Hot Pride travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hot Pride travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hot Pride har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hot Pride har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hot Pride


Amatörtränaren Stefan Öhman har tränat hästar i hela sitt vuxna liv men aldrig haft en så bra som Titan Brodde. Efter fyra segrar..


Amatörtränaren Stefan Öhman har tränat hästar i hela sitt vuxna liv men aldrig haft en så bra som Titan Brodde.
Efter fyra segrar hos Stefan Melander valde Öhman att ta hem sin häst i slutet av förra sommaren och elva starter sedan dess har resulterat i sju segrar.
Titan Brodde hade inte startat sedan plumpen i V75-finalen annandag jul men spelades ändå till kvällens bjässe på V86-spelet (73 procent).
Etosha Boko överflyglade favoriten från start i sprinterloppet. Örjan Kihlström såg dock till att leta sig ut direkt när en konkurrent kom farande i spåren och återtog kommandot in på slutrundan.
Mattias Djuses Etosha Boko utmanade från ledarryggen den sista och var stor i nederlaget. Men segern alltså till Titan Brodde, på tiden 1.13,0 över 1640 meter autostart.
- Det vart ju lite skaplig körning från början och den här årstiden kan det sitta i benen till slut. Men han sträckte på sig bra ändå. Han har inte startat på ett tag hästen men verkar ha full form ändå, sa Örjan Kihlström.

Tre segrar till Kihlström
Kihlström tog sammanlagt tre segrar under kvällen. Inom ramen för V86 blev det ytterligare en triumf  och detta med Jim Oscarssons italienaren Velasquez Gar.
Andrahandsfavoriten blev grov störd i starten och hamnade sist felfri. På den sista bortre långsidan fick fyraåringen leta sig framåt i spåren och övertygade stort.
Tyske Thorsten Tietz har en klart duglig häst i Chichen Itza. Erik Adielsson satt bakom stoet som spillde mycket krafter i ledningen i hetsig stil och höll starkt till kort före mål.
I stället blev det en dubbelseger för stall Roger Walmann. Actual Star tackade för tempot och spurtade bra till seger för Kenneth Haugstad före Gravity Falls.
Jörgen Westholms stall har inlett 2018 på ett starkt sätt. I V86-avslutningen satte sig stallchefen själv upp och rattade överraskningen Sir Henry P.Hill till seger.
Westholm rundade fram utvändigt Reverend Wine 1200 meter från mål och Sir Henry P.Hill bara malde ner storfavoriten. En treprocentare på V86.

Läcker uppsyn 
Solvalla körde V86 tillsanmans med Bergsåker och i Sundsvall var förutsättningarna något kyligare med 15 minusgrader under kvällen (att jämföras med minus tre i Stockholm).
Knifetown Winner (61 procent) såg återigen väldigt bra ut och spårade V86-7 runt om för Nicklas Westerholm. Efter att ha fått bestämma stegade sexåringen undan till seger med fyra längder. Klart läcker uppsyn.
Rikard N Skoglund med Blue Line och Susanne H Osterling bakom storfavoriten Jeppas Picasson kubbades väldeliga längst framme i V86-1. 1.11,0 första 500 och tiden 1.13,6 på varvet på den hårda banan öppnade för köhästarna. Daniel Wäjersten fick draghjälp sista 700 med Hot Pride och lade enkelt fältet på rygg. Markus Pihlström tränar.
Ove A Lindqvist spårade V86-3 (en spår trappa) med Björn Räcklingers Bottnas Explosive. Det här var fyraåringens första seger i sjätte starten.

Borkfärgat i kalla
Efter strykningar gjorde 13 kallblod upp i V86:ans tredje avdelning. Jan Norberg körde till ledningen 700 meter från mål med betrodde Bonaldo men blev upphunnen kort före mål.
Rikard N Skoglund fick fin fart på överraskningen Troll Borken genom den sista kurvan och den borkfärgade sjuåringen såg strålande ut upploppet ner.
Amatören Håkan Berggren från Dannero tog över träningen i november i fjol och Troll Borken har nu tre segrar på fyra starter i nya regin. Rikard N Skoglund har suttit bakom vid samtliga.
26,9 miljoner spelades det V86 för denna storjackpotomgång. Åtta rätt på V86 delade ut556 844 kronor. Sju rätt gav 1533 kronor och sex rätt 102 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


1 december infördes skotvång på landets travbanor.Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att t&aum..


