Hurricane River travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hurricane River travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hurricane River har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hurricane River har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hurricane River


Self Explosive var den i duon som var hårdast betrodd av spelarna men efter en småtung inledning såg han ut att kasta in handduken i slutkurva..


Self Explosive var den i duon som var hårdast betrodd av spelarna men efter en småtung inledning såg han ut att kasta in handduken i slutkurvan. I stället var det stallkamraten Hurricane River som kopplade grepp efter att från bakspår ha avancerat till positionen utvändigt om ledaren. Över upploppet avgjorde Hurricane River till seger före Galactee de Chenu och där bakom hittade Self Explosive nya krafter och spurtade in som trea. Segerchecken uppgick till 172 000 kronor och tredjeplatsen belönades med 53 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Med två veckor kvar till julafton är det hög tid att skaffa julklappspengarna.Ett ypperligt tillfälle för det är när V..


 Med två veckor kvar till julafton är det hög tid att skaffa julklappspengarna.
Ett ypperligt tillfälle för det är när V75® den här lördagen ska köras på Åby. En bana som med sina båda open stretch-spår ofta bjuder på fartfyllda och annorlunda lopp. Tävlingsdagens höjdpunkt är Legolas Minne, som hedrar en av svensk travsports allra största legendarer – och som också lockade ett högintressant startfält.
Turen från Jägersro gör Christoffer Eriksson med totalt fyra hästar med sig på transporten. Tillbaka på svensk mark är stallets reklamhäst 1 Rackham (V75-3), som under en period befunnit sig i Frankrike och som senast testade lejonkulan i det första Prix d’Amérique-kvalet Prix de Bretagne. Tyvärr blev det galopp omedelbart i starten.
– Han känns ju så bra som han kan kännas. Frankrike kan ha förändrat honom lite, de gånger som han tävlade så gick han ju väldigt bra. Isabella (Christoffers sambo, reds.anm.) körde ju alla jobben med honom och hon brukar alltid meddela hur läget är och inför senast var det ju ”topp”. Men han var ju inte ens med i loppet, det är ju lite av hans problem här hemma också, med voltstart är han hopplös, säger Christoffer i podden V75® - lördag hela veckan.

Fick innerspår bakom bilen – tränaren inte nöjd
Rackham möter i Legolas Minne meriterat motstånd.
Världsstjärnan Aetos Kronos i sin tredje start efter det långa sjukdomsuppehållet och bronshästen från Elitloppet Mister F. Daag, är två av lördagens konkurrenter. Innerspåret bakom bilen brukar oftast vara ett plus men tränaren var inte helt nöjd efter spårlottningen.
–Tredje invändigt, här kommer vi…, säger Eriksson som fyller i:
– Han är ju ingen blixt från början och speciellt spår ett är inget bra för honom. Han brukar hänga lite i vänstertömmen och det spåret är kanske det sämsta just för honom. Risken är att man inte riktigt kan släppa av honom.
Till och med sista februari tävlar alla hästar på svenska banor med skor på samtliga hovar. Något som kanske också det kan vara ett aber för Rackham ”den Röde”. I sina trettio senaste starter i Sverige har han tävlat barfota.
– Det finns förstås en anledning att vi tog av honom skorna från första början. Men samtidigt har han ju tävlat väldigt mycket med skor tidigare, gått bra lopp och han är ju mycket bättre och starkare nu än vad han var då. Det är klart att hade jag fått välja hade vi kört barfota på lördag, men nu är det som det är. Jag tror inte att han kommer bli direkt sämre med skor.

