Isan travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Isan travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Isan har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Isan har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Isan


Fram till finalen av kriteriet för snart ett år sedan räknades 2 San Moteur (V75-6) som kullens självklara kung. Hästen kom dit som ob..


Fram till finalen av kriteriet för snart ett år sedan räknades 2 San Moteur (V75-6) som kullens självklara kung. Hästen kom dit som obesegrad i fem starter, men fick trots ett tappert lopp stryka på foten den sista biten mot Brambling. Senare på hösten galopperade San Moteur bort chansen i Breeders Crown-finalen. Det är hittills de enda två förlusterna i hästens tio starter långa tävlingskarriär. Det stora målet har emellertid hela tiden varit ett och samma – Svenskt Travderby. Ett lopp som bekant varje häst bara har en chans på sig att vinna. På söndag smäller det på Jägersro.
– Det känns jävligt spännande faktiskt. Vi har ju laddat för det här sedan i fjol höstas egentligen och till slut kommer den här dagen…Han har tagit loppet senast jättebra faktiskt. Han har piggnat till efter det, taggat till ytterligare och känns bara fräsch och fin, säger Håkan Arvidsson som både är uppfödare och ägare till San Moteur.

Vann årsdebuten - trots stor galopp
Fyraåringstoppen från Björn Goops stall har ännu så länge i år hållit en relativt låg profil. Något som har varit helt i enlighet med planen. Årsdebuten skedde på Solvalla i mitten av juni. Då vann San Moteur, något överraskande kanske, direkt i Prix Readly Express trots en rejäl startgalopp. Flera av söndagens finalmotståndare fanns med i samma startlista.
– Han var otroligt mycket bättre än jag hade trott att han skulle vara i årsdebuten. Han var väldigt väl förberedd men hade bara fått tung träning i sju månader praktiskt taget och inte gått några snabbare farter. Jag trodde väl att han skulle behöva det loppet, men han slog på en galopp på en fyrtio meter och sedan flög han bara fram över upploppet…

Men sedan blev det ett två månader långt uppehåll innan derbykvalet senast?
– Ja, meningen var från början att han skulle gå ut i Fyraåringstestet på Eskilstuna, men Björn blev avstängd då och jag ville väldigt gärna att han skulle köra hästen och få känna på honom. Därför tog vi sikte mot Breeders Crown på Mantorp men precis när vi skulle anmäla började hästen hosta litegrann och vi fick stå över den starten. Då skapades ju en liten osäkerhetsfaktor kring det hela, men han är ju mycket jobbad och han vann ju årsdebuten efter sju månaders uppehåll och inför kvalet senast var det ju bara två månader.

Kvalet blev en perfekt genomkörare
Kvalificeringen till Svenskt Travderby förflöt också utan missöden. San Moteur kördes till ledningen efter ett varv och var sedan aldrig hotad på sin väg mot segern och finalbiljetten.
– Hästen var precis så fin som vi hade hoppats på där och han vann med mycket krafter kvar i mål enligt Björn. Så här efteråt känns det jättebra, för det blev en helt perfekt genomkörare och han lär gå framåt mycket med det loppet i kroppen, säger Håkan som också fick det spår i finalen som stallet helst önskade:
– Vi fick ju välja spår först så det blev ju bra på det sättet. Björn ville ha spår två. Fast själva taktiken lägger jag inte mig i, Björn år så jäkla duktig på det där… Men hästen kan ju både öppna bra och gör bra lopp från de flesta positioner.

Egen uppfödning - i fyra generationer 
Även om Håkan Arvidsson, som är morbror till Björn Goop, inte blandar sig i den strategiska planen är han i högsta grad involverad i San Moteur. Historien kring hästen sträcker sig många generationer bakåt i tiden. Under 1990-talet fick publiken stifta bekantskap med Tiba Lavec, som tränades av Håkans far Berndt och som tillhörde sin kulls topp. Just Tiba Lavec är anmoder till San Moteur.
– Det är en egen uppfödning i fyra led kan man säga. Tiba Lavec, som är mormors mor, hade vi ju på 90-talet och hon var väl en av de bästa i kullen som treåring då och vann ju Breeders Crown. Sedan har jag behållit den stammen i flera generationer. Mamman, Aung San Suu Kyi, var väldigt kapabel men knepig. Det var en jädra snygg häst och jag tänkte det skulle bli bra när vi betäckte med henne. Hon har ju dock mycket franskt i stammen, men med Panne de Moteur som pappa har han också fått speedresurserna, det har blivit perfekt.

