J.H.Mannerheim travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med J.H.Mannerheim travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen J.H.Mannerheim har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
J.H.Mannerheim har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst J.H.Mannerheim


Hagmyren körde V64® på fredagskvällen kryddad med en jackpot och omgången bjöd inte på några större överras..


Hagmyren körde V64® på fredagskvällen kryddad med en jackpot och omgången bjöd inte på några större överraskningar och ingen utdelning på fyra rätt vilket gör att det blir jackpot i Halmstad på måndag.
100 000 kronor stod på spel i Roger N Olssons Minne och segern gick till Tekno Viking och Mats E Djuse som inte gav sina konkurrenter en chans. Tekno Viking drog i ett tufft tempo och vann säkert före en starkt avslutade Mo Sjur.
Mera Mats E Djuse blev det i Mack Clowns Minne. William Erikssons Lawmaker svarade för en mäktig prestation. Djuse laddade för ledningen och tog emot J.H.Mannerheim och första 500 meterna travades på snabba 1.07,5. Lawmaker fortsatte i ett bra tempo och vann säkert före tappra duon J.H.Mannerheim och Global Adventure.
Imponerade gjorde också Steinfaks som vann Lassas Lavins Minne för andra året i rad. Tom Erik Solberg körde fram utvändigt om Våler Nikolai som blev ett enkelt byte på upploppet.
Sex rätt gav 3 601 kronor, fem rätt 36 kronor och ingen utdelning på fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det blev en fin kväll på Solvalla på onsdagen – om man med det menar sporten.För regnet öste ner.När tävlingarna drog..


Det blev en fin kväll på Solvalla på onsdagen – om man med det menar sporten.
För regnet öste ner.
När tävlingarna drog i gång hade det regnat i ett dygn i Stockholmsområdet vilket sinkade flera av hästarna.
Med 300 000 kronor till vinnarna i samtliga V86-lopp var många årgångstoppar i farten i Margaretas Tidiga Unghästserie.
En som normalt brukar ha det svårt med tunga banor är Daniel Redéns Mister Herkules. Nu kunde Örjan Kihlström sitta och finåka i ledningen med fyraåringen som bland annat vann Breeders Crown förra året och tjänade över två miljoner kronor.
Daniel Redén visste inte var hästen stod formmässigt och var riktigt nöjd.
- Han spelade med öronen så där som han kan göra då han är på bra humör. Det såg jättebra ut. Vi kanske prickade formen ett lopp för sent med honom men så blir det ibland, sade Solvallatränaren syftande på att Mister Hercules inte lyckades kvala in till Kungapokalen.
Nu blev det en snabb revansch.
- Nu fick vi vinna ett Margareta-lopp i stället och det är jättestort. Det är hästar vi håller på med och det är svårt att planera så långt i förväg. Men det är klart att man skulle vilja att han är med bland de tolv i derbyt i höst, sade Daniel Redén.

Snygg svepning av Carl
I ”Margareta-loppet” för de treåriga hingstarna och valackerna fanns det bara en häst på banan. Mattias Djuse-tränade Carl Halbak inledde från spåret längst ut på vingen och backades ner direkt av Örjan Kihlström.
Jorma Kontio var favorit i loppet med Daven Port men trots att favoriten fick bestämma tempot växlade Carl Halbak enkelt fältet via tredjespår i den sista kurvan.
En riktigt snygg insats av hästen som ägs av Kulturinvest i Sverige (Stockholm).
I loppet för treåriga ston var det mycket jämnt spelat.
En av de mer betrodda, Breeze med Claes Sjöström, kunde ta hem segern efter en imponerande långspurt.
Global Countess övertog ledningen och kunde dämpa tempot till 15,6 första varvet. 800 meter från mål kastade Claes Sjöström loss från andra utvändigt med Breeze och blåste till ledningen 500 meter från mål.
Breeze kunde sedan hålla undan till en säker seger på 1.15,4 över 2140 meter auto.
Omgångens enda skräll kom i loppet för fyraåriga ston. Loppet toppades av Globalizer och Stefan Persson. Jerry Riordan i Halmstad tränar och hästen ägs av Tord Olsson i Malmö som alltså kunde inkassera 300 000 kronor.D

Widde vann med en "mil"
Solen sken i Sundsvall där resterande fyra lopp avgjordes på V86.
Jörgen Westholms kallblodige segerstaplare L.Q.Widde (V86-5) var stor favorit och hela omgångens mest spelade häst. Från sitt springspår på 20 meters tillägg kunde han ta över ledningen redan in i första sväng.
I sista sväng var det 50-60 meter ner till andra häst och publiken som följde loppen på ATG live eller i TV12 blev vittnen till att kameramannen fick zooma ut ordentligt för att få med både L.Q.Widde och övriga fältet i bild.
- Det är en opolerad herre som inte riktigt vill lyssna på kusken. De gånger jag inte orkar hålla i honom kan det gå riktigt fort, sa Jörgen Westholm innan tävlingarna.

