeln.
J.J., Captain Simcoe och Crown Prince W.W. höll undan från ledningen medan New Steel krönte omgången genom att spurta hem ett överpacat lopp och fastställa V86-utdelningen till futtiga 417 kronor.
En motvikt mot årets många miljonutdelningar som innebär att över åtta miljoner kronor flyttas över som jackpot till kommande onsdag då Solvalla lämnar över V86-rodret till Örebro som arrangerar tävlingarna ihop med Åby.

Obesegrad till miljonloppet
Även Jägersropubliken bjöds på en sportslig godbit i det sista uttagningsloppet till Breeders Course där Upset Face lunkade undan till femte raka segern i händerna på Lutfi Kolgjini.
Därmed är hästen kvalificerad till att köra om förstapriset på en miljon kronor i finalen tillika Treåringseliten på Solvalla under elitloppssöndagen.
- Jag hade tänkt köra lite tuffare med honom idag eftersom det är dags att han hittar en växel till i sin utveckling. Det gäller att ha lite mer tempo i kroppen om vi ska ut och möta de bästa. Men den här hästen backar inte för många i kullen, sade Kolgjini som mätte ut segertiden till 1.13,2/1 640 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två ..


Axevalla kör uttagningsloppen på fredag kväll och de två bästa i varje försök är klara för finalen. De två hetaste hästarna på förhand är fjolårets Oaks-vinnare Darling Mearas, samt Cash Crowe som vann Drottning Silvias Pokal i år. Darling Mearas startar från spår två i sitt uttagningslopp och Cash Crowe har spår tre i sitt försök.
Förstaprisen i loppen är 50 000 kronor och de ingår i V64-spelet på fredag.

Uttagning 1, 2640 auto
1 Schatzi Fayline – Kim Eriksson
2 Mellby Estella – Ulf Ohlsson
3 Cash Crowe – Johnny Takter
4 Unstirred Drink – Erik Adielsson
5 New Flame – Per Linderoth
6 Amalia Cash – Örjan Kihlström
7 Dealwithakiss – Johan Untersteiner
8 Mamasan – Björn Goop
9 Lucky Babe – Lasse Punkari
10 Like A Star – Adrian Kolgjini
11 Firstlady Michelle – Sören Boel
12 Nightlight M.L. – Magnus S Karlsson

Uttagning 2, 2640 auto
1 Flight Plan – Robert Bergh
2 Zoom Zoom – Ulf Ohlsson
3 Xperia Knick – Johan Untersteiner
4 Rhyme Broline – Erik Adielsson
5 Milady Amok – Jorma Kontio
6 Perfect Beauty – Nicklas Westerholm
7 Julia af Solnäs – Peter Untersteiner
8 J.A. Connie Bell – Kim Eriksson
9 Undine – Örjan Kihlström
10 Fantasy River – Johnny Takter
11 Come And Dream – Christoffer Eriksson
12 Flo Jo Keeper – Björn Goop

Uttagning 3, 2640 auto
1 Gorgeous Boko – Mika Forss
2 Darling Mearas – Stefan Persson
3 Maremma Sock – Thomas Dalborg
4 Irish Cream Zon – Carl Johan Jepson
5 Julia Pellini – Thomas Uhrberg
6 Dragondamour Sisu – Jorma Kontio
7 Dream Lane – Erik Adielsson
8 Grace Boko – Ulf Ohlsson
9 Global Tendency – Peter Untersteiner
10 Northern Trick – Johan Untersteiner
11 Star Treatment – Örjan Kihlström
12 Zahara Goj – Björn Goop

Uttagning 4, 2640 auto
1 They Don’t Know – Torbjörn Jansson
2 Mellby Exotic – Örjan Kihlström
3 Global Tess – Jonas Moberg
4 Luck is Back – Stefan Persson
5 Comewithaflash – Mika Forss
6 Impala Zon – Erik Adielsson
7 D’Laina – Claes Sjöström
8 Razzamatazz Face – Adrian Kolgjini
9 Genta – Björn Goop
10 Lady Zappa – Ulf Ohlsosn
11 J.J. – Carlos Sjöström
12 Unrestricted – Johan Untersteiner

Uttagning 5, 2640 auto
1 Bugatti Brick – Jorma Kontio
2 O.M. Dont Cry – Björn Goop
3 Mulligan – Thomas Uhrberg
4 Cikoria Frazer – Tobias J Gustafsson
5 Unique Juni – Johnny Takter
6 Domestic Ås – André Eklundh
7 Dame of Mearas – Johan Untersteiner
8 Unreturned Love – Örjan Kihlström
9 Bravivivicimo – Erik Adielsson
10 Nikki Celeber – Per Linderoth
11 Devon Am – Oskar J Andersson
12 Pressure Regulated – Ulf Ohlsson

Uttagning 6, 2640 auto
1 Emelie Hall – Johnny Takter
2 Tour Knight – Johan Untersteiner
3 Inga in Heaven – Örjan Kihlström
4 Uncertain Age – Christoffer Eriksson
5 Alandias da Vinci – Björn Goop
6 Eva I.H. – Mika Forss
7 Mellby Elegant – Robert Bergh
8 Hashtag One – Kim Eriksson
9 Vegas Am – Johan Untersteiner
10 Ubangi – André Eklundh
11 Rani Face – Adrian Kolgjini
12 Ultra Bright – Fredrik Persson