Det måste kännas speciellt inför söndag då?
– Man är väl lite extra stolt i och med att man fött upp flera generationer bakom hästen, det blir så att man känner lite extra med det. Det finns en historia, en personlig anknytning. Det är stort att vara med i ett derby bara som uppfödare, nu känns det otroligt roligt.

Har du hunnit börja fundera på framtida matchning?
– Det är ju tre veckor kvar till Grand Prix de l’U.E.T-kvalen efter det här och det är väl också lite därför som vi har matchat honom så försiktigt hittills i år, att det skulle bli en mer hektisk höst, att vi sparat på krutet så att säga.

Avslutningsvis. San Moteur betyder ”utan motor” på franska. Hur tänkte du där egentligen?
– Haha…det gjorde jag inte alls faktiskt. Hästen skulle haft ett annat namn egentligen men det gick inte igenom och då fick vi ett namnförslag tillbaka från Svensk Travsport. Sedan får man tid på sig att döpa om hästen, men det där rann ut i sanden så han fick heta San Moteur helt enkelt. Ganska missvisande kanske, för motor är verkligen vad han har… men vi får väl tacka någon på Svensk Travsport för den snilleblixten.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


2018 tog Adrian Kolgjini över som tränare efter sin far Lutfi och redan året efter slog han till i det stora fyraåringsloppet Sprinterm&au..


2018 tog Adrian Kolgjini över som tränare efter sin far Lutfi och redan året efter slog han till i det stora fyraåringsloppet Sprintermästaren i Halmstad tillsammans med Tae Kwon Deo.
Att vinna det stora loppet som nykläckt tränare var naturligtvis stort.
Till torsdagens lopp laddar man om med häst som bara varit i Kolgjinis träning i ett par månader. I mitten av maj fick stallet Vegan Face i träning. En fartfylld häst som under fjolåret noterade en andraplats i E3-finalen på Romme i augusti för Conrad Lugauer.
Debuten i den nya regin skedde i Fyraåringseliten under elitloppshelgen där hästen diskvalificerades. Ingen utdelning på två starter efter det.
Vegan Face har ändå visat formintryck och resultatraden är missvisande.
- Ja, han är verkligen ingen häst som ska ha en sådan rad. Senast var det en incident på bortre långsidan som var oturlig och han hade inte förlorat det loppet felfritt. Hästen känns fantastisk här hemma och jag tycker att det där loppet ser överkomligt ut för honom, säger Dante Kolgjini.
Torsdagens V75® inleds med tre uttagningslopp till Sprintermästaren. Samma kväll går finalen med dryga miljonen i förstapris.
Dante och Adrian menar att man har en häst för toppstriden i Sprintermästaren.
Vegan Face går ut i det andra uttagningsloppet – tillika V75-2  – där det är ledningen som gäller.
- Han kommer att tryckas av. Han är väldigt snabb ut och skulle han hitta till ledningen i försöket så tror jag att han blir väldigt svårslagen. Man känner verkligen att det är en riktigt bra häst och som jag ser det är det jämnbördiga hästar alla i det loppet. Att plocka ner honom utvändigt i ett försökslopp blir inte enkelt. Det är inte många som bara går upp och sätter tryck med sina hästar när det är ett försök. Ofta vill man spara sin häst till en eventuell final, säger Dante.
Ni har siktat mot torsdagens lopp en tid och tror er ha lyckats pricka formen. Berätta.
- Vi har bara kört lugnt med honom och byggt upp hästen och hittat lite rätt med balans och utrustning. Adam var nöjd med hur han kändes senast och i lördagsjobbet jag körde var han fantastiskt fin. Det blir som senast ett norskt huvudlag och jänkarvagn. Eventuellt blir det skor bak den här gången men det tror jag verkligen inte ska göra någon jätteskillnad. Snarare är det väl så att han kommer att kunna öppna lite bättre.
Var stod du under Sprintermästaren 2019 då Adrian vann?
- Jag stod faktiskt på publikplats med två polare, det var riktigt häftigt. Sprintermästaren smällde verkligen högt för honom i och med att han tränade själv.
Åker ni hem torsdag kväll och byter hästar till lördagens tävlingar i Halmstad eller stannar ni kvar om det blir seger?
- Vi åker hem, det är jobb på fredagen. Vi har inte tid för något party. Men det vore inte helt fel med ett sånt där segerbad. Jag vet också att det är ett helt gäng ägare som kommer att bli grymt glada om Vegan vinner Sprintermästaren, säger Dante Kolgjini.
Ni har tre andra hästar med i torsdagens V75-omgång. Bästa chansen av dem?
- Det är 10 Dominic Wibb (V75-5) som jag själv kör. Dominic känns grymt fin och kommer förmodligen att utrustas med en jänkarvagn för första gången i karriären. Sedan tycker jag att även 6 Hilarious Am (V75-6) har varit riktigt bra i år. Det är svårt att vinna de här stoloppen och nu möter hon en väldigt bra häst i Fifty Cent Piece. Men förmodligen kommer den att få göra jobbet utvändigt om Hilarious om Adrian lyckas blåsa till spets.

