In Line Tooma travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med In Line Tooma travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen In Line Tooma har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
In Line Tooma har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst In Line Tooma


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar..


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar det nio hästar stora startfältet.
- Lexington Hall och Star Costashorta är erkänt startsnabba och sedan ska det bli roligt se om Precious Lord lever upp till träningsrapporterna, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot till elitloppet.se.
Sedan tidigare är Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, M.T.Insider, Target Kronos och Xlnt Chili Tripel. inbjudna till loppet.

Fartfylld 15-åring
I det kallblodiga loppet är det Brenne Järven, Hönn Blesa, Torpa Olea och 15-årige Finnskog Sjefen som gör startfältet komplett.
- Finnskog Sjefens deltagande har det varit stort intresse kring och ihop med de övriga inbjudna kallbloden så har vi en spännande mix, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
Övriga hästar i kallblodsloppet är Guli Tor, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten och Torpa Pål.
Speedracen avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Klara till Speedrace:
Varmblod:
 Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, Lexington Hall, M.T.Insider, Precious Lord, Star Costashorta, Target Kronos, Xlnt Chili Tripel.
Kallblod: Brenne Järven, Finnskog Sjefen, Guli Tor, Hönn Blesa, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten, Torpa Olea, Torpa Pål.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Highspeed Call, Jefferson Dotcom och Target Kronos är en trio som vunnit sprintlopp över dryga ett varv - men som nu för första gången..


Highspeed Call, Jefferson Dotcom och Target Kronos är en trio som vunnit sprintlopp över dryga ett varv - men som nu för första gången tävlar i Speedrace över 640 meter.
- Target Kronos har alltid haft ryktet om sig hur snabb han är och Highspeed Call samt Jefferson Dotcom har båda två nyligen visat upp våldsam startsnabbhet, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
På kallblodssidan är norske kriterie- och derbyvinnaren Ingbest, med närmare 3,5 miljoner kronor insprunget, den mest meriterande av onsdagens inbjudna. Han får sällskap av Guli Tor och Torpa Pål.
Speedrace har nio startande hästar. Loppen avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Inbjudna hittills till Speedrace:
Varmblod:
Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, M.T.Insider, Target Kronos, Xlnt Chili Tripel.
Kallblod: Guli Tor, Ingbest, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten, Torpa Pål
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är hela finaltrion från i fjol, med dubble vinnaren M.T.Insider i spetsen, som tackat ja till att mäta krafterna över den exceptionellt..


Det är hela finaltrion från i fjol, med dubble vinnaren M.T.Insider i spetsen, som tackat ja till att mäta krafterna över den exceptionellt korta distansen.
- Det kändes givet att bjuda in fjolårets topptrio med tanke på vad de visat, säger Anders Malmrot i ett pressmeddelande.
Förutom Olle Alsén-tränade M.T.Insider så rör det sig om In Line Tooma och Xlnt Chili Tripel – hästen som tokskrällde på V86 förra onsdagen och gjorde en vinnare nio miljoner kronor rikare.
Bland kallbloden är det tre veteraner som bjudit in.
Elvaåriga Lysjö Mocca, tolvårige Mino och femtonårige Särpefanten.
- Jag är mycket spänd på att se hur snabbt kallbloden kan springa över den korta distansen. Det ska bli mycket intressant att se och den här inbjudna trion har samtliga visat upp mycket bra startsnabbhet, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
Förstapriset i Speedrace är 100 000 kronor.

