Ilona Håleryd travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ilona Håleryd travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ilona Håleryd har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Ilona Håleryd har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Ilona Håleryd


Europadebutanterna Im Your Captain, Zephyr Kronos, Samo Different Day och andra gången på svensk mark travande favoriten Night Rhythm stal rubrikern..


Europadebutanterna Im Your Captain, Zephyr Kronos, Samo Different Day och andra gången på svensk mark travande favoriten Night Rhythm stal rubrikerna på förhand.
Men när onsdagens fina fyraåringslopp på Solvalla gick iväg blev det blågult i topp sedan Per Lennartsson serverat Flight Dynamics en snygg smygare bland galopperande konkurrenter och ordnat hästens andra seger i karriären.
- Det var en del osynade hästar med i dag som vi inte ha en aning om. Vi kom igenom bra, sedan gick det väldigt fort hela vägen och han fick jobba stenhårt för att komma ikapp. Men han har ett fantastiskt huvud, berömde Lennartsson om hästen som slutade tvåa i fjolårets långa E3-final och nått samma placering ytterligare sex gånger i karriären.
Karriärens enda seger hade nio månader på nacken, men dubblades nu i en prydlig tränartrippel för Stefan Melander sedan Manuzio Hanover och Im Your Captain slutat närmast bakom.

Finsk storvinst
Att två av omgångens största favoriter gjorde sitt i Can Lane och Marvelous hindrade inte utdelningen från att nästan nå sjusiffrigt.
Fem miljonvinster delades ut varav den största gick till Finland och ett litet system med fyra spikar som belönades med 1 961 004 kronor.
Huvudanledningen till det var Made In Sweden, tränad av Kalmaramatören Evelina Johansson, som gick en rejäl långspurt för Kim Eriksson och sopade bort 94 procent av alla kvarvarande system.
Amatörtränad glädje kom även efter första avdelningen då Kristian Lindberg styrt Dolorosa Am till spurtseger.
- Det var bara att åka med. Tränaren har gjort ett jättebra jobb, kommenterade Lindberg innan den nämnda fick utveckla:
- Jag fick hästen när han var skadad, av Kristian, och tycker att han ska få köra. Vi har ett bra samarbete. Men idag var hästen bättre än jag vågat tro, förklarade segertränaren Elina Jernberg.

Italiensk uppvisning
En annan överraskning var forne snackhästen Pane Vino som var satt i ett utmärkt skick av sin nye tränare Marcus Lindgren. Christoffer Eriksson skötte tömmarna i en snygg spurtseger före en tapper Panther Face.
Peter Untersteiner hade som så ofta hästar på båda banorna och valde själv Åby varpå han fick se Erik Adielsson välja en liknande avvaktande segertaktik bakom Ilona Håleryd.
Men även om omgången i stort gick i blågula tecken så kom kvällens sportliga höjdpunkt från Italien.
Stoet Ultimaluna Grif och kusken Federico Esposito presenterade sig för den svenska publiken genom att dundra runt sina konkurrenter på strålande 1.11,6/2 140 meter. Tyvärr avstod Esposito från att besöka vinnarcirkeln efteråt varvid Solvallabesökarna inte fick någon möjlighet att lära känna ekipaget närmare.

Robin Johansson, Kanal 75


Toppstammade Dibaba (pappa Ready Cash och mamma Moonlight Kronos) inledde karriären med fyra raka segrar, men efter två raka galopper fanns det lite ..


Toppstammade Dibaba (pappa Ready Cash och mamma Moonlight Kronos) inledde karriären med fyra raka segrar, men efter två raka galopper fanns det lite frågetecken inför onsdagens start. Det var dock frågetecken som förvandlades till utropstecken i V86-6. Örjan Kihlström fick visserligen dirigera loppet i spets men Dibaba såg mycket fin ut när hon vann på spänstiga ben. Det treåriga stoet, som tränas av Roger Walmann och kostade 1 050 000 kronor som ettåring, är därmed fortsatt obesegrad felfri inför kommande Svenskt Travoaks.
Helstängt huvudlag och barfota fram var två utrusningsändringar som passade Born Unicorn som hand i handske. Den treårige hingsten såg läcker ut och det liknande en joggingtur när han dominerade V86-2 från ledningen tillsammans med Kaj Widell.
Stefan Melander tränar talangen som tog karriärens femte seger på tolv starter och han visade form inför treåringarnas största uppgift, Svenskt Travkriterium.
- I dag höll han sig i skinnet men var egentligen lite för vass första varvet, men han landar på en 1.13-tid med krafter kvar. Han har enorm kapacitet, sa Kaj Widell.

