Holland travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Holland travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Holland har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Holland har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Holland


– Vi har noga följt utvecklingen runt om i Europa och tagit del av de pandemibegränsningar som gäller i respektive land. Det innebär t..


– Vi har noga följt utvecklingen runt om i Europa och tagit del av de pandemibegränsningar som gäller i respektive land. Det innebär tyvärr att vi måste ställa in uttagningsloppet i Milano och med stor sannolikhet även loppet i Wolvega, säger Magnus Rundgren, vd för Breeders Course, i ett pressmeddelande.
Det innebär att det blir fyra kvallopp, samtliga i Sverige, där tre hästar går till final från varje försök:
Solvalla 29 april, Åby 9 maj, Jägersro och Solvalla 13 maj.
Om det trots allt öppnas upp för ett kval på Wolvega i Holland 15 maj blir det fem försök där de två främsta samt två bästa treorna från försöken går till final.
I fjol vann Aetos Kronos (bilden) finalen av Breeders Course på Solvalla på världsrekordtiden 1.11,9 över distansen 2 140 meter autostart för treåriga hingstar och valacker. Ett världsrekord som Aetos Kronos sedan förbättrade till 1.11,8 en månad senare på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är V75 även på söndag i helgen och den omgången körs i Örebro. Björn Goop har det väl förspänt och ..


Det är V75 även på söndag i helgen och den omgången körs i Örebro. Björn Goop har det väl förspänt och selar ut sex hästar på V75. Det är flera fina chanser på förhand och den som sticker ut mest är Giant Shadow. Segermaskinen från Holland debuterade för sin nye tränare Björn Goop i somras och har gjort stor succé. Den femårige valacken har radat upp framgångarna och vunnit flera V75-lopp. Han ståtar nu med inte mindre än åtta raka segrar och är obesegrad i år. Anton Sverre är lärling hos Björn Goop och den som ansvarar för mediekontakterna i stallet.
– Giant Shadow (V75-6) hade gjort många starter i Holland och vunnit flera lopp när han kom till oss. Han hade därför en helt annan hårdhet än många hästar här hemma i samma klass. Han har sedan trummat på och fått fina lopp av Björn och gjort det jättebra. Det är en ruskigt snabb häst som accelererar på några steg och har en enorm steglängd. Det känns som att det finns mycket utveckling kvar i honom, säger Anton Sverre.

”Fick ta igen sig och vila lite”
Giant Shadow kommer från tre raka V75-segrar och efter finalen senast fick han ett litet uppehåll. Nu är han tillbaka och startar som stor favorit i den sjätte avdelningen. Han har där spår sju bakom bilen över kort distans.
– Han gick ta igen sig och fick vila lite efter förra starten. Sedan har han tränat på och sett bra ut hemma i jobben. Enligt Björn känns hästen lika fin som han har gjort tidigare. Loppet som kommer nu är inte det viktigaste utan det är V75-finalen på Solvalla annandag jul som gäller efter det. Men allt talar för att han kommer att göra ett bra lopp igen här, säger Anton Sverre.
Och tillägger:
– Det man får ha i åtanke är att hästen har tjänat väldigt snabba pengar och gått upp två klasser. Han möter alltså hästar som har betydligt mer hårdhet och mer pengar på sig än vad han har. Så det är säkert att många som ska försöka fälla honom och det är inte lätt att ta nio raka segrar i dagens travsport. Men eftersom han känns lika bra som tidigare tycker jag ändå att det är en bra chans.
– Han kan öppna rätt så bra om Björn väljer att trycka på den pedalen. Det blir skor runt om nu eftersom skoförbudet inträder på söndag 1 december. Han gick barfota senast men har innan dess tagit sju raka segrar med skor. I övrigt inga ändringar. Trots läget och att han har gått upp två klasser är det nog ändå vår bästa chans i omgången.

”En femstjärnig kuskinsats senast”
Anton Sverre har förstås full koll på Björn Goops övriga V75-hästar på söndag och delger intressant information i tur och ordning.
– Waffle Cone (V75-1) har gjort två lopp för oss och efter att hon galopperade i debuten, då det var voltstart, så körde Rikard Skoglund ett bra lopp med henne senast. Hästen gick bra och börjar komma i form nu med några lopp i kroppen. Jag tror att hon kommer att leverera en bra prestation här och hon är snabb ut bakom bilen. Kommer hon till ledningen blir det intressant över kort distans. Skor runt om.
– Easy Creation (V75-3) körde Calle ett jättefint lopp med senast och hästen tackade för det genom att vinna. Det var en femstjärnig kuskinsats och det är så den här hästen måste köras. Det löste sig perfekt och hon är som bäst när hon får smyga med till tre- fyrahundra meter kvar och speeda till slut. Nu fick hon ett tråkigt läge med spår tolv i Örebro och det blir många att runda. Från det här läget och motståndet får hon jaga pengar i första hand.

