Indy Lane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Indy Lane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Indy Lane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Indy Lane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Indy Lane


Det kördes högklassiga uttagningslopp till Breeders Crown i Örebro under torsdagskvällen. Flera ur landets kulltopp bland de tre- och fyra&a..


Det kördes högklassiga uttagningslopp till Breeders Crown i Örebro under torsdagskvällen. Flera ur landets kulltopp bland de tre- och fyraåriga hästarna fanns på plats och förgyllde V64 som den här aftonen var kryddad av en jackpot. Omgången blev favoritbetonad där favoriterna radade upp sig och gjorde sin plikt i samtliga fyra Breeders Crown-lopp. Islay Mist Sisu inledde genom att vinna sitt försök för treåriga ston hur enkelt som helst. Segerreceptet var pang direkt till ledningen när bilen släppte fältet och sedan fick hon bestämma farten till beskedliga 1.17,9 första varvet. Då lämnade Björn Goop andra par utvändigt och körde fram utvändigt om ledaren med A Perfect Face. Men den hästen var utan chans att kunna hota Islay Mist Sisu som gled undan enkelt på upploppet till sin fjärde raka seger. Vinnartiden skrevs till 1.16,1/2100a och det var en helnöjd tränare och kusk Per Nordström efter loppet. Förstaprisen i Breeders Crown-loppen var 110 000 kronor.
– Hon har övervintrat väl och det har inte varit några bekymmer alls. Hästen var bra förberedd men man vill se det i lopp också. Årsdebuten kunde inte ha blivit mer perfekt och jag är mycket nöjd. Det här är en mönsterelev, sa Per Nordström.

Förvånad Adielsson: ”Det var inte samma häst”
I Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker blev det en imponerande seger av Mellby Jinx. Den Svante Båth-tränade hästen var i fjol tvåa i Svensk Uppfödningslöpning och han såg synnerligen ut att ha övervintrat väl när han nu gjorde årsdebut. Efter en resa i tredje par utvändigt kom attacken 700 meter kvar. Det var en bit fram till ledande Idomenio Sisu som fått bestämma i täten och som fått Larry Wood på utsidan varvet kvar. Men Mellby Jinx avslutade 1.10 sista halvvarvet och slog klorna i tätduon kort före mål via en mycket stark slutspurt. Segertiden blev 1.15,9/2100a och Idomenio Sisu höll till andraplatsen och Larry Wood blev trea.
– Hade jag inte litat så mycket på Svante hade jag nog trott att han hade bytt ut hästen. I fjol galopperade han mycket i uppvärmningen och kändes ansträngd i loppen men nu var det en helt annan häst. Han var otroligt behaglig att ha att göra med. Han kändes stark och vi körde 1.10 sista 500 när han var ute i tredjespår. Han har inte sprungit dom tiderna på ett halvår och det kändes som att jag kunde sätta dit honom när som helst. Jag är ruskigt nöjd med honom och även att jag inte behövde öppna med honom utan ge hästen en behaglig upplevelse, sa Erik Adielsson.

Åttonde segern för Mister Hercules
Daniel Redén har alltid sina hästar mycket väl förberedda när de gör comeback och årsdebut. Segermaskinen Mister Hercules var inget undantag och fjolårets vinnare av Breeders Crown-finalen för treåriga hingstar slog nu till direkt med en seger i ett försök i Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker. Örjan Kihlström körde offensivt och från spår sju bakom bilen kom Mister Hercules farande genom den första kurvan och tryckte sig till ledningen efter ett halvvarv. Första 500 travades efter 1.10,4 och Mister Hercules varvade på 1.13,7. Robert Bergh sände fram sitt nyförvärv från USA, Rome Pays Off, utvändigt om ledaren efter ett varv och debuten i den nya regin slutade mycket positivt med en andraplats. Men åt vinnande Mister Hercules fanns inget att göra och den Redén-tränade hästen gled undan enkelt till sin åttonde seger i karriärens elfte start. Segertiden blev 1.14,3/2100a.