Nära olycka
Riktigt oroligt blev det i ungdomsloppet för unga kuskar. En galopperande häst togs ner på säkerhetsspåret invändigt och hetsade upp sig så till den grad att de tävlande hästarna höll på att bli påkörda flera gånger under loppet.
Texas Killer Zenz galopperade med övriga fältet på innerplan hela loppet och kusken Melinda Renman kämpade förgäves med att få stopp på honom. Allt slutade bra men det var mycket nära att en olycka hade inträffat. 
Silver Bullit och William Ekberg vann loppet.
Daniel Wäjersten pep till ledningen från spår fyra bakom bilen och stannade där loppet ut med J.H.Mannerheim. Andra raka för åttaåringen som signalerar toppform.
Sandra Eriksson från Boden var överlägsen i ett sprinterlopp med formdjuret Swagger som lär dyka upp i V75 inom kort.
Åtta rätt på V86 gav 12 858 kronor, sju rätt 96 kronor medan sexorna inte gav någon utdelning och miljonerna därifrån går vidare som en jackpot.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 lockar den här veckan med jackpot och blir man ensam om åtta rätt säger prognosen att belöningen uppgår till 18 miljoner kro..


V86 lockar den här veckan med jackpot och blir man ensam om åtta rätt säger prognosen att belöningen uppgår till 18 miljoner kronor. Omgången delas mellan Solvalla och Bergsåker och det är hemma i Sundsvall som Daniel Wäjersten startar sina hästar. Först ut är J.H.Mannerheim (V86-1), som så sent som i torsdags spurtade till seger på Umåker.
- Det kändes som att formen verkligen satt där. Han var så där lagom laddad och verkligen på tårna hela dagen där uppe. Vi hade tränat på lite tuffare och det var ett sådant kvitto man vill ha då. Vi gjorde så i fjol också och det är en tacksam häst som tål att träna mycket och blir bättre av det, säger Wäjersten.
Han sitter som vanligt själv i sulkyn när hästen nu startar med spår fyra bakom bilen.
- Det är liknande motstånd den här gången. Jag har inte satt mig in i loppet än taktiskt sett, men han kommer säkert göra en liknande prestation som han gjorde i torsdags, även om det är täta starter.

”Ligger lite lågt”
Global At Work (V86-7) visade också fin form när hon för en vecka sedan dundrade till ledningen från andra par utvändigt på den sista bortre långsidan och därefter gick undan till överlägsen seger.
- Hon var jättebra. Jag var lite orolig när hon skulle få gå bakifrån men det löste hon ju galant. Det var kanske lite skönt för henne att slippa vara med i körningen eftersom hon är så väldigt startsnabb, säger Daniel Wäjersten.
Den här gången är motståndet tuffare och dessutom drog Global At Work spår åtta bakom startbilen.
- Vi hamnade långt ute på vingen och hon står lite hårt inne i loppet också, så jag ligger lite lågt med tanke på det. Nu blir det skor bak för att spara fötterna lite grann och så kanske vi gör någon korrigering på huvudlaget. Det kanske blir norskt eller helstängt. Vi får se lite hur det känns på tävlingsdagen.

Ola Johansson, Kanal 75


Storfavoriten Selmer I.H. föll tungt i den inledande dagens dubbel-avdelningen. Björn Karlsson ersatte Samu Sundqvist i sulkyn eftersom den sistnä..