Mikael Wikner, Kanal 75


Peter Arnqvist, 48, har sin bostad och stallboxar i Skedelahed strax utanför Halmstad.– Läget är perfekt. Jag har bara 500 meter till banan..


Peter Arnqvist, 48, har sin bostad och stallboxar i Skedelahed strax utanför Halmstad.
– Läget är perfekt. Jag har bara 500 meter till banan där jag kan utnyttja deras faciliteter. Bättre förutsättningar för att träna häst finns inte.
Det syns också på Peters resultat där rekordet är från 2018 då det blev 783 000 kronor inkört 17 stallsegrar på 74 starter och 23 i segerprocent.
I år har det hittills blivit nio vinster på 59 starter och 573 500 inkört och segerprocenten ligger på 15.
Att Peter skulle bli biten av travet dröjde länge och han hade fyllt 30 år då han tog licens. Det var hans kompis Håkan B Johansson, banmästaren på Halmstadtravet, som ”lurade honom” in i travsporten.
– Håkan B kunde ju hästbiten, medan mitt stora intresse är jakt. Han lärde mig det han kan när det gäller travbiten och jag fick lära honom hur man jagar.

Global Midnight
Det riktiga lyftet för Peter kom när Global Midnight hamnade hos Åke Svanstedt. Hos Axevallatränaren inledde hon med seger i debuten 3 mars 2011 och tog totalt nio raka segrar, varav fyra plockades hem på V75. Totalt gjorde hon 27 starter i ”Svanens” regi och noterade sig för 14 segrar.
– Jag fick inte henne runt banan och tog kontakt med Åke. Han fick en ordentligt snurr på henne och en sådan häst får man troligen uppleva bara en gång i livet.
En speciellt seger togs på milebanan i Tingsryd den 13 juni 2012.
– Då vann hon på 1.09,9/1609 meter autostart. Det var första gången Åke körde under 1.10 i lopp.
Efter framgångarna hos ”Svanen” plockade Peter hem sitt stjärnsto på hösten 2013 där hon svarade för sex framträdanden som resulterade i en seger. Därefter hamnade hon i Frankrike hos Vicent Martens där det blev 25 starter och tre vinster, där den sista kom den 16 augusti 2014. Den sista starten i karriären kom den 10 december 2015 då hon slutade femma på Vincennes.
Totalt blev det 58 starter som gav 18 vinster och nästan 3,8 miljoner kronor på kontot.
Numera står hon uppstallad som avelssto på Global Farm AB i Frankrike, där hon har fött tre avkommor med Ready Cash som pappa.
– Jag har inget att göra med Global Midnight längre och det känns bra då jag blev lurad när det gäller tävlingsrätten då hon hamnade i Frankrike, säger Peter.