Hurricane tillbaka i Sverige – känns grym
Tävlingsmeriter från Frankrike har också 7 Hurricane River (V75-1) som startar i Silverdivisionen vilken inleder lördagens kupong. Sjuåringen var senast tillbaka på hemmaplan då han i Kalmar slutade fyra efter en tung resa.
– Han var ju nere i Frankrike och tävlade rätt så bra de gångerna som han höll sig i trav men han hade ett litet dilemma i det att han hade tjänat lite för lite pengar i den klassen som han befinner sig, så han blev helt enkelt tvångsstruken ett par gånger nu när vintermeetinget började. Då valde jag att ta hem honom för han har ett väldigt bra program i Sverige nu, det körs ju mycket V75® här i södra delen av landet.
– Det var ju nästan nio veckor sedan han hade fått ett riktigt lopp i sig, så jag ville ha tävlingsfart i honom och det blev det loppet i Kalmar nu i fredags. Det var ju millimeter från att komma ned i andra utvändigt in i första sväng, det var lite orättvist för det känns inte som en häst som ska jobba för mycket på det viset som han fick göra nu.
Jägersrotränaren låter klart uppåt då Hurricane Rivers dagsform kommer på tal.
– Hästen känns fantastiskt grym. Han har nog aldrig känts så sund som han gör just nu. Hela hästen är mer avslappnad, fräschare och starkare. Han klarar av att springa på ett lättare och bättre sätt och han har blivit successivt bättre. Jag har en bra känsla att han kommer göra ett väldigt bra lopp, även om han fick ett spår väl långt ut för att vi ska vara helt nöjda.

Känns väldigt fin – provar trots skor på hovarna
Två hästar från stallet tävlar i Klass 2-försöket.
Christoffer vaktar själv tömmarna bakom 6 Nyras Lars R. (V75-2) som efter flera fina insatser senast ägnade sig åt galopp. Ett beteende som nog får sättas på treåringens orutinskonto.
– Han kändes ju väldigt bra, men han är ju väldigt orutinerad, han förstod inte riktigt att han kunde koppla av när han kom en bit in i första sväng. Det har varit lite så att han har tävlat väldigt bra barfota bak, men det var lite på gränsen den dagen att han skulle klara det, så vi plastade hovarna på honom och precis innan han började ”rulla” så tog han ett felsteg, han kom inte riktigt i rytm, jag tror inte riktigt han fick fäste och det var grundproblemet, säger Eriksson som fortsätter om det rådande läget med barfotaförbud:
– Nu måste de gå med skor, men han känns så väldigt fin för tillfället så jag vill prova en gång till. Han har tävlat en gång med skor bak och den dagen var det ju sjuttio centimeter med lera…det var nästan som tjällossning. Så det var nog inte riktigt rättvist att bedöma honom efter den prestationen. Det är helt klart en bra häst.
Så hur ser du på möjligheterna på lördag?
– Jag är lite skeptisk till det här med skorna, det drar väl ned det hela lite.
Du har även 8 Vincent Cheri (V75-2) i samma lopp, som ska köras av Örjan Kihlström?
– Just för hans del kan det här läget kanske vara ganska så bra. Han är rätt så krånglig bakom bilen och har hela tiden varit rätt strulig och har inte kunnat öppna. Det kan vara bra att han kan komma där ute med lite högre fart, sedan är det ju rätt kusk för att fixa de där spåren…
– Har man dåligt spår på Åby så kommer man oftast in i loppen ändå, tack vare open stretch som gör att loppen körs helt annorlunda.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Det är full fart för tillfället för Christoffer Eriksson. Han pendlar mellan gården i Lottentorp och Frankrike där han för d..


Det är full fart för tillfället för Christoffer Eriksson. Han pendlar mellan gården i Lottentorp och Frankrike där han för dagen har sju hästar. Bland annat har stallets stjärna Rackham redan startat två gånger och i den senaste starten blev det en andraplats. 
– Han trivs verkligen där nere. Han var tvåa i första starten, men domarna gillade inte hans trav till slut och diskade honom. Det var tjurigt, så det var skönt att vi fick lite revansch senast. Jag tänker anmäla honom till det första B-loppet Prix de Bretagne i november. Han kanske inte kommer med då han inte har så mycket pengar på sig men jag vill testa i alla fall och hoppas han kommer med. Han har tävlat mot de bästa i Sverige och visat att han duger och jag räds inte att vara med i ett sådant lopp med honom, säger Christoffer Eriksson.
– Jag tycker att alla hästarna har tävlat bra. Loveexplosion H.C. var tvåa i första starten och Hurricane River har redan vunnit lopp. Sedan fortsätter Ingo att övertyga, han har sprungit in 2,5 miljoner kronor så här långt i Frankrike.
Med hästar på två ställen och med långa avstånd gäller det att ha koll på logistiken.
– Just nu är sambon Isabella där med vår dotter och jag åker fram och tillbaka. Det fungerar bra. Jag har bra personal som jobbat länge hos oss och vi har arbetat fram ett bra koncept tillsammans som vi känner oss trygga med.

