Herakles travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Herakles travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Herakles har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2160/3 D

Nyheter för travhäst Herakles


Att få in en häst med 20 raka segrar är ingen tacksam uppgift.Speciellt inte när det börjar med en förlust.Men under elitloppshel..


Att få in en häst med 20 raka segrar är ingen tacksam uppgift.
Speciellt inte när det börjar med en förlust.
Men under elitloppshelgen fick Odd Herakles och Fredrik Fransson sin revansch.
Efter att ha stångats med finske H.V.Tuuri via oerhörda 1.14,5 första halvvarvet betvingade han sin antagonist i en makalös duell som redan är kallblodshistoria.
- Med facit i hand, för min del, är det klart att jag känner att det var stort. Nu gick han på vår träning, när han vann. Jag är inte en lika bra tränare som Persson, Tjomsland eller Bergh. Men nu kan vi klappa oss på axeln och säga att vi gjorde rätt den här gången, säger Fredrik "Frasse" Fransson som i egenskap av hingsthållare fick kallblodskungen i sin vård i våras och nu njuter varje sekund av ett kontrakt som löper ut i augusti.
För det första kapitlet slutade med att Odd Herakles gick på pumpen i en annan duell som lär höra tala om sig i många år, den mot nye svenska kallblodsfantomen Månlykke A.M. på Bergsåker i april.
Tävlingsdebuten för Fransson blev således slutet på en 18 månader lång segerkavalkad när Odd Herakles tvingades kapitulera över upploppet.
- Om hästen hade stannat och gått in i mål så kanske jag hade blivit orolig. Men det gjorde han inte, det var bara att den andra hästen var fantastiskt bra. Bättre än jag, och nästan alla andra, kunnat föreställa sig. Det var bara så, konstaterar Fransson som sedan dess arbetat in Odd Herakles i sina hingstrutiner där avelsarbete varvas med träning och vilodagar.

"Ett helt enormt lopp"
Efter en enkel seger väntade nästa elddop på Solvalla under elitloppshelgen.
Det slutade i en ursinnig urladdning mot en heroisk finsk uppstickare, men den här gången var det Odd Herakles som kom ut som segrare efter en fenomenal prestation på 1.18,6/1 640 meter autostart.
- Han fick öppna oerhört hårt från spår 8, jag stod precis i svängen och såg hur fruktansvärt fort det gick där. Och jag såg också att den finska hästen visade att han skulle köra i ledningen. Då insåg jag att han skulle tvingas gå utvändigt. Men Odd Herakles gjorde ett helt enormt lopp, ett av de bästa i historien, konstaterar Fransson som därmed fick kvittot på att hans koncept fungerade.
- Det var mäktigt och det visade att vi i alla fall inte gjort hästen sämre på de två månader han varit hos oss. Och jag tror att han kan bli ännu bättre.

”Självklart tycker jag att han är en spik på V75”
Nu väntar ytterligare tre starter innan Odd Herakles avslutat säsongens avelsarbete och ska återvända hem.
Den första innebär just att han återvänder hem, temporärt.
Till sina ägare som kommer att vänta vid norska gränsen för att ta hästen vidare till Bjerke och den norska motsvarigheten till Elitkampen, som avgörs på söndag i samband med Oslo Grand Prix.
- Jag får åka till gränsen och kliva av transporten, där lämnar jag över honom, coronarestriktionerna gör att jag inte får åka in i Norge. Sedan får ägarna sela ut hästen på Bjerke. Det är första gången de får träffa honom sedan han fick till mig så de är jätteglada att jag valde att starta i Oslo, berättar Fransson som är stor optimist trots att Odd Herakles dragit bakspår bakom startbilen.
- Han har känts otroligt fin i träningen efter Solvalla. Jag körde lätta intervaller i söndags, nu ska jag köra ett nytt lättare pass ikväll (onsdag), sedan får han springa av sig i lite snabbare fart på fredag. Det är precis samma upplägg som vi hade inför Elitkampen och min bedömning är att hästen ska vara ännu lite vassare på söndag.
Därmed hymlar inte Fransson om hur han ser på segerchansen.
- Vi åker med ett mål, att vinna loppet. Det är en fantastisk häst som bara känns bättre. Trots att det blev hårt på Solvalla så gick han i mål med det norska huvudlaget sparat och det vet jag att han svarar enormt på. Vi kör med samma utrustning och barfota runt om igen. Om han är en spik på V75? Ja, självklart tycker jag att han är en spik på V75.

