Inti Boko travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Inti Boko travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Inti Boko har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Mika Forss 2120/3 D

Nyheter för travhäst Inti Boko


V86 fortsätter sin sommarturné och på onsdag har turen kommit till Visby-travet som är värd för miljonspelet. Det är banan..


V86 fortsätter sin sommarturné och på onsdag har turen kommit till Visby-travet som är värd för miljonspelet. Det är banans största dag för året med Gotlandslöpningen som kvällens sportsliga clou. Det är ett fint lopp som avslutar V86 med 175 000 kronor till vinnaren. En av deltagarna är hedershästen Charrua Forlan som har sprungit in drygt fyra miljoner kronor för sin tränare Hans-Owe Sundberg. Solvalla-tränaren har för övrigt gjort comeback i tävlingssulkyn efter ett uppehåll sedan november 2018. Han gjorde comeback den 14 juni och blev trea med Golden News på Solvalla. Därefter har Hans-Owe kört ytterligare några lopp och i söndags kom första segern. I ett Breddlopp på Solvalla styrde han in sin egentränade Real Caviar till seger – närmast före Ixi Mearas med Stig H Johansson i sulkyn.
– Det är alltid kul att vinna lopp och efter mål skrattade vi både jag och Stig. Vi sa att det är inga billiga lopp det här för det var full fart hela vägen, säger Hans-Owe Sundberg.
– Hon blev väldigt het utvändigt om ledaren och det var bra tempo i loppet. När hon kom först så stannade hon till i sin ensamhet men faktum var att hon tog ändå fatt igen när Stig H närmade sig med sin häst. Jag tyckte tussarna 60, 70 meter kvar och hon sträckte på sig bra efter ett tufft lopp.
– I grunden är det här en häst med bra kapacitet som kvalade in till Stochampionatet i fjol men hon är lite besvärlig och det strulade på sluttampen av förra året. Hoppas att hon hittar rätt nu igen.

”Hästen var fantastiskt bra och kämpade”
Hans-Owe Sundberg hade alltså inte kört lopp på ett och ett halvt år innan återkomsten på tävlingsbanan. Meningen var också att han enbart skulle hålla på som tränare och inte köra några fler lopp. Men tioårige Charrua Forlan är en häst som verkar trivas extra bra med sin tränare i sulkyn och det är också anledningen till att Sundberg körde honom senast (blev tvåa då efter ett tufft lopp) och att han kör nu igen på onsdag.
– Stallet hade ett riktigt fint år 2018 och vann många lopp. Charrua Forlan var också riktigt bra då och vann sju lopp på 14 starter. I fjol var det något som störde honom. Han började bra men sedan hade han något skit i kroppen. Det kändes bra inför det här året men i den andra starten ville han inte ta i något när Torbjörn Jansson körde honom. Då sa Torbjörn att det verkar som att hästen har ledsnat och då ville jag prova honom själv och se om han tar i bättre när jag kör.
– Det gjorde han också för hästen var fantastiskt bra. Han var ute i tredjespår i första sväng och fullföljde strålande från dödens. Han sprang som jag tycker att han kan göra och han brukar alltid kämpa och vara fin. Hästen har varit jättefin hela tiden när vi har tränat men jag har varit lite bekymrad över att han inte har sprungit bättre i loppen. Hoppas att han har kvicknat till nu och är på gång.
– Så det är egentligen tack vare gamle Charrua Forlan att jag har börjat köra lopp igen. Det är verkligen en hedershäst som har sprungit in fyra miljoner, trots att han aldrig var anmäld till några stora lopp. Men det kan vara så med vissa hästar ibland. En del trivs bättre med vissa kuskar, det har man märkt genom åren. Det är klart att man har varit lite fundersam när han inte har gått som vi har önskat och vi har sagt att vi inte ska hålla på med honom om han inte vill springa. Men senast visade han att han verkligen vill springa, säger Hans-Owe Sundberg.

