Hulken Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hulken Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hulken Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hulken Sisu har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hulken Sisu


 Det lackar mot jul – och mot hela helgens mest spännande händelse på travbanan.Kort efter att Kalle Anka på julafton gjort sit..


 Det lackar mot jul – och mot hela helgens mest spännande händelse på travbanan.
Kort efter att Kalle Anka på julafton gjort sitt traditionsenliga intåg på tv, är det dags för Calgary Games att göra sin första start på fransk mark och då förhoppningsvis säkra sin plats i Prix d’Amérique som körs fem veckor senare. I sulkyn bakom Timo Nurmos fantomtravare sitter Björn Goop.
Calgary Games provar samma väg som hans pappa Readly Express gjorde då han vann Prix d’Amérique 2018 – med start i femåringsloppet Prix Ténor de Baune. Ett lopp som för övrigt är uppkallat efter hästen som 1991 vann Prix d’Amérique som obesegrad. Calgary Games, som aldrig förlorat på karriärens tio starter, kan genom seger på julafton säkra en start i världens största travlopp.

Följ Calgary Games – i egen kanal
Ytterligare två svensktränade hästar finns med i Prix Ténor de Baune på lördag, Örjan Kihlström ska köra Daniel Redéns toppsto Honey Mearas och Franck Ouvrie styr Markus B Svedbergs Barbro Kronos. Svensktrion ställs mot bland annat tre hästar från Jean-Michel Bazires stall, franske stjärnan Hohneck och Prix de Bretagne-vinnaren Hip Hop Haufor.
För den som vill fira julafton tillsammans med Calgary Games på Vincennes bjuds ett ypperligt tillfälle på ATG.se. Under tävlingsdagen kommer den svenske stjärnan stå helt i fokus med en live wiev på stallbacken. ”Calgary Games-cam” kommer att kunna följas i en egen kanal på ATG.se.

Imhatra Am – kan fixa en PdA-biljett
Ytterligare en biljett till Prix d’Amérique delas ut på Vincennes under julaftonen.
En dryg timme senare avgörs nämligen det stora fyraåringsloppet Critérium Continental vars vinnare också erbjuds plats i loppet. De blågula färgerna i loppet försvaras av Jörgen Westholms Imhatra Am som får Björn Goop i sulkyn. Bland motståndet hittas franske segermaskinen Idao de Tillard, som räknas som en av förhandsfavoriterna inför Prix d’Amérique, Callmethebreeze som segrade i fyraåringseliten under elitloppshelgen och italienske toppen Charmant de Zack.

Prix Ténor de Baune
2700 volt
1. Hulken Sisu – Alexandre Abrivard
2. Chandelles – Benjamin Rochard
3. First Blood – Christophe Martens
4. Heraut d’Armes – Jean-Michel Bazire
5. Horsy Dream – Éric Raffin
6. Hip Hop Haufor – Christian Bigeon
7. Happy Valley – Jean-Philippe Dubois
8. Barbro Kronos – Franck Ouvrie (Markus B Svedberg)
9. Bengurion Jet – Mathieu Abrivard
10. Beads – Yoann Lebourgeois
11. Calgary Games – Björn Goop (Timo Nurmos)
12. Honey Mearas – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
13. Hohneck – Francois Lagadeuc
Förstapris: Cirka 995 000 kronor

Critérium Continental
2100 auto
1. Inoubliable – Éric Raffin
2. Idao de Tillard – Clément Duvaldestin
3. Callmethebreeze – Andrea Guzzinati
4. Ideal Ligneries – Franck Nivard
5. Charmant de Zack – Jean-Michel Bazire
6. Imhatra Am – Björn Goop (Jörgen Westholm)
7. I Love Me – Yoann Lebourgeois
8. Capital Mail – David Thomain
9. Inmarosa – Leo Abrivard
10. Cash Bank Bigi – Benjamin Rochard
11. Cash Maker – Florian Desmigneux
12. Instrumentaliste – Gabriele Gelormini
13. Condor Bar – Mario Minopoli J:r
Förstapris: Cirka 995 000 kronor

Fotnot: Prix Ténor de Baune är beräknat att starta klockan 15.15 och Critérium Continental klockan 16.25.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Odd Herakles är tillbaka på allvar efter sin skada och efter en bekväm vinst i comebacken senast så fick den tolvårige hingsten inge..