Stjärnstoet testade kusken
Ledning från start till mål blev det även i V86-7 där en löpglad Treasure Kronos höll undan för I Love Paris i en spännande duell i tufft tempo. Segertiden blev 1.10,7 över sprinterdistans och i segersulkyn satt Peter Ingves som körde den fyrfaldiga miljonärskan för första gången.
- Jag tror hon testade Peter lite, att hon ville visa honom med som är chefen, sa tränaren Jerry Riordan.

Toppkväll för Untersteiner
Peter Untersteiner hade fyra hästar till start i V86-1 och det såg länge ut som att han själv skulle vinna loppet med favoriten Going Diablo som försvarade innerspåret i en snabb inledning. Men på upploppet blev det stumma ben för ledaren och istället avslutade stallkamraten Ilona Håleryd starkast från fjärde par utvändigt tillsammans med Stefan Söderkvist.
Peter Untersteiner fick ”kuskrevansch” i V86-3 där han ledde varje meter med Staro Jellybean. Ronny Palm tränar vinnaren som var ambitiös och länge hade mycket luft ner till övriga, men även om Rigoletto Jet närmade sig snabbt sista biten blev segern säker.
I V86-5 fick Halmstadkusken segerdefilera ännu en gång sedan nyförvärvet Springover avslutat sylvasst efter en försiktig styrning. 350 meter från mål kom luckan och då såg det nästan ut som övriga hästar stod still.
- Det var en härlig acceleration, det måste jag säga. Hästen kom i väldigt fin författning, vi har bara haft han i tre veckor. Jag tänkte att jag kör försiktigt, och det gjorde jag, men när vi fick fritt exploderade han. Jag hade inte en fundering för seger 500 kvar, sa Peter Untersteiner.

Auktionsdyringen visade löpskalle
I V86-4 visade Carmine Am härlig löpskalle när han fångade in ledaren Ingemar Palema över upploppet. Kusken och tränaren Markus B Svedberg fick önskad effekt när han la i extraväxeln (ryckte tussarna ur hästens öron) 100 meter från mål och femåringen, som kostade 1,6 miljoner kronor som ettåring, avgjorde knappt men säkert.
- Han var taggad när jag körde provstarten och travet flöt bra i dag för att vara han. Det gick lite sakta första varvet och jag men jag tvingades köra 1.10 sista varvet, jag är riktigt nöjd med honom, sa Markus B Svedberg.
V86-omgången avslutades med en spurtseger för Michelangelo Ås som profiterade på ett högt tempo i täten. Segertiden blev nytt rekord för sexåringen - 1.10,6 över 1640 meter autostart. Stefan Melander tränaren vinnaren och i segersulkyn satt Erik Adielsson.
Åtta rätt på V86 gav 37 113 kronor, sju rätt gav 281 kronor och sex rätt 36 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sex lopp ska skilja agnarna från vetet och för att gå vidare till finalen gäller det att ta en av de två främsta placeringarna ..


Sex lopp ska skilja agnarna från vetet och för att gå vidare till finalen gäller det att ta en av de två främsta placeringarna i respektive försök. Finalen körs på Jägersro 4 september och där väntar en miljon kronor på vinnaren.