1 december infördes skotvång på landets travbanor.
Det innebär en stor omställning för hästar som är vana vid att tävla barfota.
Vissa hanterar det utmärkt, andra hämmas kraftigt.
Samtidigt blir det förstås en konkurrensfördel för de som alltid tävlar med skor.
På travfakta.se finns sammanställningar av samtliga V75-hästars resultat med olika balans.
Vi har tagit hästarnas placeringar med skor runt om och jämfört med deras totala resultat. Det ger en ”skokvot” där hästar som nått bättre resultat med skor får ett positivt tal och tvärtom.
Hästar som tävlat med skor runt om i samtliga starter hamnar under rubriken ”Alltid skor”.
För att räknas med i statistiken krävs att hästen gjort minst fem starter i Sverige och minst 20 procent av karriärens starter med skor runt om, hästar som inte uppfyller detta hamnar under kategorin ”Osynade”.
Endast hästar med sämre resultat med skor jämfört med annan balans kan hamna under ”Mest missgynnade” och tvärtom.

Tungbaneexperterna
Det varierande vädret i Karlstad under veckan har dessutom gett banarbetarna extra huvudbry. Den normalt vindsnabba ovalen riskerar att bli tungsprungen varför vi också tagit en titt på hästarnas resultat vid krävande förutsättningar.
Under rubriken ”tungbaneplus” har vi placerat hästar som bevisat att de hanterar svårsprungna förhållanden.
Förutsättningen för att hamna där är att resultaten på ”tung” eller ”något tung” bana är påtagligt bättre än hästarnas statistik på normalt underlag.
Eftersom travfakta.se bara för statistik för svenska banor finns inga utländska starter med som underlag.

V75-1

Mest gynnade:
2 Azzaro la Marc +13
11 Global Signature +5

Mest missgynnade:
6 Gossip’s Cash -45
10 Quantum Blues -37
12 Van Figo -36

Alltid skor:
1 Tobago Bay
3 Thomson
4 Spotlite Son M.L
9 Västerbo Highscore

Tungbaneplus:
1 Tobago Bay
8 Test Drive


V75-2

Mest gynnade:
7 Fender +29
10 Sot +12
2 Hibokongen +5

Mest missgynnade:
14 Finnskog Fokus -18
1 Mjölner Spik -13
13 Gangtrött -12

Osynade:
11 Myhreng Brage

Tungbaneplus:
1 Mjölner Spik
5 Remkvikk
7 Fender
11 Myhreng Brage


V75-3

Mest gynnade:
4 On Track Piraten +30
6 Fly the World +25
2 Candor Hall +20

Mest missgynnade:
Ingen

Osynade:
3 Royal Ice
7 Increased Workload
8 Anna Mix

Tungbaneplus:
2 Candor Hall
6 Fly the World
7 Increased Workload


V75-4

Mest gynnade:
5 Algot Zonett +24
7 Baron Gift +21
10 Ragazzo da Sopra, 12 Great King Wine +5

Mest missgynnade:
6 Sir Henry P.Hill -12
1 Perfect Dynamite -11
3 Davy Jones Sisu -4

Osynade:
8 Pacific W.F.
11 Dream of Winner

Alltid skor:
2 Handsome Brad
9 Stepping Spaceboy

Tungbaneplus:
3 Davy Jones Sisu
5 Algot Zonett


V75-5

Mest gynnade:
2 Mellby Drake +25
3 Hawk Cliff +19
8 Brilliance +18

Mest missgynnade:
5 Hot Pride -8

Osynade:
11 Sapajou

Alltid skor:
1 Alleyeson
6 Partizan Face

Tungbaneplus:
2 Mellby Drake
5 Hot Pride


V75-6

Mest gynnade:
1 Mountain Clever +17
10 Royal Prince +16
3 Bella Beluga +15

Mest missgynnade:
8 Aron Palema -58
5 Da Vinci Boko -51
11 Tudor Kronos -47

Tungbaneplus:
8 Aron Palema
9 Limoncelli
10 Royal Prince
11 Tudor Kronos


V75-7

Mest gynnade:
7 Officer C.D. +29
12 Orion Tilly +24
3 Top of the World +21

Mest missgynnade:
11 Fossens Bonus -58
1 Next to None Sib -42
2 Pippi -28

Osynade:
6 Gross Weight
10 Furious Francis

Tungbaneplus:
4 Beppe Am
5 Paparazzi M.
12 Orion Tilly

Robin Johansson, Kanal 75


Söndagen 21 augusti var det en vinnare som tog hela på potten på V64 med Grand Slam i Årjäng. Belöningen blev tio miljoner kron..


