Importedfrmdetroit travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Importedfrmdetroit travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Importedfrmdetroit har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Importedfrmdetroit har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Importedfrmdetroit


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall. Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i f..


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall.
Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i form och åkte med en häst i lasten till Skara på lördagen. Han vände åter med en seger i stoloppet på V75 och inkasserade 125 000 kronor.
Men trots att Bergsåkerstränaren var tydlig om chanserna på förhand blev gensvaret klent. Fyraåriga stoet Miss Hejaracka vann andra raka segern och var bara spelad på två procent på V75.
- Hon vann för att hon var bäst och drog ju fram favoriten i spåren sista 700 meterna dessutom. Det var en väldigt bra prestation. Jag hade på känn att hon skulle prestera väldigt bra, annars hade vi ju inte åkt 130 mil. Så roligt är det inte att köra hästbuss. Billigt är det inte heller för den delen, säger Markus Pihlström då vi når honom på vägen hem på söndagen.
Miss Hejaracka, ägd av Sundsvallsbon och företagaren Johan Andersson, var utan prut bästa hästen i loppet. Trots att tempot var lågt och allt upplagt för hästarna i täten i lördagens lopp, tog sig stoet ikapp och förbi på upploppet efter en sista kurva som förstahäst i tredjespår.
- Hon stred tappert och höll undan för de som hade fått bättre lopp. I dopningsstallet efteråt hade hon 82 i puls och var inte speciellt trött efter loppet. Hon har ätit jättebra och druckit under natten och tyckte väl att det var rätt kul att åka till Axevalla, säger Markus Pihlström.

Historisk knall på V86
Det är inte första gången någon av Pihlströms hästar tokskräller i större sammanhang i år. På V86 hemma på Bergsåker i januari blev Orlando Triss en av de största överraskningarna i spelets historia då han vann med Henrik Svensson i sulkyn.
Hästen var bara spelad på 0,34 procent på V86.
- Men då trodde faktiskt inte jag heller på vinst ska erkännas.

Vanessa favorit på Bergsåker?
På lördag är det V75 på Bergsåker. Markus Pihlström har anmält några hästar och ser ut att bli påpassad den här gången av spelarna.
- Det är en stor dag att vara hemmatränare på V75, så det blir kul. Jag tror att vi blir betrodda med flera. Någon favorit har vi väl och några som ska räknas med chans. Det ser bra ut inför lördagen tycker jag, säger Markus Pihlström.
Vanessa F.B. ser ut som den bästa chansen enligt tränaren i ett stayerlopp för ston över 3140 meter. Stoet kommer med två raka segrar, från V75 i Bollnäs och ett stolopp på Solvalla under januari och februari.
Importedfrmdetroit vann både ett försök och en final i brons i december och är ny i silverdivisionen på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årstidshästar är inget okänt fenomen inom travsporten.Men att tre hästar ska vinna på exakt samma dag ett år senare ä..


Årstidshästar är inget okänt fenomen inom travsporten.
Men att tre hästar ska vinna på exakt samma dag ett år senare är förstås synnerligen ovanligt.
Annandagen på Solvalla innebär traditionella V75-finaler och inleddes precis som i fjol med Baroness Karsks lopp för stoeliten.
Då var Double Exposure ett tämligen osynat kort för V75-spelarna med tre starter på svensk mark.
Segern blev den första i nya hemlandet och ett år senare kom Daniel Redéns femåring ut som omgångens största favorit och en het aspirant till titeln landets bästa sto.
Någon gratisseger blev det emellertid inte.
Stallkamraten In Toto Sund svarade bestämt ledningen varpå Örjan Kihlström parkerade lugn på utsidan.
Upploppskampen kanske såg jämn ut från sidan, men verkligheten var nog att Kihlström valde att mäta ut en liten segermarginal med gott om luft under vingarna.
- Hon är jättefin för det mesta, men kändes kanonfin idag. Ännu finare än hon varit på ett tag, berömde segerkusken om hästen som länge var aktuell förstorloppet Prix Tenor de Baune med en friplats till Prix d’Amerique på Vincennes dagen före julafton.
- Tanken var att starta i Paris och spurta ner konkurrenterna, men nu blev det såhär istället, förklarade Daniel Redén som verkar skjuta upp Frankrikeplanerna ett år.
- Nu tar vi det lite lugnt i vinter istället.