”Inte främmande för att köra i ledningen”
Charrua Forland har fått ett perfekt läge med spår två bakom bilen i V86-avslutningen. Hästen är startsnabb men tränare Sundberg är inte främmande för att köra i spets.
– Det är ett bra läge och vi provar väl som vi brukar göra från start. Når vi ledningen är jag inte främmande för att köra där. Han har alltid gått bra och kämpat väl från ledningen. Det hade kunnat bli ett ännu hårdare lopp med tanke på att det är så fina prispengar. Jag hoppas och tror på en bra insats och sedan får vi se hur långt det räcker.
Kan det rentav bli seger?
– Det är inte omöjligt. Men Björn Goops häst gick väldigt bra i Lindesberg senast och det finns ett par bra hästar till som exempelvis Monark Newmen och Inti Boko. Men det känns som att Charrua är på gång för han är pigg och glad som sjutton. Jag tror att vi kan vara med där framme och hugga åt oss en fin slant. Det blir barfota runt om igen och inga ändringar. Vi kör som vi brukar göra.

Du har ytterligare en häst med inom V86 och det är Ole i den femte avdelningen som körs av Rikard N Skoglund. Chanserna där?
– Ole (V86-5)
gick bra som femma senast efter ett lite småstruligt lopp. Med lite tur under vägen hade han kunnat vara bland de tre. Han fick backa sig loss i sista sväng och sedan närmade han sig rätt så bra till slut, trots att han inte är så speedig. Vi var nöjda med hästen och han har känts fin efteråt. Nu är det spår lite långt ut men det känns som att han kan hänga med de andra rätt så bra i alla fall. Inga ändringar, säger Hans-Owe Sundberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


I april vann Örjan Kihlström uttagningslopp till Konungens Pokal med både etablerade kulltoppen Aetos Kronos och uppstickaren Don Fanucci Zet. I..


I april vann Örjan Kihlström uttagningslopp till Konungens Pokal med både etablerade kulltoppen Aetos Kronos och uppstickaren Don Fanucci Zet. I finalen valde han den senare och fick se sig knappt slagen. Men hästen gjorde en topprestation och hans kusk visste vad som var på gång. Don Fanucci Zets utvecklingskurva har pekat rakt upp under våren och när han på nytt ställdes mot jämngamla topphästar vann den Daniel Redén-tränade fyraåringen på överlägset manér från ledningen.
- Det är en fantastiskt fin häst och nu har han visat att han är både väldigt kvick och start. Han verkar vara väldigt komplett, sa Kihlström.
Don Fanucci Zet landade på kilometertiden 1.11,8 över 2 140 meter med autostart och inkasserade för det 400 000 kronor. Aetos Kronos gjorde ett topplopp som tvåa från positionen utvändigt om ledaren och Green Manalishi skar mållinjen som trea från andra par utvändigt.

”En jättetalang”
Team Redén/Kihlström hade redan innan kvällens huvudnummer tagit hem två V86-avdelningar. I Icelands lopp kunde Conrads Rödluva glida till ledningen utan strid sedan värste konkurrenten i såväl spetsstriden som till segern, Inti Boko, galopperat bort sig bakom startbilen. Väl i spets fick det högkapabla fuxstoet spatsera i lågt tempo och därmed var det upplagt för en promenadseger. Men det hann bli spännande innan segern var i hamn. Trots att ”Rödluvan” avslutade med mycket snabba 1.07,7 i 500 meter närmade sig utvändigt travande Ferrari Sisu den sista biten och Örjan Kihlström var tvungen att rycka huvan och mana på sin häst för att hon skulle hålla undan.
- Hon är lika duktigt som alltid. Hon gör liksom inte mer än hon behöver men hon är stupsäker, sa Kihlström.
Triumftåget för Örjan Kihlström och Daniel Redén fortsatte i anrika treåringsloppet Rikitikitavis lopp. Där var segervapnet Mister Hercules och supertalangen stod i en klass för sig. Utvändigt travande Titan Yoda pressade på under slutrundan men det bekom inte Mister Hercules som med klippande öron dundrade undan på löpningsrekordet 1.13,2 över 2 140 meter med bilstart.
- Det är en jättetalang helt enkelt och det är bara att hoppas att han får vara hel och frisk och fortsätta utvecklas. Han är redan jättebra men än så länge är han ingen riktig tävlingshäst. Han springer bara och leker och klipper med öronen, sa Kihlström.