Söndagen 21 augusti var det en vinnare som tog hela på potten på V64 med Grand Slam i Årjäng. Belöningen blev tio miljoner kronor och det var Torbjörn Arenander, 50, som var den lycklige vinnaren. Han bor i Årjäng där han driver en målerifirma och är en mycket rutinerad travspelare. Torbjörn var på plats och upplevde dramatiken på banan när han blev den första vinnaren att ta hem Grand Slam-miljonerna.
- Det var fantastiskt men overkligt. Jag bara skrek när de ropade ut att det var en vinnare som tog Grand Slam. Visst var man lite chockad direkt efteråt, säger Torbjörn Arenander.
Nu har det gått drygt tre veckor och miljonvinnaren har nätt och jämt hunnit landa.
- Det har varit stor uppståndelse efteråt och rätt så jobbigt faktiskt. Fram till i slutet av förra veckan har det varit ett jäkla pådrag men nu börjar det släppa. Första veckan var det mycket tv, radio och tidningar och folk som kom fram till mig hela tiden. Samtidigt skulle jag driva mitt företag med fem anställda och det var inte så lätt. Men killarna har ställt upp jättebra och fixat mycket själva. Det är jag tacksam för.

"Knappt hunnit landa"
Torbjörn berättar vidare att det firades en hel del på söndagskvällen efter den lyckosamma fullträffen.
- Det är knappt några ställen som har öppet en söndagskväll i Årjäng. Så vi satt hemma och det blev mycket champagne och det var fullt med folk som kom förbi. Jag blev lite halvfull där på söndagen och det kändes i huvudet dagen efter, säger han med ett skratt.
- Faktum är att jag inte har hunnit landa förrän nu och börjar förstå vad som har hänt.

Vunnit miljonvinst tidigare – och varit nära igen
Torbjörn Arenander är en travfantast och spelare som har hållit på länge. Han har vunnit flera storvinster tidigare och har även varit nära att plocka hem ytterligare miljoner efter Grand Slam-vinsten.
- Jag har hållit på med trav i 40 år och spelar regelbundet. Jag försöker att gå på trav så ofta jag kan men annars ser jag det via ATG Live på datorn. Tidigare var största vinsten på 3,3 miljoner som jag och en kompis vann på V75 en påskhelg på Romme för två år sedan.
- Men jag har även varit väldigt nära stora pengar de senaste veckorna. Redan dagen efter att jag vann i Årjäng så var det V64 på Färjestad. Jag hade tänkt att åka dit men gjorde inte det utan lämnade in på nätet istället. Det var inte någon som hade sex rätt den kvällen och jag hade fem rätt och sprack i den andra avdelningen på favoriten. Jag hade spikat nummer ett, en häst från Årjäng som satt bombfast och hade vunnit lätt med lucka. Då hade jag tagit hela potten igen och fått fem miljoner.
- Sedan i V75 på Jägersro under derbyhelgen så spikade jag skrällen Tufetto Jet. Jag valde sedan mellan Nadal Broline och Heartbreaker V.S. och tog den sistnämnde. Jag gjorde ihop med en kompis och vi hade resten av vinnarna. Hade vi valt Nadal Broline som spik så får vi fyra miljoner, berättar Torbjörn.

”Emmett Brown dunderfin i jobb – spets och slut”
Den här veckan är det en mycket intressant V75-omgång på lördag rent spelmässigt. Det är nämligen dubbeljackpot på Solänget, där en ensam vinnare kan ta hem 58 miljoner kronor enbart på sju rätt. Lita på att ”Grand Slam-Tobbe” kommer att göra vad han kan för att kamma hem en ny storvinst. Han har som vanligt läst på en hel del och bjuder här på sina bästa tips och ett V75-system. Torbjörn, som är hästägare, har dessutom starthäst på V75. Han deläger Emmett Brown som är favorit i den sista avdelningen. Hästen tränas av Stig H Johansson och körs av Erik Adielsson.
- Jag tror att det är spets och slut på Emmett Brown, slår Tobbe fast.
- Hästen har varit struken för en förkylning och halsinfektion inför den här starten men har tränat jättebra sedan han blev frisk. Stig H gjorde ett test och körde ett jobb hemma på rundbanan och var mycket nöjd. Det var därför han anmälde till det här V75-loppet.
- Han går ner i klass och har tidigare mött hästar som Nadal Broline, Coldtown och Takethem. Några sådana djur finns inte med nu och jag tror att han är stenklar. Visserligen har han galopperat två gånger från innerspåret men nu vet Erik om det och går han iväg är han snabb ut. Jag tror inte att någon utifrån tar en längd på honom.
- Hästen är mycket bättre än raden men har haft en fruktansvärd otur i karriären. Det har krånglat med positioner i alla de stora loppen och i derbyt var han inte fräsch. Det är också en helt annan häst i ledningen. Han var dunderfin i sista jobbet och för mig är det dagens klaraste vinnare. Nu känner man ju alltid lite så när man äger en häst själv men jag tror att han bara vinner.

