Hurricane Silas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hurricane Silas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hurricane Silas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hurricane Silas har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hurricane Silas


Kalmartravet delade V64-omgången med Umåker under fredagskvällens V64Xpress.Smålandsbanan hade laddat denna höstkväll med lite ..


Kalmartravet delade V64-omgången med Umåker under fredagskvällens V64Xpress.
Smålandsbanan hade laddat denna höstkväll med lite extra fina lopp med Vilhelm Johansson Minneslopp som höjdpunkt framåt halv tio på kvällen.
Loppet för fyra- och femåriga ston hade fina 150 000 kronor i förstapris och vinnare för andra året i rad blev Adrian Kolgjinis Kali Smart,
Fuxan har visat att hon ogärna förlorar i ledningen och gjorde det inte den här gången heller. När Adrian Kolgjini fick bestämma första rundan efter 1.14,0 gick hon inte att fånga in för i dödens gående Sayonara som slutade trea medan storfavoriten Darling Mearas och Örjan Kihlström kanonspurtade i mål som tvåa efter ett lopp i sista paret utvändigt.
I sista kurvan drog Adrian Kolgjini undan med andrahandfavoriten Kali Smart och ryckte till sig ett par längders ledning in på upploppet, samtidigt som Darling Mearas inte riktigt fick travet att stämma i den sista kurvan. Vinnaren av EM för ston spurtade sedan tungt en bit ut i banan men var för sent ute.
Kali Smart – ägd av familjen Kolgjini – vann säkert på tiden 1.12,4 över 2140 meter.
Stoet kom från Holland i mitten av treåringssäsongen. Segern i Fyraåringseliten för ston under elitloppssöndagen på Solvalla förra året är hennes tyngsta merit. En seger holländskan bärgade på rekordet  1.09,8 över 1 609 meter auto.
Adrian Kolgjini:
–Det är en sådan fantastiskt fin häst som var med och härdades i tuffa gäng förra året och gör det jäkligt bra även i år. Som en bil att köra. Men är det nog ganska nära att hon får sluta. Det blir inte många fler starter innan det blir avel för henne nästa år, kanske blir det några starter framåt vårkanten, sa Adrian Kolgjini.

Kolgjini i topp i stayerfinalen
Det var fina pengar att köra om i flera lopp i Kalmar på fredagen.
Kolgjini dubblerade och vann även finalen av Stayerserien (tre kilometer) med 150 000 kronor i förstapris. Där ledde Jägersrotränaren hela vägen med stallets Aberdeen Face.
Efter lugna 1.17,5 första 2000 började attackerna komma bakifrån under slutrundan. Både Staro Leonardo och Hurricane Silas blev dock trötta och Adrian Kolgjinis ryck 400 meter från mål med Aberdeen Face blev utslagsgivande.
I ett finallopp i Stoserien i Kalmar rundade Joakim Lövgren till seger med Jeans'n Passion från 20 meters tillägg. 150 000 kronor var segern värd och sexåriga Jeans'n Passion klev därmed över en miljon kronor intjänat. Both Horses HB i Ljungbyholm äger.

Malin mot SM igen
På saxbanan Umåker blev upploppsstriden i V64-5 mest minnesvärd. Ett lärlings- och amatörlopp där Olle Wäjersten avgjorde från utvändigt ledaren med stallets Invidia som var favoritspelad. Duellerande tvåa i mål Oskar Florhed och Conrads Diderot.
Ett uttagningslopp till amatör-SM kördes på Umåker innan V64Xpress drog igång. Malin Viklund vann loppet i överlägsen stil med femåriga stoet Valnes Lisa, tränad av Bergsåkers Mika Haapakangas och ägd av montéjockeyn Jonathan Carré.
Ekipaget kvalificerade sig därmed till SM-finalen på Åby lördagen 8 oktober. Ett lopp Malin Viklund vann 2018 med Markus Pihlström-tränade Mellby Entre.

Mikael Wikner, Kanal 75


Varje år brukar den 66-årige Karlshamnsbon tillsammans med tre kompisar ta en weekend i Malmö när storloppet C.L. Müllers Memorial av..