Uttagningslopp 1, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Ladybug - Veijo Heiskanen
2. Dreamgirl Hornline - Jan Henriksson
3. M.T.Klara - Ulf Ohlsson
4. Cerveza - Johan Untersteiner
5. Kryssa Futura - Christoffer Eriksson
6. Molly de Castella - Jörgen Westholm
7. In Toto Sund - Örjan Kihlström
8. Ellieann - Torbjörn Jansson
9. Takeaway - Kenneth Haugstad
10. Fancy Flair - Jörgen Sjunnesson
11. Pioneer Face - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 2, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Vildapel - Ville Nisonen
2. First Love Boko - Jörgen Westholm
3. Sentence Ås - Veijo Heiskanen
4. Sangria Knight - Ulf Ohlsson
5. New Devotion - Johan Untersteiner
6. Trading - Erik Adielsson
7. Timbal - Robert Bergh
8. Swish Lane - Peter Untersteiner
9. Salma Silvio - Christoffer Eriksson
10. Amphibian Madness - Tommy Karlstedt
11. Swiss Account - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 3, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Angel Rain - Robert Bergh
2. Lonely Star - Johan Untersteiner
3. Mellby Dashing - Björn Goop
4. Differnt in - Fredrik Persson
5. Princess Face - Lutfi Kolgjini
6. Magnesia - Oskar J Andersson
7. Orkidee Skift - Hans-Owe Sundberg
8. Helena Klipp - Bo Falsig
9. Ilona Håleryd - Peter Untersteiner
10. Cagnes sur Mer - Rickard Svanstedt
11. Cool Bella - Peter Ingves
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 4, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Otrobanda - Peter Untersteiner
2. Lady Cash - André Eklundh
3. Miss Gladiator - Ulf Ohlsson
4. Very Welcome - Thomas Uhrberg
5. Beachmountain G. - Christoffer Eriksson
6. Come And See - Anders Svanstedt
7. Diora Sound - Anders Zackrisson
8. Faloria Boko - Mattias Djuse
9. Bijou Bourbon H.M. - Jörgen Sjunnesson
10. Conrads Estelle - Veijo Heiskanen
11. Spoil Me - Kenneth Haugstad
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 5, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Amity - Torbjörn Jansson
2. Casmira - Ulf Ohlsson
3. Joy de Castella - Jörgen Westholm
4. Caresse - Björn Goop
5. Pandora Face - Adrian Kolgjini
6. Darling Hornline - Per Nordström
7. Firewire - Kaj Widell
8. Hankypanky Frances - Jorma Kontio
9. Touch Of Elegance - Örjan Kihlström
10. Going Diablo - Peter Untersteiner
11. Galactica - Lars-Åke Söderholm
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 6, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Top Notch Lady Ås - Örjan Kihlström
2. Bacio - Ulf Ohlsson
3. Feeka S.E. - Oskar J Andersson
4. Tunika - Björn Goop
5. Finca Boko - Jorma Kontio
6. Cayenne Ovel - Robert Bergh
7. Caddie Kasandra - Ken Ecce
8. Rydens Maya - Peter Untersteiner
9. Zelda Gowan - André Eklundh
10. Youlo - Stefan Söderkvist
11. Diotima F. - Erik Adielsson
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


91 var anmälda.72 får kvala.Tolv går till final.En vinner en miljon kronor.Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där ..


91 var anmälda.
72 får kvala.
Tolv går till final.
En vinner en miljon kronor.
Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där landets fyraåriga ston gör upp om evig ära.
Axevalla är värd för fredagens V64-spel och bjuder på toppsport med sex uttagningslopp till Stochampionatet. De två främsta i kvalloppen går till finalen 24 juli.