”Ingenting att köra med”
Även för Mats Rånlunds senaste reklamhäst Olle Rols var fjolårets annandagseger något av ett genombrott, den första finaltriumfen i vad som skulle sluta i en sju starter lång segerkavalkad som varade fram till april och gav drygt en miljon kronor.
Onsdagens fullträff var den första sedan dess och även här handlade det om att reglera motståndet utanpå ledaren.
- Han överraskar mig lika mycket varje gång och blir bara bättre och bättre. Hästen har aldrig känts så fin i travet, sade körande Peter Ingves.
Lika nöjd med sin häst var inte Joakim Lövgren sedan Jairo fällt sina högmeriterade motståndare i guldfinalen, Gert Lindbergs lopp.
Favoriten Nadal Broline öppnade stenhårt för ledningen och fick en våldsam tryckare av en het Turno di Azzura som svarade ut avancerande Zenit Brick efter varvningen. ¨
På upploppet var det stumma ben på alla håll och Lövgrens tyskfödde sjuåring höll farten bäst efter en smygare.
- Han var inte i stöten idag, jag hade ingenting att köra med. Jag tror att han tagit resan dåligt, han tävlade inte på hela loppet, var Lövgrens oväntade reaktion sedan Jairo tagit hem sin största segercheck i karriären, värd 400 000 kronor.
- Det är en underbar häst. Jag försöker bara stoppa in saker i sitt sammanhang. Nu fick han det bästa loppet och vann tack vare det. Det finns nyanser på honom också, förklarade Joakim Lövgren.

Framtidsnamn tog för sig
Tre av svensk travsports största framtidsnamn passade också på att ta för sig.
Oskar J Andersson har länge varit en av landets främsta lärlingskuskar och står i begrepp att dra igång en egen rörelse under 2019.
Prestationen från Je t’Aime Explosiv, förnärvarande tränad av storasyster Ruth J Andersson, kanske var ett tecken av vad som komma skall.
- Nästa år ska jag bygga upp en travtränarverksamhet och den här hästen är en liten tjuvstart på det. Jag och Paula lägger väldigt mycket tid på honom och följer vårt koncept. Det är så otroligt roligt att lyckas tillsammans, sade Andersson refererades till sin sambo med efternamnet Pettersson.
Daniel Wäjersten kommer snart att kunna se tillbaka på sitt första år som proffstränare med seger i var fjärde start.
Även som kusk har han överträffat sig själv med rekordsiffror och det var i den rollen som han styrde in Markus Pihlströms Importedfrmdetroit sedan Pacific Face snöpligt galopperat med grepp på upploppet.
Lite mer rutinerad är Mattias Djuse som erhållit allehanda utmärkelser under sina fyra år på egna ben.
Nu kom en något oväntat kröning av säsongen då Ulf Ohlsson satte dit nyförvärvet Farouk B.R. i Hästägarkannan över tre kilometer.
Petri Puro-tränade Martin de Bos avrundade omgången i händerna på Kim Eriksson och såg till at V75-utdelningen stannade vid 127 890 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Om Gunnar Melander hade en plan med lördagens lopp så har han haft detsamma genom hela Månprinsen A.M:s makalösa karriär. Under sin d..


