Henna travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Henna travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Henna har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Alicia J Larsson 2160/9 C

Nyheter för travhäst Henna


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75


Veijo Heiskanen har två hästar till start inom V75-spelet och i V65 Direkt i TV12 på fredagen gav Åbytränaren sin syn på chans..


Veijo Heiskanen har två hästar till start inom V75-spelet och i V65 Direkt i TV12 på fredagen gav Åbytränaren sin syn på chanserna.
Mest nöjd låter han inför V75-4 där Henna Halme kör Zizou, fyraåringen som senast blev femma som favorit på Kalmartravet efter en strulig resa.
I tidningen Travrondens onsdagsnummer mer eller mindre lovar Veijo Heiskanen seger på lördag: ”Det blev helt fel senast, men det skiter vi i för den här gången vinner han”.
Veijo skrattar när han blir påmind om citatet.
- Det klart jag kanske tog i lite för mycket, men hästen mår jättebra. Han har tränat jättefint i veckan och verkar pigg och fin. Han gör säkert ett fint lopp och för en gångs skull har han ett bra spår och han är nog en av dem som kan vinna, det tycker jag.
- Han har gått bra varje gång och inte gjort mig besviken än så länge. Får han bara en vettig resa då är han med, det tror jag.
I starten på Kalmartravet senast gick Zizou med skor på hovarna – nu blir det barfota runt om.
- Ja, och sedan blir det norskt huvudlag som vanligt och jänkarvagn.
Veijo Heiskanen har även ändrat lite i rutinerna för hästen.
- Vi har kört lite annorlunda än vi brukar och han är lite piggare. Han har varit ute i sin egen hage och han är piggare än han brukar vara. Jag hoppas att det är positivt och att han går bra i loppet också.
Från spår 4 bakom startbilen hoppas Veijo Heiskanen på ett lopp i främre träffen.
- Det hade varit önskescenario med ledningen eller rygg på Marcello Wibb och open stretch, det hade varit det bästa. Det kan man inte få på beställning, men jag hoppas bara att han slipper dödens nu när han har ett bättre spår. Jag hoppas och tror på en fin resa och då är han med.

”Nöjd med pengaplacering”
Mr Lindy
i V75-3 får Peter Ingves i sulkyn men från ett besvärligt utgångsläge ligger Veijo Heiskanen lågt.
- Förhoppningarna är inte så stora: Spår 8, V75-finaler och helt annat motstånd, det blir svårt. Jag är nöjd med pengaplacering.
Eftersom det är medeldistans blir det norskt huvudlag den här gången.
- Det är det han brukar gå med på denna distansen, han gick med helstängt huvudlag senast precis som han brukar på sprinterdistans. Barfota runt om och jänkarvagn som vanligt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På lördag smäller det på Åby när Åby Stora Pris avgörs.Distansen är 3140 meter med bilstart och storfavorit bli..


På lördag smäller det på Åby när Åby Stora Pris avgörs.
Distansen är 3140 meter med bilstart och storfavorit blir Propulsion. I fjol utkämpade han en stenhård upploppsduell mot Readly Express och satte nosen först precis på mållinjen.
Propulsion lottades nu till spår nio – för övrigt samma spår som han hade i Hugo Åbergs förra veckan då hästen fantomspurtade till andraplatsen bakom Ringostarr Treb. Men den här gången är distansen således nästan dubbelt så lång som i sprinterloppet Åbergs.

Åby Stora Pris
3140 meter autostart
Häst – Kusk
1) Usain Henna – Jörgen Westholm 
2) Jairo – Joakim Lövgren
3) Pastore Bob – Johan Untersteiner
4) Milligan's School – Ulf Eriksson
5) Carat Williams – Gabriele Gelormini
6) Reckless – Björn Goop
7) Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
8) Makethemark – Ulf Ohlsson
9) Propulsion – Örjan Kihlström
10) Explosive Merlot – Christoffer Eriksson
11) Cash Okay – Erlend Rennesvik
12) Handsome Brad – Carl Johan Jepson

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det in..