”Hot Pride är mitt skrälldrag”

Har du något roligt skrälldrag att bjuda V75-spelarna på?
- Ja, mitt skrälldrag är Hot Pride i den sjätte avdelningen. Han satt fast med alla krafter kvar senast och Erik ville gärna köra hästen igen då han tyckte att han hade kört bort honom. Annars skulle Örjan Kihlström ha kört den här gången. Det är ett öppet lopp annars och favoriten Snyting tror jag inte på för han är inte så himla bra och har dåligt spår han också. Jag tycker att Hot Pride är jätteintressant.
Något mer matnyttigt?
- I Gulddivisionen är Reijo väldigt uppåt på Shadow Woodland men den storfavorit och jag är sugen på att fälla honom. Han har spår sju och möter bra hästar. För mig är han bäst på 1600 meter och nu står han långt ut på vingen och har två Svante Båth-hästar innanför. Det kommer att bli körning och det är full distans. Poochai satt fast med vinnarkrafter senast och har bra läge och är snabb ut. Sedan är Sir Ratzeputz väldigt bra också, säger Torbjörn Arenander som avslutningsvis passar på att bjuda på ett vinnarspel till Årjäng på lördag.
- Det är lopp fem, häst nummer fyra Ferrari Zon. Jag känner han som äger hästen och han tror på vinst. Hästen brukar inte vinna så många lopp men är jättebra och normalt sett ska han ge lite i odds.

Torbjörn Arenanders V75-system:
V75-1: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 10
V75-2: 1, 6, 11, 13
V75-3: 3, 7, 9
V75-4: 1, 3, 4, 10, 11, 12
V75-5: 1, 5, 6, 11
V75-6: 12 Hot Pride
V75-7: 1 Emmett Brown

Systemet är på 2016 rader och kostar 1008 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Stjärnkusken intervjuades i V65 Direkt under fredagseftermiddagen när han satt i bilen på väg till helgens dubbeltrav på Bergså..


Stjärnkusken intervjuades i V65 Direkt under fredagseftermiddagen när han satt i bilen på väg till helgens dubbeltrav på Bergsåker. I lördagens V75-omgång kör Adielsson flera spännande hästar och han kom med flera intressanta detaljer och synpunkter i intervjuen.
Så här kommenterade Erik sina styrningar på V75 och även hästar som han kört tidigare.
- Hot Pride (V75-1) har jag aldrig kört men sett flera gånger. Det känns som att distansen är ett plus och läget är mindre dåligt när det är lång distans. Men han är ändå lite svårbedömd för mig, säger Erik Adielsson.

”Var inte lika spänstig senast”
I V75-2 är Le Miracle favorit från spår tio. Hästen har tagit nio segrar på tolv starter och aldrig varit sämre än trea. Senast föll han som storfavorit då han blev knappt slagen som tvåa.
- Jag var inte lika nöjd med honom som vanligt innan loppet. Han var kanske lite stelare än vanligt. Taktiskt sett skulle man kanske ha kört fram till dödens men jag ville undvika det eftersom han hade varit struken för en halsinfektion och var inte lika spänstig som vanligt. Sedan blev det ett konstigt lopp när den i dödens inte gick fram utvändigt om ledaren.
- Eftersom han hade varit lite inför den starten och inte hade den där äckliga spänsten så valde jag att sitta kvar. Men han gick bra till slut efter väldigt mycket trafikproblem, menar Adielsson.
- Vi får se vad det blir för taktik den här gången. Han är kvick i benen och kan vinna från tredje, fjärde par utvändigt men spontant så finns det hästar som har mycket mer rutin än vad han har. Han har inte gjort så många starter, så det känns hårt att han ska vara storfavorit. Samtidigt är det en häst med väldigt hög kapacitet så jag tror mycket på hästen, det gör jag.