Först Finland sedan världsrekordattack
Därefter väntar ytterligare två starter i sommar.
Först i Finland och storloppet Nordic King i Härmä i midsommar där en revanschhungrig H.V.Tuuri lär stå på startlinjen.
Sedan i Bollnäs 17 juli.
Det är då Odd Herakles ska vara i absolut toppform och springa fortare än han någonsin gjort. Och kanske snabbare än något kallblod. Om det blir i en ny duell mot Månlykke A.M. återstår att se.
- Då ska vi gå för världsrekordet. Det är i alla fall drömmen. Jag vet att mycket kan gå snett på vägen, det krävs ju bara att han hoppar fel på bocken en dag och sträcker sig så är alla planer ur världen. Men om allting går som jag hoppas och vädret är med oss så är målet att han ska springa 1.17,7 på Bollnäs, säger Fredrik Fransson och avslutar:
- Det kommer att bli sista starten hos mig. Jag vet inte vad som händer i framtiden, om han fortsätter att tävla eller om jag får hit honom igen. Men Odd Herakles är en unik häst, det känner man när man sitter bakom, och samtidigt är han så otroligt snäll och klok. Det blir en sommar som jag alltid kommer att minnas, oavsett hur det går.
Världsrekordet för kallblod innehas av legendariske Järvsöfaks och lyder 1.17,9/1 640 meter autostart, satt på Gävletravet 2009.

Robin Johansson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Lördagens V75@ avgörs i Östersund och i kallblodsloppet visar den nya kungen återigen upp sig. Det handlar om Månlykke A.M. som har g..


Lördagens V75@ avgörs i Östersund och i kallblodsloppet visar den nya kungen återigen upp sig. Det handlar om Månlykke A.M. som har gjort stor succé i Gunnar Melanders regi. Hittills har det blivit åtta segrar på tolv starter hos Gunnar som genom en lång och framgångsrik karriär har tränat fram mängder av topphästar och miljonärer. På 80-talet härjade den stora profilen Lapp Nils flitigt på V65 och vann hela 97 lopp på 184 starter. En segermaskin som ofta startade från dryga tillägg på den tidens V65 och nästan altid rundade konkurrenterna ute i spåren.
– Lapp Nils var en fantastisk häst. Ett fysiskt fenomen som hade en enorm styrka. Det var en undantagshäst som ville vinna till varje pris. Fanns det en möjlighet när man svängde in på upploppet så gav han alltid allt han hade, säger Gunnar Melander.
Nutidens stora stjärna är förstås Månprinsen A.M. som vann 71 lopp på 112 starter, men som sedermera fick avlivas då han inte längre gick att handskas med och blev farlig för sin omgivning. Av ytterligare stjärnhästar som Melander har tränat kan nämnas miljonärerna Stellbarr, som vann SM flera gånger, samt Månjahn med flera.

”Har sagt jag ska sluta i 15 år”
Gunnar Melander, 74, säger själv att han håller på som travtränare på övertid.
– Jag har sagt i 15 års tid nu att jag ska sluta och har tidigare börjat planera för att dra mig tillbaka. Men jag brinner ju för att kunna träna häst och tycker om att tävla och så länge som man duger så är det ju roligt, säger Melander som håller till med sex hästar i träning knappt tre mil väster om Bollnäs travbana.
– Jag har ju haft förmånen att ha tränat många bra hästar genom åren. Men jag tycker som sagt det fortfarande är väldigt kul och att nu på ålderns höst ha fått fram en sådan fantastiskt häst som Månlykke A.M. känns ju helt otroligt.

Vad kände du i hästen när du fick in honom i träning förra året?
– Han hade inte fungerat då och var egentligen konvalescent när jag fick in honom. Han hade inte fått någon riktig vinterträning i fjol och jag började med att köra konvalescentträning. Men hästen har varit positiv hos mig hela tiden och överraskat mig undan för undan. Jag kände ju tidigt att det var en bra häst men att det skulle bli så här bra kunde man inte tro.
– Inför det är året så har han fått en riktig vinterträning i kroppen och varit frisk hela tiden. Jag har haft en bra dialog med ägaren och fått lägga upp planen som jag ha tänkt mig. Då är det ju extra roligt när det lyckas så här bra. Det är fantastiskt att hästen har kunnat utvecklats så här, säger Melander.