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det ingen som hittade åtta rätt och därmed blir det jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Visby.
Omgångens största favorit Vincero Gar föll nämligen tungt
för Alessandro Gocciadoro. Trots att han smärtfritt fick överta ledningen från Final Dream efter ett halvvarv, kunde han inte stå emot en mycket bra Hierro Boko till slut. Vincero Gar såg tidigt seg ut och hade inte sin bästa dag, men det hade onekligen Hierro Boko, som tränas av Marcus Lindgren. Hästen gjorde en ruggig insats som plockade ner jättefavoriten den sista biten. Segertiden blev 1.12,3/1640a och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
– Han hamnade utvändigt direkt och jag förstod väl att Gocciadoro skulle få överta ledningen. Han fick göra grovjobbet hela vägen och han var fantastiskt duktig måste jag säga. Hästen visade fantastisk form i Norge senast när han var otroligt bra. Det är klart att jag trodde inte att vi skulle vinna loppet när jag låg utvändigt varvet kvar, men han kändes väldigt stark femhundra kvar och Gocciadoros häst hade problem med travet i sista kurvan. Han avgjorde enkelt till slut, sa Ulf Ohlsson:
Ulf Ohlsson fortsatte med seger även i loppet efter där han styrde in favoriten Mago i V86-4. Efter en startgalopp fick hästen en fin löpning och angrep i tredjespår genom sista kurvan. Över upploppet kopplade Mago enkelt greppet och vann i övertygande stil. Tränar gör amatören Ingbritt Persson.

Favoriten Ad Hoc inledde
V86-omgången inleddes även med en favoritseger genom Ad Hoc, tränad av Raoul Engblom och körd av Carl Johan Jepson. Ad Hoc serverades en fin resa i andra par utvändigt och tackade för det genom att speeda till en mycket lätt seger. Jepson kunde vänta med attacken till i utgången av sista kurvan och Ad Hoc avgjorde i ett nafs in på upploppet före en tapper Kaiser Southwind som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren. Ad Hoc är en jättefin fyraåring som därmed tog sin sjunde seger i karriären.
- Han gick felfritt, det var nära galopp, men han höll sig på benen som tur var. Han slog av på takten när han kom först. När hästen är hundraprocentigt fräsch kan han bli riktigt bra och då är han snäppet under de bästa. Han är lite valpig ännu men i dag skötte han sig och det driver bra för honom. Jag gillar verkligen hästen, sa Carl Johan Jepson.

Artursson fick hålla andan med Miss Lovelace
Men sedan blev det värre på V86 och skrällarna duggade tätt. Linda Artursson levererade en riktig smällkaramell när hon styrde in 26-oddsaren Miss Lovelace till seger i den tredje avdelningen. Trots att hästen fortfarande låg bland de sista vid ingången till slutkurvan, svepte hon hela fältet ute i spåren och fångade in storfavoriten Valter Vald precis före mållinjen. Den sistnämnde föll med flaggan i topp efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Miss Lovelace tränas av Rättviks-amatören Christian Hansen och kusken Linda Artursson var inte förvånad över skrällen.
– Det är jag faktiskt inte för hon är en riktigt bra häst men brottas med sig själv och galopperar mycket. Man får sitta och hålla andan när man kör henne för det är hon som bestämmer, sa Linda Artursson med ett skratt.
– Det blev strul hela vägen med hästar som var i vägen framför mig men jag kände på sista långsidan att det bet riktigt bra när jag petade till henne.
En överraskning blev det även i V86-2 där Bottnas Future, tränad av Roger Walmann, vann från ledningen för Örjan Kihlström i ett galoppfyllt lopp. Storfavoriten Dixie Brick galopperade i den första kurvan.

Henna och Bag’s Simoni gladde Veijo
Henna Halme slog till i den sjätte avdelningen och gladde säkert sin sambo Veijo som är höftopererad, när hon styrde in Bag’s Simoni till en knapp seger. Hästen attackerade via tredjespår runt sista kurvan från tredje par utvändigt. Men 250 meter kvar tog Bag’s Simoni något galoppsteg när han var gott gåendes och där såg segern ut att flyga sin kos. Men hästen kom tillbaka över upploppet och kopplade greppet på Cool On Photos. Han lyckades sedan hålla undan med minsta möjliga marginal före en vasst spurtande Dexter Brick.
– Det är en fantastisk häst som är min favorit. Han gör alltid sitt bästa och jag gillar verkligen den här hästen, sa Henna Halme.

Spets och slut för Ajlexes Cubano
I V86-7, Bergslagsloppet, blev det ett nytt favoritfall när Canari Match blev överflygad i starten av en katapultstartande Ajlexes Cubano och sedan inte hade en chans att komma loss. Ajlexes Cubano blixtrade direkt till ledningen och spårade runt om för Tomas Pettersson. Hästen inledde med 1.10,2 första femhundra metrarna och över upploppet attackerade Elian Webb men Ajlexes Cubano, tränad av Anders Jonsson, svarade knappt men säkert.
– Det är otroligt att han utvecklas som han gör och han är faktiskt bättre än någonsin när han är nio år, sa tränaren, uppfödare och delägaren Anders Jonsson.
– Jag spetsade ganska enkelt och sedan gällde det att hålla kvar den i rygg. Han blir lite bekväm den sista biten och det hjälper inte att tjoa på honom för det sköter han själv. Han vann säkert med huvud, hals. Varje gång tänker man att han sjunger på refrängen men så sprattlar han till igen och har nu hållit den här nivån så länge så det är vi glada för, sa Tomas Pettersson.

