Hesiod travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hesiod travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hesiod har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-24 2021-09-24 Boden-2 Antero Heinonen 2140/5 D

Nyheter för travhäst Hesiod


 Med halverat förstapris och blott två utländska gäster avgjordes det nyinstiftade kallblodsloppet som tidigare gått under namne..


 Med halverat förstapris och blott två utländska gäster avgjordes det nyinstiftade kallblodsloppet som tidigare gått under namnet ”Nordic King” på travbanan i anslutning till nöjesfältet PowerPark i Härmä.
Och de två tillresta svenskarna Tand Kraft och Smedheim Solan gjorde sig icke besvär efter att ha hamnat i köpositioner från start.
Tand Kraft gick visserligen en bra slutrepa i spåren som femma, men var aldrig i närheten av tätstriden där Kimmo Taipale backade loss Välkyn Tuiksu från ledarryggen och lyckades slugga ner långspurtande Evartti i sista steget före mål.
Segertiden blev 1.20,4/1 609 meter och belöningen motsvarande en kvarts miljon kronor, den största segercheck som 13-åringen inkasserat under tio år och 149 starter på tävlingsbanan.

Svenskbekantingar övertygade
I snabbloppet tvingades storfavoriten Lexus Dream springa vansinnigt fort för att försvara ledningen mot President Lindy in i första sväng. Det öppnade för svenskbekantingen Hotshot Luca att reglera fältet utanpå ledaren och svara Petri Salmelas Hesiod över upploppet på snygga 1.10,5/ 1 609 meter.
En annan häst som tävlat lejonparten av sin karriär på svensk mark är Staro Miami.
Nu tog den forna Oaks-tvåan skalpen på Finlands travdrottning Willow Pride genom att plocka ner denna från utsidan för Mika Forss på 1.11,3.

Robin Johansson, Kanal 75


Hamburg-Bahrenfeld står värd för söndagens jackpotkryddade GS75-tävlingar och russinet i kakan är fyraåringsloppet Grosser ..


Hamburg-Bahrenfeld står värd för söndagens jackpotkryddade GS75-tävlingar och russinet i kakan är fyraåringsloppet Grosser Preis von Deutschland med ett förstapris på cirka 770 000 kronor. Sedan Erik Adielsson vann loppet med Stig H Johanssons Nu Pagadi 2009 har den svenska dominansen varit i det närmaste total, och den kan mycket väl fortsätta i år. Petri Salmela, vars Hesiod vann i fjol, startar Zinco Jet från spår två och Daniel Redéns duo Zephyr Kronos och Maxus drog spåren utvändigt om honom. Jerry Riordans Zarenne Fas fick bricka sex och Halmstadkollegan Marcus Lindgrens Stoletheshow drog nummer nio. Sämsta utgångsläget i det blågula laget fick Timo Nurmos-tränade Seismic Wave när han drog siffran 13.

Startlista
Grosser Preis von Deutchland
2 200 meter, autostart

1. Inspector Bros - Wilhelm Paal
2. Zinco Jet - Ulf Ohlsson 
3. Zephyr Kronos - Daniel Redén
4. Maxus - Kenneth Haugstad 
5. Zabul Fi -  Roland Hülskath
6. Zarenne Fas - Rikard Skoglund 
7. Great Gatsby As - Heinz Wewering
8. City Guide- Rick Ebbinge
9. Stoletheshow - Christoffer Eriksson 
10. Emilion - Michael Nimczyk
11. Staro McMillan - Ken Ecce
12. Ids Boko - Robin Bakker
13. Seismic Wave - Jorma Kontio 
14. Officer Stephen - Dion P Tesselaar
Förstapris: 769 575 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


På lördag arrangerar Boden-travet sin största travdag för året när det är dags för det traditionella Midnattstravet. F..


På lördag arrangerar Boden-travet sin största travdag för året när det är dags för det traditionella Midnattstravet. Första start för V75 är klockan 20.30 och det är alltid en stor folkfest med runt 10 000 besökare på de fina tävlingarna.
Norrbottens Stora Pris, med en miljon kronor i förstapris, avslutar V75-omgången och körs strax innan klockan 23 under midnattssolen. I fjol vann Propulsion det här loppet och tvåa var Makethemark. Tränaren Petri Salmela var då nästan mer glad över andraplatsen än vad Daniel Redén var efter segern med Propulsion.
- Hästen gjorde en jättebra prestation då och tog klivet in i den översta eliten. Jag var överlycklig och att han sedan kunde vinna Jubileumspokalen var otroligt stort, säger Petri Salmela.