Om Gunnar Melander hade en plan med lördagens lopp så har han haft detsamma genom hela Månprinsen A.M:s makalösa karriär.
Under sin debutsäsong som treåring startade hästen 15 gånger.
Därefter har han matchats mer sparsamt och aldrig gjort fler än 13 starter per år och ändå sprungit in över miljonen varje säsong sedan 2014.
Och förmodligen har hästen aldrig varit bättre än som elvaåring, vilket speglas i att han haft sin främsta säsong sett till insprungna pengar.
Lördagens triumf i Brimsguttens Minne var värd 200 000 kronor och tog via ett förutbestämt avancemang.
- Jag tänkte redan i värmningen att jag ska fara 1 400 kvar, banan kändes fast och fin där och då är de inte beredda när jag kommer så att ingen far ut före, förklarade Melander som styrde fram utvändigt om ledande Järvsöodin och bevakade sin position.
- Jag hade kunnat ta över ledningen 900 kvar, men tyckte att det såg tyngre ut på innerspår, så vi väntade bara till upploppet. När det är så här kladdigt vet man aldrig när energin tar slut, men det är en bra häst… En fantastisk häst.
Nu får travpubliken vänta minst tre månader på att se om Månprinsen kan bevara sin position på kallblodstronen även som tolvåring.
- Nu far vi hem och tränar, så kommer vi ut till vårdagjämningen plus minus en vecka, lovade Gunnar Melander.

”Bättre för varje år”
En häst som knappast lär vila de närmaste månaderna är Timo Nurmos vinterspecialist Zenit Brick som återfunnit den form som gjorde honom till landets segerrikaste V75-häst under 2017.
Lördagens seger innebär att han skuggar Propulsion i kampen om samma titel i år.
Den senare fanns inte med bland motståndarna i Hilda Zonetts lopp, men det gjorde däremot On Track Piraten – landets segerrikaste V75-häst genom tiderna.
Den gamle V75-kungen gick ett rasande upplopp långt ut i banan, men kom aldrig farligt nära den nye som övertagit ledningen vid varvningen för Mika Forss.
- Piraten kom jättefin sista rakan, men det fanns lite krafter kvar. Jag bara tittade och väntade på mållinjen. Hästen blir lite bättre för varje år och idag kändes han superfin, berömde segerkusken.

”Trodde att han skulle avgöra enklare”
Med dagens två tyngsta favoriter i mål försvann i princip chansen till mångmiljonutdelning och sedan Robert Bergh reglerat fältet utanpå ledaren med Yrr var värdet trots jackpotpåslag bara dryga femhundringen efter fem avdelningar.
Det inkluderade Importedfrmdetroit som av sin tränare Markus Pihlström utsågs till ”dagens mest understreckade häst” i förhandssnacket. Det visade sig finnas täckning då den slutlige 15-procentaren krigade ner Donners Am över upploppet.
- Jätteroligt, men jag trodde att han skulle avgöra enklare, slog tränaren fast.
I sjätte avdelningen kom emellertid knallen signerad Kevin Oscarsson och familjehästen Livinginmydream som speedade förbi från ledarryggen i stoloppet.

Första V75-segrarna
Två finsksvenska herrar som säkert kommer att låta höra tala om sig framöver kompletterade omgången med historiska segrar.
Ville Karhulahti kunde se tillbaka på en av landets digraste meritlistor som lärling då han i somras drog igång sin egen tränarrörelse.
Stallet har en extrem unghästprofil där bara fyra av 33 hästar har startat, men dessa har gjort det bra och nu kom första V75-segern i egen regi när Budets Lasse satte nosen främst i en tuff slutstrid.
Samu Sundqvist har haft smått fantastiska resultat som försteman i stall Ratu, vars Selmer I.H. vann Breeders Crown-finalen för några veckor sedan.
Nu fick Sundqvist äntligen styra in sin första V75-vinnare för egen hand då Magnifik Brodde avrundade omgången med en glimrande spetsviktoria på i vätan strålande 1.13,6/1 640 meter autostart, dagens särklassigt snabbaste segertid.
Det fastställde utdelningen för sju rätt till 45 755 kronor medan femrättspotten på dryga 24 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag i form av jackpot.

Robin Johansson. Kanal 75


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75


Startnummer 11 samtidigt som värste konkurrenten hade spår 2 och skulle få bestämma tempot i ledningen. Inte undra på att Johan Unte..