Fakta inbjudna varmblod:
In Line Tooma

Ålder: 8 år
Kön: Hingst
Intjänat: 568 500 kronor
Tränare: Henrik Larsson
Ägare: Ola Elfström AB, Sigtuna

M.T.Insider
Ålder: 10 år
Kön: Hingst
Intjänat: 1 591 196 kronor
Tränare: Olle Alsén
Ägare: Stall Charles Boko (Alsén Olle)

Xlnt Chili Tripel
Ålder: 9 år
Kön: Valack
Intjänat: 1 330 394 kronor
Tränare: Fredrik Persson
Ägare: Stall Preserve HB, Växjö

Fakta inbjudna kallblod:

Lysjö Mocca

Ålder: 11 år
Kön: Sto
Intjänat: 589 856 kronor
Tränare: Kristina Larsson
Ägare: Stall Lysjö KB

Mino
Ålder: 12 år
Kön: Hingst
Intjänat: 1 720 934 kronor
Tränare: Helena Stens Runfeldt
Ägare: Helena Stens Runfeldt & Niclas Runfeldt

Särpefanten
Ålder: 15 år
Kön: Hingst
Intjänat: 3 932 040 kronor
Tränare: Ole Johan Östre
Ägare: Åge Johansen

Kanal 75


Ringostarr Treb har gjort flera fantastiska prestationer sedan han i juni kom till Halmstadtränaren Jerry Riordan. På Bergsåker var det dags ig..


Ringostarr Treb har gjort flera fantastiska prestationer sedan han i juni kom till Halmstadtränaren Jerry Riordan. På Bergsåker var det dags igen. Wilhelm Paal hittade tredje par utvändigt från bakspår och sedan han glidit ut i tredjespår på den sista bortre långsidan hade Ringostarr Treb uppvisning. Vid upploppets början tryckte Paal gasen i botten och då stegade den italienske sjuåringen ifrån till mycket enkel seger.
- Det var lågt tempo första varvet och jag bestämde mig för att gå före Propulsion, men inte köra för fort med en gång. I sista sväng väntade jag på Propulsion så då tog jag det fortsatt lugnt och när det var 200 kvar kände jag att jag hade så mycket att köra med att Propulsion inte skulle kunna fånga oss. Ringostarr Treb var fantastisk och på upploppet flög han fram, sa Paal.
- När man vinner de här stora loppen är det en mix av glädje och lättnad. Hästen har tävlat så bra mot de bästa och när han gick på i tredjespår tänkte jag att han borde vinna, och det gjorde han. Han är en fighter, en riktigt bra tävlingshäst som vet vad han ska göra, berömde Jerry Riordan.
Tvåa blev Reijo Liljendahls Nadal Broline som fick tassa med i rygg på vinnaren genom slutkurvan.
- 300-400 kvar hade jag bra feeling men han är ruggigt bra Riordans häst och Nadal kunde inte haka på riktigt, sa Nadal Brolines kusk Ulf Ohlsson.
Daniel Redén-tränade jättefavoriten Propulsion avslutade rykande som trea efter en mycket avvaktande styrning av Örjan Kihlström.
- Hästen gick lika bra som tidigare. Jag hade egentligen tänkt köra mer från start men Anna Mix kom iväg så bra och jag trodda att den skulle bomba framåt. Då hade det kunnat bli en jobbig förstasväng för oss, förklarade Kihlström taktikvalet att backa sig sist med Propulsion och trots det låga tempot vänta med attacken till upploppet.
Ringostarr Treb landade på kilometertiden 1.11,1 över de 2 140 meterna som startades med bil och förstapriset uppgick till en miljon kronor. Totalt har den enastående italienaren tjänat 7,5 miljoner kronor.

Prinsen tillbaka på tronen
Förra året fick Månprinsen A.M. sin segersvit i Svenskt Mästerskap för kallblod bruten av Odin Tabac. I årets upplaga visade ”Prinsen” att han fortfarande är kung. Odin Tabac gjorde vad han kunde från ledningen och sedan Månprinsen A.M. avancerat från fjärde par utvändigt och kommit ner som första häst i andraspår ut på slutrundan lämnade tätduon fältet på den sista bortre långsidan. Men det stod tidigt klart vilken häst som var starkast.
- Det är väldigt roligt att få visa upp en häst i den här författningen och det var en härlig känsla 500 kvar, när jag hade fulla händer och bara satt och tittade på dem, sa hästens tränare och kusk Gunnar Melander.
- Det har spekulerats i att han har dålig form, att han är slut nästan, men nu visade han att det är mycket kvar i Månprinsen, han är pigg och glad. I och med att det har varit ett halvdant år är det också skönt att visa att gubben kan än.
Det var fjärde gången som tioårige fenomenet Månprinsen A.M. blev svensk mästare och segerchecken på en kvarts miljon kronor ger honom ett vinstkonto på 6,7 miljoner kronor.