”Hade vunnit Elitloppet med lucka 150 kvar”
Sagan om Makethemark har sannerligen fortsatt i år. Efter segern i årsdebuten i Gulddivisionen på Romme, bjöds Makethemark in till Elitloppet. Efter en andraplats i försöket bakom Readly Express, blev han sedan trea i finalen. Då fick hästen aldrig fritt till slut och satt fast med krafter kvar genom mål.
- Uffe sa till mig när han lämnade över tömmarna efteråt att får vi luckan 150 meter kvar så vinner vi loppet. Jag hade så mycket adrenalin i kroppen att det var svårt att ta in känslan, men jag var nöjd med resultatet förstås och överlycklig vad min häst hade gjort.
- Naturligtvis var det en topp-, topprestation som hästen gjorde och det var nästan bättre än vad man vågade drömma om innan. Men jag känner min häst och vet hans kapacitet och när vi fick bricka ett i försöket så höjdes förhoppningarna om en finalplats radikalt. Sedan vet man att i finalen kan vad som helst hända och vi såg i år att vad som helst kan verkligen hända.
- Nu fick man uppleva Elitloppet för första gången i livet och det var en fantastisk känsla. Men mentalt var det ganska jobbigt med hård press från flera håll under veckan. Tack och lov har man haft en lång karriär och försöker att vara lugn och fixa allt i sin ordning. Men det var en speciell vecka för mig, helt klart, säger Salmela.

”Det var nästan overkligt”

Hur har Makethemark tagit dubbla heat i Elitloppet och vad har han gjort i träningen efteråt?
- Han fick ta det lugnt hela veckan efter Elitloppet och på fredagen joggade skötaren Anne honom litegrann. På tisdagen två dagar efter loppet gick veterinären igenom honom och det var nästan overkligt för han hittade i princip ingen reaktion någonstans.
- Hästen var jättefin och Anne sa det redan samma kväll efter Elitloppet att han var inte trött på kvällen och ville äta och var pigg och glad. Jag tyckte även i dopingstallet efteråt att det var otroligt att hästen inte var mer trött än vad han var.
- Förra veckan fick han två vanliga intervalljobb och Anne var mer än nöjd. Hon brukar inte säga så mycket men när jag frågade i onsdags sa hon att man vågar nästan inte säga hur bra hästen känns. Han känns nästan ännu bättre än vad han gjorde inför Elitloppet och nästan lika fin som han var inför Jubileumspokalen, säger Petri.

”Är mer färdig nu än i fjol att möta Propulsion”
På lördag blir det ett nytt stort ögonblick för Boden-tränaren när han visar upp sin stjärna inför hemmapubliken. Makethemark har spår fem bakom startbilen och körs som vanligt av Ulf Ohlsson. Värsta konkurrenten är fjolårsvinnaren Propulsion och det återstår att se om det blir revansch.
- Självklart är det ingen lätt uppgift när man möter en av världens bästa hästar i Propulsion. I fjol var jag nöjd att vi var så nära honom efter ett helt perfekt lopp. Nu i år är min häst ett år äldre och han har fått mer hårdhet i bagaget om man jämför med Propulsion som har varit i världseliten i flera år. Jag sa redan efter femåringssäsongen att hästen behöver egentligen inte bli bättre än vad han redan är, men han behöver såklart få mer hårdhet.
- Därför tycker jag att han är mer färdig nu att möta Propulsion än vad han var i fjol. Men det är många fina hästar med i loppet och det är inte bara dessa två, även om det på förhand är de två som är formstarkast i fältet. Det blir löpningsscenario och positioner som kommer att avgöra. Jag tror inte ens att Propulsion kan göra som han gjorde i Olympiatravet att vinna ute i spåren varje gång, det är nästan omöjligt.
- Läget är helt okej och det blir samma balans och utrustning som i elitloppsfinalen. Han gick med tåskor bak och barfota fram i försöket men till finalen ryckte vi alla skor. Det slet lite på hans fötter men nu är de fina igen och han kan tävla barfota runt om. I övrigt blir det hans riktiga jänkarvagn och öppet huvudlag som vanligt.

