Hierro Boko travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hierro Boko travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hierro Boko har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hierro Boko har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hierro Boko


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det in..


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det ingen som hittade åtta rätt och därmed blir det jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Visby.
Omgångens största favorit Vincero Gar föll nämligen tungt
för Alessandro Gocciadoro. Trots att han smärtfritt fick överta ledningen från Final Dream efter ett halvvarv, kunde han inte stå emot en mycket bra Hierro Boko till slut. Vincero Gar såg tidigt seg ut och hade inte sin bästa dag, men det hade onekligen Hierro Boko, som tränas av Marcus Lindgren. Hästen gjorde en ruggig insats som plockade ner jättefavoriten den sista biten. Segertiden blev 1.12,3/1640a och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
– Han hamnade utvändigt direkt och jag förstod väl att Gocciadoro skulle få överta ledningen. Han fick göra grovjobbet hela vägen och han var fantastiskt duktig måste jag säga. Hästen visade fantastisk form i Norge senast när han var otroligt bra. Det är klart att jag trodde inte att vi skulle vinna loppet när jag låg utvändigt varvet kvar, men han kändes väldigt stark femhundra kvar och Gocciadoros häst hade problem med travet i sista kurvan. Han avgjorde enkelt till slut, sa Ulf Ohlsson:
Ulf Ohlsson fortsatte med seger även i loppet efter där han styrde in favoriten Mago i V86-4. Efter en startgalopp fick hästen en fin löpning och angrep i tredjespår genom sista kurvan. Över upploppet kopplade Mago enkelt greppet och vann i övertygande stil. Tränar gör amatören Ingbritt Persson.

Favoriten Ad Hoc inledde
V86-omgången inleddes även med en favoritseger genom Ad Hoc, tränad av Raoul Engblom och körd av Carl Johan Jepson. Ad Hoc serverades en fin resa i andra par utvändigt och tackade för det genom att speeda till en mycket lätt seger. Jepson kunde vänta med attacken till i utgången av sista kurvan och Ad Hoc avgjorde i ett nafs in på upploppet före en tapper Kaiser Southwind som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren. Ad Hoc är en jättefin fyraåring som därmed tog sin sjunde seger i karriären.
- Han gick felfritt, det var nära galopp, men han höll sig på benen som tur var. Han slog av på takten när han kom först. När hästen är hundraprocentigt fräsch kan han bli riktigt bra och då är han snäppet under de bästa. Han är lite valpig ännu men i dag skötte han sig och det driver bra för honom. Jag gillar verkligen hästen, sa Carl Johan Jepson.

Artursson fick hålla andan med Miss Lovelace
Men sedan blev det värre på V86 och skrällarna duggade tätt. Linda Artursson levererade en riktig smällkaramell när hon styrde in 26-oddsaren Miss Lovelace till seger i den tredje avdelningen. Trots att hästen fortfarande låg bland de sista vid ingången till slutkurvan, svepte hon hela fältet ute i spåren och fångade in storfavoriten Valter Vald precis före mållinjen. Den sistnämnde föll med flaggan i topp efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Miss Lovelace tränas av Rättviks-amatören Christian Hansen och kusken Linda Artursson var inte förvånad över skrällen.
– Det är jag faktiskt inte för hon är en riktigt bra häst men brottas med sig själv och galopperar mycket. Man får sitta och hålla andan när man kör henne för det är hon som bestämmer, sa Linda Artursson med ett skratt.
– Det blev strul hela vägen med hästar som var i vägen framför mig men jag kände på sista långsidan att det bet riktigt bra när jag petade till henne.
En överraskning blev det även i V86-2 där Bottnas Future, tränad av Roger Walmann, vann från ledningen för Örjan Kihlström i ett galoppfyllt lopp. Storfavoriten Dixie Brick galopperade i den första kurvan.