Debutant satte dit jätteskräll
Det var multijackpot på V75-spelet och hisnande 81,1 miljoner kronor väntade i sjurättspotten. När dammet lagt sig på Bergsåker blev det också fina pengar för dem som lyckats pricka in samtliga vinnare. Sju rätt delade ut 497 477 kronor och starkast bidragande orsak till den fina utdelningen var V75-debuterande lärlingen Sofia Frilén. Hon serverade 30-oddsaren Ellieann ett perfekt lopp på innerspår och när hon lyfte ut stoet till attack på upploppet avgjorde hon i ett nafs.
- Det här har jag drömt om sedan jag var liten. Att få vinna i första V75-loppet och allt. Hon kändes helt underbar när jag vred ut, hon är helt fantastisk hästen, segerbubblade Frilén.
- Vad ska man säga? Att en liten tränare som en annan kan få vinna ett V75-lopp, under den här dagen, fy fasen vad kul, det är grymt! Sofia kör som en gud och jag är så otroligt glad. Nu blir det nog en jäkla fest, sa hemmaamatören Ingemar Söderberg.
Även Hanna Olofsson bidrog till att V75-utdelningen blev vad den blev när hon satte dit egentränade Valley Streamline från rygg på ledaren i klass I.
- Plan a var väl att köra i ledningen men jag hade lite på känn att Jennifer (In Line Tooma) skulle komma med full fart där ute och det blev ett jättefint lopp för oss. Det blev en toppenhelg det här, sa Olofsson som även räknade in en tränarseger under fredagens V75-tävlingar.

Dubblade på gamla hemmabanan
Silverdivisionen blev ett rafflande lopp där favoriten Officer C.D. tog första årssegern efter en rad starka insatser. Men segernollan spräcktes inte från ledningen som många trodde på förhand. Med liten marginal blev hästen utsvarad i spetskörningen och då valde Robert Bergh att backa ner som tvåa på innerspår. På upploppet körde sedan Bergh slalom och på innerspår spurtade Officer C.D. till säker triumf före en tapper Cab Hornline.
- Jag tror att han kommer fortsätta att utvecklas. Han har tävlats in i brons och silver på ett lugnt sätt och det kommer nog att fortsätta in i guld också, sa Bergh, som hade en mycket bra dag på sin forna hemmabana och även vann bronsdivisionen med högkapable fyraåringen Explosive Merlot.
I klass II visade Quantum Estelle att toppformen är intakt när hon tog andra raka segern tillsammans med Tomas Pettersson.
- V75-segrarna kommer alldeles för sällan men det är fantastiskt kul när det händer, sa tränaren Jenni H Åsberg.
Sju rätt på V75 betalade alltså nästan en halv miljon kronor, för sex rätt fick man 1 612 kronor och fem rätt gav 131 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Välstammade Brothers In Am är efter avelsgiganten Viking Kronos och mamman är Queen Silas som är syster med superstoet Viola Silas. Häs..


Välstammade Brothers In Am är efter avelsgiganten Viking Kronos och mamman är Queen Silas som är syster med superstoet Viola Silas. Hästen ägs av ett gäng hockeyprofiler med Challe Berglund, Patric Hörnqvist, Niklas ”Pajen” Persson och Patrik Zackrisson i spetsen. Brothers In Am var mycket lovande som unghäst men det har strulat och i fjol hittades ett problem i halsen som åtgärdades.
- Han gjorde sig först illa i hagen och fick vila för det. Sedan upptäckte vi ett halsproblem och opererade honom förra hösten. Efter det har han faktiskt växlat upp två, tre klasser och nu börjar det likna något, säger tränaren Henrik Larsson.
- Det är en väldigt fin häst och jag tror att han kommer att blomma ut ordentligt nästa år när han nu har fått känna lite på hetluften.