Bra stallform
Formen på det lilla sexhästarsstallet håller också toppform för dagen. På den senaste månaden har det blivit tre segrar på elva starter där treårige Barbaro As bidragit med två triumfer. Den tredje togs av Bankrobber i lördags kväll på V65 på hemmaplan, där även Floydside Am knep ett andrapris.
– En mycket lyckad kväll. Jag befinner mig i Idre och har hand om reklamen till världscupen i puckelpist. Jag följde tävlingarna via datorn och kan inte klaga på utdelningen. Bankrobber såg ju fullständigt lysande ut då han joggade i mål efter 1.15 sista varvet.
Men trots framgångarna har Peter inga planer på att plocka ut någon A-licens.
– Nej, nej. Glöm det. Jag har det bra som jag har det i dagsläget. Att ha licens innebär en enorm press då man ska tränas andra hästar.
Finns det någon A-tränare som du ser upp till?
– Jerry Riordan. Han är överlägsen och oerhört snäll mot hästarna. Det är bara att titta på statistiken och se vilka hästar han plockar fram. Det är kul att få köra åt honom emellanåt för då vet man att det är vältränat.

Bra utgångsläge
På onsdagen dyker nioårige 1 Livi Joy (V86-4) upp i startlistan, där han fick innerspår på startvolten i finalomgången av B-tränarserien som lockar med 100 000 kronor i förstapris.
– Han har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och sjundeplatsen han fick då är lite missvisande. Jag körde invändigt men konkurrenten som satt framför tvärstannade strax innan open stretch och vi kom knappt framåt. Vi fick ett perfekt läge nu då han är kvick iväg och då vi bara är fem ekipage på startvolten kan jag tänka mig att köra i spets, för jag släpper inte vill vem som helst. Rimligtvis borde han vara bättre nu med genomköraren i kroppen och allt verkar bra i träningen.
Något nytt med utrustningen?
– Att han kommer få gå med skor är inget negativt, han har gjort bra lopp med den balansen och för ett år sedan vann han sitt senaste lopp på just Åby. Däremot sätter jag på honom ett norskt huvudlag den här gången och det brukar han svara på.
Har du några mål inför framtiden?
– Jag har haft förmånen att köra många bra hästar och vunnit lopp både på Solvalla och Meadowlands. Jag har även kört på Vincennes, men inte fått vinna. Det är något jag skulle vilja uppleva innan jag slutar. I så fall kommer jag tillhöra en exklusiv skara som vunnit lopp på världens tre största travbanor.

Magnus Blom, Kanal 75


Segerraden må ha blivit bruten, men magin finns kvar i Ecurie D.Den långbente fyraåringen visade att han kom ur nappataget med världselit..


Segerraden må ha blivit bruten, men magin finns kvar i Ecurie D.
Den långbente fyraåringen visade att han kom ur nappataget med världseliten i Hugo Åbergs Memorial på bästa sätt.
Den enda dramatik som bjöds var i en återkallad start då megafavoriten laddades iväg för fullt.
Det gjorde han även i det andra startförsöket och övertog ledningen från Brother Bill.
- Det är en fantastisk häst. Han har något långt utöver normala hästar. Han har enorma lungor, bra inställning och karaktär. Han har potential att bli en av de bästa i världen, berömde Goop som såg ut att få nackspärr när han kollade efter konkurrenterna sista 300 meterna för att mäta ut segermarginalen.
- Han behöver inte vinna med mer, det räcker så. Varje gång försöker man vinna med så lite som möjligt för att spara honom, fortsatte segerkusken.
Onsdagens joggingtur på 1.12,2/2 140 meter autostart var värd 100 000 kronor och tränaren Frode Hamre siktar nu vidare mot Europaderbyt.