”Det här är vårt Elitlopp”
För hemmatränare Salmela är den här tävlingsdagen förstås en av årets höjdpunkter. Han har laddat rejält och selar ut inte mindre än nio hästar på V75.
- Efter Elitloppet har det varit fullt fokus mot den här tävlingsdagen och för Norrbotten-folket är det här vårt Elitlopp. Det är ett bra koncept som har blivit en succé och folket som bor här uppe har tagit emot det på bästa möjliga sätt. Vi har många hästägare på besök och alla är välkomna till stallet där vi bjuder på enklare mat, säger Salmela.

”Nu blir det första barfota runt om - intressant”
Så här kommenterar Boden-tränaren sina V75-hästar och han börjar i den första avdelningen med Canwin B.F. som är obesegrad i år i tre raka segrar.
- Canwin B.F. (V75-1) är en riktigt intressant häst som vi provade med i rikstoton redan som treåring och sedan blev han skadad i fjol och fick en hovbensfraktur och blev borta länge. Han fick en rejäl vinterträning och har kommit tillbaka starkt. Två av segrarna har varit i Breddlopp i Boden men han har varit riktigt fin och senast vann han ett lopp i Finland och grejen var att hästen inte fick tjäna mer än 10 000 kronor för att inte gå över gränsen här. Så det blev en helt perfekt matchning och nu står han på kronan inne i loppet. Vi hade tänkt att köra barfota runt om senast men han såg ut som en dröm i bilprovstarterna och vi behöll skorna på. Men nu är det dags och jag tror det blir mycket intressant med första barfota runt om någonsin. Hade jag fått välja spår hade jag tagit springspår. Hästen är stor men kan man bara vända i rätt tid så är känslan att han kan öppna litegrann. Vi har kört med Murphy- och Can’t See-back huvudlag men nu blir det ett Open Eye-huvudlag. Jag tycker inte att man ska räkna bort honom här, säger Petri Salmela.

”Har hysterisk form”
- Dragondamour Sisu (V75-2)
har varit bland de tre varje gång i år men inte vunnit och gör det inte nu heller i det här loppet. Hästen har bra form men måste smygköras och då kan hon tjäna pengar. Kanske om det blir maxklaff att hon kan vara med i platsstriden men inte mer. Barfota runt om igen.
- Lady Zappa (V75-2) har riktigt bra form och att vinna under elitloppshelgen är inte lätt och hon gjorde det från spår tolv. Nu är det önskeläge med springspår på tillägg och Erik brukar vara duktig på att skicka iväg hästarna från sådana lägen. Hon är snabb ut och det skulle inte förvåna mig om hon är i fatt täthästarna redan efter trehundra meter. Hon måste få det lite serverat och är absolut ingen häst som kan gå i dödens. Men hästen har hysterisk form och får hon det serverat kan man inte räkna bort henne. Barfota runt om igen.

”Han är värd en skrällvarning”
- Rhapsody Ås (V75-5)
fick äntligen vinna senast efter att ha tränat bra hur länge som helst. Petteri körde perfekt och han vann hur enkelt som helst. Det var ett billigt lopp och nu är det mycket tuffare emot. Men formen är bra och får han en invändig resa kan han hänga med till pengar.
- Cupido Sisu (V75-5) försökte utmana Eder Bob i kampen om ledningen senast och var en halv längd förbi men när han springer i maxfart så slår han i lite i vagnen och det blev galopp. Jag lovar att hästen är i sådan form nu att hade man tagit det lite lugnare så hade han varit tvåa eller trea i det loppet. Hästen känns riktigt bra och har toppform och jag tror att han har kapacitet för att springa en 1.11-tid över den här distansen. Nu har han dåligt utgångsläge men han har mött tuffa hästar och löser det sig med positionerna och han har lite tur blir jag inte förvånad om han överraskar. En ny kusk brukar också vara positivt för äldre hästar och han är värd en skrällvarning. Barfota runt om igen.