Startlista
Uttagningslopp Stochampionatet 1 (V64-1)
2 640 meter autostart
1) Going Diablo – Peter Untersteiner
2) Spoil Me – Kenneth Haugstad (Roger Walmann)
3) Donatella Center – Stefan Persson
4) Tricia – Per Lennartsson (Svante Båth)
5) Pastell Tilly – Torbjörn Jansson (Peter G Norman)
6) Kendra Silvio – Stefan Söderkvist (Stig H Johansson)
7) Ice Wine – Daniel Redén
8) Cayenne Ovel – Örjan Kihlström (Pasi Aikio)
9) Last Of April – Alexander Nilsson (Hans Nilsson)
10) Bacio – Björn Goop (Stefan Melander)
11) Cagnes sur Mer – Rickard Svanstedt
12) Kryssa Futura – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 2 Stochampionatet (V64-2)
2 640 meter autostart
1) Far Far Away – Johan Untersteiner
2) Alvena Valva – Per Linderoth
3) Joy de Castella – Jörgen Westholm
4) Mellby Dashing – Björn Goop
5) Icanhearyou – Oskar J Andersson (Ruth J Andersson)
6) Galactica – Lars-Åke Söderholm (Malin Bergström)
7) Canmore B.F. – Örjan Kihlström (Reijo Liljendahl)
8) Very Welcome – Peter Ingves (Mats Rånlund)
9) Tunika – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
10) Swish Lane – Peter Untersteiner
11) Come And See – Anders Svanstedt
12) Order By Heaven – Lars D Carlson
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 3 Stochampionatet (V64-3)
2 640 meter autostart
1) Tide Water – Torbjörn Jansson
2) Molly de Castella – Jörgen Westholm
3) Imakethecashflow – Joakim Lövgren
4) Majett – Christoffer Eriksson (Carl-Otto Göransson)
5) Port Ellen Broline – Peter Untersteiner
6) Beachmountain G. – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
7) Princess Face – Lutfi Kolgjini
8) Zola Grand Cru – Fredrik Berg (Anna Forssell)
9) Takeaway – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Amity – Per Lennartsson (Catarina Lundström)
11) Pretty Perfect – Oskar Kylin-Blom (Fredrik B Larsson)
12) Cerveza – Johan Untersteiner
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 4 Stochampionatet (V64-4)
2 640 meter autostart
1) Lady Cash – Stefan Söderkvist (Lars I Nilsson)
2) Fika – Anders Svanstedt
3) In Toto Sund – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Ninepoints Gaagaa – Jörgen Westholm
5) Keypad – Per Lennartsson (Stefan Melander)
6) Kahleesi – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
7) Sally Steel – Henrik Svensson
8) Ilona Håleryd – Peter Untersteiner
9) Finca Boko – Björn Goop (Timo Nurmos)
10) Borups Orkide – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
11) New Devotion – Johan Untersteiner
12) Tro Lo Lo – Oskar J Andersson (Emelie Persson)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 5 Stochampionatet (V64-5)
2 640 meter autostart
1) Darling Hornline – Per Nordström
2) Diora Sound – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
3) Foxy Brown – Stefan Persson (Magnus Dahlén)
4) High Expectation – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
5) Caresse – Björn Goop
6) Sangria Knight – Christoffer Eriksson (Ulf Stenströmer)
7) Mhona’s Sister – Per Linderoth
8) Otrobanda – Peter Untersteiner
9) Magnesia – Oskar J Andersson (Jörgen Westholm)
10) Lonely Star – Johan Untersteiner
11) Amour Memory – Elias Strandberg (Bernt-Ove Johansson)
12) Bowling Karma – André Eklundh (Christina Medin)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 6 Stochampionatet (V64-6)
2 640 meter autostart
1) Orkidee Skift – Hans-Owe Sundberg
2) Salma Silvio – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
3) Incredible H.C. – Peter Untersteiner
4) Digital History – Björn Goop (Stefan Melander)
5) Top de Luxe – André Eklundh (Ola Karlsson)
6) Cherie Jaam – Sören Boel (Patrik Södervall)
7) Xanthis Amber – Jörgen S Eriksson
8) Fancy Flair – Jörgen Sjunnesson (Mikko Aho)
9) Tough Of Elegance – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Toohotforyou – Per Linderoth (Fredrik Wallin)
11) Youlo – Stefan Söderkvist (Catharina Johansson)
12) Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 50 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Uttagningslopp till unghästfinaler kittlar alltid och kanske extra mycket tidigt på säsongen.På fredagen bjuder Åby på uttagni..


Uttagningslopp till unghästfinaler kittlar alltid och kanske extra mycket tidigt på säsongen.
På fredagen bjuder Åby på uttagningslopp till Konung Gustav V:s Pokal och till Drottning Silvias Pokal.
Det handlar om fyraåringar och en fråga är vilka stjärnor har skött vinterträningen bäst?
En annan om det finns nya talanger som är redo att ta klivet?
Pokalloppen på Åby är även öppna för utlandsförra hästar och en av de mest spännanade hästarna i fredagens startlistor är förstås Uncle Lasse. Den amerikanske unghäststjärnan, som tjänat drygt 7,1 miljoner kronor, imponerade stort i Europadebuten senast på Solvalla tillsammans med sin tränare, kusk och ägare Stefan Melander. Uncle Lasse har dock dragit sämsta utgångsläget med spår 8 bakom startbilen i sitt försök som körs som V64-4. De tre främsta i varje uttagningslopp går vidare till finalen som avgörs på Åby 14 maj med ett förstapris på 928 830 kronor.
Det blev fem uttagningslopp för stona i Drottning Silvias Pokal och det innebär att de två främsta i varje uttagningslopp plus de två högst seedade treorna går till final. Även stofinalen avgörs på Åby 14 maj med ett förstapris på 928 830 kronor.
Timbal vann flest lopp av alla i fjol med hela 14 segrar. I år har Robert Berghs segermaskin inlett med två raka och hon blir troligen favorit i sitt uttagningslopp som körs som V64-1.
Oaks-vinnaren Spoil Me, som tjänade drygt 3,2 miljoner kronor sin debutsäsong i fjol, lottades till spår 12 i sitt uttagningslopp som körs som V64-5.

