Idol travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Idol travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Idol har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Idol har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Idol


1. Aubrion du Gers - FrankrikeKön: valackÅlder: 9 årTränare: Jean-Michel Bazire, FrankrikeKusk: Joseph VerbeeckÄgare: Ecurie J.M. Baz..


1. Aubrion du Gers - Frankrike

Kön: valack
Ålder: 9 år
Tränare: Jean-Michel Bazire, Frankrike
Kusk: Joseph Verbeeck
Ägare: Ecurie J.M. Bazire, Frankrike
Rekord: 1.10,5
Insprungna pengar: 23 825 499 kronor
Segerprocent: 65
Största seger: UET Trotting Masters final, Vincennes 2017

Egenskaper 
Styrka: 10
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 10

Kommentar: Fransk stridsvagn som inte förlorat på över ett år. Är som valack utestängd från många stora lopp i Frankrike men har upprepade gånger mött och slagit Europaeliten, däribland franske nationalidolen Bold Eagle som han besegrade i genrepet i Caen. Kommer till Stockholm med 15 raka fullträffar och kan greja Jean-Michel Bazires första tränarseger i Elitloppet. Körs av Joseph Verbeeck som likt tränaren har två elitloppstriumfer i sulkyn sedan tidigare.

2. Milligan’s School - Sverige

Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Stefan Melander, Sverige
Kusk: Ulf Eriksson
Ägare: Stall T.Z., Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 8 727 494 kronor
Segerprocent: 21
Största seger: Sundsvall Open Trot, Bergsåker 2018

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Härdad amerikanare som köptes till Sverige efter två framgångsrika säsonger i den nordamerikanska unghästcirkusen. Tog stora kliv i utvecklingen under fjolåret och krönte säsongen med seger i Sundsvall Open Trot, innan andraplatsen bakom Propulsion bärgades i Mastersfinalen. Vann i mars C Th Ericssons Memorial men har inte tävlat sedan han galopperade bort sig i Olympiatravsfinalen och kommer till Elitloppet med svårbedömd form.

3. Bahia Quesnot – Frankrike

Kön: sto
Ålder: 8 år
Tränare: Junior Guelpa, Frankrike
Kusk: Junior Guelpa
Ägare: Tahar Ait-Hamouda, Frankrike
Rekord: 1.09,0
Insprungna pengar: 6 241 250 kronor
Segerprocent: 10
Största seger: Grand National du Trot, Bordeaux 2016

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 8
Startsnabbhet: 7
Form: 9

Kommentar: Färgstark fransyska som slog sig in i Europaeliten under vinterns storloppsmeeting i Paris. Bjöds in till Olympiatravet där hon slutade trea och tjusade senast elitloppsgeneral Anders Malmrot med en vinstgivande spurt i Algot Scotts Minne. Körs och tränas av showmannen Junior Guelpa som drömt om att vara med i Elitloppet sedan han för 16 år sedan stod vid staketet på Solvalla och såg sin far Stephane köra loppet.

4. Day or Night In – Sverige

Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Johan Untersteiner, Sverige
Kusk: Johan Untersteiner
Ägare: Invexbo AB, Sverige
Rekord: 1.10,2
Insprungna pengar: 5 045 371 kronor
Segerprocent: 31
Största seger: Prix Jean-Rene Gougeon, Vincennes 2018.

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Kämpastark allroundtravare som radade upp segrarna som treåring och tampades i kulltoppen som fyraåring, då han var trea i Svenskt Travderby bakom Readly Express och Heavy Sound. Slutade samma år tvåa i Criterium Continental på Vincennes i Paris, där han vintern därpå ledde Prix Jean-Rene Gougeon från start till mål under Prix d’Amerique-dagen. Toppspurtade till fjärdeplatsen i årets Olympiatravsfinal och höll senast mycket starkt som trea efter en blytung resa i Algot Scotts Minne.

5. Propulsion - Sverige

Kön: hingst
Ålder: 8 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Örjan Kihlström
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.08,1
Insprungna pengar: 24 939 062 kronor
Segerprocent: 50
Största seger: UET Trotting Masters final, Östersund 2018

Egenskaper 
Styrka: 10
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 10

Kommentar: Grovmusklad superstjärna som är med i Elitloppet för fjärde året i rad. Slutade fyra 2016 och har de två senaste åren dundrat in som tvåa.  Hade trots nederlaget ett magnifikt fjolår med segrar i miljonloppen Norrbottens Stora Pris, Hugo Åbergs Memorial, Åby Stora Pris och Trotting Masters-finalen. Sprang totalt in elva miljoner kronor och blev därmed den svensktränade travhäst som tjänat mest pengar under en säsong. Krossade motståndet i Olympiatravet för en månad sedan och räknas som förste utmanare till Readly Express.