Två hästar med chans
På onsdag är det Superjackpot på V86® där en ensam vinnare kan ta hem hela 27 miljoner kronor. Christoffer Eriksson skickar upp två hästar till Solvalla och låter Erik Adielsson köra.
– Det är en lång resa om jag ska köra själv och det är tight med tiden som det är. Bra kuskar finns det gott om och då passar det bättre att sätta upp Erik den här gången, säger han.
Som det låter på Eriksson är det två bra chanser som Erik ska förvalta.
4 Longgone River (V86-4) är en jättefin häst. När han vann sin andra start travade han 1.12 sista varvet utan att vara speciellt trött. Han är faktiskt bättre än Rackham var vid den här tiden. Longgone River blev sämre i somras och fick lite problem med sina muskler och fick ta igen sig och tappade en del. Om han fått tävla på utan uppehåll hade han säkert varit med i dom större treåringsloppen. Så bra är han. Han var riktigt bra vid segern senast i Kalmar och jag tycker faktiskt att hästen känns ännu bättre efter det loppet. Jag körde honom i fredags och har aldrig känt honom bättre.
Är han snabb från start?
– Nja, ingen blixt ännu. Han är mer stark och har sin bästa bit över upploppet. Nu har vi aldrig laddat med honom och inte haft rätt tillfälle. Jag överlåter taktiken till Erik.
Hur ser du på segerchansen?
– Bra. Longgone River är en riktigt bra häst, en av de bättre jag har i stallet och han går en ljus framtid till mötes om han får vara frisk och fräsch. Dom måste vara bra för att slå honom.
4 Ipanema Beach (V86-6) håller mycket bra form hon också. Senast så hamnade hon i en dålig rygg och avslutade starkt över upploppet. Då var det kort distans och nu är det 500 meter längre och det är en fördel. Jag tycker att hon är bra och tror att hon är långt framme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Jägersro var värd för lördagens V75-tävlingar där klassikern Müllers Memorial avslutade omgången. Därmed blev det ..


Jägersro var värd för lördagens V75-tävlingar där klassikern Müllers Memorial avslutade omgången. Därmed blev det favoritseger genom Extreme, som tränas av Steen Juul och kördes av Thomas Uhrberg. Även favoriten och mångas spik Ture L.A. infriade förväntningarna och dessutom vann andrahandarna Adde S.H. och Parker. Två rejäla skrällar höjde värdet på den här jackpotomgången och det var Joakim Lövgrens Ovation L.A. i V75-4 samt Hurricane River i V75-6 som kommer från Fredrik Perssons formstall och som snyggt styrdes in av Magnus A Djuse.
Sju rätt gav 326 895 kronor till 59,9 vinnande system.
Harry Boy hade komponerat hela 33 av dessa och många av dem kostade endast 48 kronor. Några under en knapp tusenlapp.
I Övrigt så var det teamen som spelar V75 Tillsammans som hade stora framgångar och vann fina pengar. Mest vann ATG-butiken MMP i Växjö. "George skrällen" som vann en dryg miljon kronor som 24 andelsspelare delar på. Andelarna kostade 245 kronor och gav en vinst på nästan 38.000 kronor.
Även den välkända ATG-butiken Öfvermans i Skövde satte flera system med sju rätt och för små insatser delades det ut som mest 43 000 kronor per andel.
Vinnaren av den femte etappen av VM i V75 heter Carl Johansson från Danderyd som hade sex rätt.

Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Onsdagens V86 avslutades med ett skrällfyverkeri i de tre sista avdelningarna. Till slut var det endast två system som hade hittat alla vinnarna och ..