Slog Odd Herakles från dödens utan att vara bottnar
Månlykke A.M. är obesegrad efter fyra starter i år och framförallt när han tog skalpen på Odd Herakles näst senast på Bergsåker var förstås något alldeles extra för Gunnar Melander.
– Det var fantastiskt. Man hade inte förväntat sig att han skulle ta ner Odd Herakles från elftespår. Min häst gick ju dessutom i dödens hela vägen och vann på ett bra sätt utan att vara bottnad i mål. Han har vunnit lätt varje gång i år och gjort kanonlopp och haft krafter kvar. Jag måste säga att han har överraskat mig att han har varit så pass bra.
– Senast på Åby gjorde han också ett jättefint lopp. Det var inte meningen att köra så där fort till slut, men när jag lättade lite på tömmarna 400 kvar så for han bara iväg. Jag tänkte då att han får inte stanna av utan lät honom bara gå. För annars kan det lätt bli så att hästarna skaffar sig olater om man låter dem stanna till, och då kan de göra det mot bra hästar när de tror att det är klart. Så därför är det bäst att hålla farten hela vägen in i mål.
Hur har hästen känts i träningen efter den starten?
– Han känns ju väldigt fin och har varit fin hela tiden. Jag tycker att hästen känns ännu bättre nu och smidigare med de här loppen som han har gjort. Det brukar vara så att när hästarna inte går i botten i loppen så brukar de gå framåt. Jag har ingenting att klaga på, säger Gunnar Melander.

”Det hänger väl på kusken”
Månlykke A.M. blir storfavorit i den andra avdelningen på V75 från 40 meters tillägg. Trots de båda tilläggen är tränare Melander förstås optimist och tror på vinst igen med sin stjärna.
– Det är alltid tufft med dubbla tillägg och många att runda. Det är ingen lätt uppgift men jag har ju en väldigt bra häst och formen känns bra. Så allt talar för att han kommer att göra ett bra lopp och det hänger väl på kusken. Men jag måste ju tro på honom och vi vill ju vinna. Det har ju gått bra så här långt, säger Gunnar.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Det blir inga ändringar. Han går med fasta proppar i öronen och skor så vi har lite att fila på framöver. Hästen har fina hovar så någon gång framöver när det blir lämpligt kommer vi att köra barfota.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 rivstartade under elitloppssöndagen med något alldeles extra i hästväg. Wow, vilken tävling och uppvisning det blev av två s..


V75 rivstartade under elitloppssöndagen med något alldeles extra i hästväg. Wow, vilken tävling och uppvisning det blev av två superhästar som stred sida vid sida loppet igenom. Favoriten och titelförsvararen i Elitkampen, Odd Herakles, öppnade snabbt utifrån spår åtta bakom bilen och bombade mot ledningen. Men han fick svar invändigt av den finska hästen, H.V.Tuuri, som envetet svarade täten. De båda kallblodsstjärnorna inledde i ett rasande tempo och kom upp till första 500 på våldsamt snabba 1.14,5. Rena varmblodstempot med andra ord. De fortsatte att duellera i ett stenhårt tempo och Tom Erik Solberg gick ner i rygg en bit med Odd Herakles, men klev sedan ut på utsidan av H.V.Tuuri. De båda hästarna stod i en klass för sig och stred sida vid sida över solvallas upplopp. Men kort före mål kopplade Odd Herakles ett knappt men säkert grepp och satte huvudet först. En oerhörd insats av den norska kallblodsstjärnan, som vann på tiden 1.18,6 över distansen 1640 meter med autostart.
– Det var en väldigt bra prestation. Han var superbra från start och lugn och fin i rygg och lugn och fin utvändigt om ledaren, berömde Tom Erik Solberg.
Odd Herakles tränas numera av Fredrik Fransson där hästen även tjänstgör som avelshingst.
– Det var helt fantastiskt. Han har någonting som ytterst få hästar har. Det var magiskt. Topp tre av upplevelser i livet, sa Fredrik Fransson.
Förstapriset i Eitkampen var 500 000 kronor.
H.V.Tuuri noterade samma tid som Odd Herakles, 1.18,6 och tredjeplatsen togs av Kleppe Fanden.