”Tanken är att rycka alla skor - blir även jänkarvagn”
- Zinco Jet (V75-6)
var inte dålig senast som femma i V75 men jag hade väntat mig lite mer. Om han hade haft toppform den dagen så hade han varit skyldig att vara med i segerstriden. Nu har han fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och han vann ju i årsdebuten och känns fortsatt fin. Jag tror att vi kommer att få ännu bättre utdelning den här gången. Det enda är att det är en lång resa från filialen utanför Stockholm men hästen är lugn och cool så jag tror att det kommer att gå bra. Tanken är också att rycka alla skor för första gången hos oss och sätta på en jänkarvagn. Han ska normalt sett räknas tidigt.
- B.W.L.Ruthless (V75-6) blev det alldeles för tufft för senast i finalen. Han flög till ledningen när några galopperade men det blev 1.10 första varvet och han fick mjölksyra till slut. Hästen verkar pigg och glad efteråt och har återhämtat sig bra. Nu går han ut på V75 för att det är hemmaplan och han räcker inte mot de bästa. Får han det serverat invändigt kan han tjäna pengar.
- Hesiod (V75-7) var tvåa senast i ett billigt lopp från dödens. Han kopplade greppet och slog ledaren men blev lite bekväm och det var en som spurtade förbi. Nu får han gå ut i guld mot de bästa för att få lite hårdhet och han får smyga med. Hästen är redo att springa en 1.11-tid om det blir ett jämnt och hårt tempo. Han räcker naturligtvis inte mot Makethemark och Propulsion. Inga ändringar, säger Petri Salmela.

Michael Carlsson, Kanal 75


Landets nordligaste travbana har tilldelats två V75-dagar 2019. Helgen i mitten av juni med midnattstravet och Norrbottens Stora Pris är etablerad se..


Landets nordligaste travbana har tilldelats två V75-dagar 2019.
Helgen i mitten av juni med midnattstravet och Norrbottens Stora Pris är etablerad sedan många år. På söndag är det dags för en matig vinteromgång där den högsta klassens hästar som vanligt drar till sig ett stort intresse.
I Scandal Plays Minne – V75-3 - ses en femåring i favoritposition.
Selmer I.H. presenterade sig på allvar i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna i slutet av förra året med att överraskande spurtslå storfavoriten Perfect Spirit
22 mars i år svarade hästen för en mersmakande comeback i ett lopp över tre kilometer. Segertiden och sättet Selmer I.H. vann på imponerade på Samu Sundqvist.
- Han var tvungen att jobba på lite och gjorde det bra. Jag trodde på honom men tiden var ändå helt klart en överraskning. Trodde inte att han skulle vara mogen att gå så snabbt och vinna så enkelt över tre kilometer så där i årsdebuten, säger Sundqvist, förstemannen i Ingemar Hultqvists proffsiga amatörstall.
”En elithäst” sa kusken Mika Forss efter segern i Boden.
- Självklart blåste Selmer lite, det var bara bra att han fick ta ut sig. Men han var inte särskilt trött. Kusken sa också att det kändes som att hästen bara lekte sig fram, säger Samu Sundqvist.

”Synd att det krockade”
Jubileumspokalen på Solvalla i augusti har stakats ut som det stora målet 2019.
Efter söndagens start väntar en tripp till Finland i mitten av april och finska medeldistansloppet Seinäjoki Race med drygt 700 000 kronor i förstapris.
Det finska racet körs samma dag som femåringsloppet Berth Johanssons Memorial avgörs på Selmer I.H:s hemmabana Umåker under dubbeltravet med V75, 12-13 april.
- Det är väldigt synd att det krockade med Berth Johanssons där vi också väldigt gärna hade velat vara med. Eftersom Seinäjoki och Umeå är så nära varandra tycker jag allmänt att det är lite dumt att de kör sina stordagar samma helg.
- Men det är 70 000 euro i förstapris i Finland och vi blev väldigt glada över att bli inbjudna. Man vet inte om man får chansen någon fler gång i ett så stort lopp, säger Samu Sundqvist.

Hästen har talat
Mika Forss och Selmer I.H. inleder ifrån ett femtespår bakom bilen på söndag. Petri Salmelas Hesiod ser ut att höja sig över mängden av de övriga hästarna i loppet men drog ett spår i det bakre ledet.
- Jag har sett vilka han möter och tycker att det är rätt att han blir en av favoriterna där. Men jag har inte har inte så mycket att säga om chansen. Han har sagt ganska mycket själv hästen tycker jag och tittar man på historiken borde han räcka långt i ett sådant här lopp.