Henna och Bag’s Simoni gladde Veijo
Henna Halme slog till i den sjätte avdelningen och gladde säkert sin sambo Veijo som är höftopererad, när hon styrde in Bag’s Simoni till en knapp seger. Hästen attackerade via tredjespår runt sista kurvan från tredje par utvändigt. Men 250 meter kvar tog Bag’s Simoni något galoppsteg när han var gott gåendes och där såg segern ut att flyga sin kos. Men hästen kom tillbaka över upploppet och kopplade greppet på Cool On Photos. Han lyckades sedan hålla undan med minsta möjliga marginal före en vasst spurtande Dexter Brick.
– Det är en fantastisk häst som är min favorit. Han gör alltid sitt bästa och jag gillar verkligen den här hästen, sa Henna Halme.

Spets och slut för Ajlexes Cubano
I V86-7, Bergslagsloppet, blev det ett nytt favoritfall när Canari Match blev överflygad i starten av en katapultstartande Ajlexes Cubano och sedan inte hade en chans att komma loss. Ajlexes Cubano blixtrade direkt till ledningen och spårade runt om för Tomas Pettersson. Hästen inledde med 1.10,2 första femhundra metrarna och över upploppet attackerade Elian Webb men Ajlexes Cubano, tränad av Anders Jonsson, svarade knappt men säkert.
– Det är otroligt att han utvecklas som han gör och han är faktiskt bättre än någonsin när han är nio år, sa tränaren, uppfödare och delägaren Anders Jonsson.
– Jag spetsade ganska enkelt och sedan gällde det att hålla kvar den i rygg. Han blir lite bekväm den sista biten och det hjälper inte att tjoa på honom för det sköter han själv. Han vann säkert med huvud, hals. Varje gång tänker man att han sjunger på refrängen men så sprattlar han till igen och har nu hållit den här nivån så länge så det är vi glada för, sa Tomas Pettersson.

Största knallen kom i sista
I V86-avslutningen kom den största knallen av dem alla i omgången. Saga Doc, streckad på blott en procent(!) av insatsfördelningen, krossade favoriten Fossens Wally från dödens. Trots att hon gick utvändigt om denne så kopplade hon enkelt greppet över upploppet. I sulkyn satt Thorsten Tietz.
– Hon var väldigt stark och vann lätt. Jag var säker redan i sista sväng, sa Thorsten Tietz.
Den som har gjort tränarjobbet till Saga Doc är amatören Stellan Tidelius och han var inte förvånad över skrällsegern.
– Jag trodde på henne, men inte att hon skulle vinna från dödens, sa Stellan Tidelius.
Ingen med åtta rätt alltså och sju rätt betalade 237 364 kronor och sex rätt gav 3960 kronor. Därmed blir det jackpot till den kommande V86-omgången nästan onsdag och den avgörs på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 925 personer såg de soliga tävlingarna på Umåker på lördagen och duellen i uttagningsloppet till Olympiatravet.Daniel R..


5 925 personer såg de soliga tävlingarna på Umåker på lördagen och duellen i uttagningsloppet till Olympiatravet.
Daniel Redén hade inte startat sin stjärna sedan femteplatsen i Prix d’Amerique i januari och det var en ringrostig världsartist som äntrade banan i Umeå.
Dramatik blev det före loppet då Propulsion ryggade för vattenbilen och trampade av sig en sko i uppvärmningen och ytterligare en sko rök i provstarterna innan loppet.
Tränaren Daniel Redén fick jobba i smedjan och tiden blev knapp vilket gjorde att Robert Bergh ändrade taktik till loppet.
Bergh svarade envist ledningen med Muscle Hustle när favoriten kom farande 1500 meter från mål. Första 1000 passerades på snabba 1.11,4 och Bergh drog tufft och hårt under slutrundan.
Örjan Kihlström tog det lilla lugna på utsidan och tog sig tid att gå ner i ledarens rygg genom den sista kurvan med världsstjärnan Propulsion.
- Nej, jag trodde väl aldrig att vi skulle förlora. Men han är smått flegmatisk i loppet och Robbans häst ser ut som att han joggar i den där farten. Så hade jag aldrig kört Propulsion tidigare hade jag kanske blivit orolig, sa Örjan Kihlström efter segern på nya banrekordet i Umeå, 1.11,3 över 2140 meter med autostart.
Muscle Hustle klar tvåa och stark mot övermakten efter ett rolig satsning av Robert Bergh.