Startlistor
Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Clemenza Am - Lutfi Kolgjini
2. Total Darkness - Johnny Takter
3. Centaure Fromentro - Christoffer Eriksson
4. Insert Ecus - Stefan Söderkvist
5. Poet Broline - Peter Untersteiner
6. M.T.Kingofthehill - Björn Goop
7. Pythagoras Face - Örjan Kihlström
8. Takestwoforatango - Conrad Lugauer
9. Xceed G.T. - Per Lennartsson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. In Vain Sund - Erik Adielsson
2. Calypso Am - Stefan Söderkvist
3. Endurance - Torbjörn Jansson
4. Rhapsody Ås - Kenneth Haugstad
5. Favorite Boko - Peter Untersteiner
6. Telecomando O.K. - Björn Goop
7. Pajas Face - Johnny Takter
8. Uncle Lasse - Örjan Kihlström
9. Tumble Dryer - Christoffer Eriksson
10. Taffy - Per Lennartsson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Fonda Boko - Tony Wallin
2. Farzad Boko - Roger Malmqvist
3. Breidabliks Nubbe - Conrad Lugauer
4. Nobel Southwind - Peter Untersteiner
5. Falco di Quattro - Christoffer Eriksson
6. Gijon - Johan Untersteiner
7. Sir Corneliani - Carl Johan Jepson
8. Knifetown Winner - Erik Adielsson
9. Tobin Kronos - Örjan Kihlström
10. Cruzado Dela Noche - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Konung Gustav V:s Pokal
2 140 meter autostart
1. Bellino B. - Conrad Lugauer
2. Gambino Degato - Johan Untersteiner
3. Pampalo - Björn Goop
4. Alan Wadd - Jorma Kontio
5. Fighting Bax - Örjan Kihlström
6. Heavy Sound - Kenneth Haugstad
7. D.D's Perseverance - Per Lennartsson
8. Calno de Pebrisy - Christoffer Eriksson
9. Target Kronos - Adrian Kolgjini
10. Flash Håleryd - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Startlistor
Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Borups Orkide - Christoffer Eriksson
2. Natalie de Vie - Erik Adielsson
3. Christine Sixteen - Johnny Takter
4. Princess Face - Lutfi Kolgjini
5. Wiclet Hanover - Olof Thorson
6. Bacio - Björn Goop
7. Keypad - Per Lennartsson
8. Amity - Torbjörn Jansson
9. Ilona Håleryd - Peter Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Faye Bros - Jorma Kontio
2. Kryssa Futura - Christoffer Eriksson
3. Salma Silvio - Björn Goop
4. Flavia Boko - Joakim Wallin
5. Majett - Johnny Takter
6. Timbal - Robert Bergh
7. Digital History - Torbjörn Jansson
8. Creme de la Creme - Anders Svanstedt
9. Ilyaand Over Halls - Per Lennartsson
10. In Toto Sund - Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Sangria Knight - Peter Untersteiner
2. Tweet Hanover - Per Lennartsson
3. Youlo - Stefan Söderkvist
4. Treasure Kronos - Christoffer Eriksson
5. Swiss Account - Erik Adielsson
6. Tunika - Björn Goop
7. Kiara Sånna - Carl Johan Jepson
8. Pimpinette Face - Örjan Kihlström
9. Lonely Star - Johan Untersteiner
10. Time For Muscles - Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Awesome Annie - Christoffer Eriksson
2. Miss Montechristo - Johan Untersteiner
3. Amphibian Madness - Tommy Karlstedt
4. Otrobanda - Peter Untersteiner
5. Donatella Center - Stefan Persson
6. High Expectation - Örjan Kihlström
7. Pioneer Face - Johnny Takter
8. Bijou Bourbon H.M. - Conrad Lugauer
9. Causette d'Atout - Björn Goop
10. Spoil Me - Kenneth Haugstad
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagning Drottning Silvias Pokal
2 140 meter autostart
1. Dreamgirl Hornline - Jan Henriksson
2. Beachmountain G. - Christoffer Eriksson
3. Touch Of Elegance - Örjan Kihlström
4. Pasithea Face - Adrian Kolgjini
5. Rum Swizzle - Per Lennartsson
6. Angel Rain - Robert Bergh
7. Tres Bien Ås - Johnny Takter
8. West Coast - Björn Goop
9. Kendra Silvio - Erik Adielsson
10. Celebreightr - Johan Untersteiner
Förstapris: 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-6 1640/8 str
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-4 2140/12 5 14.3 412
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-9 2140/5 2 13.9 115
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Peter Untersteiner 2100/4 C 0 15.1 60
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-10 Jorma Kontio 2140/3 C 3 16.2 54
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-6 Peter Untersteiner 2140/1 A 2 14.7 36
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Peter Untersteiner 2140/6 B str
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Peter Untersteiner 2140/2 D 5 15.3 110
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Henriette Larsen 2140/8 A 1 15.0 19
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-6 Stefan Söderkvist 2640/11 D 5 14.1 228