”Väldigt fin i fredagsjobbet – bättre med täta starter”
Brothers In Am har tagit tre segrar, ett andra- och fyra tredjepris i år på 13 starter. Efter att ha övertygat i två raka segrar var han senast med i V75 i Skellefteå och blev sexa.
- Det blev ett struligt lopp där och han fick dödens och blev sedan lite tillbakadragen. Han var helt okej men det var lite för långt mellan loppen och jag tror att han kommer att vara bättre nu med täta starter. Hästen kändes väldigt fin i fredagsjobbet över 2100 meter med en snabbare avslutning. Det var riktigt bra och han var väldigt spänstig och fin. Nu är han precis så där fin som jag vill att han ska vara, menar Larsson.

”Snabb ut – får trycka till från start”
Brothers In Am, även kallad "Brorsan" i stallet, är favorit i onsdagens V86-avslutning. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem elva miljoner kronor enbart på sju rätt. Hästen körs som vanligt av Jennifer Tillman och har spår sex bakom bilen.
- Han har öppnat riktigt bra bakom bilen några gånger och Jennifer får trycka till från start. Det är inget optimalt läge men hon får göra ett försök. Han har mött bra hästar tidigare och det här ser ut som en lämplig omgivning. Jag har en bra känsla kring honom och är optimistisk.
Så du tror att han kan vinna?
- Ja, det gör jag.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Ja, han gick med bakskor senast men nu blir det barfota runt om. Jänkarvagn som vanligt.
Du har ytterligare två hästar med inom V86. Chanserna där?
- Pharaon Face (V86-4) satt fast med mycket krafter kvar i senaste starten och i starten innan dess var han sjuk. Formen är bra och det här är inte så tokig häst. Skulle det klaffa så kan han dyka upp bland de tre.
- In Line Tooma (V86-4) var tvåa senast och har fin form men ett iskallt läge. Kan han få med sig en slant därifrån så är jag nöjd, säger Henrik Larsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 2160/9 0 16.4 444
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 2140/6 3 15.7 401
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 2140/1 0 g 729
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 2160/10 7 17.6 371
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 2140/5 0 g 397
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Jennifer Tillman 2140/10 D 0 16.4 784
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Jennifer Tillman 2140/2 C 5 41
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Jennifer Tillman 2140/8 D 0 15.2 282
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Jennifer Tillman 2140/1 D 2 14.8 351
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-4 Frank Nilsson 2140/4 D 3 16.4 171
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Jennifer Tillman 1640/12 B 4 15.0 128
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Jennifer Tillman 2140/8 B 5 17.4 137
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 Jennifer Tillman 1640/8 B 3 13.6 204
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 Jennifer Tillman 1640/3 C 6 15.5g 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 Jennifer Tillman 2140/9 C 2 14.8 155
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Jennifer Tillman 1640/2 D 6 13.0 750
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Jennifer Tillman 2160/8 B 0 g 38
2016-03-27 2016-03-27 Romme-3 Jennifer Tillman 2640/5 D 0 23.3g 348
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Jennifer Tillman 2140/11 B 0 g 65
2016-02-19 2016-02-19 Romme-2 Jennifer Tillman 2140/4 B 1 15.8 46
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Tobias J Gustafsson 1640/4 C 4 16.4 218
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-5 Jorma Kontio 2100/10 C 7 17.3 169
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-10 Peter G Norman 1640/1 D 6 13.5 114
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-8 Peter G Norman 2140/11 B 0 15.4 213
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Jennifer Tillman 1640/8 B 0 14.8g 119
2017-10-03 2017-10-03 Romme-2 Peter G Norman 2140/1 C 0 g 188
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 Henrik Larsson 2100/9 C 3 14.5 347
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Jennifer Tillman 2140/2 B 4 15.3 114
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-9 Jennifer Tillman 1640/7 C 7 12.4 311
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-11 Jennifer Tillman 1640/4 C 7 12.4 148
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 Fredrik Lennartsson 1640/12 A 2 13.7 41