Inga tricks till loppet
Med nio dagar mellan årsdebuten och årets andra lopp har det mest handlat om underhållande träning hemma i Ratu.
- Han får röra på sig lite och vi mera underhåller honom. Jag körde lite i går (måndag) och allt verkar vara bra. Han är lite lat i träningen och borde ha gått framåt med den senaste starten. Han fick jobba på lite där och det var nyttigt. Nej, jag tycker att han ska ha bra chans i det här loppet. Däremot blir det inga ”tricks” som skoryck och så, utan vi kör som vanligt.
Stall Ratu ställer upp med två hästar i loppet. Magnifik Brodde tar du hand om själv och inleder från ett sjundespår.
- Han fick aldrig chansen i det senaste loppet och känns bra han också. Jag hade hoppats på ett bättre spår med honom. Han gör säkert ett bra lopp men jag tror inte att han räcker ända till seger. Magnifik Brodde är van att tävla mot de där hästarna men håller ju inte alls samma klass som Selmer.
Om ett par veckor får Selmer I.H. karriärens elddop i Seinäjoki Race. Vad tänker du om det loppet?
- Det blir är spännande med ett första test i ett så pass stort lopp för äldre hästar och efter det är vi klokare och vet mer om var han står någonstans. Det loppet kommer nog att visa ganska mycket.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och i den inledande avdelningen gör Hesiod en spännande comeback. Det är h&a..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och i den inledande avdelningen gör Hesiod en spännande comeback. Det är hästen som skrällvann Grosser Preis von Deuschland i Hamburg i oktober förra året. Det är Tysklands största travlopp för fyraåringar och förstapriset var 750 000 kronor. Segern var en överraskning för många men inte för tränare Salmela.
- Vi hade siktat på det loppet i två månader och jag sa till Ulf Ohlsson när vi åkte ner att hästen ska ha riktig toppform nu. Jag sa till honom att han kan slå Enterprise som var en av favoriterna i loppet. Det var heller ingen slumpseger för han vann på 1.12,1 på den banan som inte är snabb, säger Petri Salmela som även är delägare i Hesiod.
- Det är en undantagshäst och han har varit bra i hela karriären men är inte på samma nivå som Makethemark. Men å andra sidan hur många är det, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men Hesiod är snäppet under och det känns som att han kommer att utvecklas ännu mer i år.
- När vi åkte till Tyskland var det några experter som tyckte att han bara är en vanlig norrlandshäst. Men han har stridit och vunnit mot en sådan som Selmer I.H. flera gånger och den hästen vann ju senare finalen i Breeders Crown och slog Perfect Spirit. Så det säger mycket om Hesiods löphuvud och kapacitet, menar Salmela.

”Haft en kanonvinter - har vaknat till”
Hesiod har inte startat sedan storsegern i Tyskland den 14 oktober. Han tog fem segrar på 15 starter i fjol och var bland de tre främsta nio gånger. Den femårige hingsten har sprungit in 1,7 miljoner kronor och Salmela har nu vintertränat honom inför några stora femåringslopp i år som är de stora målen.
- Jag ställde av honom direkt efter Tysklands-resan och han fick några veckors semester. Jag hade först tänkt att tävla lite längre men bestämde mig sedan för att spara honom för jag hoppas och tror att vi kan få njuta av honom i några år till.
Hur har han skött träningen i vinter?
- Vi har haft en kanonvinter här uppe i Boden och även om snön kom lite senare än vanligt har vi haft riktig vinterträning sedan första halvan av december. Hästen har tränat på hela vintern och känns riktigt fin. Han har fått två ganska rejäla banjobb inför årsdebuten. Först ett efter 1.26 och sedan för två veckor sedan lite rappare med 1.16 i 1600 meter. Då fick han öppna i 1.14-tempo och det känns som att han har vaknat till efteråt, säger Salmela.
- Det känns som att hästen har utvecklats över vintern och han känns mer färdig som häst nu än han gjorde året innan.