Onsdagens V86 avslutades med ett skrällfyverkeri i de tre sista avdelningarna. Till slut var det endast två system som hade hittat alla vinnarna och delade på hela potten. Dels var det ett system inlämnat på atg.se i Skåne med en spik vilket gav en total vinst av 11 021 541 kronor. Systemet kostade över 2000 kronor. Det andra systemet var inlämnat i Norge utan spik och kostade även det över 2 000 kronor. Det gav totalt 10 075 489 kronor i total vinst.

Jaguar Dream sprang in över 1,2 miljoner kronor som treåring. Han vann bland annat en semifinal i Breeders Crown och var tvåa bakom Betting Gangster i E3-finalen över kort distans. Som fyraåring vann Jaguar Dream ett lopp i penningstarka Margaretas Tidiga Unghästserie innan han kort därefter blev skadad. Hästen hade inte startat sedan den 26 maj när han gjorde comeback i onsdagens V86-lopp på Solvalla. Men trots det betvingade han länge ledande Dom Perignon den sista biten och vann på 1.12,1 över distansen 1640 meter med autostart. En strålande insats av den Claes Sjöström-tränade sexåringen som tackade för en fin resa och betvingade ett meriterat motstånd till 26 gånger pengarna och som endast streckad på fem procen av insatsfördelningen på V86.

Mellby Vikings lillasyster krossade allt
Mellby Good har en hel del att brås på som lillasyster till världsrekordhållaren Mellby Viking. Hon visade återigen ikväll att hon precis som sin storebror har styrkan som sitt främsta vapen. Efter en långsam start lämnade Jorma Kontio ingenting åt slumpen och styrde resolut fram utvändigt om ledaren i ett tidigt skede. Mellby Good hade redan i slutkurvan slagit klorna i ledande Let It Go som gav upp och över upploppet försvarade sig det Timo Nurmos-tränade stoet säkert hela vägen. Det blev en övertygande seger för storfavoriten och den femte i hästens tionde start i karriären.
En imponerande vinnare fick vi se av överraskningen Tour Eiffel i V86-3 där Peter Ingves tryckte till storfavoriten Valeria Wareco som var seg varvet kvar och inte kunde försvara ledningen som hon kört sig till. Tour Eiffel drog sedan på under slutrundan och när M.T.One Wish, som var gott gåendes ute i spåren runt sista kurvan, galopperade, gled Tour Eiffel undan till en övertygande seger. Hon var bara bäst i det här loppet.

Marc Elias tystade och hyschade kritierna
I V86-inledningen blev det en våldsam och utdragen körning om ledningen mellan två hästar. Det var Kung Edward som tog täten och fick direkt favoriten Toddler på utsidan där Marc Elias tryckte på stenhårt under lång tid men Joakim Lövgren försvarade resolut ledningen med Kung Edward. Det blev förstås trötta ben för favoriten till slut som var tidigt slagen. Kung Edward höll storstilat till tredjeplatsen men den som profiterade på den hårda körningen var Hierro Boko som spurtade till en lätt seger för sin tränare Hanna Lähdekorpi.
Men Marc Elias tog gruvlig revansch och tystnade kritikerna efter sin styrning i V86-inledningen. Med nyförvärvet i Laradja Vrijthout bombade han till ledningen och hästen var rejält iordningställd i debuten för tränaren Conrad Lugauer. Ifrån ledningen försvann hästen ifrån till en helt överlägsen seger. När mållinjen passerade gjorde Marc Elias segergest och hyschade sina belackare med fingret över munnen. Detta att han efter Toddlers lopp kollat sociala medier i sin telefon och sett att han blev kritiserad.
– Jag såg att jag fick kritik av många och jag är såklart inte nöjd med styrningen. Men spelarna ska sitta ner, hålla tyst och spela sina kuponger, sa Marc Elias efter segern med Laradja Vrijthout.