6. Milliondollarrhyme – Sverige

Kön: valack
Ålder: 5 år
Tränare: Fredrik B Larsson, Sverige
Kusk: Fredrik B Larsson
Ägare: MDR Trotting HB
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 1 183 000 kronor
Segerprocent: 30
Största seger: Bronsdivisionen, final, Solvalla 2018

Egenskaper 
Styrka: 6
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Stjärnämne med bländande teknik som knappt deltog i unghästloppen utan istället vandrade genom V75-klasserna som fyraåring. Avrundade säsongen med en glimrande spurtseger och årsdebuterande på liknande sätt. Visade elitloppsfart då han travade 1.09,2 som knappt slagen på Solvalla förra veckan och kommer till start som loppets yngste och minst meriterade deltagare. Ensam i fältet om att ha barfotaväxeln sparad.

7. Heavy Sound - Sverige

Kön: valack
Ålder: 7 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Kenneth Haugstad
Ägare: SRF Stable, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 7 534 714 kronor
Segerprocent: 48
Största seger: E3-final, Gävle 2015

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 9
Startsnabbhet: 7
Form: 10

Kommentar: Unghästmeriterad kurvspecialist som återfann gnistan efter regibyte i fjol. Avstod elitloppsplatsen som medföljde segern i Prins Daniels lopp men vann St Michel-Ajo i Finland under sommaren och buntade ihop flera elitloppshästar när han på höstkanten tog hem Frances Bulwarks lopp på Solvalla. Bjöds in till årets upplaga sedan han årsdebuterat med dunder och brak på 1.09,6.

 

8. Dijon - Frankrike

Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Romain Derieux, Frankrike
Kusk: Romain Derieux
Ägare: Mme Mauricette de Sousa, Frankrike
Rekord: 1.09,0
Insprungna pengar: 7 664 454 kronor
Segerprocent: 25
Största seger: Gran Premio Tino Triossi, Agnano 2017

Egenskaper 
Styrka: 7
Speed: 8
Startsnabbhet: 9
Form: 9

Kommentar: Snabbfotad frontrunner som tillhör gräddan av den franska D-årgången. Slog kullens kung Django Riff både som tre- och fyraåring och vann i fjol Europamästerskapet för femåringar. Virvlande startsnabb och stortrivs på mindre banor. Avskrevs av Solvalla förra året efter att ha floppat i Finlandia-Ajo men vann på Vincennes två dagar före Elitloppet. Fick den rosa biljetten efter att ha gett Readly Express en match in på mållinjen i Criterium de Vitesse.

Ola Johansson/Robin Johansson, Kanal 75


Aldrig har det delats ut mer pengar under en hästkapplöpningdag än vad som väntar denna lördag på den mäktiga anläggnin..


Aldrig har det delats ut mer pengar under en hästkapplöpningdag än vad som väntar denna lördag på den mäktiga anläggningen Meydan i Dubai.
Efter att ha fått konkurrens från Pegasus World Cup i USA har arrangörslandet nämligen saltat de redan digra prispengarna och ska i år dela ut hisnande 35 miljoner dollar under nio lopp.
Kronjuvelen Dubai World Cup avslutar tävlingsdagen och kan nu åter stoltsera med galoppvärldens fetaste förstapris på nästan 70 miljoner kronor.
Förhandsfavoriten att ta hem det är sjuårige North America, en hemmahäst som tränas av indiern Satish Seemar, ägs av den ryska delrepubliken Tjetjeniens omstridde president Ramzan Kadyrov och rids av britten Richard Mullen.
Den senare lämnade en ganska medioker karriär på hemmaplan för permanent flytt till Dubai och står nu inför sitt livs möjlighet.
- Jag har varit här i 20 år nu och Dubai är hem för mig. Ändå sedan första dagen jag satte min fot i det här landet är Dubai World Cup loppet som jag helst velat vinna, berättar Mullen när vi möter honom på hans hemmabana, ett par dagar inför vad som kan bli karriärens största stund.

