Hot Lane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hot Lane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hot Lane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hot Lane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hot Lane


 Storstjärnan Jovialty, Oaks-vinnaren Bonnewille W.I eller blir det någon annan?På fredag avgörs uttagningarna till Stochampionatet p..


 Storstjärnan Jovialty, Oaks-vinnaren Bonnewille W.I eller blir det någon annan?
På fredag avgörs uttagningarna till Stochampionatet på Axevalla.
Finalen av loppet som av många anses som det största som går att vinna för fyraåriga svenskfödda ston körs på samma bana den 23 juli med ett förstapris på 1,2 miljoner kronor. De två främst placerade hästarna i varje uttagningslopp avancerar vidare till finalen.

Stochampionatet, uttagningslopp 1:
2640 auto
1. Quantity of Time – Mika Forss
2. Jennifer Sisu – Magnus A Djuse
3. Jaguni – Örjan Kihlström
4. Hill of Cash – Mattias Djuse
5. Miss Jaja – Björn Goop
6. Future Sox – Jörgen S Eriksson
7. Yantra Slave Cal – Wilhelm Paal
8. O’Mara Zon – Daniel Wäjersten
9. Jackie Jaam – Jonas Moberg
10. Mint Brodda – Stefan Persson
11. Jewilla – Mats E Djuse
12. You to Ezme – Markus B Svedberg

Stochampionatet, uttagningslopp 2:
2640 auto
1. Mellby Korall – Johan Untersteiner
2. Penthouse – Örjan Kihlström
3. Kayla Westwood – Magnus A Djuse
4. Proximity – Martin P Djuse
5. Jade Sisu – Conrad Lugauer
6. Bonnewille W.I – Ulf Ohlsson
7. Maleiwa – Stefan Persson
8. Bold Face – Adrian Kolgjini
9. Farzana – Björn Goop
10. Olivia Coger – Fredrik Persson
11. Miking – Thomas Uhrberg
12. Miss Mighty – Daniel Wäjersten

Stochampionatet, uttagningslopp 3:
2640 auto
1. Autumn Vibes – Janne Svart
2. Gelato Pellini – Dwight Pieters
3. Chiquita T.A – Viktor Lyck
4. Gizelliore – Daniel Wäjersten
5. Crazy Life – Jorma Kontio
6. Mahala – Örjan Kihlström
7. Joviality – Erik Adielsson
8. Mary Anne Lane – Johan Untersteiner
9. Månskenstösen – Björn Goop
10. Carbonfiber – Magnus A Djuse
11. Wonderful Tonight – Torbjörn Jansson
12. Sparven – Mika Forss

Stochampionatet, uttagningslopp 4:
2640 auto
1. Global Dancer – Björn Goop
2. Urbina Southwind – Örjan Kihlström
3. Gendry – Kenneth Haugstad
4. Dixie Brodda – Oskar Svanberg
5. Global Dame – Niclas Hammarström
6. Joy Sisu – Mika Forss
7. Bovary Face – Jorma Kontio
8. Ninepoints Birdie – Magnus A Djuse
9. Hot Lane – Markus B Svedberg
10. Notice’Em – Martin P Djuse
11. Independence Day – Ulf Ohlsson
12. Decision Maker – Carl Johan Jepson

Stochampionatet, uttagningslopp 5:
2640 auto
1. Queen Belina – Örjan Kihlström
2. With Wings – Magnus A Djuse
3. Infinity Bellezza – Victor Rosleff
4. Jurista – Daniel Wäjersten
5. Jelly Bean Mearas – Johan Untersteiner
6. Eireann – Torbjörn Jansson
7. Mi Amore Bros – Martin P Djuse
8. Beauty Smart Face – Mats E Djuse
9. Lawina – Zeb Johansson
10. Florence – Björn Goop
11. Meryl Streep Boko – Carl Johan Jepson
12. Luxury River – Adrian Kolgjini

Stochampionatet, uttagningslopp 6:
2640 auto
1. Ziva – Hans Crebas
2. Beauvoir – Magnus A Djuse
3. Aurelia Express – Mats E Djuse
4. Seaside Heights – Carl Johan Jepson
5. Xerava X.D – Erik Adielsson
6. High Hope Lee – Adrian Kolgjini
7. Rosemary Tile – Thomas Uhrberg
8. Bikana Wine – Johan Untersteiner
9. Grab a Bite – Jorma Kontio
10. Global Delight – Örjan Kihlström
11. Titania Hills – Björn Goop
12. Riverdale Z. – Conrad Lugauer

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Dagens huvudlöpning var On Track Piratens Midsommarlopp som samlat ett mycket fint startfält där de tio startande hade tjänat drygt 41 miljo..