Storfavoriten Selmer I.H. föll tungt i den inledande dagens dubbel-avdelningen. Björn Karlsson ersatte Samu Sundqvist i sulkyn eftersom den sistnämnde ligger på sjukhus. Det blev en rivig inledning på loppet där Magnus Djuse bakom Noble Superb kastade loss och körde stenhårt för ledningen mot invändige Selmer I.H. Det gick rasande fort ut på den första långsidan när de båda duellerade och strax efter att Selmer I.H. avgjort spetsstriden rullade storfavoriten över i galopp. Han blev diskvalificerad och då första varvet travades efter snabba 1.12,4 satt Daniel Wäjersten i kön och mös med sin J.H.Mannerheim. I slutsvängen kastade Wäjersten loss och han såg segersäker ut när han bara satt och åkte ute i tredjespår. J.H.Mannerheim avgjorde lekande lätt över upploppet och var smått överlägsen på tiden 1.12,8/2140a.
– Han har tränat på lite tuffare och var snäppet vassare idag. Sedan blev det bra när det blev en tuff körning där framme. Det kändes nästan som att det var onödigt att jag ryckte tussarna och norskan på honom, sa Daniel Wäjerstan.
Bergsåkerstränaren åkte sedan ut i loppet efter och vann med Syoss. Efter en fin utvändig ryggresa avgjorde även han hur enkelt som helst över upploppet och var smått överlägsen.
– Han hade fått en semester i december och januari och varit ur träning och bara haft det bra. Sedan har han tränat på i februari och mars. När han är så här fräsch och fin i benen är han bra. Vi lärde oss lite av fjolårssäsongen när han blev lite sliten och får ha en annan taktik när det gäller matchningen, sa Wäjersten.

Dubbelseger även för Djuse
Även Magnus A Djuse tog en dubbelseger på V64 och han inledde med att vinna med Just Celebration, som tränas av Sören Lennartsson. Djuse serverade hästen en perfekt resa i rygg på ledande B.W.T.Devl och när luckan kom vid upploppets början avgjorde Just Celebration enkelt.
Omgångens megafavorit Airborne hade inga problem att infria förväntningarna. Den Oscar Berglund-tränade hästen fick tidigt överta ledningen och stegade undan busenkelt för Magnus A Djuse.

Michael Carlsson, Kanal 75


GS75-6 blev dagens sportsliga höjdpunkt och det var ett snabblopp i högsta klassen där Selmer I.H. och J.H.Mannerheim delade favoritskapet.Och tv..


GS75-6 blev dagens sportsliga höjdpunkt och det var ett snabblopp i högsta klassen där Selmer I.H. och J.H.Mannerheim delade favoritskapet.
Och tv-publiken bjöds på en härlig duell.
J.H.Mannerheim tog väntat hand om ledningen tillsammans med Daniel Wäjersten och lika väntat valde Sami Sundqvist positionen utvändigt ledaren med Selmer I.H.
Selmer I.H. såg till att hålla tempot uppe och sjuåringen såg urstark ut hela vägen, över upploppet klev han bara ifrån till en lika säker som imponerande seger. Segertiden blev utmärkta 1.11,3 över distansen 1640 meter autostart.

Nelly Melanders första seger i sulkyn
Wilmer Gel var också urstark i GS75-1 och trots ett lopp utvändigt ledaren Mr Sånna klev favoriten enkelt ifrån in på upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson. Micael Ågren tränar vinnaren.
Favoritseger blev det även i GS75-2 där Keep Calm Boko som enkelt tog hand om täten och sedan sträckte på sig vad som behövdes till slut när Kaitlin Way Scott utmanade. I segersulkyn satt tränaren Robert Dunder.
Robert Dunder kunde även räkna in en tränarseger i GS75-3 där Nelly Melander ledde varje meter av ungdomsloppet med favoriten Even’s Good Girl. Segern var 20-åriga Nelly Melanders första i karriären.

Två skrällar
I GS75-4 svarade Stefan Edin för en snygg styrning och när luckan kom från rygg ledaren 250 kvar avgjorde 48-oddsaren Bara Snygg mycket enkelt.
- Hon är så häftig, hon är så snabb och så speedig, hon har bara skallen emot sig när det inte går vägen. Hon är definitivt mer än bara snygg, sa en sprudlande glad tränare Ann-Sofie Ivarsson.
I GS75-5 blev det också en skräll sedan elvaoddsaren Bottnas Hunter serverats de rätta ryggarna av Mats E Djuse. 300 meter från mål tackade Bottnas Hunter för draghjälpen och spurtade vasst till vinst före tappre She's My Heaven. Daniel Wäjersten slutade oplacerad med favoriten A Whispering Angel men kunde trösta sig med att han även tränar vinnaren.
Dagens mest dramatiska avslutning bjöds på i GS75-7 där årsdebuterande favoriten Leave Your Sox On fångade in Flight Deck i sista steget. Mika Forss satt bakom vinnaren som tränas av Petri Salmela.
Sju rätt på GS75 gav 19 673 kronor, sex rätt 83 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stjärntravaren Selmer I.H. (GS75-6) kommer bära ett blytungt favoritskap när han på söndag gör den tre mil långa resan fr&a..