”Stora förhoppningar på henne”
I treåringsloppet för ston, Coccinelles lopp, satt Örjan Kihlström upp bakom Roger Walmanns You Could Be Mine och hon pinnade undan till retfullt enkel seger från ledningen.
- Vi har haft stora förhoppningar på henne hela tiden och hon har börjat karriären på ett bra sätt. Hon kan verkligen flytta på sig. Örjan släppte av henne lite till slut och det såg väldigt bra ut, sa en mycket nöjd Roger Walmann.
Örjan Kihlström vann även med Svante Ericsson-tränade Phoenix Photo och Timo Nurmos Cactus. Därmed lyckades Solvallakusken med vad Björn Goop var först med 2012, att ta en sexling inom V86-spelet.
- Det är ju helt enastående. Jag har kört många fina hästar men det är väldigt sällan som det flyter på med allihop. Det har varit en fantastisk dag, sa toppkusken, som totalt under kvällen vann sju lopp och nu unnar sig ett par dagar ledigt.
- Nu ska jag åka upp till Hälsingland och fira midsommar. Sedan är det Rättvik på lördag.

Dubbeljackpot nästa vecka
Svante Båths högkapable strulputten Very Kronos skötte sig klockrent och vann enkelt i Erik Adielsson händer och Emilia Leo tog tredje raka segern med Stefan Melanders Slippery Runway. På V86 betalade åtta rätt blygsamma 480 kronor. Utdelningen för sex och sju rätt frös inne och läggs istället till nästa veckas åttarättspott, då alltså en dubbeljackpot hägrar för V86-spelarna på 800-metersbanan Åmål.

Ola Johansson, Kanal 75


Meadow Roads lopp på Solvalla är direktkvalificerande till Elitloppet i månaden maj. I år tog Solvalla beslutet att ändra förut..


Meadow Roads lopp på Solvalla är direktkvalificerande till Elitloppet i månaden maj.
I år tog Solvalla beslutet att ändra förutsättningarna för loppet.
Om 14 hästar eller fler anmäldes skulle det bli dubbla upplagor av loppet och dubbla elitloppsbiljetter hägrande under en och samma tävlingskväll.
Intresset blev mycket stort. 32 hästar anmäldes – men bara 16 får vara med onsdagen 13 maj då dubbla upplagor av Meadow Roads lopp ska avgöras på Solvalla.
Solvallas sportchef Anders Malmrot hade på känn att upplägget skulle bli lyckat.
- Vi förstod att intresset skulle bli stort - men inte att det skulle bli ett sånt här tryck.
Det blev en succé att vi delade loppet och det är givetvis jätteroligt, säger Malmrot.
Meadow Roads lopp går som V86-2 och V86-6 på onsdagskvällen. Tre redan inbjudna hästar är anmälda. Vinner någon av Attraversiamo, Elian Web eller Vivid Wise As händer ingenting ur elitloppshänseende.
- Då får jag ytterligare biljetter att själv fördela bara. Solvallas önskan är så klart att vi får två nya deltagare som tar chansen och kvalar in på onsdag.

Följer Solvalla-duo
Solvallas sportchef kommer att följa ett par Solvallatränade hästar lite extra.
- Det blir väldigt spännande att se Milliondollarrhyme från innerspåret i det första loppet och
vilken form han är i. Fredrik B Larssons häst hade ju problem med kolik på Åby senast. Sedan är ju många, inte minst jag, spänd på att se Timo Nurmos Une Etoile Gar göra årsdebut efter hyllningarna från Jorma Kontio under fjolåret.
Redan elitloppsklare italienske hästen Vivid Wise As startar i det andra loppet på onsdag. Den hästen gör sin första start med Björn Goop som tränare, efter flytten från avstängde och straffade Alessandro Gocciadoro.
16 hästar ska bjudas in till Elitloppet. Söndagen 31 maj tävlar 16 hästar i två heat om åtta finalplatser i världens största sprinterlopp för den äldre eliten.