Michael Carlsson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


V75 rivstartade under elitloppssöndagen med något alldeles extra i hästväg. Wow, vilken tävling och uppvisning det blev av två s..


V75 rivstartade under elitloppssöndagen med något alldeles extra i hästväg. Wow, vilken tävling och uppvisning det blev av två superhästar som stred sida vid sida loppet igenom. Favoriten och titelförsvararen i Elitkampen, Odd Herakles, öppnade snabbt utifrån spår åtta bakom bilen och bombade mot ledningen. Men han fick svar invändigt av den finska hästen, H.V.Tuuri, som envetet svarade täten. De båda kallblodsstjärnorna inledde i ett rasande tempo och kom upp till första 500 på våldsamt snabba 1.14,5. Rena varmblodstempot med andra ord. De fortsatte att duellera i ett tufft tempo och Tom Erik Solberg gick ner i rygg en bit med Odd Herakles, men klev sedan ut på utsidan av H.V.Tuuri. De båda hästarna stod i en klass för sig och stred sida vid sida över solvallas upplopp. Men kort före mål kopplade Odd Herakles ett knappt men säkert grepp och satte huvudet först. En oerhörd insats av den norska kallblodsstjärnan, som vann på tiden 1.18,6 över distansen 1640 meter med autostart.
– Det var en väldigt bra prestation. Han var superbra från start och lugn och fin i rygg och lugn och fin utvändigt om ledaren, berömde Tom Erik Solberg.
Odd Herakles tränas numera av Fredrik Fransson där hästen även tjänstgör som avelshingst.
– Det var helt fantastiskt. Han har någonting som ytterst få hästar har. Det var magiskt. Topp tre av upplevelser i livet, sa Fredrik Fransson.
Förstapriset i Eitkampen var 500 000 kronor.
H.V.Tuuri noterade samma tid som Odd Herakles, 1.18,6 och tredjeplatsen togs av Kleppe Fanden.

Michael Carlsson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


När norske Odd Herakles i början av april i år flyttade till Sverige och till tränaren Frasse Fransson var det många som höjde p..


När norske Odd Herakles i början av april i år flyttade till Sverige och till tränaren Frasse Fransson var det många som höjde på ögonbrynen. Men flytten var bestämd sedan länge.
- Jag har vetat om att han ska komma till mitt stall i två år. Hans förre tränare Odd Paulsen hade bestämt sig för att sluta och Odd Herakles flyttade till Sverige för avel och tävling, säger Frasse Fransson.
Hur kändes det att få in en sådan världsstjärna i stallet?
- Jag är nog inte gjord av det virket riktigt att jag blir nervös. Jag har haft många stjärnor på gården för avelsarbete och Odd Herakles har kommit till oss av den anledningen också. Sen är det är fantastiskt att vi får tävla med honom, och det är klart - jag aldrig haft en häst som är favorit i Elitkampen förut, säger Frasse Fransson.

Obesegrad 2020
Odd Herakles gick obesegrad ur säsongen 2020 och när han kom till Sverige hade han 20 raka segrar i resultatraden. För Frasse Fransson var utmaningen inte att försöka förbättra hingsten, utan i att få rutinerna i vardagen så lika som möjligt.
- Det var nästan ett krav från min sida att jag ville veta precis hur Odd Herakles tränat. Att ha sådana här hästar som också ska verka i avel är inte som vilken häst som helst. Det är verkligen otroligt viktigt med rutiner, säger Frasse Fransson.
- Jag ville veta i princip vilken tid på dygnet Odd Herakles tränat. Vilken tid på dygnet han tappats på sperma. Vad han äter. Allt in i minsta detalj. Sen kan vi inte träna exakt lika dant för vi har inte samma förutsättningar. Det gäller att anpassa och efterlikna vår träning här så att den blir så lik som möjligt den han fått tidigare.
Frasse Fransson är väldigt nöjd med hur Odd Herakles har anpassat sig till de nya rutinerna.
- De försökte flytta på honom förra året en sväng, men det funkade inte så bra. Han är inte så jätteenkel med andra hästar och har väl inte riktigt gillat andra hingstar. Men här har det gått smärtfritt, säger Frasse Fransson.