"Hade varit kört annars"
Propulsion blir stor favorit i Olympiatravet på Åby sista lördagen i april. Hästen är dessutom inbjuden till Elitloppet i maj hemma på Solvalla.
Daniel Redén var framför allt hovslagare den här lördagen i Umeå.
- Så jäkla skönt. Prova och stå där och slå fast skon på hästen och du nästan inte har något att spika i, och så står det en ekipagekontrollant och säger en minut till start. Det finns inte att han ska vinna med det loppet! Vilken djävla häst det är, jublade Daniel Redén.
Men det var aldrig tal om att stryka Propulsion berättade tränaren.
- Han behövde det här loppet för att vara med i Olympiatravet. Det hade varit kört annars. Det är hans sista säsong och jag har tränat mycket hårdare och måste få honom att lyfta ännu mer. Visst…stilen kanske inte var fläckfri i dag men det kommer att bli mycket bättre, sade Daniel Redén.

Redén även i Berths lopp
Daniel Redén och Örjan Kihlström tog hem de två största loppen på Umåker. I dagens näst största löpning Berth Johanssons Memorial vann Son Of God utan att behöva visa botten.
Örjan Kihlström kom fram i tredjeparet utvändigt och kunde köra rakt fram när konkurrenten framför galopperade under slutrundan.
På den sista bortre långsidan drog Erik Adielsson hårt framme i ledningen med skrällen Hotshot Luca och ryckte undan tillsammans med Transcendence.
Kihlström kunde dock relativt enkelt jaga ikapp och väntade sedan till upploppets början med attacken och Son Of God kunde lugnt och städat ta sig förbi.
- Han gick ju bra redan i fjol och hävdade sig bra i tuffa gäng. Men det här var en väldigt lovande årsdebut och det ska bli intressant att se vad kan uträtta i år. Vi fick en fin resa men han avgjorde ju på ett fint sätt och hade tussarna kvar i mål, sa Örjan Kihlström.
200 000 kronor var segern värd. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 2140 meter med bilstart, ett rekord för loppet vikt för femåringar.
Fredrik B Larssons storfavorit Milliondollarrhyme galopperade i den sista kurvan.

”Månprinsen får se upp”
Björn Karlsson är tränare på grannbanan Solänget tolv mil söderöver från Umeå och har siktat på kallblodens elitlopp Elitkampen i ett par års tid med Tangen Haap.
Läget var sämsta tänkbara i Vårbjörken över 1640 meter men det var inget snack. Karlsson hittade tidigt tredje utvändigt med Tangen Haap och vred på i tredjespår genom den sista kurvan med hästen som ägs av ishockeytvillingarna Sedin.
En svepning i den högre skolan.
- Som det känns nu får Månprinsen A.M. och Lome Brage se upp över 1600 meter. Jag hoppas att jag får en inbjudan nu till Elitkampen, sa Björn Karlsson.