Startlista
Vägen till Elitloppet - Meadow Roads lopp (V86-2)
1 640 meter, autostart

1. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
2. Velvet Gio - Carl Johan Jepson
3. Sobel Conway - Rikard N Skoglund
4. Rose Run Sydney - Örjan Kihlström
5. Attraversiamo - Erik Adielsson
6. Evaluate - Björn Goop
7. Inti Boko - Hannu Torvinen
8. Elian Web - Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Vägen till Elitloppet - Meadow Roads lopp (V86-6)
1 640 meter, autostart

1. Next Direction - Iikka Nurmonen
2. Sorbet - Örjan Kihlström
3. Shocking Superman - Magnus A Djuse
4. Une Etoile Gar - Jorma Kontio
5. Vivid Wise As - Björn Goop
6. Lexus Dream - Hannu Torvinen
7. Stepping Spaceboy - Wilhelm Paal
8.  Im Your Captain - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det såg nästan ut som en repris på två av höstens gulddivisionssegrar. Storfavoriten Milligan’s School släpptes välv..


Det såg nästan ut som en repris på två av höstens gulddivisionssegrar.
Storfavoriten Milligan’s School släpptes välvilligt till ledningen av finske startkatapulten Lexus Dream, som i sin tur såg ut att gå förbi då han kom loss i utgången av sista sväng.
Men det Milligan’s School saknar i toppfart tar han igen i inställning och kort före mål var kommandot återtaget och favoritpengarna räddade.
- Han är kanske inte världens speedigaste, men väldigt tapper, en riktig tävlingshäst, berömde Ulf Eriksson om jänkaren som därmed passerade elva miljoner kronor insprunget och närmast har V75-finalerna på annandagen innan en eventuell satsning mot Prix d’Amerique.

Melander dominerade
För tränaren Stefan Melander var det första delen av en äkta Dagens Dubbel då Digital Summit motsvarade sitt favoritskap efter att ha körts fram utanpå ledaren av Örjan Kihlström i Sören Nordins lopp.
Det borde ha inneburit storslam i Nordin-loppen sett till att Melander hade fem av sex deltagare i Gunnar Nordins lopp – som på grund av detta kördes utan totospel.
Men de mörkblå fick alla ge sig mot Timo Nurmos kriterievinnare Inti Boko som dominerade från ledningen.
Därmed var kvällens tre segercheckar på 100 000 kronor utdelade.

Jackpot på julafton
Den största värd dubbelt så mycket knep Jim Oscarssons Florist som följde upp skrällen i Silverstoet med att speeda förbi sina konkurrenter i Vinterfavoriten.
- Hon har en härlig attityd, vill göra sitt lopp och lite mer. En riktigt härlig häst som utvecklats för varje start. Det kändes verkligen bra hela vägen, vi kunde sitta still till upploppet, då är hon verkligen vass på speed, berömde Kevin Oscarsson om tvååringen som inlett karriären med tre segrar på fyra starter.
På V64-spelet blev det jackpot på fyra rätt vilket innebär att drygt en miljon kronor går vidare till julafton då V64 körs på Skive i Danmark.

Robin Johansson, Kanal 75


StartlistaBreeders’ Crown, treåriga hingstar och valacker2 140 meter autostart(häst – tränare)1. Global Adventure (Svante Båth..


Startlista
Breeders’ Crown, treåriga hingstar och valacker
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Adventure (Svante Båth)
2. Brother Bill (Timo Nurmos)
3. Power (Robert Bergh)
4. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6. Digital Summit (Stefan Melander)
7. The Bald Eagle (Reijo Liljendahl)
8. Booze (Lars I Nilsson)
9. Aetos Kronos (Jerry Riordan)
10. Criterion (Fredrik Wallin)
11. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
12. Zola Key (Björn Goop)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, treåriga ston
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Ganga Bae (Stefan Melander)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Alexi Quick (Björn Goop)
4. Schweppes (Ola Samuelsson)
5. Mad Princess (Peter Untersteiner)
6. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
7. Dior Ima (Mattias Djuse)
8. Alaska Kronos (Daniel Redén
9. Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
10. Milady Grace (Peter Untersteiner)
11. Zolly (Mattias Djuse)
12. Digital Pro (Stefan Melander)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, fyraåriga hingstar och valacker
2 140 meter autostart
(häst – tränare)
1. Mellby Glader (Robert Bergh)
2. Tae Kwon Deo (Adrian Kolgjini)
3. Inti Boko (Timo Nurmos)
4. Viking Brodde (Timo Nurmos)
5. Forfantone Am (Roger Walmann)
6. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
7. Deep Pockets (Svante Båth)
8. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
9. Betting Gangster (Jerry Riordan)
10. Wingmaster (Emelie Persson)
11. Marcello Wibb (Johan Untersteiner)
12. Flight Dynamics (Stefan Melander)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, fyraåriga ston
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Felicity Shagwell (André Eklundh)
2. Activated (Fredrik Wallin)
3. Racing Brodda (Mattias Djuse)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Fanny Chenal (Björn Goop)
6. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
7. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
8. Evelyn (Roger Walmann)
9. Dixie Brick (Timo Nurmos)
10. Zeta Wise As (Fredrik Linder)
11. Aleppo Pine (Roger Walmann)
12. Loser on Loser (Fredrik Wallin)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Solvalla var på söndagen skådeplatsen för semifinalerna i unghästserien Breeders’ Crown. 144 travare hade anmälts frå..