Odd Herakles är tillbaka på allvar efter sin skada och efter en bekväm vinst i comebacken senast så fick den tolvårige hingsten ingenting gratis i Östfoldpokalen (V75-3) på lördagen.
Odd Herakles fick göra jobbet utvändigt ledaren Todin. I sista svängen visade Odd Herakles klassen när han satte klorna i ledaren och över upploppet hade han inga problem att hålla undan till karriärens 64:e seger på 135 starter.
Segern var värd 150 000 kronor och i karriären har Odd Herakles tjänat över tio miljoner kronor. Hingsten har vunnit Elitkampen på Solvalla två år i rad och siktas mot en tredje titel på Solvalla sista söndagen i maj.

Två svenska skrällsegrar
V75 på Momarken bjöd på två svenska skrällsegrar.
Thomas Uhrberg vann klass I (V75-5) med egentränade 12-oddsaren Stenson som precis som Odd Herakles bara var bäst efter att gjort allt jobb själv utvändigt ledaren.
I gulddivisionen (V75-6) vände 10-oddsaren Beartime ut och in på fältet över upploppet och den sjuårige valacken spurtade strålande i händerna på Carl Johan Jepson när han gick från sista till första plats.
Årjängamatören Helena Edlund tränar och förstapriset var 200 000 kronor.
Oracle Tile blev svaret i V75-1 efter en offensiv styrning av Kristian Malin so tidigt kunde ta hand om ledningen trots 40 meters tillägg.
I V75-2 var Fighter Vang överlägsen sedan Nicklas Korfitsen kört till spets dryga varvet från mål.
Överlägsen vinnare från spets fick vi även se i V75-4 där favoriten Namanga Bo vann enkelt efter en offensiv styrning av Eirik Höjtomt från 20 meters tillägg.
V75-7 fick en dramatisk avslutning då ledaren Strong Heatbeat galopperade på väg in mot upploppet och istället blev det klar seger Hulken Sisu och Frode Hamre som var mycket tapper från utvändigt ledaren.
Sju rätt på V75 gav 87 472 kronor, sex rätt 692 kronor och fem rätt 55 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den kapable treåringen var i höstas en läpp ifrån att ta sig till final i treåringarnas viktigaste lopp Svenskt Travkriterium. Men d..


Den kapable treåringen var i höstas en läpp ifrån att ta sig till final i treåringarnas viktigaste lopp Svenskt Travkriterium. Men det är glömt nu. Beat Generation har framtiden för sig och stod i en klass för sig i Kriterierevanschen.
- Han utvecklas för varje start han gör och spänsten i dag var riktigt häftig över upploppet. Förra vintern var han väldigt slö och visade inte så mycket i träningen, men han har kommit över sommaren och blivit bättre och bättre för varje start. Det ser ut som att han ska kunna utvecklas riktigt bra, sa William Ekberg i stall Jörgen Westholm sedan Beat Generation vunnit på lätta hovar från ledningen.
Jörgen Westholm slutade själv tvåa i loppet med Castor The Star, som hakade på bra bakom stallkamraten efter att ha överlåtit ledningen till densamme.

Promenadseger för Imhatra Am
I Oaksrevanschen spelades Stefan Melander-tränade Breeders’ Crown-trean Imhatra Am till jättefavorit och konkurrenterna hade stor respekt för henne. Med 1 500 meter till mål blev hon släppt till ledningen och därifrån tågade hon undan i bländande stil.
- Hon har varit väldigt bra hela tiden och var så även i dag. Det var skönt att hon fick gå ett lite enklare lopp med tanke på att hon fått ganska hårda lopp på slutet, sa kusken Mats E Djuse.
Det treåriga stoet inledde karriären i USA innan hon kom till Sverige i somras. Nu verkar det som att nya resplaner smids.
- Det viskas lite om Frankrike men jag vet inte om det är spikat, sa Djuse.
Rauno Pöllänens Kalle Taxam var totalt överlägsen från ledningen när han tog karriärens första seger i sin tolfte start och den avslutande avdelningen i V86 Solvalla vanns av Björn Goops Kabor Boko.