”Helt omöjligt att han har toppform”
Hesiod gör årsdebut i V86-1 från spår två bakom bilen. Distansen är 2640 meter och han körs återigen av Ulf Ohlsson. Tränare Salmela ligger lite lågt gällande vinstchansen, men säger samtidigt att man inte kan räkna bort hästen helt.
- Det är helt omöjligt att han ska ha någon toppform direkt. Det är också första gången över 2600 meter men för mig är det roligt att se hur han fungerar över distansen och jag tycker att för hästens utveckling i längre perspektiv gör de här långa loppen bara gott för hästen.
- Men han har ett bra läge och är snabb ut, det visade han i Tyskland när han tog ledningen. Jag litar på min häst att han kommer att göra en bra årsdebut och han har vunnit så många lopp att man aldrig kan räkna bort honom helt. Men jag skulle tro att hästen behöver två lopp i kroppen innan han har toppform. Sedan hur långt det räcker här är svårt att spekulera i för mig. Det här är inte säsongens viktigaste lopp.
- Jag hade gärna börjat tävla med honom på hemmaplan men det var lite dåligt med lopp i mars här uppe och därför får vi åka till Bergsåker. Går det bra här får han kanske prova i Bodens gulddivisionslopp den 31 mars och sedan är det första stora målet Umeås femåringslopp under deras V75-dag i mitten av april.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Tanken är att vi bara rycker framskorna den här gången och behåller skorna på bak med lite broddar i. Men barfota fram hjälper honom mycket. Sedan i Boden i nästa start rycker vi alla skor. Det blir Open Eye-huvudlag som vanligt och samma Multicam-vagn som tidigare. Det är samma vagn som Makethemark har tävlat med hela karriären, utom i hans två senaste starter, säger Petri Salmela.

Du har även med Chintana Bananas i den sjunde avdelningen på V86. Chanserna där?
- Chintana Bananas (V86-7) var tvåa senast och det är ett sto som gör starka och jämna prestationer. Läget är bra och det är bara att hoppas att hon kommer vettigt till. Hon är inte så snabb ut men hästen gör alltid sitt i loppen. Hon är ärlig och många gånger så är de sista fyrahundra metrarna hennes bästa bit om hon får sitt lopp i bra tempo. Nu möter hon flera hårda hästar men jag tycker inte att hon är helt borta. Hon är i alla fall en platskandidat.

Till sist; hur är läget med Makethemark och när blir det årsdebut?
- Han har tränat för fullt hela vintern och känts ruggigt fin och ser ut som en miljon i jobben. Men jag har haft några sjuka hästar i stallet utanför Stockholm där han står och även han blev hängig för två veckor sedan. Han hade feber en dag bara så det gick snabbt över och nu är han igång och tränar fullt ut igen. Han gick ett hårdare jobb i fredags och var bra i det.
- Nu väntar vi på att han ska in till Solvalla och gå två banjobb innan årsdebuten som jag har flyttat fram till april, i och med att han tappade lite när han blev sjuk. Det kan vara aktuellt med det första banjobbet om en vecka, säger Petri Salmela.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk seger för åttonde året i rad efter en blågul skräll i tyska storloppet Grosser Preis von Deutschland. När 13-oddsaren vi..