Största knallen kom i sista
I V86-avslutningen kom den största knallen av dem alla i omgången. Saga Doc, streckad på blott en procent(!) av insatsfördelningen, krossade favoriten Fossens Wally från dödens. Trots att hon gick utvändigt om denne så kopplade hon enkelt greppet över upploppet. I sulkyn satt Thorsten Tietz.
– Hon var väldigt stark och vann lätt. Jag var säker redan i sista sväng, sa Thorsten Tietz.
Den som har gjort tränarjobbet till Saga Doc är amatören Stellan Tidelius och han var inte förvånad över skrällsegern.
– Jag trodde på henne, men inte att hon skulle vinna från dödens, sa Stellan Tidelius.
Ingen med åtta rätt alltså och sju rätt betalade 237 364 kronor och sex rätt gav 3960 kronor. Därmed blir det jackpot till den kommande V86-omgången nästan onsdag och den avgörs på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var förra måndagen som olyckan var framme. Veijo Heiskanen var i full gång med träningen av stallets hästar när den häs..


Det var förra måndagen som olyckan var framme. Veijo Heiskanen var i full gång med träningen av stallets hästar när den häst han körde plötsligt reste sig på bakbenen. Åby-tränaren föll ur sulkyn och landade så olyckligt att han bröt höften.
- Hästen ställde sig på bakbenen och gjorde boxsprång. Till slut flög jag av och landade på höften. Det var väldigt oturligt att jag landade så dåligt. Det här har hänt många gånger tidigare att jag har farit i backen man aldrig landat så här olyckligt. En extrem otur, säger Veijo Heiskanen.

”Kan inte gå på toaletten själv”
Efter att ha förts i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset konstaterades att höften var bruten. Det blev operation och nu väntar en lång rehabilitering för travprofilen.
Hur mår du i dag?
- Det är åt helvete. Smärtan är fortfarande hemsk till och från. De har skruvat ihop benpiporna och det var ingen liten operation. I går var det lite bättre men i dag är det sämre igen. Jag tar smärtstillande men det hjälper inte. Det är svårt att sova och jag är heller inte van att bara ligga på rygg hela tiden. Det är jobbigt att bara ligga stilla.
- Man blir så handikappad och jag kan inte ta mig någonstans. Jag ligger på soffan och kan inte resa mig upp själv eller gå på toaletten själv. Jag måste ha hjälp så fort jag ska flytta mig någonstans. Utan min sambo Henna hade det här aldrig gått. Hon hjälper mig med allting.
- Jag har en gåstol som jag hasar mig fram i och nästa vecka kanske jag får börja med kryckor. Det är viktigt att jag inte belastar benet någonting utan att det får läka ordentligt, säger Veijo.

”Bor 20 meter från stallet”

Hur får du dagarna att gå?
- Jag tittar på tv, läser tidningar och pratar i telefon. Det finns inte mycket annat att göra. Livet är som natt och dag mot vad man är van vid. Det är otroligt stor skillnad när man är van att vara i farten hela tiden.
Hur lång är konvalescenttiden?
- Det vet jag faktiskt inte, men flera månader tar det säkert innan det blir helt bra. Jag ska på återbesök och röntgas om en månad och får mer besked då. Jag har inget gips eller så utan det är ett operationssår på två decimeter där de har skruvat ihop mig.
Hur fungerar verksamheten under tiden?
- Jag bor bara 20 meter från stallet numera och får hjälp att ta mig dit och kolla läget varje dag. Jag kan skriva fortkörningsscheman och har telefonkontakt efter alla snabbjobb. Personalen är så lojala och duktiga och jobbar så att hästarna blir skötta och tränade precis som tidigare. Man får försöka att göra det bästa av situationen.
När får vi se dig tillbaka på tävlingsbanan igen?
- Det är tyvärr omöjligt att svara på i dag. Det står skrivet i stjärnorna, säger Veijo Heiskanen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar i..


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar inom miljonspelet och låter sambon Henna Halme köra tre av hästarna och Peter Ingves en av dem.
Den första Heiskanen-tränade hästen ut är Caloy i den andra avdelningen. Han har gjort två starter för Veijo och vann direkt i debuten och var senast femma.
- Caloy (GS75-2) har gjort det jättebra för oss och är fortsatt fint i ordning. Senast vinglade han till och bröt ut i sista sväng och ville springa hem. Men efter det spurtade han jättebra och formen är på topp. Han kan öppna helt okej bakom bilen men det här är en häst som kan göra jobbet i andraspår. Jag har bra feeling för att han är med och slåss om segern. Barfota runt om igen och så ändrar vi till ett open eye-huvudlag, säger Veijo Heiskanen.