”Mycket hänger på starten”
Men då krävs att North America är på bättre humör än i fjol då han kom bort redan i startögonblicket.
- Hästen var lite nervös och missade att hoppa ur boxarna, då var loppet över för oss. Vi vet inte varför han uppträdde så, men förhoppningsvis händer inte samma sak igen. Vi har tränat mycket på det och han har inte, ta i trä, gjort så i år.
Efter tio månaders tävlingsvila med sikte på Dubai World Cup har North America imponerat stort i sin återkomst. Två raka segrar på Meydan, båda från sin favoritposition i front, har gjort honom till förhandsfavorit bland bookmakers, knappt före Capezzano och fjolårsvinnaren Thunder Snow.
En faktor som spelar in i det är att man vann spårlottningen och valde att gå ut från bricka tre.
- Det är nära sargen utan att vara längst in. Problemet från spår 1 är att man blir lastad först och måste vänta längst på starten, dessutom står man närmast högtalarna och storbildsskärmen, förklarar Mullen som har taktiken spikad:
- Vi har Capezzano innanför och det är också en snabb häst. Så mycket hänger på starten och vem som kommer först in i svängen. Det kommer säkert att bli en snabb öppning. Sedan hoppas jag att North America kan hitta sin rytm med sitt stora steg. Kan han göra det så kommer han att göra det väldigt svårt för konkurrenterna.
Vad skulle en seger i Dubai World Cup betyda för dig?
- Den enda känslan som kan vara större är då mina barn föddes. Men det är inte bara för mig, det skulle även innebära att jag ger något tillbaka till Satish, för det förtroende som han har visat mig. Vi har arbetat ihop i nästan 15 år, det är inte många jockey/tränarsamarbeten som varar så länge, säger Richard Mullen.

Norsk jockey i favoritposition
En annan höjdpunkt under lördagen är det japanska fantomstoet Almond Eye, som sopat rent i storloppen på hemmaplan och sprungit in motsvarande 57 miljoner kronor på sina blott sju starter.
Nu ska den nya nationalidolen göra sitt första framträdande i utlandet, som tung favorit i Dubai Turf med cirka 35 miljoner kronor i förstapris.
Lika stora är prispengarna i Dubai Sheema Classic där norskfödde jockeyn William Buick sitter upp på knappe förhandsfavoriten Old Persian.
Hela tävlingsdagen från Dubai kommer att visas i ATG Live.
Första start sker 12.45 och Dubai World Cup beräknas gå iväg 17.40.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag körs det inga travtävlingar i Sverige. Istället får alla blågula traventusiaster blicka västerut och spela ..


På lördag körs det inga travtävlingar i Sverige. Istället får alla blågula traventusiaster blicka västerut och spela V75 till den årliga omgången på Momarken. Den tolfte i ordningen. Frode Hamre åker till banan i Mysen, beläget mellan Oslo och den svenska gränsen, med sex V75-hästar. Mest tror han på formtoppade M.S.Triple J. (V75-5).
- Han har fått en jäkla form den hästen och var mycket bra vid segern senast. Det var hans bästa lopp hittills i karriären. Vi lättade honom lite i balansen och han var riktigt, riktigt bra, säger Jarlsberg-tränaren.
M.S.Triple J. har innerspår bakom startbilen och Frode Hamre har taktiken klar.
- Han är snabb iväg och jag kommer prova att försvara ledningen. Om han är lika bra som förra gången tror jag att han kan vinna oavsett hur vi kör men han är riktigt rask bakom bilen och jag tror att han kan svara upp innerspåret. Klarar han det kan han leda runt om.
Som om inte toppläge och toppform vore nog har Frode Hamre ytterligare ett starkt kort att spela ut.
- Han har fina fötter och ska gå barfota runt om. Det har han stor fördel av.

Siktar på Elitkampen under elitloppshelgen
Frode Hamre tror väldigt mycket även på kallblodige Roli Eld (V75-4) som han har stora planer för senare i vår.
- Han har varit fantastiskt bra och etablerat sig i eliten. Vårt mål är Elitkampen på Solvalla i maj.
Den nioårige hingsten har visat fin form på sistone och från 20 meters tillägg kommer han bli stor favorit.
- Det ska han vara med tanke på hans två senaste lopp. Förra gången gick han 20,5 och närmade sig vinnaren hastigt den sista biten. Så formen är på topp och den här gången slipper han möta de två bästa, Odd Heracles och Ulsrud Tea. Spår två i volten är helt okej och det ser ut som en bra vinstchans. När det blir varmare ska vi testa honom barfota runt om men nu blir det skor, vanlig vagn och helstängt huvudlag precis som i de senaste starterna.