Solvalla var på söndagen skådeplatsen för semifinalerna i unghästserien Breeders’ Crown.
144 travare hade anmälts från kullen tre- och fyraåringar. 48 tog sig vidare till finalerna.
På finaldagen i Eskilstuna söndagen 10 november avgörs samtliga fyra finaler med 800 000 kronor i förstapris (med chans till det dubbla) i vart och ett av loppen.
En färsk kriterievinnare fanns med i startlistorna. Robert Berghs käcke Power vann sitt uttagningslopp (utanför V75-spelet) från positionen utvändigt ledaren.
En månad hade gått sedan segern i Svenskt Travkriterium och nu var Bergh tillbaka med treåringen som återigen fick visa lite av den råa styrkan hästen besitter.
Power visade prov på speed efter start i kriteriet där hästen sedan knäckte sina motståndare med muskler. På söndagen var det styrkan – powern - som fick tala igen.
Bergh gav sig tidigt av mot täten för att bevaka sina intressen och landade utvändigt ledande Guzz Mearas (Johan Untersteiner) efter 700 meter.
I den sista kurvan gasade Bergh till lite och klockorna visade efteråt på 1.09 sista 500 meterna! Segertiden finfina 1.12,3 över 2140 meter auto.
- Farterna känns liksom inte och det fanns mer att ta av kan jag säga. Jag hade faktiskt ingen taktik på förhand annat än att bara försöka vara med hyggligt utan att peppa upp honom från start. Jag kunde gott och väl ha suttit i tredje ut men ville fram när det gick så sakta där ett tag, och det blev ju bra, sa en glad Robert Bergh.

”Petar inte mer”
Tre år gammal har Power tagit nio segrar på 13 starter och sprungit in drygt 5,5 miljoner kronor. Segrar som bärgats med skor på alla fyra och inget extra i övrigt i utrustningsväg.
Stallet har ett råämne inför nästa säsong och allt blir också ”som vanligt” för hästen i de treåriga hingstarnas Breeders' Crown-final om 14 dagar.
- Som jag sa inför kriteriet så rör jag honom inget mera i år. Han får bara gå sina jobb och ta det lugnt. Vi petar inte i det här mer utan han får följa tidcykeln vi har med honom, sa Bergh.

Triss i drottningar
Från det sjätte loppet på söndagen var det V75 som gällde som spel till semifinalerna i Breeders' Crown.
Kriterievinnaren Power hade placerats utanför V75 på grund av förmodad överlägsenhet. Andra kulltoppar som fick inleda söndagen lite i skymundan var drottningarna av fyraåringskullen, Activated och Conrads Rödluva.
Gävletränaren Fredrik Wallins Activated har vunnit Drottning Silvias Pokal och Stochampionatet i år. Efter en första kurva i tredjespår blev det lugna gatan i ledningen för körande Carl Johan Jepson.
I det andra uttagningsloppet väntade Örjan Kihlström länge med avancemang med Conrads Rödluva. Daniel Redéns fuxa visade form igen till seger via sista 800 meterna i spåren.
En tredje fyraåringsdrottning som blir att räkna med i finalen är Mattias Djuses Racing Brodda. Hon var helt omutlig sedan Rikard N Skoglund kört fram tidigt utvändigt storfavoriten Fanny Chenal.
Racing Brodda krossade ledarhästen och stack undan.
- Att vinna på det här sättet efter två månaders vila visar ju vilken häst det är, sa tränare Djuse.