”Jättefin häst under kraftig utveckling – bra chans”
– Mister Donald (V75-5)
är en jättefin häst under kraftig utveckling. Han är bara tre år och fortfarande lite valpig och gjorde bort sig bakom bilen senast. Hästen har sådan energi och löpglädje och måste lära sig att hantera krafterna rätt. Det blev tyvärr galopp men han gjorde ett jättelopp efteråt som trea och har verkligen toppform. Det var även nära galopp näst senast i Örebro men då skötte han sig och vann. Nu är det innerspår bakom bilen och vi får se vart han hamnar någonstans. Han har bra fart för klassen och felfri ska han räknas med bra chans, bara han kommer till. Skor runt om nu till skillnad mot senast när det var barfota bak. Men han vann med skor runt om näst senast.
– Luna Brodda (V75-5) gjorde ett jättefint lopp när hon vann senast och är verkligen på väg tillbaka efter en del oflyt tidigare. Hon har alltid haft bra rykte om sig och jag tycker att hon nu börjar att leverera. Hon har gått barfota för det mesta men nu blir det skor. Det är en liten nackdel, även om hästen har gått bra med skor också.

”Har mycket bättre form än programraden”
– Grandfather Bill (V75-7)
har en helt missvisande programrad och har betydligt bättre form än så. Men han har varit ute i tuffa V75-lopp och dessutom från dåliga utgångslägen i tre starter i rad. Nu är det klart bättre förutsättningar och känslan är att han kommer att göra ett jättefint lopp. Man ska tänka på att han är härdad i V75 och jag tycker absolut att han ska med på kupongen. Han gör bra lopp med skor så det är inga problem, säger Anton Sverre.
Vem tycker du är bästa chansen i omgången?
– Det är klart att man tror mycket på Giant Shadow. Men även Mister Donald om han sköter sig och Waffle Cone om hon kommer till ledningen. Vi har fina hästar med och flera bra chanser.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hollandsfödde Giant Shadow är obesegrad hos Björn Goop sedan hästen kom till Sverige i somras. Med lördagens seger inräknad har de..


Hollandsfödde Giant Shadow är obesegrad hos Björn Goop sedan hästen kom till Sverige i somras. Med lördagens seger inräknad har det blivit sju triumfer hos Goop och totalt 21 vinster på 24 starter i karriären.
I de två senaste loppen har det blivit segrar på V75 för den sexårige valacken, båda med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Goop hade dragit på sig en avstängning inför lördagens tävlingar på Jägersro. I sitt tipsprogram Björnkollen meddelade tränaren att kollegan på Färjestad hade toppchans med Giant Shadow och spikade ekipaget i sitt V75-förslag.
- Allt jag behöver tänka på är att inte göra några misstag som kusk, för han är bra den här, replikerade Carl Johan Jepson.
Giant Shadow kördes på säkerhet från start och forcerades till ledningen efter 700 meter. Carl Johan Jepson tilläts sedan köra sakta en god bit mitt i loppet och sexåringen var aldrig i närhet av förlust. Lördagens största favorit spelad på 72 procent på V75.
Jepson har kanske fått köra hästen för sista gången. Björn Goop lär ogärna släppa den här guldklimpen ifrån sig fortsättningsvis.
- Det är ingen slump att han har vunnit så många lopp som han har gjort för det är en klasshäst helt enkelt. Jag kände redan direkt när jag värmde honom i förra starten vilken bra häst det handlar om. När jag tittade på klockan hade det gått mycket fortare än jag trodde, och det är vanligt med de här topphästarna, sa en glad segerkusk.