Hamre tre gånger om
Solvalla delade på omgången med Bjerke och även i Oslo visade talangfulla treåringar upp sig. Först ut var USA-importen Skate Trix som imponerade när han efter en tuff inledning i tredjespår forcerades till ledningen och sedan gick undan till enkel triumf.
- Det har varit fantastisk utveckling på honom och det verkar som att han bara blir bättre och bättre, sa Frode Hamre efter hästens nionde segern i fjortonde starten.
Topptränaren nöjde sig inte heller där. Senare under kvällen lyckades han svara upp ledningen med en annan USA-född treåring, A Perfect Dutchess, och därmed var loppet över. Sedan avslutade Frode Hamre tävlingsdagen med att se sin Hulken Sisu hålla undan från ledningen med Åsbjörn Tengsareid i sulkyn. Samma kusk hade tidigare satt dit Visconti åt tränaren Roald Eriksen.
De spelare som lyckades pricka in samtliga vinnare inom V86 fick för det 2 566 kronor. Sju rätt gav 31 kronor och sexrättspotten frös inne. Därmed väntar en ny jackpot nästa onsdag.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Jackpotmiljoner och gemensam omgång med Norge borgar för en riktigt fet sjurättspott på V75. Enligt ATG:s prognos kan en eventuell ensam v..


Jackpotmiljoner och gemensam omgång med Norge borgar för en riktigt fet sjurättspott på V75. Enligt ATG:s prognos kan en eventuell ensam vinnare med sju rätt håva in 30 miljoner kronor. En nyckelperson i miljonjakten är stortränaren Frode Hamre som alltså är på god väg att ta hem sitt första kuskchampionatet på Bjerke.
- Bjerke är ju landets huvudbana, det är som Solvalla i Sverige, och skulle jag bli kuskchampion där skulle det vara något av det största jag har upplevt, säger han i podden V75® - lördag hela veckan.
Tränaren, med Jarlsberg som hemmabana, tävlar ofta utanför Norges gränser men att det nu körs en ”svensk” V75-omgång på Bjerke tycker han ändå är något extra.
- Det är speciellt. För det första får man en enorm omsättning och sedan kommer det nya hästar och svenska kuskar som gör att det blir väldigt intressant. Det är väldigt viktigt för oss med en sådan här omgång.

Kan utmana Månlykke A.M.
Frode Hamre laddar med flera spännande hästar inom ramen för V75 och redan i den första avdelningen, anrika kallblodsloppet Jacob Meyers Pokallöp, hoppas han kunna stå i vägen för svenske fixstjärnan Månlykke A.M.
- Det är inte omöjligt...
- Troll Solen (V75-1) är i knallform. Han vann enkelt senast på Jarlsberg efter att ha kört sig till ledningen efter 500 meter. Han är bättre med volt än med auto och spår tre i volten är perfekt. Jag tror att han får ledningen tidigt och sedan får vi se hur fort det går första 500 och första 1 000.
- Jag måste diskutera lite med Magnus Teien Gundersen, som ska köra, vilken typ av sulky vi ska ha på honom. Om vi kan ha amerikansk vagn eller köra med vanlig sulky.
Stallkamraten Brenne Banker (V75-1) tillmäts inga segermöjligheter av sin tränare.
- Han är för dagen lite sämre än Troll Solen och så har han problem med spår fyra i volten. Det är 50-50 om han går iväg felfritt.