Stjärntravaren Selmer I.H. (GS75-6) kommer bära ett blytungt favoritskap när han på söndag gör den tre mil långa resan från byn Ratu till travbanan i Umeå. Och inte undra på det. Hästen, som slog igenom redan som unghäst, utvecklas fortfarande och som sjuåring tycks han vara bättre än någon gång tidigare.
- Han är under ständig utveckling och oavsett prestation han gör i loppen är han aldrig trött, säger Anna Eidegren Beijar, hästskötare och talesperson för Stall Ratu.
Den forne Breeders’ Crown-vinnaren tog karriärens första seger i Svenska Travligans gulddivision i december och senast var han mycket tapper tvåa efter ett tungt lopp utvändigt om ledaren.
- Han är så duktig varenda gång så man kan knappt tro att det är sant. Senast var han hur bra som helst men hade inte en chans att växla tempo när J.H.Mannerheim kom där på utsidan den sista biten efter ett smyglopp.
Den här gången är distansen ovan. Selmer I.H. har startat över 1 640 meter tre gånger tidigare och det har resulterat i en seger, en tredjeplats och en galopp.
- Jag håller honom kanske lite bättre på medeldistans och 2 600 meter, men han gör alltid bra lopp och han har ett bra spår, så det blir nog bra.

Tillbaka efter semester
I.H. står för Ingemar Hultqvist, mannen bakom Stall Ratu. Han är ansvarig tränare för hästarna och även ägare och uppfödare till Selmer I.H:s lillasyster My Way I.H. (GS75-2). Den senare ska nu göra comeback efter ett årslångt tävlingsuppehåll.
- Hon hade problem med halsen och blev opererad. Sedan gjorde hon några starter men fungerade inte riktigt och uppträdde väldigt nervöst. Så vi bestämde att hon skulle gå till avel och hon var nere på Brodda (Stuteri). Men hon blev inte dräktig så hon fick komma hem igen och vi tränade igång lite försiktigt. Nu är hon lugn och fin och andas bra, så det var bra med semester för henne, säger Anna Eidegren Beijar och skrattar.
När My Way I.H. nu är tillbaka på tävlingsbanan startar hon med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 140 meter.
- Om hon funkar även i tävlingssammanhang får vi se men än så länge känns allt positivt. Hon ska smygas igång så att vi ser att allt funkar. Voltstart kanske kan bli lite snurrigt för henne men förhoppningsvis går hon iväg felfritt och kan smyga med.