Jätteskräll i Müllers
För andra lördagen i följd vankades det jackpot på V75, nu med potentiella 51 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.
86 system klarade av att hitta alla vinnarna och belönades med 598 051 kronor enbart för sju rätt.
Omgångens bomb på Jägersro briserade i huvudloppet C.L.Müllers Memorial.
Ulf Ohlsson körde Magnus Dahléns Velvet Gio som kunde vinna från positionen utvändigt ledaren i sin debut i gulddivisionen. En skräll spelad på strax under en procent av kupongerna på V75.
- Det är klart att jag är överraskad. Hästen är fin men att han skulle kunna vinna så här trodde jag inte, sa Ulf Ohlsson efter segern värd 400 000 kronor.
Det kördes frisk loppet igenom. Inledningsvis kubbades Racing Mange och Joakim Lövgren med Wilhelm Paal bakom Ringostarr Treb i en öppning där första 500 meterna passerades efter 1.06,9.
Paal släppte sedan när Lutfi Kolgjini tog chansen med Rajesh Face 1400 meter från mål och blev till slut trea med Ringostarr Treb i hästens första start sedan i augusti.
Segertiden för Velvet Gio skrevs till 1.12,3 över 2640 meter auto.

”Lite som en diesel”
Adrian Kolgjini hamnade lite på vingel med favoriten Dominic Wibb i klass II men kunde köra sig till ledningen efter 700 meter.
Treåringen har startat karriären mycket gediget och var värst den här gången också. Fireman Am var tapper utvändigt och såg ut att kunna bli närgången men Dominic Wibb borrade ner sig och släppte ingen in på livet.
- Jag blev lite irriterad på mig själv att jag tog upp honom i första sväng. Han kan vara lite trögstartad. Men sedan är han lite som en diesel när han fått upp farten och släpper ingen förbi sig. Nu blir det blir en final och efter det är det bara vinterträning som gäller. Med lite vinterträning i sig tror vi att vi har en kanon nästa år, sa Adrian Kolgjini.

Tapper prinsessa
Dagens prestation i det lilla formatet svarade femåriga stoet Princess S.W. för. I loppet vikt för lärlingar vräkte sig Peter Untersteiner-tränade Princess S.W. i väg från elftespåret bakom bilen. Körande Peter Zadel hade inga planer på att köra i ledningen men menade efteråt att han inte hade inte så mycket att säga till om.
Princess S.W. dundrade till ledningen efter 400 meter och var urtapper när hon stegade undan i sjunde segern i karriärens tolfte start. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter.
- Det var min första V75-seger så det här är en stor dag, sa 35-årige Peter Zadel, lärling i Peter Untersteiners stall.
Johan Untersteiner vann silverdivisionen hur enkelt som helst med Niky Flax från positionen utvändigt ledaren. Sexåringen vann ett lopp i bronsdivisionen i augusti och blir stadigt bättre.
Joakim Lövgren gav Staro Leonardo ett vilsamt lopp i Oktoberstayern över tre kilometer och hästen kunde ta årets femte triumf efter en avvaktande resa i andraparet utvändigt.
Tiden 1.13,9 över 3180 meter imponerar.
Thomas Uhrberg vann den avslutande bronsdivisionen med Cobbys Olifant efter att ha dragit tåget först i tredjespår med början 600 meter från mål.
Utdelningen för sju rätt på V75 sköt upp i 589 051 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Två riktigt fina tvååringar gjorde upp i finalen av insatsloppet Breeders Course på Jägersro på lördagen.Paul Hagoort fr..


Två riktigt fina tvååringar gjorde upp i finalen av insatsloppet Breeders Course på Jägersro på lördagen.
Paul Hagoort från Holland tränar vinnaren Kuyt F.Boko som efter lördagen är obesegrad efter tre starter.
- Kanske blir det Breeders’ Crown nästa men jag vill ta hem honom först och se hur han tagit det här loppet. Det är en lång tripp nio timmar enkel väg. I vilket fall som helst har han ju lyckats den här säsongen, sa tränaren Paul Hagoort.
Kuyt F.Boko var knapp favorit på vinnarspelet tillsammans med Robin Bakker. Kevin Oscarsson tog enkelt ledningen med Sören Norberg-tränade A Good Point men orkade inte riktigt hela vägen och slutade trea.
I stället blev det hästen i ledarryggen som avgick med segern. Philosopher hade problem att hänga med i andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan vilket gjorde så att Kuyt F.Boko fick lucka i den sista kurvan och kunde spurta till seger på målfoto.
Segertiden skrevs till 1.13,6 över 1640 meter bilstart.
Erik Adielsson hamnade utvändigt ledaren med Pucks Bounce som aldrig gav upp och snöpligt åkte dit i de sista stegen.
Robin Bakker:
- Vi sa till varandra efter mål att det handlade om två riktigt bra hästar. Kuyt F.Boko kan vara lite som ett barn men det har alltid varit bara trav i honom under inkörningen och jag tror att det kan bli ”a good one”, summerade segerkusken.