Helstängt huvudlag på Oslo GP-vinnaren
I gulddivisionen, Big Noon Pokalen, ser Frode Hamres dubble Oslo Grand Prix-vinnare Ble du Gers (V75-3) ut att bli favorit. Men hästen är svårbedömd med tanke på att han nyligen ströks ur C.L. Müllers Memorial på Jägersro.
- Vi upptäckte att han hade problem med sin hals. Det var ingen stor sak och det gick över på tre-fyra dagar. Han är på gott humör och har bra form. Att han varit struken ska vi inte lägga någon stor vikt vid för han är fräsch och fin och ska få ett jobb till, så han kommer vara klar till på lördag.
Formen torde således vara helt okej. Men hur lämpligt är det med 1 609 meter för den starke fransosen?
- Det är första gången för mig över kort distans och jag tror att det kommer gå bra. Han har blivit bättre från start, han tål att bli smackad på och jag funderar på att sätta på honom ett par skygglappar för första gången. Han har gått med norskt huvudlag så länge som vi har haft honom. Och så kan han kanske gå barfota runt om.
Frode Hamre rankar Ble du Gers som sin bästa chans i omgången men utesluter inte att han själv kan utmana om segern med nyförvärvet Stoletheshow (V75-3).
- Jag har sett i stort sett alla hans lopp och han är en topphäst som har varit med på det mesta och imponerat. Han hade kanske lite dunkel form när han kom men han är på gott humör och tränar fint. Jag har ingenting negativt att säga om honom och han är väl förberedd. Han ska få ett banjobb till och jag har varit inne på Jarlsberg med honom och kört 1.17. Man känner att det är en häst som har tävlat i den övre eliten. Han kommer vara redo för lördagens uppgift. Han är så pass bra och i och med att det är sprint tror jag att han kan slå Ble du Gers. Det kan bli barfota runt om.

Svårt för stona
Frode Hamre tror att stoderbyfinalisten Riva Q. (V75-4) och hennes stallkompisen Jolene B.R. (V75-4) får svårt att blanda sig i segerstriden i Axel Jensens Minneslöp för ston.
- Riva Q. vann senast bronsdivisionen på Jarlsberg utan att ha sin bästa dag. Men hon har varit väldigt bra i min regi. När hon vann derbykval slog hon Global Bred To Win, så hon är väldigt bra. Det enda är att jag är lite osäker på hennes form för jag hade toppform på henne runt derbyt för fem-sex veckor sedan och jag tror inte att hon har den formen nu. Därför tog jag inte med henne på mitt systemförslag i Trav og Galopp-Nytt. Jolene B.R. (V75-4) kom inte heller med där. Jag tog Global Bred To Win som första häst, sedan Hilarious Am, Himalaya Sisu och Global Brilliance.

Starten avgörande
I Axel Jensens Minneslöp för fyraåringar menar Frode Hamre att mycket hänger på hur det går i starten.
- Synergy (V75-6) hamnade bakom en trött häst senast på Solvalla men avslutade väldigt bra som femma. Sprint är hans distans och han är väldigt rask iväg. Men jag har fått information om att nummer ett (Coventry Hall) är pilsnabb och att vi inte tar en längd på den, och då blir det mer chansartat. Från tät hade det varit en bra segerchans men det blir tydligen svårt att komma dit. Allt kan hända naturligtvis och vi kommer självfallet köra vad vi kan från start, eftersom min chans att vinna är att komma före hästen invändigt.

”Här blir det tuff körning”
I V75-avslutningen hoppas Frode Hamre att våldsam startrusning kan bädda för hans skrällbud Hulken Sisu (V75-7) från spår tolv bakom bilen.
- Jag tänkte att det kan bli svårt för honom när jag såg spåret men jag har analyserat loppet lite och här blir det tuff körning. Ett, två, tre, fyra – det är jättesnabba hästar och de kommer att köra om positioner. Och det är det som vill till för att Hulken Sisu ska kunna räcka fram. Jag har hellre spår tolv än spår sex, sju, åtta. Att han inte vann senast var kanske lite mitt eget fel. Jag gjorde ett taktiskt felval 300 kvar. Annars kanske jag hade vunnit, men det är historia.
- Brage Hindö (V75-7) är ute i ett för tufft sammanhang nu. Även om han har toppform är det för tufft motstånd som jag värderar det.
Så vilka hästar väljer då Froder Hamre att lyfta ut som sina hetaste segerbud på lördag?
- Ble du Gers är en sådan som tål att gå på utsidan, tuffa lopp, han är härdad. Så har han kontakt med ledaren 400 kvar kan han vinna. Och så är det Troll Solen, även om det blir svårt att slå Månlykke A.M.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte sj&..