Megaskrällar avslutade
I V86-4, som var ett amatörlopp, var Ingesson favorit efter två raka segrar och ett perfekt andraspår i starten. Men han tappade mycket i början och trots en forcering till ledningen mitt i loppet var hästen tidigt slagen och hissade nödflagg redan i slutkurvan. Fleur Mearas höll starkt som tvåa från ”dödens” men vi fick se en imponerande vinnare i Ilama Tooma som spurtade strålande till en lätt seger för Jelena Fironova. Trots en resa långt ner i kön bet det väldigt bra när Fironova styrde på runt slutsvängen och segern blev tämligen enkelt när hästen kom farande över upploppet.
V86 avslutades sedan av två rejäla knallar. Och båda hästarna vann från ”vinnarhålet”, det vill säga från rygg på ledaren. Först var det Victory Lee som tog ledningen för Adrian Kolgjini men släppte och bidade sin tid i rygg på ledande Ofelia O.E. Luckan kom som på beställning in på upploppet och Victory Lee avväpnade en tapper Hurricane River den sista biten som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren och kopplat greppet.
I den avslutande avdelningen kom kvällens största skräll när 1-procentaren och 63-oddsaren Celinn Palema vann för Jorma Kontio. När luckan kom inne på upploppet tog hon sig säkert för ledande andrahandsfavoriten Lord Horse den sista biten. Celinn Palema sopade bort alla kvarvarande system utom två som klarade alla blindskären på V86 denna afton. Det var även Jorma Kontios andra seger i V86.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Johnny Takter 2140/4 C 0 14.3g 130
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-3 Johnny Takter 2140/4 B 0 g 12
2018-03-25 2018-03-25 Åby-6 Johnny Takter 2140/8 B 1 16.3 16
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 Johnny Takter 2140/4 B 1 15.5 40
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-2 Johnny Takter 2140/1 B 0 g 15
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-1 Johnny Takter 2140/2 D 1 16.1g 32
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-9 Thomas Uhrberg 2140/12 D 5 12.9 1363
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 Thomas Uhrberg 1640/12 D 5 13.1 257
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-9 Ulf Ohlsson 2140/5 D 3 14.6 59
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/9 C 0 299
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Ulf Ohlsson 2140/6 D 0 13.8 625
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 2140/7 D 3 13.8 306
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 1640/10 C 1 12.1 80
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-9 Carl Johan Jepson 1640/8 D 0 g 22
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-6 Christoffer Eriksson 2640/9 D 4 13.8 161
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Christoffer Eriksson 2140/1 D 0 g 43
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-4 Christoffer Eriksson 2140/10 C 2 13.0 44
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/11 D 6 12.8 571
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-9 Christoffer Eriksson 2140/10 B 0 g 49
2019-04-25 2019-04-25 Åby-4 Christoffer Eriksson 2140/5 C 5 12.9 83
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-3 Christoffer Eriksson 2140/5 C 1 13.6 21
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 1640/10 C 0 g 81
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-6 Christoffer Eriksson 2140/1 D 1 15.0 30
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-4 Christoffer Eriksson 2140/1 C 0 14.8 58
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-9 Preben Sövik 2640/7 D str
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Preben Sövik 1640/8 D 2 12.4 99
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-9 Preben Sövik 2640/3 D 3 14.6 132
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Preben Sövik 1640/10 D 0 g 347
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 Preben Sövik 1640/6 B 3 12.5 96
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 Preben Sövik 1640/9 C 3 12.5 164
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-3 Preben Sövik 2140/1 B 4 14.2 49
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-9 Preben Sövik 1640/4 B 3 12.3 51
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-5 Preben Sövik 2140/5 B 1 14.0 50
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Preben Sövik 1609/1 C 1 11.5 81
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-1 Kim Eriksson 1640/6 C 0 14.5g 48