Dagens huvudlöpning var On Track Piratens Midsommarlopp som samlat ett mycket fint startfält där de tio startande hade tjänat drygt 41 miljoner kronor tillsammans.
Elitloppshästen Best Ofdream Trio dominerade loppet (GS75-6) och imponerade stort i händerna på Kim Eriksson som bjöd på härlig segergest långt före mål. Norske tränaren Erik Killingmo hade satt den sexårige hingsten i lysande skick. Det var hårt om andrapriset men målfoto visade att Admiral As fick nosen före Milliondollarrhyme.
Midsommardagen bjöd även på fyra Breeders' Crown-lopp inom ramen för GS75. Det handlade om uttagningslopp där de fyra främsta i respektive lopp är kvalificerade sig för semifinalerna på Solvalla i november.
I GS75-1 handlade det om fyraåriga ston och Björn Goop kunde försvara innerspåret och ledningen med Jasmine Ising-tränade Ninepoints Birdie som svarade för en mycket fin insats och vann enkelt. Även Hot Lane, Bonneville W.I. och Grab A Bite knep varsin semifinalbiljett.
- Hon har fyrhjulsdrift. Stochampionatet? Ja, nu är hon utropstecken istället för frågetecken, sa segerkusken Björn Goop.
Samma taktik använde Magnus A Djuse när han vann BC-loppet för treåriga ston (GS75-3) med Larah Westwood, som tränas av storebror Mattias Djuse. Med till semifinal även Kapucine d´Inverne, Loke Sancy Diamond och Exposed Sox.
Mantorptränaren Stefan P Pettersson var jublande glad efter GS75-5 som var BC-loppet treåriga hingstar/valacker och Katzenjammer glänste i händerna på Örjan Kihlström. Den treårige hingsten avgjorde efter attack från tredje utvändigt på sista bortre långsidan och en rejöl insats över upploppet då han spurtade ner motståndet. Klara för BC-semifinal även Micke Sting, Caviar From Mine och Stens Rubin.
- En jättepositiv kille, sa Stefan P Pettersson om sin treårige talang.
Game Brodde blev svaret i BC-loppet för fyraåriga hingstar/valacker och när Erik Adielsson drog ner det norska huvudlaget i ledningen var det inget snack vart segern skulle gå i GS75-7. Johan Untersteiner tränar talangen som därmed är klar för BC-semifinaler tillsammans med Edelweiss, Periculum och It´s Peppertime.
Ledningen var en populär väg till vinnarcirkeln i det fina midsommarvädret och i GS75-2 tog Jörgen Westholm hand om ledningen med Bork Tindra som sedan dominerade GS75-2 från start till mål.
Publiken bjöds även på ett styrkeprov i GS75-4 och starkast över dryga tre kilometer var Let It Be V.P. som gjorde allt grovjobb själv ute i spåren sista varvet tillsammans med Robbin Bakker. Paul J.P. Hagoort tränar den femårige valacken.
Drygt 100 vinnare med sju rätt på GS75 belönades med drygt 45 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.På fredagen bjöds det p&a..


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.
På fredagen bjöds det på fin sport och en häst att lägga på minnet är Åke Lindbloms Västerbo Exciting. 200 000 kronor stod på spel i ASVT Trottex Auktionslopp för treåriga hingstar och valacker och det blev en munsbit för Västerbo Exciting. Åke Lindblom gav sin häst ett perfekt lopp som tvåa i andraspår. Ledande King Of Twilight såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men Västerbo Exciting var snabbare över upploppet och satte huvudet först kort före mål.
- Jag hoppas att han kan vara med i årgångsloppen framöver. Han gör inga fel, sa Åke Lindblom.
Det treåriga stona fick nöja sig med 100 000 kronor i förstapris då loppet var delat. Mattias Djuses Knickers Sisu var stor favorit i den första avdelningen och hon vann, men det var med minsta möjliga marginal. Magnus A Djuse släpptes till ledningen av Gustav Johansson bakom Ni Hao Bros efter 450 meter. In på upploppet såg ledaren ut oslagbar ut, men slog av lite på takten och Ni Hao Bros höll sånär på att hinna ikapp.
Reijo Liljendahls Domino Time Trot lade beslag på den andra tillsammans Med Ulf Ohlsson. Varvet före mål fick Domino Time Trot kliva fram utvändigt ledaren och över upploppet ökade hon på steglängden och vann lätt.