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte själv vända upp för segerdefilering bakom storfavoriten Hulken Sisu. Fyraåringen, som var nära att kvala in till Svenskt Travderby för några starter sedan, fick ett tufft förstavarv och orkade inte stå emot stallkamraten Brage Hindö över upploppet.
- Det blev lite tufft och jag fick bruka en del krafter för att komma till ledningen. Sedan var det en svår situation i slutsvängen med en bra häst i rygg och en bra häst i tredjespår. Då är det svårt att veta vad man ska göra. Han är också entaktad och svår att sticka med. Men jag tyckte att han höll bra, sa Frode Hamre om Hulken Sisu innan han kommenterade vinnaren, som levererade en blytung långspurt från tredje par utvändigt i händerna på Magnus Teien Gundersen.
- Brage Hindö har dokumenterat bra form och som jag sa på förhand kunde han bli segerfarlig om den andre inte skulle räcka hela vägen.

Stallkamraten klev fram
Frode Hamre var även hårt betrodd med USA-importen A Perfect Dutchess. Det treåriga stoet gjorde fjärde starten efter flytten från Nordamerika och kom från seger, men efter att hon fått svar i en ursinnig öppning där klockan visade 1.07,7 första halvvarvet valde Frode Hamre att backa ner i rygg på ledaren. Där blev hon fast med sparade krafter. Istället klev jämngamla stallkamraten Callas fram och spurtade till överlägsen seger.
- När jag såg hur fort de öppnade satt jag bara och väntade för jag visste att jag har en häst som går hela vägen till mål. Jag gillar den här märren. Nu tog hon tredje raka segern och hon har imponerat varje gång. Det är en fin häst som vi kommer ha väldigt roligt med nästa år. Men det blir nog någon mer start i år nu när hon har så fin form, sa segerkusken Joakim Rasmussen.

Fjärde raka från ledningen
På Bjerke imponerade även Lars M. Sövik-tränade fransyskan Force de Flandre när hon tog sin fjärde raka seger från ledningen tillsammans med Vidar Hop.
- Jag var lugn över upploppet. Jag såg att Vidar hade mycket att köra med och han ryckte aldrig bomullen, så jag tror att han hade full kontroll. Det är en fantastiskt fin häst det här, sa Sövik.
Per Oleg Midtfjeld tog också hem en avdelning i Oslo tillsammans med Jaipur B.R.

206 950 kronor för åtta rätt
Eddy West fick strykas för feber när han senast skulle ut i silverdivisionens final på V75 men nu var han tillbaka pigg och kry och tackade för en fin resa genom att spurta till enkel seger hemma på Solvalla.
- Feberslängen kanske hade satt ner honom några procent men han kanske har mött lite hårdare motstånd i de senare starterna också jämfört med i dag, så det kan ha kompenserat lite,  sa tränare och kusk Claes Sjöström.
Klaus Kerns Banana Joe och Tommy B Andersson-tränade Bahama Passion (Mikael J Andersson) vann också på Solvalla innan Tomas Petterssons Bellis Frontline skrällde rejält i den sista avdelningen och såg till att utdelningen för alla rätt på V86 rusade från 5 700 kronor till 206 950 kronor. Sjur rätt delade ut 1 037 kronor och sex rätt 78 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte sj&..