Imponerande treåringar
Samma förstapris väntade treåringarna i Julienne och Gay Noons lopp.
Timo Nurmos Hoboken Am kom obesegrad i tre starter och klev nu ett steg närmare de elva raka som Ecurie D. inledde sin karriär med.
Även här handlade det om omedelbar ledning och utebliven dramatik.
- En väldigt fin häst, hon har visat att hon har allt som en bra travhäst behöver. Jag tycker att hon kan gå hur långt som helst. Nu siktar vi mot nästa fredag, berättade Nurmos och hänvisade till oaks- och kriteriekvalen.
Dit siktas förstås många av onsdagens deltagare, och en annan som stärkte sina aktier som kulltopp var Manny Muscle.
Reijo Liljendahls storklivade herre tog ledningen och kontrollerade ett galoppfyllt lopp.

Dubbeljackpot på onsdag
Och historien upprepade sig genom hela omgången.
Lovely O.O., Point Zero och Isan var också totofavoriter som tidigt kördes till tät och kunde dirigera in i mål.
Den enda som vann från annan position var omgångens näst mest spelade häst Don’t Be Shy där Peter Untersteiner istället kontrollerade fältet utanpå ledaren efter tidigt avancemang.
Kvällens ensamma överraskning stod Henna Halme och Bag’s Simoni för, också det från ledning, varifrån man kontrade ut Sandsjöns Enzo.
Omsättningen drog över 60 miljoner kronor vilket är rekord för V86, och rekord blev det även i antalet vinnare.
Hela 33 589 system prickade åtta rätt och belönas med 1 178 kronor vardera.
Jackpot på såväl sju- som sex rätt innebär att det väntar en ny jättepott med över 23 extramiljoner på onsdag.

Robin Johansson, Kanal 75


2019 blev det sex segrar på 93 starter och 669 700 kronor inkört till stall Crebas vilket gav en segerprocent på sex. I år är samma ..


2019 blev det sex segrar på 93 starter och 669 700 kronor inkört till stall Crebas vilket gav en segerprocent på sex. I år är samma procentsats uppe i 19 sedan han redan nu tredubblat fjolårets segerskörd och i inkörda pengar är han förbi 1,5 miljon kronor.
- Det är flytten till Bjertorp som är hela anledningen till lyftet för stallet. Det är en underbar anläggning vi flyttat till där allting fungerar klockrent, berättar Hans.

"Ska man se något positivt med Corona..."
Crebas stannar inte med sin hyllning till familjen Benders anläggning där.
- Jag har fått en nytändning i och med flytten och här kan jag lägga mer tid på hästarna än innan. Då var det banor som skulle sladdas och annat som skulle lösas, men här har vi en grym banmästare som alltid håller allt i toppskick och då har man mer tid till det viktigaste, nämligen hästarna.
- I princip alla har alltid haft bra resultat på Bjertorp och den lugna miljön gör verkligen gott för både hästar och människor, säger holländaren.
Flytten till Bjertorp har också inneburit ett bredare material i stallet vilket givetvis är en annan parameter till de kraftigt förbättrade resultaten.
- Vi har ökat antalet hästar i stallet med 50 procent sedan flytten och en del i detta är också coronavirusets framfart. Givetvis hade man helst sluppit det, men ska man se något positivt med det hela är det att jag fått in en del hästar från Holland samt Belgien och däribland Isan, berättar Axevallatränaren.

Dröm i uppfyllelse för ägaren
Under onsdagskvällen kan det fyraåriga stoet efter Felix du Nord ordna ”Hasses” första tränarseger på Solvalla och det har han väntat på länge.
- Jag har ett gäng andraplatser och inte minst med Condor Motion som på annandag jul 2015 gick oerhört bra som tvåa bakom Candor Hall efter en rejäl startgalopp.
Första kusksegern på Solvalla får han dock vänta på, men ersättaren skäms inte för sig.
- Jag är ju som de flesta känner till avstängd, men mitt i allt tråkiga gällande detta kan vi uppfylla en dröm för ägaren. Han är nämligen i Sverige under två veckor och har alltid drömt om att få Örjan Kihlström i sulkyn på någon av sina hästar.
- Egentligen hade jag inte tänkt att anmäla Isan till detta lopp, men man är ju travnörd och på kvällarna i soffan sitter jag och letar i ”propparna”. Då hittade jag detta lopp med 60.000 kronor i förstapris samtidigt som hon var ensam på start när jag anmälde. Hon är i så grym form för dagen att då fanns det ingenting att tveka på, berättar Crebas.
Att anlita Örjan är dock inte alltid det lättaste, men den här gången hade både ägare och tränare lite tur.
- Jag drog iväg ett sms till Örjan direkt på kvällen och fick till svar att han jättegärna ville köra bara ingen av hans ordinarie tränare skulle anmäla och denna gång lyckades vi ducka detta.
- Därmed uppfyller han ägarens dröm bara genom att köra hästen och dessutom kan han alltså besanna min dröm med att ta första tränarsegern på Solvalla – det har man trots allt drömt om sedan man var barn, säger Crebas.

