Intake travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Intake travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Intake har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Intake har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Intake


Villiam hade inte tävlat sedan han vann Europaderbyt i fjol höstas i Paris. Han har varit verksam i aveln under våren och gjorde comeback i fem&..


Villiam hade inte tävlat sedan han vann Europaderbyt i fjol höstas i Paris. Han har varit verksam i aveln under våren och gjorde comeback i femåringsloppet Henning Mårthans Minne i Rättvik under måndagskvällen. Det var ett litet fält bestående av blott fyra konkurrenter till Villiam som tappade lite direkt i starten från innerspåret bakom bilen. Ledningen togs av Output Pressure som fick Viscarda Jet på utsidan. Tätduon varvade på 1.12,7 och Villiam kom fram i tredje par utvändigt. Men det syntes tidigt att Villiam, som mest hade tränat tung styrketräning inför comebacken, saknade farten i benen. Han fullföljde till en tredjeplats men var utan chans på segern. Den togs av jätteskrällen Snowstorm Hanover och Stefan Melander på tiden 1.12,6/2140a. Tvåa blev Viscarda Jet som höll starkt medan Villiam säkert mår mycket bra av den här genomköraren till nästa start. Han noterade tiden 1.12,7.
– Han har mest styrketränat och det var första gången han gick i sulky sedan förra hösten. Han har inte gått något tuffare, bara 1.22 i långvagn hemma. Hästen är den typen av en diesel och behöver lopp i kroppen. Han startar snart igen och det första stora målet är Jubileumspokalen. Sedan siktar vi mot Frankrike i vinter, sa tränaren Timo Nurmos.

”Har en ruggig kapacitet”
När det gäller segern för Snowstorm Hanover så var den efterlängtad för Stefan ”Tarzan” Melander.
– Det är en ruggigt bra häst som jag har hållit högt men han har varit otroligt besvärlig bakom bilen trots att han är uppfödd bakom en startbil. Han har galopperat och varit väldigt stressad men har skött sig bättre i de senaste starterna. Han har en ruggig kapacitet och hoppas att han kan betala tillbaka vad han kostade, sa Stefan Melander.

Obesegrade talanger imponerade
I övrigt i Rättviks V64-omgång fick vi se Hankypanky Peyton ta sin sjätte raka seger och stoet är fortfarande obesegrad. Trots en tuff resa utvändigt om ledande Intake slog hon klorna i denne kort före mål. Timo Nurmos tränar och i sulkyn satt Jorma Kontio.
Reijo Liljendahl har ett superlöfte i obesegrade Admiral As som tog sin femte seger för Ulf Ohlsson. Den här hästen utstrålar verkligen klass och han joggade hem segern på 1.13,8/2140.
– Jag tycker mycket om den här hästen. Han är en av de allra bästa jag har tränat. Just nu är han bäst, sa Reijo Liljendahl.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagn..


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal.
Attraversiamo imponerade stort när han vann det första uttagningsloppet till Kungapokalen. Det kördes friskt i inledningen på flera händer där Hurriane River tog ledningen och fick sedan hårt tryck av Manuzio Hanover en bit. Attraversiamo kom fram i andra par utvändigt och Erik Adielsson lämnade den positionen 1300 meter kvar och körde till l ledningen dryga varvet kvar. Detta efter en tuff inledning i tredjespår genom första kurvan. Men Attraversiamo såg kanonfin ut hela vägen och vann hur enkelt som helst. Segertiden blev 1.12,6/2140a före en mycket bra spurtande Trust Control som blev tvåa och trea blev Night Rhythm. Den Svante Båth-tränade Attraversiamo har tidigare visat att han är något alldeles extra och Erik Adielsson tog till stora ord efter segern.
- Han är en av de absolut bästa hästar jag har kört. Det är en underbar individ och han är så behaglig hästen. Han känns snuskigt fin och har inte tagit ut sig helt och hållet. Jag är fruktansvärt nöjd med honom, sa Erik Adielsson.

Rödluvan lekande lätt
Conrads Rödluva blir storfavorit till att finna finalen i Drottning Silvias Pokal. Den Daniel Redan-tränade fuxan har flera gånger visat att hon är något utöver det vanliga. Nu lämnade Örjan Kihlström andra par utvändigt ut på den första långsidan och körde mot ledningen. Jorma Kontio som tagit täten bakom Zourane Kronos släppte välvilligt efter sjuhundra meter och därmed var loppet i praktiken över. Via en snabb avslutning under 1.10 sista halvvarvet gled Conrads Rödluva enkelt undan över upploppet. Zourane Kronos klarade andraplatsen precis.
- Hon kändes fin och det blev ett lämplig lopp. Hon är väldigt, väldigt fin. Det kändes redan i bröstkorgen när jag körde henne första gången. Hon är speciell, berömde Örjan Kihlström.