Omgången delades mellan Bjerke och Solvalla och redan i kvällens inledande avdelning i Norge spände Froda Hamre musklerna. Men han fick inte själv vända upp för segerdefilering bakom storfavoriten Hulken Sisu. Fyraåringen, som var nära att kvala in till Svenskt Travderby för några starter sedan, fick ett tufft förstavarv och orkade inte stå emot stallkamraten Brage Hindö över upploppet.
- Det blev lite tufft och jag fick bruka en del krafter för att komma till ledningen. Sedan var det en svår situation i slutsvängen med en bra häst i rygg och en bra häst i tredjespår. Då är det svårt att veta vad man ska göra. Han är också entaktad och svår att sticka med. Men jag tyckte att han höll bra, sa Frode Hamre om Hulken Sisu innan han kommenterade vinnaren, som levererade en blytung långspurt från tredje par utvändigt i händerna på Magnus Teien Gundersen.
- Brage Hindö har dokumenterat bra form och som jag sa på förhand kunde han bli segerfarlig om den andre inte skulle räcka hela vägen.

Stallkamraten klev fram
Frode Hamre var även hårt betrodd med USA-importen A Perfect Dutchess. Det treåriga stoet gjorde fjärde starten efter flytten från Nordamerika och kom från seger, men efter att hon fått svar i en ursinnig öppning där klockan visade 1.07,2 första halvvarvet valde Frode Hamre att backa ner i rygg på ledaren. Där blev hon fast med sparade krafter. Istället klev jämngamla stallkamraten Callas fram och spurtade till överlägsen seger.
- När jag såg hur fort de öppnade satt jag bara och väntade för jag visste att jag har en häst som går hela vägen till mål. Jag gillar den här märren. Nu tog hon tredje raka segern och hon har imponerat varje gång. Det är en fin häst som vi kommer ha väldigt roligt med nästa år. Men det blir nog någon mer start i år nu när hon har så fin form, sa segerkusken Joakim Rasmussen.

Fjärde raka från ledningen
På Bjerke imponerade även Lars M. Sövik-tränade fransyskan Force de Flandre när hon tog sin fjärde raka seger från ledningen tillsammans med Vidar Hop.
- Jag var lugn över upploppet. Jag såg att Vidar hade mycket att köra med och han ryckte aldrig bomullen, så jag tror att han hade full kontroll. Det är en fantastiskt fin häst det här, sa Sövik.
Per Oleg Midtfjeld tog också hem en avdelning i Oslo tillsammans med Jaipur B.R.