Toppspurt av hemmahäst
Lilla spurtkanonen Mr Golden Quick ordnade en bejublad hemmaseger i silverdivisionen tillsammans med Magnus A Djuse.
Hästen som tränas av Mika Haapakangas på Umåker svarade för dagens mest imponerande insats. I den sista kurvan var det sex-sju längder fram till bortflyende Island Life men Mr Golden Quick flög som vanligt lågt över upploppet och tog segern på målfoto. Imponerande i hästens sjätte seger på V75. Segertiden 1.13,1 över 2640 meter med bilstart.
En liten hemmaseger blev det även i det avslutande bronsdivisionsloppet. Ulf Ohlsson tog de rätta vägarna med Hierro Boko från spåret längst ut på vingen. Halmstadproffset Marcus Lindgren växte upp i Umeå och tränar hästen.
Det har krånglat mycket för sjuårige valacken Twice Kronos i livet. På lördagen kom karriärens fjärde seger i blott åttonde starten i klass II-loppet på Umåker för Petter Lundberg.
Det blev helfinskt i klass I-försöket i form av Roberto Diver och kusken Iikka Nurmonen. Ossi Nurmonen, pappa till den unge kusken, tränar sexåringen i Kuopio.
Sju rätt på V75 betalade 17 090 kronor, sex rätt 217 kronor och fem rätt 27 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlag..


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlagt innan V64-tävlingarna och megafavoriten infriade förväntningarna utan problem. Hon höll enkelt upp ledningen från innerspåret och fick dirigera i ett behagligt tempo. Hästarna låg på rad med stallkamraten In Toto Sund i ryggen och första varvet travades efter 1.15,8. Men sedan gick det undan ut på slutrundan när Darling Mearas kom upp utvändigt och synade Double Exposure. Men det blev aldrig någon match och Daniel Redéns stjärnsto gled lekande lätt ifrån över upploppet. Detta efter en avslutning via 1.11 sista varvet och 1.09 sista femhundra metrarna. Segertiden skrevs till 1.13,5 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev In Toto Sund och trea Darling Mearas.
- Det blev ganska odramatiskt. Hon är väldigt snabb ut och det kändes stabilt hela vägen, sa Örjan Kihlström.
Double Exposure radade upp V75-segrar i fjol och har vunnit 15 lopp på 34 starter och sprungit in drygt 4,3 miljoner kronor. Hon blir onekligen högintressant att följa i storloppen i år.

Very Kronos föll tungt
Om Double Exposure var en favorit som höll var det tvärtom för Very Kronos som föll tungt i V64-inledningen. Den högkapable Svante Båth-tränade femåringen var jättefavorit och spelad till 12 för 10 i vinnarodds. Han galopperade hejdlöst i starten och hade inte en tanke på att ställa sig. Very Kronos fick sedan springa med över 100 meter efter fältet och slutade sist i mål.
- Han gick bra iväg i två provstarter men tyvärr gick det inte. Hästen kändes annars bra och jag körde 1.13 i 1600 meter och det gjorde han bra i hand. Jag ser inga katastrofmoln på himlen, sa Erik Adielsson.
Van loppet gjorde istället Jula Extreme och Björn Goop efter en resa i rygg på ledaren och lucka trehundra meter kvar.

Lyckat inhopp av Viktor
Marcus Lindgren annonserade på sociala medier under måndagskvällen efter kusk till Hierro Boko då han själv blivit sjuk efter hemkomsten från en Australien-resa. Lärlingen Viktor Lyck nappade på erbjudandet och hörde av sig till Marcus och fick köra hästen. Det slutade med succé då han styrde in Hierro Boko till seger via en vass avslutning. I en tät slutstrid slog han av Greyhound Boko och Björn Goop precis på mållinjen.
- Det var ett angenämt förtroende att få köra och det var kul att få sätta dit honom, sa Viktor Lyck som till vardags jobbar som försteman hos Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De t..


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De två främsta i var och ett av de sex uttagningsloppen går vidare till finalen där två miljoner kronor och evig ära väntar på vinnaren.