Startnummer 11 samtidigt som värste konkurrenten hade spår 2 och skulle få bestämma tempot i ledningen. Inte undra på att Johan Untersteiner låg lågt beträffande Cyber Lanes segermöjligheter inför veckans V86-omgång. Loppet blev dessutom kört precis som de flesta hade räknat med. Högkapable amerikanen Love Matters tog hand om ledningen och fick varva på långsamma 1.15,9 samtidigt som Johan Untersteiner satt sist, i femte par utvändigt, med Cyber Lane. Det var inte bara Love Matters kusk Örjan Kihlström som tappade hakan när Johan Untersteiner blåste förbi honom på upploppet.
- Örjan undrade efter mål hur fanken Cyber Lane kan han springa så fort, sa Johan Untersteiner med ett leende efter målgång.
Cyber Lane travade slutrundan på 1.09,6 och sättet på vilket han jagade ikapp och förbi ledaren över upploppet utstrålade absolut världsklass.
- Han var inte förvånansvärt bra prestationsmässigt men på pappret var förutsättningarna värdelösa i dag och jag tyckte det var långsökt att han skulle vinna. Men det gick ändå, sa Untersteiner som härnäst siktar på Breeders’ Crown med sin fyraårige stjärna.

Vinstrikast i landet efter kross
En annan unghäst som har framtiden för sig är Activated. Galoppen i debuten är enda plumpen i protokollet så här långt för Fredrik Wallins tvååriga sto och sätter hon nu tog tredje raka segern på torde sätta skräck i motståndarna inför de stundande storloppen Örebro Svampen och Uppfödningslöpningen.
- Hon är jättefin, stark och snabb, en tuff tjej, sa Björn Goop sedan han placerat stoet utvändigt om ledaren och därifrån vunnit i överlägsen stil.
- Det klart att det inte var någon optimal position men hon är stark nog att klara av det.
Segerchecken i Breeders’ Crown-loppet uppgick till 175 000 kronor och var den fetaste som delades ut på Solvalla under kvällen. Med den inräknad har Activated 415 000 kronor på vinstkontot och det gör henne till landets vinstrikaste tvååring.

Bara bättre och bättre
På Bergsåker infriade Magnus Träff-tränade Queer Fish favoritspelarnas förväntningar när han enkelt höll undan från ledningen före starkt spurtande Beau Mec.
- Han är en fantastisk häst som har kunnat utvecklas som han har gjort som åttaåring och som det känns blir han bara bättre och bättre, sa kusken Kaj Widell, som även satte dit Kenneth Thelin-tränade Global Teardrop inom V86-spelet.
Precis som Queer Fish är King City en häst som knackar på dörren till den äldre eliten. Med Örjan Kihlström i sulkyn frälste också han favoritspelarna när han trots ett tufft lopp utvändigt om ledaren grejade segern.
- Vilken prestation! I dag var han verkligen på hugget. Att han håller till mål med den körningen är det bara att ta av sig hatten för, sa tränaren Roger Walmann.

Ny skräll från formstallet
För en vecka sedan såg två Peter G Norman-tränade hästar till att V86-utdelningen drog i höjden och formstallet överraskade på nytt spelarna hemma på Solvalla. Från tredje par utvändigt måttade Norman in en snygg seger med nioprocentaren Zeus Karsk.
- Han är stark och rejäl. I dag fick han ett fint lopp och då avgjorde han på ett bra sätt, sa Norman.
Men de tyngsta skrällarna kom i Sundsvall. Först höll Markus Pihlström-tränade treprocentaren Importedfrmdetroit (Daniel Wäjersten) undan före favoriten Le Miracle och därefter spurtade Kennet Häggströms Lisa Mollyn, även hon spelad på tre procent, till målfotoseger i kallblodsloppet med Micael Melander i sulkyn. På V86 betalade åtta rätt 130 561 kronor, sju rätt 754 kronor och sex rätt 53 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Visbytravet sparade det bästa till sist under sin V86-kväll på onsdagen. Gotlandslöpningen var den självklara höjdaren under t&au..