206 950 kronor för åtta rätt
Eddy West fick strykas för feber när han senast skulle ut i silverdivisionens final på V75 men nu var han tillbaka pigg och kry och tackade för en fin resa genom att spurta till enkel seger hemma på Solvalla.
- Feberslängen kanske hade satt ner honom några procent men han kanske har mött lite hårdare motstånd i de senare starterna också jämfört med i dag, så det kan ha kompenserat lite,  sa tränare och kusk Claes Sjöström.
Klaus Kerns Banana Joe och Tommy B Andersson-tränade Bahama Passion (Mikael J Andersson) vann också på Solvalla innan Tomas Petterssons Bellis Frontline skrällde rejält i den sista avdelningen och såg till att utdelningen för alla rätt på V86 rusade från 5 700 kronor till 206 950 kronor. Sjur rätt delade ut 1 037 kronor och sex rätt 78 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-12 Carl Johan Jepson 2140/7 D 0 13.4 717
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-11 Carl Johan Jepson 2140/2 C 3 12.9 94
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-6 Victor Rosleff 2140/7 B 2 14.2 31
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-8 Santtu Raitala 2140/9 A 0 g 32
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-8 Magnus A Djuse 2640/12 B 0 151
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-10 Magnus A Djuse 2140/4 B 0 g 65
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-9 Magnus A Djuse 2140/9 D 2 12.4 69
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-3 Magnus A Djuse 2140/4 C 3 14.5 139
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-3 Victor Rosleff 2140/1 B 5 14.8g 30
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Victor Rosleff 2140/2 B 1 15.3 17
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Victor Rosleff 2140/5 C 1 15.7 120
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Victor Rosleff 2140/7 D 4 18.0 100
2021-12-27 2021-12-27 Momarken-9 Frode Hamre 2680/12 B 0 g 30
2021-12-18 2021-12-18 Bjerke-6 Åsbjørn Tengsareid 2100/11 B 2 59
2021-11-24 2021-11-24 Bjerke-9 Åsbjørn Tengsareid 2100/1 A 1 14.0 31
2021-11-13 2021-11-13 Bjerke-11 Åsbjørn Tengsareid 2100/12 B 0 13.5g 189
2021-10-13 2021-10-13 Bjerke-6 Frode Hamre 2100/2 B 2 13.8 13
2021-10-05 2021-10-05 Färjestad-8 Carl Johan Jepson 2140/10 B 0 g 254
2021-09-15 2021-09-15 Åby-7 Carl Johan Jepson 3160/5 B 3 14.7 20
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-5 Erik Adielsson 2640/7 C 3 13.3 417
2021-07-11 2021-07-11 Jarlsberg-7 Åsbjørn Tengsareid 2100/1 D 1 12.4 60
2021-05-19 2021-05-19 Åby-6 Victor Rosleff 2640/3 C 5 14.4 60
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-7 Stefan Persson 2140/4 D 6 14.3 163
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-10 Magnus A Djuse 2180/9 B 2 14.5 17
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-8 Magnus A Djuse 2100/8 C 0 14.7 498
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-6 Victor Rosleff 2140/1 D 0 14.8g 229
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-7 Victor Rosleff 1640/12 B 2 12.6 30
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-10 Victor Rosleff 2140/2 C 4 14.4 27
2022-12-24 2022-12-24 Vincennes-6 A Abrivard 2700/1 D 0 13.2 578
2022-11-06 2022-11-06 Jarlsberg-1 Åsbjørn Tengsareid 2100/5 B 1 14
2022-10-04 2022-10-04 Bjerke-9 Åsbjørn Tengsareid 1609/3 B 4 12.0 93
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-10 Åsbjörn Tengsareid 3180/14 C 0 14.7 148
2022-08-20 2022-08-20 Norge-10 Åsbjørn Tengsareid 2100/6 B 2 42
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/10 C 4 13.5 368
2022-07-10 2022-07-10 Jarlsberg-9 Åsbjørn Tengsareid 2100/5 D 0 13.0g 209
2022-06-11 2022-06-11 Bjerke-8 Åsbjørn Tengsareid 2100/7 C 3 111
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/1 C 0 g 244
2022-04-20 2022-04-20 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/5 B 6 13.1 28
2022-03-19 2022-03-19 Momarken-11 Frode Hamre 2140/4 A 1 13.3 52
2022-03-05 2022-03-05 Bjerke-8 Åsbjørn Tengsareid 2100/3 C 2 61
2022-02-19 2022-02-19 Bjerke-3 Åsbjørn Tengsareid 2660/5 C 2 31
2022-02-01 2022-02-01 Bjerke-1 Åsbjørn Tengsareid 2100/6 C 2 23
2022-01-08 2022-01-08 Jarlsberg-8 Åsbjørn Tengsareid 2100/7 C 3 53
2023-05-19 2023-05-19 Vincennes-5 J.M Bazire 2100/6 B 3 11.5 19
2023-03-24 2023-03-24 Vincennes-6 N Bazire 2700/8 A 4 13.1 35
2023-03-04 2023-03-04 Vincennes-3 J.M Bazire 2850/10 A 2 14.0 23
2023-02-20 2023-02-20 Vincennes-1 J.M Bazire 2850/6 A 6 13.0 61
2023-02-02 2023-02-02 Vincennes-8 J.M Bazire 2850/10 B 1 13.0 60
2023-01-07 2023-01-07 Vincennes-4 B Robin 2850/1 B 0 17.2 322
2023-01-01 2023-01-01 Vincennes-6 J.M Bazire 2700/8 C 5 13.3 57
2024-03-08 2024-03-08 Estland-3 T Ouvrie 2875/14 C 0 15.6 142
2024-02-08 2024-02-08 Vincennes-1 N Bazire 2100/16 B 5 11.1 208
2024-01-25 2024-01-25 Vincennes-1 Theo Duvaldestin 2850/2 B 0 14.4 1025



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se