"Jag som är chefen"
Utöver Odd Herakles har du sju andra avelshingstar. Åtta alfahanar på samma gård. Var står Odd Herakles i rangordningen?
- Här är det jag som är chefen. Ingen av hästarna är topprankad här och så måste det vara. När drifterna tar över kan det bli väldigt farligt. Hingstarna går i trådhagar bredvid varandra och det är mycket rutiner och ordning och reda, säger Frasse Fransson.
Odd Herakles kom till dig med 20 raka segrar och i första starten så bröts segersviten. Hur kändes det?
- Hade han förlorat mot en häst jag inte trodde att han skulle kunna förlora mot hade det kanske varit jobbigt, men Månlykke A.M. var fruktansvärt bra. Så både jag, ägarna, kusken och den tidigare tränaren var otroligt imponerade av Odd Herakles och tyckte att han gjorde ett kanonlopp, säger Frasse Fransson.
I Elitkampen, V75-1, är Odd Herakles titelförsvarare efter en betryggande seger i loppet förra året. Uppladdningen mot årets stora slag sker på samma vis som i fjol.
- Jag pratar mycket med tidigare tränare och med kusken Tom Erik Solberg om hur det la upp träningen inför Elitkampen i fjol. Vi har försökt att efterlikna det så gott det går med banjobb i rätt tid och så där, säger Frasse Fransson.
Efter den snöpliga andraplatsen i debuten för Frasse Fransson vann Odd Herakles senast enkelt på en topptid. Det var en av hans bästa prestationer - med skorna på.
I Elitkampen ska Odd Herakles gå barfota. Hur stor är effekten?
- Han springer 1,5 sekund snabbare.
Svaret kommer blixtsnabbt. Sen fortsätter Frasse Fransson.
- Gräva ner sig över dåliga spår, det får andra göra. Jag vet att vi har en superbra häst och i min värld ser jag inga hinder. Det gör jag aldrig. Vi är där för att vinna - så enkelt är det.

Casper Hedberg, Kanal 75


Innan V75 tog sin början bjöds det på ett häftigt kallblodslopp med den stora Odd Herakles som megafavorit. Den norske stjärntravaren ..