Enkelt för Oaks-segrarinnan
Fjolårets segrarinna i Svenskt TravOaks, Eagle Eye Sherry, årsdebuterade också med bravur. Björn Goop körde resolut från början och kom dundrande via spåren genom första kurvan och tog tidigt hand om ledningen. Eagle Eye Sherry fick tidigt på sin utsida Bank Wise As som fått en jobbig inledning ute i spåren. Men det var dessa två som också var först i mål. Eagle Eye Sherry höll undan säkert på tiden 1.15,3/2100a efter att ha fått bestämma farten till ett lugnt förstavarv. En tapper Bank Wise As höll till andraplatsen och fastlåst in i mål med alla krafter i behåll blev Robert Berghs andra nyförvärv från USA den här kvällen, Fifty Cent Piece.
De övriga två avdelningarna på V64 vanns av Klara Zonett och Indy Lane, båda med Jorma Kontio i sulkyn.
Sex rätt betalade 856 kronor, fem rätt gav blott nio kronor och det blev ingen utdelning på fyra rätt. Därmed blir det på nytt jackpot på V64 och den avgörs i Boden under fredagskvällen. Där får vi se ingen mindre än Hail Mary göra en efterlängtad årsdebut.

Michael Carlsson, Kanal 75


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.Spelarna var i chock.Tränaren Daniel Redén såg också mer än förv&ar..


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.
Spelarna var i chock.
Tränaren Daniel Redén såg också mer än förvånad ut i TV12.
- Jag vet inte… du får fråga Örjan... han körde väldigt snällt. Jag ville se att han skulle bli trött, men det här blev mycket märkligt det här loppet, sa Daniel Redén i TV12.
Örjan Kihlström var förstås också besviken, men ändå samlad direkt efter loppet.
- Vi var jämsides med On Track Piraten sista varvet men klarade inte av att slå honom helt enkelt, det var den enkla matematiken.
- Piraten en bra häst, han har alltid gått extra bra på vintern. Det är så, ibland räcker det inte helt enkelt. Det finns mycket jag kunde gjort annorlunda, men sedan om jag vunnit om jag gjort något annorlunda det vet jag inte. Piraten hade bättre spår än oss och hade befälet från början, jag vet inte… Hästen gör alltid ett bra jobb, och det gjorde han i dag också, sa Örjan Kihlström.
Om lördagens insats på något sätt påverkar satsningen mot Prix d’Amerique gav Daniel Redén ett tydligt svara på.
- Det påverkar ingenting. Nästa start? Nu får vi tänka och smälta det här först.

Bäst genom tiderna
On Track Piraten
tog karriärens 30:e V75-seger och befäste sin titel som segerrikaste varmblod på V75 genom tiderna.
Tränaren Hans R Strömberg satt i sulkyn den här gången och han avvaktade startrusningen innan han tog sats och fick överta ledningen utan problem.
- Jag fick gå närmsta vägen och då blir han väldigt nöjd hästen. Jag drog på för fullt 300 kvar och fick lite försprång och det räckte ju. Han har fantastisk statistik här på Romme nio segrar på tolv starter, sa Hans R Strömberg.

Skräll inledde V75
I V75-1 fick Rauno Pöllänen lucka från rygg ledaren med tolv-oddsaren Västerbo Grosbois som ganska enkelt avväpnade ledaren Super Zantos sista biten. Storfavoriten Global Trust fick gå utvändigt ledaren och tappade spänsten i sista kurvan och bjöd samtidigt vinnaren på lucka.
I V75-2 vände Laura Sånna ut och in på motståndet när hon gick från sista till första plats dryga sista halvvarvet tillsammans med Oskar Kylin Blom, som fick vikariera för Ulf Eriksson.
- I loppet kändes som det mesta gick fel hela vägen, men hon kunde springa otroligt mycket fortare än alla andra. Det var en riktig Merca att köra, sa Oskar Kylin Blom.
Dannero-amatören Elisabeth Lundholm tränar och äger vinnaren.