Chansartat i högsta klassen
I Steinlagers Äreslöp (V75-6) för högsta klassen ska hemmaidolen Lionel N.O. göra första starten efter Prix d’Amerique i januari. Bakspår försämras emellertid hans möjligheter och favorit blir flyfotade elitloppsfinalisten Pastore Bob. Frode Hamre har en outsider i Donatomite (V75-6). Han var senast tvåa från ledningen i gulddivisionen i Halmstad.
- Han blev nerspeedad sista biten men var fin och gjorde en fullt godkänd insats. En hög 10-tid är bra i mars. Allt är bra med honom efter det. Han gick sista jobbet inför lördag i dag (måndag) och han var fin.
Det är kort distans som gäller och Donatomite startar från spår två bakom bilen.
- Det är givetvis ett väldigt bra spår men han är bäst när han kommer först och får springa i sitt tempo. Så blir det inte nu. Han tar inte en längd på ettan och kommer bli överflyglad av Pastore Bob. Det gör det mer chansartat. Men formen är fin och skulle det lösa sig tror jag att han kan matcha dem över kort distans. Pastore Bob har jag inte sett i år men Lionel tror jag får svårt från bakspår när det är sprint. Donatomite kommer gå utrustad precis som vanligt.

”Topp fem i kullen”
Sina övriga V75-hästar kommenterar Frode Hamre enligt följande:
- Amazing Case (V75-2) är stabil och gör bra lopp varje gång. Hon är bra från start och bör få ett bra lopp och kan vara bland de tre-fyra första, men det är bra hästar emot och jag blir överraskad om hon vinner. Hon går som vanligt barfota fram och med norskt huvudlag.
- American Cheque (V75-3) hoppade som en vinnare i slutkurvan senast. Han kändes stark och fin och jag har ingen förklaring till varför han plötsligt galopperade. Nu har vi tagit ner honom på min andra gård och han är på väg uppåt i form. Men den här gången möter han mycket bättre hästar och han är sådär från start, så jag har svårt att säga att han är en vinnare. Det blir barfota och amerikavagn. Senast gick han med skor.
- Rebella Matters (V75-7) vann okörd i årsdebuten senast och var så stark och fin som jag hade förväntat mig. Hon är ett riktigt bra sto, topp fem i kullen skulle jag tro, men hon har viktigare uppgifter längre fram och jag kommer att köra snällt med henne nu när vi har spår elva. Visserligen är det långt upplopp på Momarken och med tufft tempo på vägen plockar hon många till slut, men jag har ändå svårt att tro på seger den här gången. Inga ändringar.

Ola Johansson, Kanal 75


De yttre förutsättningarna kunde inte ha varit bättre när den 62:a upplagan av Criterium de Vitesse avgjordes på Hippodrome de la C&oc..


De yttre förutsättningarna kunde inte ha varit bättre när den 62:a upplagan av Criterium de Vitesse avgjordes på Hippodrome de la Côte d’Azur. Varma vindar smekte banan och kvicksilvret kröp över 20 grader. Och på läktarplats steg temperaturen till kokpunkten när Readly Express i en rafflande upploppsstrid satte nosen först strax före mållinjen.
- Han var otroligt bra! Vi visste att han hade ett tråkigt läge med förstaspår men hästen kändes så fin att jag var optimist ändå. Och det löste sig bra i loppet. Otroligt kul! sa hästens tränare Timo Nurmos.
Det var första gången som Readly Express tävlade över elitloppsdistansen 1 609 meter och han behövde varenda meter för att komma först. Som väntat hamnade han en bit ner i fältet från innerspår bakom startbilen, ett dåligt utgångsläge i Cagnes-sur-Mer, och även om det löste sig bra när han från tredje par utvändigt fick draghjälp i slutkurvan var det långt fram till ledande Dijon på upploppet. Men de sista 100 meterna kopplade Readly Express i turbon och med mäktiga kliv krigade han sig först på tangerade löpningsrekordet 1.08,9.
- Kör man en sådan här häst har man alltid tro på hästen, det gäller att aldrig ge upp före mål, och det är ett långt upplopp här. Han har den där skallen och ger sig inte. Han såg hästen framför och gav sig fasiken på att han skulle förbi den, sa kusken Björn Goop.
Enligt Timo Nurmos kommer Readly Express, som fick 785 000 kronor för segern, åka hem till Sverige på onsdag och planen är att han ska göra minst en start till inför det stora målet - Elitloppet på Solvalla sista söndagen i maj.
- Vilket jäkla lopp alltså! Att få se Readly Express bita ihop sista 100 och bara ska vara först – helt fantastiskt! Det bådar ju så gott inför Elitloppet så det går knappt att sätta ord på det, sa Solvallas sportchef och elitloppsgeneral Anders Malmrot som var på plats i Frankrike.