”Kan öppna ganska bra”
I V75-4, lärlingsloppet, är Backorder favorit tillsammans med Kevin Oscarsson. Hästen var senast fyra i V75 då Erik Adielsson körde henne. Hon kopplade då greppet in på upploppet men stumnade till den sista biten.
- Jag tyckte att jag hade koll på Anders Svanstedt och Ulf Erikssons häst i sista sväng. Men hon blev mör in på upploppet och jag vet inte om det var distansen som var för lång eller om hon hade en dålig dag. Hon strulade lite från start från andraspåret i volten men redde ut det. Nu är det innerspåret och det är bättre för henne och Kevin är duktig också. Tar hon de tre, fyra stegen rätt kan hon öppna ganska bra, säger Adielsson.

”Säker på att Nuncio håller ledningen”
I Sundsvall Open Trot, med en miljon kronor i förstapris i, kör Erik Anna Mix. Det Sofia Aronsson-tränade stoet var fantastisk när hon vann Sto-EM senast efter en blytung resa.
- Anna Mix (V75-6) har varit enormt bra och framförallt senast. Det ska inte gå efter ett sådant otroligt tufft lopp men ändå krigade hon till sig segern. Nu är jag ganska säker på att Nuncio håller ledningen för han kan öppna mycket bättre än många tror. Det är ganska bra på Bergsåker att ha innerspår bakom bilen och lite som Axevalla-syndromet. Det är enklare att hålla ledningen därifrån och det gynnar Nuncio. Så det är stor risk att han blir svår att slå. Spontant känns det också efter det stygga loppet senast att man kanske ska försöka stoppa ner henne i fältet, även om det normala är att man dundrar fram och synar dödens.

”Hästen är bra men lurigt läge”
I V75-avslutningen kör Erik Adielsson Seedorf O.M.F. som tränas av Stig H Johansson. Hästen vann i V75 näst senast och hade då innerspår bakom bilen precis som nu.
- Seedorf O.M.F. (V75-7) var väldigt när att galoppera från innerspåret då men redde ut det fint. Det känns långsökt att han ska ha något med spetsstriden här så han är lite utlämnad till vargarna. Men han är bra hästen, inget snack om det, men det är lurigt läge. Senast var det besvärlig bana på Åby och när han satte ner höger bak så kändes det som att han gled ner flera decimeter. Han gick i jänkarvagn den gången och det kändes bra. Jag har inte pratat med Stig om hur det blir nu men jag tror att det passar väldigt på honom.

”Kan vara en kantboll”
- Hero Sjöhammar (V75-7,
körs av Ville Karhulahti) kändes fin näst senast när jag körde honom och gjorde ett riktigt bra lopp då. Normalt så är han bättre över 1600 meter som det är nu. Varför han galopperade senast vet jag inte. Normalt sett är han väldigt kvick ut och kan vara en kantboll om man tar några stycken.
- Linslusen A.U. (V75-7, körs av Torbjörn Jansson) gjorde jag fel med senast och släppte ledningen. Jag skulle inte ha gjort det utan kört i ledningen. Hästen kändes fin men är bortlottad här från spår tolv, säger Erik Adielsson.

Kanal 75


Global Revenge var en av landets främsta fyraåring i fjol. Han sprang in över en miljon kronor och avslutade säsongen som trea i Breeders&r..