Mikael Wikner, Kanal 75


V75-kavalkaden rullar vidare den här veckan och på fredagskvällen inleder Bergsåker sin största travhelg för året. Man v&a..


V75-kavalkaden rullar vidare den här veckan och på fredagskvällen inleder Bergsåker sin största travhelg för året. Man värmer upp på fredagen med V75 innan det kulminerar med Multijackpoten och Sundsvall Open Trot på lördagen.
När det gäller miljonloppet Sundsvall Open Trot så hade Oskar Kylin Blom anmält sin Antonio Tabac dit. Hästens startpoäng räckte för att vara med i loppet och när anmälningslistorna var klara fanns hästen med i startfältet. Men sedan när kompletteringslistan kom kort senare var Antonio Tabac borttagen. Istället fanns Nadal Broline med som hade fått ett wild card av Bergsåker.
– Det var bedrövligt gjort och jag var väldigt besviken på sättet som de gör det på. Jag hade ju laddat mot det här loppet och matchat hästen hit och både jag och ägaren var jätteglada när vi såg att vi skulle komma med. Det hade varit det största för mig som tränare att få visa upp hästen i det stora loppet. Dessutom över medeldistans som jag tycker är hans bästa, säger Oskar Kylin Blom.
– Det känns väldigt konstigt att man efter anmälningstidens slut kommer med att de har delat ut ett wild card till loppet. Det borde ha kungjorts innan så att man hade vetat om det. Jag blev heller inte uppringd eller fick någon information utan såg själv på listan när jag gick in och tittade att hästen var bortplockad. Då ringde jag och frågade vad som hade hänt och resten är historia nu.

”Var helt otrolig förra året”
Antonio Tabac är hästen som radade upp framgångar i fjol höstas och gjorde stor succé för sin nye tränare Oskar Kylin Blom. Ett förvandlingsnummer som verkligen hette duga. Hästen debuterade för den färske proffstränaren den 1 juni i fjol och vann direkt. Sedan radade Antonio Tabac upp segrarna inom V75 och var uppe i en svit på sex raka triumfer. Efter att ha vunnit silverdivisionsfinalen på Solvalla slog han till direkt och vann i sin debut i Gulddivisionen i starten efter. Därefter drog han till Holland och storloppet Prijs Der Giganten i Wolvega som Antonio Tabac sopade hem i suverän stil.
- Han var helt otrolig förra året och slutade aldrig att överraska. Det var bara i sista starten som han inte levererade, säger Oskar Kylin Blom.

”Lite seg och trög att få igång”
Efter sjundeplatsen på Solvalla i november ådrog sig Antonio Tabac en gaffelbandsskada. Det tog nästan åtta månader innan hästen var tillbaka på tävlingsbanan igen och comebacken skedde i Visby i somras. Då blev han fyra på tiden 1.11,9 över 2140 meter bakom vinnande Perfect Spirit. Därefter gick han ut i Gulddivisionen på Hagmyren och blev femma på tiden 1.10,8 över 1640 meter med bilstart. Detta efter en resa i andra par utvändigt.
– Han är lite seg i kroppen fortfarande och det kommer han nog att vara även på fredag. Precis som i fjol var han lite trög att få igång och han är inget träningslejon. Jag kollade lite från i fjol och det var från sjätte loppet som hästen kom i form. Så det kommer nog att behövas ett par tre lopp till innan han är i full form, säger Kylin Blom.
– Han har ändå sprungit bra tider, 1.11 i comebacken och senast en 1.10-tid. Även om hästen känns jättefin så känner jag att han inte har den där riktiga speeden i sig ännu.

”Springer säkert en låg 1.10-tid”
Antonio Tabac har spår tio i V75-3 över 1640 meter. Han körs av sin tränare och möter flera riktigt bra konkurrenter. Bland annat Elian Web, en combackande Diamanten, samt Dreammoko som var formidabel vid en överlägsen seger i debuten för Björn Goop senast.
– Min häst är väldigt lättplacerad och duktig på att följa rygg så jag hoppas på en bra resa. Sedan hoppas jag att det blir tempo på loppet och då tar han många till slut. Men det är jämna och bra hästar med och Dreamoko gjorde ett jättelopp senast och de springer sina 1.10-tider.
– Det är klart att jag skulle inte bli förvånad om han vinner men samtidigt vet jag hur tufft det är i den är klassen och att det kommer att krävas ett par lopp till innan den riktiga toppformen sitter där. Han kommer säkert att spring en låg 1.10-tid och det beror mycket på vad han får för resa. Jag tycker som jag nämnde tidigare också att medeldistans är bättre för honom än kort distans.

Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, troligtvis kommer han att få gå med ett helstängt huvudlag den här gången. Han har gått med ett norskt huvudlag tidigare. Men det beror på hur hästen känns i värmningen. Jag tycker att han var lite seg senast och han är en sådan häst som inte tar ut sig i onödan. I övrigt blir det barfota fram och jänkarvagn som vanligt, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jä..


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jägersro över engelska milen blev en hejdundrande fartfest. Ringostarr Treb öppnade blixtsnabbt från innerspåret och höll ledningen den första biten. Men Erik Adielsson bakom Uza Josselyn ville annat och han satsade stenhårt mot täten och pressade obarmhärtigt. Det blev en våldsam inledning där första femhundra metrarna travades efter 1.05,5. Wim Paal bakom Ringostarr Tre blev tvungen att släppa när Uza Josselyn tog över täten. Efter en bit i rygg på ledaren klev Wim Paal ut i andraspår med Ringostarr Treb och tog utvändigt om ledaren. Tätduon varvade på 1.09 och favoriten Propulsion satt långt bak i fjärde par utvändigt och fick hästar framför sig när Örjan Kihlström vred ut honom i spåren för angrepp dryga halvvarvet kvar. Men trots en fantastisk avslutning av Propulsion så kunde han inte nå fram till Ringostarr Treb.

”Alla borde ha en Ringostarr Treb”
Den lilla kämpen svarade för en enastående insats när han vägrade att ge sig efter det tuffa loppet. Nioåringen visade en suverän inställning när han kopplade greppet in på upploppet och svarade sedan allt och alla till slut. Segertiden blev 1.09,4/1609a och förstapriset var 1 609 000 kronor. Fjolårets elitloppsvinnare har därmed kommit tillbaka storstilat efter en skada som han ådrog sig i fjol höstas och han var även avelshingst i Italien i vintras.
– Alla tränare borde ha en häst som Ringostarr Treb, sa Jerry Riordan efter loppet.
– Hästen har haft mycket fysiska problem men hans vilja är kvar, den har inte försvunnit. Han är en krigare och en champion och var verkligen bra i dag. Man lägger ner hela sin själ i hästen och att han får vinna är fantastiskt. Han är en riktig fighter, fortsatte Riordan.
Även segerkusken Wim Paal var förstås full av beundran över sin stjärntravare.
– Att vinna över Propulsion betyder mycket för mig. Han visar att han är en stjärna när man kan öppna i 1.05-tempo och ändå ha krafter kvar till slut. Vi tog ledningen enkelt men sedan såg jag att Erik var ”on fire” och jag försökte i 50 till 100 meter men bestämde mig för att ta rygg. Det är den bästa hästen jag har kört, sa Wim Paal.

Redén: ”Är otroligt glad – var topp topp”
Propulsion blev historisk när han i fjol tog sin tredje raka seger i Hugo Åbergs Memorial. Det lyckades inte med en fjärde raka men efter en enastående insats och ett blixtsnabbt upplopp blev Propulsion tvåa. Tränaren Daniel Redén var mer än nöjd med sin stjärnas insats.
– Jag är så otroligt glad. Dels som han var i värmningen och dels att han hade en sådan speed till slut. Det var som när han var på topp topp. Han har varit borta i sex veckor och levererar en sån spurt. Det var 40 meter fram och han var bara två längder efter i mål. Men han är ingen vanlig häst. Nu passar det väl utmärkt med Åby Stora Pris som nästa start, sa Daniel Redén.
Trea i mål blev Pastore Bob och fyra Cyber Lane. Uza Jossey slutade femma efter den stenhårda öppningen.

Acciaio vann 600 000 i Breeders Course
Det bjöds på fantastiskt fina prestationer vid sidan av Åbergs i ramloppen. I finalen av Breeders Course för treåringar blev det favoritseger genom Acciaio och Örjan Kihlström. Den här storvuxne hingsten är en riktig bjässe men flytta på sig kan han verkligen. Han forcerades till ledningen av Örjan Kihlström efter ett drygt halvvarv och när utvändiga Ubiquarian Face försökte gå i närkamp in på upploppet sträckte Acciaio på sig ytterligare och svarade när tussarna drogs ur hästens öron. Ubiquarian Face höll tappert till andraplatsen. Segertiden blev 1.11,3/1640a och förstapriset var 600 000 kronor till hästen som tränas av Alessandro Gocciadoro. Nu siktar man mot det italienska derbyt.
– Han har gjort bra lopp varje gång när jag har kört honom och det är en riktigt bra treåring, sa Örjan Kihlström.