Sprintermästaren att slå?
Hästarna med sämst utgångslägen (11 och 12) gjorde upp i den mest sevärda semifinalen för de fyraåriga hingstarna och valackerna.
Betting Gangster höll till ”två steg” före mål i ledningen mot Tae Kwon Deo som hade sluggat utvändigt under slutrundan.
Adrian Kolgjini vann Sprintermästaren i somras med Tae Kwon Deo och efter en tävlingspaus är hästen på gång igen. Hästen att slå i finalen?
- Jag körde lite för sent. Hade jag bara tryckt till den invändiga hästen lite tidigare hade det blivit mycket lättare. Han har en enorm löpskalle och en exceptionell styrka den här hästen, sa Adrian Kolgjini.
Robert Bergh kvalade in Mellby Glader och hästen var mycket stark vid sin seger efter tidig ledning. Timo Nurmos Viking Brodde reparerade en stor startgalopp till andraplatsen.
Spets och slut handlade det om för den store favoriten Inti Boko i dennes semifinal för de fyraåriga hingstarna. Timo Nurmos kriterievinnare från fjolåret var seedad etta i kullen inför söndagen och tog nu en bekväm spetsseger för Carl Johan Jepson.
En startsnabbhet som kan bli utslagsgivande i finalen om 14 dagar. Forfantone Am spurtade plusbetonat från djupaste kön.

Finskan tar hem det?
I Breeders' Crown för de treåriga stona är finalfavoriten given. Pekka Korpi hade satt Mascate Match i fin författning igen efter förlusten i finska kriteriet.
Efter segrar i dubbla E3-finaler i Sverige i sommar körde Korpi resolut igen med Mascate Match från åttondespåret och det såg mycket enkelt ut från sidan.
Björn Goop kan dock ha en finalvinnare i Alexi Quick. Carl Johan Jepson hade fullständig kontroll på händelserna bakom det treåriga stoet trots en dryg resa utvändigt ledaren. Storfavoriten Diana Zet, vinnaren av Oaks, hade inte sin bästa dag och föll genom fältet efter att ha tagit över ledningen mitt i loppet.
Jorma Kontio var passagerare bakom Ganga Bae som infriade favoritskapet i en tredje semifinal. Tränaren Stefan Melander har skjutit ut hakan i förhandstipsen och fick rätt.

Vägrade vända
Hoten mot Power i finalen för de treåriga hingstarna och valackerna?
Givetvis Aetos Kronos. Jerry Riordans stjärna bråkade dock än en gång strax innan start och missade bilen helt. Avslutningen från kön imponerade och Aetos Kronos var bara knappt slagen.
- Aetos Kronos hittar på lite nya grejer hela tiden. Nu ville han inte vända upp till bilen helt enkelt, sa Örjan Kihlström i loppet där Svante Båths Global Adventure imponerade med ett tungt avslut till seger.
Brother Bill (Timo Nurmos) - överraskande tvåa i kriteriet - vann sin semifinal.
På V75 blev det rena favoritparaden och blygsamma 276 kronor för sju rätt. På sex och fem rätt blev det ingen utdelning och miljoner flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Solvalla. Då kan en ensam vinnare bli runt 30 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-8 Jorma Kontio 2140/4 B 2 12.3 57
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-2 Johnny Takter 2140/11 B 2 12.9 23
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-7 Jorma Kontio 2140/7 B 1 15.7 24
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-10 Johnny Takter 2640/7 D 1 13.5 195
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Jorma Kontio 2640/3 C 2 14.0 19
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/1 A 1 16.1 13
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-2 Jorma Kontio 2140/2 B 1 14.7 15
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Jorma Kontio 2140/2 A 1 15.0 12
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-1 Jorma Kontio 2140/5 C 1 14.2 15
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-1 Björn Goop 2140/4 D 1 13.6
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-1 Björn Goop 2100/2 C 2 13.8g 13
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-12 Carl Johan Jepson 2140/3 B 0 g 30
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-6 Carl Johan Jepson 2140/4 B 1 12.9 15
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 2140/12 C 0 13.9 64
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2640/4 C 0 g 54
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-10 Björn Goop 2640/7 C 1 12.6 23
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Jorma Kontio 2640/2 D 6 16.3g 46
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-3 Mika Forss 2140/3 D 0 g 28
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-7 Hannu Torvinen 1640/7 D 0 g 113ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se