Varje år brukar den 66-årige Karlshamnsbon tillsammans med tre kompisar ta en weekend i Malmö när storloppet C.L. Müllers Memorial avgörs. Resan gör gänget för pengar som de under året spelat in på trav och sedan sparat. I år förgylldes travresan av en storvinst som Bosse kunde jobba in på plats. Årets vinnare av loppet, Extreme, var en av två spikar på systemet som lämnats in för 540 kronor.
­- Det var otroligt spännande när sista loppet gick. Extreme tog ledningen från start och drog sedan iväg från fältet sista biten. Det enda jag kunde tänka under hela upploppet var ”bara han inte galopperar, bara han inte galopperar”.
Som tur var höll travet hela vägen för singelstrecket och efter vinsten var stämningen på topp.
- Vi satt kvar i restaurangen och jag bjöd laget runt. Det var många andra vid borden runt omkring, både bekanta, men även okända människor som kom fram och grattade. Det var en härlig känsla och stämning!

Fick med två storskrällar genom ”Vass eller kass”
Bosse är varje vecka en trogen följare av ”Vass eller kass”, tipsprogrammet där en expertpanel bedömer favoriterna på V75®. Den här veckan hade han delvis programmet att tacka för storvinsten.
- Vi kom ner till Malmö på fredagskvällen och de andra gick och tog en öl, men jag satte mig i ett hörn med mina hörlurar och lyssnade på ”Vass eller kass” istället. De andra pikade mig om att jag var tråkig och sa att jag skulle vara med dem istället. Men jag ville höra programmet. Och det var tur för det hjälpte mig, berättar Bosse.
Expertpanelen Peter Andersson, Leon Hallén och Daniel Olsson utsåg Ture L.A. till omgångens bästa spik samt varnade för skrälldragen Ovation L.A. och Hurricane Silas.
- Jag spikade då Ture L.A. tillsammans med Extreme som jag själv kollat in. Jag gillar Thomas Uhrberg och han hade höga förhoppningar om spets och slut. Och sedan tog jag med de två vinnande skrälldragen på lappen också.

Frun Gitt följde spänningen hemifrån
Bosses fru var inte med på travresan, men fick ändå vara med på ett hörn. Innan sista loppet skickades systemet hem till Gitt Carlsson.
- Vad ska jag med lappen till frågade hon? Vinner tvåan i sista vinner vi över tvåhundra tusen svarade jag! Så hon följde sista loppet hemma och ringde sedan och bara skrek i telefonen, berättar Bosse.
- Han sitter varenda lördag och tittar, och vi brukar säga till honom ”måste du verkligen sitta varje lördag?” Men nu ska jag aldrig mer klaga. Han ska få sin stund, flikar en glad Gitt in.
I helgen är det återigen dags för Jägersro att hålla i V75 och Bosse väljer att gå emot strömmen.
- Jag kommer att gardera den stora favoriten 2 Tetrick Wania i V75-4 där både 1 Sommerbrise och 9 Urban Africa åker med på mitt system.
- Spikas gör 1 Harran Boko i V75-3. Han är startsnabb och kommer troligen ta ledningen. Sedan hoppas jag att han stannar där hela vägen.

Julia Björklund

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Med blott fyra procent av insatserna på sig slog Hurricane Silas till på Jägersro för snart tre veckor sedan och bidrog till att den r&aum..


Med blott fyra procent av insatserna på sig slog Hurricane Silas till på Jägersro för snart tre veckor sedan och bidrog till att den rätta V75-raden betalade över 300 000 kronor. På lördag kan det vara två av hans stallkamraters tur att ordna fina pengar för dem som lyckas pricka in sju rätt. Först ut av dessa är Runaway Day (V75-5) som har vunnit 5 av årets 13 starter och närmast kommer från enkel seger mot lite lättare motstånd.
- Hon har varit bra flera starter i rad och var jätteduktig vid segern senast. Hon är startsnabb och en riktigt fin löphäst, säger Fredrik Persson.
Den här gången startar fyraåringen från spår tre bakom bilen i ett klass II-försök över 1 640 meter. I sulkyn sitter Stefan Persson.
- Han får prova framåt, hon är ju startsnabb, och om han får ledningen provar han säkert där. Hon är säkert med där framme men jag tycker att det är ett väldigt jämnt lopp och hon är en utav många.

”Han är på väg upp”
Fredrik Perssons andra häst inom V75, The Real Star (V75-7), visade senast att formkurvan pekar uppåt då han höll starkt som trea från positionen utvändigt om ledaren.
- Han gjorde det jättebra och höll till 100 kvar. Han är på väg upp! säger Fredrik Persson.
Magnus A Djuse kör hästen för första gången och från spår två bakom startbilen i bronsdivisionen är förutsättningarna för en gynnsam resa goda.
- Han känns jättefin i träningen måste jag säga, han är i absolut toppform. Nu möter han väldigt bra hästar men helt otänkbart att han skräller är det inte.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Danske travnestorn Steen Juul har tagit fram åtskilliga topphästar under sin långa och framgångsrika karriär. Frågan är o..