Innan V75 tog sin början bjöds det på ett häftigt kallblodslopp med den stora Odd Herakles som megafavorit. Den norske stjärntravaren gjorde nu sin andra start i regi Fredrik Fransson eftersom hästen är här i Sverige för avelsverksamhet. I förra starten tog Månlykke A.M. skalpen på Odd Herakles men nu var han tillbaka i vinnarcirkeln igen. Men även om han vann lekande lätt så blev det ingen walk in the park. Björn Karlsson bakom Tangen Haap såg till att det blev en fartfylld historia genom att hålla tempot uppe med sin Tangen Haap på utsidan. Odd Herakles höll upp ledningen från innerspåret men med Tangen Haap på utsidan travades de första 500 metrarna efter 1.18,1. Duon kom upp till varvet på 1.19,4 men i sista kurvan kunde inte Tangen Haap hålla jämna steg med Odd Herakles. Den sistnämnde stack enkelt undan över upploppet och i sulkyn satt Mats E Djuse för första gången. Kallblodsstjärnan kom i mål på nya banrekordet 1.20,1/1640a och inkasserade 100 000 kronor. Närmast väntar Elitkampen på Solvalla om två veckor under elitloppshelgen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Stefan Söderkvist 1640/8 C 0 17.4 130
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Kaj Widell 2140/7 C 3 16.1 16
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Örjan Kihlström 1609/3 B 1 15.4 12
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Erik Adielsson 2640/6 D 4 17.0 38
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-2 Erik Adielsson 2100/3 C 2 16.6 26
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-2 Magnus Jakobsson 2640/2 C 3 17.9 24
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Erik Adielsson 2140/10 D 4 16.8 40
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/6 C 0 g 22
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/4 C 4 18.3 35
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Lennart Svensson 2080/6 A 0 15.8 80
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Lennart Svensson 2140/6 D 2 14.0 202
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Lennart Svensson 2140/10 B 0 17.6 124
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-3 Lennart Svensson 2100/9 C 0 15.2 819
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-3 Stefan Söderkvist 2160/8 C 0 g 47
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-7 Lennart Svensson 1640/6 B 1 14.0 57
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-8 Erik Adielsson 2640/6 D 7 16.8 154
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 Jessica Flodin 2140/12 C 2 15.7 107
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-8 Mikael J Andersson 2140/7 D 7 15.7 905
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Lennart Svensson 1640/12 C 5 13.6 310
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-5 Lennart Svensson 2140/9 B 3 14.9 44
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-5 Lennart Svensson 2640/3 C 1 16.2 181
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Stefan Söderkvist 1640/1 C 1 15.2 34
2018-03-22 2018-03-22 Åby-7 Stefan Söderkvist 2140/11 B 6 18.1 368
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Stefan Söderkvist 1640/9 B 3 14.9 287
2018-01-18 2018-01-18 Åby-2 Mikael J Andersson 2140/12 C 6 17.2 275
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-3 Stefan Söderkvist 2140/5 C 0 17.5g 118
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 Lennart Svensson 1640/3 B 3 14.1 47
2019-12-02 2019-12-02 Åby-3 Lennart Svensson 1640/7 C 4 12.7 107
2019-11-21 2019-11-21 Åby-7 Lennart Svensson 1640/5 D 3 12.3 381
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Kim Eriksson 2140/11 B 0 16.9 85
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Lennart Svensson 2140/1 C 0 g 98
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Lennart Svensson 2140/11 C 6 14.4 307
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Lennart Svensson 2140/9 D 1 14.2 240
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Lennart Svensson 2160/8 C 0 g 655
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-7 Lennart Svensson 1640/3 B 1 14.0 239
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Lennart Svensson 2140/5 B 8 17.2 24
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Lennart Svensson 2660/6 C 0 17.4 286
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Lennart Svensson 2140/4 D 5 14.5 673
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-6 Lennart Svensson 2140/11 A 6 16.5 305
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Lennart Svensson 2140/11 C str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Joakim Wallin 2160/10 B 5 16.3 224
2019-04-17 2019-04-17 Åby-6 Lennart Svensson 2140/10 C 0 g 245
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Lennart Svensson 2160/3 B 2 15.5 428
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Lennart Svensson 2140/5 B 0 15.9 128
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-10 Stefan Persson 1640/4 C 4 13.1 80
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-8 Stefan Persson 1640/9 D 2 13.5 247
2020-12-02 2020-12-02 Åby-3 Stefan Persson 1640/6 C 3 12.9 166
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Stefan Persson 1640/3 D 5 12.6 747
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Stefan Persson 2160/11 D 4 15.6 238
2020-10-22 2020-10-22 Åby-4 Lennart Svensson 1640/5 D 6 13.4 588
2020-10-07 2020-10-07 Åby-8 Lennart Svensson 1640/2 C 0 13.2 249
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-5 Lennart Svensson 2140/11 A 3 14.5 25
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Jessica Flodin 2140/12 D 0 14.5 814
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Lennart Svensson 2140/11 B 5 15.1 31
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Lennart Svensson 2160/7 C 2 14.4 128
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-4 Lennart Svensson 2609/15 B 6 15.6 903
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Lennart Svensson 2140/7 D 0 15.0 167
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Lennart Svensson 1640/12 D 0 13.2 788
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Lennart Svensson 2140/11 C 0 15.5 154
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Lennart Svensson 2160/6 C 2 15.4 64
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Lennart Svensson 2160/12 C 0 16.0 357
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Lennart Svensson 2160/7 B 0 66
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-10 Lennart Svensson 1640/2 C 5 14.1 80
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-6 Lennart Svensson 2160/4 A 1 15.5 33
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-8 Lennart Svensson 2140/10 A 2 15.7 268
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-9 Lennart Svensson 1640/7 B 3 14.8 440
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-3 Lennart Svensson 2140/3 B 0 16.0 66
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-1 Mikael J Andersson 2140/12 C 5 13.3 563
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Lennart Svensson 2640/7 D 0 15.5 303
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-8 Lennart Svensson 2160/12 C 2 14.9 367
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-1 Thomas Uhrberg 1640/2 C 4 13.6 151
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-6 Stefan Persson 2140/7 C 4 14.3 318
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-5 Mikael J Andersson 2140/6 D 4 14.2 634
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-8 Thomas Uhrberg 2140/1 D 4 14.1 86
2021-02-13 2021-02-13 Åby-11 Daniel Wäjersten 2140/12 C 5 13.9 1202
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-8 Stefan Persson 1640/1 C 1 12.4 29
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Stefan Persson 1640/1 C 0 14.4 132
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-4 Stefan Persson 2160/5 D 5 15.0 246ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se