Derbyuttagning 1 (V75-1)
2 640 meter autostart

1. Villiam - Jorma Kontio
2. Speedy Face - Lutfi Kolgjini 
3. Malory - Peter Ingves
4. Young da Vici - Per Lennartsson
5. Leader Brodde - Mattias Djuse
6. Global Un Poco - Erik Adielsson
7. Hierro Boko - Christoffer Eriksson
8. Spickleback Face - Robert Bergh 
9. Ontrack He's Black - Örjan Kihlström
10. Star Costashorta - Peter Untersteiner 
11. SethMikael Blanche - Mats Ulriksson
12. He's Marvelous - Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 2 (V75-2)
2 640 meter autostart

1. Prosperous - Per Lennartsson
2. Staro Leonardo - Joakim Lövgren 
3. Mellby Fire - Björn Goop
4. Casterly Rock - Christoffer Eriksson
5. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
6. Eldorado B. - Torbjörn Jansson
7. Martin de Bos - Ulf Ohlsson
8. Output Pressure - Örjan Kihlström
9. Indy Lane - Jorma Kontio
10. Lass Revenue - Mattias Djuse
11. Coin Perdu - Erik Adielsson
12. Fritjof - Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 3 (V75-3)
2 640 meter autostart

1. Chapuy - Åke Lindblom
2. Very Kronos - Erik Adielsson
3. Randemar R.D. - Peter Untersteiner
4. Illuminati - Joakim Lövgren
5. The Bucket List F. - Tobias O Eriksson
6. Chianti - Björn Goop
7. Breidabliks Cognac - Conrad Lugauer 
8. Da Pepperboy - Christoffer Eriksson
9. Vincent Chase - Kevin Oscarsson
10. Digital Performer - Ulf Ohlsson
11. S.G.Charpentier - Jorma Kontio
12. Dom Perignon - Örjan Kihlström
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 4 (V75-5)
2 640 meter autostart

1. Bo C. - Kim Eriksson
2. Västerbo Pokerface - Jorma Kontio
3. M.T.Malkin - Göran Wester
4. Dream Night Palema - Mikael J Andersson
5. Global Unlimited - Kim Moberg
6. Adiago Trot - Christoffer Eriksson
7. Evazan Am - Ulf Ohlsson
8. Son of God - Örjan Kihlström
9. Mr Deauville - Mattias Djuse 
10. Born Unicorn - Per Lennartsson
11. Silent Hill - Peter Untersteiner
12. Lucifer Lane - Johan A Nilsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 5 (V75-6)
2 640 meter autostart

1. Eurythmic Sisu - Björn Goop
2. Mellby Fantom - Ulf Ohlsson
3. Alcoy - Peter Untersteiner
4. Eelis - Jorma Kontio
5. Capitol Hill - Erik Adielsson
6. Elway Am - André Eklundh
7. Short in Cash - Kenneth Haugstad
8. Transcendence - Robert Bergh 
9. Gear Extension - Örjan Kihlström
10. The Real Star - Carl Johan Jepson
11. Cargo Door - Thomas Uhrberg
12. Roofparty - Kevin Oscarsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 6 (V75-7)
2 640 meter autostart

1. My Dream Art - Jörgen Westholm
2. Inertial - Jörgen Sjunnesson
3. Peakadilly - Steen Juul
4. Yankee Boy - Kim Eriksson
5. Harrington - Jorma Kontio
6. M.T.Mighty Winner - Peter Untersteiner
7. Aventador S.F. - Björn Goop
8. Van Kronos - Erik Adielsson
9. Calle Crown - Christoffer Eriksson
10. Who's Who - Örjan Kihlström
11. Einstein Sisu - Tomi Haapio
12. Esprit Sisu - Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


En av långfredagens största snackisar på förhand var duellen mellan Double Exposure och Southwind Feji i V75-3.Men det blev aldrig nå..