Håna Am hade bästa styrkan
Lördagens stora höjdpunkt är långloppet Harper Hanovers lopp och Lilla Harpers kördes på fredagen.
Bäst styrka över de tre mastiga varven hade skrällen Håna Am, tränad av Katja Melkko och körd av Kaj Widell. Håna Am stod med 40 meters tillägg och öppnade i maklig takt innan Kaj Widell valde att avancera framåt. Efter halva loppet kom Håna Am till ledningen och fortsatte i ett jämnt tempo. Det var flera konkurrenter som jagade över upploppet och R.K.Star var riktigt närgången till slut, men Håna Am kontrade tillbaka.
- Det var bra för husfriden det här, min sambo är delägare på den här, sa en nöjd segerkusk.

Norsk seger i Speedrace
Eftermiddgen bjöd också på ett Speedrace för kallbloden. Vann gjorde norske Ramstad Balder, tränad av Andreas Opheim, som lekte hem sitt försöksheat och var lika överlägsen i finalen över 640 meter. Segern var värd 100 000 kronor.
- Det är inte så fort man kör så fort med kallblodshästar. I finalen när vi fick täten så hade vi god kontroll på det hela. Jag har aldrig vunnit den här helgen tidigare och det är en upplevelse och det kommer att sitta i länge, sa kusken Adrian Solberg Akselsen.

...I övrigt hände detta på V65.
...Icicle Am (V65-1) kördes till ledningen efter 350 meter av Rikard N Skoglund. Med ett jämnt tempo höll hon konkurrenterna ifrån sig även om favoriten Kind Of Steel kämpade väl utvändigt.
- Det kan inte bli bättre än så här, sa tränaren Lars Hallberg.
...Santtu Raitala fick chansen bakom Alessandro Gocciadoro storfavorit Celiaz (V65-3) och han gjorde allt rätt. Från andrapar utvändigt klev Celiaz runt sitt motstånd utan större problem och vann med krafter kvar och fortsättning lär följa.
...Bo Westergaards Mook såg inte ut som någon vinnare när det återstod 500 meter av V65-4. Hon låg sist i fältet, men via en rask avslutning hann hon fram till en säker seger före en tapper Hot Lane till Malte Handfasts stora glädje.
...Andreas Lövdal lurade skjortan av konkurrenterna i V65-5 tillsammans med Thai Swagger, tränad av Philip di Luca. Pang till ledningen och sedan strypte Lövdal tempot. I sista sväng ryckte Thai Swagger till sig flera längder och över upploppet var det en häst på banan.
V65 betalar 47 847 kronor, fem rätt 957 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


Hot Lane (V86-4) debuterade med en sjätteplats i april men fick sedan vänta på nästa start till september. Då visade hon prov på..


Hot Lane (V86-4) debuterade med en sjätteplats i april men fick sedan vänta på nästa start till september. Då visade hon prov på styrka och fin inställning när hon vann efter att ha rundat upp till positionen utvändigt om ledaren varvet från mål. Senast avslutade hon bra till tredjeplatsen.
- Hon är en väldigt fin treåring som har gjort två och en halv start ungefär och är väldigt orutinerad. Hon är lite speciellt anmäld. Det är ju bara äldre emot, och hingstar och valacker och 1 600 med voltstart. Det är väl inte så vanligt att man går ut i ett sånt lopp, men jag tycker att jag behöver ett lopp den här veckan till henne och det var väl ändå ganska passande, säger Markus B Svedberg.
Sin unga ålder och orutinen till trots kommer Hot Lane blir favorit på V86 och att döma av tonläget hos hennes tränare är det i sin ordning.
- Hon är på väg uppåt och jag hoppas och tror att hon står sig bra. Jag säger inte att 1 600 volt är en nackdel för henne men hon är orutinerad och det gäller att vara med i starten när det är kortlopp. Vi får väl se, men jag tror inte att det ska vara några bekymmer. Hon är den av mina tre som jag tror har bäst chans.

Leder runt om igen?
Även två år äldre stallkompisen Fighter kommer att tillhöra de mer betrodda hästarna när starten går i V86-2. Han tog senast en säker seger från ledningen.
- Jag var nöjd med honom senast. Han fick gå i ledningen och jag körde ganska lugnt och fort till slut och allt var bra. Jag förväntar mig en ungefär likvärdig insats nu. Spår tre i volten är ett bra spår men det är inte det bästa. Vi försöker komma iväg så fort som möjligt och sedan hamnar vi där vi hamnar.
Unfair (V86-6) har gjort många bra insatser men haft svårt att sätta nosen först. Vilket fem andraplatser på sju starter vittnar om.
- Hon gick bra senast och borde kunna gå ett bra lopp igen. Men hon blir allt som oftast tvåa istället för etta och det säger väl en del, för det spelar liksom ingen roll om hon har varit ute i ett Breeders’ Crown-försök eller i ett vanligt lopp, så har hon haft lite svårt för att vinna. Och det blir väl likadant nu. Hon kan göra ett bra lopp och säkert vara med där framme, men hon får väl svårt att vinna.