Visbytravet sparade det bästa till sist under sin V86-kväll på onsdagen. Gotlandslöpningen var den självklara höjdaren under tävlingskvällen som tyvärr bjöd på en del regn mot slutet.
Efter tre V75-segrar i rad i silverdivisionen på slutet spelades Daniel Redéns sexårige jänkare Whitehouse Express till stor favorit trots ett spår tio bakom bilen.
Hans-Owe Sundberg var mycket angelägen om att komma till ledningen i starten med andrahandaren Charrua Forlan men fick galopp på sin häst i den första kurvan där Erik Lindegrens Francais du Gull krängde ner en aning i spetsstriden.
Adrian Kolgjini tog chansen direkt och sände El Mago Pellini till täten efter 600 meter.
Samtidigt satt Örjan Kihlström och körde Whitehouse Express med “två fingrar” i tredjeparet utvändigt och hästen skulle visa sig vara helt i en klass för sig. 700 kvar lyfte Kihlström ut och efter att ha tagit det lugnare genom den sista kurvan stack favoriten helt sonika undan på upploppet.

Spänstigt intryck
Francais du Gull positiv tvåa från rygg ledare, trea en akterseglad El Mago Pellini.
Huvan var kvar på hästens öron och vinnaren gav ett mycket spänstigt intryck på segertiden 1.11,7 över 2120 meter, med bilstart.
- Han fick göra jobbet själv sista 700 men han är stark och rejäl och gjorde det på ett väldigt fint sätt. Hästen har varit jättefin på slutet och vann ju faktiskt med krafter kvar. I dag var det första gången han mötte högsta klassen…klart att den värsta motståndaren hoppade(Charrua Forlan) men jag tycker ändå att sättet han gjorde det på visar att han ska kunna hävda sig mot rätt så bra hästar, sa Örjan Kihlström.

Ringmurens lopp till Jonsson
Någon kläckte en gång i tiden namnet Ringmurens lopp för uppgörelsen över tre kilometer. Mycket passande förstås i just Visby.
Tomas Jonsson gjorde sig ingen brådska i årets upplaga av trekilometersloppet och satt en bit bak i kön från dubbla tillägg och det vann Kalmartränaren loppet på. Arn Hammering fick kliva på under slutrundan och agerade draghjälp till bland annat Dooleys. Duon Importedfrmdetroit och Dragster (storfavoriten) hade en egen duell längst framme och tröttnade vilket öppnade för Arn Hammering att ta över enkelt på upploppet.
- Han har ett märkligt sätt att kunna hämta krafter under loppen och naturligtvis är det en hedershäst, sa Tomas Jonsson efter segern i Ringmurens lopp, det näst största loppet under året på Skrubbs med 75 000 kronor till vinnaren.

Oväntad skrällduo
Duon Örjan Kihlström och Daniel Redén brukar inte leverera överraskningar. Massive Clout blev emellertid en sådan i V86-2 (nio procent). Segertiden 1.11,5 var ett banrekord för fyraåringar med bilstart.
Fredrik Persson åkte från ”grannbanan” Kalmar med sin nya stjärna Monark Newmen.
Persson tog med sig en häst - och det räckte.
Monark Newmen – fin som trea i Kungapokalen i den senaste starten – stod med 40 meters tillägg, kördes offensivt efter en trevande start och övertog ledningen varvet från mål.
Alwoods Joker hängde på bra till andraplatsen. Övriga stort slagna när Fredrik Persson valde att dra 1.12,5 sista rundan.
- Han hade inte startat på ett tag och jag visste inte riktigt var jag hade honom – men nu vet jag. Han kändes verkligen fin, sa Kalmartränaren som siktar mot derbyt i höst.
Segertiden 1.13,4 över 2160 meter blev ett nytt banrekord för fyraåringar över distansen med voltstart.
Monark Newmen var kvällens största favorit, spelad på 78 procent på V86.