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 2140/9 D 4 13.5 234
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Peter Untersteiner 2140/12 D 0 14.9 360
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-8 Henriette Larsen 2140/4 D 6 13.7 295
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-7 Peter Untersteiner 2640/8 D 3 15.5 127
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Henriette Larsen 2640/12 C 1 15.5 118
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-6 Johan Untersteiner 2100/4 D 0 245
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Peter Untersteiner 2140/2 C 4 14.4 52
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Peter Untersteiner 2140/9 C 5 15.1 167
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-9 Örjan Kihlström 2140/6 B str
2016-03-23 2016-03-23 Åby-8 Peter Untersteiner 2140/4 B 3 14.4 30
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 2640/4 B 2 17.2 19
2017-11-01 2017-11-01 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 15.3 42
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-6 Stefan Söderkvist 2100/7 D 7 15.3 141
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2140/1 C 0 g 52
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-9 Peter Untersteiner 2140/1 B 1 14.3 25
2017-08-30 2017-08-30 Åby-6 Stefan Söderkvist 2140/6 C 1 13.6 77
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-7 Johan Untersteiner 2140/10 B 0 14.3 35
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Henriette Larsen 2140/8 A 0 14.0 33
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 Peter Untersteiner 2140/7 B 2 12.9 13
2017-04-29 2017-04-29 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/1 C 3 12.1 164
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Henriette Larsen 2140/10 A 1 13.0 14
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Henriette Larsen 2140/13 C 2 12.3 40
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-9 Henriette Larsen 2140/1 D 4 13.4 182
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-6 Peter Untersteiner 2140/11 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Johan Untersteiner 1640/8 D 0 219
2018-12-15 2018-12-15 Åby-9 Peter Ingves 2140/5 D 0 g 340
2018-11-28 2018-11-28 Åby-9 Peter Ingves 1640/1 D 3 13.4 204
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/2 D 0 13.1 30
2018-11-07 2018-11-07 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/10 D 3 13.0 179
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Henriette Larsen 2140/2 D 4 13.1 170
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 1640/6 B 3 12.2 34
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-10 Peter Untersteiner 2140/2 C 2 15.0 68
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2140/7 C 6 14.1 26
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2140/5 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-9 Peter Untersteiner 2140/4 C 3 13.7 84
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-5 Peter Untersteiner 1609/10 D 0 11.7 208
2018-06-14 2018-06-14 Åby-7 Peter Untersteiner 2140/9 D 0 15.3 269
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/3 C 0 g 57
2019-12-07 2019-12-07 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/3 D 0 14.1 847
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Peter Untersteiner 2140/4 C 2 13.7 71
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Peter Untersteiner 1640/6 C 5 12.9 146
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Peter Ingves 2140/13 D 0 15.9 345
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 1640/5 C 5 12.6 40
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 2140/4 C 3 13.5 491
2019-08-28 2019-08-28 Åby-6 Christoffer Eriksson 1640/3 D 4 11.6 576
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 2140/2 C 0 14.7 148
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-12 Henriette Larsen 2140/8 D 0 15.6g 515
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Peter Untersteiner 2140/5 C 4 12.9 79
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Peter Untersteiner 2140/6 C 2 14.0 46
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-4 Peter Untersteiner 1640/1 C 0 12.9 32
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/10 C 1 13.4 69
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Henriette Larsen 2140/8 C 2 14.4 152
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-4 Johan Untersteiner 1640/8 C 3 14.1 205ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se