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Jennifer Tillman 1640/10 A 4 12.7 42
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-11 Johan Lasson 1640/3 A 5 14.3 31
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-1 Peter G Norman 1640/11 D 2 11.7 897
2017-05-12 2017-05-12 Romme-4 Jennifer Tillman 2140/2 C 2 14.3 69
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Ville Karhulahti 2140/1 C 4 13.5 56
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Mads H Nielsen 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Ville Karhulahti 2140/5 C 2 14.3 667
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Henrik Larsson 1640/12 D 5 14.1 383
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-5 Jennifer Tillman 2140/1 D 0 16.9 302
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Jennifer Tillman 1640/7 C 0 g 81
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-8 Jennifer Tillman 2100/5 D 3 15.2 287
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-3 Troels Andersen 2140/10 A 0 16.5 119
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Troels Andersen 2140/8 A 1 17.6 32
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 1640/6 C 0 15.2 135
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 1640/2 C 0 13.0 67
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 1640/9 A 0 13.7 81
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 1640/11 C 0 12.7 248
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-3 Oskar Kylin Blom 1640/6 B 1 12.3 18
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-4 Oskar Kylin Blom 1640/7 D 1 12.1 249
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-4 Jennifer Tillman 1640/5 D 4 13.5 49
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Jennifer Tillman 1640/6 D 0 15.9 154
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Claes Sjöström 1640/10 B 5 13.4 204
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-7 Nicklas Westerholm 1640/4 B 1 13.8 15
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-8 Peter G Norman 1640/8 B 0 14.2 503
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-10 Kim Eriksson 1640/9 B 0 13.0 78
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-8 Kim Eriksson 1640/4 C 1 12.6 50
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-9 Peter G Norman 1640/4 D 4 13.0 234
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Peter G Norman 2140/7 B 2 18.6 48
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Troels Andersen 1640/3 C 0 14.0 119
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Nicole Melberg 1640/5 C 5 14.0 158
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-9 Henrik Larsson 1640/5 D 6 12.1 435
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Carl Johan Jepson 1640/1 D 5 12.3 75
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Troels Andersen 1140/6 D 0 52
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-1 Yannick Gingras 640/3 D 2 458
2019-05-10 2019-05-10 Romme-4 Troels Andersen 1640/3 D 0 14.0 218
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Kenneth Haugstad 1640/7 C 6 12.8 256
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Troels Andersen 1640/6 D 4 14.3 310
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-8 Kim Eriksson 1640/7 D 0 16.2 130
2020-10-20 2020-10-20 Romme-9 Ulf Ohlsson 1640/2 B 0 15.7 55
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-11 Nicklas Westerholm 1640/10 B 0 11.9 393
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-8 Carl Johan Jepson 1609/6 B 1 13.3 21
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Ville Karhulahti 1609/1 A 0 g 23
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-11 Carl Johan Jepson 1640/9 B 0 12.6 213
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-8 Carl Johan Jepson 1640/5 B 1 11.7 35
2020-06-12 2020-06-12 Romme-9 Ulf Ohlsson 1640/5 B 1 11.3 41
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-1 Erik Adielsson 640/3 B 0 77
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-6 Carl Johan Jepson 1640/5 D 1 11.2 53
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-3 Carl Johan Jepson 1640/4 D 3 12.9 100
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-9 Henrik Larsson 2100/2 C 0 15.2 252
2020-02-21 2020-02-21 Romme-9 Henrik Larsson 1640/10 C 5 14.6 422
2020-02-08 2020-02-08 Romme-4 Henrik Larsson 2140/1 B 1 16.1 97ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se