Evaluate obesegrad i Sverige
Kihlström åkte ut och vann även loppet efter med Evaluate i ett kval till Kungapokalen, Den här fyraåringsstjärnan är obesegrad på svensk mark efter tre starter hos tränaren Stefan ”Tarzan” Melander. Det var Sato Different Day som blåste till ledningen direkt men galopperade i första kurvan. Evaluate inledde som tredje häst men ut på den första långsidan gjorde Kihlström slag i saken och forcerade Evaluate till ledningen som togs 1400 meter kvar. Efter att ha varvat på 1.12,9 gled Evaluate enkelt undan över upploppet.
- Det är en jättetrevlig häst som jag körde i fjol somras och det är en fin travare. Det blev ett ganska lämpligt när vi kom till ledningen, även om han var lite peppad inför loppet, sa segerkusken Örjan Kihlström.

Ny uppvisning av Campo Bahia
Campo Bahia fortsätter att imponera stort och hade en ny uppvisning när han lekande lätt vann sitt uttagningslopp till Kungapokalen. Från spår elva bidade han sin tid i kön den första delen av loppet samtidigt som det var stenhårt tempo i täten. Zephyr Kronos tog ledningen men fick hård press av utvändige Bartitone Artist och första halvvarvet öppnades på hiskeligt snabba 1.06,7. Zephyr Kronos varvade på 1.11,8 och dryga varvet kvar sände Conrad Lugauer fram Campo Bahia utvändigt om ledaren. Han slog sedan klorna i ledaren vid upploppets början och stegade undan till en bekväm seger. Vinnartiden blev kvällens snabbaste, 1.12,1/2140a med krafter kvar och intrycket var bländande.
- Jag är jätteglad såklart och han var oerhört bra. Det är en undantagshäst helt enkelt, så effektiv och snabb. Jag har sällan den känslan att jag vinner loppet men när man kör den här hästen känner man varje meter att vi vinner. Jag är lycklig, sa Conrad Lugauer.

Racing Brodda åkandes
Favoriterna fortsatte att rada upp sig och Racing Brodda hade inga problem att infria favoritskapet i sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Hon fick en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde elegant över upploppet efter att Rikard N Skoglund lyft ut henne till attack i tredjespår sexhundra meter kvar. Det fyraåriga stoet tränas av Mattias Djuse och tog nu sin tredje raka seger åkandes.
- Det känns som att en liten sten faller från hjärtat. Jag är inte den nervösa typen men det är mycket ansvar gentemot hästägarna, Mattias Djuse och hans personal. Det var skönt att det gick vägen. Hon kändes fantastisk och det är sällan man vinner så här fina lopp så enkelt med tussarna kvar, sa Rikard N Skoglund.

Jätteskräll av Zeta Wise As
Om det varit en riktig favoritparad hittills så blev det en rejäl knall i det avslutande uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal. Zeta Wise As, spelade till blott en procent av insatsfördelningen, skrällvann till 71 gånger pengarna för Kevin Oscarsson. Detta efter att ha öppnat snabbt till ledningen och sedan släppt till favoriten Felicity Shagwell. Efter en fin resa i rygg på ledaren speedade hon säkert förbi den sista biten via open stretch. Tränar gör Fredrik Linder tillsammans med sambon Magdalena Eriksson. Paret driver en liten verksamhet och fick även med Zeus Bi i finalen till Kungapokalen efter en tredjeplats i försöket.
- Det är jättekul, helt fantastiskt. Det går inte att beskriva, sa en glad Magdalena Eriksson.
- Den här hästen är rätt underskattad och hade problem med halsen i fjol som vi opererade. Nu har vi fått rätt på det.
Segerkusken Kevin Oscarsson körde också ett helt perfekt lopp.
- Förhoppningarna började komma trehundra meter före mål då jag märkte att André Eklundh smackade på sin häst. Hon är lite speciell i sitt humör, men som idag när det är på hennes villkor går det bra, sa Kevin Oscarsson.
Finalerna i Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal körs på Åby den 11 maj.

Final, Kungapokalen
2140 meter autostart
Häst - Tränare
1) Thrust Control - Stefan Melander
2) Attraversiamo -Svante Båth
3) Campo Bahia - Conrad Lugauer
4) Evaluate - Stefan Melander
5) Brothers N.Arms - Stefan Melander
6) Baritone Artist - Markus B Svedberg
7) Townshend Broline - Peter Untersteiner
8) Zephyr Kronos - Daniel Redén
9) Ferrari Sisu - Conrad Lugauer
10) Zeus Bi - Fredrik Linder
11) Night Rhythm - Daniel Redén
12) Derby Simoni - Thomas Madsen

Final, Drottning Silvias Pokal
2140 meter autostart
Häst- Tränare
1) Zeta Wise As - Fredrik Linder
2) Racing Brodda - Mattias Djuse
3) Conrads Rödluva - Daniel Redén
4) Felicity Shagwell - André Eklundh
5) Zeta Kronos - Björn Goop
6) Zourane Kronos - Timo Nurmos
7) Convivial Church - Daniel Redén
8) Miss Sober - Robert Bergh
9) Intake - Jörgen S Eriksson
10) Dancingqueendiablo - Peter Untersteiner
11) Activated - Fredrik Wallin
12) Dallas As - Robert Bergh

Michael Carlsson, Kanal 75


Det körs totalt fyra försök, två på vardera Jägersro och Solvalla, och de tre främsta hästarna från varje fö..