Global Revenge var en av landets främsta fyraåring i fjol. Han sprang in över en miljon kronor och avslutade säsongen som trea i Breeders’ Crown-finalen. Inte långt bakom vinnande Nuncio och närmast före Volstead.
Nu vankas det årsdebut och tränare Markus Pihlström berättar hur vinterträningen förlöpt:
- Väldigt bra. Han fick vila en tid efter Breeders-finalen, men sedan har det flutit på bra.
Känns det som att hästen har utvecklats?
- Ja. I fjol var han stor och klumpig, nu har han växt i sin kropp. Den här vintern har gjort mycket. Jag tycker att han var en kulltopp i fjol och tror att han höjt sig ytterligare ett snäpp, vi tror på en väldigt fin femåringssäsong.
Hur är han förberedd inför årsdebuten?
- Han tränade 1.17,5/2 600 meter i jämn fart förra veckan på ett väldigt bra sätt. Egentligen hade jag velat ha ett lopp i kroppen på honom, men vi fick åtgärda honom för tre-fyra veckor sedan så det hanns inte med. Eftersom det är en så fin häst tyckte jag att vi kunde prova i V75 direkt, men formen är inte på topp.
Jämför formen med BC-finalen i fjol.
- Då är den nog bara 80 procent. Men samtidigt är hästen bra i ordning och vältränad, så han är redo för en bra prestation. Jag tycker att det är en häst som duger bra i silverdivisionen, eller snarare att han tävlar i fel klass. Han är en gulddivisionare redan nu, men det är han ju inte ensam om i det här loppet.
Vad säger du om taktiken och möjligheterna att vinna direkt?
- Han hämmas av att ha fått bakspår. Men skulle han komma före Propulsion från start så blir taktiken att försöka vara före honom hela vägen.
Hur blir utrustningen?
- Helstängt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn. Det var så han tävlade i sina flesta starter i fjol.
Vad säger du om din andra V75-häst, Hot Pride?
- Han är i ruskig form. Förra veckan skenade vi tre varv på banan när jag försökte rycka tussarna och det verkar ha gjort honom extra pigg. Dessutom planerar vi att köra barfota runt om för första gången vilket känns väldigt spännande. Han har tävlat med järnskor tidigare så det blir en stor viktförändring och Ulf Ohlsson sade direkt efter loppet senast att det blir mycket bättre utan skor runt om. Vi har sparat hov för att kunna köra så nu när det är V75.
Det låter som att han är segeraktuell?
- Det tycker jag, men tyvärr innebär andraspår väldigt stor galopprisk. Allt kommer att avgöras första 50 meterna. Kliver han iväg kan han öppna ganska snabbt och skulle han nå ledningen släpper vi inte eftersom hästen trivs allra bäst där.
Hur blir det med utrustningen där?
- Förutom barfotakörningen är jag sugen på att testa helstängt huvudlag för första gången. Han hade halvstängt senast, innan har han gått med öppet. Men det får avgöras efter hur hästen känns i värmningen. Vi struntar i rycktussar och kör med samma vagn som tidigare.
Förutsatt att Hot Pride går felfritt, har han jämförbar vinstchans som Global Revenge?
- Då är den nog större. Hästen är som sagt i ruskig form och jag hoppas att han får visa det.

Robin Johansson, Kanal 75


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader oc..


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader och vattenpölar.
Att Solvalla bjuder in till lördagens V75-finaler i höstmundering tycks klart.
Men travhästar reagerar precis som människor olika på väderomslag och deras resultat på tävlingsbanan kan variera kraftigt från en årstid till en annan.
På siten travfakta.se finns bland annat sammanställningar kring hästarnas resultat under olika årstider.
För att få en rättvis bild har vi tittat på hur lördagens V75-hästar tävlat under höstmånaderna och jämfört det med resten av året.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under hösten och negativ för hästar som har starkare resultat under övriga månader.
De tre hästar som hamnat i topp respektive botten av varje avdelning presenteras.
Notera att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför hästar med allt för få starter på svensk mark har räknats bort ur statistiken.

V75-1
Mest gynnade:

2 Pandora Face +66
7 Orkide C.D. +57
5 Racer Rose +52

Mest missgynnade:
3 Pense Kloster -60
13 Ma Running -51
6 Mellby Darling -42

V75-2
Mest gynnade:

1 Quantum Blues +22
6 Rawindski +17
8 Zorn Brick 0

Mest missgynnade:
10 Bungle Rain -83
12 Replay Pellini -19
2 Charming Soldier -13

V75-3
Mest gynnade:

3 Wild Honey +60
1 Target Kronos +46
10 In Vain Sund +43

Mest missgynnade:
4 Conny Sisu -57
7 French Laundry -33
9 Divisionist -10

V75-4
Mest gynnade:

1 Slide So Easy +73
12 Fossens Bonus +28
7 Usain Henna +23

Mest missgynnade:
11 Stay Alert -27
5 Top of the World -25
9 Carabinieri -25

V75-5
Mest gynnade:

9 Coal Trader +64
12 Hot Pride +54
8 Aron Palema +50

Mest missgynnade:
10 Mellby Drake -33
7 Get A Winner -18
1 Erik Sting -9

V75-6
Mest gynnade:

8 Thai Broadway +62
3 Explosive de Vie +34
1 On Track Piraten +33

Mest missgynnade:
12 Volstead -56
2 Nadal Broline -38
4 Västerbo Loveboat -18

V75-7
Mest gynnade:

4 Da Vinci Boko +84
3 Thaiger Exclusive +56
7 Ymer Brick +33

Mest missgynnade:
9 Cab Hornline -58
10 Höwings Star -18
6 Victor A.U. -14

 

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 2640/9 0 46
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-4 2640/9 2 15.5 82
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-4 2640/1 1 16.5 31
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-10 3140/1 1 17.8 40
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Johnny Takter 2140/5 D 6 15.2 218
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/12 D 0 15.2 499
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 1640/3 D 3 12.7 84
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Ulf Ohlsson 2640/9 A 1 15.4 16
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Erik Adielsson 2140/12 B 0 14.3 83
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Erik Adielsson 2148/12 B 2 15.2 47
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Erik Adielsson 2640/11 B 0 16.1 123
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/11 A 2 14.9 37
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Örjan Kihlström 2660/14 A 2 15.2 63
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Ulf Ohlsson 2640/5 A 2 15.3 29
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2640/9 D 1 15.2 26
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Kaj Widell 2140/10 A 3 15.4 54
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Karin Nilsson 2140/4 D 0 14.5 162
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-3 Nils Pihlström 2140/4 B 1 15.1 78
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-8 Torbjörn Jansson 2640/2 B 0 17.0 117
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-2 Ulf Ohlsson 2160/14 A 2 16.4 55
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/7 B 0 16.8 19
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2160/14 A 1 16.0 31
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2140/1 B 2 15.7 118
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Helena Johansson 2640/5 C 6 17.8 82
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Ulf Ohlsson 1640/11 B 4 14.2 207
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2140/6 C 0 18.6 54
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Sandra Eriksson 1640/12 C 4 12.3 58
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Kenth Åkerlund 1640/5 C 1 12.8 66
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Helena Johansson 2140/7 A 1 17.4 31
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Helena Johansson 3160/9 D 5 16.8 217
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Stephanie J Werder 2160/11 D 8 15.9 115
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-1 Ingvar Nyberg 2140/4 D 5 16.2 40
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Nathalie Blom 1640/4 C 0 g 186
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-8 Per Lennartsson 3140/2 D 0 g 630
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-1 Helena Johansson 2140/3 B 5 16.6 27
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/9 C 6 15.8 69
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/7 C 0 18.6 52
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-7 Olle Wäjersten 2140/4 B 2 15.8 37
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Olle Wäjersten 2140/6 A 3 16.5g 78
2018-09-07 2018-09-07 Romme-7 Emilia Leo 2140/4 C 0
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Sofia Adolfsson 2140/4 D 0 15.1g 254
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-10 Daniel Wäjersten 1640/5 D 4 12.0 134
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-3 Sofia Adolfsson 1640/10 B 0 14.8 38
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/5 C 0 16.2 72
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-5 Daniel Wäjersten 1640/8 B 4 13.2 63
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-2 Kenth Åkerlund 2140/2 A 1 14.8 94
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Sofia Adolfsson 2140/2 A 0 g 34
2018-03-23 2018-03-23 Romme-9 Ulf Ohlsson 2140/5 C 5 14.5 51
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-3 Daniel Wäjersten 2140/5 C 3 14.3 64
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1640/9 D 0 12.1 145
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 1640/6 C 1 13.8 84
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-8 Daniel Wäjersten 2140/10 C 5 15.2 186
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-7 Daniel Wäjersten 2140/5 B str
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Daniel Wäjersten 2140/5 B 4 13.8 45
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Daniel Wäjersten 1640/12 D 6 12.2 705
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Daniel Wäjersten 1640/11 C 2 14.1 38
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Daniel Wäjersten 2140/8 C 1 14.2 78
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-4 Kenth Åkerlund 2140/5 C 4 15.4 298
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Daniel Wäjersten 2140/9 C 3 17.7 160
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-9 Daniel Wäjersten 1640/4 C 4 13.8 239
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 1640/12 C 0 14.4 177
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-6 Daniel Wäjersten 3140/8 C 0 16.3 236
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-7 Ida Olsson 2160/6 C 0 16.0 449
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-5 Ida Olsson 2140/7 C 0 16.8 316ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se