"Hade vunnit V75 med lucka"
Hans Crebas är förhoppningsfull inför onsdagskvällen och att Isan är segerlös efter karriärens tolv starter samtidigt som det står en sexa i kolumnen för andrapris verkar han inte särskilt oroad över.
- Det brukar inte vara en slump när raden ser ut så och jag har haft andra bra hästar som inte riktigt plockat fram vinnargnistan när det vankats upplopp.
- På det sättet känns dock inte Isan och det har varit mycket tillfälligheter inblandade. Bland annat hade vi kunnat vinna V75 på Axevalla under Stochampionatshelgen om det löst sig. Då blev hon fast med rubbet.
- Näst senast fick hon varva på en 12-tid i ledningen på Vaggeryd och blev lite trött sista biten, medan Markus B Svedberg körde ett snyggt lopp med henne senast. Jag ville gärna att hon skulle få ett rygglopp efter det tuffa loppet på Vaggeryd vilket han gav henne, men luckan kom lite för sent för att segernollan skulle spräckas – Axevallas upplopp var för en gångs skull lite för kort den gången, berättar Crebas.

"Förvånad om han inte kör i spets"
Bjertorptränaren är optimistisk inför onsdagskvällen och är väldigt nöjd med förutsättningarna.
- Jag spetsade ju med henne från springspår för tre starter sedan och att Örjan ska bränna spets från innerspår på startvolten med bara en konkurrent på samma fålla är långsökt. Taktiskt får han sedan lägga upp det som han vill, men jag skulle ju bli förvånad om han inte kör i ledningen då hästen är såväl stark som snabb, funderar Crebas.
Dessutom är det dags att dra lite växlar rent utrustningsmässigt till denna start.
- Tidigare har hon tävlat med endast en murphybländare, men nu slår vi på en can’t see back-muff på andra sidan för att få henne lite mer fokuserad.
- Dessutom har hon gått med såväl fasta tussar som huva i voltstart tidigare då hon varit ovan startmetoden från hemlandet, men hon har varit hur stabil som helst i volten varför vi plockar av huvan till denna start, meddelar Hans.
Formen oroar inte heller "den flygande holländaren" vars travliv flyter på strålande för dagen.
- Vi körde ett lugnt sista jobb i måndags och då kändes hästen lika formstark som tidigare, avslutar succétränaren.
Det låter som att det är upplagt för att såväl Isan som Hans Crebas kan få spräcka varsin segernolla under onsdagskvällen.

Robin Malmgren, Kanal 75


33 segrar på 50 starter och drygt 13 miljoner kronor intjänat. En formidabel stenkross och en av franske tränaren Jean-Michel Bazires stora favo..