En av långfredagens största snackisar på förhand var duellen mellan Double Exposure och Southwind Feji i V75-3.
Men det blev aldrig någon duell. Först tvingades Örjan Kihlström avstå styrningen av Double Exposure på grund av ryggbesvär, sedan en kvart före V75-inlämningen ströks även Double Exposure då tränaren Daniel Redén inte var nöjd efter värmningen.
- Jag fick vissa signaler av henne och när vi kom in i stallet så tog jag pulsen direkt. Pulsen var lite högre än vanligt och jag chansar inte med den här hästen, sa Daniel Redén.
Därmed blev det ingen duell och istället fick publiken på Färjestad nöja sig med att se hemmakusken Mikael J Andersson ta ännu en seger med segermaskinen Southwind Feji.
Det femåriga stoet, som köptes för att bli avelssto, kördes till ledningen efter 300 meter och sedan log vägen mot nionde raka segern öppen. Det var samtidigt den 17:e vinsten på 19 starter.
- Det blev odramatisk, hon sprang lite på tvären på upploppet. Hon blev rädd för reklamtavlorna på innerplan och sprang mest och tittade på dem. Men jag såg att jag skulle vinna och då fick det räcka så, sa Mikael J Andersson som måttade in segern med trygg marginal.
- Att köra henne jämfört en vanlig häst är som att gå ut med en kamphund istället för en papillon, sa kusken.
Axevallatränaren Pär Hedberg var förstås nöjd efter nionde raka segern, varav den sjunde segern totalt på V75 för Southwind Feji.
- Hon är otrolig. Det är helt osannolikt egentligen. Det är klart vi får sikta mot Åby om en månad i Lovely Godivas Minne, olympiatravsdagen, kanske blir det ett lopp i mellan.

Pastore Bob snabbast i år
Dagens sportsliga höjdpunkt var Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal (V75-7) där tio femåringar gjorde upp om ett förstapris på 250 000 kronor.
Segern gick till Pastore Bob som spurtade sylvasst efter sen lucka från rygg ledaren tillsammans med kusken Christoffer Eriksson.
Segertiden blev årsbästa i Sverige – 1.10,6 över 1640 meter autostart.
- Han vann åkandes på 1.11 i Halmstad så tiden är inte förvånade. Han har verkligen utvecklats hästen, jätteskoj. Han går framåt för varje lopp. Sedan han blev valack kan han koncenterar sig på tävling istället för damer, sa tränaren Johan Untersteiner.
Tvåa blev Disco Volante och trea ledaren Justice Ås.

Goop vann dubbelt
Björn Goop hade en bra dag på hemmabanan och vann dubbelt inom V75-spelet.
I V75-1 serverade Björn Goop tidigare unghäststjärnan Mister J.P. ett perfekt lopp. Efter en inledning som näst sista häst när hästarna var uppradade på innerspåret första två varven så stötte Goop varvet kvar och fick andrapar utvändigt. När sedan Mister J.P. fick fortsatt draghjälp ända tills upploppet kunde han avgöra ganska bekvämt samtidigt som ledaren Explosive Merlot försvarade sig med galopp.
- Han fick ett maximalt lopp och det var vad han behövde, han har ju knappt startat på två år, sa Björn Goop om kriterievinnaren från 2015.
Segern var den tionde på 13 starter i karriären för den numera sexårige hingsten.
Björn Goop blev dubbelsegrare sedan han även dominerat kallblodsloppet V75-4 i ledningen från start till mål med Björnemyr Texa.
- Hon var fin, pigg vaken och alert hela tiden, sa Björn Goop som bjöd på en segergest redan drygt 50 meter före mål.
Norska amatören Ida T. Skaane, som gjort tränarjobbet, fanns inte på plats i Karlstad utan blev kvar hemma och födde en son.