Kanal 75


Hot Lane (V86-4) debuterade med en sjätteplats i april men fick sedan vänta på nästa start till september. Då visade hon prov på..


Hot Lane (V86-4) debuterade med en sjätteplats i april men fick sedan vänta på nästa start till september. Då visade hon prov på styrka och fin inställning när hon vann efter att ha rundat upp till positionen utvändigt om ledaren varvet från mål. Senast avslutade hon bra till tredjeplatsen.
- Hon är en väldigt fin treåring som har gjort två och en halv start ungefär och är väldigt orutinerad. Hon är lite speciellt anmäld. Det är ju bara äldre emot, och hingstar och valacker och 1 600 med voltstart. Det är väl inte så vanligt att man går ut i ett sånt lopp, men jag tycker att jag behöver ett lopp den här veckan till henne och det var väl ändå ganska passande, säger Markus B Svedberg.
Sin unga ålder och orutinen till trots kommer Hot Lane blir favorit på V86 och att döma av tonläget hos hennes tränare är det i sin ordning.
- Hon är på väg uppåt och jag hoppas och tror att hon står sig bra. Jag säger inte att 1 600 volt är en nackdel för henne men hon är orutinerad och det gäller att vara med i starten när det är kortlopp. Vi får väl se, men jag tror inte att det ska vara några bekymmer. Hon är den av mina tre som jag tror har bäst chans.

Leder runt om igen?
Även två år äldre stallkompisen Fighter kommer att tillhöra de mer betrodda hästarna när starten går i V86-2. Han tog senast en säker seger från ledningen.
- Jag var nöjd med honom senast. Han fick gå i ledningen och jag körde ganska lugnt och fort till slut och allt var bra. Jag förväntar mig en ungefär likvärdig insats nu. Spår tre i volten är ett bra spår men det är inte det bästa. Vi försöker komma iväg så fort som möjligt och sedan hamnar vi där vi hamnar.
Unfair (V86-6) har gjort många bra insatser men haft svårt att sätta nosen först. Vilket fem andraplatser på sju starter vittnar om.
- Hon gick bra senast och borde kunna gå ett bra lopp igen. Men hon blir allt som oftast tvåa istället för etta och det säger väl en del, för det spelar liksom ingen roll om hon har varit ute i ett Breeders’ Crown-försök eller i ett vanligt lopp, så har hon haft lite svårt för att vinna. Och det blir väl likadant nu. Hon kan göra ett bra lopp och säkert vara med där framme, men hon får väl svårt att vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-6 Markus B Svedberg 2140/4 C 0 g 38
2022-11-04 2022-11-04 Solvalla-5 Magnus A Djuse 2140/3 C 3 14.9 96
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-8 Markus B Svedberg 1640/2 D 4 14.5 29
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-2 Markus B Svedberg 2140/9 D 3 15.3 153
2022-09-07 2022-09-07 Solvalla-3 Markus B Svedberg 2140/9 C 1 17.4 272
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-2 Markus B Svedberg 2140/6 C 6 18.3g 40
2023-09-29 2023-09-29 Romme-5 Simon Helm 2140/1 A 0 15.8g 47
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-10 Claes Sjöström 2140/4 D 7 13.7 725
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-3 Markus B Svedberg 2140/11 D 0 13.4 432
2023-07-14 2023-07-14 Axevalla-7 Markus B Svedberg 2640/9 C 0 15.0 217
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-4 Markus B Svedberg 2140/4 C 2 14.1 204
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-10 Markus B Svedberg 2140/2 C 1 15.2 21
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-4 Markus B Svedberg 2140/8 B 2 13.8 53
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-6 Simon Helm 2140/7 C 1 16.0 109
2023-01-25 2023-01-25 Solvalla-3 Simon Helm 2140/5 C 3 17.4 248
2024-06-06 2024-06-06 Solänget-4 Susanne H Osterling 2160/4 B 4 17.6 24
2024-05-24 2024-05-24 Boden-6 Micael Melander 2160/11 A 0 16.4 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se