Dijon högaktuell för Elitloppet
Franske nationalidolen och titelförsvararen i Criterium de Vitesse, Bold Eagle, hade ingen av sina bättre dagar och klappade igenom fullständigt sedan han tvingats trava som första häst i andraspår. Romain Derieux-tränade Dijon var däremot ett utropstecken. Han visade blixtrande startsnabbhet och med sin tränare i sulkyn höll han mycket starkt till andraplatsen. En insats som kan rendera i en elitloppsinbjudan.
- Jag har alltid gillat den hästen skarpt och hade honom högt på min lista redan i fjol. Då floppade han tyvärr i Finland och det blev ingenting av det men som han har flyttat fram sina positioner allt eftersom, nu tog han emot Bold Eagle och fick stryk strax innan linjen, så är han högaktuell. Han ser fantastiskt fin ut så honom tar jag främst med mig. Men även Bahia Quesnot där bakom och Uza Josselyn, sa Anders Malmrot.

Ola Johansson, Kanal 75


Uppladdningen inför Elitloppet på Solvalla sista söndagen i maj börjar på allvar i Criterium de Vitesse. Timo Nurmos-tränade Rea..


Uppladdningen inför Elitloppet på Solvalla sista söndagen i maj börjar på allvar i Criterium de Vitesse. Timo Nurmos-tränade Readly Express åker till Cagnes-sur-Mer på franska rivieran för att för första gången prova kort distans och för motståndet står bland andra hemmaidolen Bold Eagle. Från Sverige startar även Jörgen Westholms Unique Juni.

Starlista
Grand Criterium de Vitesse
1 609 meter, autostart

1. Readly Express – Björn Goop
2. Cavalleria – Nicolas Ensch
3. Bahia Quesnot – Junior Guelpa
4. Uza Josselyn – Gabriele Gelormini
5. Dijon – Romain Derieux
6. Unique Juni – Eric Raffin
7. Bold Eagle – Franck Nivard
8. Billie de Montfort – David Thomain
9. Comete Darche – Stephane Cingland
Förstapris: 785 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Timo Nurmos-tränade Readly Express föll för två veckor sedan med flaggan i topp som trea bakom Belina Josselyn och Looking Superb i vintern..


Timo Nurmos-tränade Readly Express föll för två veckor sedan med flaggan i topp som trea bakom Belina Josselyn och Looking Superb i vinterns huvudnummer Prix d’Amerique. När den sjuårige hingsten på nytt äntrade den franska nationalarenan Vincennes var konkurrenterna chanslösa. För första gången utrustad med så kallade blinkers, ett helstängt huvudlag, öppnade Readly Express snabbt från spår fem bakom bilen och efter 500 meter satt han i ledningen. Där fick Björn Goop sedan dämpa tempot en bit innan han lät hästen gå undan till överlägsen seger på 1.10,3 över 2 100 meter.
- Efter Prix d’Amerique var jag lite besviken. Inte för att vi blev besegrade utan för att han gjorde en superprestation och inte fick vinna. Men man måste vända blad och i dag är det ett nytt blad i tidningen. Readly Express gör mig aldrig besviken. Han var precis lika bra i dag som i Prix d’Amerique, sa Björn Goop i segerintervjun i franska travkanal Equidia.
Readly Express, som vann Prix d’Amerique förra vintern och tack vare det utsågs till Årets häst på fredagens Hästgala i Stockholm, fick 1,6 miljoner kronor för segern. Totalt ståtar han med 21 miljoner kronor på vinstkontot.