”Blev störd till galopp - jättebra från dödens innan”
- Bag’s Simoni (GS75-4)
blev störd till galopp senast och han hakade ihop med en konkurrent precis innan start och det borde ha varit omstart. Hästen är inte osäker och kan normalt inte galoppera. Näst senast var han jätteduktig och kämpade bra som tvåa från dödens. Han förlorade bara mot en som kom via open stretch. Hästen är väldigt snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs han där så länge lampan lyser. Som det känns så kommer den att lysa länge. Jag har bra feeling och nu blir det barfota runt om den här gången. Det ska vara en bra chans, säger Veijo.

”Fick struligt lopp och blev störd - helt galet”

I den sjätte avdelningen har du två hästar till start i Rawindski och Pucci Italia? Vem har bäst chans av dem?
- Det har Puccy Italia (GS75-6) och jag tycker faktiskt att han är min bästa chans i omgången. Han fick ett struligt lopp senast och blev störd så det blev helt galet. Hästen gick annars jättebra i en snabb avslutning och har toppform. Han är mycket snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs även han där så länge lampan lyser. Barfota fram som vanligt.
- Rawindski (GS75-6) gick helt okej senast i comebacken och borde gå framåt med loppet i kroppen. Men jag tror att det fattas lite till toppformen. Hästen känns okej men inte mer. Läget är bra men Puccy Italia är snabbare i benen. Jag ligger lite lågt och vi kör barfota runt om igen, säger Veijo.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-2 Svend Dyhrberg 2140/10 C 2 16.3 148
2017-11-23 2017-11-23 Åby-7 Svend Dyhrberg 2140/1 C 4 15.9 412
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Svend Dyhrberg 2140/7 C 6 16.3g 360
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Svend Dyhrberg 2140/12 C 0 15.0 695
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-5 Svend Dyhrberg 2140/9 B 7 16.9 262
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-4 Svend Dyhrberg 2140/3 D 3 15.9 242
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Svend Dyhrberg 2140/1 B 1 16.0g 23
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-7 Steen Juul 2140/6 C 0 19.0g 83
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Svend Dyhrberg 2140/4 C 0 g 188
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Svend Dyhrberg 2140/8 C 4 17.2g 81
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Svend Dyhrberg 2160/9 C 5 16.8 301
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Thomas Uhrberg 2140/9 D 5 17.8 51
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Svend Dyhrberg 2140/4 D 3 17.5 26
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Svend Dyhrberg 1640/10 B 6 15.3 79
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Svend Dyhrberg 2160/6 B 4 16.1 525
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-3 Svend Dyhrberg 2660/2 B 2 17.4 52
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Svend Dyhrberg 2140/2 B 3 15.7 200
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Svend Dyhrberg 2160/4 B 0 g 164
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-4 Svend Dyhrberg 2140/6 D 0 16.1 421
2018-10-18 2018-10-18 Åby-6 Svend Dyhrberg 2640/4 D 0 16.7g 203
2018-05-23 2018-05-23 Åby-4 Svend Dyhrberg 2140/2 D 0 g 586
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Svend Dyhrberg 2140/2 C 4 15.1 511
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Svend Dyhrberg 2140/4 B 0 g 169
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Tova Bengtsson 1640/5 C 2 14.6 24
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Svend Dyhrberg 2160/4 D 5 15.3 311
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Svend Dyhrberg 2640/7 D 4 16.7 147
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-7 Tova Bengtsson 1680/2 C 0 g 21
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Alicia J Larsson 2160/3 C 1 16.3 25
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Svend Dyhrberg 1640/3 C 0 g 737
2019-05-16 2019-05-16 Åby-7 Christoffer Eriksson 2140/4 C 7 15.2 282
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Svend Dyhrberg 2140/4 B 3 15.6 132
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-10 Svend Dyhrberg 2640/1 C 0 g 627
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Svend Dyhrberg 2140/5 D 0 15.1 1042
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-9 Svend Dyhrberg 2140/12 B 0 15.2 588
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Svend Dyhrberg 2160/9 B 4 16.0 436
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Svend Dyhrberg 2160/13 D 0 14.9 1000
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Stefan Söderkvist 2140/12 C 4 16.7 81
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Svend Dyhrberg 2140/8 C 6 17.3 205
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-4 Torbjörn Jansson 2140/1 D 4 16.1 105
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Svend Dyhrberg 2640/7 D 0 16.7 712ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se