Svensk seger för åttonde året i rad efter en blågul skräll i tyska storloppet Grosser Preis von Deutschland. När 13-oddsaren vinnaren Hesiod segerdefilerade efter storsegern i Hamburg stod det klart att endast ett enda system klarade sju rätt på GS75.
Ensam på GS75 innebar med automatik 10 000 000 kronor på sju rätt - istället för 2 299 662 kronor som fanns i söndagens sjurättspott.
Tillsammans med sexor och femmor fick vinnaren 10 248 729 kronor.
Vinnaren som spelade ett spiklöst system för över 2 000 kronor bor i Stockholmsområdet och är en medelålders kille som både är mycket travintresserad och spelar på trav regelbundet.
ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog har på söndagen varit i kontakt med vinnaren och gratulerat.
- I kväll firar han i all enkelhet med familjen, köttfärslimpa och kanske ett glas skumpa, meddelar Hans G Lindskog.
Vinnaren brukar spela tillsammans med vänner på V75. Söndagens GS75-vinst delar han med en kompis som köpte in sig på 20 procent.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2140/1 B 1 16.3 75
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/6 B 2 18.1 54
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Petteri Joki 1660/6 B 1 16.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Ulf Ohlsson 1640/1 B 1 18.2 10000
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Ulf Ohlsson 1660/7 B 2 17.3 10
2016-09-08 2016-09-08 Boden-1 Ulf Ohlsson 1660/6 B 1 17.7 12
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-5 Ulf Ohlsson 1640/1 B 1 15.4 10000
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Petri Salmela 1640/5 D 1 19.8 69
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 1640/3 B str
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2140/4 B 1 13.2 26
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-10 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 14.7 35
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 1640/6 C 0 g 166
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-8 Ulf Ohlsson 2100/6 B 3 14.5
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-6 Ulf Ohlsson 2140/4 B 1 16.4 16
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Ulf Ohlsson 2140/4 B 3 17.0 11
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Ulf Ohlsson 2180/6 B 1 16.3 14
2018-10-14 2018-10-14 Gelsenkirchen-11 Ulf Ohlsson 2200/4 C 1 134
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Ulf Ohlsson 1640/8 A 4 13.9 25
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Rikard N Skoglund 2140/3 B 2 14.4 34
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-4 Ulf Ohlsson 2140/1 C 0
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Ulf Ohlsson 1640/2 B 5 12.3 28
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2140/6 C 4 12.5 302
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Petteri Joki 2140/2 B 1 14.9 27
2018-06-16 2018-06-16 Boden-3 Ulf Ohlsson 1640/4 C 2 12.1 44
2018-05-25 2018-05-25 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/5 C 1 13.8 39
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-6 Erik Adielsson 1609/3 A 0 209
2018-04-27 2018-04-27 Åby-5 Ulf Ohlsson 2140/2 B 6 13.4 235
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/7 B 0 14.9 56
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Ulf Ohlsson 2180/14 A 1 14.6 24
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Ulf Ohlsson 2180/9 A 1 15.1 18
2019-12-07 2019-12-07 Boden-4 Petteri Joki 2160/10 B 2 15.9 33
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Petteri Joki 2140/4 B 3 14.6 50
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-9 Jens Eriksson 2180/12 B 3 15.0 77
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-7 Per Linderoth 2140/8 C 2 13.9 53
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Petteri Joki 2140/5 B 4 13.7 95
2019-07-25 2019-07-25 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 12.3 54
2019-06-15 2019-06-15 Boden-13 Petteri Joki 2140/9 D 5 12.3 1458
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Petteri Joki 2140/1 C 2 13.5 15
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 1640/2 D 0 11.5 494
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-5 Ulf Ohlsson 2140/8 C 4 12.9 235
2019-03-31 2019-03-31 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/9 B 6 13.7 70
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2640/2 B 5 13.9 58
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Jens Eriksson 2700/14 A 3 15.9 116
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Ulf Ohlsson 2140/5 B 4 14.5 38
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-11 Mika Forss 2140/8 D str
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-9 Per Linderoth 2180/12 B 3 13.3 263
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-3 Per Linderoth 2140/7 C 3 13.1 143
2020-09-24 2020-09-24 Boden-8 Ulf Ohlsson 2140/10 C 3 12.3 141
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 1640/9 C 4 12.3 475
2020-08-12 2020-08-12 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/8 B 4 13.6 170
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Jens Eriksson 2140/11 C 2 13.4g 290
2020-02-27 2020-02-27 Boden-3 Ulf Ohlsson 2160/6 C 4 16.7 35
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Ulf Ohlsson 1640/12 B 0 15.6 68
2020-01-30 2020-01-30 Boden-9 Ulf Ohlsson 2140/3 B 2 15.0 37
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Ulf Ohlsson 2680/13 C 5 16.1g 90
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-7 Per Linderoth 2140/3 D 0 14.4 1864
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Antero Heinonen 1640/6 C 5 12.1 532
2021-08-10 2021-08-10 Boden-6 Jens Eriksson 2140/7 C 0 14.6 152
2021-07-28 2021-07-28 Boden-9 Mats E Djuse 2140/1 C 5 13.0 491
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Antero Heinonen 1640/10 C 4 11.9 646
2021-06-26 2021-06-26 Finland-11 Olli Koivunen 1609/4 D 0 304
2021-05-27 2021-05-27 Boden-6 Mika Forss 2640/1 C 4 17.9 167
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-4 Ulf Ohlsson 1140/3 B 5 48
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Mika Forss 2140/2 C 2 13.1 302
2021-04-09 2021-04-09 Boden-7 Ulf Ohlsson 2140/1 C 4 16.8 134
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Ulf Ohlsson 1640/2 D 5 11.9 501
2021-03-18 2021-03-18 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/2 A 2 16.1 16
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-9 Ulf Ohlsson 1640/1 B 4 12.0 139
2021-02-26 2021-02-26 Boden-8 Magnus A Djuse 2680/15 A 3 16.2 59
2021-02-08 2021-02-08 Boden-8 Mats E Djuse 2140/11 B 2 17.1 136
2021-01-03 2021-01-03 Boden-9 Ulf Ohlsson 2140/7 B 0 17.0 41ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se