”Aldrig sprungit sig trött”
Dante Godiva
(GS75-1) har inte heller tävlat på ett tag. Han inledde karriären strålande och hade vunnit 9 av 17 lopp när det i höstas gick grus i maskineriet. Efter tre misslyckade lopp fick han gå till vintervila.
- Han fick det inte riktigt att fungera och vi vet inte riktigt varför. Men vi valde att sluta starta och kastrera honom. Sedan dess har han tränat på.
Dante Godiva var, precis som Selmer I.H. och My Way I.H., inne på Umåker och gick jobb under onsdagen. Men det handlade inte om några vässande urblåsare utan lugna rutinjobb.
- Vi åkte till banan mest för att vi har halvdåligt att köra på hemma. Vi ville kolla läget och se så att allt fungerade. Alla tre hästarna var fina och Dante Godiva var lika cool som vanligt. Men han har absolut ingen toppform utan ska också smygas igång lite försiktigt.
Femåringen startar med startnummer elva bakom bilen i ett lopp över 2 640 meter.
- Han är ingen supersnabb häst utan mer stark så distansen är positiv. Han har aldrig sprungit sig trött hittills så vi hoppas att han ska fungera och fokusera mer på att tävla i år. Vi har ganska höga förväntningar på honom.
Så för att summera det här för spelarna kan vi säga att ni har ett hett segerbud i Selmer I.H. och att de andra två går ut mest för att komma igång med tävlandet och få lopp i kroppen?
- Ungefär så är det väl men det är inte så att de andra två inte är väl förberedda. De har inte toppform och har inte tävlat på länge, därför ligger vi lågt, men det är fina hästar.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Johan Untersteiner 2140/1 C 2 15.8 63
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Stefan Persson 2140/7 C 7 16.1 237
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-4 Stefan Söderkvist 2140/11 C 0 18.6 168
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Kevin Oscarsson 2140/2 B 3 17.1 134
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Stefan Persson 2140/9 A 4 16.8 128
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-2 Stefan Persson 2140/8 D 6 17.9 34
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2140/9 B 1 13.5 30
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-10 Johan Untersteiner 1609/1 B 3 191
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2180/5 B 2 14.2 12
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-8 Johan Untersteiner 2140/8 B 0 g 114
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-9 Johan Untersteiner 2100/7 B 5 15.0 87
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2640/3 C 5 12.4 175
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-11 Johan Untersteiner 2640/4 B 1 12.9 275
2017-08-12 2017-08-12 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/2 A 1 14.0 62
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-8 Johan Untersteiner 2660/8 A 7 15.9 77
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-9 Johan Untersteiner 1640/2 C 1 11.3 61
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Johan Untersteiner 2140/3 C 0 g 82
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Johan Untersteiner 2640/5 A 1 16.9 15
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Johan Untersteiner 2640/5 B 3 16.0 82
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Johan Untersteiner 2140/2 B 3 14.5 40
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2640/5 B 0 16.5g 53
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2640/5 A 0 g 19
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-7 Johan Untersteiner 2140/5 A 1 14.6 15
2017-01-12 2017-01-12 Åby-1 Johan Untersteiner 2140/3 B 1 17.6 14
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Johan Untersteiner 2140/3 B 2 14.4 48
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 1640/3 B 3 12.6 39
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/8 A 6 14.7 32
2018-05-12 2018-05-12 Åby-8 Johan Untersteiner 2640/9 C 7 12.7 225
2018-04-21 2018-04-21 Finland-11 Peter Ingves 2100/2 C 0 84
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-11 Johan Untersteiner 1640/9 C 4 11.3 125
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-7 Johan Untersteiner 2140/6 D 0 14.1 191
2019-12-07 2019-12-07 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/8 C 2 13.2 189
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-7 Johan Untersteiner 2140/4 B 1 15.4 17
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/8 B 1 14.5 52
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-9 Johan Untersteiner 2140/9 C 0 14.7 106
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-10 Johan Untersteiner 2000/4 C 0 14.2g 71
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Johan Untersteiner 1640/8 D 6 10.9 562
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 1640/4 C 3 11.5 67
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-11 Johan Untersteiner 2140/5 D 0 12.4 114
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-11 Johan Untersteiner 2640/4 D 2 13.4 79
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 1640/3 D 1 12.9 26
2019-02-02 2019-02-02 Åby-11 Johan Untersteiner 2140/12 C 0 15.0 435
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-10 Johan Untersteiner 2140/11 C 7 14.1 239
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2640/5 D 6 14.9 440
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Daniel Wäjersten 1640/1 B 2 12.3 22
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-10 Daniel Wäjersten 1640/10 D str
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-4 Daniel Wäjersten 2140/5 B 1 13.5 23
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-11 Daniel Wäjersten 2140/7 C 6 12.2 364
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Daniel Wäjersten 2140/6 C 4 13.2 106
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Daniel Wäjersten 2680/10 B 2 13.9 33
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-10 Jorma Kontio 2660/14 A 0 14.6 84
2020-02-11 2020-02-11 Vincennes-1 G Gelormini 2100/4 C 0 87
2020-01-13 2020-01-13 Vincennes-1 G Gelormini 2700/8 D 2 445
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-11 Daniel Wäjersten 1640/2 D 0 11.0 841
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 1640/10 C 4 11.2 451
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-10 Daniel Wäjersten 2140/10 C 5 12.7 364
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-7 Erik Adielsson 1640/7 C 7 11.1 353
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 2640/3 C 2 13.5 91
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-2 Daniel Wäjersten 2140/1 B 2 13.1 17
2021-06-26 2021-06-26 Finland-11 Mats E Djuse 1609/3 C 0 43
2021-06-12 2021-06-12 Finland-10 Tommi Kylliäinen 1640/6 D 0 39
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-9 Daniel Wäjersten 1640/6 C 2 11.2 37
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2140/4 C 1 12.4 38
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Daniel Wäjersten 2140/7 C 1 12.8 75
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Daniel Wäjersten 1640/8 C 6 12.0 115
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-9 Daniel Wäjersten 1640/4 A 2 11.6 24
2021-02-27 2021-02-27 Romme-7 Daniel Wäjersten 1640/8 C 0 11.7 383
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 2140/3 C 1 13.2 111
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-8 Daniel Wäjersten 2140/6 D 0 14.1 671
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 2140/4 D 6 12.6 516ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se