Danske travnestorn Steen Juul har tagit fram åtskilliga topphästar under sin långa och framgångsrika karriär. Frågan är om inte Extreme kan bli den allra bästa. Femåringen, som i fjol vann Danskt Travderby, har tagit steget upp i äldre eliten med buller och bång och i C.L. Müllers Memorial stack han ifrån ett knippe topphästar från ledningen.
- Han bara går ifrån över 2 600 meter! Jag vet inte vad jag ska säga… Man bara njutet. Vi är mycket tacksamma över den här hästen, sa Camilla Juul, dotter till tränaren och hästens skötare.
- Det är en fantastisk känsla att köra den här hästen. Det är en sådan häst som man skulle unna alla att få köra. Han är stor och kraftig men rör sig fjäderlätt, sa Thomas Uhrberg.
Jägersrokusken fick visserligen köra det inledande varvet på långsamma 1.15,7 men sättet som hingsten vann på imponerade ändå stort.
- Vi kom enkelt till ledningen och fick bestämma men sedan blev det stenhård körning 1 200 kvar. Men jag kände mig optimistisk hela vägen och lät honom vinna avstannandes med tussarna kvar i öronen.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2 640 meter med autostart och loppets förstapris uppgick till 400 000 kronor. Totalt har Extreme vunnit 19 av 38 lopp och tjänat 3,4 miljoner kronor. Esprit Sisu avslutade starkt som tvåa och Upstate Face höll godkänt från positionen som första häst i andraspår.

Snackhästen övertygade
Ture L.A. gjorde sin andra start efter långt skadeuppehåll och var en av de stora snackhästarna inför omgången. När starten gick i klass II hade han seglat upp som favorit och han infriade alla förväntningar när han tog hand om ledningen från spår två bakom bilen och sedan gick undan till mycket enkel seger på snabba 1.11,7 över 1 640 meter.
- En väldigt trevlig häst! Det var kul att kunna matcha in honom till det här loppet och ha honom i så fin författning. Vi har siktat hit en längre tid efter uppehållet så det var kul att kunna leverera också, sa hästens tränare och kusk Johan Untersteiner.
Halmstadtränaren var på väg mot segern även i diamantstoet men när hans Bluehill’s Wind galopperade kort före mål gick segern istället till Joakim Lövgrens nyförvärv Ovation L.A., som också var vad man brukar kalla för den ”moraliske vinnaren” efter ett blytungt lopp ute i spåren.
- Prestationen var femstjärnig men sedan var det tur inblandat i att Johans häst galopperade bort segern, sa Lövgren.

Adde visade vinnarskalle
I silverdivisionen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoritspelade Rackham galopperade bort sig i starten men Peter Untersteiner-tränade Adde S.H. ska absolut inte be om ursäkt för fullträffen. Tvärtom visade han härlig vinnarskalle när han från ledningen svarade en likaledes djärv Oscar L.A. hela vägen till mållinjen i en tät upploppsstrid.
- Det är så fantastisk alltså. Han är säker den här hästen så det var inget bekymmer även om det blev tajt till slut, sa kusken Sören Boel efter sin tredje V75-seger för året.