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-2 Peter Ingves 1640/11 B 0 12.6 98
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/9 B 0 18.2g 45
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/3 D 3 12.9 62
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 1640/4 C 3 13.6 41
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-8 Thomas Uhrberg 2140/10 C 0 144
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/2 C 2 14.5 38
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2140/1 B 6 15.0 33
2020-01-08 2020-01-08 Åby-5 Carl Johan Jepson 2140/7 B 4 14.7 22
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-10 Johnny Takter 1640/6 C 3 11.4 81
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-4 Johnny Takter 2140/6 C 1 14.9 51
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 2140/1 C 0 16.9g 56
2021-11-18 2021-11-18 Åby-4 Johnny Takter 1640/7 C 3 12.5 60
2021-11-11 2021-11-11 Åby-6 Johnny Takter 2140/12 D 5 13.1 381
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-8 Ola Samuelsson 1640/4 C 5 12.3 316
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-9 Kim Eriksson 1640/2 B 3 12.0 62
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-2 Ola Samuelsson 2140/5 B 2 13.6 54
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-4 Johnny Takter 2140/12 B 0 g 70
2021-08-05 2021-08-05 Åby-8 Johnny Takter 2140/11 B 6 13.8 215
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-4 Ola Samuelsson 1609/3 C 3 11.0 77
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-9 Johnny Takter 1640/8 D 5 11.6 249
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-4 Ola Samuelsson 2140/8 B 1 13.6 17
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-3 Ola Samuelsson 2140/10 C 0 15.0g 68
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-6 Ola Samuelsson 2140/9 B str
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 2640/8 D 0 15.4g 137
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-6 Erik Adielsson 2140/2 C 3 13.2 25
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2140/11 D 6 13.2 544
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-1 Ola Samuelsson 2140/2 C 5 14.0g 36
2021-03-06 2021-03-06 Åby-11 Thomas Uhrberg 1640/5 D 0 g 251
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 1640/9 C 4 13.0 39
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-9 Ola Samuelsson 2140/12 B 1 14.5 40
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/7 C 2 14.7 76
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-10 Preben Sövik 2140/8 D 0 g 386
2021-01-06 2021-01-06 Åby-6 Thomas Uhrberg 2140/2 C 3 14.8 45
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-4 Åke Svanstedt 1640/6 D 0 g 41
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-6 Christoffer Eriksson 2140/7 A 2 14.1 59
2022-12-10 2022-12-10 Åby-5 Christoffer Eriksson 2640/7 C 0 14.8 326
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-7 Christoffer Eriksson 1640/6 A 4 12.9 85
2022-10-22 2022-10-22 Estland-2 Ch Eriksson 2150/1 A 0 76
2022-10-14 2022-10-14 Vincennes-1 O Kihlstrom 2100/12 A 0 54
2022-09-25 2022-09-25 Vincennes-3 F Ouvrie 2100/11 A 1 38
2022-08-20 2022-08-20 Vincennes-3 Ch Eriksson 2100/12 B 3 336
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-1 Thomas Uhrberg 2680/7 C 1 14.1 67
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-7 Johanna Lind 1640/5 B str
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-8 Johnny Takter 2140/6 C 4 14.9 42
2023-12-09 2023-12-09 Vincennes-6 R Bergh 2100/10 C 3 11.2 860
2023-12-03 2023-12-03 Vincennes-8 A Abrivard 2850/5 C 0 14.5 415
2023-11-19 2023-11-19 Vincennes-9 A Abrivard 2100/6 B 4 11.8 376
2023-10-17 2023-10-17 Vincennes-8 Y Lebourgeois 2100/15 C 7 11.5 340
2023-09-09 2023-09-09 Vincennes-6 Ch Eriksson 2850/1 B 5 13.8 401
2023-07-26 2023-07-26 Estland-4 F Ouvrie 2875/4 B 7 14.6 83
2023-06-09 2023-06-09 Vincennes-1 A Abrivard 2850/1 A 0 85
2023-04-12 2023-04-12 Frankrike-8 F Lagadeuc 2000/12 B 1 12.6 89
2023-03-12 2023-03-12 Cagnes sur Mer-7 F Nivard 2700/3 B 3 12.8 20
2023-02-20 2023-02-20 Vincennes-1 F Ouvrie 2850/9 D 4 13.0 392
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-9 Christoffer Eriksson 2140/6 D 4 13.3 389
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-10 Christoffer Eriksson 1640/5 D 5 13.2 168
2024-02-28 2024-02-28 Vincennes-5 M Abrivard 2100/9 D 0 13.7 291
2024-01-18 2024-01-18 Vincennes-1 F Lagadeuc 2100/13 A 0 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se