Första V75-segern för framtidsnamn
Jenny A Björk är ett framtidsnamn och på hemmaplan tog kusktalangen karriärens första V75-seger då hon ledde varje meter av V75-4 med B.B.S.Poetry, som tränas av pappa Bo Björk.
- Det blev perfekt. Jag fick bestämma helt som jag ville och hon kändes jättestark hela vägen. Det var min första V75-seger så den var efterlängtad, sa segerkusken.
En favorit som höll på Romme var Reverend Wine som bara var bäst i V75-5 tillsammans med Ulf Ohlsson. Från tredje utvändigt avgjorde femåringen med en mäktig långspurt i tredjespår sista 700 meterna.
- Otroligt roligt, en försenad julklapp som räcker och blir över, sa tränaren Diederik Meilink.
Oskar J Andersson serverade hemmahoppet Lima Mermaid ett perfekt lopp i rygg på ledaren och när luckan kom in mot upploppet avgjorde stoet V75-6 mycket enkelt. Oskars syster Ruth J Andersson tränar.
Kim Eriksson och Indy Lane avslutade V75-omgången på Rommetravet och ekipaget imponerade med ett starkt slutvarv i spåren. Björn Röcklinger tränar vinnaren.
Sju rätt på V75 gav 42 905 kronor. Sex rätt gav 523 kronor och fem rätt 60 kronor.
Nu fortsätter V75 Winter Burst med V75-tävlingar på Bjerke (söndag) och sedan multijackpot på Axevalla på nyårsafton. En multijackpot som hittills är uppe i 60 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


För drygt två veckor sedan vann Inti Boko landets största lopp för treåriga travare, Svenskt Travkriterium. Under tisdagskvällen..


För drygt två veckor sedan vann Inti Boko landets största lopp för treåriga travare, Svenskt Travkriterium. Under tisdagskvällen var Timo Nurmos stjärna tillbaka på banan och vann hur enkelt som helst ett Breeders Crown-lopp. Han öppnade snabbt bakom bilen och tog tidigt hand om ledningen. Inti Boko inledde med 1.13 första 500 metrarna och fick sedan köra väldigt långsamt och varvade på 1.18,8. I en snabb avslutning var det bara en häst på banan och Inti Boko vann utan att förta sig. Det såg mer ut som ett träningspass för den fyrfaldige miljonären som tog sin sjätte seger i sjunde starten.
- Hästen öppnade bra och fick köra i lugnt tempo. Han kändes fin och har varit bra varje gång. Han är snabb och klarade av kriteriedistansen på ett bra sätt, sa Jorma Kontio.

Ti Punch Broline skrällde
Det körde ytterligare tre Breeders Crown-lopp under den här V65-kvällen på Axevalla. Det blev en riktig smällkaramell direkt när Ti Punch Broline skrällde i Breeders Crown för treåriga ston. Claes Sjöström serverade den Roger Walmann-tränade hästen en perfekt resa i andra par utvändigt samtidigt som favoriten Global Vintage fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren. När ledande Zeta Kronos packade ihop helt in på upploppet tog en tapper Global Vintage över men kunde inte försvara sig mot Ti Punch Broline. Segertiden blev 1.12,3/2140a vilket var nytt banrekord för treåriga ston. Global Vintaget föll med flaggan i topp och var grym som tvåa efter tredjespår och dödens.

En riktig bedövare inledde V65
I Breeders Crown för fyraåriga ston blev det seger för Global Upper Style och Peter Untersteiner. Hon kunde överta ledningen ut på den första långsidan och segern blev säker.
Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker avslutade V65-omgången och det blev seger för hårt betrodda Vainqueur R.P. Han kördes tidigt till ledningen av Ulf Ohlsson och den Frode Hamre-tränade hästen vann säkert före en duktig Spicklebac Face, som utmanade till slut. Trea blev en mycket bra spurtande Indy Lane.
V65-omgången inleddes med en riktig bedövare när 1-procentaren Drip Drop slog av storfavoriten Goldstile efter en invändig resa och perfekt lucka till slut. I sulkyn satt Niclas Stenqvist och tränar gör Rigmor Jakobsson.
Spartan Kronos gjorde tredje starten för året efter ett långt skadeuppehåll och nu kom första segern. Han spurtade vasst för sin tränare Conrad Lugauer och hann upp ledande Justice Ås precis före mållinjen
Sex rätt på V65 gav 311 201 kronor till sex vinnande system.

Michael Carlsson


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De t..


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De två främsta i var och ett av de sex uttagningsloppen går vidare till finalen där två miljoner kronor och evig ära väntar på vinnaren.