33 segrar på 50 starter och drygt 13 miljoner kronor intjänat.
En formidabel stenkross och en av franske tränaren Jean-Michel Bazires stora favoriter.
Årsdebuten i Paris för några veckor sedan slutade med den vanliga visan: seger.
Som valack är Cleangame utestängd från de största loppen i Frankrike men välkomnas så klart av storloppsarrangörer över hela världen.
Lördagen 25 april körs Paralympiatravets final (tidigare Olympiatravet) på Åby och sportchefen Jon Walter Pedersen har den åttaårige valacken högst på sin önskelista.
Jean-Michel Bazire får ett wild card när han vill.
- Av alla de största stjärnorna är han valack och chansen ökar då att vi kan få honom till oss. Frågan är ställd till Bazire men hittills har vi inte fått något svar. Men det är långt till finalen och Bazire har inte sagt nej i alla fall - så visst hoppas vi, säger Pedersen.
Sebastien Guarato har tackat nej till loppet med Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon. Åby höll dock inte den hästen som en särskilt trolig deltagare heller.
- Vi erbjuder inte deltagarna flyg och då är det ju svårt för hingstarna som inte kan vara borta så länge under avelssäsongen. Cleangame är inte den allra bäste, Guaratos häst är ju bättre. Men eftersom Bazire häst är valack blir han ju den mest sannolike av stjärnorna och därför önskehästen, säger Jon Walter Pedersen.

Vann 13 av 16
Förra året vann Cleangame 13 lopp på 16 starter. Efter årsdebuten i Prix de Brest 18 januari har det varit tyst runt hästen.
- Vi har en lista som vi jobbar med och nu lär det tar det ta fart efter Prix de France som gick i helgen. Många ur eliten siktas mot Criterium de Vitesse (söndagen 8 mars) och efter det loppet kommer vi förhoppningsvis att kunna stämma av med några av tränarna i alla fall, säger sportchefen, och fortsätter:
- Vi har pratat med Junior Guelpa om Bahia Quesnot och där låter det inte omöjligt eftersom hon är ett sto. Bahia Quesnot slog ju igenom lite hos oss också i fjol då hon var trea i Olympiatravet.

Byter namn till Paralympiatravet
Olympiatravet är inarbetat i travsporten. 2020 byter loppet namn till Paralympiatravet.
Ett samarbete har inletts med parasporten och upplägget kommer att vara detsamma.
- Det finns många fördelar att samarbeta med parasporten och finalen 25 april blir som vanligt en stor fest. Det enda är väl egentligen att man säger fel namn ibland då man glömmer av sig, säger Jon Walter Pedersen.

Delfinaler Paralympiatravet. 2020:
Lördagen 28 mars – Solvalla
Lördagen 4 april – Jägersro
Lördagen 12 april – Romme
Lördagen 18 april – Umåker – ”Sista chansen”
Finalen avgörs på Åby lördagen 25 april.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-5 Hans Crebas 2140/2 D 0 17.2 51
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-3 Hans Crebas 2140/4 C 2 15.4 92
2020-11-11 2020-11-11 Åby-9 Hans Crebas 2140/2 B 6 14.3 192
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Hans Crebas 2100/7 A 3 16.2 32
2020-10-10 2020-10-10 Åby-4 Hans Crebas 2140/11 C 0 14.3 751
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-5 Hans Crebas 2140/1 B 0 g 23
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/1 D 1 15.1 27
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-5 Hans Crebas 2140/2 C 2 16.5 51
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-7 Hans Crebas 2140/1 A 3 14.4 49
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-8 Hans Crebas 2140/6 D 6 14.7 819
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-8 Hans Crebas 2140/2 C 2 16.1 32
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-2 Hans Crebas 2140/1 C 2 16.7 89
2021-09-15 2021-09-15 Åby-8 Hans Crebas 1640/1 C 0 g 457
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-7 Hans Crebas 2140/4 A 3 14.6 39
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-9 Hans Crebas 2140/1 B 6 14.1 97
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-11 Hans Crebas 2140/9 D 0 15.2g 440
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-6 Hans Crebas 1640/9 B 1 12.3 85
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-3 Hans Crebas 2140/7 A 1 15.0 16
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-7 Hans Crebas 2140/1 D 3 13.5 1154
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-9 Hans Crebas 2140/10 D 4 15.8 406
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-4 Hans Crebas 2140/5 D 0 15.0 232
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-4 Hans Crebas 1640/9 C 0 14.3 227
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-4 Hans Crebas 2140/1 C str
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-4 Kevin Oscarsson 2140/4 D 4 16.0 351
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-4 Hans Crebas 2140/10 B 2 16.8 187ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se