326 895 för sju rätt
Flemming Jensens Billi Time tog hem bronsdivisionen med en nos marginal före en tapper Red Mile Brodde, i klass I blev det enkel seger för Jörgen Westholms Parker (Erik Adielsson) från ledningen och Fredrik Persson-tränade skrällen Hurricane Silas (Magnus A Djuse) var starkast i Oktoberstayern över tre varv. På V75 låg det jackpotmiljoner i sjurättspotten och de som hade markerat samtliga vinnare fick för det 326 895 kronor. Sex rätt gav 1 337 kronor och fem rätt 103 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Fredrik Persson 2160/5 C 5 16.2 75
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-5 Fredrik Persson 2160/7 D 3 17.1 88
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Fredrik Persson 2140/4 C 1 17.4 36
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Fredrik Persson 2140/6 C 2 19.2 72
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-1 Fredrik Persson 2140/4 B 3 17.7 133
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-7 Fredrik Persson 2140/8 B 5 20.4 45
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-2 Fredrik Persson 2140/10 B 6 18.3 27
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Fredrik Persson 2140/4 D 5 18.4 72
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-3 Fredrik Persson 2640/1 C 0 g 57
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Fredrik Persson 1640/2 B 0 g 32
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 Fredrik Persson 2140/4 B 1 14.1 195
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Fredrik Persson 2160/8 A 3 15.4 133
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Stefan Söderkvist 2640/5 A 0 g 55
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Fredrik Persson 3218/8 A 2 15.6 32
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Fredrik Persson 2140/3 B 6 16.5 147
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-11 Fredrik Persson 2640/1 C 5 16.1 308
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-3 Fredrik Persson 2640/4 C 5 16.9 104
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-6 Fredrik Persson 2140/5 D 0 g 353
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-4 Fredrik Persson 2140/7 A 6 15.9 46
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Fredrik Persson 2140/1 B 2 16.0 34
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-4 Fredrik Persson 2140/11 A 2 16.4g 47
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Fredrik Persson 2640/6 B 0 16.5 100
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 3160/5 A 0 16.7 43
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 3160/10 B 5 14.5 110
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-10 Fredrik Persson 3100/10 B 4 15.0 197
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-4 Björn Goop 3640/3 C 2 16.0 26
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-11 Fredrik Persson 2640/2 C 0 13.5 386
2020-08-15 2020-08-15 Romme-5 Fredrik Persson 2640/2 A 5 14.4 118
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Peter Ingves 3140/4 C 0 g 268
2020-07-08 2020-07-08 Visby-9 Peter Ingves 3120/6 C 1 15.1 38
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-9 Fredrik Persson 3640/3 C 1 16.8 41
2020-05-27 2020-05-27 Åby-6 Björn Goop 2640/5 A 4 16.0g 25
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Fredrik Persson 2620/15 A 1 15.6 19
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 2640/8 C 2 14.8g 161
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Fredrik Persson 2640/1 C 2 15.1 96
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-4 Fredrik Persson 2140/10 A 3 16.0 131
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-10 Ulf Ohlsson 3180/10 A 1 14.9 117
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-4 Fredrik Persson 3660/4 B 0 17.0 96
2021-09-17 2021-09-17 Kalmar-7 Fredrik Persson 3180/8 A 6 15.7 52
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-7 Fredrik Persson 3180/10 A 1 16.4 16
2021-08-12 2021-08-12 Åby-8 Fredrik Persson 2660/10 A 5 14.1 42
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Örjan Kihlström 3160/7 B 6 14.6 88
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-6 Per Lennartsson 3160/12 A 2 14.4 56
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-3 Ulf Ohlsson 3680/7 B 1 14.8 62
2021-05-16 2021-05-16 Charlottenlund-5 Fredrik Persson 2950/4 B 1 14.4 173
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-4 Fredrik Persson 2680/7 A 1 14.6 82
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-8 Fredrik Persson 3160/6 A 0 17.2 48
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-6 Fredrik Persson 2660/3 A 3 15.3 30
2022-11-20 2022-11-20 Charlottenlund-4 Stefan Persson 2990/7 B 8 16.1 50
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-8 Fredrik Persson 2660/9 A 3 14.5 90
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-5 Fredrik Persson 3180/6 A 6 14.8 68
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-8 Fredrik Persson 3180/12 A 5 14.9 88
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-12 Magnus A Djuse 3200/12 B 3 14.1 179
2022-08-17 2022-08-17 Solvalla-1 Emma Holmquist 2140/7 A 5 14.7 110
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-7 Fredrik Persson 2680/9 A 3 13.3 23
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-1 Emma Holmquist 2180/12 A 2 14.7 29
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-8 Emma Holmquist 2200/12 A 1 14.7 25
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-3 Emma Holmquist 1609/2 B 2 12.5 120
2022-05-15 2022-05-15 Charlottenlund-8 Fredrik Persson 2970/12 C 0 16.3 257
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-11 Ulf Ohlsson 3160/7 C 0 15.3 829
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-7 Fredrik Persson 2640/9 C 8 14.8 522
2022-03-17 2022-03-17 Åby-3 Stefan Persson 2640/3 C 2 15.6g 36
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-9 Fredrik Persson 2140/2 A 7 14.3 169
2023-05-14 2023-05-14 Charlottenlund-1 Marianne Mechlenburg 2000/5 B 6 17.1 405
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-3 Fredrik Persson 2140/10 A 6 14.3g 71
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-7 Fredrik Persson 2700/8 B 3 14.6 105
2023-03-16 2023-03-16 Åby-3 Emma Holmquist 2140/4 B 4 17.1 68
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-5 Fredrik Persson 2140/9 B 3 13.0 471ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se