Det körs totalt fyra försök, två på vardera Jägersro och Solvalla, och de tre främsta hästarna från varje försök är klara för finalen på Jägersro den 2 december. Förstapriset där är 700 000 kronor. Distansen i såväl försök som final är 1640 meter med bilstart.
I fjol vann Svante Båth-tränade Coin Perdu Svensk Uppfödningslöpning.

Uttagningslopp 1 (Lopp 3, Jägersro)
1) Irish Boko – Johnny Takter
2) Filur Sisu – Per Nordström
3) Fruska Am – Kristian Lindberg
4) Smokin Joe – Lufti Kolgjini
5) Maggie Cash – Roger Malmqvist
6) Teton Lindyman – Christoffer Eriksson
7) Typhoeus Face – Adrian Kolgjini

Uttagningslopp 2 (Lopp 6, Jägersro)
1. Fanucci Am – Adrian Kolgjini
2. Ajabaja – Christoffer Eriksson
3. Andre Agassi — Johnny Takter
4. Zoey Kronos – Lutfi Kolgjini
5. Önas Nougat – Per Nordström
6. Devil Sound – Anders Zackrisson

Uttagningslopp 3 (lopp 3, Solvalla)
1. Fiddlesticks – Örjan Kihlström
2. Global Welcome – Erik Adielsson
3. Self Explosive – Kim Moberg
4. Krossteknik – Jim Oscarsson
5. Mariah’s Baby K.V. – Kaj Widell
6. Intake – Jörgen S Eriksson

Uttagningslopp 4 (lopp 6, Solvalla)
1. Fortune Mearas – Per Lennartsson
2. Attraversiamo – Örjan Kihlström
3. Isabelle Boko – Petter Karlsson
4. Finally Tour – Jorma Kontio
5. No Matter – Erik Adielsson
6. Aprecciated – Johnny Takter
7. Racing Brodda – Mattias Djuse

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-3 Jörgen S Eriksson 1640/6 D str
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-8 Jörgen S Eriksson 1640/8 C 6 16.3g 386
2017-10-20 2017-10-20 Romme-1 Jörgen S Eriksson 2140/1 B 1 19.4 17
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-1 Ulf Ohlsson 1640/1 B 2 16.4 33
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-1 Jörgen S Eriksson 1640/6 C 0 g 106
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 Amanda Hellström 2140/7 C 5 17.1 124
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-9 Kim Eriksson 1640/5 C 3 13.4 45
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-8 Jörgen S Eriksson 2160/7 B 3 15.6 124
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-8 Jörgen S Eriksson 2140/7 B 2 15.2 143
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Jörgen S Eriksson 2140/2 B 6 16.2 91
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Jörgen S Eriksson 1609/8 D 0 14.3g 1296
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-6 Jörgen S Eriksson 2140/6 B 4 14.3 168
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-6 Jörgen S Eriksson 1640/8 D 5 13.4g 879
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-8 Jörgen S Eriksson 2140/3 C 6 17.9g 219
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-7 Jörgen S Eriksson 2140/8 B 3 15.8 272
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-9 Jörgen S Eriksson 2140/3 D 2 15.1 559
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-6 Jörgen S Eriksson 2140/6 C 5 17.4 381
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Marcus Sundberg 2140/14 C 0 14.9 622
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-8 Jörgen S Eriksson 2140/8 D 0 g 684
2019-09-15 2019-09-15 Romme-10 Jörgen S Eriksson 2140/15 C 0 14.0 397
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Jörgen S Eriksson 2140/12 C 5 13.0 262
2019-08-10 2019-08-10 Åby-3 Jörgen S Eriksson 2160/11 A 1 14.0 187
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-9 Jörgen S Eriksson 2140/4 D 0 13.2 531
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-6 Jörgen S Eriksson 2140/9 A 2 13.8 122
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Jörgen S Eriksson 2140/3 A 2 14.4 59
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-6 Jörgen S Eriksson 1609/5 C 4 12.3g 327
2019-05-11 2019-05-11 Åby-5 Ulf Ohlsson 2140/9 C 0 13.0 1070
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Jörgen S Eriksson 2140/6 C 3 13.2 1055
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-10 Jörgen S Eriksson 2180/8 B 3 16.9g 99
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-6 Jörgen S Eriksson 2160/11 A 0 16.8g 91
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-9 Jörgen S Eriksson 2160/15 C 0 g 319
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Jörgen S Eriksson 2140/15 A 1 14.0 39
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-8 Jörgen S Eriksson 2160/10 B 5 15.3 49ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se