Derbyuttagning 1 (V75-1)
2 640 meter autostart

1. Villiam - Jorma Kontio
2. Speedy Face - Lutfi Kolgjini 
3. Malory - Peter Ingves
4. Young da Vici - Per Lennartsson
5. Leader Brodde - Mattias Djuse
6. Global Un Poco - Erik Adielsson
7. Hierro Boko - Christoffer Eriksson
8. Spickleback Face - Robert Bergh 
9. Ontrack He's Black - Örjan Kihlström
10. Star Costashorta - Peter Untersteiner 
11. SethMikael Blanche - Mats Ulriksson
12. He's Marvelous - Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 2 (V75-2)
2 640 meter autostart

1. Prosperous - Per Lennartsson
2. Staro Leonardo - Joakim Lövgren 
3. Mellby Fire - Björn Goop
4. Casterly Rock - Christoffer Eriksson
5. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
6. Eldorado B. - Torbjörn Jansson
7. Martin de Bos - Ulf Ohlsson
8. Output Pressure - Örjan Kihlström
9. Indy Lane - Jorma Kontio
10. Lass Revenue - Mattias Djuse
11. Coin Perdu - Erik Adielsson
12. Fritjof - Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 3 (V75-3)
2 640 meter autostart

1. Chapuy - Åke Lindblom
2. Very Kronos - Erik Adielsson
3. Randemar R.D. - Peter Untersteiner
4. Illuminati - Joakim Lövgren
5. The Bucket List F. - Tobias O Eriksson
6. Chianti - Björn Goop
7. Breidabliks Cognac - Conrad Lugauer 
8. Da Pepperboy - Christoffer Eriksson
9. Vincent Chase - Kevin Oscarsson
10. Digital Performer - Ulf Ohlsson
11. S.G.Charpentier - Jorma Kontio
12. Dom Perignon - Örjan Kihlström
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 4 (V75-5)
2 640 meter autostart

1. Bo C. - Kim Eriksson
2. Västerbo Pokerface - Jorma Kontio
3. M.T.Malkin - Göran Wester
4. Dream Night Palema - Mikael J Andersson
5. Global Unlimited - Kim Moberg
6. Adiago Trot - Christoffer Eriksson
7. Evazan Am - Ulf Ohlsson
8. Son of God - Örjan Kihlström
9. Mr Deauville - Mattias Djuse 
10. Born Unicorn - Per Lennartsson
11. Silent Hill - Peter Untersteiner
12. Lucifer Lane - Johan A Nilsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 5 (V75-6)
2 640 meter autostart

1. Eurythmic Sisu - Björn Goop
2. Mellby Fantom - Ulf Ohlsson
3. Alcoy - Peter Untersteiner
4. Eelis - Jorma Kontio
5. Capitol Hill - Erik Adielsson
6. Elway Am - André Eklundh
7. Short in Cash - Kenneth Haugstad
8. Transcendence - Robert Bergh 
9. Gear Extension - Örjan Kihlström
10. The Real Star - Carl Johan Jepson
11. Cargo Door - Thomas Uhrberg
12. Roofparty - Kevin Oscarsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 6 (V75-7)
2 640 meter autostart

1. My Dream Art - Jörgen Westholm
2. Inertial - Jörgen Sjunnesson
3. Peakadilly - Steen Juul
4. Yankee Boy - Kim Eriksson
5. Harrington - Jorma Kontio
6. M.T.Mighty Winner - Peter Untersteiner
7. Aventador S.F. - Björn Goop
8. Van Kronos - Erik Adielsson
9. Calle Crown - Christoffer Eriksson
10. Who's Who - Örjan Kihlström
11. Einstein Sisu - Tomi Haapio
12. Esprit Sisu - Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det var unghästkväll på Solvalla tisdag afton efter Sveriges vinst över Schweiz i fotbolls-VM. Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidig..