Från succé till fiasko
Uza Josselyn blev tvåa från rygg på Readly Express och trea blev franske nationalidolen Bold Eagle. För Jean-Michel Bazire blev Prix de France ett lika stort fiasko som Prix d’Amerique blev en succé. Han körde själv galopp med Belina Josselyn kort efter start och även hennes stallkamrater Looking Superb och Davidson du Pont straffade ut sig med fel gångart.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 2140/4 0 g 299
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 1640/2 0 17.1g 91
2015-11-01 2015-11-01 Åby-2 2140/11 0 g 41
2015-10-22 2015-10-22 Åby-3 2140/7 0 g 488
2015-10-15 2015-10-15 Åby-7 2640/4 0 g 902
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-10 2640/9 0 17.1 152
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Daniel Karlsson 2180/10 B 7 20.0g 34
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 Daniel Karlsson 2640/12 D 2 17.6 252
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Daniel Karlsson 2160/9 C 0 20.3g 312
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Daniel Karlsson 2140/8 B str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Daniel Karlsson 2140/12 B 3 16.3 137
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Elinor Pettersson 2140/1 C 0 g 159
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Elinor Pettersson 2140/3 B 4 17.7 371
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Daniel Karlsson 2640/7 D str
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Daniel Karlsson 3140/3 D 0 19.5g 495
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-10 Daniel Karlsson 2140/9 D 0 17.5g 213
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Daniel Karlsson 1609/2 A 6 14.6 139
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Daniel Karlsson 2160/14 A 0 17.0g 282
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Stephanie J Werder 2140/4 A 1 17.3 33
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-8 Daniel Karlsson 2680/9 C 3 17.2 573
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Daniel Karlsson 2140/9 C 4 17.0 45
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-2 Daniel Karlsson 2640/5 D 3 16.8 245
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-11 Daniel Karlsson 2160/5 D 0 g 311
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 Daniel Karlsson 2160/5 C 0 21.7g 26
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Daniel Karlsson 2140/2 D 0 g 360
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Daniel Karlsson 2640/3 C 5 18.3 193
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-11 Daniel Karlsson 2180/11 C 6 17.0 363
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Daniel Karlsson 2140/2 C 7 17.5 298
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-6 Daniel Karlsson 2600/10 D 0 519
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Daniel Karlsson 2140/2 C 0 20.4g 56
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-4 Daniel Karlsson 2480/3 D 7 18.3 196
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-8 Daniel Karlsson 2140/7 D 0 22.4g 710
2017-06-27 2017-06-27 Åby-3 Daniel Karlsson 2140/7 D 0 15.7 250
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Daniel Karlsson 2640/2 C 2 16.2 79
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Daniel Karlsson 2140/11 C 3 15.3 121
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-10 Daniel Karlsson 1640/8 D 1 14.9 179
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Daniel Karlsson 1640/12 D 0 15.7 878
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-9 Daniel Karlsson 2180/5 C str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Elinor Pettersson 2160/5 B 0 19.4 553
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Malin Asklund 2140/5 D 0 g 422
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Daniel Karlsson 2640/3 D 0 18.5g 848
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Daniel Karlsson 2640/6 D 0 17.2 1341
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Daniel Karlsson 2640/11 D 3 19.0 85
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Daniel Karlsson 2640/6 D 0 17.7 792
2018-12-05 2018-12-05 Åby-3 Daniel Karlsson 2160/10 C 8 18.4 748
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-2 Daniel Karlsson 1609/6 D 0 14.1 618
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-8 Daniel Karlsson 2640/9 D 6 16.7 390
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-7 Daniel Karlsson 2140/15 C 3 16.8 540
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Daniel Karlsson 2160/6 D 0 g 2004
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Daniel Karlsson 1640/11 D 7 14.6 993
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Daniel Karlsson 2640/4 C 1 17.5 23
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Daniel Karlsson 2140/8 B 4 17.1 94
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-3 Daniel Karlsson 2640/7 C 4 17.0 736
2018-02-22 2018-02-22 Åby-10 Daniel Karlsson 2160/7 B 0 19.3g 423
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-2 Daniel Karlsson 2140/1 D 0 16.9 234
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Daniel Karlsson 2140/2 C 2 17.9 36
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Daniel Karlsson 2140/8 B 6 17.1 254
2019-04-07 2019-04-07 Åby-2 Daniel Karlsson 2140/6 C 6 18.3g 324ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se