Sten O har en fin
Visbytränaren Sten O Jansson är duktig på unghästar och fyraåriga stoet Kinnona Goj är fortfarande obesegrad efter karriärens fjärde start på onsdagskvällen.
Claes Sjöström hade ett spår tretton bakom bilen och vägen fram, var lång när han gav sig av i tredjespår 1200 meter från mål. Men Kinnona Goj visade ännu en gång prov på jättefin inställning och det var bara för Sjöström att köra undan.
- I dag försökte alla vara i vägen men hon visade att hon är en häst som är lite bättre än vad som är normalt. Hon gick en bra tid men det är fortfarande inte botten i henne, sa segerkusken.
Erik Adielsson tog en dubbelseger på V86 med Stig H Johansson-tränade Gretchen Boko, vars segertid 1.13,6 över 1620 meter var ett nytt banrekord för fyraåriga ston, samt med Violet Hill.
Oskar J Andersson vann klass II-försöket med Urgent Call efter att ha kört sig till ledningen efter 500 meter i en mycket snabb öppning. Jörgen Westholm tränar.
Åtta rätt på V86 blev värt 8405 kronor, sju rätt delade ut 112 kronor och sex rätt 15 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 1640/3 3 14.5 16
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 2640/2 1 15.8 74
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Ulf Ohlsson 2640/3 B 5 17.7 54
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 3200/12 A 1 16.2 14
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Ulf Ohlsson 3140/4 C 3 16.5 145
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Ulf Ohlsson 2660/12 A 1 15.9 21
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 2640/9 A 1 15.8 19
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Helena Johansson 2140/6 C 0 g 445
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Ulf Ohlsson 2670/12 C 1 15.7 196
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Erik Adielsson 2660/7 C 0 g 133
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Ulf Ohlsson 2660/7 D 3 15.9 115
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Ulf Ohlsson 2140/1 B 0 14.6g 39
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/9 A 0 g 16
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Ulf Ohlsson 2140/7 A 1 15.8 14
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Ulf Ohlsson 2140/1 A 1 15.5 19
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Karin Nilsson 1640/8 A 0 g 38
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Daniel Wäjersten 2640/2 B str
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Daniel Wäjersten 1640/9 A 0 19.5g 101
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-6 Daniel Redén 2140/1 C 4 14.8g 56
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Kenneth Haugstad 1640/9 B 0 17.1g 23
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Mattias Eriksson 2140/2 A 0 g 34
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 2140/1 A 3 15.9 14
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-8 2140/3 B 1 16.7 62
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/1 B str
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Björn Goop 2140/11 A 2 12.9 86
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/11 C 0 g 191
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2640/3 B 2 14.7 58
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 3160/8 B 1 15.1 140
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-10 Sandra Eriksson 2140/6 B 0 g 269
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Ulf Ohlsson 2640/4 B 0 g 115
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 3640/6 C 4 15.6 60
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Sandra Eriksson 2640/10 D 1 15.1 314
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Ulf Ohlsson 3140/9 B 3 15.6 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Ulf Ohlsson 3180/13 B 5 16.1 85
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-8 Örjan Kihlström 3140/4 B 3 15.7 138
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Nicklas Westerholm 2140/4 A 0 g 136
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Ulf Ohlsson 2660/10 A 0 g 29
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 3160/10 A 0 16.1 98
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Ulf Ohlsson 2140/4 B 0 g 18
2017-03-10 2017-03-10 Romme-9 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 16.1 44
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Daniel Wäjersten 2140/9 B 1 13.7 92
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2640/11 B 1 17.2 47
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2160/10 B 1 13.4 62
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Emilia Leo 2160/13 A 4 15.4 56
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-5 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 g 130
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 2660/7 C 5 14.4 146
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Sandra Eriksson 2140/3 C 0 g 35
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Daniel Wäjersten 2140/2 A 0 26
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Daniel Wäjersten 2140/7 A 1 14.5 19
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-4 Markus Pihlström 2640/8 A str
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Daniel Wäjersten 2160/8 B 1 14.3 33
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Daniel Wäjersten 1660/11 A 1 13.0 80
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2140/5 C 0 14.7 51
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 2140/11 A 2 15.6 160
2019-07-10 2019-07-10 Visby-9 Ulf Ohlsson 3160/13 C 0 15.4 124
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-10 Ulf Ohlsson 2640/5 D 0 21.9g 62
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Ulf Ohlsson 1640/2 B 3 14.0 36
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2140/2 A 7 13.6 66
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-10 Daniel Wäjersten 2160/12 A 2 14.4 33
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Daniel Wäjersten 3140/8 C 0 g 93ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se