Det var unghästkväll på Solvalla tisdag afton efter Sveriges vinst över Schweiz i fotbolls-VM. Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie och vi fick se flera jättefina prestationer. Det treåriga stoet Musique d’Inverne vet fortfarande inte hur det känns att förlora efter fem starter. I händerna på Erik Adielsson öppnade hon stabilt och kunde köras till ledningen i första kurvan. Tempot var högt och hon inledde med 1.10 första femhundra metrarna och varvade på 1.13,3. Men den höga farten bekom henne inte det minsta och över upploppet gled Musique d’Inverne bara ifrån till en smått överlägsen seger. Segertiden blev nya rekordet 1.13,1 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev Evelyn som levererade en mycket bra avslutning från kön.
- Hon har visat att hon är bra tidigare och i dag visade hon att hon är mycket bra. Hon slappnade inte riktigt av de andra femhundra metrarna och jag får brottas med henne för att hon skulle springa långsammare. Hon var så vass innan loppet och jag ville inte skicka på henne max i starten, sa Erik Adielsson.
- Men trots att hon inte lugnade ner sig så sprang hon bara och klippte med öronen och lämnade bra hästar. Hon sänkte rekordet med 40, 50 meter och det här är en häst utöver det vanliga. Hon har allt och är otroligt trevlig.

Smällkarameller inledde
Musique d’Inverne var en storfavorit som höll men annars var det skrällarnas afton inom V64. Det började med ett par riktiga knallar när tvåprocentarna Ajlexes Cubano och Butterfly Ima skrällde, tätt följd av sexprocentaren Ad Hoc. I Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga ston vann Butterfly Ima, tränad och körd av Åke Lindblom. Han serverade sin häst en perfekt resa i rygg på ledaren. Luckan kom som på beställning vid upploppets början och Butterfly Ima tog sig enkelt förbi ledande Mellby Fashion som höll tappert som tvåa. Tränare Lindblom var strålande glad över segern och förstapriset på 300 000 kronor. Vinnaroddset blev hela 41,08 och segertiden 1.13,0/2140a.
- Det var fantastiskt roligt och det är jättestort såklart. Jag trodde faktiskt på bra chans men det är inget ovanligt. Vi fick en perfekt löpning men det måste man ha och det måste stämma. Det krävs tur och skicklighet för att vinna. Vi satt och väntade på luckan och när den kom stack hon bara iväg. En fantastiskt fin häst som vi köpte på auktion, sa Åke Lindblom.

Engblom rörd till segertårar
I loppet efter äntrade en rörd tränare Raoul Engblom vinnarcirkeln efter att hans häst Ad Hoc vunnit Margaretas Tidiga Unghästserie för treåriga hingstar och valacker. Trots en resa utvändigt om ledaren var Ad Hoc bara bäst och svarade för en fantastisk prestation. Vinnaroddset blev 24,13 och segertiden 1.13,6/2140a.
- Jag är rörd och känner en enorm glädje. Vi köpte honom på auktion och han har hela tiden varit något speciellt. Han är lite opolerad men blir bättre och bättre. Han är rädd för allt och springer och tittar på allt. Ibland går det inte att köra honom hemma för han är rädd för allt. Det här är jättestort, helt fantastiskt, sa Raoul Engblom.
Kusken Carl Johan Jepson fyllde i.
- Han är lite vinglig men det är jättehög kapacitet i honom. En väldigt talangfull häst. Det blev en tuff inledning och lite väl hårt tempo första varvet men han kändes stark och började spela med öronen i sista sväng, sa Carl Johan Jepson.

”Indy Lane är grym – en tuff häst”
I det avslutande loppet i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker blev det en imponerande seger av Indy Lane. Hästen tog sin sjätte seger i åttonde starten och han vann trots en resa utvändigt om ledaren. Segertiden blev strålande 1.12,6/2140a och tränar gör Björn Röcklinger och i sulkyn satt Jorma Kontio.
- Han är grym och det är otroligt roligt. Han sprang i dödens hela vägen och är stark och rejäl. Det är en tuff häst som jobbar hela vägen, sa Björn Röcklinger.
V64-raden blev så pass svårfunnen att ingen hittade alla sex vinnarna. Det blir därmed jackpot till nästa tisdags V64-omgång på Solvalla.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvallatränaren Björn Röcklinger är precis hemkommen från Paris och Prix d’Amerique när vi får honom på tr&ari..