Vinnare på V75 för första gången
V75-2 var ett lärlingslopp och det blev dubbelseger för Marcus Lindgren. Hierro Boko fick lucka från rygg ledaren in på upploppet och spurtade ner ledande stallkamraten Adiago Trot. I segersulkyn satt Markus Niklasson och tog sin första V75-seger.
- Otroligt glädje, en lättnad när vi gick över mållinjen, sa Markus Niklasson.
I V75-5 körde Jorma Kontio resolut till ledningen med Bo C. och sedan höll han ett högt tempo som fällde favoriten Vikens High Yield som tvingades gå utvändigt ledaren.
Örebroamatören Bo E Nilsson är uppfödare, ägare och tränar även vinnaren Bo C. som även fått sitt namn från ”Bosse”.
- Det är som ens eget barn, så det känns…det är häftigt, jättehäftigt. Det är första gången jag vinner V75 och jag har försökt många gånger, sa Bo E Nilsson.

Snabb barfotadans
Veijo Heiskanen har form på sitt stall och i V75-6 svarade Keycard för en imponerande prestation när hon dominerade från spets på utmärkta segertiden 1.13,4 över distansen 2140 meter autostart. Keycard tvingades till en våldsam öppning för att komma till ledningen och klockorna visade 1.08 första 500 meterna och 1.11,5 första varvet.
- Nu är vi på rätt väg. Jag kände att hon sprang väldigt lätt. Det var första gången utan skor på fötterna, kommenterade Veijo Heiskanen.
Sju rätt på V75 gav 50 880 kronor, sex rätt gav 467 kronor och fem rätt 46 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Marcus Lindgren 2140/9 C 4 17.9 29
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Marcus Lindgren 2140/6 B 1 16.5 50
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Marcus Lindgren 2140/9 B 2 17.2 34
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Johnny Takter 2140/4 C 4 17.0 80
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Marcus Lindgren 2140/7 D 4 18.9 56
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Markus Niklasson 2140/8 C 0 368
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-7 Wilhelm Paal 1640/4 C 6 12.0 139
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-5 Marcus Lindgren 1640/4 B 6 13.7 40
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Per Lennartsson 1640/1 B 1 13.0 31
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-4 Per Lennartsson 1640/2 D 2 12.0 129
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 2640/7 D 0 g 891
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Erik Adielsson 1140/2 C 3 28
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-4 Lars I Nilsson 2140/1 D 3 14.9 145
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-6 Wilhelm Paal 2140/4 C 0 g 173
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Christoffer Eriksson 2140/12 C str
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Kim Eriksson 2640/8 C 0 16.2 133
2018-05-12 2018-05-12 Åby-4 Marcus Lindgren 2140/2 D 3 13.6 236
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-8 Christoffer Eriksson 2140/3 C 6 14.0 64
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 Markus Niklasson 2140/5 B 1 14.7 79
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-8 Johnny Takter 2140/7 B 0 15.9 18
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 1640/8 C 1 13.4 23
2018-02-03 2018-02-03 Åby-12 Johnny Takter 2140/1 D 1 16.4 43
2018-01-18 2018-01-18 Åby-7 Marcus Lindgren 2140/1 D 0 g 45
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-7 Ville Karhulahti 1640/1 C 5 12.7 70
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-9 Ulf Ohlsson 1640/1 C 3 12.0 119
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-4 Ville Karhulahti 2140/3 C 3 14.5 63
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Ulf Ohlsson 1640/8 D str
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-6 Carl Johan Jepson 2140/6 B 3 13.3 29
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-10 Kevin Oscarsson 1609/12 C str
2019-08-10 2019-08-10 Åby-5 Per Lennartsson 2140/12 C 0 13.4 346
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Ulf Ohlsson 1640/5 B 1 12.3 83
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-13 Ulf Ohlsson 1609/4 B 2 11.8 74
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Markus Niklasson 1640/10 C 0 12.9 137
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-3 Markus Niklasson 1640/7 A 2 11.5 16
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Ulf Ohlsson 1640/8 A 1 11.6 92
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Markus Niklasson 1640/2 B 2 11.2 89
2019-02-27 2019-02-27 Åby-9 Marcus Lindgren 2140/9 B 4 14.1 87
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2160/15 A 2 14.1 65
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-9 Marcus Lindgren 2140/6 B 1 14.4 103ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se