Staro McMillan klev runt alla och imponerade
Staro McMillan är det danska hoppet i Svenskt Travkriterium i höst. Han lär ha alla möjligheter att kriga om segern där efter vad han visade i V75-4. Han dundrade runt hela fältet från spår elva för Ken Ecce som körde offensivt. Ledande Hurricane River fick sig en rejäl tryckare varvet från mål och kunde inte svara längre. Staro McMillan tog över befälet och gled sedan ifrån till en lätt seger i imponerande stil. Vinnartiden blev 1.12,7/2140a.
– En mäktig häst, konstaterade Ken Ecce om jättelöftet som tränas av Sören Kolberg.
En favoritbetonad V75:a inleddes med en rejäl skräll när Thomas Uhrberg styrde in Classichap som tränas av Jerry Riordan. I ett galoppfyllt lopp vann han säkert från ledningen före Stoletheshow. Favoriten Tae Kwon Deo galopperade i inledningen men kom tillbaka bra till fjärdeplatsen.

Femstjärnig insats av Esprit Sisu
Rick Ebbinge från Holland har en mycket fin häst i Icke Shermer som vann enkelt den andra avdelningen från ledningen. Det var hästens sjunde seger i nionde starten.
De flesta loppen vanns från ledningen på Jägersro den här kvällen. Men en som vann bakifrån var Esprit Sisu, tränad av Svante Båth och körd av Erik Adielsson. Han kördes offensivt och fick tåga först i tredjespår på slutvarvet men hade trots det mod och styrka att koppla greppet in på upploppet. Han försvarade sig även femstjärnigt mot störtdykande Comanche Moon den sista biten.
– Han hade en ork och spänst som var femstjärnig och en inställning som var tiostjärnig, sa Erik Adielsson.
I det avslutande stayerloppet i V75-7 så svepte Illuminati förbi konkurrenterna och till ledningen inför slutvarvet. Dessvärre tappade hästen stilen kort före mål och galopperade precis på mållinjen. Mycket snöpligt såklart för kretsen kring hästen som gick miste om förstapriset på 250 000 kronor. Nu vann istället Reckless som spurtade vasst tillsammans med Björn Goop. Han höll därmed undan med knapp marginal före en likaledes bra spurtande Dragster.
Innan V75-tävlingarna drog igång så var Double Exposure ute och luftade sig. Hon ledde runt om obesvärat för Örjan Kihlström och sällan har väl en häst tjänat 200 000 kronor så enkelt. Double Exposure sattes aldrig på några prov och gled undan på tiden 1.11,1/1640a.
Sju rätt på V75 gav 20 658 kronor. Sex rätt gav 117 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt och därmed späs jackpoten till Rättviks på lördag på ytterligare.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-14 2019-12-14 Bjerke-7 Eirik Høitomt 2100/2 C 0 130
2019-11-24 2019-11-24 Danmark-3 Birger Jørgensen 1800/2 A 2 40
2019-11-08 2019-11-08 Danmark-6 Birger Jørgensen 3140/2 C 0 35
2019-10-14 2019-10-14 Danmark-1 Birger Jørgensen 2020/7 B 2 20
2019-09-16 2019-09-16 Danmark-7 Birger Jørgensen 2060/8 C 1 28
2019-08-24 2019-08-24 Charlottenlund-10 Birger Jørgensen 2950/4 D 0 78
2019-07-28 2019-07-28 Danmark-8 Steen Juul 1800/9 B 1 36
2019-07-08 2019-07-08 Danmark-3 Birger Jørgensen 2060/8 B 0 25
2019-06-28 2019-06-28 Danmark-3 Rene Kjær 1900/4 A 0 15
2019-06-14 2019-06-14 Danmark-3 Birger Jørgensen 1900/9 A 0 18
2019-05-27 2019-05-27 Danmark-7 Birger Jørgensen 2060/10 A 1 19
2020-03-13 2020-03-13 Danmark-7 Birger Jřrgensen 1800/7 B 0
2020-02-28 2020-02-28 Danmark-5 Birger Jørgensen 2140/2 B 1 67
2020-02-14 2020-02-14 Danmark-4 Rene Kjær 1800/7 C 0 99ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se