Solvallatränaren Björn Röcklinger är precis hemkommen från Paris och Prix d’Amerique när vi får honom på tråden på måndagseftermiddagen.
- Årets Prix d’Amerique var ett otroligt fint lopp och det var en otrolig prestation av vinnaren Readly Express. Vi är ett gäng som brukar åka ner vare år och vi har väl varit där sex-sju år nu. Det här var det bästa Prix d’Amerique jag sett i alla fall.
Björn Röcklinger är aktuell med en spännande häst i onsdagens V86-omgång som delas mellan Jägersro och Solvalla. Femårige Ginotonic har lottats till spår 2 bakom startbilen i V86-8 på hemmabanan.
Ginotonic har fyra raka pallplatser och i de tre senaste starterna har han slutat tvåa.
- Jag tycker att det handlat mycket om tillfälligheter att det inte räckt till seger. Senast satt han sist och spurtade rappt sista 350 men hann inte fram. Han gjorde ett jättebra lopp. Gången innan blev han spurtslagen av någon favorit. Hade han haft lite marginaler med sig kunde det lika gärna varit tre förstaplatser. Han är verkligen värd att vinna lopp.
Vad känner du över spår 2 bakom startbilen?
- Det är ett bra spår och hästen känns fortsatt fin. Om inget oväntat händer ska han ha en vettig chans.
- Det skulle vara ett plus om det blir fast bana, han gillar inte när det är löst utan vill ha bra tag i backen. Han får en bättre steglängd med fäste. Vi gör inga ändringar och det innebär öppet huvudlag, fast bomull i öronen, vanlig vagn och samma kusk, Ulf Eriksson.
Om du skulle beskriva hästen?
- Han är ganska allround för klassen, snabb från början och snabb till slut. Han tål tuffare upplägg. Hans svaghet är om banan blir lite för lös.

Obesegrad reklamhäst
Björn Röcklinger har i dag strax över 30 hästar i träning.
I fjol slog stallet siffrorna för tredje året i rad och hästarna travade in drygt 2.5 miljoner kronor.
Hur ser du tillbaka på 2017?
- Inom travet var jag ganska nöjd, även om det var lite stolpe ut med infektioner i stallet.
Dina förväntningar på 2018?
- Jag har inte satt några mål, men man försöker alltid slå fjolårets siffror. Jag har också någon häst som är finare än vanligt och jag hoppas kunna vara med i nått större lopp under året, säger Björn Röcklinger.
Vilken häst pratar vi om då?
- Jag har egentligen bara en som höjer sig över mängden och det är Indy Lane som vunnit tre lopp av tre. Han har bra kunnande och bra uppfattning. Det är en fyraårig Ready Cash-son med många egenskaper. Jag hoppas han kan bli en fin reklamhäst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Jorma Kontio 2140/1 D 1 16.1 30
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Björn Röcklinger 2140/1 D 1 18.4 40
2018-12-29 2018-12-29 Romme-11 Kim Eriksson 2640/11 A 1 13.9 32
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Jorma Kontio 3100/8 A 1 16.9 14
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-10 Björn Röcklinger 2140/2 A 3 13.4 73
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Jorma Kontio 2140/11 B 6 13.6 93
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-1 Kim Eriksson 2140/8 C 5 11.9 263
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-9 Kim Eriksson 2140/6 C 3 12.5 310
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-6 Jorma Kontio 2640/9 A 0 14.3 123
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-5 Jorma Kontio 2140/11 B 0 14.7 162
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/2 C 1 12.6 98
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-3 Björn Röcklinger 2140/2 B 1 14.3 23
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-7 Björn Röcklinger 2100/6 B 3 13.6 112
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-3 Jorma Kontio 2140/3 C 3 14.3 25
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Jorma Kontio 2140/7 C 1 14.1 22
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-5 Björn Röcklinger 2140/9 B str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-6 Jorma Kontio 2640/3 D 1 15.8 20
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-8 Jorma Kontio 1609/10 B 5 11.6 287
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-5 Jorma Kontio 2140/7 D 6 11.3 531
2021-06-19 2021-06-19 Romme-6 Jorma Kontio 2140/10 B 3 13.2 35
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-11 Jorma Kontio 2640/12 D 3 13.9 168
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-9 Jorma Kontio 2140/7 C 1 13.5 22
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-7 Jorma Kontio 2100/4 C 1 15.7 15
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/7 B 1 14.6 33
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-10 Kaj Widell 2640/9 C 4 15.9 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se