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Carlos Söderström 2140/4 D 0 19.3 172
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Carlos Söderström 2140/12 B 0 19.1g 46
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 Carlos Söderström 2140/5 D 0 16.8g 290
2017-12-01 2017-12-01 Åby-1 Carlos Söderström 2140/8 B 3 15.7 47
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-1 Carlos Söderström 2160/13 B 2 16.3 50
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-3 Carlos Söderström 2160/5 B str
2017-09-21 2017-09-21 Åby-9 Carlos Söderström 1640/4 C 6 13.7 67
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Carlos Söderström 2640/3 B 1 15.3 20
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Carlos Söderström 2140/12 A 0 g 27
2017-08-11 2017-08-11 Åby-2 Carlos Söderström 2140/13 A 4 15.2 26
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-5 Carlos Söderström 2140/7 B 6 14.8 265
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-7 Carlos Söderström 2640/11 C 5 15.4 362
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Carlos Söderström 2640/12 B 3 16.1 86
2017-06-08 2017-06-08 Åby-5 Carlos Söderström 2160/10 B 1 15.2g 21
2017-06-01 2017-06-01 Åby-3 Carlos Söderström 2140/1 B 2 15.0 44
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Carlos Söderström 2140/2 C 2 14.5 67
2017-04-19 2017-04-19 Åby-3 Carlos Söderström 2140/12 C 4 16.0 107
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Carlos Söderström 2140/3 C 4 17.0 281
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Carlos Söderström 2140/1 B 3 17.6 230
2017-02-16 2017-02-16 Åby-1 Carlos Söderström 2160/5 B 3 18.2g 225
2017-02-02 2017-02-02 Åby-1 Carlos Söderström 2160/4 B 6 18.8 200
2017-01-25 2017-01-25 Åby-1 Carlos Söderström 2640/3 D 0 18.0 191
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-1 Carlos Söderström 2140/2 C 0 19.9g 193
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Carlos Söderström 2640/2 A 4 15.8 36
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-4 Carlos Söderström 2160/10 A 4 15.4g 49
2018-11-15 2018-11-15 Åby-5 Carlos Söderström 2160/11 A 1 13.8 43
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-7 Carlos Söderström 2140/15 A 5 14.2 210
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Carlos Söderström 2140/8 B 3 13.1 135
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Carlos Söderström 2660/7 A 5 15.4g 105
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-1 Carlos Söderström 2640/8 C 4 15.6 89
2018-09-06 2018-09-06 Åby-3 Carlos Söderström 2140/3 C 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Carlos Söderström 2640/8 D 5 14.1 77
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-4 Carlos Söderström 2640/2 B 1 16.7g 51
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-4 Carlos Söderström 2160/7 A 4 15.8g 39
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-8 Carlos Söderström 2660/12 A 6 15.5 136
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Thomas Dalborg 2140/9 B 0 14.4 124
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-7 Carlos Söderström 2140/12 A 4 14.0 118
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 2160/4 A 2 14.1 32
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Carlos Söderström 2640/12 D 3 15.5 175
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-6 Carlos Söderström 2140/3 D 3 15.7 67
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Carlos Söderström 2160/9 D 0 16.2 201
2018-02-03 2018-02-03 Åby-2 Carlos Söderström 2640/7 C 3 16.3 62
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-4 Carlos Söderström 2660/11 B 2 18.6g 65
2018-01-04 2018-01-04 Åby-5 Carlos Söderström 2140/12 C 3 16.0 174
2019-12-07 2019-12-07 Vincennes-6 D Thomain 2100/14 B 0 216
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Carlos Söderström 3160/9 B 0 15.6 75
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-6 Carlos Söderström 2160/12 A 5 13.9 190
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Carlos Söderström 2640/2 A 4 15.2 20
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-9 Carlos Söderström 2140/7 A 1 13.1 51
2019-09-07 2019-09-07 Åby-4 Christoffer Eriksson 2640/1 B 1 13.8 16
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-5 Carlos Söderström 2640/12 D 4 14.3g 673
2019-08-20 2019-08-20 Åby-1 Carlos Söderström 2640/10 B str
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Carlos Söderström 2140/11 C 5 12.7 241
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-7 Carlos Söderström 3160/5 B 2 15.9 40
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Carlos Söderström 2140/11 A 3 13.1 109
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-10 Carlos Söderström 2140/15 A 7 14.7g 42
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Carlos Söderström 2140/9 B 1 12.9 34
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-7 Carlos Söderström 2140/10 A 6 14.7g 43
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-7 Carlos Söderström 2640/4 B 1 13.7 39
2019-05-02 2019-05-02 Åby-4 Carlos Söderström 2660/3 C 1 14.6 85
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-8 Carlos Söderström 2140/8 A 0 13.9 220
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-10 Carlos Söderström 3180/5 C 0 16.9 218
2020-11-19 2020-11-19 Åby-10 Carlos Söderström 2180/9 B 8 15.8g 128
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Carlos Söderström 2140/5 B 0 15.2 38
2020-10-15 2020-10-15 Åby-8 Carlos Söderström 2180/10 A 8 15.0 39
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-9 Carlos Söderström 2680/12 B 0 15.9g 149
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-9 Carlos Söderström 2140/8 C 6 13.6 265
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-4 Carlos Söderström 2160/3 C 0 15.4g 48
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-1 Carlos Söderström 2140/10 C 2 14.0 89
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Carlos Söderström 2140/3 C 0 13.1 49
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Carlos Söderström 2160/11 C 0 14.5g 194
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 Carlos Söderström 2140/9 A 6 14.3 36
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Carlos Söderström 2140/6 B 1 12.9 44
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-7 Carlos Söderström 2640/5 B 4 16.2g 66



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se